Ajankohtaista 33

14.10.2022

Jouko Pihon kannanotto koronarokotukseen

Äkilliset nuorten kuolemat ovat kaunisteleva nimitys koronarokotuksen pahimmalle haittavaikutukselle. Murhaajat vastuuseen.

Venäjän patriarkka Kirill ja presidentti Putin.

14.10.2022

Jouko Piho:

Kirill on valtion eli Putinin palvelija

Kommunismin aikaan Venäjän ortodoksista kirkkoa vainottiin, mutta nyt siitä on tullut Putinin politiikan jatke, mikä ei ole Jumalan tahdon mukainen asia, vaan pelkkää valtapolitiikkaa, mitä patriarkka Kirill toteuttaa luullen olevansa Jumalan asialla, vaikka on valtion palvelija.

13.10.2022

Jouko Piho:

Valitut kansat: Israel ja Suomi

Israel on Jumalan ensimmäinen valittu pappiskansa, joka vastaanotti ja välitti Raamatun muillekin kansoille. Myös Pelastaja Jeesus oli juutalainen.

Suomi on Jumalan toinen valittu profeettakansa, joka välittää Jumalan tahdon lopunajan pimeydessä eläville ihmisille.

Lasse Lehtinen.
13.10.2022

Jouko Piho:

Lasse Lehtinen: Suomi on Jumalan valittu maa

Toimittaja-kirjailija Lasse Lehtinen sanoi tänään 13.10.2022 Juho-Pekka Rantalan haastatteluohjelmassa ”Itse asiassa kuultuna” merkittävät loppusanat: "Jos olisin vähääkään uskonnollinen, sanoisin, että Suomi on Jumalan valittu maa.”

Kiitos Lasse näistä totuuden sanoista, sillä Suomi on todellakin Jumalan valittu maa lopunajan profeetallista tehtävää varten, kun Suomesta loistaa valo koko muun maailman vaipuessa pimeyteen.

Toivon, että myös sinä Lasse löydät tämän Jumalan valon, Jeesuksen, sydämeesi, sillä ilman Kristusta parhainkin ihminen on pimeydessä.
 
11.10.2022

Jouko Piho:

Minä en ole media


Minua on monesti arvosteltu siitä, että kritisoin median yksipuolisuutta, mutta sensuroin samalla joitakin viestejä omalla Facebook-sivullani.

Kritiikki on asiatonta eikä ota ollenkaan huomioon sitä, että media ja minä olemme kaksi täysin erilaista toimijaa. Minä en ole media enkä varsinkaan valtamedia, jonka puutteisiin olen kiinnittänyt huomiota.

Median tulisi olla objektiivinen ja jakaa tasapuolisesti eri näkemyksiä kulloisistakin asioista, jotta ihmiset voisivat sen perusteella muodostaa oman käsityksensä, mutta yksityinen kirjoittaja saa tietenkin tuoda esille subjektiivisesti omaksumansa totuuden omalla sivullaan ilman velvoitetta, että hänen pitäisi antaa yhtä paljon tilaa myös muille mielipiteille.

Nyt tilanne on kuitenkin se, että media ei julkaise monipuolisesti uutisia eri asioista, vaan propagoi selkeän suunnitelmallisesti kulloinkin vain yhtä heidän valitsemaansa ”totuutta” eikä anna juurikaan tilaa toisenlaisille mielipiteille, joita sen sijaan demonisoidaan ja leimataan äärimielipiteiksi tai salaliittoteorioiksi.

Tämän yksipuolisen uutisoinnin takia suurin osa mediaan luottavista ihmisistä omaksuu heille pakkosyötetyn propagandan luullen, että se on tietenkin totuus, koska sekä YLE että Helsingin Sanomat niin sanovat.

Samaan aikaan yksityisiä nettikirjoittajia, joiden mielipiteitä ei julkaista valtamediassa, arvostellaan siitä, että he eivät julkaise kaikkia heitä kritisoivia viestejä omilla somesivuillaan.

Tämä on väärin. Median tulisi olla objektiivinen. Yksilöihminen saa sen sijaan olla subjektiivinen, koska hänen sivunsa ei ole yleinen alusta, jossa pitäisi saada julkaista kaikenlaisia mielipiteitä, vaan hänen henkilökohtainen kotinsa, jossa hänellä on oikeus tuoda julki oikeaksi kokemiaan asioita ilman painetta, että kaikki täysin vastakkaisetkin käsitykset ja hänen näkemystensä kritiikit pitäisi yhtä lailla julkistaa.
Ivan Puopolo.

11.10.2022

Jouko Piho:

Kenellä on vastuu loukkaavasta viestistä?

Kuuntelin tänään sattumoisin autoradiosta Radio Patmoksen lähetystä, jossa haastateltiin toimittaja Ivan Puopoloa, joka on mielestäni yksi Suomen viisaimpia miehiä.

Puopololta kysyttiin, mikä on sananvapauden käyttäjän vastuu, jos joku ihminen loukkaantuu sanomasta.

Puopolo vastasi, että jos ei ole kyse rikosoikeudellisesta vastuusta, vaan sellaisesta sanomisesta, jota ei ole määritelty rikokseksi, niin vastuu on sanoman vastaanottajalla, että hänellä on sietokykyä kestää kritiikkiä ja itselleen vieraita mielipiteitä. Pitää olla myös itsehillintää, ettei reagoi johonkin kielteiseksi koettuun viestiin aggressiivisesti.

Olen täysin samaa mieltä.

Sen verran lisäisin, että loukkaaviakin viestejä on kahdenlaisia. On sellaisia, jotka lähettäjä on tarkoittanutkin loukkaaviksi ja on sellaisia, joita lähettäjä ei tarkoita loukkaaviksi, mutta jotka vastaanottaja voi syystä tai toisesta kokea loukkaaviksi.

Molemmat kuuluvat sananvapauden piiriin. Tosin tahallinen loukkaaminen ei ole mielestäni hyvää eikä järkevää käytöstä enkä itse harrasta sellaista henkilötasolla koskaan, mutta ei se ole rikoskaan eikä netissä bannin syy. Voin jopa ajatella, että jollain voi olla tietoiseen loukkaamiseen jokin hyvin perusteltu syy.

Suurin ongelma on kuitenkin siinä, että tämän ajan poliittisen korrektiuden (woke ja cancel) aivopesemät ihmiset loukkaantuvat nykyään melkein mistä tahansa sanasta ja ajatuksesta, joka ei ole heidän mielipiteensä ja maailmankuvansa mukainen. Maailmasta ja Suomesta on tullut kuin suuri aikuisten lastentarha, jossa itkeä pillitetään koko ajan vähän kaikesta ja vaaditaan rangaistuksia.
Joseph Göbbels oli Natsi-Saksan propagandaministeri.

9.10.2022

Jouko Pihon kannanotto median yksipuolisuudesta

Media rummuttaa kerrallaan vain yhtä agendaa. Tällainen keskittäminen on tehokasta propagandaa. Göbbels olisi kateudesta vihreä.

Paavo Väyrynen.

7.10.2022

Jouko Piho:

Väyrynen oli oikeassa

Paavo Väyrynen kirjoitti väitöskirjassaan Neuvostoliiton ikuisesta olemassaolosta, mistä häntä pilkattiin, kun NL hajosi ja lakkasi olemasta joulukuussa 1991.

Olen aina ajatellut, että ivailu on ollut turhaa, koska itänaapurimme virallinen nimi ei ole se oleellinen asia, vaan se, että idässä on aina ollut ja tulee olemaan naapurinamme venäläinen valtio.

Putinin viime vuosien imperialistiset puheet ja teot ovat kuitenkin olleet niin voimakasta neuvostoimperiumin mahtavuuden haikailemista, että en pitäisi mitenkään mahdottomana uusia alueliitoksia ja että nimitys Neuvostoliitto vielä otettaisiin käytäntöön.

Samoilla linjoilla on 7.10.2022 Helsingin Sanomien pääkirjoitus, josta löysin seuraavan lauseen: "Kun Venäjä tekee paluuta Neuvostoliitoksi, EU:n suhde entisiin Neuvostoliiton alusmaihin muuttuu radikaalisti."

Paavo Väyrynen oli kuin olikin oikeassa.

 

 7.10.2022

Jouko Piho:

Tulisiko Putinia onnitella syntymäpäivän johdosta vai ei?

Venäjän presidentti Vladimir Putin täyttää tänään 70 vuotta.

Onnittelijat ovat olleet vähissä. Kremlin mukaan onnittelun ovat lähettäneet Kazakstan, Kirgisia, Kuuba, Turkki ja Etelä-Afrikka. Ja tietenkin Tsetsenian nukkehallitsija Kadyrov.

Suomessa presidentti Niinistö ei ole onnitellut Putinia. VKK:n Ano Turtiainen lähetti julkisen onnittelun Putinille.

Helsingin Sanomat julkaisi tänään kahden sivun jutun otsikkona ”Hyvää syntymäpäivää, presidentti Putin!”, jossa toimittaja Pekka Hakala kyllä onnittelee Putinia, mutta samalla koko kirjoitus on terävää kritiikkiä Putinin politiikkaa vastaan.

Kun mietin omaa suhtautumistani, päädyin Helsingin Sanomien linjalle eli voin onnitella Putinia ihmisenä, mutta arvostelen samalla hänen tekojaan.

Lähetin siksi Putinille tänään seuraavan viestin:

President Vladimir Putin

I want to congratulate you as a human being when you fill today 70 years! All of our living years are the grace of God.

But at the same time I want to express my concern about the war in Ukraine. I ask you, as a responsible leader, to stop the war and make peace instead.

God bless you and guide you to the right decision!

Jouko Piho

The prophet of Finland

Suomeksi:

Presidentti Vladimir Putin

Haluan onnitella Teitä ihmisenä täyttäessänne tänään 70 vuotta! Kaikki meidän elämämme päivät ovat Jumalan armoa.

Mutta samalla haluan ilmaista huoleni Ukrainan sodan johdosta. Pyydän teitä, vastuullisena johtajana, lopettamaan sodan ja tekemään sen sijaan rauhan.

Jumala siunatkoon Teitä ja ohjatkoon Teitä oikeaan päätökseen!

Jouko Piho

Suomen profeetta

Mitä mieltä sinä olet? Voiko Putinia onnitella vai ei? Vai oletko samalla linjalla kanssani, että Putinia voi onnitella ihmisenä, jos siihen sisällyttää myös hänen sotapolitiikkansa arvostelun tai ainakin kehotuksen rauhaan.


 

 

Presidentti Vladimir Putin täytti 7.10.2022 70 vuotta.

7.10.2022

Jouko Piho:

President Vladimir Putin

I want to congratulate you as a human being when you fill today 70 years! All of our living years are the grace of God.

But at the same time I want to express my concern about the war in Ukraine. I ask you, as a responsible leader, to stop the war and make peace instead.

God bless you and guide you to the right decision!

Jouko Piho

The prophet of Finland
____________

Lähetin yllä olevan viestin presidentti Vladimir Putinille 7.10.2022 klo 20.50.
WEFin johtaja Klaus Schwab, joka ajaa talouden suurta nollausta.

4.10.2022

Jouko Piho:

Suuri nollaus

Maailman raha- ja valtaeliitti, kuten WEFin Klaus Schwab, suunnittelee omien etujensa ja päämääriensä (NWO) takia nykyisen maailmantalousjärjestelmän täydellistä muuttamista.

Suunnitelman nimi on Great Reset eli Suuri nollaus, jossa ihmisten pankkisäästöt nollataan ja kaikki varallisuus otetaan valtion omistukseen.

Yhtäkkiä ihmisillä ei ole mitään, vaan he ovat täysin riippuvaisia valtiosta, joka antaa heille tarvittavat asiat, mikäli he tottelevat valtion määräyksiä, joista osa on sellaisia, että osa ihmisistä, varsinkin uskovat, eivät voi niitä noudattaa.

Siinä vaiheessa kaikki toisinajattelijat joutuvat yhteiskunnan ulkopuolelle. Heitä vainotaan, vangitaan ja tapetaan.

Mutta he selviävät, koska Jumala on heidän apunsa ja turvansa. Ja surmatut pääsevät taivaaseen.

Paha eliitti saa sen sijaan aikanaan ankaran tuomionsa ja heidän valtansa loppuu kuin päättömän kanan lento.

4.10.2022

Jouko Pihon kannanotto monarkiasta

Ihminen on tärkein, ei hallintomuoto

Kuningaskunta tai mikä tahansa hallintomuoto, jopa demokratiakin, voi olla diktatuurinen tai sitten ei-diktatuurinen. Kaikki riippuu vallassa olevista ihmisistä. Kannattamani monarkiakin voi siis olla paha tai sitten erittäin hyvä riippuen hallitsijasta, ei hallintomuodosta.

4.10.2022

Jouko Piho:

Olen Radio Deissä 20.10.2022 klo 9-10

Ilmoitan näin ennakkotietona, että olen torstaina 20.10.2022 klo 9-10 mukana Radio Dein Herätys!-ohjelmassa toimittaja Mikael Juntusen haastateltavana.

Menen sen jälkeen viemään kahden viimeisimmän kirjani (Lopunaika 4 ja Profetioita 4) lain vaatimat kuusi vapaakappaletta Kansalliskirjaston vapaakappaletoimistoon.

Sitten menen syömään Kamppiin. Haluaisiko joku tulla seuraksi?

Lounaan jälkeen menen eduskuntatalon edustalla pidettävään Fixit 4 -mielenosoitukseen puhujaksi.

Joten mielenkiintoinen päivä on tulossa.

29.9.2022

Nord Stream -putken räjähdykset

Joe Biden 7.2.2022: "Ei ole enää Nord Stream 2 -kaasuputkea. Me teemme siitä lopun."

Patriarkka Kirill.

27.9.2022

Jouko Piho:

Patriarkka Kirillin väärä lupaus

Moskovan ja koko Venäjän patriarkka Kirill on sanonut, että Ukrainassa kuolleiden venäläissotilaiden synnit ovat poispestyt.

Kyseessä on väärä ja valheellinen lupaus. Vain Jeesuksen, Jumalan uhrikaritsan ristillä vuodattama veri puhdistaa synnistä, jos ihminen katuu, pyytää anteeksi syntejään ja uskoo Jeesukseen. Sodassa tai erityisoperaatiossa kuoleminen ei pese pois syntejä.


 

 

Giorgia Meloni kädessään teksti "Kiitos Italia".

27.9.2022

Jouko Piho:

Onnitteluni Italian veljille

Onneksi olkoon Giorgia Meloni ja Italian veljet selvästä vaalivoitosta!

Giorgia Meloni on yksi parhaita puhujia, mitä tunnen, erittäin suora ja selväsanainen. Uskon, että hänestä voi tulla hyvä pääministeri.

Sanon, että "voi", koska EU tulee laittamaan kyllä paljon kapuloita rattaisiin, joten helppo taival ei Melonia odota.

Ruotsin ja Italian kansalliskonservatiivit voittivat vaaleissa. Puolassa ja Unkarissa he ovat jo vallassa. Milloin Suomessa?

25.9.2022

Jouko Piho:

Suomen nukkehallitus


Suomessa on sätkynukkehallitus, joka toteuttaa ulkopuolelta tulevaa WEFin agendaa Uuden maailmanjärjestyksen (NWO) luomiseksi.

25.9.2022

Jouko Pihon kirja-arvio:

Rapistuvan Kremlin renkinä

Luin eilen 23.8.2022 ilmestyneen ja Minervan kustantaman 226-sivuisen kirjan ”Rapistuvan Kremlin renkinä”, jolla on osuva alaotsikko ”Kommunismin usko, toivo ja tappio”.

Myös takakannen esittelyteksti alkaa suorasukaisesti: ”Neuvostopropagandan palveluksessa työskennelleen toimittajan muistelmat.”

Kirjallaan Ilkka Lappalainen, 69, liittyy siihen entisten taistolaisten joukkoon, joka pyytää anteeksi vanhoja syntejään. Ja täytyy sanoa, että uskottavasti. Viittaan tällä siihen, että kaikki taistolaiset eivät ole mielestäni tehneet pesäeroa menneisyyteen täysin rehellisesti, vaan jotenkin selitellen ja toimiaan vähätellen.

Porvarisperheestä lähtöisin oleva Ilkka Lappalainen on pitkän linjan toimittaja, joka toimi päätoimittajana tamperelaisessa kommunistilehdessä ”Hämeen Yhteistyö”, jolloin hän pääsi seuraamaan aitiopaikalta, kuinka SKP:n valtataistelu johti puolueen jakaantumiseen saarislaisiin ja taistolaisiin sekä muihin kuppikuntiin.

Lappalainen yritti olla sillanrakentaja, varsinkin toimiessaan myöhemmin Yhteistyö-lehden päätoimittajana, mutta eihän siitä tullut mitään, kun osaksi tuli vain kuraa joka puolelta, koska usko ja oikeassaolemisen paatos oli todella kovaa.

Lappalainen halusi vaihtelua ja tarttui siksi v. 1985 mielellään tarjoukseen ryhtyä Moskovan ”Valituiksi Paloiksi” kutsutun Maailma ja Me -lehden päätoimittajaksi. Lehti oli tarkoitettu Neuvostoliiton propagandavälineeksi Suomeen, ja sitä tehtiin tarkan valvonnan alla, joten kaikki jutut menivät monen seulan läpi, ja lopullinen hyväksyntä joka sivuun oli saatava Moskovasta.

Tämän takia itsesensuuri oli kunniassa, eikä monia nimiä saanut edes mainita, kuten Mannerheim, Väinö Tanner, Risto Ryti, Ele Alenius, Kalevi Kivistö, Keijo Korhonen ja Max Jakobson. Neuvosto-osapuolella oli myös suosikkilista nimistä, joiden oli suotavaa esiintyä lehdessä, kuten Harri Holkeri, Ilkka Suominen, Jouni Mykkänen ja Unto Hämäläinen.

Gorbatshovin aikana Lappalainen halusi avoimuutta myös Maailma ja me -lehteen, mutta joutui hämmästymään neuvosto-osapuolen näkemystä, että ”glasnost” koskee vain Neuvostoliittoa, mutta muualla maailmassa mennään entiseen tyyliin, että Neuvostoliitosta kerrotaan vain hyviä asioita eikä huonoja ollenkaan. Pitkäänhän Suomessa uskoteltiin, että Neuvostoliitossa ei ole rikollisuutta, huumeongelmaa, prostituutiota eikä ympäristötuhoja eikä mitään muitakaan puutteita, vaan kyseessä on työläisten paratiisi.

Kun Neuvostoliito lopulta romahti v. 1991, niin melko pian sen jälkeen loppuivat myös Maailma ja me -lehden toimintamahdollisuudet.

Vasemmistolainen Lappalainen sai kuitenkin v. 1993 työpaikan oululaisessa Kalevassa ja päätyi lopulta kirjoittamaan pääkirjoituksia porvarilehteen, mistä hän pääsi eläkkeelle v. 2016.

Politiikan ja lehdenteon lisäksi Lappalainen kuvaa kirjassa hyvin avoimesti myös yksityiselämänsä suurta tragediaa, kun hänen vaimonsa ja kolmen lapsen äiti ei enää jaksanut elää, vaan teki itsemurhan.

Suosittelen myös paljon kuvia sisältävää kirjaa kaikille ihmisille, mutta varsinkin nuoremmille henkilöille, joilla ei ole omaa kokemusta kirjan kertomista asioista.

Historiasta on syytä ottaa oppia.

23.9.2022

Jouko Piho:

Sekä Venäjä että Ukraina valehtelevat sotapropagandassaan

Venäjän propaganda väittää: "Meidän sotilaamme toimivat oikein eivätkä tee hirmutekoja, mutta Ukrainan sotilaat toimivat väärin ja syyllistyvät moniin sotarikoksiin."

Ukrainan propaganda väittää: "Meidän sotilaamme toimivat oikein eivätkä tee hirmutekoja, mutta Venäjän sotilaat toimivat väärin ja syyllistyvät moniin sotarikoksiin."

Minä en usko kummankaan maan propagandaan, jossa omat ovat vain hyviksiä, ja vain vihollinen tekee tuomittavia tekoja. On tasan tarkkaan niin kuin vanha sananlasku sanoo: "Pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin."

Tällaisessa tilanteessa ulkopuolisen ja puolueettoman maan ei pitäisi ottaa yksipuolisesti kantaa vain sodan toisen osapuolen hyväksi toista vastaan.

Ai niin, eihän Suomi olekaan enää puolueeton. Suokaa anteeksi.

Mutta minä olen Kekkosen ajan kansalainen ja opin, että Suomi on puolueeton maa. Se oppi on iskostunut niin hyvin mieleeni, että olen vieläkin sitä mieltä, että Suomen olisi parasta olla puolueeton ja sotilaallisesti liittoutumaton maa.

Mutta kun ei ole, vaan on myynyt itsenäisyytensä Brysseliin ja kohta Natoon, niin Suomella ei ole kohta edessä muuta kuin sota Venäjän kanssa.

Kuulin juuri äsken, että Urho Kekkonen kääntyi haudassaan ja sanoi: "Menivät sitten turmelemaan koko elämäntyöni, nuo saatanan tunarit."

 

19.9.2022

Jouko Pihon kirja-arvio:

Mikko Kuustonen – omaelämäkerta

Luin Mikko Kuustosen huhtikuussa 2022 ilmestyneen 366-sivuisen omaelämäkerran (ainoa nimi minkä Kuustonen hyväksyi) suurin ennakko-odotuksin enkä pettynyt. Kirja on taattua tavaraa ja ehdottomasti lukemisen arvoinen.

Takakannessa oleva teksti tiivistää osuvasti: ”Tämä ei ole paljastuskirja vaan paljas kirja. Tarina yhdestä hyvästä rikkinäisestä elämästä, josta en osaisi kertoa ilman lauluja.”

Mikko Kuustonen, 62, kasvoi Pohjois-Savossa Oravikylän Kotalahden kaivoskylässä, mutta tuli myöhemmin tunnetuksi muusikkona, YK:n hyvän tahdon lähettiläänä (mikä vei hänet lähes sataan maahan), tv-ohjelmien juontajana ja panelistina sekä luennoitsijana. Teos on vahvasti tunteellinen matka laulaja-lauluntekijän sielunmaisemaan ja kokemuksiin.

Nuoruusvuodet tiukan uskonnollisessa viidesläisessä herätysliikkeessä Suomen Raamattuopistossa ja kahdeksan vuotta kestänyt mukanaolo julistavaa gospelia laulaneessa Pro Fide -yhtyeessä antoivat lähtölaukauksen muusikon uralle, mutta jättivät myös lähtemättömät arvet nuoreen mieheen.

1990-luvulla Mikko Kuustosesta tuli yksi Suomen suosituimmista laulaja-lauluntekijöistä Q-Stone -yhtyeen kanssa.

Mutta Kuustonen halusi toimia myös yksin. Levy ”Musta jalokivi” sisälsi muun muassa kappaleet ”Enkelit lentää sun uniin” ja ”Kaktusviinaa”. Levy oli niin iso menestys, että Q-Stonen toiminta soolouran rinnalla hiipui ja yhtyeen kitaristi Heikki Silvennoinen lähti tekemään tv-viihteen klassikoksi noussutta Kummelia.

Lopulta aikuisiän kiivas työtahti, ainaiset poissaolot ja hiljalleen lisääntyvä alkoholinkäyttö repi perheen (vaimo Marita ja kaksi tytärtä Iina ja Minka) arkea todella paljon, mutta eniten Kuustosta itseään. Kirjassa onkin rehellistä pohdiskelua tästä teemasta sekä kertomuksia raittiuteen pääsemisestä mm. Samuli Edelmannin avulla.

Mikko Kuustonen kertoo myös 32-vuotisen avioliittonsa päättymisestä suoraan mutta syyllistämättä ketään. Samalla hän kirjoittaa, kuinka lohdullista oli löytää kipeän avioeron jälkeen elämänkumppaniksi tanssitaiteilija Hanna Brotherus.

Julkisuudessa Kuustonen tunnettiin hymyilevänä ja lämminhenkisenä ihmisenä, mutta yksityisesti hän oli usein jotain aivan muuta, kuten äkkipikaisesti suuttuva, minkä Kuustonen myöntää auliisti kuten monia muitakin virheitään. Tuli mieleeni oma vuoteen 2005 asti ulottuva (jatkoa on tulossa) elämäkertakirjani Outo tie, jossa ruoskin itseäni monesti melkoisen inhorealistisesti.

Seuraava suora lainaus kirjasta kuvaa hyvin Mikko Kuustosen humaania persoonaa: ”Oravikoskella näin kerran Severi Suhosen. Maailmalla tapasin Nelson Mandelan, Äiti Teresan ja lukuisat muut sankarini. Silti olen käynyt Kallion Karhupuistossa ja kolmosen ratikassa oman elämäni kannalta aivan yhtä merkityksellisiä keskusteluja kuin YK:n päämajassa.”

Kirjan mukana sen takataskussa on teokseen räätälöityä musiikkia CD-levyn muodossa. Sanat ovat osana kirjan tekstiä. Pidin eniten kappaleesta numero 4 eli ”Noidankehä”.

Kiitos WSOY:n Johnny Kniga hienon kirjan kustantamisesta!

Suosittelen kirjaa lämpimästi kaikille ihmisille.


15.9.2022

Jouko Piho:

Some uhkaa demokratiaa - vai uhkaako?

Tänään 15.9.2022 tulee TV1:n (Ulkolinja) puolelta klo 22.00 ranskalaisdokumentti ”Some uhkaa demokratiaa”.

Taidanpa jättää katsomatta, koska ennakkotietojen mukaan kyseessä vaikuttaa olevan varsin yksipuolinen ohjelma. Jos mieleni muuttuu myöhemmin, voin katsoa sen vielä Areenassa.

Dokumentti kertoo monessa maassa valtaan nousseista populisteista (kuten USAn Trump, Brasilian Bolsonaro ja Italian Salvini) ja väittää virheellisesti, että populistit olisivat hylänneet perinteisen median ja käyttäisivät sen takia somea.


Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Populistit (liberaalien antama halveksiva nimi) joutuvat käyttämään sen takia somea, että he eivät saa tilaa valtamediassa. Ei siis sen takia, että he eivät haluaisi käyttää perinteistä mediaa.

Eihän esim. Trump hylännyt Twitteriä, vaan Twitter hylkäsi Trumpin. Samoin Jussi Halla-aho joutui kirjoittamaan vuosien ajan Scriptassa, koska hänen juttujaan ei julkaistu valtamediassa. Minulla on itsellänikin paljon kokemusta kirjoitusteni torjumisesta valtamediassa.

Eikä some todellakaan uhkaa demokratiaa, kuten jo ohjelman nimi erheellisesti julistaa, vaan kirjoittajat ja videoiden laittajat yrittävät nimenomaan puolustaa demokratiaa (=kansanvaltaa) eli tavallisia ihmisiä vastakohtana sille, että liberaalit vasemmistolaiset, joita suurin osa toimittajista on, edustavat pikemminkin median omistajien harvainvaltaa (oligarkia) eli he ovat eliitin asialla, kun heidän väheksymänsä ihmiset ovat kansan (latinan populus = kansa) asialla.

Asiat ovat siis täysin päinvastoin kuin mitä valtamedia toitottaa. Valtamedia edustaa elitismiä, ei demokratiaa, kun taas populistit edustavat kansaa eli demokratiaa.

Silti valtamedia kehtaa väittää, että populistit uhkaavat demokratiaa, kun valtamedia itse on tänä päivänä hyvin suuri vaara demokratialle, koska se kumartaa rahan valtaa ja noudattaa tämän raha- ja valtaeliitin tahtomaa yhden agendan eli yhden totuuden politiikkaa, jonka mukaan kaikki muut mielipiteet ovat äärimmäisiä ja jopa rikollisia.

Yhteenvetona voisi sanoa, että valtamedia kannattaa eliittiä, elitismiä, rahavaltaa ja harvainvaltaa, kun taas vaihtoehtomedia ja somevaikuttajat eli ns. populistit pitävät kansan ja tavallisen ihmisen puolta.

”Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt.” Tämä tunnettu sanonta pätee erinomaisesti maailman ja myös Suomen valtamediaan. Toimittajien on pakko kirjoittaa sovitun linjan mukaisesti tai muutoin he saavat potkut työstään.

Näin oli suomettumisen aikana, kun Neuvostoliitosta sai raportoida vain myönteisiä asioita ja näin on taas uudestaan tänä lännettymisen aikana.

Mutta vain harvat ihmiset tajuavat tätäkään, että nyt on täysin sama tilanne kuin suomettumisen aikana. Nyt on vain niinpäin, että Venäjästä ei saa uutisoida kuin huonoja asioita ja lännestä, varsinkin Ukrainasta, saa kertoa vain hyviä asioita.

Kaiken takana on kommunismi, joka oli Neuvostolitossa harvalukuisen etuoikeutettujen luokan eli nomenklatuuran (latinan nomenclatura eli nimilista) diktatuuria. Nykyään sen nimenä on liberalismi ja globalismi, koska nimitys ”kommunismi” ei enää myy eikä ole markkinaseksikäs tämän ajan materialisteille ja oman edun tavoittelijoille.

Mutta taas ihmiset uskovat, että valtaapitävät toimivat heidän hyväkseen ja valtamedia kertoo vain totuuden.

Mikään ei ole muuttunut eikä mikään muutu. Historia vain toistaa itseään uusilla nimillä ja uusilla hyödyllisillä idiooteilla.

Masentavaa.

 

Jouko Piho:

Esimerkki oikeasta vihasta

"Enkö vihaisi sinun vihollisiasi, Herra, enkö inhoaisi sinun vastustajiasi! Loputon on vihani heitä kohtaan, he ovat minunkin vihollisiani." Ps. 139:21-22.

Syntiä, pahuutta, vääryyttä ja Jumalan vastustajia tulee vihata ja vastustaa.

14.9.2022

Jouko Piho:

Koronapiikki tappaa

Kaikkialla maailmassa nuoria ja täysin terveitä ihmisiä kuolee äkillisesti ja yleinen kuolleisuus nousee voimakkaasti, myös Suomessa, mutta media, hallitus ja viranomaiset eivät kerro todellista syytä eli koronapiikkejä. Tämä on kansanmurhaa. Tuollaiset tappajat on saatava oikeuteen.

13.9.2022

Jouko Piho:

Miksi salainen pahuus ja valehtelu jatkuvat?

Salassa tehty äärimmäinen pahuus ja siihen likeisesti liittyvät valehtelu ja peittely jatkuvat, koska kyse on niin pirullisista teoista, että suurin osa ihmisistä ei usko, että sellainen julma kataluus voi olla mahdollista, vaan pitävät väitteitä salaliittoteorioina.

Juuri näin pimeydessä toimiva valtaeliitti laskelmoikin, että ihmiset, hyväuskoiset ja hyödylliset idiootit, eivät usko heidän konnuuksiaan mahdollisiksi.

Toivon, että ihmiset heräisivät näkemään, että maailmassa on paljon sellaista saatanallista pahuutta, jota he eivät ole ikinä voineet kuvitellakaan olevan olemassa.

Toivon tätä siksi, että vasta heränneet ja silmänsä auki saaneet ihmiset voivat alkaa toimia tätä suurta mädännäisyyttä, salamurhia, petoksia, pedofiliaa, lapsiuhreja, varkauksia, valehtelua ja suoranaista saatananpalvontaa vastaan.

Kiitos Jumalalle siitä, että kaikki tulee kuitenkin aikanaan ilmi, jos ei tässä ajassa, niin viimeisellä tuomiolla, jolloin väärintekijät ja heidän myötäilijänsä saavat rangaistuksensa.

Aleksei Navalnyin tiedottaja Kira Jarmysh.

11.9.2022

Jouko Piho:

Putinin piinaaja – Kira Jarmysh

Tämän päivän (11.9.2022) Helsingin Sanomissa on Sami Sillanpään kirjoittama laaja artikkeli ”Putinin piinaaja”. Kyseessä on vankilassa olevan oppositiojohtaja Aleksei Navalnyin avustaja Kira Jarmysh.

Jarmysh pääsi pakenemaan Venäjältä ja asuu tällä hetkellä toisessa maassa, jota ei Jarmyshin toivomuksesta kirjoituksessa mainita.

Jarmyshin toiminta Navalnyin tukijana alkoi v. 2013, kun Navalnyi pyrki Moskovan pormestariksi. Politiikasta siihen asti kiinnostumaton Jarmysh huomioi pian, että Navalnyi on erilainen poliitikko, joka kutsui suorasukaisesti Putinin Yhtenäinen Venäjä -puoluetta varkaiden ja valehtelijoiden puolueeksi.

Navalnyi sai pormestarinvaaleissa 27 % äänistä. Putin pelästyi. Pian Navalnyi sai osakseen oikeusjuttuja tekaistuilla syytteillä, mikä on jatkunut näihin päiviin saakka.

Jarmysh tuli valituksi v. 2014 korruption vastaista työtä tekevän FBK-järjestön tiedottajaksi. FBK tutki ja teki paljastuksia siitä, kuinka Putinin valtaklikki rohmusi valtion varallisuutta itselleen.

Maaliskuussa 2017 Navalnyi järjesti Venäjän nykyhistorian laajimmat korruption vastaiset mielenosoitukset.

Sen jälkeen Navalnyi julisti pyrkivänsä presidentiksi. Putin alkoi kokea, että hänen valtansa on todellakin uhattuna.

Niinpä Navalnyi piti saada pois päiviltä. Elokuussa 2020 Navalnyi tuupertui tajuttomana Tomskista Moskovaan matkanneen lentokoneen lattialle. Navalnyi yritettiin tappaa novitshok-myrkyllä. Kuolema olisi tullutkin, jos lentokone olisi jatkanut matkaa Moskovaan asti, mutta Navalnyin hengen pelasti se, että lentäjä (Jumala häntä siunatkoon!) päätti tehdä hätälaskun Omskiin, jotta Navalnyi voisi saada heti hoitoa.

Presidentti Sauli Niinistö soitti Putinille ja pyysi, että Navalnyi päästettäisiin Saksaan hoitoon. Putin suostui, ja Navalnyi lennätettiin Berliiniin. Tietenkin Putin suostui, koska myttyyn menneen murhayrityksen jälkeen ei ollut muuta mahdollisuutta kuin esittää mukahyvistä ja valehdella, että Navalnyin sairauskohtaus johtui muista syistä kuin myrkystä.

Jarmysh näki Navalnyin toistaiseksi viimeisen kerran tammikuussa 2021, kun he lensivät Berliinistä Moskovaan sen jälkeen, kun Navalnyi oli toipunut Saksassa viisi kuukautta. Navalnyi otettiin heti kiinni Moskovan lentokentällä. Navalnyi tiesi näin käyvän, mutta silti hän koki oikeaksi ratkaisuksi palata Venäjälle. Ehkä hän muisteli Nelson Mandelaa, joka tuomittiin 27 vuodeksi vankilaan, mutta josta tuli myöhemmin Etelä-Afrikan presidentti.

Navalnyi tuomittiin 3,5 vuodeksi vankeuteen vanhentuneen ja tekaistun talousrikossyytteen perusteella. Tuomio oli poliittinen ja Putinin kosto. Väärät ja epäoikeudenmukaiset tuomiot ovat Venäjällä yleisiä ja mahdollisia, koska oikeuslaitos ei ole riippumaton, vaan täysin lahjottavissa ja Putinin hallinnon määräysvallan alla.

Navalnyi on johtanut oppositiotoimintaa vankilastakin käsin, mutta viime aikoina minkäänlainen kommunikointi ulkomaailman kanssa on tehty yhä vaikeammaksi.

Alkuperäinen FBK-järjestö Venäjällä on lakkautettu, koska se on viranomaisten mielestä äärijärjestö. No, kuinkas muutenkaan. Venäjällä jokainen, joka vastustaa Putinia ja hänen hallintoaan, on vallanpitäjien mielestä äärimmäinen, koska heidän mielestään on suuri rikos haluta maan johtoon joku muu kuin Putin.

Lännessä tällaista vallanvaihtoa ja sen haluamista kutsutaan demokratiaksi, mutta Venäjän diktaattorille demokratia ei sovi, vaan Putinin pitää saada jatkaa vallassa niin kauan kuin hän haluaa. Viis kansan haluista. Sitä kutsutaan ihmisiä hämäten suvereeniksi demokratiaksi, vaikka kyse on ilmiselvästi suvereenista diktatuurista.

FBK:n ydinjoukko on sen takia paennut ulkomaille. Venäjälle jääneet pysyvät hiljaa.

Navalnyin työtä jatkaa kuitenkin uusi pari kuukautta sitten työnsä aloittanut kansainvälinen järjestö nimeltään Anti-Corruption Foundation eli ACF, joka on Yhdysvaltoihin rekisteröity yksityinen säätiö. Tavoite on sama kuin ennenkin eli Navalnyin sanoin: ”Jatkamme taistelua, kunnes voitamme.”

Kira Jarmysh on edelleen sekä Navalnyin tiedottaja että liikkeen videokasvo, joka juontaa Youtube-kanavalla esitettävää jokapäiväistä uutislähetystä, jossa kerrotaan Venäjän johdon korruptiosta, ihmisoikeusloukkauksista, Ukrainan sodasta ja muista asioista, joita valtion hallussa oleva ja täysin valvottu media ei voi kertoa. Venäjällä ei siis ole riippumatonta oikeuslaitosta, mutta ei myöskään vapaata ja riippumatonta mediaa.

Kaikista vaikeuksista huolimatta Kira Jarmysh on toiveikas tulevaisuuden suhteen ja hän uskoo, että jossain vaiheessa turhautuminen Putiniin purkautuu: ”Lopulta jokainen tajuaa, että kaikkeen on vain yksi syyllinen, ja silloin ihmiset kääntyvät häntä vastaan. Ukrainan sota on hänen loppunsa.”

Kuvassa Aleksei Navalnyin tiedottaja Kira Jarmysh, joka oli Navalnyin seurueessa Tomskissa ja istui tämän vieressä lennolla, jolla myrkytyksestä johtuva pahoinvointi alkoi. KUVA: ALEXEY MALGAVKO / REUTERS.


10.9.2022

Jouko Pihon kannanotto vihollisesta

Vihollinen on aina tullut idästä, mutta jo pitkään lännestä, mitä monikaan ei huomaa. Sitten on vielä oman kansan petturit.

4.9.2022

Jouko Piho:

Kuka on Antikristus?

En tiedä Antikristuksen nimeä, mutta käsitykseni on, että Antikristus nousee Aleksanteri Suuren valtakunnan hajoamisen jälkeen syntyneestä Syyriasta eli hän on Raamatun mainitsema Assyyrialainen. Mutta koska Syyria joutui myöhemmin osaksi Rooman valtakuntaa, niin voidaan sanoa myös, että Antikristus nousee uudelleen syntyvän Rooman alueelta, sen itäosista.

Jeesus sanoi, että minua te (sen ajan juutalaiset johtajat) ette ota vastaan, mutta tulee toinen omassa nimessään ja hänet te (tämän ajan juutalaiset) otatte vastaan. Tämän takia jotkut ovat olleet sitä mieltä, että Antikristus olisi juutalainen.

Mielestäni Jeesuksen sanoma ei välttämättä tarkoita sitä, että Antikristus olisi juutalainen (voi toki ollakin), vaan sitä, että Antikristus esiintyy aluksi niin voimakkaasti Israelin ja sen rauhan (mikä osoittautuu valheeksi) puolesta, että Israelin johtajat ja koko kansa on valmis hyväksymään hänet Messiaaksi, jolloin etnisellä alkuperällä ei ole mitään väliä.

3.9.2022

Jouko Piho:

Sananvapaus uhattuna

Kautta maailmanhistorian toista mieltä olevia on vainottu vallassa olevien toimesta, koska he ovat kokeneet kriittiset näkemykset uhkana omalle vallalleen, mutta näinä lopunaikoina eri mieltä olevien tukahduttaminen eri tavoin, jopa väkivaltaisesti, on lisääntynyt ja tulee vielä tästäkin kasvamaan.

Olemme kuulleet viime aikoina uutisia Venäjältä oudoista ikkunasta putoamisista juuri niiden kohdalla, jotka ovat arvostelleet Putinia ja varsinkin Ukrainan sotaa. Sitä ennen on ollut tiedossa monia poliittisesti motivoituneita salamurhia tai niiden yrityksiä niitä vastaan, jotka ovat asettuneet Kremlin tahtoa vastaan, viimeisimpänä Navalnyi.

Tätä samaa tapahtuu kaikkialla maailmassa, ei vain Venäjällä. Yksi pahamaineinen valtio on Yhdysvallat, jossa tapahtuu myös yllättäviä kuolemia niiden kohdalla, jotka ovat vastustaneet vapaamuurareita ja jotka ovat olleet eri mieltä globalistista Uutta maailmanjärjestystä ajavan liberaalisvasemmistolaisen agendan kanssa.

Valitettavasti sananvapaus on kahlehdittu myös Suomessa, jossa ei niinkään tapeta ihmisiä, mutta muutoin heitä halveksitaan hörhöinä ja estetään pääsy valtamediaan.

Sami Kilpeläinen ja Paavo Väyrynen.

31.8.2022

Jouko Piho:

Kansalaispuolue lopettaa toimintansa

Viime viikonloppuna tuli ilmoitus, että Kansalaispuolue lopettaa toimintansa ja sen aktiiviset jäsenet siirtyvät KD:n riveihin.

Paavo Väyrynen perusti Kansalaispuolueen v. 2016, koska hän koki, että hänellä ei ole enää vaikutusmahdollisuuksia Keskustassa. Olin itsekin mukana jonkin aikaa kannatusjäsenenä.

Presidentinvaalien (jolloin kannatin Väyrystä) ajaksi valitun uuden puheenjohtajan Sami Kilpeläisen ja Väyrysen kanssa syntyi kuitenkin suurta riitaa v. 2018 lähinnä raha-asioista, mikä johti käräjöinteihin ja Väyrysen eroamiseen puolueesta. Myöhemmin käräjäoikeus totesi, että Kansalaispuolueen hallituksella ei ollut toimivaltaa erottaa Väyrystä.

Olin kovin ihmeissäni noista kiistoista ja olin siksi tyytyväinen, että jossain vaiheessa paljon myöhemmin molemmat osapuolet sopivat riitansa ja päättivät olla enää haastamatta toisiaan oikeuteen.

Kevään 2018 pettymykset vaikuttivat osaltaan siihen, että perustin kesäkuussa 2018 uuden puolueen Siniristin Liitto, joka ei kuitenkaan onnistunut keräämään 5000 kannattajakorttia, kun siihen aikaan ei ollut vielä digitaalista netissä annettavan kannatuksen mahdollisuutta.

Olin heti Väyrysen eroamisen jälkeen sitä mieltä, että Kansalaispuolueella ei ole menestymisen mahdollisuuksia ilman Väyrystä. Aika osoitti arvioni oikeaksi. Nyt vuosia myöhemmin Sami Kilpeläinen on tullut samaan tulokseen.

Kilpeläinen siirtyy siis KD-puolueen jäseneksi, minkä hän kokee luontevana, koska KD ja Kansalaispuolue ovat olleet vaaliliitossa kaksissa edellisissä kuntavaaleissa sekä viime talven aluevaaleissa. Sen lisäksi KD:n ja Kansalaispuolueen arvopohja on Kilpeläisen mielestä pitkälti yhteinen.

Toivon Samille menestystä uudessa alussaan, mutta yksi asia minua huolestuttaa. Kilpeläinen sanoi, että hän uskoo KD:n olevan se muutosvoima, jota Suomi tarvitsee.

Minä en usko siihen, koska KD noudattaa paljolti samaa politiikkaa kuin kaikki muutkin puolueet perhepolitiikkaa lukuun ottamatta, jossa KD:lla on muista poikkeava raamatullinen linja, mikä on hyvä asia.

Mutta muutoin KD ajaa globalistista EU:n ja Naton hyväksyvää linjaa ja piti hyvänä myös turhia maskeja ja vahingollisia koronarokotuksia.

Olen sen takia sitä mieltä, että KD:ssa Sami Kilpeläinen ei voi saada aikaan mitään hyvää muutosta Suomen politiikkaan, vaan hän tulee vahvistamaan KD:ssa toimiessaan Suomen tuhosuuntaa kohti antikristillistä Uutta maailmanjärjestystä.

Kuvassa Sami Kilpeläinen ja Paavo Väyrynen.

Mihail Gorbatshov.

31.8.2022

Jouko Piho:

Gorbatshov on kuollut

Mihail Gorbatshov kuoli eilen 30.8.2022 91-vuotiaana pitkällisen sairauden uuvuttamana.

Gorbatshov oli venäläinen poliitikko, joka toimi Neuvostoliiton kommunistisen puolueen viimeisenä pääsihteerinä vuosina 1985–1991 ja Neuvostoliiton presidenttinä vuosina 1988–1991.

Gorbatshovin uudistuspyrkimykset, joista käytettiin nimityksiä perestroika (”uudelleenrakentaminen”) ja glasnost (”avoimuus”), johtivat liennytykseen ja vaikuttivat kylmän sodan päättymiseen, mistä hän sai Nobelin rauhanpalkinnon, mutta samalla Neuvostoliiton kommunistinen puolue menetti aikaisemman poliittisen valta-asemansa, mikä lopulta aiheutti Neuvostoliiton hajoamisen, jonka takia jotkut ovat olleet ja ovat edelleen sitä mieltä, että Gorbatshovin toiminta oli maanpetoksellista.

Mielestäni tuollainen syytös on väärä. Gorbatshov ei halunnut pettää maataan, vaan ainoastaan uudistaa sitä. Gorbatshovin virhe oli siinä, että hän ei ymmärtänyt, että täysin lahoa ja läpimätää systeemiä ei voi uudistaa.

Venäjällä, kuten muissakin maissa, noudatetaan yleensä tapaa, jonka mukaan vastikään kuolleista ihmisistä pyritään puhumaan pelkkää hyvää. Mihail Gorbatshovin kohdalla tämä sääntö rikottiin heti kuolinuutisen tultua julki. Venäjällä alkoi rankka ryöpytys ja arvostelu tyyliin: ”Gorbatshov aiheutti maanpäällisen helvetin kokonaiselle maalle.”

Näinhän ei ole. Neuvostoliiton hajoamisen jälkeisen helvetin, joka muuten jatkuu, aiheuttivat kyllä aivan muut ihmiset, koska Gorbatshov ei ollut silloin enää vallassa.

Eli helvetin saivat aikaan ensin villit ja ahneet uusrikkaat oligarkit, joita Jeltsin ei osannut hallita ja sen jälkeen FSB-miesten tukema entinen KGB-upseeri Vladimir Putin, joka on kaapannut kaiken vallan itselleen.

Muuten, itseään profeettana pitävä Harri Veijonen kirjoitti usein viime vuosien aikana, että ”Gorba” tulee vielä takaisin valtaan. En uskonut väitteeseen missään vaiheessa.

Kuvassa Mihail Gorbatshov Neuvostoliiton viime hetkien aikaan.

Kartassa Rooman valtakunta, joka tuhoutui aikanaan, kuten kaikki muutkin. Vain Jumalan valtakunta pysyy.

28.8.2022

Jouko Piho:

Valtakunnat tuhoutuvat – vain yksi säilyy

Kaikki maailman imperiumit ovat jonkin aikaa vallassa ollessaan kokeneet häviön ja joutuneet antamaan tilaa seuraavalle suurvallalle.

Historian roskatynnyriin ovat joutuneet esim. Egypti, Babylonia, Persia, Aleksanteri Suuren valtakunta, Rooma, mongolit, Turkin valta, Britannian maailmanvalta, natsi-Saksa ja Neuvostoliitto ja monet muut eli kaikki.

Seuraavaksi tuhon tulee kokemaan EU, USA, Venäjä ja Kiina.

Lopussa vallassa oleva Antikristuksen valtakunta tulee myös sortumaan.

Sen jälkeen tulee Jumalan valtakunta, joka kestää ikuisesti.28.8.2022

Jouko Piho:

Onko tarvetta uudelle puolueelle?

Olen kysynyt vuosien mittaan ennenkin, onko Suomessa tarvetta uudelle kristilliskonservatiiviselle ja kansallismieliselle puolueelle.

Kysyn tätä samaa nyt uudestaan, koska näyttää jatkuvasti käyvän niin, että kun em. mainittuja puolueita syntyy, kuten esim. SKE, VKK ja Vapauden liitto, niin ennemmin tai myöhemmin tulee erilaisia näkemyseroja, riitoja ja valtakamppailua, joista on seurauksena eroamisia, erottamisia, blokkaamisia, haukkumisia, jo annettujen lupausten perumisia, pettymystä, uskon menetystä ja voimakasta luottamuspulaa.

Tilanne tuntuu täysin toivottomalta, koska sama kuvio toistuu aina vain uudestaan.

Onko tähän vain alistuttava, että näin se on ja liberaalit globalistit riemuitsevat?

Ja mistä tämä johtuu?

Onko pääsyy se, että johtaja tai johtajat eivät ole olleet tehtäviensä tasolla? Vai onko suurin syy siinä, että tällaisiin puolueisiin tulee mukaan liian paljon myös hankalia ja itsekeskeisiä ihmisiä?

Jos vielä kerran uusi puolue syntyisi niille ihmisille, jotka ovat tällä hetkellä poispotkittuja ja ilman puoluetta, niin voin ilmoittaa, että viimeksi perustamani puolueyritys Siniristin Liitto, joka ei saanut kerätyksi tarvittavia 5000 kannattajakorttia ja joka on ollut jäissä eli ilman toimintaa toukokuusta 2019 lähtien, on edelleen yhdistysrekisterissä oleva yhdistys, jolla on siis hyvä nimi ja logo (kuvassa), jotka voisin antaa sellaisten ihmisten käyttöön, jotka sitä haluaisivat ja joihin voisin luottaa.

Nimi on siksi hyvä, että siinä yhdistyy isänmaallisuus (sini) ja uskonnollisuus (risti). Uskon, että Suomeen tulee vielä uskonnollis-kansallinen herätys aivan kuten 1800-luvun loppupuolella.

En halua itse enää puolueen johtoon. Voisin olla kyllä taustavaikuttaja ja ideologinen neuvonantaja.

 

Ef. 6:12 27.09.2022 19:02

Aloittakaa rukous edellä. Ehkäpä puolueen nimikin tulisi olla Rukoilijat? Luin kirjoituksen rukouksesta. https://www.rukous.net/rukouksen-voimakkuusasteet

Topias 25.09.2022 16:39

Sanna Marin on pahimman luokan sielunvihollisen palvelija.

JARI 27.09.2022 08:17

Pääministerin kanssa bilettävät jauhojengi paljastui - Demareilla paniikki päällä.

https://urly.fi/2NOo

https://urly.fi/2NOv

aki 29.08.2022 07:20

Ehdotan Paavo Väyrystä puheenjohtajaksi ja Jouko Pihoa kunniapuheenjohtajaksi. Seinäjokinen-lehti voisi olla puolueen pää-äänenkannattaja.

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia