Ajankohtaista 29

28.12.2021

Jouko Piho:

Hoitajien pakkorokotus on väärin

Tänään 28.12.2021 Suomen eduskunnassa päätettiin hoitajien pakkorokotuksista. Tämä on väärin, diktatuuria ja terveysfasismia.

VKK:n puheenjohtaja Ano Turtiainen ja logo.


28.12.2021

Jouko Piho:

Ehdotan että VKK muuttaa nimeään

Ehdotan, että VKK eli Valta kuuluu kansalle -puolue muuttaa nimensä.

 Olen VKK:n tukijäsen ja näen puolueen ainoana poliittisena voimana, joka vastaa täysin omia ajatuksiani.

 Olen kuitenkin vierastanut alusta alkaen puolueen nimeä, jossa sanotaan vallan kuuluvan kansalle, mikä kuulostaa kommunistiselta propagandalta, jonka iskulauseena oli, että ”Ei ole mitään jumalaa, on vain kansa kaikkivaltias”.

Valta ei nimittäin kuulu kansalle, vaan Jumalalle, jolta kaikki vallankäyttäjät saavat valtuutensa (Room. 13:1). Danielin kirjassa (Dan. 4:22) sanotaan myös suoraan, että Korkein on hallitsija ihmisten valtakunnassa ja että hän antaa sen kuninkuuden kenelle tahtoo.

Siksi olisi parempi, jos puolueen nimenä olisi Valta kuuluu Korkeimmalle. VKK voisi olla avoimen rehellisesti Jumalalle kunnian antava teokraattinen puolue, joka ottaa ohjeensa Korkeimmalta eikä häilyvältä kansalta. Ei tarvitsisi edes vaihtaa logoa eikä lyhennettä, vaan se olisi edelleen VKK.

26.12.2021

Jouko Piho:

Immuunipuolustus

Jumala loi ihmeellisen immuunipuolustuksen, jota ihmisten ei tule häiritä myrkyillään. Koronarokote heikentää immuunipuolustusta.

26.12.2021


Jouko Piho:

Miten tästä eteenpäin?

Miten tästä eteenpäin? Odotan Jumalan apua ja ohjausta. Uskon että koko Suomi tarvitsee samaa. Meidän oma voimamme ja viisautemme ei riitä.

24.12.2021

Rauhallista Joulua!

Kaikille rauhallista Joulua ja Vapahtajamme syntymäpäivää tänä armon vuonna 2021!

 

22.12.2021

Jouko Piho:

Koronarokotukset ovat uhri Saatanalle

Koronarokotukset ovat uhri Saatanalle. Paljon on jo kuollut piikityksiin ja lisää uhreja tulee.

20.12.2021

Jouko Piho:

Pedonmerkki

Pian kaikkien pitää ottaa pedonmerkki. Moni koronarokotettu ja koronapassillinen uskovakin ottaa pedonmerkin ja joutuu helvettiin.

20.12.2021

Jouko Piho:

Kiurun paljastava lausunto

Ministeri Kiuru: "Koronapassi ei liity epidemiaan, vaan päätös on tehty aikaisemmin."

Kyseessä on siis yleinen kaikkiin tilanteisiin sopiva kansalaisten valvontaväline. Tämän me jo tiesimmekin. Ihme, että Kiuru tunnusti asian suoraan viime perjantain tiedotustilaisuudessa.

20.12.2021

Jouko Piho:

Uloskutsutut

Marialla ja Joosefilla ei ollut sijaa majatalossa. Rokottamattomilla ei ole sijaa kirkossa. He ovat ekklesia eli uloskutsutut.

Kreikan kielen sana "ekklesia" eli uloskutsutut tarkoittaa Uudessa testamentissa Jumalan seurakuntaa, joka on kutsuttu ulos maailmasta. Nyt kun rokottamattomat kristityt eivät pääse sisälle kirkkoon edes joululauluja laulamaan, koska heillä ei ole Saatanan sisäänpääsypassia, niin he ovat alkaneet laulaa kirkkojen ulkopuolella, joten he ovat kirjaimellisesti uloskutsuttujen seurakunta. Kirkosta itsestään on taas tullut Saatanan temppeli.

18.12.2021

Jouko Piho:

Päättäjät edesvastuuseen kansanmurhasta

Poliitikot ja viranomaiset joutuvat vielä edesvastuuseen kansanmurhasta, koska ovat puhuneet tappavan myrkkypiikin puolesta.

18.12.2021

Jouko Piho:

Koronarokote voi tappaa sinut

Valtamedian valepropagandaan uskominen voi olla oikeasti hengenvaarallista. Koronarokote voi tappaa sinut.

18.12.2021

Järkyttävä tieto koronakuolemista

Kaikkialla kuolleisuus nousee samaa tahtia koronarokotusten lisääntymisen kanssa. Syy-yhteys on selvä, mutta se kielletään.

18.12.2021

WHO:n entinen työntekijä paljastaa koronahuijauksen

Jos luet yhden artikkelin koronarokotteista, lue oheinen kirjoitus, jossa WHO:n entinen työntekijä paljastaa koronahuijauksen koko karmeuden ja Bill Gatesin osuuden tässä maailmanhistorian suurimmassa petoksessa.

http://www.thepukki.fi/blog/post/whon-ilmiantaja-paljastaa-karun-agendan?fbclid=IwAR2V2LT9Bls_uZ1Qhd_Sa8t083U5qUaezFjCp-LJ_JuQeVRRAx2Ht03vJOY 


18.12.2021

Jouko Piho:

Meitä on paljon

Valtamediassa väitetään, että koronarokotteiden ja koronapassin vastustajia on hyvin vähän. Mielestäni meitä on paljon.

18.12.2021

Jouko Piho:

Pahan suunnitelma

Pahan suunnitelma: koronavirus tappaa, mutta myös koronarokote tappaa, lisäksi kansa jakautuu ja kaikki joutuvat valvonnan alle. Tämä on Master Mindin eli Perkeleen ideoita. Ihmismieli ei pystyisi keksimään näin pirullisen tehokasta keinoa väestön vähentämiseen ja hallitsemiseen.

16.12.2021

Jouko Piho:

Olemme menossa kohti diktatuuria

Me olemme menossa kohti globaalia diktatuuria, mutta suurin osa ihmisistä ei sitä huomaa, vaan haukkuu valveilla olevia hulluiksi. Mutta näinhän se on aina ollut. Historia todellakin toistaa itseään.

16.12.2021

Jouko Piho:

Kehoni on minun

Sanovat: "Älä ole itsekäs. Ota rokote." Kyllä olen "itsekäs". On minun oikeuteni huolehtia kehostani, joka on minun eikä valtion.

15.12.2021

Jouko Piho:

Tuleva paha kehitys

Suomi ja koko maailma menee koko ajan ja vähitellen hivuttamalla pahempaan suuntaan siten, että ensin on vaatimus maskista, sitten vaatimus koronarokotuksesta, sen jälkeen vaatimus koronapassista, jonka jälkeen tulee vaatimus digikortista ja lopulta vaatimus pedonmerkistä, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä mitään Ilmestyskirjan profetian mukaan.

Olemme nyt kohdassa kolme ja päädymme maailman diktaattorin eli Antikristuksen alistamiksi orjiksi, ellemme muuta sitä ennen tuhoon johtavaa suuntaamme.

Ehdotan että muutamme suuntaamme. On parempi elää hyvässä Jumalan valtakunnassa kuin pahassa Saatanan imperiumissa.

Oletko samaa mieltä vai haluatko mieluummin tulevan maailmandiktaattorin alamaiseksi häntä kumartamaan? Jos jälkimmäistä vaihtoehtoa haluat, muista, että joudut alun hurmoksen jälkeen lopulta samaan paikkaan kuin tyrannikin eli helvettiin.

 14.12.2021


Jouko Piho:

Älä ota koronarokotusta

Myrkkypiikki heikentää luonnollista immuniteettia. Älä ota koronarokotusta oman terveytesi takia. Jos otat, voit kuolla.

14.12.2021


Jouko Pihon kysymys:

Aikovatko ihmiset tosiaan käyttää haitallisia ja hyödyttömiä maskeja ja ottaa vahingollisia ja tappaviakin rokotuksia koko loppuikänsä? Olen äimän käkenä tästä hulluudesta.

14.12.2021

Jouko Piho:

Kommunismi ja natsismi

Vastaan kuvan kysymykseen. Kommunismi ei ole yhtä vihattua kuin natsismi sen takia, että vaikka natsismi saa välillä kannatusta ja tulee vieläkin nousemaan, niin se on kommunismiin verrattuna yhden kansan rajoitettua herraideologiaa, kun taas kansainvälinen kommunismi syleilee koko maailmaa ja haluaa yhdistää kaikki kansat rauhan ja veljeyden lipun alle.

Tai siis niin propagandassa väitetään ja ihmiset uskovat sen. Eihän siitä mitään tule alun hurmoksen jälkeen, mutta ihmiset ovat äärimmäisen sinisilmäisiä ja uskovat mitä tahansa, joka lupaa jotain hyvää pahoin kärsineelle maailmalle.

Kommunismi on siis laajempi ja globaalimpi idea, jonka takia raha- ja valtaeliitti on valinnut sen omaksi tulevaisuuden aatteekseen.

Koska rahavalta omistaa median, niin siksi natsismi tuodaan esille pahana asiana, mutta kommunismista ollaan hiljaa.

14.12.2021

Jouko Piho:

Kommunismi voittaa

Yksilön ja kansan oikeuksia korostava demokratia on häviämässä taistelun valtiojohtoisen kommunismin kanssa, koska raha- ja valtaeliitti haluaa vain pienen määrän ihmisiä hallitsevan koko maailmaa. Muut ihmiset eli 99 % ihmisistä ovat sitten vain autoritaarista johtoa tottelevaisesti seuraavaa lammaslaumaa.

Jotta tällaiseen maailmanlaajuiseen imperiumiin päästäisiin, on kansallisvaltioita heikennetty tai tuhottu kokonaan, sananvapautta on rajoitettu voimakkaasti ja media on täysin rahavallan omistuksessa ja määräysvallassa. Myös monet uskonnolliset yhteisöt on huijattu mukaan.

Tämän jälkeen alkaa (ja monissa maissa on jo alkanut) eri mieltä olevien toisinajattelijoiden elämän vaikeuttaminen monin eri tavoin, sitten sulkeminen yhteiskunnan ulkopuolelle ja leireille passitukset, sen jälkeen vankilat ja lopulta teloitukset.

Tätä uutta systeemiä ei kutsuta kommunismiksi, koska sillä sanalla on huono kaiku. Sen sijaan puhutaan globalismista ja Uudesta maailmanjärjestyksestä. Voidaan puhua myös demokratiasta, kuten diktatuurinen Neuvostoliittokin väitti olevansa demokratia, mutta silloin sana on uuskieltä eli se tarkoittaa aivan muuta kuin mitä sana alun perin merkitsi.

Otsikko ”kommunismi voittaa” ei kuitenkaan tarkoita, että harvainvaltainen ja massoja orjuuttava kommunismi voittaisi lopullisesti. Ei suinkaan, kyse on vain väliaikaisesta terrorihallinnosta, joka on kuitenkin niin mahtava, että vasta maan päälle takaisin tuleva Jeesus Kristus voi sen voittaa.


12.12.2021

Jouko Piho:

Syyt miksi en käytä maskia, käsidesiä enkä ota koronarokotetta

En käytä käsidesiä joka paikassa, koska en halua heikentää omaa luonnollista immuunipuolustustani. Liiallinen käsidesin käyttö on tarpeetonta ja haitallista läträystä.

En käytä haitallista ja hyödytöntä maskia, koska minulla on oikeus hengittää happea kunnolla. Maski sisältää sen lisäksi monia vahingollisia aineita.

En ota tehotonta, haitallista ja joillekin kuolemanvaarallista koronarokotetta, koska en halua haittavaikutuksia enkä kuolemaa ja koska minä haluan itse eikä viranomaiset määrätä siitä, mitä aineita minun kehooni laitetaan enkä halua koronarokotuksen laskevan oman immuunipuolustukseni tehoa, kuten koronarokotteen ottajille käy. 

Kyse on siis terveyssyistä, itsemääräämisoikeudesta ja mielivaltaiseen tyranniaan taipumattomuudesta.

YK:n edustalla oleva petopatsas.
12.12.2021
 
YK:n edustalla on petopatsas
 
YK:n päämajan edustalla on Meksikon osavaltion Oaxacan lahjoittama jaguaarin ja kotkan fuusiopatsas, joka kuvaa kansainvälisen rauhan ja turvallisuuden varjelijaa.
 
Minusta patsas muistuttaa enemmänkin Ilmestyskirjan petoa ja Danielin kirjassa mainittuja kolmatta ja neljättä petoa.
Jouluseimemme 2021.

11.12.2021

Jouko Piho:

Mistä homoseksuaalisuus johtuu?

Uuden testamentin eksegetiikan dosentti Niko Huttunen kirjoitti 11.12.2021 Helsingin Sanomien Vieraskynässä, että ”Paavalin mukaan epäjumalankuvien palvonta synnyttää homo- ja lesbosuhteet ja jopa homoseksuaaliset halut”.

Tarkistin väitteen Roomalaiskirjeen luvusta yksi ja huomasin sen epätarkaksi. Huttusen mainitsemaa syy-yhteyttä epäjumalanpalvonnan ja homoseksuaalisuuden välillä ei nimittäin ole, vaan molemmat ovat seurausta varsinaisesta juurisyystä eli ihmisten ylpeydestä, mukaviisaudesta, kiittämättömyydestä ja siitä, että Jumalaa ei kunnioiteta.

Kyse on samasta asiasta, mistä Luther sanoi, että epäusko on kuin emakkosika, josta kaikki muut synnit syntyvät.

Tämä selitys ei kuitenkaan päde Jumalaan uskoviin homoihin ja lesboihin. Olen samaa mieltä Päivi Räsäsen kanssa siitä, että varsinkin uskovien kohdalla homoseksuaalisuus on eri syistä johtuva kehityshäiriö, josta voi kuitenkin parantua.

7.12.2021

Jouko Pihon kannanotto:

Aikamme paradokseja

Woke-ihmiset eivät ole hereillä vaan nukkuvat, tiedostavat tyypit eivät tiedä missä ajassa me elämme, hyvesignaloijat edistävät pahuutta ja moraaliposeeraajat ovat moraalittomia. On siinä paradokseja kerrassaan.

6.12.2021

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Hyvää Itsenäisyyspäivää siltä osin mitä siitä on vielä jäljellä! Uskotaan, että saamme vielä täyden itsenäisyyden takaisin.

Tohtori ja kirjailija Jarkko Tontti.

5.12.2021

Jouko Piho:

Erinomainen juttu sananvapauden puolustajasta

Luin tämän päivän (5.12.2021) Helsingin Sanomista toimittaja Annamari Sipilän loistavan artikkelin oikeustieteen tohtori ja kirjailija Jarkko Tontista.

Jutun otsikko ”Kaukaa katsova kriitikko” viittaa siihen, että Tontti tarkastelee tällä hetkellä maailman ja Suomen menoa Cambridgen yliopistokaupungista Englannista, jonne hän päätyi vaimonsa fil.tri Maijastina Kahloksen saatua vierailevan tutkijan pestin vuodeksi.

Sana ”kriitikko” johtuu siitä, että Tontti on todella huolestunut Suomen sananvapauden kaventumisesta: ”Äänekäs vähemmistö on ruvennut vastustamaan ilmaisuvapautta, se on surullisimpia kehityksiä mitä on.”

Jarkko Tontti on itse klassisen sananvapauden kannattaja riippumatta siitä, kuka sanoo ja mitä sanoo. Tontti toteaa surullisesti: ”Suomessa aidot sananvapauden puolustajat ovat käyneet todella vähiin. Asia on puoluepolitisoitunut. Vain omia ja samaa mieltä olevia puolustetaan.”

Tontti toteaa, että keskusteluilmapiiri on mennyt hyvin yksipuoliseksi, koska monet ihmiset eivät uskalla tuoda ajatuksiaan julkisuuteen, koska he pelkäävät lynkkausta somessa, mainehaittaa sekä töiden ja rahoituksen loppumista. Tontti käyttää ilmiöstä nimitystä ”chilling effect” eli ”jäädyttävä pelotevaikutus”.

Tontti kysyy suoraan mediaväeltä: ”Tässä olisi journalisteillakin itsetutkistelun paikka. Miksi aina pitää haastatella niitä tiettyjä tutkijoita, joilla on jyrkkiä punavihreitä mielipiteitä?” Jutussa ei anneta vastausta, joten minä kerron syyn: siksi, että suurin osa toimittajista on vihervasemmistolaisia.

Tontti pitää myös äskettäistä Afrikan tähti -pelistä syntynyttä kohua tyhjänpäiväisenä. Hänen mielestään Helsingin yliopiston olisi pitänyt sanoa päättäväisesti, että lautapelissä ei ole mitään rasistista. Olen täysin samaa mieltä.

Eniten Tonttia ärsyttää ”vihapuhehysteria”, kun vihapuhetta nähdään kaikkialla. Kyseessä onkin hänen mielestään täysin puoluepolitisoitunut termi, jota on mahdotonta määritellä tarkkaan, mutta siitä huolimatta sitä käytetään eri mieltä olevien vaientamiseen. Näen asian samoin, että vihapuheeksi leimataan yksinkertaisesti vain toista mieltä olevan näkemys. Ilmiö on täysin sama kuin aikanaan Neuvostoliitosta ei voinut kertoa ikäviä tosiasioita, koska se oli muka neuvostovastaista.

Tontti kritisoi myös woke ja cancel -kulttuuria, joka on -kuinkas muutoin – myös nimenomaan vihervasemmiston propagandaa.

Tontilla on perspektiiviä asioiden ymmärtämiseen, koska hän on itsekin entinen vihreä. Sittemmin hän omien sanojensa mukaan viisastunut ja tehnyt julkisen tilinpäätöksen entisen poliittisen kotinsa kanssa. Nykyään Tontti on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Sananvapauden huonon tilan lisäksi Tontti on pettynyt Euroopan unioniin ja liberaalidemokratian tilaan. Ryhmäajattelu eli identiteettipolitiikka tukahduttaa yksilön. Toisinajattelua suvaitaan entistä vähemmän. Tontti ei mainitse juurisyytä tähän ilmiöön, joten minä sanon sen: kyse on alunperin kommunistisen eli nykyään kulttuurimarxilaisen ideologian onnistuneesta soluttamisesta osaksi lännen arvoja.

Ehkä tämä riittää referointini osalta. Kehotan kaikkia lukemaan koko jutun Hesarista. Artikkeli on virkistävä poikkeus lehden yleensä kovin punavihreässä linjassa.

Haluan samalla kiittää toimittaja Sipilää ansiokkaasta haastattelusta sekä Helsingin Sanomia sen julkaisemisesta.

Olen sitä mieltä, että jos Helsingin Sanomat julkaisisi enemmän tämän kaltaisia juttuja eli antaisi enemmän palstatilaa myös muille kuin vihervasemmiston ajatuksille, niin lehden levikki nousisi merkittävästi, kun monet Hesarin tilauksen lopettaneet isänmaalliset konservatiivit palaisivat Helsingin Sanomien tilaajiksi. Täytyykin lähettää tämä erinomainen bisnesideani päätoimittaja Kaius Niemelle.

Kuvassa Jarkko Tontti.

 

 5.12.2021

Jouko Piho:

Valheita kansallismielisistä ja Turtiaisesta

Netissä panetellaan, että kansallismieliset ja esim. Ano Turtiainen saisivat rahoitusta Venäjältä. Väite on törkeä valhe.

5.12.2021

Jouko Piho:

KD ja PS yllättivät koronavalheen hyväksymisellään

En yllättynyt globalistipuolueiden suhtautumisesta koronaan, mutta hämmästyin, että myös KD ja PS hyväksyivät koronavalheen.

Jouko Pihon Natoa vastustava kirjoitus Helsingin Sanomissa 5.12.2021.

5.12.2021

Jouko Piho:

Ihme: Helsingin Sanomat julkaisi kirjoitukseni

Olen lähettänyt viime vuosien aikana useita kirjoituksiani Helsingin Sanomien mielipidepalstalle, mutta mitään niistä ei ole julkaistu.

Olinkin siksi myönteisesti yllättynyt, kun tämän päivän (5.12.2021) Helsingin Sanomissa oli Suomen Nato-jäsenyyttä pohtiva kirjoitukseni ”Jäsenyys ei lisäisi Suomen turvallisuutta”.

Laitoin viestini aluksi seuraavan saatteen: ”Vaikka Helsingin Sanomat onkin Nato-myönteinen, pyydän objektiivisuuden ja moniarvoisen viestinnän nimissä tilaa oheiselle kannanotolleni.”

Vetoomukseeni reagoitiin siis juttuni julkaisemisella, mistä olen iloinen.

Tilanne on sikäli erikoinen, että minä kannatan edelleen Suomen puolueettomuutta, millä linjalla Hesarikin oli Kekkosen aikaan, mutta sen jälkeen eli Neuvostoliiton hajoamisen ja Suomen lännettymisen jälkeen Helsingin Sanomat on siirtynyt yhtä vahvasti länsileiriin ja sotilaallisen liittoutumisen edistäjäksi kuin se oli aikaisemmin itäleirissä ja liittoutumattomuuden kannattaja.

No, ei siinä mitään. Saahan sitä käsityksiään muuttaa. Olinhan minäkin hetken aikaa toistakymmentä vuotta sitten Naton kannattaja, kunnes päädyin lopullisesti nykyiselle kannalleni.

4.12.2021

Apartheid Suomessa

Uusi apartheid on alkanut: rokottamattomat ulos yhteiskunnasta ja karanteenileireille. Kohta meitä aletaan surmata. Natsismi elää.

3.12.2021

Vastaukseni Sanna Ukkolalle

Toimittaja Sanna Ukkolan mielestä rokottamattomat ovat hörhöjä ääliöitä, mutta rokotuspakkoa ja koronapasseja ei pidä olla. Kiitos Sanna loppuosan järkevästä kannanotosta!

Älä kuitenkaan hauku meitä: me emme ole hörhöjä ääliöitä. Me emme vain halua terveytemme takia itseemme myrkkypiikkiä.

3.12.2021

Jouko Pihon kannanotto: terveys edellä!

Rokottamattomia ymmärtämättömät sanovat, että pitää mennä terveys edellä. Niin teemme: emme ota myrkkypiikkiä terveytemme takia.

3.12.2021

Jouko Piho:

Putin, Nato, Niinistö ja Suomi

Vielä v. 2016 Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi, että Suomen Nato-jäsenyys on Suomen oma asia.

Nyt tilanne on muuttunut. Kaksi päivää sitten Putin esitteli Venäjän uutta sotilasoppia, jonka mukaan hän vaati sotilasliitto Natolta konkreettisia sopimuksia siitä, ettei se aio laajentua kohti itää, mikä tarkoittaa esim. sitä, että Putin ei halua missään nimessä Natoa Suomeen tai Ukrainaan.

Niinistö kommentoi eilen Putinin Nato-puheita STT:lle: "Jäsenyyksistä päättäminen on hakijamaan ja Naton jäsenmaiden välinen asia." Niinistön mukaan Suomen ulko-, turvallisuus- ja puolustuspolitiikan perustana on ylläpitää kansallista liikkumatilaa ja valintamahdollisuuksia, mikä pitää sisällään myös mahdollisuuden liittoutua sotilaallisesti ja hakea Nato-jäsenyyttä.

Niinistön mukaan Suomi katsoo Naton olevan turvallisuutta ja vakautta lisäävä tekijä Euroopassa.

MTV:n ja Upseeriliiton kyselyn mukaan kaksi kolmesta upseerista kannattaa Nato-jäsenyyttä, mutta kansalaisten kannatus on pysynyt jatkuvasti alhaalla eli vain noin joka viides suomalainen kannattaa Nato-jäsenyyttä.

Minä en kannata Suomen Nato-jäsenyyttä, koska se ei Suomen kohdalla lisäisi turvallisuutta, vaan pikemminkin jännitteitä Suomen ja Venäjän välillä. Olen siksi Kekkosen linjalla eli kannatan Suomen puolueettomuutta ja pysymistä suurvaltojen ristiriitojen ulkopuolella.

Mitä mieltä sinä olet ja millä perusteilla?

2.12.2021

Jouko Pihon kysymys koronapassista

Joihinkin helluntaiseurakuntiin ei pääse enää ilman koronapassia eli evankeliumi ei kuulu kaikille, ei ainakaan rokottamattomille. Mitähän Jeesus tästä sanoisi?

2.12.2021

Ano Turtiaisen rohkea ja selkeä eli loistava puheenvuoro eduskunnassa 30.11.2021
 

30.11.2021

Jouko Piho:


Koronarokotuksen vastustaminen on yhteisen hyvän ajamista

Väitetään, että koronarokotuksen ottaneet ajavat epäitsekkäästi yhteistä hyvää, mutta koronarokotuksen vastustajat haluavat vain toteuttaa itsekkäästi yksilönvapauttaan muista ihmisistä välittämättä.

Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta.

Koronarokotuksen kannattajat eivät ole sen eettisempiä ihmisiä, vaikka he luulevat olevansa, koska vallanpitäjät ja valtamedia ovat heille niin uskotelleet, vaan he ovat aiheuttamassa omalta osaltaan suurta onnettomuutta maailmaan.

Koronarokotusta ottamattomat eivät ole itseään ajattelevia moraalittomia hörhöjä, jotka ovat vaaraksi muille ihmisille, jonka takia heidät pitäisi eristää pois muusta yhteiskunnasta, vaan he ovat oikeassa ja ajattelevat nimenomaan toisten ihmisten parasta.

Koronarokotuksen kannattajat ovat sen sijaan vastuuttomia valepropagandan levittäjiä, kun he puhuvat kokeellisen ”rokotteen” puolesta, joka aiheuttaa kuitenkin hyvin paljon monenlaisia haittavaikutuksia sekä jatkuvasti uusia, varsinkin nuorten kuolemia. Tällainen kuoleman asiamiehenä toimiminen ei totisesti ole mitään yhteisen hyvän edistämistä, vaan yhteisen pahan toteuttamista.

Mutta koska rokottamattomat varoittavat koronarokotusten vaaroista, he toimivat oikeasti yhteisen hyvän puolesta, jotta suomalaisia ei kuolisi lisää koronarokotteen ottamisen takia.

Vastustakaamme siis edelleenkin rohkeasti globalistisen politiikan valtasyistä ajettua myrkkypiikkiä, koska meillä on puhtaat motiivit eli suomalaisten terveys.

Rohkaisuna kaikille: me tulemme voittamaan!

28.11.2021

Jouko Piho 75 vuotta

Täytin tänään 75 vuotta. Kuvassa 75-vuotispäiväni XXL-hampurilaisateria, joka maksoi Loviisan Safcafessa kupongin näytettyäni vain 7,95 e. Jaksoin syödä isosta ja hyvästä annoksesta vain puolet, mutta syödään loput myöhemmin.

28.11.2021

Jouko Pihon kirja-arvio:

Red Notice – Kuinka minusta tuli Putinin vihollinen numero yksi

Luin jo v. 2015 ilmestyneen Bill Browderin kirjan ”Red Notice” alaotsikkona ”Kuinka minusta tuli Putinin vihollinen numero yksi” vasta nyt, kun en jostain syystä ollut törmännyt kirjaan aiemmin.

Itse asian kyllä tiesin, mutta kirjan lukeminen antoi hyvin paljon uutta tietoa.
Bill Browder (s.1964) on Amerikan kommunistisen puolueen vuosina 1936 ja 1940 olleen presidenttiehdokkaan Earl Browderin pojanpoika, joka kapinoi sukuaan vastaan ryhtymällä megakapitalistiksi, mutta päätyi lopulta ihmisoikeusaktivistiksi.

Lähdettyään pankkialalle Browder oli heti alusta asti kiinnostunut Itä-Euroopasta. Ensimmäisellä työmatkallaan Puolassa hän kokeili osakekauppaa valtion yksityistämillä yhtiöillä. Kokemus ja tuotto olivat niin hyviä, että Browder päätti perustaa 1990-luvulla oman Hermitage Capital -sijoitusrahaston Moskovaan.

Sijoitusten arvo kasvoi pian miljardeihin. Browder alkoi paljastaa oligarkkien laittomia toimia ja puuttua laajamittaiseen korruptioon Venäjällä. Oligarkkien röyhkeys sai Browderin sisuuntumaan, joten hän kehitti keinon paljastaa oligarkkeja: ensin hän tutki perusteellisesti yhtiöitä löytääkseen tavat, joilla yhtiön johto kavaltaa omaisuutta. Sen jälkeen hän teki tiedoistaan helposti ymmärrettäviä esityksiä, joita hän jakoi medialle.

Huono julkisuus pakottikin Vladimir Putinin toimimaan ja irtisanomaan epärehellisiä johtajia. Jonkin aikaa Putin ja Browder tekivät siis epäpyhää yhteistyötä, joka hyödytti molempia. Tilanne ei kestänyt kuitenkaan kauaa, sillä Browderin tutkimukset alkoivat uhata lopulta myös Putinin taloudellisia etuja, minkä takia Browder karkotettiin Venäjältä vuonna 2005 muka uhkana kansalliselle turvallisuudelle, vaikka kyse oli vain uhkasta korruptiolle.

Pian myös Browderin asianajaja Sergei Magnitski heitettiin vankilaan. Kirjan loppuosa kertookin hänen äärimmäisen surullisen ja traagisen tarinansa. Kirjan alussakin on Browderin omistuskirjoitus: ”Sergei Magnitskille, rohkeimmalle miehelle, jonka olen koskaan tuntenut.”

Browder kehotti vakavasti Magnitskia poistumaan Venäjältä, mutta Magnitski ei suostunut jättämään maataan, koska hän luuli pitkään, että ei hänelle voi tapahtua mitään pahaa, koska hän ei ole tehnyt mitään väärää tai laitonta.

Mutta oikeassa oleminen ja oikeuden ajaminen ei auttanut Magnitskia, koska hän samalla astui liian isoille varpaille, eli sai itsensä Putinin vastaansa, josta seurasi tekaistuja syytöksiä muka veronkierrosta, vaikka kaikki verot oli maksettu ajoissa.

Sitten seurasi FSB:n miesten raju ratsia kotiin ja toimistoon, koko yhtiön varastaminen ja Magnitskin passittaminen täysin syyttömänä pitkittyneeseen tutkintavankeuteen erittäin huonoihin olosuhteisiin.

Pahinta oli se, että koska Magnitski ei suostunut jatkuvaan painostukseen allekirjoittaa väärää tunnustusta, niin hän ei saanut lukuisista pyynnöistään huolimatta lääkärinhoitoa sappikivivaivoihinsa ja niistä johtuvaan haimatulehdukseen, vaan joutui kestämään kovia vatsakipuja neljän kuukauden ajan ennen kuin hän kuoli 16.11.2009 vain 37-vuotiaana eristyssellissä lopussa vielä salaisen poliisin miesten pahoinpitelemänä.

Magnitskin ”rikos” oli se, että hän paljasti Venäjän hallituksen virkamiesten junaileman 230 miljoonan dollarin veropetoksen. Totuudella ja oikeudella ei rosvo- ja laittomuusvaltio Venäjällä ole kuitenkaan mitään sijaa. Vain rahalla on väliä.

Magnitskin kuolema teki kapitalisti Browderista ihmisoikeusaktiivin. Browder sai Yhdysvalloissa läpi niin sanotun Magnitski-lain, joka estää törkeisiin ihmisoikeusloukkauksiin osallistuneiden venäläisten maahantulon sekä mahdollistaa heidän varojensa jäädyttämisen.

Venäjä kosti kieltämällä venäläisten lasten adoptoinnin Yhdysvaltoihin eli orvot lapset joutuivat Putinin kostopolitiikan uhreiksi. Venäjä aloitti myös oikeudenkäynnin Browderia ja Magnitskia vastaan, vaikka Browder asui Britanniassa ja Magnitski oli kuollut. Oikeudenkäynnit eivät kuitenkaan johtaneet mihinkään muuhun kuin farssimaisiin valetuomioihin, joilla ei ollut mitään merkitystä.

Browder on kampanjoinut vuodesta 2010 lähtien Venäjän taloudellista korruptiota ja ihmisoikeusloukkauksia vastaan. Venäjä yritti toistuvasti painostaa Interpolia laatimaan Browderista kansainvälisen pidätysmääräyksen eli Red Noticen, mistä kirjan nimi, mutta tuloksetta.

Kaikesta huolimatta Bill Browder jatkaa elämäänsä. Pelko salamurhasta tai Venäjän vallanpitäjien uusista juonista on aina läsnä, mutta hän ei aio antaa periksi. Hänen kirjassaan julkaistaan monen korruptoituneen virkamiehen nimi, valokuva ja miljoonaomaisuus. Jos hänelle tapahtuu jotain, hänen kirjassaan on nimetty moni potentiaalinen syyllinen.

Suosittelen Bill Browderin kirjaa ”Red Notice” kaikille ihmisille. Kirja on hyvin kirjoitettu, jännitystarinan lailla etenevä ja kaikissa käänteissään erittäin mielenkiintoinen. Puolivälissä tarina muuttuu murheelliseksi tragediaksi. Syyttömän Sergei Magnitskin väkivaltainen ja turha kuolema herättää väistämättä sekä surua että vihaa, joten verenpainelääkityksen on syytä olla kohdillaan.
 

28.11.2021

Kansalaisaloite koronapassia vastaan

Kävin kannattamassa kansalaisaloitetta koronapassia vastaan. Käy sinäkin.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/9363


26.11.2021


Jouko Piho:

Kristillinen teemapuisto

Näin viime yönä unta, että olin touhuamassa yhdessä muiden kanssa kaikenlaista perustamassani kristillisessä teemapuistossa. Unessa olin myös kaksi kertaa juttusilla Esko Ahon kanssa.

Uni oli hyvin selvä, joten olen heräämisen jälkeen pohtinut, mahtoiko sillä olla jotain merkitystä.

Amerikassa on kristillisiä teemapuistoja, mutta en tiedä onko muualla.

Eli idea on siinä, että kun on maallisia huvipuistoja, niin voisi olla myös viihtyisä ja turvallinen kristinuskon arvoihin perustuva alue, jossa olisi monenlaista nähtävää ja koettavaa, kuten luonnonkauneutta, kristillistä taidetta ja kirjoja, konsertteja, kahviloita, ravintoloita, elokuvia, lasten tiloja ja hengellisiä tilaisuuksia. Lisäksi kristityt yrittäjät voisivat esitellä siellä tuotteitaan, joten alue voisi olla jossain määrin myös messujen kaltainen.

Jos laajempi puistoalue ei ole mahdollinen, tämän idean voisi toteuttaa myös yhdessä isossa rakennuksessa tai tarvittaessa useimmissa taloissa.

Aki Manninen kylässä 24.11.2021 Jouko Pihon kodissa Loviisassa.

24.11.2021

Jouko Piho:

Aki Manninen kävi kylässä

TV:stä tuttu hyvinvointi- ja muutosvalmentaja Aki Manninen kävi tänään kylässä Loviisan kodissamme.

Tutustuin Akiin viisi vuotta sitten netin välityksellä ja keskustelimme sähköpostitse monista elämän tärkeistä kysymyksistä, mutta emme olleet aiemmin tavanneet livenä.

Nyt reality-kohtaaminen toteutui Akin pyynnöstä.

Oli ilo tavata avoin, rehellinen, järkevä ja lämminsydäminen suomalainen mies, jonka kanssa jaan samat arvot sekä uskon että politiikan alueilla.

Aki kirjoitti vieraskirjaan: "Kiitos ja Taivaan Isän siunaus Pihon lämpimälle kodin hengelle. Paras syntymäpäiväni aikoihin!"

Aki täytti tänään 46 vuotta, joten kaikkea hyvää ja Herran siunausta synttärisankarille!
 Natsien kuolemantohtori Josef Mengele.

22.11.2021

Jouko Piho:

Suomi seuraa Mengelen jalanjäljissä


Natsien pahamaineinen tohtori Josef Mengele teki Auschwitzissa paljon kivuliaita ja kuolemaan johtavia lääketieteellisiä kokeita juutalaisilla ja muilla keskitysleirivangeilla.

Nyt koko maailma ja myös Suomi tekee lääketieteellisiä kokeita vasta kokeiluvaiheessa olevilla koronarokotteilla. Tuloksena on hyvin paljon vammautumisia ja kuolemia, joita tulee koko ajan lisää.

Kuten kuolemantohtori Mengele on tuomittu jälkikäteen, niin jälkimaailma tulee tuomitsemaan myös Suomen poliittisen johdon, THL:n ja kaikki koronahuijauksessa mukana olleet ihmiset. He luulivat tekevänsä hyvää, mutta he olivatkin kuoleman asiamiehiä.

Minä olen lääketieteen puolesta, mutta väärää lääketiedettä vastaan. Muistakaa tohtori Mengele.

JARI 26.12.2021 21:15

Luciferaalisen koronarokotteen aineosat, joista osa on tässä tuhoon tuomituille ja eksytetyille

https://www.raptureready.com/2020/12/20/just-say-no-by-rob-pue/

Kaisa Mäkinen 27.12.2021 04:18

Kukaan ei klikkaile täällä näitä ryssäpropagandaviruslinkkejäsi. Voisit itsekin suksia gulagille imemään Putlerin kyrpää.

JARI 26.12.2021 21:46

Tässä lisää

https://www.postscripts.org/ps-news-450.html

JARI 26.12.2021 21:39

Tässä lisää

https://444prophecynews.com/conversation-with-poison-control-on-vaccine-ingredients-iris-figueroa/

Jari 26.12.2021 16:35

Suomen suuri ylikuolleisuus on myös nähtävissä Tilastokeskuksen julkaisussa, jossa ylikuolleisuus on nyt lähes 4500 henkeä muihin edeltäviin vuosiin verrattuna
https://mvlehti.net/2021/12/17/suomen-suuri-ylikuolleisuus-kasvaa-edelleen-joulukuussa-mrna-pii

JARI 27.01.2022 17:30

Kuolemantapaukset nousseet suuriksi uusimmassa tutkimuksessa

https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/massive-145-country-study-shows-sharp-increase-transmission-death-introduction-covid-vaccines/

Jari 27.12.2021 09:58

Tehostetusti lapsista eroon, jos niin haluaa

https://mvlehti.net/2021/12/23/whon-johtaja-tehosterokotteita-kaytetaan-lasten-tappamiseen/

Kansa vähenee 26.12.2021 20:30

Henki lähtee lähes kaikilta rokotetuilla 7 vuoden sisään

https://genocide.news/2021-12-25-covid-vaccines-most-dangerous-biological-product-peter-mccullough.html

SirkkaLiisa 26.12.2021 09:58

Jari-Jyrki se täällä taas kiimaisena ja ruplien kuvat silmissä yrittää levittää kremlin masinoimaa valhepropagandaa. Hohhoijaa..

JARI 28.12.2021 22:48

Koronarokote on mestarillinen teos hautausurakoitsijoille

https://avoin.media/2021/12/14/uusi-tutkimus-koronarokotteet-eivat-nosta-kuolleisuutta-ne-vain-nopeuttavat-kuolemaa/

kierokaira 26.12.2021 20:36

Kuka järkevä nyt haluaa kuoleman piikkiä vapaaehtoisesti, kuin eksytetyt

https://www.lifesitenews.com/opinion/the-most-detailed-evidence-yet-of-the-devastating-damage-covid-jabs-can-do/

Niimpäniin 26.12.2021 20:31

Minkäs sille voi jos Jari-Jyrkille tuottaa ongelmia näinkin yksinkertaisten tilastojen tulkitseminen.

Tilastokeskus 26.12.2021 20:06

Kokonaiskuoleisuuden nousu 2021 yli 4400 henkeä, johtuen
koronarokotteesta. Tilastokeskuksen fakta tilasto sen paljastaa, kuin myös Fimean päivitetty tilasto
https://koronarealistit.com/kokonaiskuolleisuuden-poikkeuksellinen-nousu-2021/

Niimpäniin 26.12.2021 18:07

Vilkaiseppa Jari-Jyrki täältä ihan rauhassa: https://www.hus.fi/ajankohtaista/koronavirus-covid-19/koronavirus-lukuina

piikittäjä täti 26.12.2021 16:46

Mistähän sitten johtuu tämä yli 4400 ihmisen ylikuolleisuus pienessä ajassa? Minä tiedän...

Niimpäniin 26.12.2021 16:31

Riittää kun vilkaisee HUS:in sivuille https://www.hus.fi/ajankohtaista/koronavirus-covid-19/koronavirus-lukuina niin ymmärtää, mikäli on yhtään järkeä päässä

JARI 26.12.2021 11:31

Olemme nyt todistamassa täysin rokotettujen epidemiaa

https://www.afinalwarning.com/574098.html

JARI 26.12.2021 11:10

Rokote ei suojaa taudilta, ei edes kuolemilta. Tilanne vain pahenee rokotuksien vuoksi

https://www.afinalwarning.com/579105.html

JARI 26.12.2021 10:58

Suomessa kuollut nyt lähes 4500 henkilöä korona rokotteeseen

https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset/kooste-koronarokotteiden-haittavaikutusilmoituksista

Jyrki 25.12.2021 22:37

Varsin vakavaa on seuraava kirjoitus : Pedonmerkki on täällä: Bill Gates'in
ihonalainen kvanttipiste- "rokotepassi"
valmiina injektoitavaksi ihmisiin . Lähde :

JARI 26.12.2021 11:45

https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/12/17/pfizer-vaccine-reprograms-both-adaptive-and-innate-immune-responses.aspx

Jyrki 25.12.2021 22:40

https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/Pedonmerkki_on_taalla.pdf Jokainen saa lukea ja arvioida sen itse.

PT 25.12.2021 22:36

https://www.orwell.city/2021/11/nanorouters.html?m=1
Nanorakenteet olisivat todenn.osa järjestelmää, joka mahdollistaisi MAC-osoitteiden luomisen rokotetuille

JARi 26.12.2021 11:57

Paljon on kuolleita rokotteesta johtuen

https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/12/20/4-in-5-covid-deaths-in-the-uk-have-been-fully-vaccinated.aspx

Mummo 25.12.2021 15:47

Ei Herramme Jeesus Kristus ole syntynyt jouluna vaan keväällä joulu on valon juhla ei Jumalan pojan .

Jari 27.12.2021 01:25

https://www.bitchute.com/video/vTGdB1YbgdIV/

JARI 25.12.2021 20:45

Aivan totta kirjoitat. Nyt jouluna luhlimme demoni Mithraa, koska vapaamuurarit papisto ja jesuiittojen juoksupoika Paavikin näin on käskyttänyt vääryssään

https://www.hiskingdomprophecy.com/dont-you-know-christmas-is-about-a-demon/

Veikko 25.12.2021 17:02

Näinhän ne kristityt muutti kaikki vanhat juhlat omikseen.

Henkka 25.12.2021 12:20

Herramme Jeesuksen Kristuksen syntymää saa juhlia vaikka joka päivä!!

Mummo 25.12.2021 12:10

Ei Herramme Jeesus Kristus ole syntynyt jouluna vaan keväällä joulu on valon juhla ei Jumalan pojan .

JARI 24.12.2021 17:57

Uusi tartuntalaki astuu voimaan myös Suomessa 31.1.2022, koska koronarokotteisiin kuolleita on paljon ja kuolleet saa haudata joukkohautoihin. Goast-sopimus

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008489226.html

JARI 24.12.2021 19:47

Gost-standardi sopimuksen on siis Suomikin allekirjoittanut, koska tietää pian kuolleita olevan paljon. Norm. hautauksia ei keritä tekemään, vain joukkohautaus

JARI 24.12.2021 18:12

Dokumentti astuu voimaan 1. helmikuuta 2022, mutta se on hyväksytty jo syyskuussa 2021. Kaikki rokote kuolemat on ollut koko maailman tiedossa alusta alkaen.

JARI 24.12.2021 16:58

Korona rokotteisiin menehtynyt Euroopassa lähes 35 000 henkilöä, josta Suomen https://mvlehti.net/2021/12/24/koronarokotteet-vaatineet-ainakin-35-000-ihmishenkea-yli-3-miljoonaa-vammautunut-eu-alueella/ 4400 henkeä ja lisää tulee nyt kiihtyvään tahtiin. S

JARI 24.12.2021 17:01

https://mvlehti.net/2021/12/24/koronarokotteet-vaatineet-ainakin-35-000-ihmishenkea-yli-3-miljoonaa-vammautunut-eu-alueella/

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia