Ajankohtaista 30

11.2.2022

Jouko Piho:

Kokoomus ja Keskusta ovat vaihtaneet arvonsa

Kokoomus ja Keskusta ovat omaksuneet arvoliberaalit, vihervasemmistolaiset ja globalistiset arvot. Kokoomus ja Keskusta eivät ole enää kristillisiä eivätkä perinteisiä arvoja kunnioittavia isänmaallisia puolueita.

VKK:n hallitus.

10.2.2022

VKK on Jumalan lain puolue

Lainaus VKK:n tiedotteesta: "VKK tulee olemaan Jumalan lain puolue – puolue sen puolesta mikä on totta ja mikä on oikein – tänään, huomenna ja ikuisesti."

Kannatan. Jumalan laki on maallisen lain yläpuolella.

Vladimir Putin.

10.2.2022

Jouko Piho:

Vastustan sekä idän että lännen tuhoisaa politiikkaa

Minua on syytetty Nato-kritiikkini takia putinisoitumisesta. Minä en todellakaan kannata putinismia. Sehän olisi uutta suomettumista.

Lännettymisen vastustaminen ei tarkoita Venäjän nuoleskelua ainakaan minun kohdallani. Minä kannatan puolueetonta ja oikeasti itsenäistä Suomea.

Olen sekä idän että lännen ylivaltapyrkimyksiä vastaan. En ole siis mustavalkoisesti jommankumman puolella ja toista vastaan, vaan vastustan molempien osapuolien väärää politiikkaa, mikä tulee johtamaan Kolmannen maailmansodan syttymiseen.

On myös hyvä muistaa, että kyse ei ole ihmisistä, jotka ovat mukavia sekä idässä että lännessä. Kyse on pahan vallassa olevista johtajista ja järjettömistä poliitikoista, jotka ajavat Uuden maailmanjärjestyksen agendaa, jotta tuleva koko maailman diktaattori alias Antikristus voisi pian nousta valtaan.

10.2.2022

Jouko Pihon kannanotto koronarokotuksen haitoista

Kuolemia, sydänkohtauksia, veritulppia, kuukautishäiriöitä, vastasyntyneiden epämuodostumia, koronaan sairastumisia. Rokotetuille.

Mika Niikko

9.2.2022

Jouko Pihon kannanotto:

Mika Niikon twiitti

Mika Niikko kirjoitti reaalipoliittisen ja sodan ehkäisemiseksi tarkoitetun twiitin ja joutui eroamaan lännettymisen ja natottamisen takia. Tilalle lännen Nato-mies. Olin aikoinaan suomettumista vastaan. Nyt vastustan lännettymistä ja globalismia. Olen siis aina toisinajattelija.

7.2.2022

Jouko Pihon kannanotto:

Median puolueellinen agenda

Kaikissa mielenosoituksissa on örveltäjiä, mutta niistä ei tehdä uutista, koska media ajaa yksipuolisesti vasemmiston agendaa.

5.2.2022

Dramaattinen puhelinkeskustelu koronarokotuksen ”turvallisuudesta”

Kuunnelkaa ihmeessä. Ei ole pitkä, vain 6:38. Aivan huikea keskustelu koronarokotusten aiheuttamista haitoista ja kuolemista soittajan ja sairaanhoitajan välillä.

https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/Keskustelu_HKI_Koronaneuvonnan_kanssa_27.1.2022.mp3?fbclid=IwAR3LC6lVRAEZXSPWTYBsyFsZ-D4YVYRZOMGuA6di-yyoSVzNZ2VnAnkD35o

3.2.2022

Jouko Pihon video rekkarallista

Etukäteispohdintaani koskien 4.2.2022 järjestettävää Convoy Finland 2022 -rekkamielenosoitusta Helsingissä. Katson asiaa eri näkökulmista, mutta kannatan mielenilmaisua.

htpts://rumble.com/vtz2fg-jouko-pihon-video-4.2.2022-jrjestettvst-helsingin-rekkarallista.html

3.2.2022

Jouko Piho:

Uusi linkki Koronahysteria-videooni

Youtubessa ollut Koronahysteria-videoni on poistettu muka väärien tietojen takia. Vasemmistolainen Youtube itse levittää vääriä tietoja.

Mutta videoni voi nähdä linkistä https://rumble.com/vty2un-koronahysteria.html .

2.2.2022

Jouko Piho:

Valtamedia on virus

Valtamedia on virus ja väärän tiedon levittäjä. Poliitikot ja viranomaiset ovat kaiken pahan alku, mutta media on hyödyllinen idiootti, joka levittää päättäjien valesanomaa, koska he kaikki ovat mukana samassa Uuteen maailmanjärjestykseen tähtäävässä suunnitelmassa, jonka päämääränä on Antikristuksen hallitsema Saatanaa palvova ja uskovia vainoava jumalaton imperiumi.

https://gab.com/Gersh_CovertGroyp/posts/1077247847584..

1.2.2022

Jouko Piho:

Tehoton ja vaarallinen koronarokote

Tehoton koronarokote aiheuttaa vakavia sairauksia ja kuolemia. Hyväuskoiset ihmiset luulevat saavansa suojan, mutta saavatkin myrkkypiikin.

Ne, joille ei tule haittavaikutuksia, ovat saaneet placeboa eli suolaliuosta, jonka jälkeen nämä hyväkkäät moraalipullistelijat kehuskelevat netissä, kuinka monta piikkiä he ovat ottaneet. Tässä alkaa olla kyse jo idiotismin maailmanmestaruudesta.

1.2.2022

Jouko Piho:

Mitä mieltä olet 4.2. rekkarallista?

Finland Convoy 2022 järjestää perjantaina 4.2.2022 klo 18 alkaen Helsingissä rekkamielenosoituksen Kanadan mallin mukaan.

Lisää tietoa saa sivulta https://www.facebook.com/groups/475970587437693 sekä Telegramista, jossa ryhmässä Finland Convoy 2022 käydään varsin vilkasta keskustelua.

Mielenosoituksen järjestäjäryhmässä on 15 henkilöä, mutta he ovat valinneet nimettömyyden eikä yhtä selvää johtajaa ole.

Johdossa on mukana paljon Kristallipuolueen ja Elokapinan jäseniä, mutta mitään sen tarkempia faktoja ei ole tiedossa. Tästä huolimatta näyttää selvältä, että suurin osa mukaan tulijoista on tavallisia suomalaisia, jotka eivät kuulu mainittuihin ryhmiin.

He ovat valinneet myös järjestää tapahtuman ilman neuvotteluja poliisin kanssa, mikä minua kyllä ihmetyttää, mutta ehkä heillä on omat syynsä tällaiseen menettelyyn.

Facebook-ryhmä on saanut valtavan suosion. Kun menin mukaan neljä päivää sitten eli 29.1.2022, jäseniä oli vähän päälle 40 000. Kun katsoin äsken lukemaa, niin jäseniä on tällä hetkellä 60 721 ja lisää tulee koko ajan.

Kyseessä on ilmiselvästi spontaani kansanliike, vaikka liikkeellä on myös tietoja tai huhuja, että rahaeliitti olisi tämän takana, jotta saataisiin aikaan kaaosta. Esim. miljardööri Elon Musk on antanut mielenosoituksille tukensa.

Näitä vastaavia mielenilmaisujahan järjestetään tosiaan kaikkialla maailmassa. Luin juuri sellaisenkin suunnitelman, jonka mukaan ollaan miettimässä suurta koko Euroopan käsittävää rekkamielenosoitusta kohti Brysseliä.

Jotain ennen kuulumatonta on siis selvästi tekeillä. Tässä vaiheessa on mahdotonta sanoa, mitä tästä tulee.

Näin ennakkoon tässä on kuitenkin käynyt niin, että koronarajoituksia, pakkorokotuksia ja koronapasseja vastustavistakin henkilöistä osa suhtautuu eri perustein tähän rekkaralliin epäilevästi ja osa täysin kielteisesti. Yksi yleinen vastustamisperuste on se, että hanketta pidetään epärealistisena. Myös mielenosoituksen tietynlainen laittomuus askarruttaa.

Minä en ole menossa mielenosoitukseen, koska minulla ei omien henkilökohtaisten syiden takia ole siihen yksinkertaisesti mahdollisuutta. Olen sen sijaan informoinut asiasta, koska pidän tapahtumaa tärkeänä eli annan sille siinä mielessä tukeni. En ole siis mielenosoitusta vastaan, vaikka näenkin siinä jo edellä mainitsemiani kysymysmerkkejä.

Mielenosoitus vaatii kaikkien koronarajoitusten ja koronapassien poistamista, bensiiniveron tuntuvaa alentamista ja hallituksen eroa.

Varmaan hyvin monet suomalaiset ovat näistä vaatimuksista samaa mieltä. Nyt on kyse vain keinoista eli millä tavoin olisi parasta, viisainta ja tehokkainta päästä näihin tavoitteisiin.

Tässä vaiheessa syntyy aina erimielisyyttä samanmielistenkin kesken, koska jotkut ovat aina valmiimpia radikalismiin kuin toiset, jotka suosivat maltillisempia keinoja.

Näin on käynyt nytkin. Täytyy vain toivoa, ettei tämä uusin mielipiderailo isänmaallisten patrioottien kesken aiheuttaisi kovin paljon pahaa.

Miten sinä näet tämän tilanteen? Kannatatko perjantain rekkamielenosoitusta Helsingissä vai oletko sitä vastaan ja miksi? Vai etkö kuulu kumpaankaan leiriin, vaan olet ulkopuolinen sivustakatsoja?

30.1.2022

Koronahysteria
 
Jouko Pihon 30.1.2022 tekemä video koronahysteriasta ja sen poliittisista taustoista sekä varoitukset turhia maskeja ja koronarokotuksia vastaan.
 

29.1.2022

Convoy Finland 2022

Convoy Finland 2022:n virallinen logo ja kutsu automielenosoitukseen Helsingissä 4.2.2022 klo 18.

29.1.2022

Yksi demoni orjuuttaa Suomea

Suomea orjuuttaa yksi demoni, joka on saanut eksytettyä vallanpitäjät ja suurimman osan kansasta. Mutta se poistuu kun rukoilemme.

28.1.2022

Kanadassa on meneillään suuri vallankumous - valtamedia hiljaa

Kanadassa on noustu mielivaltaisia ja haitallisia määräyksiä vastaan. Samoin kaikkialla maailmassa, myös Suomessa. Miksi valtamedia on hiljaa näin merkittävästä tapahtumasta?

Kanadassa on meneillään suuri vallankumous – Rapsodia https://rapsodia.fi/kanadassa-on-meneillaan-suuri-vallankumous-2/

23.1.2022

Jouko Piho:

Protesti

Koska Itä-Uudellamaalla ei ollut VKK:n ehdokasta, minä joka äänestän aina, päätin protestiksi olla äänestämättä aluevaaleissa ollenkaan.

20.1.2022

Jouko Piho:

Kaikki kuolevat, mutta sen ei tarvitse tapahtua ennenaikaisesti

Me kaikki kuolemme, mutta ei ole Jumalan tahto, että ihminen vaikuttaa itse toimillaan siihen, että kuolee ENNENAIKAISESTI.

Koronarokotuksen ottajat pelaavat venäläistä rulettia: voi jäädä eloon, mutta voi myös kuolla.

Liian moni on jo kuollut koronarokotteen ottamisen jälkeen ja silti hallitus ja viranomaiset ajavat kaikkien rokottamista eli kaikkien potentiaalista tappamista.

Tähän hulluuteen on tultava loppu. Ja se tulee.

19.1.2022

Yli 1000 tutkimusta todistavat koronarokotteiden olevan vaarallisia

https://mkrsuomi.fi/tiedekooste-yli-tuhat-tutkimusta-kertoo-koronarokotteiden-olevan-vaarallisia/?fbclid= 

18.1.2022

Jouko Piho:

Pilkkaajien nauru vaihtuu tuskaksi

Tuho ja tuomio tulevat. Pian pilkkaajien nauru juuttuu kurkkuun ja muuttuu tuskan korinaksi.

18.1.2022

Janne-Olavi Kinnunen lähetti minulle oheisen ehdotuksen. Kinnusen äiti kuoli helmikuussa 2021 vähän koronapiikitysten jälkeen. Kuolinsyynä oli veritukokset jaloissa ja aivoissa.

Kinnunen kiinnittää huomiota siihen, että hallituksen, eduskunnan, sosiaali- ja terveysministeriön, THL:n, AVIn ja median lisäksi myös Supolla ja poliisilla on vastuunsa tämän koronahullutuksen jatkumisessa.

Janne-Olavi Kinnunen:

Ehdotus kansalaisaloitteeksi Supon ja poliisijohdon vaihtamiseksi

Voitteko ottaa rukousaiheeksi, että EU-Suomen Suojelupoliisin johto ja poliisiylijohto vaihdettaisiin, poliisijohto tulisi uskoon tai johtoon tulisi uudestisyntyneitä uskovia?

Mitä enemmän ja kauemmin tämä koronarokotehullutus kestää, niin sitä hirveämpää on vielä tulossa.

Käynnissä on jo lumipalloefektit, noidankehät, jotka ruokkivat itse itseään, joita on vaikeampi lopettaa ja pysäyttää, mitä kauemmin ne ovat jatkuneet.

Osa uskovista näkee mitä tapahtuu, toiset ovat uneliaassa ruususen unessa kuin joukkopsykoosissa. Toiset kärsivät työpaikan menetyksen takia, ja lähiomaisia kuolee piikitykseen. Arjen turvallisuutta ei enää ole.

Ehdotan, että koronarokotekriittiset uskovat lakimiehet ja lääkärit tekevät juridisesti laillisen kansalaisaloitteen, jossa vaaditaan Supon johdon ja poliisiylijohdon vaihtamista, koska he ovat syyllistyneet virka-aseman väärinkäyttämiseen, virkarikokseen ja piilotelleet kokeellisen koronarokotteen haittavaikutuksia.

Nürnbergin periaatteiden mukaan alemman tason viranomaisten henkilökohtainen vastuu ei poistu, vaikka valtiojohto on omalla lainsäädännöllä tehnyt rikokset ihmisyyttä ja ihmisoikeuksia vastaan laillisiksi.

18.1.2022

Jouko Piho:

Hulluuden aika

Ehdotan tuleville tutkijoille, että nykyistä aikaa kutsutaan historiassa hulluuden ajaksi. Onko muita ehdotuksia?

17.1.2022

Jouko Piho:

Koronatoimet hyödyttömiä ja haitallisia

Koronatoimet kuten maskit, käsidesit, etäisyydet, rokotukset, testit, passit, sulut ja rajoitukset ovat hyödyttömiä, vahingollisia ja joillekin tappavia.

17.1.2022


Jouko Piho:

Hallitusta ja muita päättäjiä koskeva aiheellinen kysymys

Ovatko hallitus ja muut päättäjät tyhmiä harhaanjohdettuja vai tietoisia rikollisia - vai molempia?

Donald Trump Arizonan massakokouksessa 15.1.2022.

17.1.2022

Markus Lehtipuu:

Trumpin puhe

Suomen valhemedia, erkkolaiset HS ja IS aloittivat heti valehtelun.
"Ex-presidentti toisti useaan kertaan virheellisen väitteensä siitä, että hän olisi voittanut vuoden 2020 presidentinvaalit."

Ei, väite on totuudenmukainen. HS ja IS ovat toistaneet useaan kertaan virheellisen väitteensä siitä, että 2020 vaalit olisivat olleet rehelliset ja että Biden olisi voittanut.

Arizona nimenomaan laskettiin tarkkaan uudelleen, ja vilppi paljastui.

MIKSI Suomen valhemedian täytyy valehdella? Miksi Suomessa ei enää ole rehellistä journalismia? Kuka maksaa vuokratiloissa toimivalle Ilta-Sensuurille ja Tsadin Pravdalle?

Vai kopioiko ne oikeasti sanasta sanaan CNN:n valheet?

Suomen media on niin syvällä alennustilassa, etten ole vastaavaa nähnyt sitten neuvostonöyristelyn.

Jouko Pihon kommentti:

Olen samaa mieltä. Trump voitti ylivoimaisesti, mutta Suomen valtamedia valehtelee asiasta edelleenkin. Suomen valtamedia on todellakin valemedia, joka on vajonnut epärehellisyydessä yhtä alas kuin pahimpina suomettuneisuuden vuosina.
Tri Mike Yeadon.

15.1.2022

Jouko Piho:

Entinen Pfizerin johtaja varoittaa koronarokotteesta

Yli 30 vuotta lääkeyhtiö Pfizerillä johtotehtävissä mm. varatoimitusjohtajana työskennellyt tri Michael Yeadon on tuonut esiin eri haastatteluissa, että koronarokotteet eivät ole tehokkaita eivätkä turvallisia, vaan pikemminkin tahallisesti myrkyllisiä tarkoituksena vähentää maapallon väestöä, mikä on ollut vapaamuurarieliitin päämääränä jo pitkään.

Yeadon on myös sitä mieltä, että koronatestit ovat täysin epäluotettavia ja maskit hyödyttömiä ja terveydelle haitallisia.

Yeadon sanoo suoraan, että koko koronahysteria on historian suurin huijaus, jonka tarkoituksena on aiheuttaa hallitsematonta kaaosta, jotta maailmassa voitaisiin tehdä suunniteltu talouden Suuri nollaus (Great Reset) ja siirtyminen diktatuuriseen Uuteen maailmanjärjestykseen.

Olen puhunut tätä samaa ja kohta kahden vuoden ajan, mutta toivoisin, että harhaan johdetut koronalahkolaiset jo vihdoinkin uskoisivat varoituksia, kun sanojana ei ole tavallinen tallaaja kuten minä, vaan asioita syvällisesti tietävä asiantuntija, joka on ollut pitkään töissä koronarokotteita valmistavassa firmassa.

https://www.vaccineholocaust.org/2022-01-10-toxic-pfi..


15.1.2022

Jouko Piho:

Koronatoimet ovat politiikkaa

Maskeissa, rokotuksissa ja rajoituksissa ei ole kyse terveydestä, vaan diktatuuripolitiikasta eli sen näkemisestä tulevaa tarvetta varten (pedonmerkki), kuinka pitkälle ihmisiä voidaan alistaa niin, että he suostuvat itse ilomielin pakkotoimiin luullen olevansa hyviä kansalaisia.

Professori Ehud Qimron.

15.1.2022

Olli Postin sivulta

Professori Ehud Qimron: ”Terveysministeriön on aika myöntää epäonnistuminen”

Swiss Policy Research:

Professori Ehud Qimron, Tel Avivin yliopiston mikrobiologian ja immunologian laitoksen johtaja ja yksi Israelin johtavista immunologeista, on kirjoittanut avoimen kirjeen, jossa hän kritisoi jyrkästi Israelin – ja koko maailman – hallintatoimia k-epidemian suhteen.

Terveysministeriö, on aika myöntää epäonnistuminen.

Valheilla on tapana tulla päivänvaloon, ja totuus k-politiikasta on alkanut paljastumaan. Kun tuhoisat konseptit romahtavat yksi toisensa jälkeen, on aika sanoa suorat sanat epidemian hallintaa johtaneille asiantuntijoille.

Kaksi vuotta myöhässä te vihdoin ymmärrätte, ettei hengitystievirusta voi voittaa ja että kaikki tällaiset yritykset ovat tuomittuja epäonnistumaan. Ette halunneet myöntää asiaa, koska ette ole myöntäneet yhtään virhettä edellisten kahden vuoden aikana. Jälkikäteen on selvää, että olette epäonnistuneet surkeasti lähes kaikissa toimissanne, ja jopa tiedotusvälineillä on jo vaikeuksia peitellä häpeäänne.

Vuosien havainnoista ja tieteellisestä tiedosta huolimatta kieltäydyitte tunnustamasta, että tauti tulee aaltoina, jotka häviävät itsestään. Väititte itsepintaisesti, että jokaisen aallon helpottuminen johtuisi yksinomaan teidän toimistanne, ja väärän propagandan avulla ”voititte ruton”, aina uudestaan ja uudestaan.

Kieltäydyitte myöntämästä, että massatestaus on tehotonta, vaikka omissa varautumissuunnitelmissanne niin nimenomaisesti todetaan (”Pandemic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007”, s. 26).

Kieltäydyitte myöntämästä, että tartunnasta toipuminen suojaa paremmin kuin kokote, vaikka tiedot ja havainnot osoittavat, että kokotetut saavat tartunnan todennäköisemmin kuin taudista toipuneet. Havainnoista huolimatta kieltäydyitte myöntämästä, että kokotetut saavat tartuntoja. Toivoitte saavuttavanne laumaimmuniteetin kokottamalla – ja epäonnistuitte siinäkin.

Halusitte jättää huomiotta sen seikan, että tauti on kymmeniä kertoja vaarallisempi riskiryhmille ja vanhemmille aikuisille kuin nuorille, jotka eivät kuulu riskiryhmiin – huolimatta tiedosta, joka tuli Kiinasta jo vuonna 2020.

Kieltäydyitte hyväksymästä Barringtonin julistusta, jonka yli 60 000 tiedemiestä ja lääketieteen ammattilaista on allekirjoittanut, tai muita terveen järjen ohjelmia. Päätitte pilkata, panetella, vääristellä ja mustamaalata niitä. Oikeiden ohjelmien ja ihmisten sijaan olette valinneet ammattilaisia, joilla ei ole asianmukaista koulutusta epidemian hallintaan (fyysikkoja hallituksen pääneuvonantajiksi, eläinlääkäreitä, turvallisuusvirkamiehiä, mediahenkilöstöä ja niin edelleen).

Ette ole perustaneet tehokasta järjestelmää kokotteiden haittavaikutuksista ilmoittamista varten, ja haittavaikutuksia koskevat raportit on jopa poistettu Facebook-sivultanne. Lääkärit välttelevät haittavaikutusten yhdistämistä kokotteisiin, jotta ette vainoaisi heitä, kuten teitte joillekin heidän kollegoilleen. Olette jättäneet huomiotta monia raportteja kuukautisten voimakkuuden ja kierron muutoksista. Piilotitte tietoja, jotka mahdollistavat objektiivisen ja asianmukaisen tutkimuksen (esimerkiksi poistitte tiedot Ben Gurionin lentokentän matkustajista). Sen sijaan päätitte julkaista ei-objektiivisia artikkeleita yhdessä Phizerin johtajien kanssa kokotteiden tehokkuudesta ja turvallisuudesta.

Peruuttamaton vahinko luottamukselle

Ylimielisyytenne huipulla olette jättäneet huomiotta myös sen, että totuus paljastuu lopulta. Ja se alkaa paljastua. Totuus on se, että olette saattaneet yleisön luottamuksen teihin ennennäkemättömän alhaiselle tasolle ja murentaneet asemaanne auktoriteetteina. Totuus on se, että olette käyttäneet satoja miljardeja sekeleitä turhaan – julkaisijoiden pelotteluun, tehottomiin testeihin, tuhoisiin sulkutoimiin ja elämän häiritsemiseen kahden viime vuoden aikana.

Olette tuhonneet lastemme koulutuksen ja heidän tulevaisuutensa. Saitte lapset tuntemaan syyllisyyttä, pelkäämään, tupakoimaan, juomaan, koukuttumaan, jättämään koulun kesken ja riitelemään, kuten koulujen rehtorit ympäri maata todistavat. Olette vahingoittaneet elinkeinoja, taloutta, ihmisoikeuksia, mielenterveyttä ja fyysistä terveyttä.

Herjasitte kollegoita, jotka eivät antautuneet tahtoonne, käänsitte ihmiset toisiaan vastaan, jaoitte yhteiskuntaa ja polarisoitte keskustelua. Leimasitte ilman mitään tieteellistä perustaa kansan vihollisiksi ja tautien levittäjiksi ihmiset, jotka päättivät olla ottamatta piikkejä. Edistitte ennennäkemättömällä tavalla ankaraa syrjintäpolitiikkaa, oikeuksien epäämistä ja ihmisten, myös lasten, erottelua lääketieteellisten valintojensa perusteella – ilman mitään epidemiologista perustetta.

Kun verrataan harjoittamaanne tuhoisaa politiikkaa joidenkin muiden maiden tervejärkiseen politiikkaan, voidaan selvästi nähdä, että aiheuttamanne tuho on vain lisännyt viruksen uhreja. Tuhoamanne talous, aiheuttamanne työttömyys ja lapset, joiden koulutuksen tuhositte – he ovat ylimääräisiä uhreja vain omien toimienne seurauksena.

Tällä hetkellä ei ole mitään lääketieteellistä hätätilaa, mutta olette viljelleet sellaista jo kahden vuoden ajan vallan, budjettien ja valvonnan himon vuoksi. Ainoa hätätilanne on nyt se, että te määrittelette edelleen politiikkaa ja pidätte hallussanne valtavia määrärahoja propagandaa ja psykologista suunnittelua varten sen sijaan, että ohjattaisitte ne terveydenhuoltojärjestelmän vahvistamiseen.

Tämän poikkeustilan on loputtava!

Professori Udi Qimron, lääketieteellinen tiedekunta, Tel Avivin yliopisto.

 

14.1.2022

Hyvä kuva aikamme hulluudesta

Mies varoittaa lähestyvästä vesiputouksesta. Veneilijät eivät usko miestä vaan haukkuvat häntä vitun salaliittoteoreetioksi ja foliohatuksi sekä väittävät, että jos tässä todella olisi vesiputous, niin olisimmehan me kuulleet siitä televisiosta. Erittäin osuva kuva aikamme valheellisesta hulluudesta, jonka suurin osa ihmisistä nielee totuutena.

12.1.2022

Jouko Pihon elokuva-arvio:

Don´t Look Up -elokuva

Katsoin eilen Netflixistä 24.12.2021 ensi-iltansa saaneen Don’t Look Up -katastrofielokuvan, jossa kaksi astronomia (Leonardo DiCaprio ja Jennifer Lawrence) havaitsee Maata lähestyvän suuren komeetan, joka törmätessään Maahan tulee tuhoamaan vajaan puolen vuoden päästä kaiken elämän planeetaltamme.

Kaksikko päätyy Valkoiseen taloon varoittamaan löydöksestään Yhdysvaltojen presidenttiä (Meryl Streep), joka ei ota uhkaa tosissaan, vaan tärkeämpää on keskittyä tuleviin välivaaleihin.

Tähtitieteilijät päättävät sen jälkeen kertoa komeetan aiheuttamasta uhasta medialle. He joutuvat kuitenkin tv-esiintymisen myötä naurunalaisiksi.
Kuviota hämmentää vielä nerokas ja itserakas it-miljardööri, joka haluaa hyötyä komeetasta taloudellisesti.

Adam McKayn ohjaaman elokuvan tyylilaji on yhteiskunnallinen satiiri, ajoittain jopa komedia, joten välillä naurattaa ja välillä ollaan vakavia.

Elokuvassa puhutaan vain tulevan asteroidin aiheuttamasta tuhosta, mutta jotkut näkevät filmissä myös metaforan ilmastonmuutokselle.

Itse asiassa elokuva voisi kuvata mitä tahansa katastrofia, jota osa ihmisistä ei usko tapahtuvan, vaikka esillä olisi kuinka hyviä tietoja ja tosiasioita. On tosin hyvin ongelmallista, että nykyään on entistä vaikeampaa olla enää varma mistään faktoista, ovatko ne sittenkään oikeita. Tulee mieleen lähinnä juuri ilmastonmuutos sekä nykyinen pandemia, joiden todenperäisyydestä on sekä tiedemiesten että suuren yleisön kesken täysin vastakkaisia näkemyksiä.

Juuri tätä kansan kahtiajakautumista elokuva tuo esille hyvin, kun on niitä, jotka uskovat komeetan lähestyvän eli Look Up (Katso ylös) -liike, mutta sitten on niitä, jotka kieltävät koko komeetan olemassaolon ja perustavat oikein kansanliikkeen Don´t Look Up (Älä katso ylös) tukemaan näkemystään.

Don't Look Up nousi heti ilmestyttyään Netflixin katsotuimmaksi elokuvaksi ympäri maailmaa, myös Suomessa ja mielestäni syystä.

Elokuvassa on myös jonkin verran uskonnollista sanomaa, varsinkin lopussa, jossa on harras rukoushetki perheen ruokapöydän ääressä juuri ennen komeetan iskeytymistä maahan.

Mutta itse asiassa koko idea komeetan aiheuttamasta tuhosta on uskonnollinen ja raamatullinen, koska siinä on kyse Ilmestyskirjan 8. luvun jakeiden 8-11 mainitsemasta jostakin mereen syöksyvästä, joka on suuri kuin vuori, ja taivaalta putoavasta suuresta ja soihtuna palavasta Koiruoho-nimisestä tähdestä eli komeetasta.

Teen tästä aiheesta oman kirjoituksen.

 12.1.2022

Jouko Piho:

Miten Suomeen saadaan muutos?

Ihmiset ovat aina olleet muutoksen keinojen suhteen joko jyrkkiä tai maltillisia. Eroa on myös siinä, ajatellaanko kaiken olevan vain ihmisten käsissä vai haetaanko myös Korkeimman apua.

Samaa mieltäkin olevat ihmiset voivat olla päämäärään pääsyn keinoista niin eri mieltä, että koko liike tai puolue hajoaa.

Suomeen tarvitaan politiikan muutosta pois Uutta maailmanjärjestystä ja tulevaa Antikristuksen hallintoa ajavan eliitin alistavasta globalismista tavallisten ihmisten vapauteen, oman maan arvostamiseen ja siirtymistä ateismista selkeään kristillisyyteen sekä pois ylikansallisten yhtiöiden suuresta korruptiovallasta kohti pienempien yritysten toimintamahdollisuuksia.

Mutta miten?

Itse olen päätynyt siihen tulokseen, että kaikkein ratkaisevinta on Jumalan vaikutus Suomessa, kun maassamme syttyy suuri hengellinen herätys ja Jumalan etsintä, mutta myös meidän ihmisten Jumalan tahdon mukaisilla rukouksilla ja teoilla on oma merkityksensä.
Jari Sarasvuo.

12.1.2022

Jari Sarasvuo ja sydämen magneettiaallot

Kuulin 10.1.2022 autoradiosta, miten Jari Sarasvuo sanoi Ylen Puhe -ohjelmassa lukeneensa jostakin (en muista nimeä), että ihmisen sydämessä on 60 kertaa enemmän magneettiaaltoja kuin aivoissa.

Sarasvuo epäröi selvästi sanoa mielipidettään asiasta viitaten pelkoonsa, että hän ei halua saada yhtään enempää leimoja kuin mitä hän on jo saanut.

No, minä en pelkää mitään leimoja enkä ihmisiä, joten sanon suoraan sen, minkä luulen olevan Sarasvuonkin käsitys, jos hän olisi vain uskaltanut sanoa sen julki eli että moninkertainen magneettiaaltojen määrä viittaa siihen, että sydämessä on ihmisen sisin olemus eli sielu, kuten tunne, järki ja tahto sekä sen lisäksi myös ihmisen henki, koska meidät luotiin Jumalan kuvaksi.

Kuvassa Jari Sarasvuo.

12.1.2022

Kansalaisaloite koronaviruksen poistamisesta yleisvaarallisten tautien listalta

Kävin allekirjoittamassa. Käy sinäkin.
 
 

10.1.2022

Korona on tekosyy

Korona on tekosyy, jonka takana väijyy suurempi uhka.

9.1.2022

Jouko Piho:

NWO ja Great reset ovat faktoja

Toimittaja Tommi Nieminen väitti Ano Turtiaisen HS-haastattelussa 9.1.2022 Uutta maailmanjärjestystä (NWO) ja Suurta nollausta (Great reset) salaliittoteorioiksi, vaikka esim. presidentti Niinistö on puhunut usein NWO:sta ja WEF ajaa Suurta nollausta Klaus Schwabin johdolla. Kyse on siis faktoista ja jo vuosia käytetyistä termeistä, jotka ovat todellisuutta, ei kuvittelua.

8.1.2022

Jouko Piho:

Lopunajan paha imperiumi

Lopunajan NWO:n pahan imperiumissa yhdistyvät ateismi, arvoliberalismi, fasismi, kommunismi, diktatuuri, mukademokratia, rahavalta, vapaamuurarius, saatananpalvonta, Antikristuksen kumartaminen jumalana ja pedonmerkin ottaminen. Suurin osa ihmisistä menee mukaan. Älä sinä mene.

Candace Owens.

8.1.2022

Vetoomus Malonen Twitter-tilin palauttamiseksi

Poliittinen aktivisti Candace Owens (afroamerikkalainen nainen) pyytää Twitterin toimitusjohtaja Parag Agrawalille osoitettuun vetoomukseen allekirjoituksia sen puolesta, että tri Robert Malone saisi takaisin häneltä viedyn Twitter-tilin.

Malone oli mukana kehittämässä mRNA-teknologiaa, jota Pfizer ja Moderna käyttävät koronarokotteissaan, mutta sittemmin hän on huomannut monia epäkohtia rokotusten hoidossa, kuten lasten pakkorokotuksen, jota hän vastustaa.

Owens sanoo, että Malonea olisi syytä kuunnella eikä Piilaakson toimitusjohtajien pitäisi leimata Malonen rehellistä asiantuntijatietoa misinformaatioksi ja poistaa tämän väärän väitteen takia hänet Twitteristä kokonaan.

Kävin allekirjoittamassa tämän aiheellisen vetoomuksen, johon toivotaan nimiä kaikkialta maailmasta. Käy sinäkin antamassa tukesi. On korkea aika, että nykyiselle terveyden nimissä tapahtuvalle syrjivälle, valheelliselle ja tappavalle pakkodiktatuurille tulee loppu.

https://blexit.revv.co/bl_pet_bm_blp_bt-cn_rs_20220106

7.1.2022

Australia - uusi natsivaltio

Australia - uusi neljäs valtakunta.

6.1.2022

Jouko Piho:

Suomi on Jumalan ase

Suomi on Jumalan ase Antikristusta vastaan. Nykyisen antikristillisen hallituksen tilalle tulee Jumalan tahtoa kysyvä hallitus.

Donald Trump.

5.1.2022

Trump ei ole messias

Trump joulukuussa 2021 kirkossa Dallasissa: "Maallamme on Pelastaja, eikä se ole minä. Se on joku toinen paljon minua korkeampi."

2.1.2022

Jouko Piho:

Fauda

Vuodesta 2015 alkaen tehtyä israelilaista sarjaa Fauda (arabiaa = kaaos) on tehty jo kolme tuotantokautta ja yhteensä 36 jaksoa. Suunnitteilla on tehdä vielä neljäskin tuotantokausi.

Israelin ja arabiterroristien välistä jatkuvaa kamppailua kuvaava Fauda on jännittävä, mutta todenmukainen ja siksi koukuttava. Näyttelijät ovat todella erinomaisia ja roolinsa täydellisesti sisäistäneitä. Lisäksi tapahtumat kuvataan tasapuolisesti sekä arabien että juutalaisten näkökulmasta.

Varoitus: sarja sisältää paljon raakaa ja veristä väkivaltaa, joten en suosittele sitä aivan kaikille. Mutta sarja ei liioittele asioita, vaan valitettavasti koston ja tappamisen kierre on ollut todellisuutta Lähi-idässä jo pitkään ja on edelleenkin. Sarjan katsominen auttaa ymmärtämään, mistä tässä vihanpidossa on oikein kysymys.

31.12.2021

Jouko Piho:

Avi on lopetettava

Aluehallintovirasto AVI pitää lopettaa. Niin sekavia, järjettömiä ja haitallisia päätöksiä ja kieltoja sen byrokraatit tekevät.

Näin "salaliittoteoriat" muuttuvat todellisuudeksi eli ne eivät olleet alunperinkään salaliittoteorioita.
Junnu Vainio.

30.12.2021

Junnu Vainion profeetallinen teksti

Junnu Vainion profeetallinen teksti: "Viranomaiset saa mua turhaan etsiä, vielä sentään riittää jonkin verran metsiä."
 
Toisinajattelijat joutuvat kohta pakenemaan ja piiloutumaan metsiin, kun diktatuuri Suomessakin etenee.

seija 24.04.2022 12:25

Tuho tulee on selvä venäjän agentti, joka odottaa suurta virkaa venäjän antavan sille kun venäjä yrittää sotia suomea vastaan.lue osnovi geopolitika kirjoitettu

TuhoTulee 02.02.2022 08:58

Mielestäni Convoy on Suomessa ennenaikainen jos rajoitteet joka tapauksessa puretaan.

TuhoTulee 02.02.2022 15:43

missään, idän pitäisi kaikessa alistua. Riippumatta kenen puolella ollaan, tässä ei ole mitään tasa-arvoa. Ymmärrän itää mutta länsi ei ymmärrä muuta kuin pelin

TuhoTulee 02.02.2022 15:40

kun länsi on päättänyt että V on vihollinen niin se ei salli samoja oikeuksia sille kuin muille. Ländi päättää levitä mutta itä ei saa levitä. Länsi ei myönny m

TuhoTulee 02.02.2022 15:38

Määritelmät ja niiden selittely ovat peliä. Maiden suhteet ovat realismia. Jos naapuriin tulee ohjuksua niin se on uhka jokaiselle, ei vain Ukrainalle. Mutta ku

Veritas 02.02.2022 13:16

Convoyn suhteen olet oikeassa, mutta selitä mitä "länsi" hyötyisi sodasta Venäjän kanssa? Miten määrittelet suvereniteetin?

TuhoTulee 02.02.2022 09:10

Mielestäni laajan kapinan lietsonta muistuttaa liikaa historiaa jossa aina sellaiset vältettiin julistamalla sota. Vaikka punainen hevonen tulee kyllä kuitenkin

TuhoTulee 02.02.2022 09:03

ajan. He kannattaa uhoa eli sotaa eikä sopimista eli rauhaa. Pitäisi rukoilla ettei Suomi ylimielisyydessään valitse pommituksia.

TuhoTulee 02.02.2022 09:01

peliksi koska lännen ammattivalehtelijoille kaikki on peliä. Ei Suomi välitä ihmishengistä. Ei ole välittänyt ennen eikä välitä nytkään. Media valehtelee koko a

TuhoTulee 02.02.2022 09:00

Vakavampi juttu on nyt tämä Venäjän kirje. Mielestäni se kuvaa Venäjän epätoivoa välttää sota jota länsi himoitsee. Suomen "asiantuntijat" väittävät tilannetta

JARI 23.01.2022 22:04

Rikosoikeudenkäynti alkaa tänään maanantaina. Rukoilkaamme Päivin ja Juhanan puolesta

https://www.ifapray.org/blog/criminal-trial-for-tweeting-scripture-starts-monday/

JARI 26.01.2022 19:29

Et siis vastusta Hallituksen ja Valtiovallan toinia kansaa kohtaan, jotka lopullisesti ajaa Suomen alas. Vapaamuurarius on kova sana teeskentelevälle uskovalle

TuhoTulee 26.01.2022 05:17

Kun mielivaltaiset innostuu vihaamaan niin kuka tahansa voi päätyä syytteeseen/vainotuksi. Näin ollen heidän vihapuheiden vastustaminen on teeskentelyä.

JARI 25.01.2022 20:38

Voiko lapsellisempaa enää olla aikuisilta? Kyllä voi, koska asumme kolhoosikylä suomettuneessa Suomessa ja Käräjäoikeuksilla on aikaa vaikka Kissan ristiäisiin
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008564312.html

VK 16.01.2022 20:58

Jalkapallon FIFA-rank TOP-100 sydärit:
- 2021 kesäk. alk. 12 kpl
- 2020 (ei covid-rokotteita) ~ 0 kpl
Yl. epäiltäisiin viim. isoa muutosta = covid-vaccines

JARI 27.01.2022 16:45

Nyt kuolemantapaukset on räjähtäneet Suomessa koviin lukemiin

https://mvlehti.net/2022/01/26/suomalainen-rokotemainostaja-kuoli-akilliseen-sydankohtaukseen-vain-52-vuotiaana/

JARI 23.01.2022 19:31

Tähän nämä tapporokotteen teettää ja hyvin moni menehtyy

https://www.iltalehti.fi/talviurheilu/a/bde62f97-4635-45ca-9003-263c1a8930a9?fbclid=IwAR3qCsDrzPmq3stk8vWmuqrj8ksKs_F5MHFtsAZfqaW83DMGu97TpewSrQM

TuhoTulee 14.01.2022 11:47

Onpas vakava elokuva, varoitus jossa kivet todella huutavat. USA on jo kauan tehnyt maailmanloppuelokuvia mikä on hämmästyttävää kun ajattelee että kaikkien näh

TuhoTulee 14.01.2022 11:49

kaikkien nähden kertovat oman kohtalonsa ja koko maailman kohtalon. Tätä ei taida ottaa todesta muut kuin ne, jotka näkee totuuden Raamatussa.

JeesusPelastaa 12.01.2022 19:04

Mikä on logiikka uskovalla joka vastustaa sateenkaarilippua mutta ei virusgeenin piikitystä Jumalan luomaan ihmisen soluun? Vastustaa ulkoisia menoja mutta ei

JeesusPelastaa 12.01.2022 19:05

Ei vastusta sisäistä saastuttamista.

Jeesus auttaa ehkä 07.01.2022 15:30

Toivottavasti ihmiset vielä heräisi, Toivottavasti jumala kuulee rukoukset, taistelkaa uskovat suomen puolesta!

JeesusPelastaa 07.01.2022 20:37

Suomi on kurimuksessa koska yksilöihminen on äärimmäisen tärkeä Jumalalle. Siksi sinä olet tärkeämpi kuin "suomen kohtalo". Rukoile itsellesi Jeesus pelastajaks

JeesusPelastaa 07.01.2022 07:47

Raamatussa erilaisia profeettoja. Joku sanoo vain pari lausetta kuninkaalle eikä muuta kerrota. Suomi ihailee Eliaa. Elia teki vain pari ihmettä, Elisa teki use

JeesusPelastaa 07.01.2022 07:57

Mitä meidän oikeasti pitäisi oppia Eliasta? Ei ainakaan mitään mitä tähän asti on meille opetettu. Kukaan ei tunnu tietävän mitään eikä osaavan neuvoa mitään.

JeesusPelastaa 07.01.2022 07:54

siunaa pahuutta, Suomen uskovat eivät rukoile kuten Elia ja kiellä sadetta pahuuden palvelijoilta. Suomen uskovat siunaa pahuutta jotta se menestyisi pahuudessa

JeesusPelastaa 07.01.2022 07:52

Jumala ei tuominnut häntä tappajana vaan otti taivaaseen, miksi? Suomi tykkää kun Elia "oli vain ihminen ja rukoili ettei tule sadetta". Mutta silti Suomi siuna

JeesusPelastaa 07.01.2022 07:51

pääsi taivaaseen tulisissa vaunuissa. Meidän vaaditaan oleman kilttejä, kivapuhujia, suvaitsevaisia, rakastavia. Elia tappoi satoja baalin profeettoja mutta Jum

JeesusPelastaa 07.01.2022 07:49

useita. Elia menetti toivonsa suuren tekonsa jälkeen. Toivoi kuolemaa kun kansa ei tehnyt parannusta ja feministihirviö uhkasi tappaa hänet. Miksi silti Elia pä

Mahtavaa työtä 03.01.2022 22:32

Ensin nRNA tapporokotteen ja sitten ihmisen ja eläinten DNAn sekoittaminen. Mitään mukavaa seuraavaksi?

https://historyradar.com/in-japan-they-already-allowed-human-and-animal-hybrids-to-live-among-them-4066/

Faudi 05.01.2022 01:09

https://leohohmann.com/2021/10/26/why-fauci-and-the-global-cabal-insist-your-children-be-injected-for-protection-against-a-disease-that-poses-no-threat-to-their-health/

piikittäjä täti 03.01.2022 20:46

Totuus tulee esiin ja kuoleman korahrus pyyhkii yli Suomen. Tämä on vain rokotettujen sairaus.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/omikron-riehuu-hus-nostaa-kadet-pystyyn-laajasta-koronatestauksesta-luovutaan-diagnoosin-voi-tehda-ilman-virallista-testia-

piikittäjä täti 03.01.2022 20:57

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008516440.html

Jari 31.12.2021 18:09

” kun diktatuuri Suomessakin etenee”
Jouko inisee diktatuurista, mutta silti ihailee diktaattoreja.
Jouko on kaksinaamainen kusipää.

Ei Jari 01.01.2022 08:17

Lakkaa kirjoittamasta toisten nimimerkeillä vitun taliaivo

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia