Ajankohtaista 31

Jouko Piho TV7:n Isännän pöytä -ohjelmassa 12.6.2015.

21.5.2022

Jouko Piho:

TV7-haastatteluni 7 vuotta sitten on edelleen ajankohtainen

Olin 12.6.2015 eli kohta 7 vuotta sitten Martti Ojareksen Isännän pöytä -ohjelmassa, jossa kertomani asiat ovat tänä päivänä hyvin lähellä toteutumistaan.

https://www.tv7.fi/arkki/isannan-poydassa/vieraana-jo..

19.5.2022

Jouko Pihon kirja-arvio:

Knutbyn murha

Olipa kirja!

Luin aikoinaan tiedotusvälineistä Uppsalan lähellä Knutbyssä 10.1.2004 tapahtuneesta murhasta, mutta nyt kirjan lukeminen aiheesta antoi paljon uutta tietoa siitä, miten tavallinen helluntaiseurakunta muuttui ahdistavaksi lahkoksi ja miksi sen piirissä tapahtui murha ja murhanyritys.

Murhan tilasi Filadelfia-seurakunnan pastori Helge Fossmo, joka sai hengellisellä arvovallallaan 26-vuotiaan lastenhoitajan Sara Svenssonin, johon hänellä oli seksisuhde, vakuutetuksi siitä, että tämän tulisi surmata hänen vaimonsa Alexandra ja naapurissa asuva mies Daniel Linde, jonka vaimon Fossmo halusi uudeksi puolisokseen. Sara vastusteli ensin, mutta taipui lopulta, kun Fossmo uskotteli Svenssonille vastaanottaneensa suoraan Jumalalta useita tekstiviestejä, joissa kehotettiin murhaan. Alexandra kuoli lastenhoitajan ampumiin pistoolin laukauksiin, mutta naapurin mies jäi eloon.

Sara Svensson tunnusti tekonsa heti seuraavana päivänä, mutta Fossmo kielsi aluksi oman osallisuutensa. Lopulta todisteet Fossmoa vastaan olivat kyllin suuret, ja mies tuomittiin 30.6.2004 elinkautiseen vankeuteen. Vasta v. 2006 Fossmo tunnusti syyllisyytensä. Lastenhoitaja sai lievän tuomion eli hänet passitettiin psykiatriseen hoitolaitokseen, josta hän vapautui v. 2011. Helge Fossmo istuu yhä vankilassa. Hänen viimeisin anomuksensa vapautuksensa aikaistamisesta kumottiin vuonna 2017.

Knutbyn lahkomurha ei ollut kuitenkaan päätepiste laittomalle toiminnalle seurakunnassa. Päinvastoin. Vallan väärinkäyttö jatkui vielä pitkään sen jälkeen, kun Ruotsin ja kansainvälisen median valot sammuivat.

Kirjan tekijä on seurakunnassa vaikuttanut pastori Peter Gembäck. Varsinaisen kirjoitustyön teki toimittaja Annika Sohlander, joka seurasi aikanaan Knutbyn tapahtumia mediassa. Hänelle heräsi kysymys karismaattisen johtajan vallasta: miten valoisa ja myönteinen yhteisö muuttuu vähitellen myrkylliseksi? ”Toivon, että tämä kirja antaa vastauksen”, sanoo Sohlander nyt.

Gembäck on halunnut tuoda lahkon sisäiset ja salaiset asiat julkisuuteen, koska hän tuli vuosien jälkeen synnintuntoon ja päätti ilmoittaa v. 2017 lahkon rikoksista Uppsalan poliisille ilmiantaen samalla myös itsensä ja kaksi muuta pastoria.

Oikeudenkäynti alkoi 14.1.2020 Uppsalan käräjäoikeudessa. Maaliskuussa 2020 julistettiin tuomiot. Åsa Waldau tuomittiin kahdeksasta pahoinpitelystä ehdolliseen rangaistukseen ja 120 tunnin yhteiskuntapalvelukseen. Waldaun läheinen työtoveri ja seksikumppani Urban Fält tuomittiin alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ehdolliseen rangaistukseen ja 160 tunnin yhteiskuntapalvelukseen. Peter Gembäck sai ehdollisen tuomion ja 80 päiväsakkoa yhden henkilön pahoinpitelystä ja laittomasta pakottamisesta. Tuomiot olivat lieviä, koska kenelläkään ei ollut aiempaa rikosrekisteriä ja koska teoista oli kulunut suhteellisen pitkä aika.

Gembäck paljastaa kirjassaan ensimmäistä kertaa, miten hän teki virheitä, valehteli ja loukkasi läheisiään. Hän tuntee erittäin hyvin sisäpiirin eli nk. pöydän ja salaisuudet, joista ei koskaan aikaisemmin ole puhuttu.

Kristuksen morsiameksi julistautuneella johtajalla Åsa Waldaulla oli järjettömän voimakas ja manipulatiivinen ote läheisiin työtovereihin ja koko seurakuntaan, jonka jäsenet saivat kokea henkistä ja fyysistä väkivaltaa, seksuaalista hyväksikäyttöä, pelolla hallitsemista ja rahanahneutta, kun Jeesuksen valitulle eli Waldaulle syydettiin valtavasti rahaa ja kalliita lahjoja.

Yleisin keino oli jostain usein täysin keksitystä syystä väittää, että joku seurakuntalainen oli väärin (tämä oli käytetty sanonta), jonka takia kaikkien piti karttaa häntä. Tällainen eristäminen saattoi kestää vuosikausia. Sitten yhtäkkiä Waldau päättikin ottaa henkilöön taas suosioonsa, mikä johti siihen, että uudelleen armoon päässyt ihminen palvoi entistä innokkaammin lahkojohtajaa, ettei hän joutuisi enää epäsuosioon.

Waldau käytti itsestään myös nimitystä kuningatar Tirsa. Waldau käsitti olevansa Jumalan erityinen valittu, jota kaikkien tuli totella arkielämän valintoja myöten, kuten miten koti remontoidaan tai millä autolla seurakuntalaisen oli sopivaa ajaa. Kaikki oli äärimmäisen kontrolloitua ja kaiken tarkoituksena oli pitää kuningatar tyytyväisenä ja rauhallisena. Siitä huolimatta Waldau käyttäytyi usein oikukkaasti ja arvaamattomasti saaden usein raivokohtauksia mitättömistä asioista, kuten vaikka jos ruuassa ei ollut tarpeeksi suolaa.

Oikeuspsykologi ja psykoterapeutti Pia Puolakka on kirjoittanut kirjaan epilogin, jossa hän analysoi terveen ja sairaan uskonnollisen yhteisön tunnusmerkkejä ja kertoo, miksi Knutbyn tapaus voisi toistua myös Suomessa.

Uskontojen uhrien tuki ry (UUT) suosittelee kirjaa kaikille hengellisen väkivallan uhreille.

Suomeksi kirjan on kääntänyt erittäin sujuvasti toimittaja Kaj Aalto.

Suosittelen kirjaa kaikille uskosta, mutta myös sen lieveilmiöistä kiinnostuneille ihmisille. Huomautan kuitenkin, että lukukokemus voi olla ajoittain aika ahdistava. Tulee pöyristynyt ”ei voi olla totta” -olo. Tarina on kuitenkin täysin tosi.


17.5.2022

Jouko Piho:

Turkki liittoutuu Venäjän kanssa

Koska Turkki hankaa vastaan, se erotetaan Natosta, jotta Suomi ja Ruotsi pääsevät jäseniksi.

Silloin Turkki (Toogarma) liittoutuu Venäjän (Goog), Iranin (Persia) ja monien muiden maiden kanssa ja hyökkää jossain vaiheessa Kolmatta maailmansotaa Israelin kimppuun.

Hesekielin kirjan 38. luku toteutuu. Jumala puuttuu nimittäin sotaan ja tuhoaa koko hyökkäävän armeijan Israelin vuorille.

17.5.2022

Jouko Piho:

Räsänen, Raamattu ja Mannerheim eduskunnassa

Päivi Räsänen siteerasi 16.5. Raamattua eduskunnassa: "Jos Herra ei kaupunkia vartioi, turhaan vartija valvoo." Räsänen muistutti myös Mannerheimin päiväkäskystä "Jumala Suomea suojelkoon!"

Olen samaa mieltä. Suomen tulee luottaa Jumalaan ja omiin Puolustusvoimiin, ei Natoon.

17.5.2022

Jouko Piho:

Venäjän tuleva hyökkäys Nato-maihin

Paljon papukaijamaisesti toistettu mantra "Venäjä ei ole koskaan hyökännyt mihinkään Nato-maahan" joutuu pian historian roskakoriin, kun Venäjä tulee lähivuosina hyökkäämään kaikkien Nato-maiden kimppuun Euroopassa ja Amerikassa.

Se että jotain ei ole tapahtunut tähän mennessä, ei ole mikään takuu siitä, ettei niin kävisi myöhemmin. Kerta se on ensimmäinenkin.

15.5.2022

Jouko Pihon kannanotto Ukrainan euroviisuvoiton takia

Ilman Ukrainan sotaa Ukrainan kappale ei olisi voittanut Euroviisuja. En pidä hyvänä sitä, että musiikkikilpailussa voiton voi saada ihmisten antaman poliittisen tuen takia. Euroviisut politisoitui huolestuttavalla tavalla. Viis musiikista, kunhan olet uhri, jota halutaan tukea.

14.5.2022

Jouko Pihon kannanotto Suomen Nato-jäsenyydestä

Suomen Nato-jäsenyys tulee olemaan suuri ja kohtalokas virhe, johon Venäjä reagoi sotilasteknisesti ja muutoin, kuten on sanonut tekevänsä. Suomi romuttaa vuosikymmenien hyvät naapuruussuhteet Venäjään. Suomi pelaa uhkapeliä. Tästä ei hyvää seuraa. Pilkatut profetiat toteutuvat.

11.5.2022

Jouko Pihon kannanotto natsien merkityksen kasvusta

Kun Ukrainassa sotivia natseja (Azov ym.) ei pidetä pahoina, vaan hyvinä, koska he sotivat Venäjää vastaan, niin se avaa oven natsismin yleisempäänkin hyväksyntään, mikä tulee profetioidenkin mukaan tapahtumaan ennen kaikkea Saksassa ja sitten Venäjällä.

8.5.2022

Jouko Pihon kannanotto Ukrainan natseista

Venäjä liioittelee natsien merkitystä Ukrainassa, koska kyllä niitä on vähän sotimassa, kuten Azov-rykmentti, mutta ei määräävästi eikä hallinnossa. Länsi taas vähättelee asiaa tai kieltää sen kokonaan. Ukrainalaiset eivät välitä, kunhan natsit taistelevat Venäjää vastaan.

8.5.2022

Jouko Pihon kannanotto Kolmannen maailmansodan ja Venäjän Suomeen hyökkäyksen mahdollisuudesta

Hesarin päätoimittaja Antero Mukka kirjoitti 8.5.2022, että hän ei ole näihin päiviin asti pitänyt Kolmatta maailmansotaa ja Venäjän hyökkäystä Suomeen mahdollisina. Nyt hän pelkää molempia. Minä olen pitänyt molempia mahdollisina jo vuosikymmenien ajan, mutta en pelkää niitä.

5.5.2022

Jouko Pihon kannanotto koronarokotteiden haitoista

Kuolleisuus ei nouse dramaattisesti Suomessa koronan vaan koronarokotteiden takia, jotka eivät ole tehokkaita eivätkä suojaa koronalta, kuten presidentti Niinistökin joutui toteamaan.

Rokotteet aiheuttavat sen sijaan paljon pahoja vammoja, myös lapsille, ja yhtäkkisiä kuolemia.

Milloin poliittiset päättäjät ja viranomaiset tunnustavat kohtalokkaan virheensä ja peruuttavat Mengelen kaltaisen kokeiluprojektin?

5.5.2022

Jouko Pihon kannanotto Joe Bidenin aborttia koskevaan mielipiteeseen

Presidentti Joe Biden: "Uskon, että naisen oikeus valita (abortti) on peruuttamaton."

Nainen saa siis mieluummin valita jo alkaneen ihmiselämän tappamisen kuin sen, että antaisi puolustuskyvyttömän ihmisenalun elää, kasvaa ja syntyä keskuuteemme. Väärät lait pitää voida perua.

5.5.2022

Jouko Pihon kannanotto Venäjän reaktiosta

Alexander Stubb: "Venäjä tuskin ryhtyy kovin rankkoihin kostotoimiin Suomea kohtaan." Niinhän Stubb toiveajattelee. Jos Suomi liittyy Natoon, Venäjä reagoi ilmoituksensa mukaan sotilaallisesti, jos ei kovin rankasti, niin rankasti kuitenkin. On turhaa ärsyttää vihaista karhua.

5.5.2022

Venäläisillä natsien Z-tunnus

SS-poliisidivisioona (vuodesta 1943 4. SS-poliisipanssarikrenatööridivisioona) oli yksi Waffen-SS:n 38 divisioonasta. Ohessa kuva SS-divisioonan tunnuksesta, joka oli Z, joka on nykyään Ukrainassa sotivien venäläisten fasistien eli rusistien tunnus heidän panssarivaunuissaan.

22.4.2021

Jouko Piho Samuel Gryningin vieraana Myöhäisillan pohdintoja -ohjelmassa

Tässä Youtube-linkki, josta pääset kuuntelemaan 22.4.2022 Twitter-huoneessa käydyn keskustelun, johon myös yleisö osallistui. Oli paljon puhetta profetioista, Venäjästä, Ukrainan sodasta, Natosta, Trumpista jne.

https://www.youtube.com/watch?v=t3dWGiFug7M 

22.4.2022

Myöhäisillan pohdintoja

Tänään klo 21.00

Vieraana Jouko Piho (kirjailija, profeetta)

Keskustelemme mm. profetioista ja kristillisestä näkökulmasta maailman tilanteeseen.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja kuuntelemaan.

Twitterissä (keskustelu+kuuntelu)

YouTubessa(chat+kuuntelu)


21.4.2022

Jouko Pihon kannanotto maskeja vastaan

Ihmettelen ja säälin pelokkaita ihmisiä, jotka käyttävät edelleen turhia ja haitallisia maskeja, vaikka on annettu valtakunnallinen ilmoitus, että yleinen maskisuositus ei ole enää voimassa. Maskiorjat eivät sitä vain usko, vaan luulevat olevansa suojassa vain rättien takana.

21.4.2022

Jouko Pihon kannanotto Natoa vastaan

Liittymällä Natoon Suomi kaivaa verta nenästään. Sitä saa sitten mitä tilaa eli Venäjä reagoi sotilaallisesti eikä Nato tule apuun, koska liittoutumalla tulee olemaan itsellään suurempiakin ongelmia kuin jonkin peräpohjolan Suomen auttaminen. Resurssit eivät vain riitä siihen.

17.4.2022

Jouko Piho:

Suomen tulevaisuus

Suomesta tulee Jumalan kuningaskunta, EU:sta eronnut, Natoon kuulumaton itsenäinen, puolueeton, omavarainen ja taloudellisesti voimakas Suur-Suomi, jonka moraali ja toiminta perustuu rakkauteen ja totuuteen. Ei enää woke- ja genderhulluutta eikä ilmasto- ja koronahuijauksia.

16.4.2022

Jouko Piho:

Jumalan viesti Suomen valtiojohdolle

Kun Venäjä tulee vaatimaan koko Suomen miehittämistä, koska se katsoo olevansa vaarassa ja uhattuna Suomen Nato-yhteyksien takia, niin Suomen valtiojohdon ei tule alistua tällaiseen ultimaatumiin, koska Jumala ei salli sitä.

Suomen ei tule taipua, vaikka Venäjä uhkaisi verisellä sodalla.

Lopulta Venäjä myöntyy siihen, että sille riittää Itä- ja Pohjois-Suomen miehittäminen armeijansa kauttakulkuväyläksi kohti Pohjois-Norjaa.

Tähän vaatimukseen Suomen tulee suostua, koska se merkitsee sitä, että Suomi jää Kolmannen maailmansodan hirvittävien taistelujen ulkopuolelle.

Kun suuri maailmanpalo lopulta päättyy Venäjän tappioksi, niin silloin myös Suomessa ollut Venäjän armeija poistuu maastamme.

Suomen poliittiset päättäjät, presidentti, hallitus ja eduskunta, Venäjän tuleviin vaatimuksiin ei siis tule suostua kokonaan, mutta tulevassa tilanteessa on viisainta taipua osittaiseen myönnytykseen, koska se tulee säästämään paljon ihmishenkiä ja koska miehitys kestää vain jonkin aikaa.

Loppukommentti: Lähetin yllä olevan viestin 15.4.2022 14 tärkeimmälle poliittiselle johtajalle Suomessa.

14.4.2022

Siunattua ja rauhallista pääsiäistä!

14.4.2022

Vapauden liitto kerää kannattajakortteja

Ossi Tiihosen johdolla perustettu Vapauden liitto on alkanut kerätä tänään kannattajakortteja, jotka voi helposti täyttää nykyään netissä (linkki on tekstissä). Kävin minäkin antamassa ääneni, koska kannatan isänmaallisia itsenäisyyspuolueita. Tee sinä samoin.

https://vapaudenliitto.fi/kannattajakorttien-kerays-alkaa-torstaina-14-4-2022/

13.4.2022

Jouko Piho:

Nato on USKONASIA

Naton kannattajat USKOVAT, että Nato tuo turvaa. Naton vastustajat USKOVAT, että Nato ei tuo turvaa. Kyse on USKONSODASTA. Aika näyttää, kumpi usko oli oikeassa. Itse USKON, että jälkimmäinen.

13.4.2022

Totuuspuolue kerää kannattajakortteja

Jaana Kavoniuksen johdolla perustettu Totuuspuolue on alkanut kerätä tänään kannattajakortteja, jotka voi helposti täyttää nykyään netissä (linkki on tekstissä). Kävin minäkin antamassa ääneni, koska kannatan isänmaallisia itsenäisyyspuolueita. Tee sinä samoin.

Toisaalta olen surullinen sen takia, että kansallismielinen kenttä on jälleen pirstoutunut moniin pikku puolueisiin, mutta demokratiassa pitää kuitenkin kaikilla olla mahdollisuus poliittiseen vaikuttamiseen haluamallaan tavalla, joten antaa ajan ja kansan ratkaista, mikä puolue tulee menestymään.

www.totuuspuolue.net

11.4.2022

Jouko Piho:

En ole putinisti

En ole putinisti, vaikka monet niin väärin väittävät.

Tuomitsen Putinin aloittaman hyökkäyssodan Ukrainaa vastaan.

Mutta näen huonoja asioita myös Ukrainassa, kuten Zelenskyin veroparatiisikytkökset sekä yhteydet Suurta nollausta ja Uutta maailmanjärjestystä ajavaan WEFiin ja Zelenskyitä presidentiksi rahallisesti auttaneeseen miljardööri Sorokseen.

Ihmettelen suuresti myös sitä, että Zelenskyi hyväksyy uusnatsistisen Azov-rykmentin osaksi Ukrainan armeijaa, vaikka he ihailevat Hitleriä ja käyttävät hakaristitunnusta ja ovat tehneet todistettavasti hyvin paljon raakuuksia tämän sodan aikana, myös Venäjää kannattavia ukrainalaisia vastaan.

Näiden seikkojen julkituominen ei kuitenkaan tarkoita, että olisin putinisti, koska arvostelen myös varas, valehtelija ja murhaaja Putinia jyrkästi.

Katson vain asioita laajemmasta näkökulmasta, mitä useimmat eivät tee. Valheita, vääryyksiä ja sotarikoksia on siis sekä Venäjän että Ukrainan puolella.


Joe Biden harhailee hylättynä Valkoisessa talossa.

10.4.2022

Joe Biden hylättynä Valkoisessa talossa

Entinen presidentti Barack Obama vieraili 6.4.2022 ensimmäistä kertaa Valkoisessa talossa sitten virkakautensa päättymisen jälkeen. Syynä oli Obaman aikaansaaman terveysuudistuksen juhliminen.

Videossa näkyy miten Obama ja varapresidentti Kamala Harris tervehtivät innokkaasti vieraita ja ovat kaikin tavoin huomion keskipisteenä, kun takana kiertelee sinne tänne väsyneen ja ärtyneen näköinen presidentti Joe Biden, jota, maailman mahtavimman valtion päämiestä, kukaan ei huomioi.

Lopulta Biden taputtaa Obamaa selkään huomiota saadakseen, mutta Obama ei reagoi epätoivoiseen pyyntöön mitenkään, vaan tervehtii entistä innokkaammin edessään olevia juhlavieraita.

Tilanne on järkyttävä ja säälittävä. Tulee mieleen Kekkonen, joka olisi pitänyt vapauttaa presidentin tehtävistään jo paljon aikaisemmin kuin mitä tapahtui.

Odotan, että jokin taho, lähinnä ilmeisesti kongressi, ottaa viimeinkin vastuuta asiasta ja ottaa käyttöön lain, jonka mukaan presidentin tehtävien hoitamiseen mentaalisesti kykenemätön henkilö voidaan erottaa virastaan, koska Bidenin hapuileva ja dementiaa muistuttava sekoileva käyttäytyminen ei voi olla Yhdysvaltojen turvallisuuden ja kansallisten intressien mukaista.

Uskon että näin tapahtuu piankin, koska nykyinen tilanne on täysin kestämätön ja erittäin hämmentävä.

Video tilanteesta: https://www.youtube.com/watch?v=QGRxVITBGOA.
 

 

Zelenskyi ja kaksi uusnatsia Kreikan parlamentissa. Kuvan voi klikata päältä isommaksi.

9.4.2022

Jouko Piho:

Zelenskyi ja natsit

Ukrainan presidentin Volodymyr Zelenskyin toiminta maansa puolustamiseksi on monin tavoin kunnioitettavaa.

Yhtä asiaa en kuitenkaan ymmärrä. Miksi Zelenskyi ottaa mukaan Venäjän vastaiseen sotaan mukaan myös uusnatseja, kuten natsihenkisen Azov-rykmentin miehiä, jotka taistelevat virallisesti hyväksyttyinä ja osana Ukrainan armeijaa venäläisiä vastaan?

Suomessa sellainen ei olisi mahdollista. Ensinnäkin natsijärjestö PVL on lakkautettu ja vaikka se saisikin toimia ja sillä olisi jokin koulutettu sotilaallinen ryhmä valmiina, vaikka pataljoona, niin sellaista sotilasjoukkoa ei kuitenkaan hyväksyttäisi sotimaan Suomen armeijan rinnalla vihollista vastaan.

Näin on myös Kreikassa, jossa uusnatsistinen Kultainen aamunkoitto -puolue lakkautettiin v. 2020.

Tämän takia Kreikassa herätti laajasti suurta ihmetystä ja pöyristymistä, kun Zelenskyi piti videopuheen Kreikan parlamentille päivää ennen Suomen vastaavaa tapahtumaa eli 7.4.2022 ja antoi puheensa jälkeen kahden Azov-rykmenttiin kuuluvan Ukrainassa asuvan kreikkalaisen uusnatsin puhua videolla. Ehkä Zelenskyi ajatteli, että kreikkalaiset kuuntelevat maanmiestensä vetoomuksia avun saamiseksi eivätkä välitä heidän natsitaustastaan.

Se oli suuri virhearvio. Natsien esiintyminen Kreikan parlamentissa tuomittiin jyrkästi sekä oikeistossa että vasemmistossa, mikä on ymmärrettävää, koska kreikkalaiset muistavat vielä hyvin ajan, kun natsi-Saksa miehitti Kreikan Toisen maailmansodan aikana.

Esim. SYRIZA:n puoluesihteeri Olga Gerovasili kutsui Azov-rykmentin jäsenten esiintymistä Kreikan parlamentin edessä ”kestämättömäksi” ja ”täysin sopimattomaksi”.

On syytä tietää sekin, että vuonna 2017 Yhdysvaltain kongressi kielsi Azov-rykmentin avustamisen kutsuen sitä miksi se on eli vaaralliseksi uusnatsijärjestöksi.

Miksi Suomen valtiojohto ja valtamedia ylistää Zelenskyitä lähes puolijumalana ja vaikenee hänen natsiyhteyksistään?

9.4.2022

Jouko Piho:

Ideologiani


En ole putinisti, trumpisti, natsi, fasisti, kommunisti, kapitalisti enkä ekstremisti. Olen teisti ja jahveisti.

9.4.2022

Nato ei tuo turvaa vaan turvattomuutta

Sanna Marin: "Olen varma, että Nato tuo turvaa."
Jouko Piho: "Olen varma, että Nato tuo turvattomuutta."

7.4.2022

Osuva kuva Putinista

Putin kaipaa Neuvostoliiton suuruutta ja ihailee Stalinia.


6.4.2022

Jouko Piho:

Globalistit ovat diktaattoreja

Globalistit ovat pahan vallassa olevia diktaattoreja, jotka haluavat Uuden maailmanjärjestyksen mukaisen yhden maailmanhallituksen ja sen Johtajan hallitsevan maailmaa.

Kyseessä tulee olemaan Raamatun ennustama Peto, joka viittaa sekä globaaliin petoimperiumiin että sen diktaattorijohtajaan eli Antikristukseen, joka tulee pilkkaamaan taivaan Jumalaa ja julistamaan, että hän on se eri uskontojen odottama kaivattu messiaspelastaja.

Todellisten uskovien eli Jeesuksen seuraajien ei tule lumoutua Antikristuksen pettävistä sanoista ja hänen apurinsa väärän profeetan suurista ihmeteoista, vaan heidän on vastustettava Petoa ja kieltäydyttävä ottamasta pedonmerkkiä.


3.4.2022

Jouko Piho:

Valtamedian valikoiva uutisointi

Suomen valtamedia ei halua eikä kykene tasapuoliseen raportointiin mistään asioista, koska se on estetty ylempien tahojen toimesta. Erityisen selvästi tämä valikoiva uutisointi näkyy nyt Ukrainan sodan kohdalla.

Media, kuten Helsingin Sanomat, tuo kyllä esille myös hiukan Venäjän näkemyksiä, mutta se ei riitä, kun koko perusasetelma ja asennoituminen on se, että on asetuttu sodan yhden osapuolen puolelle, jolloin sotaa katsotaan lähinnä vain yhdestä näkökulmasta.

Mutta tämähän tiedettiin jo ennen Ukrainan sotaa, koska tätä samaa propagandistista puusilmäisyyttä on esiintynyt Suomen valtamediassa jo kauan aikaa eri asioiden raportoimisessa, kuten tavassa kirjoittaa valitun ”oikean” mielipiteen mukaisesti maahanmuutosta, monikulttuurisuudesta, homoseksuaalisuudesta, ilmastonmuutoksesta, energiavaihtoehdoista, koronasta, Israelista, EU:sta, Venäjästä, Yhdysvalloista ja Natosta.

Kyseessä ei ole sattuma, vaan valittu agenda, jonka taas sanelee Uutta maailmanjärjestystä ajava median omistama raha- ja valtaeliitti. Siinä ei yksittäisillä toimittajilla ole mitään saumaa tehdä oikeasti objektiivista tutkivaa journalismia.

3.4.2022

Jouko Piho:

Jumalankieltäjien ei pitäisi siteerata Raamattua

Jumalattomalle Jumala sanoo: "Miten sinä voit kertoa käskyistäni, kuinka uskallat puhua minun liitostani, sinä, joka et ota vastaan ojennusta vaan heität käskyni selkäsi taakse?"

Yllä oleva raamatunkohta Ps. 50: 16-17 tuli tänään esille joka-aamuisessa raamatuntutkistelussa vaimoni kanssa.

Minulle tuli heti mieleen tämän päivän tilanne, kun varsinkin netissä ei-uskovat ihmiset siteeraavat usein Raamattua (väärin), vaikka he eivät edes usko Jumalan olemassaoloon, mikä on minusta kovin kummallista ja ristiriitaista.

Alussa olevan raamatunpaikan mukaan ateistien ei pitäisi niin tehdä, että he puhuvat Jumalasta ja hänen käskyistään, koska he eivät usko Jumalaan eivätkä halua alistua Jumalan ja hänen ilmoittamansa lain alle, vaan haluavat tehdä mitä tahansa he itse himoitsevat vastoin Jumalan ilmaisemaa tahtoa.

Näin on parasta siksi, että uskomattomat eivät voi käsittää hengellisiä asioita, joita voivat oikein ymmärtää vain Jumalan Hengestä syntyneet uskovat.

3.4.2022

Nyt se on todistettu: Trump voitti 2020 presidentinvaalit

John Lottin analyysien mukaan vuoden 2020 USAn presidentinvaaleissa tapahtuneet vaalipetokset auttoivat Joe Bidenin voittoon. Rehellisissä vaaleissa Donald Trump olisi voittanut.

https://rumble.com/vzavsb-john-lott-analysis-shows-trump-should-have-won-2020-election.html?fbclid=IwAR2EjC6OlSMOFluDdmV1Jp66n2tAxV4qF-lxD3M35vE5lpHO52XYrRqneyw 

1.4.2022

Jouko Piho:

Myös loukkaavat viestit kuuluvat sananvapauteen

Panu Mäenpää kirjoitti (HS 1.4.), että homoja loukkaavan puheen ei pitäisi olla sallittua ja että siltä osin sanan- ja uskonnonvapautta tulisi rajoittaa.

Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen päätöslauselman mukaan myös loukkaavat viestit kuuluvat sananvapauteen. Kyse ei ole tahallisesta loukkaamisesta vaan siitä, että jotkut voivat kokea viestin loukkaavana.

Minusta tällaiselle tunne- ja mielipidepohjalta tapahtuvalle sensuurille ei pidä olla vapaassa demokratiassa tilaa. Sen sijaan pitää olla ymmärrystä ja sietokykyä siihen, että yhteiskunnassa voi olla asioista eri mielipiteitä.

Pidän Helsinki Pride -yhteisön puheenjohtaja Mäenpään vaatimuksia toisinajattelijoiden suun tukkimisesta sanelupolitiikkana, jota pidetään liberaalina mutta joka on itse asiassa diktatuurista ja muiden pakottamista hyväksymään oma näkökanta.
Klaus Schwab.

31.3.2022

Jouko Piho:

Klaus Schwab on pimeyden puolella oleva okkultisti

Maailman talousfoorumin WEFin perustaja ja johtaja Klaus Schwab on 1800-luvulla eläneen ukrainalaisen Madame Blavatskyn seuraaja, joka oli okkultisti ja eri uskonnoista (varsinkin hindulaisuus ja buddhalaisuus) ajatuksia ottaneen Teosofisen seuran perustajajäsen.

Schwab seuraa siis pahojen demonihenkien opetuksia. Ja Suomen poliitikot seuraavat perässä, varsinkin nuoret globaalijohtajat Sanna Marin ja Anneli Saarikko.

Jos Suomi seuraa tätä antikristillistä kehityskulkua, Suomea kohtaa tuho.

Sen takia Suomen on erottava EU:sta ja kaikesta rahaeliitin, vapaamuurarien ja saatananpalvojien vaikutusvallasta. Eikä Suomen tule missään nimessä liittyä Natoon.

Näin tulee myös tapahtumaan. Suomesta tulee Jumalan kuningaskunta, josta valo loistaa muutoin täysin pimeään maailmaan.


30.3.2022

Jouko Piho:

Ihmisistä on tullut hulluja

Ihmiset eivät enää erota ihmistä eläimestä, miestä naisesta, kauneutta rumuudesta ja totuutta valheesta. Kaikki on sekaisin ja kaikki on tahallaan sekoitettu. Ihmiset luulevat olevansa viisaita, mutta heistä on tullut hulluja, aivan kuten Raamattu sanoo.

29.3.2022

Jouko Piho:

Varoitus koronarokotteen vaarallisuudesta

Jos otat koronapiikin, otat tietoisen itsemurhariskin.

28.3.2022

MARKUS LEHTIPUUN PRESIDENTTIPELI TOP 10

Valhemedia yrittää tuputtaa meille täysin korruptoituneita roistoja presidentiksi. Ajattelin kiusallani antaa oman listani. Nämä ehdokkaat eivät ole täydellisiä, mutta kuitenkin paljon parempia vaihtoehtoja kuin yksikään valhemedian tyrkyttämistä pelleistä.

Ossi Tiihonen, Riikka Purra, Jouko Piho, Tuomas Malinen, Mika Niikko, Pauli Vahtera, Niina Valtanen, Ivan Puopolo, Sakari Peltola ja Timo Vihavainen.

Itse lisäisin listaan vielä Paavo Väyrysen.

28.3.2022

Jouko Piho:

Valkovenäläisiä taistelee Ukrainan puolesta

Tämän päivän (28.2.2022) Helsingin Sanomissa on mielenkiintoinen kirjoitus ”Ukrainan armeija saa apua Valko-Venäjältä”, jonka mukaan Ukrainassa taistelee useita satoja valkovenäläisiä Ukrainan puolella, vaikka Putin haluaisi heidät omiin riveihinsä taistelemaan venäläisten rinnalla.

En selosta juttua sen tarkemmin, mutta haluan mainita melkoisen erikoisen asian, minkä Helsingin Sanomien haastattelema 24-vuotias, Varsovan vastarinta-aktivistien tukikohdassa toimiva Pavel Kukhta sanoi vastauksena toimittajan kysymykseen sodan lopputuloksesta: ”Ukraina voittaa tietenkin, Venäjä kukistuu ja Karjala palautuu Suomelle!”

Erikoisuus on siis tuo Karjalan palautuminen Suomelle, minkä historiatietoinen Kukhta mainitsi lopussa.

Voi olla, että näin käy jo tämän nykyisen sodan jälkeen, että Ukraina voittaa, Venäjä kukistuu ja Karjala palautuu Suomelle, mutta pidän itse todennäköisempänä kehityskulkuna sitä, että tämänhetkinen sota päättyy jonkinlaiseen kompromissiin, mihin Ukrainan presidentti Zelenskyi on osoittanut valmiutta.

Sen jälkeen tulisi välivaihe, jolloin Putin kukistetaan ja Venäjällä nousee valtaan vielä pahempi ja julmempi diktaattori, joka haluaa hyvitystä siitä, että Ukrainan sota ei oikein onnistunut odotusten mukaan.

Mutta tällä kertaa Venäjän diktaattori ei tyydy hyökkäämään vain Ukrainaan, vaan hönkii panssareineen suoraa tietä Saksaan, Ranskaan, Italiaan, Israeliin ja hyökkää jopa Yhdysvaltojen kimppuun sen omalla maaperällä yhdessä Kiinan kanssa.

Näihin aikoihin tai vähää ennen tämän Kolmannen maailmansodan puhkeamista Venäjä miehittää Itä- ja Pohjois-Suomen omaksi puskurialueekseen vedoten Nato-vaaraan.

Venäjä tulee kuitenkin häviämään aloittamansa Kolmannen maailmansodan, jolloin sen alueet kutistuvat kaikkialla. Kiina rohmuaa Siperian, Kazakstan ottaa Venäjän alueita etelästä ja Ukraina laajenee huomattavasti itään päin.

Venäjän kukistuminen on täydellinen, kun jopa Pietari eroaa Moskovan keskusjohdon alaisuudesta ja julistautuu itsenäiseksi kaupunkivaltioksi. Venäjästä jää jäljelle vain pieni alue Moskovan ympärille.

Tämä on Jumalan tuomio, koska Venäjä tulee yrittämään ylpeydessään liian suuria, joista viimeisin ja hulluin on oleva hyökkäys Israelia vastaan, jolloin Jumala itse tulee puuttumaan asioihin ja tuhoaa Venäjän armeijan ja sen liittolaiset Israelissa.

Siinä vaiheessa myös Suomessa olevat venäläiset miehityssotilaat poistuvat Suomesta, jonka jälkeen Suomi saa Petsamon ja Karjalan takaisin sekä sen lisäksi uusina alueina myös Aunuksen ja Vienan Karjalan sekä Kuolan niemimaan. Myös Inkerinmaa liittyy Suomeen ja Viro tekee valtioliiton. Suur-Suomi syntyy vihdoinkin.

24.3.2022

Jouko Piho:

Katson asioita eri näkökulmista

En katso asioita vain yhdestä vallalla olevasta näkökulmasta, vaan monista eri suunnista ja ennen kaikkea Jumalan näkövinkkelistä.

24.3.2022

Jouko Piho:

Jumala loi kansat erilaisiksi

Jumala loi eri kansat omanlaatuisikseen ilokseen ja kunniakseen. Saatana tuhoaa kansat tehdäkseen niistä harmaata orjamassaa.

24.3.2022

Jouko Piho:

Kansallismielisyys on hyvä asia

Kansallismielisyys on hyvä ja Jumalan tahdon mukainen asia, mutta ehdottomasti ilman rasismia ja antisemitismiä.

24.3.2022

Jouko Piho:

Venäjä on Jumalan rangaistusruoska

Venäjä on Jumalan rangaistusruoska Jumalasta luopuneelle maailmalle, myös Suomelle, mutta lopulta Jumala rankaisee myös Venäjää.

24.3.2022

Jouko Piho:

Suomen viholliset ovat sekä idästä että lännestä

EU ja globalismi ovat vapaan ja itsenäisen Suomen vihollisia, mutta myös Venäjä, joka tulee lähitulevaisuudessa miehittämään osan Suomesta.

24.3.2022

Jouko Piho:

Kansallismielisyys nousee kun uhataan

Kun Suomea uhataan ja lopulta osin miehitetään, nousee halveksittu kansallismielisyys taas arvoonsa. Yhteinen vihollinen yhdistää.

Ivan Iljin.

23.3.2022

Jouko Piho:

Putinin oppi-isät

Toimittaja Vesa Sirén kirjoitti tämän päivän (23.3.2022) Helsingin Sanomissa paljon tietoa antavan artikkelin Vladimir Putinin henkisistä ja ideologisista oppi-isistä, joita on viisi eli Ivan Iljin (1883-1954), Lev Gumiljov (1921-1992), Aleksandr Dugin, patriarkka Kirill ja Konstantin Malofejev.

Jo otsikko ”Putinin oppi-isille Venäjä on pyhä” sanoo paljon.

Ivan Iljin on heistä tärkein. Iljin oli maanpaossa Saksassa ja Sveitsissä elänyt kristillinen fasisti, joka harmitteli sitä, että fasisti nousi ensin valtaan Benito Mussolinin Italiassa eikä Venäjällä. Adolf Hitleriä Iljin piti sivistyksen puolustajana Neuvostoliittoa vastaan.

Iljin visioi Venäjästä pyhää vapahtajavaltiota rappeutuvaa länttä vastaan, kunhan kommunismi romahtaisi. Putin näkee itsensä tällaisena Iljinin kuvailemana miehekkäänä pelastajajohtajana.

Putin on kiinnostunut myös runoilija Anna Ahmatovan pojan Lev Gumiljovin eurasianismin ajatuksista, jonka mukaan Venäjä nähdään pyhänä euraasialaisena sivilisaationa, jolla on kyky ja velvoite yhdistää euraasialainen superetnisyys.

Aleksandr Dugin ammensi nuoruudessaan ideoita kansallissosialismista ja perusti v. 1994 Kansallisbolshevistisen puolueen, jonka Putin sittemmin kielsi. Sen sijaan Duginin perustama Eurasianistinen liike on Putinin suosiossa.

Dugin julkaisi v. 1997 kirjan Geopolitiikan perusteet, jossa hän visioi venäläis-euraasialaista hegemoniaa, jossa Suomi yhdistettäisiin Venäjään Saksan ja Ranskan ollessa alistettuja Venäjälle.

Moskovan patriarkka Kirill on antanut arvovaltansa ”Venäläinen maailma” -ideologialle ja puoltanut Putinin hyökkäystä Ukrainaan.

Ulkomaiset teologit ovat tuominneet Kirillin ajatukset harhaopiksi. Suomen ortodoksien arkkipiispa Leo on pitänyt Kirillin saarnoja pohjanoteerauksena. Mutta Venäjällä Kirill pystyy tukemaan Putinin imagoa ainoan puhtaan uskon puolustajana.

Konstantin Malofejev on oligarkki, joka rahoittaa Putinin ideologiaa perustamansa Pyhän Basileios Suuren säätiön kautta, joka tukee ortodoksisten arvojen ja konservatiivisten ihanteiden levittämistä Ukrainaan, Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin.

Malofejevin rahoja on riittänyt myös Duginin eurasianistiselle liikkeelle, Itä-Ukrainan separatisteille ja eurooppalaisille äärijärjestöille.

Malofejev ei pidä Ukrainaa valtiona vaan keinotekoisena luomuksena.

Putin käy siis oppi-isiltään saamiensa vaikutteiden mukaan pyhää panslavistista ja suurvenäläistä sotaa rappeutunutta länttä vastaan. Keinot ovat diktatuurisia eli fasistisia, mutta Putin pitää oikeana taistella pahaa fasismia vastaan hyvän fasismin keinoin, kuten hän itse ajattelee.

Vesa Sirén lopettaa artikkelinsa hyvään huomioon: ”Kun venäläissotilaita kuolee tähän malliin ja kun tieto ukrainalaisiin siviileihin kohdistuvista sotarikoksista tihkuu myös Venäjälle, voi käydä yhä vaikeammaksi pyhittää Putinin hyökkäyssotaa millään, mitä Iljin, Gumiljov, Dugin, Kirill tai Malofejev ovat ilmaisseet. Se voi tarkoittaa vallansiirron lähestymistä.”

Olen samaa mieltä. Putinin pyhä sota on kaikkea muuta kuin pyhää. Ja Putin syöstään vallasta parin vuoden sisällä.

22.3.2022

Jouko Piho:

Suomen tulee irtaantua globalistien tuhosuunnitelmasta

Globalistit haluavat tietoisesti romahduttaa maailman talouden (Great Reset eli suuri nollaus), jotta he voisivat luoda Uuden maailmanjärjestyksen mukaisen orwellimaisen orjayhteiskunnan, jota pieni eliitti hallitsee diktatuurisesti poliisivaltiomaisin ottein, mihin kaikki muut eli koko maailma alistuu, vaikka se merkitsee kaikkien vapauksien ja omaisuuden menettämistä, koska ihmiset luottavat eliitin omistaman ja hallitseman valtamedian propagandan vakuutuksiin, että tämä kaikki on heille ja koko ihmiskunnalle parasta ja aivan ehdottoman välttämätöntä.

Lopulta ihmiset uskovat senkin, että he ovat vasta sitten onnellisia, kun he eivät omista mitään, kuten eivät omistakaan, koska kaikki tallennukset nollataan ja kaikki talot, autot ja muu varallisuus takavarikoidaan valtion omaisuudeksi.

Näin tulee käymään, mutta Suomen on lähdettävä hyvissä ajoin pois tästä hulluudesta.

Ensimmäinen askel on nykyisen maanpetturihallituksen ero, koska hallitus ei aja Suomen eikä suomalaisten, vaan Uutta maailmanjärjestystä ajavan kansainvälisen rahaeliitin parasta.

Toinen askel on ero EU:sta ja paluu täyteen ja oikeaan itsenäisyyteen.

Kolmas askel on voimakas Suur-Suomi, joka ei alistu minkään ulkopuolisen vallan, ei myöskään tulevan maailmanhallitsijan eli Antikristuksen tahtoon, vaan noudattaa kaikessa Jumalan tahtoa ja seuraa omaa Korkeimman säätämää kansallista kutsumustaan.

19.3.2022

Juban strippi osui taas kohdalleen

Juba Tuomola osui taas naulankantaan perjantain 18.3. stripissään, jossa Wagner valittaa, että naapurin kakara kutsui häntä siaksi loukkaavassa mielessä. Kun Viivi kysyi, mistä Wagner sen tietää, Wagner vastasi: ”Siitä, että loukkaannuin.” Jolloin Viivi sanoo syvällisen totuuden: ”Oma tunne, tuo aikamme korkein oikeus.”

Kuinka osuva oivallus! Tätähän nykyinen cancel-kulttuuri juuri on, että kaikki oikeus johdetaan omista tunteista, jolloin maailmasta tulee täysi hullunmylly, kun kaikki alkavat loukkaantua kuka mistäkin ja vaativat sen perusteella muutoksia historiaan, kulttuuriin, normaalikäytäntöihin ja lainsäädäntöön.

Onneksi kaikki eivät ole näin yliherkkiä egoisteja ja ne, jotka ovat, pitäisi panna järjestykseen eikä alistua kaiken maailman kotkotuksiin.

19.3.2022

Jouko Piho:

Ei Natolle - kyllä Jumalalle

Jumala varoitti Israelia luottamasta Egyptiin ja sen aseisiin (Jes. 31:1). Samoin Jumala varoittaa Suomea luottamasta Natoon ja sen aseisiin. Meidän tulee turvata Jumalaan ja omiin Puolustusvoimiimme.

Venäjän ortodoksisen kirjon johtaja patriarkka Kirill ja Vladimir Putin.

17.3.2022

Jouko Piho:

Putin ja Kirill käyttävät sodassaan länttä vastaan vääriä keinoja

Sekä Putin että häntä tukeva Venäjän ortodoksisen kirkon johtaja Kirill ovat puolustaneet Ukrainan sotaa hengellisellä ristiretkellä lännen rappeutunutta moraalia vastaan, josta on esimerkkinä mainittu homoparaatit.

Olen homoudesta samaa mieltä Putinin ja Kirillin kanssa, mutta muistuttaisin samalla, että myös Venäjällä on moraaliasioissa syytä katsoa peiliin, koska vaikka siellä ei suvaita homoutta, niin maassa on muuta moraalittomuutta, kuten paljon valehtelua, varastamista ja korruptiota eli samoja asioita kuin lännessäkin, myös Suomessa.

Kaikki ovat samassa synnin suossa eli pata kattilaa soimaa, vaikka musta kylki on kummallakin.

Sanoisin vielä, että Putinin ja Kirillin huoli rappiolännen pelastamisesta ei kuitenkaan tapahdu siten, että Venäjä hyökkää Ukrainan kimppuun ja alkaa pommittaa sotilaskohteiden lisäksi myös viattomia siviilejä, naisia, lapsia ja vanhuksia, ketä tahansa. Valittu keino on täysin väärä ja ehdottomasti tuomittava.

Ei voi kuin ihmetellä ja tuomita, että Moskovan patriarkka Kirill tukee tällaista väkivaltakeinoa. Eikö Kirill tiedä, että Raamatun opetuksen mukaan meillä uskovilla ei ole taistelu lihaa ja verta vastaan, vaan pahoja henkiä vastaan? Kyse on siis ennen kaikkea hengellisestä sodasta. Kirillin tulisi siis rukoilla eikä antaa tukea Putinin hullulle sodalle.

Ongelman ydin on siinä, että Venäjän ortodoksinen kirkko on suostunut Venäjän valtion alamaiseksi propagoimaan Putinin ääri-isänmaallisuutta muka Jumalan tahtona, vaikka kirkon pitäisi olla vain Jumalan alainen ja siten selkeä vastavoima maalliselle vallalle.


17.3.2022

Jussi ”Juba” Tuomolan loistava strippi

Tämän päivän (17.3.2022) Helsingin Sanomissa oli Juba Tuomolan osuva strippi, jossa Wagner sanoo: ”Perustan lääkefirman kehittämään rokotteita. Kehitystyö maksetaan verovaroista. Voitot pidän kaikki itse. Vaadin myös täyden vastuuvapauden.”

Viivi ihmettelee ja sanoo sitten: ”Ei tuo ole mahdollista.”

Johon Wagner toteaa Aldous Huxleyä lainaten: ”Tämä on uusi uljas maailma.”

Ja kuten me tiedämme, niin jokseenkin tarkalleen juuri näin on käynyt koronarokotteiden valmistajien kohdalla. Ihmisiä pidetään koekaniineina, mutta mitään vastuuta ei oteta. Samalla koko hirveästä ja jo monia kuolonuhreja vaatineesta testauksesta lääkefirmat tahkoavat miljardivoittoja.

Kiitos Juba, että toit tämän kauhean rikoksen esille!


15.3.2022

Jouko Pihon kannanotto Suomen Nato-jäsenyydestä

Jos Suomi ei liity Natoon, Suomi saa olla rauhassa. Jos Suomi liittyy Natoon, Venäjä reagoi sotilaallisesti.

11.3.2022

Jouko Pihon kannanotto Putinista globalistina

Putin ei vastusta globalismia, vaan on vastavoima sotien aikaansaamiseksi, jotta Uusi maailmanjärjestys saadaan aikaiseksi.

Maailman talousfoorumin WEFin johtaja Klaus Schwab ja Venäjän presidentti Vladimir Putin.

10.3.2022

Brandon Smith

Järjestys kaaoksesta

Julkaisen oheisen Brandon Smithin 24.2.2022 eli juuri ennen Ukrainan sotaa julkaiseman, mutta hyvin sitä ennakoivan kirjoituksen, vaikka se on melko pitkä. Suosittelen silti artikkelin lukemista, koska siinä on paljon silmiä avaavaa tietoa koronasta, Ukrainasta ja maailman tilanteesta.

Järjestys kaaoksesta: miten Ukrainan konflikti on suunniteltu globalistien hyödyksi

Seuraavien parin kuukauden aikana on todennäköistä, että USA:lla on suora sotilaallinen osallistuminen Ukrainassa, sillä Venäjä tukee ja tunnustaa nyt avoimesti separatistiryhmiä Donbassin alueella maan itäreunalla ja näyttää ilmeisesti auttavan niitä sotilaallisesti irtautumisessa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Venäjä lähettää sotilasyksiköitä Ukrainaan, mutta tämä on ensimmäinen kerta vuoden 2014 ja Krimin liittämisen jälkeen, kun sotatoimien uhka on ollut ennemmin avoin kuin peitelty.

Kun konflikti puhkeaa, länsimaiden tiedotusvälineissä tullaan näkemään lukuisia tarinoita, joissa yritetään hahmotella Venäjän ja Ukrainan välisten suhteiden monimutkaisuutta Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen, mutta samalla jätetään huomiotta tietyt epämukavat totuudet. Monissa näistä tarinoista rakennetaan narratiivi, jossa tilannetta yksinkertaistetaan liikaa ja Venäjä esitetään hirviömäisenä hyökkääjänä. Tavoitteena on vakuuttaa yleisö, että osallistumisemme Ukrainaan on moraalinen ja geopoliittinen välttämättömyys. Amerikan suosiota yritetään saada ja Yhdysvaltojen saappaita vaaditaan maahan. Joe Biden tulee olemaan tämän ponnistelun eturintamassa.

Vastakkainasettelun taustalla on ilmeisesti länsivaltojen ja Ukrainan virkamiesten vuonna 2009 tekemä päätös harkita maan NATO-jäsenyyttä. Suurin osa Venäjän toimista Ukrainan suhteen johtuu NATOn osallistumisesta alueella, mukaan lukien Venäjän hyökkäys Krimille vuonna 2014.

Strategisesti se on järkevää. Kuvittele, jos Meksiko yhtäkkiä ilmoittaisi liittyvänsä sotilasliittoon Kiinan kanssa ja kiinalaista sotilaskalustoa siirrettäisiin lähelle Yhdysvaltojen eteläistä rajaa? Se ei todennäköisesti päättyisi hyvin.

Venäjä on toki aiemmin käyttäytynyt tekopyhästi sekaantuessaan naapurimaidensa asioihin.

Esimerkiksi vain muutama kuukausi sitten Kazakstanissa järjestettiin joukkomielenosoituksia, joiden hallitus väitti johtuvan "ulkomaisesta manipuloinnista". Väitteen tueksi ei esitetty mitään todisteita. Perusteeksi riitti se, että 2300 venäläistä sotilasta lähetettiin rajan yli lopettamaan mielenosoitukset.

Todellisuudessa Kazakstanin kansalaiset olivat vihaisia inflaatiopiikistä ja korkeista bensan hinnoista, jotka jatkavat keskiluokan ja köyhien murskaamista (kuulostaako tutulta?). Vuonna 2019 vain 4 prosenttia väestöstä eli virallisen köyhyysrajan alapuolella. Vuonna 2020 tämä luku kasvoi räjähdysmäisesti 14 prosenttiin väestöstä. Tarkkoja lukuja on vaikea löytää vuodelta 2021, mutta on todennäköistä, että köyhyysaste on nyt lähempänä 16-20 prosenttia. Kansalaislevottomuuksien syyt olivat ilmeiset ja oikeutetut, mutta protestoivia kazakstanilaisia syytettiin ulkomaisten vihollisten pelinappuloiksi. Kuten olen todennut monissa viimeaikaisissa artikkeleissa, tämä on tyypillinen strategia korruptoituneille hallituksille, jotka yrittävät säilyttää vallan, kun kansa nousee ja kapinoi oikeutetuista syistä.
Kuvitelkaa jälleen kerran, jos Kanadan hallitus Trudeaun johdolla pyytäisi Yhdysvaltojen sotilaallista apua hajottaakseen rekkakuskien mielenosoitukset hänen ankaraa rokotemääräystään vastaan? Meidän on tarkasteltava näitä päätöksiä asiayhteydessä, että voimme ymmärtää, miten mielettömiä ne todella ovat.

On ironista, että Venäjä tukee mielellään separatistien levottomuuksia Ukrainassa samalla, kun auttaa rauhoittamaan Kazakstanissa. Pidä tämä kuvio mielessäsi, koska se auttaa ymmärtämään, miten Venäjää ympäröivät tapahtumat heijastavat maailmanlaajuista suuntausta, joka voi vaikuttaa amerikkalaisiin tulevaisuudessa.

Ukrainan ja Venäjän välisestä diplomaattisesta sotkusta voidaan syyttää osittain molempia osapuolia ja juuri tällaisessa historiallisessa epäselvyydessä globalisteilla on tapana viihtyä. Sodan sumu auttaa hämärtämään vallanpitäjien toimintaa ja usein ihmisten on vaikea nähdä, kuka todella hyötyy kaaoksesta, ennen kuin on liian myöhäistä. Uskon, että Ukrainan ongelma on ainakin osittain suunniteltu ja että se on suunniteltu ensimmäiseksi dominoksi aiottujen kriisien ketjussa.

En usko, että globalistien kannalta Ukrainan konfliktissa on mitään ainutlaatuista; he olisivat yhtä hyvin voineet yrittää aloittaa alueellisen sodan Taiwanissa, Pohjois-Koreassa, Iranissa jne. On lukuisia ruutitynnyrimaita, joita he ovat viljelleet parin vuosikymmenen ajan. Meidän ei pitäisi keskittyä liikaa siihen, kumpi on syyllinen, Ukraina vai Venäjä, vaan meidän pitäisi keskittyä vaikutuksiin, jotka johtuvat mistä tahansa suuresta alueellisesta katastrofista ja siihen, miten globalistit käyttävät tällaisia katastrofeja hyväkseen edistääkseen vallan täydellisen keskittämisen agendaa.

Ukrainan skenaario voitaisiin helposti purkaa, jos molemmat osapuolet ryhtyisivät joihinkin diplomaattisiin perustoimiin, mutta näin ei tule käymään. Naton virkamiehet voisivat ottaa askeleen taaksepäin pyrkimyksestään lisätä Ukraina jäseneksi. Yhdysvallat voisi lopettaa rahan ja asevarusteiden kaatamisen Ukrainaan 5,4 miljardin dollarin arvosta vuodesta 2014 lähtien.
Pelkästään vuonna 2022 maahan on lähetetty yli 90 tonnia sotatarvikkeita.

Venäjä voisi lopettaa salaisten erikoisoperaatioyksiköiden lähettämisen Donbassin alueelle ja olla halukkaampi tulemaan neuvottelupöytään keskustelemaan diplomaattisista ratkaisuista. Syy siihen, miksi näitä asioita ei tapahdu, on se, että verhon takana olevat vallankäyttäjät eivät salli niiden tapahtua.

Olemme kaikki tietoisia siitä, että Yhdysvaltojen ja NATO-johtajien taustalla on globalistien vaikutus ja esitämme tästä kiistattomia todisteita säännöllisesti. Bidenin mieltymys globalistisiin instituutioihin on hyvin tunnettu. Mutta entä Venäjä?

Vaihtoehtoisessa mediassa ja vapausliikkeessä on joitakin, jotka virheellisesti uskovat, että Venäjä on globalismia vastaan - mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Kuten monet muutkin poliittiset johtajat, Putin käyttää joskus antiglobalistista retoriikkaa, mutta hänen suhteensa kertovat toista tarinaa.

Ensimmäisessä omaelämäkerrassaan "First Person" Putin puhuu lämmöllä ensimmäisestä kohtaamisestaan Uuden maailmanjärjestyksen globalisti Henry Kissingerin kanssa entisenä KGB:n jäsenenä. Putinin noustessa poliittisissa arvoasteikoissa hän piti yllä vakaata ystävyyttä Kissingerin kanssa ja vielä tänä päivänäkin he lounastavat yhdessä säännöllisesti ja Kissinger on toiminut neuvonantajana useilla Kremlin osastoilla.

Se ei kuitenkaan lopu tähän. Putin ja Kreml ovat myös käyneet tasaista vuoropuhelua Maailman Talousfoorumin kanssa, joka on nyt pahamaineisen globalisti Klaus Schwabin hanke. Itse asiassa vasta viime vuonna Venäjä ilmoitti liittyvänsä WEFin "Neljännen Teollisen Vallankumouksen Verkostoon (Fourth Industrial Revolution Network)", joka keskittyy taloudelliseen sosialisaatioon, tekoälyyn, "esineiden Internettiin" ja lukuisiin muihin globalisteja kiinnostaviin asioihin, jotka kaikki johtavat maailmanlaajuiseen teknokratiaan ja tyranniaan.

Vielä kerran, Venäjän hallitus EI ole antiglobalistinen. Sellainen väite on hölynpölyä ja on aina ollut.

Katson fantasian Venäjän vastustuksesta johtuvan jatkuvasta propagandavirrasta ja sellaisesta, jota kutsun Valheelliseksi Itä-Länsi-Paradigmaksi – siitä petollisesta käsityksestä, että globalistinen agenda on puhtaasti länsimainen tai amerikkalainen ja että Kiinan ja Venäjän kaltaiset maat vastustavat sitä. Kun tarkastellaan Idän ja globalistien läheistä vuorovaikutusta, tämä ajatus hajoaa täysin.

On tärkeää ymmärtää, että useimmat Idän ja Lännen väliset konfliktit ovat suunniteltuja, eivätkä KUMMANKAAN PUOLEN johtajat ole todella riidoissa keskenään. Pikemminkin nämä sodat ovat Kabuki-teatteria; ne ovat mukavuussotia, joilla pyritään saavuttamaan peiteltyjä päämääriä, samalla kun massat hypnotisoidaan kauhun ja onnettomuuden hetkillä. Kaikille, jotka epäilevät tätä, suosittelen lämpimästi ammattihistorioitsija ja taloustieteilijä Antony Suttonin perusteellisesti tutkittua ja todistettua työtä, joka aivan sattumalta törmäsi globalistien salaliittoa ympäröiviin tosiasioihin ja paljasti heidän tapansa näytellä molempia puolia lähes jokaisessa sodassa menneen vuosisadan aikana aina bolshevikkivallankumouksesta toiseen maailmansotaan ja siitä eteenpäin.

Strategia järjestys kaaoksesta ei ole mitään uutta, se on jotakin, mitä globalistit ovat tehneet jo hyvin kauan. Avoimien paljastusten määrä, jonka globalistit ovat julkisesti myöntäneet koskien "Suurta Nollausta" koronan jälkeen, on niin huikea, että heidän suunnitelmiaan ei voida enää kiistää. Kaikkia epäilijöitä pitäisi tässä vaiheessa epäillä, että heidän älykkyysosamääränsä (IQ) on yksinumeroinen.

Joten nyt, kun olemme todenneet, että globalistit ovat todellisuudessa mukana sekä Lännessä että Venäjällä, meidän on kysyttävä itseltämme, miten he hyötyvät siitä, että näiden voimien välille syntyy kriisi Ukrainan vuoksi? Mitä he siitä saavat?

Kuten olen todennut viimeaikaisissa artikkeleissa, minusta vaikuttaa siltä, että Ukraina on suunnitelma B, jolla yritetään luoda lisää savua ja peilejä, kun koronapandemia ei onnistunut täyttämään Suuren Nollauksen (Great Reset) suunnitelmaa. Kuten Klaus Schwab ja WEF ovat jatkuvasti väittäneet, he näkivät pandemian täydellisenä "tilaisuutena" pakottaa maailmalle Neljäs Teollinen Vallankumous. Kuten globalisti Rahm Emanual kerran totesi vuoden 2008 talousromahduksen jälkeen: "Vakavaa kriisiä ei koskaan saa päästää hukkaan. Tarkoitan tällä sitä, että se on tilaisuus tehdä asioita, joita ei ennen voitu tehdä."

WEF on vanha tekijä tässä taktiikassa. Myös Klaus Schwab käytti täsmälleen samaa kieltä heti vuoden 2008 luottokriisin jälkeen v. 2009 kirjoittaessaan globaalista uudelleensuunnittelualoitteesta kuin on käyttänyt koronan leviämisen jälkeen yrittäen aina myydä globaalia hallintoa ratkaisuna jokaiseen katastrofiin: "Elämme uuden aikakauden syntyä, herätyskutsua instituutioidemme, järjestelmiemme ja ennen kaikkea ajattelutapojemme uudistamiseksi ja asenteidemme ja arvojemme mukauttamiseksi sellaisen maailman tarpeisiin, joka odottaa oikeutetusti paljon suurempaa vastuullisuutta ja tilivelvollisuutta", hän selitti. "Jos tunnustamme, että tämä kriisi on todella mullistava, voimme luoda perustan vakaammalle, kestävämmälle ja jopa vauraammalle maailmalle."

Schwab meni silloin liian pitkälle, aivan kuten hän meni liian pitkälle myös vuonna 2020 julistaessaan, että Suuri Nollaus on väistämätön koronan edessä. Globalistien on täytynyt odottaa paljon suurempaa kuolleisuutta viruksen takia, koska he käytännössä tanssivat kaduilla riemuissaan, kuinka paljon valtaa he voisivat varastaa verukkeella "suojella väestöä globaalilta terveysuhalta". Jos tarkastellaan WEFin ja Gates-säätiön koronapandemian simulaatiota, Event 2019, joka pidettiin vain kaksi kuukautta ennen kuin TODELLINEN TAPAHTUMA alkoi, he selvästi odottivat koronan aiheuttavan paljon enemmän vahinkoa ja ennustivat aluksi 65 miljoonan ihmisen kuolevan. Näin ei koskaan käynyt; ei lähellekään.

On vaikea sanoa, miksi koronan kaltainen ilmeinen bioase epäonnistui tehtävässä. Viruksilla on taipumus mutatoitua nopeasti luonnossa ja käyttäytyä eri tavalla kuin laboratorioympäristössä.

Minä harkitsisin jopa jumalallisen väliintulon mahdollisuutta. Oli syy mikä tahansa, globalistit eivät saaneet haluamaansa ja nyt he tarvitsevat uuden kriisin öljyämään Reset-koneen vaihteet. Koronaepidemian jo ennestään pienen kuolleisuuden laskiessa entisestään Omicron-variantin myötä ja kun puolet Yhdysvaltojen osavaltioista täysin uhmaa rokotuspakkoja, on vain ajan kysymys, milloin muu maailma kysyy, miksi he ovat edelleen lääketieteellisen diktatuurin alla?

Sota Ukrainassa ja pelkkä uhka sodan laajentumisesta alueen ulkopuolelle voivat saada aikaan monia asioita, joita korona ei tehnyt. Se tarjoaa jatkuvan suojan Yhdysvalloissa nyt täydessä vauhdissa olevalle lamaromahdukselle, maailmanlaajuisesti jatkuville toimitusketjuongelmille sekä Euroopan talouden epävakaudelle. Erityisesti EU on vahvasti riippuvainen venäläisestä maakaasusta kotien lämmittämisessä ja taloutensa ylläpitämisessä. Venäjä on kuristanut maakaasutoimituksia Eurooppaan aiemmin ja tekee niin jatkossakin. Venäjän öljynvienti täyttää myös maailmanlaajuisesti kysynnän aukkoja ja tämä vienti tukahdutetaan pakotteilla, tai kun Kreml tarkoituksella leikkaa toimituksia tiettyihin maihin.

Sota on aina seuraus taloudellisesta sabotaasista. Vaikka keskuspankit usein kylvävät ja kastelevat talousromahdusten siemenet hyvissä ajoin etukäteen, pankkeja ei koskaan syytetä, koska kansainväliset konfliktit ovat sopivasti keskipisteessä. Laajennuksena talouskriisi aiheuttaa joukkoköyhyyttä, epätoivoa ja joukkohysteriaa ja globalistit sanovat, että nämä vaarat vaativat kansainvälisen ratkaisun, jonka he mielellään tarjoavat keskittämisen muodossa.

Yhdysvalloissa ja monissa muissa länsimaissa, joissa on vielä suuri määrä yksilönvapautta puolustavia ihmisiä, globalistit haluavat selvästi käyttää jännitteitä Venäjän kanssa keinona vaientaa autoritaarista politiikkaa arvosteleva julkinen mielipide. Olen jo nyt nähnyt lukuisia tapauksia, joissa sosiaalisessa mediassa toimivat virkamiehet ja vasemmistolaiset vihjaavat, että vapausaktivistit ovat "venäläisten pelinappuloita" ja että heitä käytetään "jakamaan ja hallitsemaan". Tämä on hölynpölyä, jonka takana ei ole mitään, mutta he kokeilevat silti tätä narratiivia nähdäkseen, jääkö se voimaan.

En yhtään epäile, etteikö ulkomaista sekaantumista liitettäisi jokaiseen Yhdysvalloissa tapahtuvaan globalistien vastaiseen kapinaan. Kuten aiemmin mainittiin, viimeinen asia, jota eliitti haluaa, on vapaiden ihmisten liikkeet, jotka estävät Nollauksen vapauden nimissä. Näimme tämän Kanadassa, kun Trudeau ilmoitti yksipuolisista hätätilavaltuuksista rekkakuskien mielenosoituksia vastaan ja antoi itselleen totalitaarisen tason valvonnan. Jopa Venäjän hallitus on puuttunut tällaisiin julkisiin toimiin estääkseen kaikenlaisen aktivismin. Biden yrittää tehdä samaa ja sota, jopa pienempi alueellinen, antaa hänelle perustelun toisinajattelun tukahduttamiseen yleisen turvallisuuden nimissä.

Mielenkiintoista on myös se, että Yhdysvalloissa sotatilalaki on paljon helpompi perustella laillisesti ja historiallisesti hallitukselle, kunhan se tehdään vastauksena ulkomaisen vihollisen hyökkäykseen. Narratiivi koskien Venäjän vaikutusta voi hyvinkin olla valmistautumista sotatilalakiin Amerikassa. Onnistuuko se todella, on eri asia.

Ukrainan ampumistapahtuman seuraukset ulottuvat paljon laajemmalle kuin vain amerikkalaisyleisön häiritsemiseen; tarkoitukseni ei ole väittää, että vain amerikkalaiset joutuisivat kärsimään. Väitän, että maailmassa on tiettyjä paikkoja, jotka luonnostaan vastustavat globalistista suunnitelmaa ja vapausmieliset amerikkalaiset ovat ensisijainen este. Jos Suurta Nollausta vastaan nousee laajamittainen kapina, se alkaa täältä. Globalistit tietävät myös tämän, minkä vuoksi Yhdysvallat tulee epäilemättä olemaan keskeisesti mukana Ukrainan suossa.

Samalla kun tapahtuma olisi katastrofaalinen ukrainalaisille ja luultavasti monille venäläisille, taustalla on syvempiä ja vaarallisempia uhkia, jotka on tarkoitettu Yhdysvalloille ja sota Ukrainassa toimii tehokkaana syntipukkina monille niistä.

https://alt-market.us/order-out-of-chaos-how-the-ukra..

 


10.3.2022

Jouko Piho:

Onko Helsingin Sanomat riippumaton tiedonvälittäjä?

Tänään 10.3.2022 oli Helsingin Sanomissa koko sivun ilmoitus ”Pohjoismaiset sanomalehdet alkavat yhdessä julkaista artikkeleitaan venäjäksi”.

Kyseiset lehdet ovat Helsingin Sanomat, ruotsalainen Dagens Nyheter ja tanskalainen Politiken. Hiukan ihmetyttää, miksi Norjan ja Islannin valtalehdet eivät ole mukana.

Ilmoitus alkaa näin: ”Eurooppa on muuttunut peruuttamattomasti sen jälkeen, kun Venäjä aloitti vihamieliset sotatoimensa. Sota synnyttää päivittäin kysymyksiä, joihin ainoastaan riippumaton lehdistö pystyy löytämään syvällisiä vastauksia.”

Keskellä ilmoitusta sanotaan: ”Myös venäläisillä tulee olla oikeus riippumattomaan tietoon. Tragedia Ukrainassa ei välity venäläiselle yleisölle propagandakanavien kautta.”

Ja lopussa ilmoitus vakuuttaa: ”Riippumaton tiedonvälitys on välttämätöntä, jotta voimme ylläpitää toivoa rauhasta ja inhimillisyydestä.”

Olen kauniista periaatteista samaa mieltä ja on hyvä, että venäläisille tarjotaan muutakin tietoa kuin se, mitä heillä on mahdollisuus saada, jos he seuraavat vain omia tv-kanaviaan.

Olen kuitenkin täysin eri mieltä siitä, että Helsingin Sanomat olisi riippumaton tiedonvälittäjä. Kun en tunne muita lehtiä, niin en sano niiden osalta mitään, mutta luulen kuitenkin, että tilanne on sama kuin kotoisella Hesarillakin.

Helsingin Sanomat on nimittäin riippuvainen rahavallasta eli sen omistajatahosta, vapaamuurareista, kansainvälisistä uutistoimistoista, EU:sta ja Suomen hallituksesta, jonka sylikoira se on ajaessaan samaa globalistista Uuden maailmanjärjestyksen agendaa kuin raha- ja valtaeliittikin. Helsingin Sanomat ei siis ole riippumaton ns. neljäs valtiomahti, joka sen pitäisi olla, vaan lehti on samassa veneessä rahamiesten ja vallankäyttäjien kanssa edesauttamassa heidän politiikkaansa.

Nämä ilmiselvät kytkökset muihin valtatahoihin estävät monipuolisen ja kriittisen tiedonvälityksen. Sen sijaan uutisoinnista, kommenteista ja pääkirjoituksista tulee yhden valitun ja hyväksytyn poliittisen mielipiteen propagandistista ajamista.

Mainitsen muutamia esimerkkejä Helsingin Sanomien yksipuolisuudesta: taipuminen Kekkosen aikaan suomettumiseen eli vaikenemiseen NL:n epäkohdista, EU-jäsenyyden propagoiminen, Nato-jäsenyyden ajaminen, pakolaiskysymyksessä yksisilmäinen eli vain humanistinen näkökulma, ilmastonmuutoksessa yhden mielipiteen voimakas puolustaminen, koronaepidemiassa ja rokotuksissa yhden näkemyksen jatkuva toitottaminen ja eri mieltä olevien syyllistäminen ja nyt Ukrainan kriisissä lännen informaation hyväksyminen ja jakaminen totuutena.

Minusta on mahdotonta pitää Helsingin Sanomia vapaana ja riippumattomana mediana, koska sen sisältö on niin selvästi globalistista propagandaa, joka tähtää lopulta yhden maailmanhallituksen muodostamiseen, jolloin Hesari tulee julistamaan suurin otsikoin, miten hyvää Suomelle on olla tulevan maailmandiktaattorin kuuliaisena alamaisena, jonka merkki tulee ottaa oikeaan käteen tai otsaan ja jota pitää kunnioittaen kumartaa.

Lisäksi en voi katsoa, että Helsingin Sanomat on vapaa ja riippumaton lehti, koska toisinajattelijoiden on hyvin vaikeaa, lähes mahdotonta, saada sen sivuille kirjoituksiaan.

Tällainen tilannehan on normaalia diktatuurimaissa, kuten Venäjällä, jossa suurimmat mediat ovat täysin valtion tiukassa ohjauksessa ja pienempiä on viime aikoina lopetettu. Voi sanoa, että Venäjällä ei ole sananvapautta enää juuri ollenkaan, kun jopa sen sanomisesta, että Ukrainassa on erityisen sotilasoperaation sijasta menossa ihan oikea sota, voi saada 15 vuotta vankeutta.

Lännessä ja Suomessa sananvapauden asema ei ole ihan yhtä paha kuin Venäjällä tai vaikkapa myös Kiinassa, mutta se ei ole myöskään niin hyvä kuin sen pitäisi lännen arvojen mukaan olla. Niitä arvoja ei vain noudateta käytännössä. Ne ovat olemassa vain paperilla, kuten tämän päivän Helsingin Sanomien sivulla A 9.

10.3.2022

Kansalaisaloite "Ei Suomea Natoon"

Kävin kannattamassa. Käy sinäkin.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/10354 

9.3.2022

Onko Putin uusi Hitler?

Kuvassa on Vladolf Putler.

Onko Putin uusi Hitler?
Tonin minulle 8.3.2022 lahjoittama maalaus.

8.3.2022

Jouko Piho:

Tonin abstrakti maalaus – mitä se puhuu sinulle?

Sain tänään lahjan Tonilta, jota en tunne, mutta hän on lukenut kirjoituksiani netissä.

Lahja on hänen loka-marraskuussa 2021 tekemänsä abstrakti maalaus, jonka valmistuttua hän koki, että työ pitää lahjoittaa minulle.

Kiitän lahjasta ja laitan sen julkisuuteen tekijän luvalla ja kunnioittaen hänen toivettaan, että käytän vain etunimeä.

Toni kokee, että maalaus syntyi improvisoidusti ja johdatuksesta ilman suunnittelua.

Tonin mielestä jokainen voi nähdä kuvassa eri asioita.

Itse näen maalauksessa huikean kuvan maailmankaikkeudesta ja sen moninaisuudesta.

Mitä sinä näet?

Voit klikata kuvan päältä sen suurentamiseksi.


8.3.2022

Jouko Piho:

Putin sotii natseja vastaan Ukrainassa mutta ei Venäjällä

Putin sotii natsinationalisteja vastaan Ukrainassa, mutta ei Venäjällä, jossa on paljon kansalliskiihkoisia natseja merkkinään Z eli länttä (zapad) vastaan.

Mutta ne ovatkin parempia natseja, kun ne ovat omia. Venäjästä tulee vielä juutalaisia ja kristittyjä vainoava natsivaltio.

8.3.2022

Jouko Piho:

Kehotukseni Ukrainalle - ja Suomelle

Jos Ukraina haluaa pysyä täysin itsenäisenä, sen ei kannata liittyä Natoon eikä Euroopan unioniin, mikä olisi siirtymistä ojasta allikkoon. Suosittelen Ukrainalle samaa kuin Suomelle eli omavaraisuutta, suvereenia päätäntävaltaa, omaa vahvaa puolustusta ja luottamusta Jumalaan.

1.3.2022

Jouko Piho:

Miksi ihmiset eroavat VKK:sta?

Alun menestyksen ja innostuksen jälkeen Valta kuuluu kansalle -puolueesta (VKK) on alkanut erota ihmisiä. En tiedä kuinka paljon, mutta määrä ei liene kuitenkaan aivan pieni.

Ihmiset eivät ole vain eronneet, vaan lyhyen ajan sisällä on syntynyt kolme uutta puoluehanketta: Jaana Kavoniuksen Totuuspuolue, Pekka Karin Oikeus ja Vapaus -puolue ja viimeisimpänä 27.2.2022 julkistettu Ossi Tiihosen Vapauden liitto -puolue.

Mistä on kysymys? Miksi VKK:sta lähdetään pois?

Asioita jonkin verran seuranneena olen löytänyt seuraavia syitä.

Suurin eroamisen syy näyttäisi olevan ihmisten yllättyminen VKK:n ja varsinkin sen puheenjohtajan Ano Turtiaisen uskonnollisesta puheesta, kuten Raamatun ja profetioiden siteeraamisesta.

On tullut ilmi, että ei-uskovat ja tavalliset kirkon jäsenet kokevat voimakkaan uskonnollisesti värittyneen poliittisen puheen äkkivääränä ja jopa jonain kultinomaisena äärikristillisenä lahkohörhöilynä, johon he eivät halua tulla yhdistetyiksi. Vaikka VKK sanoo, että mukana voi olla uskovia ja ei-uskovia, niin siitä huolimatta VKK:n uskonnollisuus tuntuu joistakin ei-uskovista ja tapakristityistäkin hyvin vieraalta.

Toinen merkittävä eroamisen syy vaikuttaisi olevan tyytymättömyys VKK:n pieneen eli neljän hengen puoluehallitukseen ja siihen, että muut ovat vain äänivallattomia kannatusjäseniä. VKK:n johtamistyyliä on kutsuttu autoritaariseksi. On jopa sanottu, että puolueen nimen pitäisi olla Valta kuuluu Anolle.

Kolmas irtioton syy on erilainen suhtautuminen Convoy Finlandiin. Ano Turtiainen näki Kanadasta tulleen liikehdinnän taustoissa ongelmia eikä halunnut olla mukana, kun taas osa VKK:n kannattajista koki tapahtuman hyvänä ja he halusivat mennä mukaan.

Neljäs syy on kritiikki puutteellisesta viestinnästä. Tätä mieltä on ainakin VKK:n riveistä Länsi-Uudenmaan aluevaltuutetuksi valittu Cia Grönberg, joka toimi vielä viime viikkoon asti VKK:n jäsenvastaavana. Crönberg koki, että hän ei saanut tarpeeksi tietoa siitä, mihin puolue on oikein menossa.

Viides syy eroihin on se, että Ano Turtiaisen yksi videoviesti oli väsymyksestä ja flunssaisuudesta huolimatta pöyristyttävän ala-arvoinen sen sisältäminen lukuisten v-sanojen takia. Se ihmetytti monia ihmisiä, varsinkin uskovia, jotka tietävät Raamatun opetuksen, että samasta suusta ei pitäisi tulla kirousta ja siunausta.

Lopuksi haluan kommentoida edellä mainitsemiani erosyitä.

Itselleni lapsesta asti uskossa olleena Turtiaisen ja muiden johtohenkilöiden hengellinen puhe tuntuu oikealta ja kotoisalta. Olen itse asiassa sitä mieltä, että tulevan Suomen herätyksen jälkeen yhä useammat ihmiset puhuvat samalla tavalla, jopa hallituksessa ja eduskunnassa. Mutta juuri nyt on valitettavasti niin, että juuri tämä hengellinen julistus karkottaa monia pois VKK:sta.

Mitä tulee pieneen puoluehallitukseen, niin minua se ei haittaa, koska en halua olla enää mukana puoluepolitiikassa. Mutta ymmärrän kyllä niitä aktiivipoliitikkoja, joiden mielestä VKK:n suppea hallitus ei ole hyvä asia ja vaikeuttaa heidän toimintamahdollisuuksiaan.

Itse suhtauduin Convoy Finlandiin myönteisesti ja jaoin siitä tietoa sivuillani, mutta erimielisyys tässä asiassa ei ole mielestäni riittävän suuri syy pesäeron tekemiseen VKK:sta.

Viestinnän suhteen minulla ei ole moitteen sanaa. Jos VKK:n sisäinen tieto ei ole kulkenut joidenkin mielestä toivotulla tavalla, niin siihen en voi ulkopuolisena ottaa sen enempää kantaa kuin että kerroin siitä.

Mitä tulee Turtiaisen kiroiluun yhdessä videoviestissä, niin olin todella ihmeissäni siitä itsekin ja toivon jatkossa toisenlaista puhetapaa, mutta en halua kuitenkaan sen enempää tuomita Anoa tämän yksittäisen virheen takia. Mutta jos tällainen jatkuu, niin sellaisella ei ole Jumalan siunausta.

Isänmaallisten ja arvokonservatiivisten ihmisten jatkuva hajaannus ja pirstoutuminen yhä uusiin puolueisiin on surullinen asia. En kuitenkaan tuomitse mitään hankkeita, koska olen aikanaan itsekin ollut sellaisia perustamassa (Suomen Laillisuuspuolue 2012 ja Siniristin Liitto 2018), vaan toivon menestystä kaikille eli sekä VKK:lle että siitä eronneille uusille puolueille.

Toivon ennen kaikkea, että jokin tai jotkin puolueviritelmät voisivat oikeasti saada tuulta purjeidensa alle, jotta Suomen vapaamuurarien hallitsema globalistinen, ateistinen, arvoliberaali ja vihervasemmistolainen tuhopolitiikka saataisiin pysäytettyä ja Suomen kehitys lähtisi täysin toisille urille eli kristilliseen, arvokonservatiiviseen ja isänmaalliseen suuntaan.

Tätähän nämä kaikki eri puolueet ja puoluehankkeet ajavat, mutta kyse on vain siitä, että jatkuvasti tulee erimielisyyttä keinoista, miten tähän samaan päämäärään päästäisiin.
 
1.3.2022

Jouko Piho:

Suomettumiseen on edelleen syytä

Suomen on syytä olla edelleenkin suomettunut idän suuntaan ulkopolitiikassa, ei sisäpolitiikassa, kuten Kekkosen aikana.

1.3.2022

Jouko Piho:

Aseapua saa ilman Natoakin

Avun saamiseksi ei tarvitse kuulua sotilasliittoon. Saahan Ukrainakin aseapua, vaikka ei kuulu Natoon.

1.3.2022

Jouko Piho:

Uutta suomettumista

Lännettyminen ja natottuminen ovat uutta suomettumista. Samoin EU:ssa olo. Suomen tulisi olla itsenäinen.

1.3.2022

Jouko Piho:

Aseapu tekee kanssasotijan

Vaikka presidentti Niinistö ja muut toista väittävät, niin aseapu tekee Suomesta kanssasotijan ja Venäjän vihollisvaltion.

27.2.2022

Jouko Piho:

Kannanottoni Ukrainan sotaan

Olen pantannut kannanottoani Ukrainan tilanteeseen sen monimutkaisuuden takia, mutta nyt sodan neljäntenä päivänä katson ajan oikeaksi tuoda esille myös oman näkemykseni.

Lähden liikkeelle siitä, että joku kirjoitti Punk in Finland -foorumilla: ”Joukolla vähän hankalaa, kun ei tiedä minne suuntaan tässä maailmanpoliittisessa tilanteessa kumartaa.”

Tästä ei ole todellakaan kyse. Minun linjanihan on nimittäin se, että en kumarra itään enkä länteen. Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa ja totuuden puhumisen lisäksi kaikki myös joko suoraan valehtelevat tai liioittelevat, vähättelevät tai värittävät uutisia.

Yritän seurata ajan tapahtumia mahdollisimman laajalti eri lähteistä luottamatta pelkästään vain esim. Suomen valtamedian uutisiin, jotka ovat kopioita lännen uutistoimistoilta ja medioilta, kuten CNN:ltä.

Mietin myös tapahtumien taustoja ja historiaa enkä vain sitä, mitä juuri nyt tapahtuu.

Tämä riittänee alustukseksi. Seuraavaksi kerron kannanottoni.

Minä tuomitsen Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan, joka on suvereeni ja itsenäinen valtio. Putinin on turha vedota historiaan ja väittää, että Ukraina on osa Venäjää. Joskus niin on ollut, mutta nyt ovat toiset ajat, minkä Putininkin pitäisi ymmärtää eikä haikailla Neuvostoliittoa takaisin.

Tuomitsen myös sen, että Venäjä ei suostu puhumaan asiasta oikeilla nimillä eli että kyseessä on sota ja nimenomaan hyökkäyssota.

Tuomitsen lisäksi sen, että Venäjän valtiojohtoinen media antaa tapahtumista täysin väärän ja pitkälti pimitetyn kuvan, niin että suurimmalla osalla venäläisistä ei ole mahdollisuutta saada tietoa siitä, mitä Ukrainassa oikeasti tapahtuu.

Mutta arvostelen myös länttä siitä, että jotkut sen edustajat, kuten rahaeliitti ja Saatanaa palvovat vapaamuurarit, ovat halunneet kiristää Ukrainan ja Venäjän välejä, jotta saataisiin Kolmas maailmansota syttymään, jotta sen raunioilta voitaisiin rakentaa Uuden maailmanjärjestyksen mukainen Uusi uljas maailma eli historian tyrannimaisin diktatuurihallinto, joka perustuu harvainvaltaan ja kaikkien muiden alistamiseen.

Ukrainaa on siis houkuteltu lännen puolelle ja esim. Natoon, jotta Venäjä provosoituisi ja sota saataisiin aikaiseksi. Tuomitsen tämän lännen provokaation ja puuttumisen Ukrainan asioihin.

Tuomitsen myös jotkut Ukrainan tahot ja johtajat, jotka ovat menneet näihin lännen seireenilauluihin mukaan, osa oman edunkin takia.

Olen sitä mieltä, että Ukrainan olisi ollut ja olisi jatkossa parasta olla täysin puolueeton maa, joka ei liity NATOon, mutta ei ole myöskään Venäjän vasalli. Tällainen Ukraina ei hermostuttaisi Venäjää, koska sen ei tarvitsisi pelätä, että NATOn joukot olisivat liian lähellä Venäjää, aivan läheisen rajan takana.

Ukrainan tilanne on tietysti hankala myös siksi, että maa on jakautunut jyrkästi siten, että itäosassa ja Krimillä on enemmän Venäjä-mielisiä, kun taas länsiosassa on enemmän länteen ja Euroopan unioniin myönteisesti suhtautuvia ihmisiä. Kun näin on, niin yksi ratkaisu olisi se, että annetaan Venäjän yhteyteen haluavien alueiden liittyä Venäjään, jos kansanäänestyksen tulos puoltaa sellaista ratkaisua. Itse asiassa uskon, että näin tulee vielä tapahtumaan.

Lopuksi haluan sanoa, että minä en tuomitse tavallisia ihmisiä, en lännen, Ukrainan enkä Venäjän ihmisiä, joista hyvin monet, myös Venäjällä ovat tätä poliittisten johtajien haluamaa mieletöntä sotaa vastaan.

En tuomitse myöskään kummankaan osapuolen sotilaita, jotka joutuvat jälleen kerran vain tekemään sen, mihin heidät on koulutettu eli noudattamaan annettuja käskyjä. Tuomitsen sotilaatkin toki silloin, jos he syyllistyvät epäinhimillisiin sotarikoksiin.

Minä murehdin syvästi tämän hullun sodan aiheuttamaa valtavaa inhimillistä kärsimystä. Jälleen kerran täysin ulkopuoliset siviilit joutuvat uhreiksi ja pakolaisiksi. Rukoilen heidän puolestaan. Rukoilen myös viisautta ja mielenmuutosta poliittisille johtajille.

Vaikka jotkut niin haluavatkin, niin Ukrainan sota ei johda Kolmanteen maailmansotaan, vaan se jää aikanaan ratkaistavaksi paikalliseksi konfliktiksi, jolla on toki maailmanlaajuisia vaikutuksia, eniten Venäjällä.

Suurin muutos tulee olemaan se, että Vladimir Putinin pitkä valtakausi tulee lähiaikoina loppumaan.

23.2.2022

Jouko Piho:

Globalistit haluavat Kolmannen maailmansodan

Globalistit, vapaamuurarit sekä rahaeliitti haluavat Kolmannen maailmansodan ja siitä aiheutuvan ruoka- ja energiapulan, jotta he voisivat toteuttaa suuren nollauksen (Great Reset), jotta voitaisiin siirtyä diktatuuriseen ja antikristilliseen Uuteen maailmanjärjestykseen.

22.2.2022

Jouko Piho:

Vapaamuurarit on kiellettävä

Saatanaa palvovat ja maailmanhallitusta ajavat Vapaamuurarit on kiellettävä vapaudelle ja ihmisille vaarallisena järjestönä. Presidentti Kennedy varoitti tästä salaseurasta. Sitten ne roistot salamurhasivat Kennedyn. Jos vapaamuurareille antaa valtaa, valtaa annetaan Luciferille.

22.2.2022

Jouko Piho:

Maatalous on pelastettava

Hallitus ajaa Suomen maataloutta ja omavaraisuutta alas globalistisen suunnitelman ja vihreän hulluuden takia. Tähän on saatava muutos. Itsenäisellä maalla täytyy olla kyky ruokkia itse oma kansansa ilman riippuvuutta tuonnista, joka loppuu kuin seinään sodan sytyttyä.

21.2.2022

Jouko Piho:

Alkaako sota nyt?

Minulta on kysytty Ukrainan kiristyneen tilanteen takia, alkaako sota Ukrainassa nyt ja seuraako siitä Kolmas maailmansota.

Ukrainassa ei sota ala nyt, koska siellä on ollut sota käynnissä jo vuodesta 2014 alkaen. Toki vaihtelevasti ja välillä kuin jäätyneenä konfliktina, mutta jollain tavoin käynnissä kuitenkin.

Mutta jos Venäjä hyökkäisi suurella voimalla ja avoimesti Ukrainaan eikä valehtelisi, että joukot eivät ole Venäjältä, niin se olisi täysin uusi tilanne.

Olen miettinyt ja rukoillut tätä asiaa ja olen tullut siihen tulokseen, että käsittääkseni täysimittaisen sodan aika ei ole vielä, ei Ukrainassa eikä muualla maailmassa.

Kaikella on aikansa, niin sodalla kuin rauhalla. Tiedän, että jonain päivänä uusi suursota puhkeaa Raamatun, profetioiden ja poliittisten analyysien mukaan.

Tiedän myös, että vapaamuurarit olivat edellisten maailmansotien takana, ja samat pimeät voimat haluavat myös Kolmannen maailmansodan syttyvän, koska se edistäisi heidän päämääriään Uuden maailmanjärjestyksen ja yhden maailmanhallinnon luomiseksi.

Vapaamuurarit tulevat saamaan sotansa, silloin kun Jumala sallii sen tapahtua. Jumala ei halua sotaa, joka onkin tuomio ja rangaistus pahuuden valinneelle ihmiskunnalle, mutta Jumala antaa asioiden tapahtua ihmisille antamansa vapaan tahdon takia.

En sano tätä varmana profetiana, koska en ole saanut suoraa sanomaa Jumalalta, vaan ainoastaan omana käsityksenäni, että minulla on sellainen tunne, että aika ei ole vielä kypsä seuraavaan maailmansotaan, mutta että se aika on kuitenkin hyvin lähellä, todennäköisesti v. 2023 tai 2024. Monien profetioiden mukaan ajankohta olisi alkusyksy eli sama kuin Toisen maailmansodan alku 1.9.1939.


19.2.2022


Koronarokote on maailman suurin rikos ihmiskuntaa vastaan

Kannattaa katsoa.

https://tokentube.net/v/2314409816/Koronarokote-on-maailman-suurin-rikos-ihmiskuntaa-vastaan 

Vladislav Tretjak.

19.2.2022

Jouko Piho:

En povaa urheilutuloksia

Minulta on kysytty sunnuntain Suomi-Venäjä -jääkiekkofinaalin tulosta ja rukoilenko Suomen voiton puolesta.

En povaa urheilutuloksia enkä yleensä rukoile jonkin henkilön tai joukkueen puolesta.

Mutta on ollut muutamia kertoja niin, että Jumala on ilmoittanut minulle kysymättäni etukäteen, kuka tulee voittamaan.

Olen myös rukoillut joskus jonkun urheilijan tai joukkueen puolesta, mutta siihen on aina ollut jokin syy, kuten viimeksi rukoilin Suomi-Ruotsi -jääkiekko-ottelussa Suomen puolesta, jotta Ruotsi ei voittaisi väärin Suomelle tuomittujen jäähyjen takia, mikä tuntui väärältä ja kohtuuttomalta tavalta ratkaista voittaja.

Jotkut ovat pilkanneet minua ja väittäneet, että ei Jumalaa kiinnosta ihmisten urheilukamppailut. Olen eri mieltä. Jumalalla voi hyvinkin olla huoneessaan telkkari, josta hän näkee kaikki maailman tapahtumat. Siis, ei samanlainen televisio kuin meillä, vaan jokin miljardeja kertoja parempi henkinen superlaite.

Raamatun mukaan Jumalaa valvoo katseellaan kaikkea ihmisten elämää. Ja jos esim. jääkiekkokaukalossa tapahtuu koiruuksia ja ilmiselviä virhetuomioita, niin Jumala näkee sen ja on valmis auttamaan, jos joku vain pyytää.

En siis tiedä, miten huomisessa Suomi-Venäjä -ottelussa käy, koska Jumala ei ole sitä minulle ilmoittanut.

En myöskään rukoile Suomen voittoa, paitsi jos matsin aikana ilmenee jokin perusteltu syy rukoilemiseen.

Rukoilen sen sijaan sitä, että kamppailu käydään rehdisti ja että tuomaritoiminta olisi tasapuolista. Lisäksi rukoilen, että kukaan ei ottelun tiimellyksessä loukkaannu. Nämä ovat varmasti Jumalan tahdon mukaisia rukouksia.

Näin netissä sellaisen uutisen, että Neuvostoliiton aikainen huippumaalivahti ja nykyinen Venäjän jääkiekkoliiton puheenjohtaja Vladislav Tretjak olisi sanonut, että hän haluaa Venäjän joukkueen kostavan Suomelle Venäjän 3-1 tappion Suomelle Sotshin olympialaisissa v. 2014 ja että hän rukoilee siihen Jumalan apua.

Minun on vaikea uskoa, että Jumala kuulisi tuollaista kostolla motivoitunutta rukousta.

Joten voittakoon paras joukkue!

Kirjoitin, että en tiedä kumpi voittaa. Sen voin sanoa, että toivon tietysti, että Suomi voittaa. Ja vielä senkin voin lisätä, että minulla on sellainen tunne, että Suomi tulee olympialaisten kultamitalin saamaan.

Ja voinhan minä ihan pikkaisen vinkata Jumalalle, että miten olisi, voisit sinä varmaan hiukan auttaa, ainakin sen verran, että Suomen pelaajat voisivat pelata kykyjensä mukaan, ettei mikään henkinen lukko estäisi heitä tekemästä sellaista suoritusta, mihin he pystyvät parhaimmillaan ollessaan. Eli pyytäisin mentaalista apua. Eiköhän sellainen rukous voisi olla Jumalan tahdon mukainen pyyntö?


18.2.2022


Jouko Piho:

VKK – Jumalan lain puolue

VKK on ilmoittanut olevansa Jumalan lain puolue.

Ilmoitus on herättänyt monissa VKK:n ei-uskovissa kannattajissa ihmetystä ja vastustusta jopa siinä määrin, että he ovat eronneet puolueen toiminnasta, koska he haluaisivat toimia Suomen hyväksi ilman viittauksia Jumalaan ja uskontoon.

Tilanne on kieltämättä melkoisen kinkkinen. Pitäisikö nyt VKK:n vaimentaa uskonnollista sanomaansa, jotta se voisi pitää mukana myös ateistit ja ne, joille uskonasiat eivät ole tärkeitä? Vai ei?

Olen sitä mieltä, että VKK:n on parempi pitää uskonlinjansa, vaikka se merkitsisi joidenkin ihmisten eroamista puolueesta.

Mielestäni ei-uskovatkin voisivat toimia VKK:ssa Suomen vapauden ja itsenäisyyden puolesta, mutta vain siten, että he hyväksyvät VKK:n enemmistön Jumala-linjauksen ja ovat omasta ateismistaan hiljaa. Jos tämä ei käy, heidän on parasta etsiä toinen puolue.

17.2.2022

Jouko Pihon kirja-arvio

Suuremman Suomen puolesta

Olavi Lempisen kirjoittama ja v. 2021 Bazarin kustantama tietokirja ”Suuremman Suomen puolesta” kertoo Aarre Jylhänmaan palvelusvuosista Waffen-SS -joukoissa, joka oli natsi-Saksan monikansallinen noin miljoonan miehen armeija, jossa palveli myös noin 1400 suomalaista.

Jylhänmaa matkasi Suomen valtiojohdon pyynnöstä Saksan itärintamalle kesällä 1941 ja koki itse sodan hirvittävien tapahtumien lisäksi myös monenlaisia sodan lisäkauheuksia, kuten sen, että valtavan janon yllättäessä Ukrainan pölytasangoilla oli vaikeaa saada mistään vettä ja kun kaivo viimeinkin löytyi, se oli aina täynnä venäläisten tappamien ukrainalaisten siviilien ruumiita, jotta saksalaiset eivät saisi vettä juodakseen.

Kun suomalaisia Waffen-SS-miehiä päätettiin kotiuttaa keväällä 1942, Jylhänmaa liittyi Suomen armeijaan.

Sodan päätyttyä Suomen poliittinen ilmapiiri muuttui, eikä Jylhänmaan palvelusta Waffen-SS:ssä enää katsottu hyvällä vaan hänet irtisanottiin puolustusvoimista.

Sen lisäksi Jylhänmaa ja muut Waffen-SS -joukoissa palvelleet suomalaiset joutuivat hyvin voimakkaan syrjinnän kohteiksi. Heitä kuulusteltiin jatkuvasti punaisen Valpon toimesta ja työpaikan saaminen oli hyvin vaikeaa.

Kirjassa tulee esiin selvästi tällaisen tuomitsemisen epäoikeudenmukaisuus, koska Saksaan lähteneet miehet menivät sinne Suomen valtiojohdon aloitteen johdosta, ei omasta päästään.

Sen takia oli väärin, että näitä Saksassa Neuvostoliittoa vastaan sotineet suomalaiset sotilaat leimattiin kartettaviksi ja yhteiskuntakelvottomiksi Hitlerin kätyreiksi eikä heille tahdottu antaa mikään paikkaa Suomen yhteiskunnassa sodan jälkeen.

Suurin syy Saksassa SS-joukoissa palvelleiden vihaamiseen on ilmeisesti se, että silloin ja nytkin ihmiset eivät ymmärrä, että vaikka osa SS:stä toimi julmasti siviilejäkin tappaen, kuten myöhemmin tulleet juutalaisia järjestelmällisesti murhanneet Einsatzkommandot ja keskitysleirien vartijoina toimineet SS-sotilaat, niin suuri osa, kuten Jylhänmaan Waffen-SS ei syyllistynyt tällaisiin rikoksiin, vaan he sotivat samaan tapaan kuin kaikki muutkin.

Olavi Lempisen kirja Aarre Jylhänmaan hurjista kokemuksista ja sen jälkeisistä tilanteista puna-Suomessa on mukaansa tempaavaa ja paljon tietoa antavaa kerrontaa, joten suosittelen kirjaa kaikille, mutta varsinkin politiikasta ja sotahistoriasta kiinnostuneille.

Lopuksi voisin sanoa vielä ihmetykseni sen johdosta, että en löytänyt Google-haulla yhtään arviota tästä kirjasta. Kummeksuin asiaa. Ovatko kaksoissalamat SS edelleenkin täysi tabu, josta ei voi edes keskustella?

16.2.2022

Jouko Piho:

Uusi näkökulma Räsäsen oikeusjuttuun

Valtionsyyttäjä Anu Mantila toivoi 14.2.2022 loppulausunnossaan sellaista puhetapaa, joka ei loukkaisi homoja, mutta se on mahdotonta, koska Raamatun tekstejä lainaava uskova ei voi muuttaa sanoja. Hänellä täytyy olla oikeus lukea raamatunkohdat sellaisina kuin ne ovat Raamatussa.

Räsäsen oikeudenkäynnissä käydään itse asiassa oikeutta Raamattua ja Jumalaa vastaan. Mantila puhuu käsityksistä ja mielipiteistä, vaikka kyse on Jumalan ihmisille ilmoittamasta totuudesta.

Jos Raamatun suoraa lainaamista ei sallita, niin syytettynä ei ole siteeraaja, vaan itse Jumala, joka antoi aikoinaan palvelijoilleen sanoman, että homous ei ole hänen luomistahtonsa mukainen asia.

Lisäksi Raamatun mukaan on niin, että totuus aina loukkaa vääryydessä eläviä ihmisiä, koska Jumalan Sana on terävämpi kuin kaksiteräinen miekka, kuten kävi Pietarin helluntaina pitämän puheen aikana, että ihmiset saivat piston sydämeensä ja tekivät sen jälkeen parannusta kääntyen elävän Jumalan puoleen.

Kun Raamattu sanoo, että homous on luonnonvastaista himoa, riettautta ja säädyttömyyttä ja että miesten kanssa makaavat miehet eivät peri Jumalan valtakuntaa, niin totta kai omien halujensa vallassa olevat arvoliberaalit ihmiset ja heitä tukevat Jumalan käskyistä luopuneet ihmiset, jopa monet papit ja piispat, ottavat itseensä tällaisen kritiikin. Heidän olisi vain hyvä tietää, että arviointi ei tule ihmisiltä, vaan Jumalalta ja olisi sen tähden parempi luopua synnistä ja sen tukemisesta, ettei joutuisi Jumalan tuomion alle ja kadotukseen.

Jos Suomessa on aito sanan- ja uskonnonvapaus, niin se sisältää myös oikeuden tuoda julki oman uskonsa mukaisia näkemyksiä, vaikka ne loukkaisivatkin joidenkin tunteita. Euroopan neuvosto on antanut samansuuntaisen lausunnon, että sananvapauteen kuuluvat myös mahdollisesti toisia loukkaavat viestit.

Jos tästä periaatteesta ei pidetä kiinni, niin me joudumme mitä erilaisimpien loukkaantujien diktatuurin alle.

Jos valtiovalta lähtee samalle tielle, meillä on edessä sanan- ja uskonnonvapauden täydellinen loppuminen Suomessa, minkä jälkeen Raamatusta tulee kielletty kirja ja uskovia aletaan vainota ja passittaa vankiloihin.

Lopuksi totean, että ihmisoikeuksista on syytä pitää huolta, mutta homous on synti eikä synti ole mikään ihmisoikeus vaan tuomittava ja kartettava asia.

Koko kiistan ydin on siinä, onko homous synti vai ei.

Ihmiset sanovat, että homous ei ole synti, kuten jopa entinen arkkipiispa Kari Mäkinen.

Jumala sanoo, että homous on iljettävä synti.

Minä uskon enemmän Jumalaa kuin ihmisiä.

Usko sinäkin.

Tein asiasta myös videon: https://www.youtube.com/watch?v=KWqFzdDXzh0

15.2.2022

Jouko Pihon toinen video Päivi Räsäsen oikeudenkäynnistä

Kerron tässä toisessa Päivi Räsäsen oikeusjuttua käsittelevässä videossani uusia asioita ja vastaukseni valtionsyyttäjä Anu Mantilan 14.2.2022 Helsingin käräjäoikeudessa esittämän loppulausunnon väitteisiin.

https://www.youtube.com/watch?v=KWqFzdDXzh0

 

Suomen ja Ruotsin välinen jääkiekko-ottelu Pekingin olympialaisissa 13.2.2022.

14.2.2022

Jouko Piho:

Rukoilin Suomen voiton puolesta Suomi-Ruotsi -jääkiekko-ottelussa

Katsoin eilen Suomen ja Ruotsin välistä jääkiekko-ottelua televisiosta.

Olin ihmeissäni kahden erän jälkeen siitä, että jotkut Suomen pelaajat eivät pelanneet kurinalaisesti, mutta myös tuomareiden ratkaisuista, jotka olivat mielestäni joissakin tapauksissa täysin vääriä, kuten se Granlundille annettu viiden minuutin jäähy, jota ei olisi pitänyt viheltää, koska kyseessä oli selvästi tahaton yhteentörmäys. Sen jälkeen Ruotsi teki yhden maaleistaan.

Kaiken sekasotkun jälkeen tilanne oli kahden erän jälkeen se, että Ruotsi johti 3-0.

Päätin silloin rukoilla, koska minulla on kokemusta ennestään siitä, että kun olen rukoillut joissakin vaikeissa urheilutilanteissa, joissa Suomi on ollut alakynnessä, niin aivan yllättäen kaikki onkin muuttunut ja selostajatkin ovat ihmetelleet, miten ihmeessä tässä nyt näin kävi.

Rukoilin eilen näin: ”Hyvä Jumala. Suomi on pelannut huonosti, mutta on saanut myös mielestäni virheellisesti tuomittuja jäähyjä, joista Ruotsi on tehnyt maaleja. Pyydän, että Ruotsi ei voita tätä ottelua vääryydellä. Älä anna epäoikeudenmukaisuuden voittaa. Anna siksi Suomen pelaajille vielä voimaa ja taitoa voittaa tämä ottelu taitojensa mukaan ja rehellisyyden keinoin.”

Kun sitten niin tapahtui ja Suomi voitti lopulta 4-3, nostin käteni ylös ja sanoin Jumalalle: ”Kiitos avustasi!”
 

13.2.2022

Jouko Pihon kannanotto kehitysavusta

Suomi maksaa yli miljardi euroa vuodessa kehitysapua, josta huomattava osa ei hyödytä mitään tai menee eliitin veroparatiiseissa oleville pankkitileille.

Tähän hulluuteen täytyy tulla loppu. Rahat suomalaisille! Suomalaisia sortava hallitus on saatava pois vallasta.

Mauno Saari.

13.2.2022

Mauno Saaren kannanotto mediasta sodan lietsojana

Eläkkeellä oleva pitkän linjan toimittaja ja kirjailija Mauno Saari kirjoitti 12.2.2022 blogissaan ( https://www.maunosaari.fi/ ) terävästi ja mielestäni tosiasioiden mukaisesti nykyisen median tarkoituksenmukaisesta propagandasta ja tällä hetkellä Kolmannen maailmansodan lietsomisesta.

Saari kirjoittaa: ”Journalismi perinteisessä muodossaan on kuollut kauan sitten.”

Olen samaa mieltä. Median uskottavuus kuoli jo 50 vuotta sitten suomettumisen vuosina. Nyt sama yksipuolinen yhden totuuden julistaminen ja muiden mielipiteiden sensuroiminen jatkuu – vain ilmansuunta on muuttunut.

Seuraavassa Mauno Saaren ansiokas kirjoitus.

MEDIA, SODAN LIETSOJA

Lauantai 12.2.2022 klo 19:51 - Mauno Saari

Ainoa tapa estää kolmas maailmansota on panna maailman media pakkolomalle. Nyt nämä "tiedotusvälineet" ovat tuhon lietsojia, kiristyneen tilanteen hyväksikäyttäjiä, mutta myös hyväksikäytettyjä.

Juuri nyt suurta sotaa ei käydä ohjuksin vaan mediaohjuksin. Poliittisen tilanteen osapuolet, pelkistäen Länsi ja Itä, saavat palvelukseensa lehdet ja tv-kanavat. Voitolla on Länsi, jonka syöttämä massiivinen "informaatio" tunkee kaikkien tajuntaan. Se on aiheuttamassa hysterian, paniikin – ja sodan. Täystuhon.

Suomessa tilanne on karmea. Valtion tv ja "riippumaton" lehdistö on sataprosenttisesti Lännen, eli USA:n, työkalu. En olisi ikinä uskonut, että lukisin Helsingin Sanomista Yhdysvaltain asiainhoitajan Ian Campbellin tekstin, jossa USA:n ja sen rengiksi asettuvan Suomen "Pahan akseli" kulminoituu. (HS 12.02.2022)

Asiainhoitaja luettelee Venäjän syntejä, tosia ja luuloja, mutta unohtaa oman maansa hirvittävät teot, väkivallan, jolla on murskattu valtio toisensa jälkeen. USA on puolustanut demokratiaa tuhoamalla monien maiden elämän, tappamalla miljoonia ihmisiä ja opettamalla ihmisoikeuksia panssareilla, konekivääreillä ja ohjuksilla.

Nyt me olemme hirttäytymässä tähän Länttä johtavaan ihmisoikeuksien ja demokratian puolustajaan, kauhistuttavaan rosvovaltioon. Yhdysvaltain asiainhoitajan teksti HS:n sivulla tulee muuttumaan historialliseksi ja dystooppiseksi parodiaksi heti, kun silmämme aukenevat.

Media on saatava pakkolomalle. Tiedän, että ajatus on utopiaa, mutta miettikää! Media on aina hyötynyt sodasta ja verisistä vaatteista, mutta nyt on kysymys aivan muusta – ydinsaasteesta, tuhkasta ja sivilisaatiomme lopusta.

Sanomalehdet ja tv:n uutiset ovat pystyneet luomaan ja säilyttämään ympärillään pyhän totuuden sädekehän. Useimmilla lukijoilla ja uutisten katsojilla on käsitys, että he ovat totuuden lähteillä, ja heille tuottaa luotettavia uutisia vilpitön ja totuudellisuuteen pyrkivä toimittajakunta. Ikään kuin lehtien toimituksilla olisi hallussaan kaiken ylittävä tieto.

Ei ole! Toimitukset ovat sen varassa, mitä niille tarjotaan. Sanomalehti saa artikkeleita ja "informaatiota" eri kanavista, muun muassa uutistoimistoilta... Jotka saavat informaatiota eri kanavista, muun muassa valtioiden propagandaosastoilta.

Journalismi perinteisessä muodossaan on kuollut kauan sitten. Journalisteista, meistä toimittajista siis, on tullut infosodan palvelijoita, lähettejä, juoksupoikia, orjia. Vai kuvitellaanko, että yksittäisellä toimittajalla olisi ylivertaista tietoa, ylivertaiset ja totuudenmukaiset lähteet?

Journalismi on kuollut. Tarkoitan nostalgista ja viehättävää menneisyyttä, jossa toimittaja saa omin avuin ainutlaatuisen uutisen, skuupin, tiedon missä Nurmijärven tappajan piilottama kirves on.

Valtiot ja niiden johtajat eivät ole yksittäisen toimittajan tai median ulottuvilla. He avaavat ovensa ja sanansa vain, kun haluavat. He ja ne käyttävät mediaa ja sen itseensä tyytyväisiä ja muka kaikkitietäviä "journalisteja" meisseleinään ja jakoavaiminaan.

Kun Helsingin Sanomat päätti julkaista asiainhoitajan alkeellisen propagandatekstin, päätoimittaja ehkä paukutteli henkseleitään. "Me saimme sen!" Hänellä on aihetta tyytyväisyyteen, suhteet Yhdysvaltain lähetystöön ovat kunnossa, todennäköisesti haastattelupyyntö presidentti Joe Bidenille on myötätuulessa.

Ja varmasti HS:n seuraava mielipidekysely Suomen Nato-jäsenyydestä ilmestyy lähipäivinä. Riippumaton, kaikkitietävä lehti on saavuttamassa tavoitteensa. Mutta kyllä on töitä tehtykin!

13.2.2022

Jouko Piho:

Politiikan ja uskonasioiden yhdistäminen

On tuotu esiin mielipiteitä, ettei politiikassa kannattaisi tuoda liian räväkästi esiin uskonasioita, koska se kääntyisi vain itseään vastaan.

Ympäristön ja tilanteen huomioiminen hengellisten asioiden esille tuomisessa sopii useimmille ihmisille ja on varmaan useimmiten viisasta (ei välttämättä aina), mutta rohkeampi esiintyminen sopii taas harvemmille persoonille, kuten Ano Turtiaiselle.

Raamatussakin (2. Tim. 4:2) on kohta, jossa kehotetaan astumaan esiin ja julistamaan sanaa sopivalla ja sopimattomalla ajalla.

Näen Turtiaisen eduskuntapuheissa usein olevat voimakkaat viittaukset Raamattuun ja uskonasioihin hänen persoonallisuuteensa sopivina ja herättävinä ja sellaisina, joista voi ajan kanssa syntyä jotain hyvää eli ne torjutaan nyt, mutta sanat ovat kuitenkin kuin siemen, josta voi myöhemmin kasvaa jotain hyvää ja totuuden hedelmiä.

12.2.2022

Jouko Piho:

Miksi en ole enää mukana puoluepolitiikassa

En ole puoluepolitiikassa mukana sen takia, että olen kokenut Jumalan johdattavan minua siihen suuntaan, että jos minulla on vielä joskus jokin yhteiskunnallinen tehtävä, niin se tulee suoraan Jumalalta, ei ihmisiltä, puolueilta eikä vaaleissa.

Koen, että minun on oltava täysin riippumaton puolueista ja ihmisten ristiriitaisista mielipiteistä. Minun on kuunneltava vain yhtä tahoa, ylintä auktoriteettia.

Olen Jumalan palvelija ja koen kutsumusta profeetalliseen tehtävään, mikä sekin odottaa vielä Jumalan vahvistusta.

Mutta jos minulle on tarkoitettu myös poliittinen vastuuasema, niin otan sen vastaan vain Jumalalta, en ihmisiltä.

Jumala ilmoitti minulle vuosia sitten: ”You are the leader of Finland.” Eli suomeksi: ”Sinä olet Suomen johtaja.”

Jos näin on, niin vain ilmoituksen antaja voi asettaa minut Suomen johtajaksi. Ihmiset eivät nimittäin sitä tee, koska he pitävät minua hulluna hörhönä.

On vain niin, että Jumala valitsee usein juuri sen, jota ihmiset eivät pidä minään.

12.2.2022

Jouko Piho:

Suomettuminen on nyt lännen liehittelyä

Suomettumisen aikaan vasemmistoa, keskustaa ja oikeistoa yhdisti Neuvostoliiton mielistely.

Tänään vasemmistoa, vihreitä, keskustaa ja oikeistoa yhdistää EU:n ja maailman raha- ja valtaeliitin globalistisen tahdon mukaan toimiminen. Suomi ei ole enää vapaa eikä itsenäinen.

Tähän on tultava muutos.

Suomen on parasta olla irti sekä idän että lännen painostuksista. Suomen on oltava itsenäinen, omavarainen ja muista riippumaton voimakas valtio, joka ei alistu kenenkään paitsi Jumalan tahtoon.

11.2.2022

Jouko Piho:

Puolueet on syytä lopettaa

Ehdotan, että puolueet lopetetaan. Eduskuntaan valittaisiin yksityishenkilöitä, joista eri asiantuntijat muodostavat hallituksen.

Vihreät ovat vaarallinen puolue.

11.2.2022

Jouko Piho:

Vihreät ovat vaarallinen puolue

Ilmastotavoitteet ovat Suomessa täysin turhia ja vain Suomea tuhoavia. Niistä ei ole vain tingittävä, vaan niistä on kokonaan luovuttava.

Vihreät ovat ihmisille vaarallinen puolue. Vihreitä ei saisi koskaan päästää hallitukseen. 

JARI 28.08.2022 23:33

Esirukoilijat, tämä on meidän aikamme

https://urly.fi/2La0

JARI 11.08.2022 01:39

Healing Streams – Parantumiskokoukset Pastori Chrisin kanssa

Om katsomisen ja kuuntelemisen arvoinen suuri asia (suomennettu puhe)

https://urly.fi/2JKP

Apua 25.06.2022 12:00

Toivon pelastusta voitteko rukoilla.

JARI 24.06.2022 08:00

Tämä aika on todella hyvin lähellä ja Iran aloittaa ydinsodan Israelia kohtaan

https://woodyoubelieveit.blogspot.com/2009/02/sarah-menet-prophecy-teotwakibad-j

JARI 24.06.2022 15:56

Uusi linkki

https://urly.fi/2Gbu

JARI 30.05.2022 20:43

Nousiko Kristus todella kuolleista? - Varmasti nousi

https://urly.fi/2E3W

JARI 25.05.2022 18:25

Parasta ja selkeää mahdollista oppia, joka tapahtuu pian

https://terryjamesprophecyline.com/2022/04/18/my-answers-to-rapture-questions/

Ea 21.05.2022 19:52

Maailma ei ole herännyt totuuteen. Se tekee minkä se ymmärtää oikeaksi. NATO ei ole oikea tie. Srk:n tulee olla täynnä uskoa!

Hannu 21.05.2022 14:10

Olen joutunut todistamaan mitä homopommitus on saanut aikaan nuorissa tytöissä
Tamperereen keskustassa
Sekaisin ovat kuin seinäkello
Niinistö on syyllinen

Hannu 21.05.2022 14:04

Miksi piispat myötäilee homo agendaa
Siksi koska perkele on heidän herransa
Minne joutuu vapaamuuraripiispan sielu kuoleman tullessa
Paratiisi vai helvetti

JARI 24.06.2022 06:49

Vanhan testamentin profeettojen julistukselle, jossa miekka, rutto ja nälkä nähdään Jumalan tulevana rangaistuksena tottelemattomalle kansalle. Perunarutto!

https://www.stav.kp.ru/daily/27408/4605676/

JARI 23.06.2022 19:54

Onko tämäkin virus rokotteen muunnos, kuin Apinarokko. Kaikki rokotetut homot näitä sairastaa ja tiedot pidetään visusti salassa. Jumalan rangaistuksia kaikki!
https://urly.fi/2G9J

Hannu 21.05.2022 14:00

Vapaamuurari perkeleet helvettiin Suomesta

Jokainen valan vannonut on saatananpalvoja
I

Suomi on sisältä täysin mätä

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia