Ajankohtaista 34

Ohjelmassa tuon esille näyn, jonka mukaan eduskunta on täynnä käärmeitä eli demoneja.

8.11.2022

Johan Bäckmanin ja Jouko Pihon keskustelu

Olin tänään 8.11.2022 klo 19 alkaen mukana Johan Bäckmanin livestriimausohjelmassa, joka kesti yhden tunnin ja 39 minuuttia.

Kokemus oli hyvä. Johan Bäckmanin kanssa on miellyttävää keskustella. Johan antoi ymmärtää, että hän kutsuu minut vielä uudestaankin ohjelmaansa mukaan.

Tässä linkki ohjelmaan: https://www.youtube.com/watch?v=TiOgn5PYtDQ

7.11.2022

Jouko Piho:

Bäckmanin ja Pihon keskusteluohjelman sisältö

Olen ilmoittanut aiemmin muutamalla sanalla, mistä Johan Bäckman haluaa keskustella kanssani tiistaina 8.11.2022 klo 19 alkaen omalla Youtube-kanavallaan.

Tuli mieleeni, että olisi hyvä kertoa asiasta enemmänkin, jotta ihmiset osaisivat paremmin päättää, haluavatko he katsoa ja kuunnella ohjelman vai ei.

Ohjelma alkaa tämän vuoden Suomen euroviisukarsintoihin tekemälläni laululla ”Den sista porten”, jonka jälkeen keskustelemme siitä, miten jokaisen ihmisen pitäisi valmistautua tähän viimeiseen porttiin, joka tulee jokaiselle joskus eteen.

Sitten puhumme meidän kummankin tekemistä kirjoista.

Sen jälkeen Bäckman haluaa puhua Israelista, jossa hän on itsekin käynyt. Minä olen vieraillut Israelissa kuusi kertaa, joista neljä viimeisintä olivat kolmen kuukauden pituisia oleskeluja, joiden aikana kirjoitin Ihmeellinen Israel -kirjani (osat 1-4).

Bäckman haluaa myös, että keskustelemme Venäjä-profetioista, kuten Tukholman profetia, jonka mukaan Venäjä tulee miehittämään joksikin aikaa osan Suomesta. Bäckmania kiinnostaa myös se, että olen kirjoittanut, että silloin Venäjä tulee olemaan Suomelle sen syntien takia Jumalan sallima rangaistusruoska.

Bäckman tulee myös kysymään ohjelmassa mielipidettäni eräästä kohdasta Putinin 30.9.2022 pitämässä puheessa. Vastaan hänelle rehellisesti.

Sitten Bäckman haluaa puhua satanismista ja riivaajista ja siitä, miten ne ilmenevät Suomessa nykyään ja miten niistä päästään.

Lopuksi Bäckman haluaa, että otan kantaa venäläisen kansallismielisen kirjailijan Aleksandr Prohanovin vähän yli viikko sitten julkaistuun kirjoitukseen, jossa hän sanoo, että ”Venäjä ei taistele Ukrainassa Kiovan hallintoa, Zelenskyitä tai Azov-pataljoonaa (nykyään rykmentti) vastaan”. Teen sen ja kuulet mielipiteeni, jos tulet tiistai-iltana Bäckmanin Youtube-kanavalle.

Tämän ennakkotiedon lisäksi tulemme varmaankin puhumaan myös muista aiheista, mitä kummankin mieleen tulee.

7.11.2022

Jumalan valinta 

Englanninkielinen teksti toteaa hyvin: "Jumala valitsee usein epätodennäköisiä ihmisiä toteuttamaan hänen suunnitelmaansa, koska hän katsoo sydämeen eikä ihmisten pätevyyksiin."

Johan Bäckman.

7.11.2022

Vuoden keskustelu: Bäckman ja Piho samassa ohjelmassa

Youtubessa esitetään tiistaina 8.11. klo 19 alkaen ”putinisti” ja ”maanpetturi” Johan Bäckmanin ja ”narsisti” ja ”hullu profeetta” Jouko Pihon välinen keskustelu, josta tulee takuulla huikea, silmiä avaava ja ehdottomasti legendaarinen.

Katso ja kuuntele Johan Bäckman Official -kanavalta tuleva ohjelma ja totea itse, pitävätkö lainausmerkeissä olevat muiden luonnehdinnat meistä paikkaansa.

Puhumme mm. uskosta, profetioista, politiikasta, Venäjästä, Israelista, Suomesta, kirjoista ja kuolemasta. Viimeksi mainittuun aiheeseen johdattaa kuolemasta kertova lauluni Den sista porten, joka soi lähetyksen alussa.

Varoitus: jos kuuntelet, totuus voi järkyttää mielenrauhaasi. Ole siis valmis muuttamaan käsityksiäsi. Ja kuuntele, jos uskallat. Mutta älä pelkää: vain totuus voi tehdä sinut, nykyisen orjan, vapaaksi.

Kuvassa Johan Bäckman.
 
Johan Bäckman.

6.11.2022

Olen mukana Johan Bäckmanin ohjelmassa tiistaina 8.11. klo 19

Olen mukana haastateltavana Johan Bäckmanin livestriimausohjelmassa tiistaina 8.11.2022 klo 19 alkaen. Ohjelma kestää 1-2 tuntia.

Ohjelman voi nähdä Bäckmanin Youtube-kanavalla (chatti-mahdollisuus), Telegramissa ja WhatsAppissa.

Puhumme mm. uskosta, profetioista, politiikasta, Venäjästä, Israelista, Suomesta, kirjoista ja kuolemasta. Viimeksi mainittuun aiheeseen johdattaa kuolemasta kertova lauluni Den sista porten, joka soi lähetyksen alussa.

Tule katsomaan ja kuuntelemaan tämän hetken kohutuinta ohjelmaa.

Kuvassa Johan Bäckman.

Yhdysvaltojen presidentin sinetti.

5.11.2022

Jouko Piho:

Miksi Bidenin puhetilaisuudessa ei ollut presidentin vaakunaa?

Presidentti Joe Biden puhui 2.11.2022 Washingtonissa Union Stationin tiloissa muka demokratian puolesta, vaikka hän itse halvensi demokratiaa sallimalla massiivisen vaalivilpin tapahtua v. 2020 presidentinvaaleissa.

Bidenin puhujapöntön edessä ei ollut tavanomaista presidentin sinetin vaakunakuvaa, mikä on herättänyt ihmetystä, että miksi ihmeessä sitä ei ollut.

En tiedä vastausta. Jos sinä tiedät, niin kerro ihmeessä.

Näen tilanteessa kuitenkin suurta symboliikkaa eli vaakunan puuttuminen kertoo siitä, että Joe Biden ei ole oikea Yhdysvaltojen presidentti, vaan Trumpilta vaalivoiton varastanut suuri huijari.

Kuvassa Yhdysvaltojen presidentin sinetti.

Linkki uutiseen: https://www.westernjournal.com/twitter-users-notice-i.

5.11.2022

Jouko Pihon kannanotto abortista

Kohdussa olevan ihmisenalun halu ja valinta elää on tärkeämpi kuin naisen halu ja valinta tapattaa kohdussaan oleva elävä olento, joka ei ole naisen kehoa, vaan ainoastaan tilapäisesti naisen kehossa. Naisella ei ole oikeutta koskea toisen kehoon.

Levelin studiossa 3.11.2022 vas. Jouko Piho, Milad Dehghan ja Nico Giansanti.

3.11.2022

Jouko Piho:

Jouko Piho Levelin haastattelussa

Olin tänään 3.11.2022 Levelin upeassa studiossa Helsingissä Nico Giansantin ja Milad ”Slim” Dehghanin haastateltavana.

Olin ensimmäisen kerran heidän vieraanaan 8.9.2020, mikä oli hyvä kokemus, mutta tämänkertainen ohjelmassa mukana oleminen oli vieläkin parempi. Kävimme läpi monia mielenkiintoisia aiheita sekä uskonnon että politiikan aloilta.

Tällaisen Youtubessa olevan katsojamäärä kasvaa ajan myötä, mutta tätä kirjoitettaessa katsojia on ollut 3400 ja tykkäyksiä 370. Alapeukkuja ei ole yhtään.

Ohessa on muutamia netin eri foorumeilla olevia kommentteja ohjelmasta.

”Olipa erinomainen lähetys Levelissä 3.11. Suuri kiitos!”

”Kiitos Jouko hyvästä keskustelusta Levelissä. Vastailit raamatullisesti ja erittäin ymmärrettävästi. Harmi että chatissa jäi moni kysymys vastausta vaille (Olen samaa mieltä, ei millään ehtinyt).”

”Hyvä Jouko. Evankeliumi tuli kirkkaasti esille. Ole siunattu veli Kristuksessa. Rukoillaan Levelin pojille pelastusta.”

”Hyvin pärjäsit näiden hyvin kohteliaiden kyselijöiden kanssa.”

”Oli todella hyvä lähetys, kiitos Levelille ja erityisesti vieraalle!”

”Jouko "The Preacher" Piho. Kovaa tykitystä oli, etenkin saarnaukset hullulla energialla, kuuntelisi lisää, kiitos.”

Kuva Levelin studiosta vähää ennen lähetystä. Vas. Jouko Piho, kesk. Milad Dehghan ja oik. Nico Giansanti.

Ohjelma on kuunneltavissa linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=epJqYAJcVZI&t=61s


Niilo Paasivirta ja Jouko Piho Helsingin Kirjamessuilla 29.10.2022.

3.11.2022

Jouko Piho:

Niilo Paasivirta teki Aku Ankan sarjakuvaan perustuvan satiirin Jouko Pihosta

 

Nyt minulle on selvinnyt, että eilen julkaisemani Aku Ankka -satiirimukaelman tekijä on tunnettu profetiakriitikko Niilo Paasivirta, joka kirjoitti 29.10.2022 Helsingin Kirjamessujen raporttini kommentissaan seuraavasti: ”Jos on ollut Fingerporissa (kuten minä olen ollut), niin on jo aika kuuluisa. Sitä kuuluisampi on vain se, joka on ollut Aku Ankassa.”

Eli Paasivirta päätti lisätä kuuluisuuttani sijoittamalla minut Aku Ankkaan.

3.11.2022

Jouko Piho:

En hae julkisuutta itselleni vaan sanomalleni

Sanoman esillä pitäminen tarvitsee julkisuutta. En hae julkisuutta itselleni. Haen julkisuutta sanomalleni. Kateelliset ja pahantahtoiset ihmiset sekoittavat nämä kaksi eri asiaa ja pitävät minua julkisuushakuisena narsistina, mitä en ole.

3.11.2022

Jouko Piho Levelin ohjelmassa

Olen toista kertaa mukana Levelin ohjelmassa tänään torstaina 3.11.2022 klo 18 alkaen.

https://www.youtube.com/watch?v=epJqYAJcVZI

2.11.2022

Ennakkoilmoitus

Olen huomenna torstaina 3.11.2022 klo 18 alkaen haastateltavana Levelin studiossa. Näkyy Youtubessa.

2.11.2022

Olen mukana Samuel Gryningin Myöhäisillan pohdintoja -ohjelmassa Youtubessa tänään 2.11.2022 klo 21.45 alkaen.
 
Myöhäisillan pohdintoja 1-vuotis syntymäpäivä-striimi.
Tänään kello 19.00 YouTubessa
Osmo Vikman Satu Lehtola
Antti Launonen Sakari Peltola Jouko Piho
Ossi Tiihonen Teemu Vehkala
Aki Nummelin Juha Korhonen Ike Novikoff

1.11.2022

Jouko Piho:

Aku Ankan sarjakuvamukaelma minusta

Ylempänä on hauska ja hyvin tehty sarjakuvamukaelma minusta ja ajatuksistani.

Tosin monet liioitelluista väitteistä eivät pidä paikkaansa, mutta osa kuitenkin. En tiedä tekijää, mutta kiitos joka tapauksessa!

Eli Pouko Jihad olen minä Jouko Piho, Crump on Trump, Google on Goog ja Kumma polku on kirjani Outo tie.

28.10.2022

Uusi konservatiivinen uutismedia Amerikassa

American Faith on v. 2021 perustettu uusi konservatiivinen uutismedia.
https://americanfaith.com/

25.10.2022

Jouko Piho:

Korona ei selitä ylikuolleisuutta

Suomen 16,3 %:n ylikuolleisuutta ei selitä korona, koska suurin osa on rokotettuja, vaan tappavat koronarokotteet, mitä kansanmurhaan syyllistyneet päättäjät ja heitä tukenut valtamedia eivät vieläkään myönnä.

VKK:n puheenjohtaja Ano Turtiainen.

25.10.2022

Jouko Piho:

Pitäisikö uusien kansallismielisten puolueiden tehdä vaaliliittoja?

Ensi kevään eduskuntavaaleissa on mukana myös pieniä kansalliskonservatiivisia puolueita, kuten Valta kuuluu kansalle (VKK), Vapauden liitto, Suomen kansa ensin, Kristallipuolue ja Sinimusta Liike.

Somessa on tullut esiin jatkuvasti näkemyksiä, että näiden pikkupuolueiden olisi syytä yhdistyä edes vaaleissa siten, että ne tekisivät vaaliliittoja, jolloin olisi suurempi mahdollisuus, että edes yksi ehdokas tulisi valituksi.

Vapauden liiton puheenjohtaja Ossi Tiihonen on tuonut esille avoimuuttaan vaaliliitoille, mutta VKK:n puheenjohtaja Ano Turtiainen ei taas halua vaaliliittoja.

Koska olen itse pitänyt vaaliliittoja hyvänä asiana, päätin soittaa tänään 25.10. Turtiaiselle ehdottaakseni asiaa.

Puhelun jälkeen minulle tuli päivänselväksi se, miksi VKK ei lähde mukaan vaaliliittoihin.

En voi kuitenkaan avata mitenkään erittäin syvällisen keskustelumme sisältöä, koska tiedän, että suurin osa ihmisistä ei sitä ymmärtäisi.

Minusta on OK, jos muut kansallismieliset puolueet tekevät vaaliliittoja, mutta ymmärrän täysin, miksi Turtiaisen johtama VKK haluaa mennä eduskuntavaaleihin vain omilla listoillaan.

24.10.2022

Peruutus

Tämäniltainen keskusteluni Johan Bäckmanin kanssa on peruttu ja siirtyy ensi viikkoon. Ilmoitan tarkemman ajan myöhemmin.

 

Jouko Piho puhumassa Fixit 4 -mielenosoituksessa 20.10.2022 eduskuntatalon edustalla.

20.10.2022

Jouko Pihon puhe Fixit 4 -mielenosoituksessa 20.10.2022 eduskuntatalon edustalla

Suomen kutsumus

Uskon, että paitsi yksilöillä niin myös jokaisella kansalla on oma kutsumuksensa ja kansallinen tarkoituksensa.

Mikä on Suomen kutsumustehtävä?

V.A. Koskenniemi runoili Finlandia-hymnin sanoissa Suomen tarkoituksen näin:

”Oi nouse, Suomi, näytit maailmalle sa että karkoitit orjuuden ja ettet taipunut sa sorron alle, on aamus alkanut, synnyinmaa.”

Koskenniemi viittasi Suomen v. 1917 tapahtuneeseen itsenäistymiseen ja vapautumiseen Venäjän sortovallan alta, mutta näen runoilijan sanojen viittaavan myös tulevaisuuteen, koska Suomi on ajautunut uudestaan sorron, orjuuden ja velkavankeuden alle, tällä kertaa tyhmyyttään ja omasta tahdostaan v. 1994, kun suomalaisten enemmistö äänesti Euroopan Yhteisöön liittymisen puolesta.

Suomi tarvitsee sen takia uutta vapautumista, uutta orjuuden karkoittamista ja uutta päättäväisyyttä olla taipumatta sorron alle. Siksi Euroopan unionista eroaminen on Suomen ainoa oikea tie – ja niin tulee vielä tapahtumaan.

Suomen tulee olla täysin itsenäinen, omavarainen ja sotilaallisesti liittoutumaton maa. Meidän voittoisa johtajamme on taivaallisten sotajoukkojen komentaja Herra Sebaot. Kun Jumala on meidän puolellamme, kukaan tai mikään ei voi voittaa meitä.

Suomen kutsumukseen kuuluu myös se, että Suomen tulee nousta kaikkia diktatuureja, myös tulevaa Uuden maailmanjärjestyksen mielivaltaista poliisivaltaa vastaan esimerkkinä muille maille, että mihinkään fasistiseen, kommunistiseen tai islamistiseen harvainvaltaan tai vapaamuuraripankkiirien rahavaltaan ei tule alistua.

Tämä kansallinen vapausliike koskee myös tulevaa maailmanjohtajaa, jota Ilmestyskirja kutsuu Pedoksi. Muualla Raamatussa käytetään eri nimityksiä, kuten Vastustaja, Hävittäjä, Kelvoton, Kuningas, Laittomuuden ihminen, Kadotuksen ihminen, Antikristus ja pieni sarvi.

Viimeksi mainittu nimitys ”pieni sarvi” viittaa siihen, että lopunajan tyrannin alku on vaatimaton, mutta Saatanan antamalla voimalla tästä demonisesta ihmisestä tulee lopulta maailman hirmuvaltias.

Suomen tulee pysyä tämän lopunajan pahan diktaattorin imperiumin ulkopuolella. Suomi ei ole Saatanan vaan Jumalan maa.

Nykyiset Suomen päättäjät, niin hallituksessa kuin oppositiossa, eivät ymmärrä tästä edellä kertomastani yhtään mitään, harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta, kuten Jumalan mies Ano Turtiainen.

Sen takia Suomessa tarvitaan suuri muutos. Tämä iso kääntyminen aivan toisenlaisen politiikan suuntaan tulee tapahtumaan Suomessa.

Silloin toteutuu se, että kun muu maailma vajoaa yhä synkempään antikristilliseen pimeyteen, niin Suomesta loistaa vapauden ja vanhurskauden kirkas valo.

Silloin Suomi on maailman valomajakka. Silloin Suomi on löytänyt kansallisen kutsumustehtävänsä. Tässä pyrkimyksessä Jumala Suomea ja suomalaisia auttakoon ja siunatkoon!

20.10.2022

Video Jouko Pihon puheesta Fixit 4 -mielenosoituksessa

Olin puhujana Fixit 4 -mielenosoituksessa 20.10.2022 eduskuntatalon edustalla. Minun puheosuuteni alkaa kohdassa 1:15:32.

https://www.youtube.com/watch?v=2KSM5HEfE6c

Vas. Mikael Juntunen ja oik. Jouko Piho 20.10.2022 Radio Dein kahvitilassa vähää ennen lähetystä.

20.10.2022

Jouko Piho Radio Deissä

Olin tänään 20.10.2022 klo 9-10 mukana Radio Dein Herätys!-ohjelmassa.

Mikael Juntunen haastatteli minua leppoisaan ja oivaltavaan tyyliinsä ja minä vastailin persoonalliseen ja suoraan tapaani asiallisesti, mutta myös siten, että tarvittaessa oli tunnettakin mukana, taiteilija kun olen.

Joten me olimme kumpikin tyytyväisiä lopputulokseen. Toivottavasti myös kuulijat tykkäsivät.

Olin iloinen siitä, että ohjelmassa oli myös mahdollisuus soittaa tekemäni ja laulamani kappale ”Den sista porten” eli nyt biisini on saanut nettijulkisuuden lisäksi osakseen myös ensimmäisen radiosoiton.

Kiitos Mikael, kun uskalsit kutsua minut studioon, vaikka Radio Deissä kaikki eivät olleet asiasta innostuneita! Pidä jatkossakin oma linjasi.

Ohjelman voi kuunnella kolmen kuukauden ajan linkistä: https://www.deiplus.fi/ohjelmasarja/17?mediaType=unde... On vain huomioitava, että Juntunen aloittaa klo 7.17 muilla asioilla, mutta minun osuuteni tulee vasta vähän klo 9 jälkeen.

Kuvassa vas. Mikael Juntunen ja oik. Jouko Piho 20.10.2022 Radio Dein kahvitilassa vähää ennen lähetystä.

19.10.2022

Fixit 4 -mielenosoitus

Tervetuloa huomisen torstain 20.10.2022 Fixit 4 -mielenosoitukseen, joka alkaa klo 14 Rautatientorilta, ja klo 15 alkavat puheet eduskuntatalon edustalla. Minä olen yksi puhujista. Jos olet paikalla, tule juttelemaan, jos haluat.

Mikael Juntunen.

19.10.2022

Jouko Piho Radio Deissä

Olen huomenna torstaina 20.10.2022 klo 9-10 haastateltavana Mikael Juntusen (kuvassa) aamuohjelmassa "Herätys!"

Herätys! on kuunneltavissa kaikilla Radio Dein taajuuksilla joka arkiaamu eri puolilla maata. Voit kuunnella sitä myös Radiot.fi-sovelluksen kautta suorana.

Herätyksen! aamuvierashaastattelun voit lisäksi kuunnella joka arkipäivä kello 13.00-14.00.

Yhteydenotot, juttuideat ja palautteet: heratys@radiodei.fi

Whatsapp-viestit studioon: 044 44 77 4
Johan Bäckman.

18.10.2022

Jouko Piho:

Vielä kerran, Johan Bäckman ja minä puhumassa samassa mielenosoituksessa

Somessa ja varsinkin Twitterissä ovat monet tuohtuneita sen takia, että puhun torstaina 20.10.2022 Fixit 4 -mielenosoituksessa eduskuntatalon edustalla. Kritiikin syy ei ole se, että minä puhun, vaan se, että samassa tilaisuudessa puhuu myös dosentti Johan Bäckman, jota jotkut pitävät desanttina ja maanpetturina.

Sen takia monet sortuvat guilt by association -virheargumenttiin, että minäkin leimaudun samaan porukkaan, mitä Bäckman edustaa vain sen takia, että puhun samassa mielenosoituksessa.

Olen kyllä samaa mieltä Bäckmanin kanssa uskosta ja perinteisistä moraaliarvoista sekä siitä, että Suomen tulisi erota EU:sta eikä liittyä Natoon.

Mutta olen eri mieltä Bäckmanin kanssa siitä, miten hän tulkitsee Neuvostoliiton historiaa ja Venäjän nykyisyyttä eli minun mielestäni Bäckman on liian paljon yksinvaltias Putinin ja hänen imperialistisen suurvaltapolitiikkansa takana, kun minä taas kannatan Venäjän oppositiota, kuten vankilassa mielipiteidensä takia viruvaa Navalnyitä, joka ajaa aitoa monipuoluedemokratiaa Venäjälle.

Näistä eroista huolimatta katson, että voin puhua samassa mielenosoituksessa Bäckmanin kanssa, koska Fixit 4:n aihe ei ole Putin tai Venäjä, vaan Suomen ero EU:sta, mistä minä ja Bäckman olemme samaa mieltä.

Nyt sitten jotkut ovat Twitterissä väittäneet, että Bäckman kyllä kannattaa Suomen eroa EU:sta, mutta vain sen takia, että sen jälkeen Suomi olisi helpompi liittää osaksi Venäjää. Tämä väite on väärä ja täysin paikkansapitämätön.

Varmistin asian soitettuani äsken Bäckmanille, joka ihmetteli moisia syytöksiä, koska hän ei ole koskaan kannattanut Suomen liittämistä osaksi Venäjää. Sen sijaan Bäckman puhuu puolueettoman ja itsenäisen Suomen puolesta, kuten minäkin eli me olemme molemmat Kekkosen ja Paavo Väyrysen linjoilla, että Suomen on parasta pysyä suurvaltojen ristiriitojen ulkopuolella ja olla sen sijaan puolueeton ja sotilaallisesti liittoutumaton maa, jolla on hyvät naapuruussuhteet myös itäisen naapurin kanssa.

Pyydänkin sen takia, että ne henkilöt, jotka ovat tuoneet esille käsityksen, että Johan Bäckman haluaisi Suomen osaksi Venäjää, toisivat julkisuuteen lähteen, jossa Bäckman olisi näin puhunut tai kirjoittanut. Jos Bäckman olisi todella tuota mieltä, niin totta kai hän ahkerana kirjoittajana olisi mielipiteensä johonkin artikkeliinsa tallentanut.

Johan Bäckman.

17.10.2022

Jouko Piho:

Minä ja Johan Bäckman samassa tilaisuudessa puhujina

En ole syyllinen Johan Bäckmanin joidenkin mielipiteiden takia, vaikka puhun samassa tilaisuudessa eli Fixit 4 -mielenosoituksessa 20.10.2022 eduskuntatalon edustalla. Kyseessä on guilt by association - argumenttivirhe. Olen joistakin asioista samaa mieltä Bäckmanin kanssa, mutta sitten myös joistakin asioista eri mieltä.

Jiri Keronen.

15.10.2022

Jouko Piho:

Jumalan vastaus homosatanisti Jiri Keroselle

Jiri Keronen kirjoitti 14.10.2022 Twitterissä: "Mutta me homosatanistit ei antauduta."

Jumala: "Minun edessäni on notkistuva jokainen polvi."

Jouko Piho: "Siis myös Jiri Keronen tulee antautumaan ja polvistuu vielä kerran Jumalan edessä.

15.10.2022

Fixit 4 -mielenosoituksen puhujat

Yllä olevassa mainoksessa on mainittuna tulevan torstain 20.10.2022 eduskuntalalon edustalla klo 15 pidettävän Fixit 4 -mielenosoituksen puhujat. Olen yksi puhujista. Jos olet mukana, niin tule juttusille.

Amerikkalainen tienvarsitaulu julistaa: "Jumala tietää, että Trump voitti."

15.10.2022

Jumala tietää että Trump voitti

Jumala ja valistuneet ihmiset tietävät, että Trump voitti syksyllä 2020 USAn presidentinvaalit, mutta historian suurimpien vaalipetosten takia Trumpista ei tullut kuitenkaan presidenttiä. Jostain Jumalan tietämästä syystä Korkein salli pahuuden voittaa väliaikaisesti.

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia