Ajankohtaista 28

21.11.2021

Jouko Piho:

Mihin ihmiskunta on menossa?

Vastaan heti otsikon kysymykseen.

Ihmiskunta on menossa kohti tuhoa, nälänhätää, Kolmatta maailmansotaa, uusia kulkutauteja ja luonnonmullistuksia, kuten tsunameja ja maanjäristyksiä.

Sen lisäksi ihmiskunta on menossa kohti kovinta ja kontrolloivinta poliisivaltiodiktatuuria, mitä maan päällä on koskaan nähty. Sekä Orwellin että Huxleyn kauhudystopiat toteutuvat moninkertaisesti. Kaikki toisinajattelijat, sekä poliittisesti että uskonnollisesti motivoituneet tyrannian vastustajat, joutuvat vainotuiksi, joko vankilaan tai teloitetuksi. Mutta osa selviää hengissä turvapaikoissa.

Kaikki tämä hirvittävyys johtuu siitä, että ihmiset ovat luopuneet Jumalasta tai palvovat vääriä jumalia eli epäjumalia ja myös rahaa tai toisia ihmisiä.

Ihmiset alkavat palvoa suoraan myös Saatanaa eli Luciferia jumalana ja kumartaen kunnioittavat tulevaa väärää messiasta eli Antikristusta, joka saa valtansa ja voimansa Lohikäärmeeltä eli Perkeleeltä. Tämä Ilmestyskirjan Pedoksi nimittämä Paholaisen inkarnaatio väittää olevansa eri uskontojen odottama messias, kristus, mahdi, kalki avatar tai maitreya, vaikka hän ei sitä ole, vaan ainoastaan kurja petkuttaja ja valehtelija.

Raamatun mukaan Antikristus vaikuttaa maailmassa seitsemän vuotta, joista viimeiset 3½ vuotta ovat yhä pahenevaa vainojen aikaa. Diktaattori tulee myös vaatimaan, että kaikki ottavat ihoonsa (ilmeisesti ihonalaisena siruna) hänen pedonmerkkinsä 666, jota ilman kukaan ei voi ostaa eikä myydä mitään eli joutuu yhteiskunnan ulkopuolelle.

Raamattu kuitenkin varoittaa ottamasta pedonmerkkiä, koska sen ottajat joutuvat kadotukseen yhdessä Saatanan, Antikristuksen ja väärän profeetan kanssa. On parempi joutua yhteiskunnan ulkopuolelle ja luottaa Jumalan apuun kuin joutua taivaan ulkopuolelle ja päätyä helvetin tulijärveen.

Miten on mahdollista, että kaikki kansat alistuvat tällaisen hirmuhallitsijan vallan alle?

Vastaus on yksinkertainen. Sen lisäksi, että diktaattorilla on Saatanalta saatua voimaa ja karismaa, niin Antikristus saa kaikki puolelleen, koska hän pystyy lupaamaan uskottavan tuntuisesti, että hän voi saada aikaan rauhan ja veljeyden eri kansojen välille. Ihmiset ovat nimittäin siinä vaiheessa eli Kolmannen maailmansodan päättymisen jälkeen niin kurkkuaan myöten täynnä sotimista ja kuolemaa, että he ovat valmiit hyväksymään kenet tahansa johtajaksi, jos ikuiset sodat saataisiin loppumaan.

Jotta tällaiseen suotuisaan mielialaan päästäisiin, on Kolmas maailmansota saatava siis ensin syttymään. Eli Antikristus ei voi päästä valtaan, ellei ensin ole käyty hirveää, ehkä miljardi kuollutta vaatinutta Kolmatta maailmansotaa.

Kaikki aikaamme seuraavat ihmiset tietävät, että nykyinen vastakkaisasettelu lännen ja Kiina-Venäjän välillä tähtää juuri siihen, että Kolmas maailmansota saadaan alkamaan. Eräs Venäjän ministeri totesikin muutama päivä sitten, että hän uskoo sodan syttyvän kahden vuoden sisällä. Minä uskon samoin.

Ihmiskunnan nykyinen historia ja aikakausi huipentuu siis Saatanan synkeään valtakauteen, joka on onneksi kuitenkin rajoitettu ja loppuu aikanaan eli silloin kun oikea Messias eli Jeesus Kristus palaa kuninkaana maan päälle, voittaa Antikristuksen armeijan Harmageddonilla ja perustaa oman todellisen rauhanvaltakuntansa.

Ihmiskunta on siis menossa ensin kohti tuhoa, mutta sen jälkeen kohti onnen aikaa.

Pyydän, että olet sisäisesti viisas ja olet lopullisen Voittajan eli Jeesuksen puolella. Älä seuraa väliaikaista voittajaa eli Antikristusta, joka on kuitenkin lopullinen häviäjä. Jos sinä seuraat tulevaa aluksi lähes kaikki hurmaavaa maailmanjohtajaa, sinä olet lopuksi häviäjä kuten paha diktaattori itsekin. Ole uskollinen Jeesukselle, niin sinä olet voittaja ja elät ikuisesti.

17.11.2021

Jouko Pihon kirja-arvio

Samuli – pimeydestä valoon

Luin Samuel Edelmannista kertovan kirjan ”Samuli – pimeydestä valoon” ja olin todella vaikuttunut. Mitään näin mahtavaa ja syvällistä en ole lukenut pitkään aikaan.

Kirjan alku, joka kertoo Samuelin lapsuudesta taiteilijaperheen ylivilkkaana ja koulussa häiriköivänä lapsena sekä Samuelin kasvu mm. Jussi Parviaisen ohjauksessa Teatterikorkeakoulussa monilahjakkaaksi laulajaksi ja näyttelijäksi, joka toteuttaa määrätietoisesti kunnianhimoisia unelmiaan ja menestyy Suomessa ja maailmalla kuten samassa elokuvassa Tom Cruisen kanssa, on jo mielenkiintoista, mutta kirjan loppuosa on varsinaista timanttia, jonka kaltaista rehellistä syväpohdintaa jäin ihastellen ihmettelemään. Ansio tästä kuuluu sekä Samuli Edelmannille itselleen että kirjan tekijälle, Johannes Lahtelalle, joita kumpaakin yhdistää taide, alkoholismi ja siitä parantuminen.

Kirjan johtava teema on siis alkoholismi, jota koskevat pohdinnat ovat järisyttävän rehellisiä ja syvällisiä. Kirja alkaa Samulin tunnustuksella: ”Mä olen alkoholisti. Olen käyttänyt alkoholia päihtymistarkoituksessa 11-vuotiaasta 31-vuotiaaksi.”

Molempien kohdalla nuoruuden ja osin miehuudenkin liiallisen alkoholin värittämät rilluttelut, jatkuvasti vaihtuvat naiset, ihmissuhteiden tuhoutumiset ja niiden lopputuloksena täysi rappio vaihtuivat täydellisen muutoksen jälkeen täydelliseen raittiuteen suunnilleen samaan aikaan eli 20 vuotta sitten.

Kirjassa kuvataan äärimmäisen suoraan myös niitä monia vaikeuksia, joita oli ja on edelleen raitistumisen jälkeenkin. Viinan jälkeen voi nimittäin tulla useita muita addiktioita, kuten syömiseen, seksiin tai uhkapeleihin liittyviä himoja.

Samuli on myös joutunut käsittelemään monia epämiellyttäviä luonteenpiirteitään, kuten erityisesti itsekeskeisyyttään, että kaikki pyörii vain hänen ympärillään eikä hän näe ja kuule muita.

Samuli sanookin täysin suoraan: ”Raittiuden myötä olen paljastunut. Tällainen mä olen: itsekeskeinen, narsistinen, mahtipontinen, lapsenmielinen ja yliherkkä. Olen Samuli ja alkoholisti.”

Molemmat miehet löysivät kuitenkin tärkeimmän avun sekasortoon menneen elämän uudelleen järjestämiseen eli uskon Jumalaan. Tässä oli suurena apuna ohjaaja-näyttelijä Kalle Holmberg, joka oli nuoruuden kommunistisen uhon jälkeen löytänyt uskon ja liittynyt Ortodoksiseen kirkkoon, josta myös Samuli Edelmann ja Johannes Lahtela löysivät oman hengellisen kotinsa.

Kun Holmberg tuli vanhemmaksi, hän piti aina kävelykeppiä vasemmassa kädessään. Myöhemmin hän vitsaili siitä, että kun hän kaatui, niin hän kellahti aina vasemmalle puolelle, mikä oli Jumalan rangaistus hänen 1970-luvun kommunistisesta taistolaisuudestaan.

Holmberg ymmärsi alkoholismia hyvin. Yksi Kallen johtoajatuksista olikin, että ”kun spiritus häviää, jonkun toisen spirituksen täytyy tulla tilalle” eli kun alkoholia eli spiritus fortusta eli väkevää henkeä ei enää käytetä, on tilalle saatava voimakkaampi spiritus eli Jumalan Henki.

Samasta asiasta kirjoitti myös analyyttisen psykologian perustaja Carl Gustav Jung, joka kirjoitti v. 1961 kirjeen, jossa hän toteaa, että vain voimakas hengellinen kokemus voi vapauttaa ihmisen alkoholismista eli tarvitaan ”spiritus contra spiritum” eli henki henkeä vastaan.

Usko auttaa Samulia nykyään kaikessa, mutta myös keikkojen jälkeistä tyhjyyden ja masennuksen tunnetta vastaan. Kun Samuli ennen tarttui esityksen jälkeen pulloon, niin nyt hän polvistuu hotellihuoneessaan rukoukseen ennen nukahtamista.

Usko ja raitistuminen ovat myös tuoneet Samulin elämään uudenlaista keveyttä, lämpöä ja huumoria, jonka myötä jyrkkä ehdottomuus, tuomitsevuus ja tosikkomaisuus ovat saaneet väistyä.

Kirjan lopussa tekijä ja nykyään myös oman työnsä ohella toimiva ortodoksisen kirkon pappi Johannes Lahtela toteaa: ”Minä ja Samuli olemme äärettömän kiitollisia uudesta elämästämme, raittiudestamme. Siitä kuuluu Jumalalle kiitos ja kunnia!”

Olin otettu Lahtelan luistavasta kirjoitustyylistä ja päätin ottaa selvää hänestä, jolloin kävi ilmi, että hän on itsensä v. 1980 ampuneen vasemmistolaisen kirjailijan Markus Lahtelan poika.

Suosittelen kirjaa kaikille ihmisille. Äärimmäisen avoin ja rehellinen kerronta koskettaa varmasti kaikkia, oli sitten uskova tai ei-uskova, raitis, alkoholisti tai alkoholin kohtuukäyttäjä.
 

16.11.2021

Jouko Piho:

Sain lääkäriltä tietoa syövästäni

Olin tänään Meilahden Syöpäklinikalla kuulemassa lääkärin loppulausunnon syövästäni puolen vuoden syöpälääkityksen jälkeen. Lääkäri sanoi: ”Syöpä ei ole levinnyt minnekään. Sinussa ei ole syöpää.”

Kiitos Jumalalle, kaikille esirukoilijoille ja terveydenhuollon henkilökunnalle Loviisassa, Jorvissa ja Meilahdessa!

Neljä eri henkilöä sanoi minulle etukäteen viime päivien aikana, että heillä on sellainen tunne, että minä olen puhdas eikä minulla ole syöpää. Uskon, että Herra oli antanut heille tämän oikean intuition.

Vuorossa on viiden vuoden seuranta, ensin kaksi vuotta Meilahdessa ja sitten kolme vuotta Loviisassa. Pyydän edelleen esirukousta, että syöpä pysyisi jatkossakin poissa.

14.11.2021

Jouko Piho:

Hyvä suomen kieli!

Kuulin äsken autoradiossa pätkän YLE 1:n ohjelmasta Aristoteleen kantapää, jossa vastattiin kuuntelijan kysymykseen, miten suomen sanan ”uiskentelisinkohan?” voisi kääntää muille kielille.

Vastaus oli, että englanniksi sana kuuluisi: ”I wonder if I would swim around aimlessly.” Ja ruotsiksi: ”Jag undrar, om jag skulle simma runt utan mål.” Eli englannissa tarvitaan kahdeksan sanaa ja ruotsissa yhdeksän sanaa yhden suomen sanan merkityksen ilmaisemiseen.

Tämä esimerkki osoittaa, että suomen kielessä voidaan luoda uusia sanoja ja tarkoituksia vain lisäämällä sanan loppuun päätteitä ja liitteitä. Kätevää. Jos kuulin oikein, tätä suomen kielen rakenteen ominaisuutta kutsutaan morfoosiksi.

Hyvä suomen kieli! Ja kiitos Jumala, että loit näin erikoisen ja ilmaisuvoimaisen kielen!

12.11.2021

Jouko Piho:

En katso tv-uutisia

En ole katsellut tv-uutisia puoleentoista vuoteen. Ai miksikö? Kyllästyin kurkkuani myöten jokapäiväiseen koronapropagandaan.

12.11.2021

Jouko Piho:

Valtamedian ärsyttävä propaganda

Vihervasemmistolainen valtamedia on ärsyttänyt propagandallaan tasapuolisuutta haluavia ihmisiä jo 50 vuotta. Mutta muutos tulee.

12.11.2021

Ei koronapassia työpaikoille

Kävin kannattamassa kansalaisaloitetta "Ei koronapassia työpaikoille".

Kannata sinäkin. Suomesta ei pidä tulla ihmisiä eri kasteihin erottelevaa natsistista apartheid-valtiota.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/9240?fbclid=IwAR2xaOp7qrDAt_5moS90vVWtiVuYGQ3XAn-KRIKtTrAXsMK_akaXCbnMeMQ

12.11.2021

Jouko Piho:

Koronarokotteen antama suoja on muka erittäin hyvä

Miten koronarokotteen antama suoja on erittäin hyvä, kun jo nyt puolet koronapotilaista on kahdesti rokotettuja? Jos suoja olisi erittäin hyvä, sairaalaan ei pitäisi koronan takia joutua yhdenkään rokotetun.

Mutta näin ei siis ole. Ja kaiken lisäksi kaikkialla maailmassa kuolee terveitä mutta koronarokotettuja nuoria yhtäkkiä sydänkohtaukseen.

Eli mitä enemmän rokotetaan, sitä enemmän kuolintapauksia tulee.

Tätäkö THL ja maamme poliittinen johto haluaa, kansanmurhaa?

10.11.2021

Jouko Piho:

Maskipakkoa Meilahden sairaalassa

Olin tänään Helsingissä Meilahden syöpäklinikalla viimeisessä kuvauksessa, jonka perusteella saan ensi viikon tiistaina kuulla lääkäriltä, onko syöpäni levinnyt muualle vai ei.

Kuvauksen toimittanut henkilö vaati minulta maskia, jota en ole koskaan käyttänyt. Sanoin, että minun on hankala käyttää sitä. Toiselle hoitajalle olin jo ilmoittautumisen yhteydessä sanonut, että en käytä maskia vakaumukseni takia.

Kuvauslaitteen käyttäjä jatkoi kuitenkin vaatimustaan viitaten siihen, että käyttäisin maskia ainakin silloin, kun hän on minua lähellä ruiskuttaessaan minuun kuvauksessa tarvittavaa varjoainetta, mutta että sitten kun olen laitteen sisällä, voisin ottaa maskin pois. Kun tulisin laitteesta pois, hän halusi taas maskin naamaani.

Suostuin hänen ehdotukseensa, koska ajattelin, että ilman suostumustani koko kuvauksesta ei taitaisi tulla mitään, koska hoitaja pelkäsi, että minä koronan suhteen terve ihminen voisin tartuttaa taudin häneen, jos en käytä maskia.

Suomessa ei ole maskipakkoa, mutta välillä on pakko joustaa omistakin periaatteista ihmisten järjettömien pelkojen takia, jotta asiat saadaan hoidetuksi.

8.11.2021

Jouko Piho:

Toivon malttia kansallismielisille

Kansallismielisillä kristityillä konservatiiveilla on sama ongelma kuin kaikilla muillakin eli vaikka ollaan samaa mieltä päämäärästä, niin tavoitteeseen pääsemisen keinoista voidaan olla jyrkästi eri mieltä, mikä on usein johtanut liikkeen tai puolueen hajoamiseen.

Viimeksi tämä keinoista riiteleminen näkyi selvästi suhtautumisessa Jaana Kavoniuksen nälkälakkoon. Oli surullista havaita, että osa VKK:n kannattajista asettuikin puoluetta vastaan sen takia, että VKK:lla oli eri kanta nälkälakon mielekkyyden suhteen kuin toisilla.

Mielestäni tällaisen yksittäisen menettelytapaerimielisyyden takia ei kannattaisi polttaa siltoja eikä ottaa kovin äkkivääriä kantoja. Me olemme kuitenkin samalla puolella eli se toinen isänmaallinen ihminen, joka pitää parempana maltillisempaa politiikka, ei ole vihollinen, vaan vastustajat ovat aivan muualla.

Toivon siksi malttia samanmielisten keskuuteen, ettei ruutia tuhlattaisi omien teilaamiseen.

8.11.2021

Jouko Pihon kirja-arvio:

Shlomo Zabludowicz

Toimittaja ja tietokirjailija Matti Mörttisen kirja ”Shlomo Zabludowicz – Holokaustin kauhuista salaperäiseksi suomalaismiljardööriksi” oli mielenkiintoinen tietopaketti. Luinkin Into-kustannuksen tänä vuonna 2021 julkaiseman 246-sivuisen kirjan yhdessä päivässä.

Mittavan omaisuuden kansainvälisenä asekauppiaana kerryttänyt puolanjuutalainen Shlomo Zabludowicz (1916–1994) vältteli eläessään julkisuutta. Miehen salaperäisyys alkaa jo syntymästä, joka tapahtui v. 1915 tai v. 1916 Lodzissa tai Ostrowissa. Etunimensäkin hän kirjoitti eri aikoina vaihtelevissa muodoissa. Hän oli Szlama, Zlama, Schlomo, Shlomo tai Salomon.

Shlomo selvisi ainoana perheestään niin Litzmannstadtin geton, Auschwitzin keskitysleirin kuin Continental-rengasfirman orjatyön kauhujen läpi, tosin juuri ja juuri, sillä vapautuessaan Shlomo painoi vain 35 kg.

Viimeisenä omaisista menehtyi isoveli Moshe, vain viikko ennen kuin sota Euroopassa päättyi. Hampurin lähistöllä ollut laiva ajettiin täyteen juutalaisia, alus sytytettiin tuleen ja ihmiset poltettiin elävältä. Shlomo-veli näki liekit ja savun.

Toisen maailmansodan jälkeen Zabludowicz päätyi Ruotsiin Lärbron sairaalaan, jossa hänelle annettiin nimi "Papa", koska hän pyrki aina auttamaan juutalaisia ja huolehtimaan siitä, että potilaat saivat riittävästi ruokaa.

Ruotsista Zabludowiczin tie kävi kohti Suomea. Helsingin juutalainen yhteisö otti hänet vastaan ja antoi hänelle työtä heprean kielen ja juutalaisten historian ja kulttuurin kotiopettajana.

Juutalaisten uusi kotimaa Israel veti Zabludowiczia voimakkaasti puoleensa. Hän halusi auttaa uuden valtion itsenäistymisessä. Mahal-liikkeeseen rekrytoitiin 1940-luvun lopulla nuoria juutalaismiehiä ympäri maailmaa. Taistelijoiden joukossa oli myös Zabludowiczin värväämät 28 suomenjuutalaista, jotka virallisten asiakirjojen mukaan olivat menossa Ruotsiin opiskelemaan maataloutta.

Kun mahal-taistelijoiden joukko oli koossa, heräsi kysymys, millä aseilla he taistelisivat. Asialle saatiin ratkaisu saunan lauteilla. Zabludowicz istui eräänä päivänä saunassa ja jutteli Tampellalle työtä tekevän eläköityneen kenraali Aarne Sihvon kanssa. Keskustelu kääntyi kranaatinheittimien myymiseen Israelille, mutta kenraali sanoikin yllättäen: "Miksi ette valmistaisi niitä itse?" Sihvon ehdotus perustui siihen, että Toisen maailmansodan jälkeen Tampereen asetehtaissa oli jäljellä kosolti koneita ja huippuosaamista. Samalla Pariisin rauhansopimus kielsi kuitenkin käytännössä lähes kaiken sotakaluston viennin.

Saunakeskustelun lopputuloksena kenraali Sihvo otti yhteyttä Tampellaan ja agentti Zabludowicz israelilaiseen Solel Bonehiin. Niin syntyi v. 1950 Haifan kaupungin lähelle yhteisyritys Soltam, joka valmisti ja myi Tampellan kranaatinheittimiä, tykkejä ja ammuksia. Rahtikirjoissa puhuttiin tosin maatalouskoneista. Ensin aseet menivät Israeliin, mutta myöhemmin kauppaa käytiin useiden maiden kanssa ympäri maailmaa. Yhteydenpidon piilottamiseksi syntyi Tampellan tytäryhtiö Salgad, ensin Luxemburgiin, sittemmin Liechtensteinin ruhtinaskuntaan.

Mutkikkaiden järjestelyiden ja lopulta maailmanlaajuiseksi kasvaneen kaupanteon ytimessä hääri sosiaalisesti lahjakas Shlomo Zabludowicz, joka erään todistajan mukaan olisi helposti myynyt Saharan täyteen lumikenkiä. Itse asiassa Zabludowicz kykeni paljon suurempiin ihmeisiin. Hän junaili mm. Intian aseistamisen Israelissa valmistetulla kalustolla aikana, jolloin maat kuuluivat vastakkaisiin leireihin, eikä niiden välillä ollut edes diplomaattisuhteita.

Kaikkien menestyneiden asekauppiaiden tavoin Shlomo Zabludowicz eli julkisuudelta piilossa. Tampereellakin Shlomo eli parikymmentä vuotta täysin huomaamattomana niin, että Aamulehdessä ei ole hänestä tuolta ajalta yhtään juttua. Zabludowicz oli mies, joka viihtyi melkeinpä missä vain paitsi julkisuudessa.

Mutta maailman valtiaiden seurassa mies sukkuloi kuin kotonaan. Hän käsitteli menneisyyden kauhutkin omalla tavallaan: työmatkoillaan Euroopan metropoleissa hän halusi yöpyä samoissa hotellisviiteissä, joita natsi-Saksan johtaja Adolf Hitler oli aikoinaan käyttänyt eli Wienin Imperialissa ja Pariisin Hôtel de Crillonissa, joissa Shlomo saattoi ajatella: ”Hitler on kuollut, mutta minä olen täällä.”

Matti Mörttisen teos on ensimmäinen tästä mystisestä ja monikielisestä maailmankansalaisesta kirjoitettu kirja. Se vie lukijan aikamatkalle ihmiskunnan historian synkimpien alhojen kautta kylmän sodan poliittisiin ja kaupallisiin kiemuroihin. Kertomukseen kietoutuvat mukaan myös maineikkaan Donnerin suvun jäsenet ja monet uutisista tutut valtiojohtajien nimet kuten David Ben-Gurion (joka käytyään Suomessa v. 1961 kehui Urho Kekkosta maasta taivaaseen), Golda Meir (joka keskusteli v. 1971 asekaupoista Suomen Lapissa, mistä media ei tiennyt mitään), Indira Gandhi, Henry Kissinger ja Iranin shaahi.

1970-luvulla Shlomo väistyi Suomesta yhtä hissukseen kuin oli täällä elänyt ja asui sen jälkeen Kesareassa Israelissa. Asekauppojen jäljet peittyivät ja mies teki kaikkensa, että ne katoaisivat lopullisesti.

Elämänsä loppupuolella Shlomo alkoi valmistaa ja kaupata pannuja ja kattiloita sekä keskittyi yhä enemmän juutalaisen uskon harjoittamiseen. Olihan hän hasidiliikkeeseen kuuluneen rabbin poika.

Täytyy antaa arvoa Matti Mörttisen sinnikkäälle työlle, koska monia Shlomon elämään liittyviä tietoja ja asiapapereita on aikojen kuluessa hävinnyt tai hävitetty, joten Mörttinen on joutunut rakentamaan tietoteoksensa monien erillisten tiedonmurujen varaan.

Lisäksi aihe oli ja on yhä joillekin arkaluonteinen. Mörttinen kertookin saaneensa työnsä varrella jokseenkin suorasanaisia kehotuksia luopua koko kirjahankkeesta. Tavallaan se ei ole mikään ihme, koska kyseessä oli hyvin salainen toiminta, jonka olemassaolo kiellettiin jatkuvasti eli että ei Tampereella mitään aseita tehdä, vaikka Tampellan kuuluisat tykit ja kranaatinheittimet levisivät israelilaisen yhteistyöfirma Soltamin kautta kaikkialle maailmaan.

Ja kehujakin tuli. Esim. Israelin puolustusministeri Moshe Dayan sanoi jälkeenpäin, että kesäkuun 1967 Kuuden päivän voitokkaassa sodassa arabimaita vastaan Israelilla oli eniten hyötyä ranskalaisista Mirage-hävittäjistä ja suomalaisista Tampellan kranaatinheittimistä, joita mainostettiinkin maailmalla nimellä ”Type Tampella” ja mainesanoilla ”pisimmät kantamat ja paras tarkkuus”.

Dayanin ylistys oli kuitenkin ikävä yllätys Tampellalle, joka joutui yhdessä Puolustusministeriön kanssa torjumaan erilaisin selityksin julkisuuteen tulleita ihmetteleviä kyselyjä, joita esittivät esim. pasifistisen Ydin-lehden toimittajat Erkki Tuomioja ja Ilkka-Christian Björklund.

Maallinen perintö siirtyi seuraavalle sukupolvelle. Yhdysvalloissa asuvan Rebecka-tyttären omaisuus on tätä nykyä arvioitu noin 1,3 miljardiksi dollariksi. Pojalla Chaim ”Poju” Zabludowiczilla, joka on mm. Tapparan suurin omistaja Tamhockey-yhtiön kautta, mammonaa on vielä enemmän.

Kirja on pyritty tekemään hyvin tarkasti, joskus ehkä liiankin yksityiskohtaisesti monine aikoineen ja nimineen, mikä haittaa hiukan luettavuutta, mutta yhden yllättävän virheen löysin. Mörttinen puhuu v. 1948 Israelin itsenäisyyssodasta sisällissotana, mitä se ei ollut, eli juutalaiset eivät taistelleet keskenään, vaan maassa asuvat arabit, jotka eivät hyväksyneet YK:n v. 1947 tekemää maan jakoa arabeille ja juutalaisille, vaan halusivat koko maan itselleen, aloittivat sodan tuoretta juutalaisvaltiota vastaan viiden ympäröivän arabimaan hyökätessä samaan aikaan armeijoineen joka suunnalta Israelin kimppuun.

Suosittelen Mörttisen kirjaa Shlomo Zabludowiczista kaikille historiasta, holokaustista, politiikasta, asekaupasta, Suomesta ja Israelista kiinnostuneille ihmisille.

 

5.11.2021

Jouko Piho:

Kerrankin kehuja Helsingin Sanomille

Olen kritisoinut usein Helsingin Sanomia sen yksipuolisesta agendasta ajaa jotain tiettyä poliittista kantaa uutisissa, pääkirjoituksissa ja mielipidekirjoitusten valinnassa.

Olinkin siksi 3.11.2021 iloisesti yllättynyt, kun Helsingin Sanomien pääkirjoitus ”Koronakiistat jatkuvat” toi useassa kohdin esille myös muutakin kuin koronarokotteiden turvallisuuden hehkutusta ja rokottamattomien syyllistämistä.

Laitan tähän muutamia esimerkkejä pääkirjoituksesta. ”Koronavirus on rokotuksista huolimatta uusi kuolinsyy niille, jotka ovat iäkkäitä, immuunipuutteisia tai muutoin hauraita ja alttiita muillekin taudinaiheuttajille.” Pääkirjoittaja siis myöntää, että rokotuksista huolimatta ihmiset voivat kuolla koronaviruksen takia. Tosin tähän on tehtävä se huomautus, että sairaalat toimivat väärin, kun ne kirjaavat poliittisista syistä kaikki vanhempien ihmisten kuolemat koronaviruksesta johtuviksi, vaikka kuolema olisikin aiheutunut jostain muusta syystä, mutta että sairaalla vain sattui olemaan samaan aikaan myös koronatartunta.

Sitten pääkirjoitus mainitsee, että epidemian alusta tähän asti tautiin on Suomessa kuollut vain 1173 ihmistä. Uskallan väittää, että tuossa luvussa on paljon ihmisiä, joiden todellinen kuolinsyy oli jokin muu kuin korona. Mutta jo tuokin luku on niin pieni, että sen perusteella ei voida puhua mistään epidemiasta tai pandemiasta. Koko väärä ja liioitteleva sana onkin poliittisesti valittu, jotta ihmisissä aiheutettaisiin pelkoa ja jotta he suostuisivat kaikenlaisiin sulkuihin, rajoituksiin ja määräyksiin.

Helsingin Sanomat kirjoittaa hyvin myös lapsista viitaten ministeri Kiurun suosituksiin 5-11 -vuotiaiden lasten rokottamisesta: ”Rokotusasiantuntijoiden mukaan lasten rokottaminen ei kuitenkaan ole itsestään selvää vaan vaatii huolellisen punninnan siitä, ovatko rokotusten hyödyt lapsille suuremmat kuin haitat. Alakoulu- ja päiväkoti-ikäisillä vakava tautimuoto on hyvin harvinainen. Yksikään lapsi ei ole Suomessa kuollut koronaviruksen aiheuttamaan tautiin.” Kun näin on, kuten Hesari kirjoittaa, niin on mieletöntä ja vastuutonta koronarokottaa lapsia, jotka eivät sitä tarvitse, mutta altistuvat sen sijaan koronarokotteen monille haittavaikutuksille ja kuolemalle.

Lopuksi pääkirjoitus pohtii vaatimusta hoitoalan työntekijöiden velvoittamisesta ottaa koronarokotus: ”Esityksen ongelmista tärkein lienee, että vanhusten hoivakoteihin ei riitä tarpeeksi hoitajia, jos rokottamattomat karsitaan. Hoitajien rokottaminenkaan ei täysin suojaa vanhuksia, vaikka se vähentää riskiä. Myös rokotetut hoitajat ja omaiset saattavat tuoda taudin laitokseen.”

Kiitos Helsingin Sanomat asian toisenkin puolen esiintuomisesta! Kolikossa on kaksi puolta, niin on totuudessakin. Kuultakoon myös toista osapuolta ilman hörhöksi leimaamista.

5.11.2021

Jouko Piho:

Osa salaliittoteorioista on oikeita, osa vääriä

Helluntailaisten RV-lehdessä 44/2021 on Markus Majabackan kirja-arvio professori Juha Räikän teoksesta ”Salaliittoteorioiden filosofia”.

Arvio on myötäsukainen ja samaa mieltä Räikän kanssa.

Räikän pääväite on, että salaliittoteorioille ei ole luotettavia todisteita. Olen osittain samaa ja osittain eri mieltä. Mielestäni kaikilla salaliittoteorioilla ei ole vakuuttavia todisteita, jonka takia minäkään en usko kaikkia väitteitä, kuten että ihminen ei ole käynyt kuussa tai että maa on litteä, mutta osa salaliittoteorioista on hyvin uskottavia, kuten se, että Oswald ei murhannut yksinäisenä sutena Kennedyä, vaan takana oli laaja salaliitto, jossa oli mukana mm. CIA, FBI, mafia, vapaamuurarit ja rahaeliitti.

Kirjassaan Juha Räikkä tuo esille kolme tutkimustulosta, jotka selittäisivät hänen mukaansa salaliittoteoreetikkojen ajattelua.

Ensimmäinen väite on se, että salaliittoteorioiden kannattajat kärsivät intentionaalisuusharhasta eli he näkevät muita ihmisiä yleisemmin tahallista toimintaa tilanteissa, joissa sitä ei ole. Minä olen sitä mieltä, että he ovat usein (ei siis aina) oikeassa, mutta salaliittoteorioiden kieltäjät eivät näe tahallista toimintaa sielläkään missä sitä on, mikä on minusta ehdottomasti vaarallisempaa kuin salaliittoteoreetikkojen mahdollinen erehtyminen.

Toinen väite on, että salaliittoteorioiden kannattajat syyllistyvät muita useammin konjunktiovirhepäätelmään, mikä tarkoittaa sitä, että henkilö pitää kahden asian yhtäaikaista esiintymistä todennäköisempänä kuin asioiden esiintymistä erillisinä toisistaan. Tämä on outo syytös, koska maailmassa on todellakin asioiden välillä monipolvisia syy-yhteyksiä. Ongelma on vain siinä, että suuri osa siitä, mitä tapahtuu, salataan, ja sitten niitä, jotka tutkivat asioita syvemmälti, haukutaan salaliittoteoreetikoiksi, vaikka he tutkivat vain julkisuudelta salassa tehtyjä asioita.

Kolmas väite on se, että salaliittoteorioiden kannattajat kärsivät muita useammin konfirmaatioharhasta eli taipumuksesta etsiä omia näkemyksiä tukevia todisteita ja kieltää oman kannan vastaiset todisteet. Tämä on helppo kumota, koska on täysin selvää, että kaikki ihmiset toimivat samoin, myös salaliittoteoreetikkojen vastustajat. Kyseessä on hyvin inhimillinen tapa toimia, joten siitä on täysin turhaa syyllistää vain salaliittoteoreetikkoja.

Kaikkein huolestunein olen Räikän väitteestä, että siitä ei ole mitään todisteita, että maailman tapahtumista määrää pienehkö, omaa etuaan tavoitteleva ja vaikutusvaltainen salainen ryhmä, vaikka kyseisestä asiasta eli vapaamuurareista on hyvin paljon todisteita. Ehkä Räikkä ei ole niihin tutustunut tai sitten hän ei usko niitä konfirmaatioharhansa takia.

Varsinkin tämän viimeksi mainitun selvän salaliiton kieltämisen takia näyttää yhä ilmeisemmältä, että eivät vain uskomattomat, vaan myös uskovat tulevat lankeamaan Raamatussa ilmoitetun väkevän eksytyksen uhreiksi eli helluntailaisetkin luterilaisista puhumattakaan tulevat ottamaan tulevan pedonmerkin, vaikka Raamattu sen jyrkästi kieltää.

25.10.2021

Jouko Piho:

On lampaita ja on lampaita

Joku toi esille Facebookissa, että sen välillä olisi ristiriita, että toisaalta Jeesuksen seuraajat ovat Raamatun kielenkäytön mukaan vertauskuvallisesti lampaita, mutta toisaalta me kansallismieliset konservatiivit kutsumme globalistisia liberaaleja ja viimeksi esim. koronarokotuksen ja koronapassin kannattajia aivopestyiksi lampaiksi, joilla ei ole rohkeutta ja itsenäistä ajattelukykyä.

Ristiriitaa ei kuitenkaan ole, koska on olemassa erilaisia lampaita riippuen siitä, ketä lampaat seuraavat.

Uskovat seuraavat vapaaehtoisesti ja ilman kapinointia Jeesusta, mistä ei tule ongelmia, koska Jeesus on hyvä paimen, joten lampailla ei ole tarvetta protestoida eikä kyseenalaistaa Vapahtajan tietä, vaan ainoastaan seurata häntä uskollisesti.

Mutta on olemassa myös paha paimen, joka pakottaa pelkopropagandalla aivopestyt seuraajansa tottelemaan häntä tai muutoin tulee kovia rangaistuksia ja rajoituksia.

Useimmat ihmiset suostuvat painostukseen silkasta sanktioiden pelosta ja myös muiden ihmisten takia, koska he eivät kestä enemmistön paheksuntaa. Toki myös sen takia, että he uskovat valtamedian uutisten olevan ehdottoman totta, mitä ne eivät todellakaan ole, mutta he eivät tiedä sitä, koska he eivät lue vaihtoehtomedian ja toisinajattelijoiden tekstejä eivätkä katso netissä olevia toista mielipidettä edustavia videoita.

Jos olet väärän paimenen lammas, rohkaisen sinua siirtymään oikean paimenen seuraajaksi, hänen, joka on tie, totuus ja elämä.

 

Australiassa ei pääse ruokakauppaan ilman koronapassia

Australiassa asuva suomalainen nainen kertoo sikäläisestä tilanteesta, että kampaamoon, terassille tai ruokakauppaan ei ole enää asiaa ilman koronapassia. Toivottavasti tämä sama terveysfasistinen diktatuuri ei tule Suomeen, mutta tuleehan se, jos mielipiteet eivät muutu.

https://www.instagram.com/p/CVHyOMRFjg0/?utm_source=ig_web_button_share_sheet&fbclid=IwAR2OaFOBdwE6mmwpPoGUcgq1_pmtRWNPAWsQ-2q8q5DgvPiUp6fpnYHT8D8

23.10.2021

Pfizerin entisen työntekijän paljastama aikataulu tyranniaan

Lääkefirma Pfizerin palveluksessa ollut tiedemies Mike Yeadon julkaisi 21.10.2021 kirjoituksen "Timetable to Tyranny" (Aikataulu tyranniaan), jossa hän paljastaa suunnitellun ihmiskunnan orjuuttamisen aikataulun. Me olemme nyt lähestymässä vaihetta viisi.

https://www.henrymakow.com/2021/10/yeardom----timetable-to-tyranny.html?fbclid=IwAR1Cu9nDdGGqO40FYH2OmWJCR0CxAOr3KRQNGng5ZegwQMZQT74V6SPRYVE

23.10.2021

Mielenosoitus Suomen vapauden puolesta 31.10.2021 eduskuntalon edustalla

Menisin mukaan mielenosoitukseen, mutta en voi tällä kertaa, koska olen juuri tuolloin hoitamassa omaa osastoani Helsingin Kirjamessuilla.

Mutta jos sinä olet vapaa, mene osoittamaan mieltäsi Suomen itsenäisyyden, perustuslain ja Suomen EU-eron puolesta hiipivää diktatuuria vastaan.

23.10.2021

Jouko Piho:

Koronapolitiikan nimityksiä

Nykyinen politiikka on koronanatsismia, koronakommunismia, koronadiktatuuria ja koronafasismia. On sitten mielipideasia, mitä sanaa pitää osuvimpana.

Tieteiskirjailija Ian Watson osuu napakymppiin. Olen samaa mieltä.


23.10.2021

Jouko Piho:

Sairaalahoito kuuluu KAIKILLE

Sairaalahoito kuuluu KAIKILLE mielipiteistä riippumatta eli myös rokottamattomille. Valikoiva hoito on epäeettistä ja eriarvoistavaa natsismia, kuten myös vaatimus, että eri mieltä olevien on maksettava itse kaikki hoitokustannukset.

22.10.2021

Jouko Piho:

Uusi uskonto

Maailmaan on syntynyt uusi uskonto eli Koronausko. Koronauskovaiset tuntee maskeista ja siitä, että he ottavat aina vain uusia rokotteita, jonka aiheuttamista haittavaikutuksista ja kuolemista he eivät välitä, koska heidän luottamuksensa uuden uskon ylipappeihin on hyvin vahva, sillä eiväthän asiantuntijat, poliitikot, viranomaiset ja vielä kirkkojen edustajat voi kaikki olla väärässä.

Ja kun kerran mediakin on vielä samaa mieltä ja rummuttaa koronauskon ilosanomaa joka päivä, minkä tehokkuudesta Göbbelskin olisi kateellinen, niin kyllä tässä oikeassa uskossa ollaan, miettii koronuskova ja halveksii mielessään maskittomia ja koronarokottamattomia ihmisiä kansan ja yhteiskunnan vastuuttomina vihollisina, joille on aivan oikein, että he eivät koronapassista kieltäytyessään pääse mihinkään tapahtumiin, matkoille tai ruokakauppaankaan. Siitähän oppivat, kurjat harhaoppiset, kun saavat kärsiä, sihisee koronauskovainen kiihkossaan.

Kunnes sihinä lakkaa ja pihinäkin ja henki erkanee äkillisesti ruumiista myrkyllisen koronarokotteen aiheuttaman veritulpan takia.

Mutta siitähän ei media raportoi. Eihän sellaista edes tapahdu, uskotaan.

Koronausko on tällä hetkellä maailman vahvin ja nopeimmin leviävä uususkonto, joka on kietomassa koko ihmiskunnan pauloihinsa.

Siellä täällä on kuitenkin ihmisiä, jotka eivät lähde tähän taitavasti propagoituun massahulluuteen mukaan. He ovat valmiit seisomaan pystypäin oman vakaumuksensa puolesta, vaikka se merkitsisi karanteenileirille tai vankileirille sulkemista tai jopa teloituksia.

He ajattelevat, että on parempi olla vähemmistön kanssa oikeassa kuin enemmistön kanssa väärässä.


20.10.2021

Jouko Piho:

Vastaukseni piispa Laajasalon rokottamattomia syyllistävään kirjoitukseen

Helsingin hiippakunnan piispa Teemu Laajasalo otti 18.10.2021 voimakkaasti kantaa koronarokotteiden puolesta, mikä on OK ja hänen oikeutensa.

Piispan ulostulossa hämmästytti kuitenkin hänen jyrkät mielipiteensä rokottamattomia vastaan, kuten että ”rokottamaton ihminen toimii tieteenvastaisesti ja osoittaa ymmärtämättömyyttä”.

Laajasalo kirjoitti myös: ” Kiistattoman lääketieteellisen näytön perusteella paras ja tehokkain tapa suojata lähimmäisiä kulkutaudista seuraavalta kärsimykseltä, kurjuudelta ja kuolemalta on ottaa itse rokote."

Sitten piispa lisäsi: ”Paljon vakavampaa on se, että rokotteesta kieltäytyvä ihminen toimii itsekkäästi, moraalittomasti eikä välitä toisten ihmisten kärsimyksestä tai kuolemasta.”

Väitteet eivät pidä paikkaansa. Koronarokotteen tehosta ei ole kiistatonta lääketieteellistä näyttöä, vaan pikemminkin päinvastoin: koko asia on hyvin kiistanalainen. Rokottamattomat eivät ole ymmärtämättömiä eivätkä toimi tiedettä vastaan, vaan kuuntelevat hyvin monia lääkäreitä ja alan asiantuntijoita, jotka varoittavat ottamasta koronarokotetta sen tehottomuuden ja monien haittavaikutusten takia. Väittäisin jopa, että rokottamattomat ovat tutkineet asiaa enemmän kuin rokotuksen ottavat, jotka vain luottavat valtamedian korruptoituneiden asiantuntijoiden lausuntoihin ottamatta asioista sen enempää selvää.

Piispan moite ja syytös, että rokottamattomat ovat itsekkäitä ja moraalittomia eivätkä välitä toisten ihmisten kärsimyksestä tai kuolemasta, on täysin perusteeton. Rokottamattomat ihmiset ovat hankkimiensa tietojen pohjalta päättäneet olla ottamatta vielä kokeiluvaiheessa olevaa rokotetta. Tällainen parhaan mahdollisen tiedon pohjalta toimiminen ei ole itsekkyyttä ja vielä vähemmän moraalittomuutta, vaan normaalia järkevyyttä ja rohkean moraalista toimintaa.

Rokottamattomat eivät myöskään ole välittämättä toisten ihmisten kärsimyksistä. Asia on itse asiassa aivan päinvastoin. Rokotusta ottamattomat nimenomaan välittävät toisten ihmisten kärsimyksistä eivätkä halua heidän kokevan monia koronarokotteen aiheuttamia karmeita haittavaikutuksia ja jopa kuolemia.

Kun vaimoni tyttärenpoika 32-vuotias Sami Naukkarinen kuoli 4.6.2021 kuukausi Pfizerin koronarokotteen ottamisen jälkeen, hänen sukulaisensa ja minä uutena sukuun tulleena päätimme levittää tietoa koronarokotteen vaarallisuudesta, ettei uusia kuolemantapauksia tulisi. Piispa Laajasalo, onko tällainen huolestuminen ja vastuunkanto lähimmäisten elämästä, että he eivät kuolisi Samin tavoin, itsekästä ja moraalitonta?

Ei ole mikään ihme, että hyvin monet ihmiset ovat Laajasalon kirjoituksen johdosta tyrmistyneet ja pahoittaneet mielensä, mikä on näkynyt myös siten, että vastalauseena 242 ihmistä erosi kirkosta jo saman päivän aikana. Sen jälkeen kirkosta eronneita on tullut lisää.

Tapasin Teemu Laajasalon ensimmäisen kerran vuonna 1984, kun olin opettajana vuoden ajan samassa koulussa kuin hänen äitinsä eli Mellunmäen ala-asteella Helsingissä. Teemu oli silloin 10-vuotias. Koin Teemun erittäin kohteliaana ja miellyttävänä poikana ja myöhemmin hänen aikuistuttuaan sama tuntemus jatkui.

Olen siksi pettynyt, että juuri tämä hieno ja fiksu poika on nyt piispana ollessaan sortunut erittäin rajuun eri mieltä olevien seurakuntalaisten ja muiden ihmisten asiattomaan syyllistämiseen.

Teemu, toivon, että teet ylilyönnistäsi parannuksen. Me kaikki erehdymme. Edes piispa ei ole erehtymätön. Jumalan armo riittää kuitenkin kaikille, myös piispalle.


17.10.2021

Jouko Piho:

Miksi olen koronarokotteita vastaan?

Minä en ole rokotusvastainen. Minut on rokotettu monia eri tauteja vastaan.

Olen kuitenkin koronarokotteita vastaan, koska olen kuunnellut monia asiantuntijoita, kuten ranskalainen virologi Luc Montagnier, saksalainen lakimies Reiner Fuellmich, Pelastetaan Suomen Lapset –lääkäriryhmä, ylilääkäri Teija Puhto, lääkäri Mikael Kivivuori, lääkäri Eeva Nurmi, erikoislääkäri Rauli Mäkelä ja mikrobiologian erikoislääkäri Tamara Tuuminen, vain muutamia mainitakseni.

Asiantuntijoiden mukaan:

- Koronarokote ei ole varsinaisesti rokote, vaan geeniteknologinen bioase, jolla vähennetään maapallon väestöä ja jota käytetään poliittisena kiristyskeinona (koronapassi).

- Koronarokotteita ei ole kunnolla testattu valmistajien omien ilmoitusten mukaan, joten niillä ei ole myyntilupaa, vaan ainoastaan ehdollinen hätäkäyttölupa.

- Koronarokotteet eivät pysäytä virusta, vaan ne helpottavat sen kehittymistä vahvempiin muunnoksiin.

- Koronarokotteet ovat tehottomia eivätkä ne estä saamasta tartuntaa tai tartuttamasta muita. Sairaaloissa on paljon rokotettuja koronapotilaita. Rokotesuoja hiipuu jo muutamassa kuukaudessa, mikä johtaa jatkuvaan uusien rokotteiden ottamisen kierteeseen.

- Koronarokotteet heikentävät ihmisen omaa immuunijärjestelmää.

- Koronarokotteilla on ilmennyt vakavia terveyshaittoja ja kuolemia niiden sisältämän myrkyllisen piikkiproteiinin takia, pitkäaikaishaittoja ei ole tutkittu eivätkä valmistajat ota vastuuta rokotteidensa turvallisuudesta. Vaimoni tyttärenpoika 32-vuotias Sami Naukkarinen kuoli äkillisesti 4.6.2021 kuukausi Pfizerin koronarokotteen ottamisen jälkeen sydämen laajentumiseen ja moniin keuhkoveritulppiin.

- Mitään koronapandemiaa ei ole. Influenssaankin kuolee vuosittain Suomessa n. 400 henkilöä. Kokonaiskuolleisuus ei ole noussut korona-aikana. Lähes kaikki koronaan kuolleiksi väitetyistä ovat monisairaita vanhuksia, joilla korona ei ole pääasiallinen kuolinsyy.

- Valtaosa koronadiagnooseista on vääriä. Käytössä on PCR-testi, jonka maailman johtavat asiantuntijat ovat todenneet olevan täysin sopimaton kyseiseen tarkoitukseen.

Eurooppa-neuvoston päätöslauselmien mukaan kansalaisille on tiedotettava, että koronarokotukset eivät ole pakollisia. Ketään ei saa painostaa ottamaan rokotetta. On varmistuttava siitä, ettei ketään syrjitä sen perusteella, ettei häntä ole rokotettu.

Näin kuitenkin tapahtuu. Yhä enemmän rokottamattomia ihmisiä erotetaan töistään tai heidän osallistumistaan eri tapahtumiin rajoitetaan.

Kymmenet tuhannet lääkärit ja tutkijat, mukaan lukien useat nobelistit ja muut maailman johtavat tieteelliset asiantuntijat yrittävät epätoivoisesti tuoda totuutta julki. Tämä on kuitenkin tehty todella vaikeaksi, koska rokoteteollisuuden korruptoima valtamedia ja terveysviranomaiset tekevät kaikkensa sensuroidakseen heidän sanomansa.

Edellä mainittuihin seikkoihin nojaten on edesvastuutonta vaatia ketään ottamaan rokote ja sysätä rokottamattomat yhteiskunnan laitamille tai kokonaan ulos.

10.10.2021

Jouko Piho:

Suomen kaksi vaihtoehtoa

Suomella on tulevaisuudessa kaksi vaihtoehtoista kehityssuuntaa.

Kuvaan ensiksi sitä tietä, jolla me olemme tällä hetkellä.

Jos muutosta ei tule, Suomesta tulee liittovaltioksi muodostuvan Euroopan unionin pohjoinen maakunta tai osavaltio, mutta joka tapauksessa ei enää suvereeni ja itsenäinen valtio. Viimeistään silloin kalenterista poistetaan Itsenäisyyspäivä, jota ei ole enää mahdollista viettää. Ei ole myöskään Linnan vastaanottoa, paitsi jos keksitään jokin uusi Euroopan unioniin liittyvä juhla, jota vietetään vuosittain.

Tämä tie ei pääty kuitenkaan vain Eurooppaan, vaan se johtaa lopulta Maailman unioniin, jonka johdossa on Antikristus, joka tulee vainoamaan kristittyjä (myöhemmin myös juutalaisia) ja kaikkia niitä toisinajattelijoita, jotka eivät ota pedonmerkkiä ja jotka eivät kumarra häntä.

Jos näin käy, Suomenkin uskovat ja toisinajattelijat joutuvat yhteiskunnan ulkopuolelle (mistä on merkkejä jo nyt), koska he eivät voi osallistua mihinkään eivätkä voi käydä edes kaupassa.

Ainoa mahdollisuus on paeta erilaisiin omavaraisiin turvapaikkoihin, joissa yksilö voi selvitä Jumalan ja yhteisön avulla.

Silti osa uskovista ja toisinajattelijoista vangitaan ja teloitetaan. Raamatusta tulee kielletty kirja ja kirkot suljetaan, koska Saatana on koko maailman ja myös Suomen ruhtinas, jolta maailman petomainen diktaattori saa voimansa.

Huxleyn ja Orwellin dystopiat toteutuvat täydellisesti Suomessa.

Nyt kuvaan toista tietä.

Edellä mainitsemaani kauhuskenaariota ei tule, jos Suomi eroaa EU:sta eikä koskaan liity myöskään Maailman unioniin.

Silloin Suomi palaa täyteen itsenäisyyteen, jossa Suomi päättää itse kaikista asioistaan, joihin kuuluu myös sanan- ja uskonnonvapaus.

Suvereenissa Suomessa kukaan ei ottaisi maailman diktaattorin pedonmerkkiä eikä kukaan kumartaisi häntä.

Kaikki kaupat ja muut paikat olisivat auki kaikille. Ketään ei vainottaisi, vangittaisi eikä teloitettaisi.

Kirkot olisivat täynnä, Raamattua luettaisiin ja Suomen hallitus laatisi vanhurskaita lakeja.

Valtava Jumalan siunaus olisi Suomen yllä. Suomesta tulisi hyvin vahva valtio, ainoa, joka uskaltaisi asettua Antikristuksen hirmuvaltaa vastaan.

Kumman vaihtoehdon sinä haluat?


10.10.2021

Jenni Haukion puhe lotille

Jenni Haukio piti hienon ja koskettavan isänmaallisen puheen tänään Helsingin tuomiokirkossa pidetyssä lottien 100-vuotisjuhlassa.

https://www.paivanlehti.fi/rouva-jenni-haukio-kunnioi..

9.10.2021

Presidentti Kallion rukous laulettuna

Presidentti Kyösti Kallion rukous Suomen puolesta Talvisodan aikana 1939. https://www.youtube.com/watch?v=158_Xp5Oyjs.

7.10.2021

Jouko Pihon kirja-arvio:

Soluttautujat

Natsi-Saksan ajasta ilmestyy jatkuvasti uusia kirjoja, joista yksi viimeisimmistä on saksalaisen kirjailijan Norman Ohlerin trillerimäinen tietokirja ”Soluttautujat – Rakkautta ja vastarintaa Hitlerin Berliinissä”.

Liken kustantama 448-sivuinen vaikuttava teos perustuu laajaan tutkimustyöhön, päähenkilöiden intiimeihin päiväkirjoihin ja kirjeisiin sekä hätkähdyttäviin löytöihin Gestapon arkistoista. Kirja tuo arvokasta uutta tietoa saksalaisten omasta vastarinnasta.

Tositarinan päähenkilöitä on kaksi eli aristokraattiperheen tytär Libertas, joka rakastui nuoreen idealistiin Harroon ja jätti natsipuolueen, johon hän oli liittynyt jo v. 1933. Suhteillaan Göringiin Libertas auttoi tuoretta aviomiestään ylenemään ilmailuministeriössä ja pääsemään käsiksi salaisiin tiedustelutietoihin, jotka vastarintaliike välitti Moskovaan, kuten sen, että Stalin sai jo 17.6.1941 Harron välittämän tiedon Saksan tulevasta hyökkäyksestä eli Operaatio Barbarossasta, mutta ei uskonut siihen. Harro ei ollut Neuvostoliiton ihailija. Siitä huolimatta hän katsoi velvollisuudekseen välittää Moskovaan tietoja natsien salaisisista hyökkäyssuunnitelmista.

Libertas itse toimi pitkään Göbbelsin alaisessa Kulttuurielokuvakeskuksessa keräten samalla salaa aineistoa natsien hirmuteoista.

Harro ja Libertas pääsivät asemiinsa hyvien sukutaustojensa ansiosta ja sen takia, että he tunsivat suuren joukon aikansa kulttuurivaikuttajia. Riehakkaat juhlat, avioliiton riemu, mutta myös vaikeudet ulkopuolisine suhteineen sekä salaisen toiminnan paineet tulevat dramaattisesti esille.

Yhdessä pariskunta johti ”Punainen orkesteri” –nimistä löyhää verkostoa, jossa oli noin 150 jäsentä, taiteilijoita, kirjailijoita, lääkäreitä, konservatiiveja, kommunisteja, sosiaalidemokraatteja, jopa entisiä natseja. Verkostolla ei ollut keskitettyä johtoa, kiinteitä rakenteita eikä sääntöjä. Nimi oli Gestapon keksimä. Itse he eivät käyttäneet mitään nimeä.

Natsit siis olettivat, että kaikki heidän vastustajansa olivat kommunisteja. Heille ei tullut mieleenkään, että myös tavalliset patrioottiset saksalaiset voisivat olla heitä vastaan.

Osa oli toki kommunisteja, mutta Punaisen orkesterin jäsenistä ei monikaan, vaikka he tekivät yhteistyötä Neuvostoliiton kanssa, mutta vain taktisista syistä eli Hitlerin hirmuvallan kukistamisen takia.

Vastarintaliikkeen toimintamuotoja olivat kansallissosialismin vastaiset tarrat ja lentolehtiset, monikielinen pakkotyöläisille suunnattu aikakauslehti ja juutalaisten tukeminen sekä ennen kaikkea salainen yhteydenpito ympärysvaltoihin eli sekä Moskovaan että Lontooseen.

Lopulta Gestapo sai vihiä verkostosta. Se selvitti radioliikenteen salauskoodin ja ryhtyi purkamaan sieppaamiaan viestejä. Silmukka alkoi kiristyä. Harro, Libertas ja monet muut pidätettiin ja teloitettiin.

Kolmikymppinen Harro Schulze-Boysen kätki viimeisen viestinsä juuri ennen hirttämistään 22.12.1942 Gestapon päämajaan, jonka raunioista se löytyi kesällä 1945.

Viimeiset argumentit
köysi ja giljotiini eivät ole,
eivätkä nykyiset tuomarit
vielä viimeistä tuomiota lue.

Suosittelen Soluttautujat-kirjaa kaikille historiasta, Natsi-Saksasta ja poliittisesta vastarinnasta kiinnostuneille ja kaikille muillekin. Kirja onnistuu antamaan uutta tietoa aiheesta, joka voi tuntua näennäisesti loppuun kalutulta, mutta josta kuitenkin löytyy uutta tietoa ja näkökulmaa, joka on kerrottu sujuvasti, elämyksellisesti ja mukaansa tempaavasti.

7.10.2021

Jouko Piho:

Maanpetos ja valtiopetos eivät aina ole rikoksia

Maanpetos ja valtiopetos ovat rikoksia, mutta eivät aina – paitsi tietysti kulloistenkin vallanpitäjien mielestä.

Mutta moraalin ja kansan todellisen parhaan takia mainitut rikokset voivat joskus ollakin oikeutettuja tekoja, jos niiden tarkoituksena on vastustaa ja kukistaa maata tuhoava ja kansaa sortava vallassa oleva diktatuurinen puolue tai juntta.

Tällaisessa tilanteessa maan- ja valtiopetokseen väitetysti syyllistynyt ei itse asiassa petä maataan, vaan yrittää puolustaa sitä vääryydeltä. Ainoa, minkä hän pettää, on valtaa pitävä rikollisjoukkio, mikä pitääkin saada pois vallasta.

Paras esimerkki ovat vastarintaliikkeet Natsi-Saksan kansallissosialistista rosvo- ja murhaajahallintoa vastaan. Kun natsien vastustajia saatiin kiinni, heidät vangittiin tai teloitettiin maanpettureina.

He olivat kuitenkin maanpettureita vain natsien mielestä. Tosiasiassa he olivat maataan rakastavia patriootteja, jotka olivat valmiit riskeeraamaan oman elämänsä pelastaakseen maansa ja kansansa lain ja moraalin yläpuolelle asettautuneiden natsihirviöiden käsistä.

Natsien lisäksi samanlaisia oikean vastarinnan tilanteita on ollut ja on parhaillaan muuallakin, varsinkin kommunistisissa ja ääri-islamin hallitsemissa maissa.

Mutta valitettavasti myös lännen demokratiat ovat koko ajan liukumassa kohti saneludiktatuuria, jossa kaikkien pitää olla kaikista asioista samaa mieltä eli sitä mieltä mitä vallassa oleva hallinto ja sitä tukeva valtamedia ovat.

Lopulta asiat menevät niin pitkälle, että maailmassa on yksi diktaattori, joka määrää kaikesta yhdessä maailmanhallituksen kanssa. Hirmuhallitsija on Raamatun mainitsema Peto eli Antikristus.

Uskovat ja itsenäiset ajattelijat eivät voi alistua tällaisen hirmutyrannian alle. Ainoa vaihtoehto on toimia maan- ja valtiopetoksellisesti eli vastustaa tulevaa Maailman imperiumia kaikin mahdollisin keinoin, joista tärkein on se, että kieltäytyy ehdottomasti ottamasta diktaattorin pedonmerkkiä eikä missään nimessä kumarra Petoa tai hänen kuvaansa, vaikka sellaistakin tullaan vaatimaan.

Oma ajatukseni on ollut jo vuosia, että Suomi voisi myös valtiona olla tulevan antikristillisen maailmanhallinnon ulkopuolella. Se edellyttäisi eroa EU:sta ja YK:sta ja siirtymistä täyden itsenäisyyden tielle. Tiedän, että visioni kuulostaa utopistiselta, mutta Jumalan avulla se voisi onnistua. Jos näin käy, Suomesta tulee Jumalan kuningaskunta, kun koko muu maailma on Saatanalta voimansa ja valtansa saavan Antikristuksen vallan ja sorron alla.


30.9.2021

Äidin tuskanhuuto useita vuosia psykiatrisessa pakkohoidossa olevan poikansa puolesta

Sain tänään pitkän kirjeen äidiltä, jonka poika on ollut useita vuosia pakkolääkityksessä suomalaisessa psykiatrisessa sairaalassa.

Haluan antaa äänen äidin tuskalle ja julkaisen hänen kertomuksensa eri nettifoorumeilla lyhennyttynä ja kaikki nimet poistettuina. Itse asia tulee joka tapauksessa täysin selväksi eli se, että Suomen psykiatrisessa hoidossa on suuria puutteita, jotka pitäisi ehdottomasti korjata. Ohessa äidin viesti tiivistettynä.

”Voisitko HYVÄ YSTÄVÄ JA LÄHIMMÄINEN katsoa tätä asiaa, joka koskettaa periaatteessa kaikkia psykiatrisessa sairaalahoidossa olevia, joita kohdellaan mielivaltaisesti? Pakkohoitolaki mahdollistaa tämän. Myös koko psykiatria avohoitoa myöten on lääkehoidon valtaama.

Se on pakkodiagnoosia ja pakkolääkitystä. Mitään muuta ei anneta. Diagnoosit ovat ihan hatusta vedettyjä ja pakkohoitolaki mahdollistaa pakkolääkinnän, josta usein vain seuraa vakavia haittavaikutuksia potilaille ja kroonistavat vaivat. Ihmiset jäävät sairaalakierteeseen sen sijaan, että heidät hoidettaisiin kuntoon. Joka vuosi yhä nuorempi ihminen jää eläkkeelle mielenterveyssyistä. Se ei ole tervettä.

Usein koko perhe ja sukukin kärsivät yhden ihmisen mielivaltaisesta hoidosta kuten meidän perheessä.

Takana on lääketeollisuus, joka aggressiivisesti kouluttaa psykiatrian lääkäreitä ja henkilökuntaa uskomaan tähän valheeseen. He käyttävät ihmisiä vain lypsylehminä.

Luvattiin niin katsoa lääkitystä, mutta eihän sitä katsottu, vain nostivat sitä. Eivät vaihtaneet tai mitään. Vointi heikkeni tietysti, kun nämä lääkkeet eivät herkälle pojalle sovi. Heiltä ei saa mitään apua lääkkeiden poisottamiseen tai laskemiseen ja ne ovat heidän mukaansa "loppuelämän lääkitys".

Lääkärit eivät myönnä edes, että lääkkeissä olisi mitään vikaa saatika sitten, että niistä tulisi vieroitusoireita tai lopetusoireita.

Me olemme joidenkin ihmisten kanssa puhuneet, että nämä asiat pitäisi tuoda julkisuuteen ja suuren yleisön tiedoksi ja välittömästi PAKKOHOITOLAKI saada pois Suomessa, koska lääkärit käyttävät sitä väärin.

Psykiatria ei ole edes mikään ala, joka auttaisi ihmisiä tai että sillä olisi mitään kykyä siihen. Sen agenda perustuu vain lääkäreiden ja lääkefirmojen pönkittämiseen.

Huoleni on niin suuri, että tuntuu että kuolen. En saa tavata poikaani kuin kerran viikossa 15 minuutin ajan. Silloinkaan en saa viedä tuliaisia enkä saa viedä häntä ulos kävelylle. En saa myöskään soittaa pojalleni. Pojallakaan ei saa olla puhelinta, joten hän ei voi soittaa minulle eikä kavereille. Poikani ei saa myöskään olla tietokoneella, mikä virkistäisi häntä.

Pienen ihmisen on lähes mahdotonta taistella tätä mielivaltaa vastaan ja päästä heistä eroon. Siihen tarvittaisiin joku ÄÄNITORVI, joka voisi kertoa julkisuuteen näistä asioista.

Voisitko sinä olla mukana tässä tärkeässä missiossa, jolla pelastettaisiin tulevaisuuden ihmiset psykiatrian mielivallasta?”

Äidin viestin luettuani jäin suuren ihmetyksen valtaan. Miten tällainen keskitysleirimäinen pakkohoito ja haitallinen pakkolääkintä vain lääkärien omien etujen takia ja lääkefirmojen voittojen maksimoimiseksi voi olla mahdollista maailman parhaassa maassa?

Tämä ei ole oikein. Tämä on taivaaseen asti huutava vääryys. Mauno Koivistoa siteeraten: ”Jotain tarttis tehrä!”

Nykyinen hallitus ei sitä tee.

Joten hallitus on vaihdettava.

28.9.2021

Vapauttava totuus

Lisää tietoa niille, jotka eivät katso vielä tietävänsä kaikkea. En ota kantaa Vapauttava totuus -Youtube-kanavan informaation oikeellisuuteen. Jokaisen pitää tehdä se itse. Välitän vain linkin: https://www.youtube.com/channel/UCNClz5_r0LrFH8TwjIt2zKA


28.9.2021

Savipisara

Savipisarassa on tietoa sinulle, joka uskallat pohtia muita selitysmalleja nykyisen tieteen auktorisoiduille väitteille. En ota kantaa itse asioiden puolesta tai vastaan. Tarjoan vain mahdollisuutta tutustua itse toisenlaiseen informaatioon.

https://www.youtube.com/channel/UCShP6lw7xWGGt8aIpb_RCRw 

22.9.2021

Jouko Piho:

Diktatuuria vastaan!


Nouskaa terveysfasismia, diktatuurista rokotepassia ja lääketieteellistä apartheidia vastaan!

Meitä ollaan viemässä täyttä vauhtia jo George Orwellin ja Aldous Huxleyn kirjoissaan kuvailemaan dystooppiseen kauhudiktatuuriin.

22.9.2021

Jouko Piho:

Osuva raamatunkohta

"Kun vanhurskaat vallitsevat, kansa iloitsee, kun pahat saavat vallan, kaikki kätkeytyvät." Sananl. 28:12.

Viimeksi mainittu asia kätkeytymisestä pahojen hallitessa on nykyään totta kirjaimellisesti, kun maskikansa vaeltaa joka paikassa alistumisen merkki kasvoillaan.

21.9.2021

Jouko Piho:

Älä ole pelokas maskilammas

Suurin osa ihmisistä on pelokkaita maskilampaita, jotka tottelevat alistuneesti orjuuttajiaan ja tappajiaan. Ole sinä rohkea yksilö, joka ei kumarra hallitusta eikä viranomaisia, kun ne antavat ihmisille vahingollisia määräyksiä.

20.9.2021

Jouko Piho:

Miksi Temptation Island –ohjelman parit sekoilevat?

En katso kyseistä ohjelmaa, mutta kuulin tänään autoradiossa, että MeNaiset-kanavan toimittaja ihmetteli sitä, että Temptation Island –ohjelmassa parit vakuuttavat kyynelsilmin rakkauttaan viimeisenä iltana ennen kolmen viikon eroa ja sitten menevät pian sen jälkeen kielisuutelemaan ja sänkyyn vieraan sinkun kanssa.

Minä en ihmettele ollenkaan. Sehän on koko ohjelman tarkoituskin, kuten jo nimi sanoo eli Viettelysten saari.

Toinen selittävä tekijä on alkoholi, joka tunnetusti heikentää isojen aivojen arviointikeskusta ja siirtää päätöksentekoprosessia yläpäästä alapäähän.

Profeetta Hoosea sanoi: ”Huoruus ja viini vievät kansalta järjen.” Ja Paavali varoitti: ”Älkää juopuko viinistä, sillä siitä tulee rietas meno.”

Ja sitten toimittaja ei ymmärrä sitä, että miten ne nyt noin villiintyy. Tietenkin niin käy, kun tahallaan haetaan seksuaalisen himon tyydytystä ja vielä alkoholin vauhdittamana. Mitenkään muutoin ei voi käydä.

19.9.2021

Moniammatillinen koronakriisin ratkaisuryhmä

https://mkrsuomi.fi/ 

18.9.2021

Mielenosoitus Helsingissä 18.9.2021 lasten ja vapauden puolesta

Livelähetys: https://tokentube.net/…/MIELENOSOITUS-LIVE-18-9-NOIN-KLO-13…

 

16.9.2021

Mielenosoitus Helsingissä 18.9.2021 lasten ja vapauden puolesta

Lasten ja vapauden puolesta järjestetään mielenosoitus eduskuntatalon edustalla lauantaina 18.9.2021 klo 14. Samanlainen mielenosoitus pidetään samanaikaisesti lähes 140 kaupungissa ympäri mailmaa. Klikkaa kuvaa, jos haluat nähdä sen suurempana.

15.9.2021

Jouko Piho:

Kirjoitustyylini

Kirjoitan usein terävästi. Profeetta ei voi julistaa muulla tavoin.

Minulle totuus on tärkeämpi asia kuin se, että joku voi loukkaantua totuudesta. Pahuuden kanssa ei voi saada aikaan mitään yhteisymmärrystä tai sivistynyttä keskustelua.

Lietson vihaa vääryyttä vastaan. Vihaan ja vastustan sitä, mitä Jumalakin vihaa ja jonka hän tulee aikanaan tuomitsemaan.

Tällainen viha on oikein. Pahuutta ei pidä paapoa tai on itsekin osa syntiä ja Jumalan tuomion alla.

 

14.9.2021

Maskiteatteria

Yläkuvassa USAn demokraatit keskustelevat keskenään ilman maskeja, mutta alakuvassa useimmilla on maskit, koska paikalle tuli valtamedian tiedotusvälineet kuvaamaan. Jos tämä ei ole valheellista ja tekopyhää teatteria, niin mikä on? Klikkaa kuvia, jos haluat nähdä ne isompana.

12.9.2021

Jouko Piho:

Suomalaiset, älkää alistuko diktatuuriin!

Kuten sammakko keitetään vähitellen kuoliaaksi, niin samoin ihmisten vapauksia viedään pikku hiljaa, jotta ihmiset eivät nousisi vastarintaan, vaan tottuisivat uuteen normaaliin muka väistämättömänä asiana, kunnes kaikki on liian myöhäistä.

Suomalaiset, älkää alistuko diktatuuriin!

10.9.2021

Jouko Piho:


Tehkää kapina - paluu normaaliin!

Kaupassa oli edessäni kassajonossa kolme henkilöä ilman maskia. Tällaista normaaliutta ei ole näkynyt pitkään aikaan.

Jokohan järki ja itsenäisyys alkaisivat vihdoinkin toimia aivopestyillä ja pelokkailla lampailla, että he eivät enää käyttäisi turhia ja haitallisia maskeja, vaan heittäisivät nämä poliittisen alistamisen merkit ikuisesti roskikseen?

Tehkää kapina eliitin poliittista manipulaatiota ja valtamedian propagandaa vastaan.

 

8.9.2021

Jouko Piho:

Risti päärynässä

Ostin tänään Loviisan S-Marketista yhden päärynän. Huomasin vasta kotona, että päärynässä näkyy selvästi risti.

7.9.2021

Jouko Piho:

Laittomuus pääsee valtaan

Raamatun mukaan lopunaikana laittomuus pääsee valtaan ja viimeinen diktaattorikin eli Antikristus on nimeltään Laittomuuden ihminen. Ihmisiä hämätään ja eksytetään siten, että kaikki laittomuus puetaan tietysti laillisuuden valeasuun.

 

Jouko Piho:

En valehtele

Minua syytetään valehtelijaksi.

Väite on väärä. Mikään ei ole minulle niin tärkeää kuin rehellisyys. Minut tuntevat tietävät tämän todeksi.

Valehtelu on sitä, että tuo esille propagandasyistä jonkin väitteen, vaikka tietää sen olevan valetta.

Näinhän on tehty kautta historian. Mieleeni tulee erityisesti katolisen kirkon jesuiitat, jotka perustelivat valehtelemista iskulauseella ”Tarkoitus pyhittää keinot”.

Heidän jälkeensä kaikki diktatuurit ovat noudattaneet samaa oppia, että valehdella saa ja pitää, jos se edistää heidän asiaansa. Tunnetuimpia ovat natsit ja kommunistit, mutta samaa kyynistä valehtelua on myös lännen muka-demokratioissa, kuten USAssa ja EU:ssa.

Minä en toimi koskaan niin, että levittäisin tarkoituksenmukaisuussyistä tietoisesti jotakin valhetta.

Jos kirjoittamani asiat tai jotkin yksityiskohdat eivät pidä paikkaansa, kyse ei ole tahallisesta valehtelusta, vaan erehdyksestä tai saamistani vääristä tiedoista. Tosin niidenkin kohdalla voi olla kyse siitä, että jotkut pitävät informaatiotani virheellisenä, vaikka se olisikin totta.

Sanotaan, että erehtyminen on inhimillistä. Nyt netin verenhimoisilla teilaajilla ei ole mitään humaanisuutta, vaan he leimaavat pienenkin virheen jälkeen minut ja monet muut valehtelijaksi. Tällöin he rikkovat surutta kahdeksatta käskyä vastaan, että lähimmäisestä ei pidä sanoa väärää todistusta.

6.9.2021

Jouko Piho:

Minä olen huutava ääni

Jumala puhuu minulle monin eri tavoin, myös laulujen kautta.

Menin tänään kauppaan ja laitoin autoradion päälle. Juuri silloin nainen lauloi: ”Minä olen huutava ääni.”

Koin silloin voimakkaasti, että tuo on minun tehtäväni: minäkin olen huutava ääni, kuten Johannes Kastaja, joka saarnasi erämaassa parannusta ja Messiaan tulemusta.

6.9.2021

Jouko Pihon kannanotto:

Tuomareilla ei ole pätevyyttä Raamatun tulkitsemiseen

Tuomareilla ei ole pätevyyttä Raamatun tulkitsemiseen eikä oikeutta tuomita rikolliseksi yhtä raamatuntulkintaa, jota suuri osa kristikunnasta kannattaa. Suutari pysyköön lestissään.

4.9.2021

Jouko Piho:

Lopunaikojen viimeiset vallankumoukselliset

Jeesukselle uskolliset kristityt (eivät kaikki kristityt) ja monet juutalaiset (eivät kaikki) ovat viimeisten aikojen uljaimmat ja lopulta ainoat vallankumoukselliset, koska kaikki muut eli lähes koko maailma tulee alistumaan Antikristuksen vallan alle.

4.9.2021

Totuuden kertominen on vallankumouksellista

George Orwell: ”Maailmanlaajuisen petoksen aikana totuuden kertominen on vallankumouksellinen teko.”

Jouko Piho: ”Ole vallankumouksellinen ja itsenäinen ajattelija äläkä usko vallanpitäjien, viranomaisten, valtamedian ja harhaanjohdetun enemmistön eli muiden ihmisten valheita.”

4.9.2021

Jouko Piho:

Mikä ohjaa ihmisiä?

Ihmisiä ohjaavat yksipuolisen näkemyksen valinneet poliittiset päättäjät, viranomaiset, valtamedia ja suuren yleisön muodostama enemmistö. Totuudella ei ole niinkään väliä, kunhan on samaa mieltä kuin muutkin ihmiset, ettei vain tule syrjityksi ja haukutuksi.

Onneksi meitä toisinajattelijoitakin on jonkin verran, meitä, joita ohjaa vain totuus. Me maksamme siitä kalliin hinnan, mutta joka penni on sen arvoinen. 

4.9.2021

Jouko Pihon kirja-arvio:

Kansalainen Kekkonen – Suuri suunnitelma

Olin 9-vuotias, kun Urho Kekkosesta tuli v. 1956 Suomen tasavallan kahdeksas presidentti. Olen siis elänyt Kekkosen presidenttikauden ja lukenut hänestä myös monia kirjoja, mutta oli silti hyvin mielenkiintoista tutustua amerikkalaisen toimittajan ja historioitsijan Gordon F. Sanderin tänä vuonna 2021 ilmestyneeseen uutuuskirjaan ”Kansalainen Kekkonen – Suuri suunnitelma”, koska tässä 507-sivuisessa järkäleessä oli melkoisen paljon täysin uusia tietoja.

Sander perehtyi Urho Kekkosen presidenttikausiin kuuden vuoden ajan käännättäen suomenkielisiä lähteitä, kahlaten arkistoja ja tehden haastatteluja Suomessa ja Yhdysvalloissa.

Kyseinen kirja keskittyy kuitenkin Kekkosen ensimmäisen kauden 1956-1962 tapahtumiin, joten mukana on tuoretta informaatiota niin vuoden 1958 yöpakkasista kuin vuoden 1962 noottikriisistä.

Ensimmäisen presidenttikauden alussa lähes puolet kansasta vihasi Urho Kekkosta. Kauden lopussa hänelle ei ollut varteenotettavaa vaihtoehtoa. Yhdysvaltalainen Gordon F. Sander kertoo tarkasti, miten kaikki oikein tapahtui.

Yllättäviä paljastuksia sisältävä teos kuvaa, kuinka täpärästi presidentiksi valittu Kekkonen teki itsestään korvaamattoman niin kotimaassa kuin ulkopoliittisesti, ja sijoittaa UKK:n ja Suomen osaksi paljon suurempaa, Neuvostoliiton ja USA:n välistä kylmää sotaa, joka oli tuon tuosta vähällä kuumeta tuliseksi yhteenotoksi.

Gordon F. Sander kirjoittaa poikkeuksellisen vauhdikkaasti ja tarkastelee Kekkosen ensimmäistä, käänteentekevää ja dramaattista presidenttikautta amerikkalaisin silmin, vapaana suomalaiskirjoittajien rintamalinjoista. Sen takia Sander on voi sekä kehua Kekkosta että myös antaa suorasanaista arvostelua. Suomessa taas on varsin yleistä, että osa tutkijoista ja kirjoittajista on lähes kritiikittömiä Kekkosen ihailijoita, kun taas toiset ovat lähes kritiikittömiä Kekkosen vastustajia samaan tapaan kuin oli tilanne Kekkosen eläessäkin. Olen itse Sanderin linjoilla eli tunnustan monet Kekkosen ansiot, mutta arvostelen toisaalta myös joitakin hänen politiikkansa lieveilmiöitä.

Suosittelen Sanderin kiintoisaa teosta kaikille historiasta, Suomesta, Yhdysvalloista, Neuvostoliitosta, Kekkosesta, Kennedystä ja Hrushtshevista kiinnostuneille ihmisille.

30.8.2021

Jouko Piho:

Sanna kertoo veljensä Samin koronarokotekuolemasta Levelin studiossa

Koska joku ehdotti minulle jokin aika sitten somessa, että olisi hyvä, jos joku 32-vuotiaana kesäkuussa 2021 koronarokotteen jälkeen kuolleen Sami Naukkarisen omaisista antaisi haastattelun Levelin studiolle, kysyin asiaa lähisukulaisilta ja Nico Giansantilta.

Kummatkin tahot suostuivat ja 29.8.2021 klo 21 striimattiin Levelin studiossa lähes kuusituntinen lähetys, jossa oli mukana myös Sami Naukkarisen sisko Sanna Naukkarinen, vaimoni tyttärentytär, joka kertoi tosiasioita veljensä kuolemasta, johon ei ole löytynyt mitään muuta syytä kuin koronarokotteen aiheuttama sydämen laajennus ja useat keuhkoveritulpat. Ruumiinavauksen tehnyt kuolinsyyntutkija piti syy-yhteyttä koronarokotteeseen niin todennäköisenä, että hän halusi auttaa omaisia ja tarjoutui tekemään haittailmoituksen Fimealle.

Tässä linkki ohjelmaan, jossa Sannan osuus on 23 minuuttia 1:53 ja 2:16 välillä: https://youtu.be/TqVc6aajUU8 . Jakakaa tätä linkkiä laajalti.

28.8.2021

Jouko Piho:

Kristillisdemokraatit yrittää nostaa kannatusta maallistumisen avulla

Helsingin Sanomat otsikoi 28.8.2021 uutisensa KD:sta ”Kristillisdemokraatit kipuilee uskontoleimaa”.

Juttu alkaa: ”Kristillisdemokraattien heikko menestys kesäkuun kuntavaaleissa on saanut puolueen harrastamaan itsetutkistelua perjantaina alkaneessa, etäyhteyksin järjestettävässä puoluekokouksessa.”

KD teetti huonon vaalimenestyksen jälkeen sisäisen analyysin, jonka mukaan monet jäsenet kokivat, että puolueen profiloituminen uskontopuolueeksi laskee kannatusta.

Olen eri mieltä. En usko, että lisääntyvä maallistuminen ja yleispuolueen statuksen tavoittelu auttaa KD:ta nostamaan kannatustaan. Maallisia yleispuolueita on jo tarpeeksi. Nyt olisi tilausta kunnon radikaalille uskontopuolueelle, mutta tätä maailmaa ja sen mielipiteitä mielistelevä KD ei voi sellainen olla.

26.8.2021

Jouko Piho:

Uusi uskonto

Suomessa ja koko maailmassa leviää vauhdilla uusi uskonsuunta, joka on kiivas ja suvaitsematon, ja vaatii kannattajiltaan ehdotonta tottelevaisuutta, kuten maski- ja rokotepakkoa. Uuden uskonnon nimi on KORONALAHKO. Älä usko eliitin ja sen omistaman valtamedian valhepropagandaa.

26.8.2021

Jouko Piho:

Miksi länsi suosii islamia?

Miksi lännen ateistit, vihreät, feministit ja vasemmistolaiset sekä suuri osa marxilaisen ja arvoliberaalin ideologian omaksunutta omasta aatteestaan luopunutta keskusta-oikeistoa ja maailmanmielisiä liberaalikristittyjä suosivat takapajuista ja naisia sortavaa islamia eivätkä näe sen vaarallisuutta?

Vastaan: ”Koska heillä kaikilla on sama väärä henki, joka vastustaa oikeaa Jumalaa ja Raamatun arvovaltaa puolustavia ja Jeesukseen uskovia kristittyjä. Kyseessä on siis epäpyhä allianssi eli heitä yhdistää yhteinen vihollinen.”  

26.8.2021

Jouko Piho:

Islam on väärä uskonto

Islam on pakanuudesta, juutalaisuudesta ja kristinuskosta tietoja ja vaikutteita saanut antijuutalainen ja antikristillinen väärä uskonto, jota tulee vastustaa, koska se kieltää Jeesuksen jumaluuden ja pelastuksen armosta ja uskosta sekä vainoaa juutalaisia ja kristittyjä.

26.8.2021

Jouko Piho:

Oikea ja väärä siirtolaisuus

Oikea siirtolaisuus on siirtymistä laillisesti toiseen maahan työtä tekemään, naimisiin tai opiskelemaan. Väärä siirtolaisuus on tunkeutua väkisin toisiin maihin valehdellen ja teeskennellen olevansa pakolainen, vaikka etsiikin vain ilmaista sossun kustantamaa helppoa elämää.

25.8.2021

Jouko Piho:

Miksi en voi kuulua mihinkään?

Olen yrittänyt olla mukana jäsenenä eri seurakunnissa ja poliittisissa puolueissa, mutta olen aina joutunut eri syistä niiden ulkopuolelle. Olen joko eronnut, kun minua on estetty toimimasta tai minua ei ole otettu mukaan alunperinkään. Omiakin yrityksiä on ollut, mutta ilman menestystä.

Olen tullut vihdoinkin siihen loppupäätelmään, että minun ei itse asiassa tule kuulua mihinkään ihmisten yhteisöihin. Minun tulee olla yksinäinen susi.

Miksi moinen johtopäätös?

Siksi, että koen, että minun on profeettana parempi olla yksin, riippumaton (Paavalikin oli) ja kaiken ulkopuolella, jotta voisin nuhdella mitä tahansa seurakuntia, puolueita ja järjestöjä niiden ja niissä toimivien ihmisten synneistä ja pahoista teoista, jos Jumala käskee minua niin tekemään.

Jos olisin mukana jossain tällaisessa yhteisössä, niin tällainen Jumalan tuomion esiintuominen voisi olla vaikeampaa. Tai jos kuitenkin julistaisin sen mitä Herra kehottaa minua sanomaan, niin saisin potkut alta aikayksikön, joten on parempi, että en kuulu mihinkään.

Olen erämaan huutava ääni, jota kukaan ei voi määrätä, paitsi Jumala.

 

Jouko Piho:

Muslimien pitää auttaa muslimeja

Muslimien vihaamalla ja halveksimalla lännellä ei ole mitään velvollisuutta auttaa muslimien keskinäisten sotien takia ahdinkoon joutuneita ihmisiä. Se velvollisuus kuuluu maltillisille muslimivaltioille, joita on suurin osa, monet vielä hyvin rikkaita.

22.8.2021

Jouko Piho:

Halveksin anonyymejä somekirjoittajia

Somessa suurin osa kirjoittajista on anonyymejä eli he kirjoittavat ilman oikeaa nimeään jollain nimimerkillä.

Ymmärrän, että joillain harvoilla ihmisillä ei ole heidän työnsä, turvallisuutensa ja elämäntilanteensa takia muuta mahdollisuutta.

Mutta en hyväksy niitä kaikkia muita, jotka valitsevat nimettömyyden voidakseen sen suojista suoltaa valheita ja kaikenlaista sontaa toisten niskaan. Minusta sellainen puskista sala-ampuminen on raukkamaista, halveksittavaa ja vastuutonta. En voi ottaa vakavasti yhdenkään anonyymin kirjoittajan viestiä, koska en tiedä, kuka sen takana on.

22.8.2021

Jouko Piho:

Biden on heikko - Trump palaa presidentiksi

Trumpin paluu presidentiksi näyttää päivä päivältä selvemmältä. Bidenin mentaaliset ongelmat, täysi virhearviointi ja katastrofi Afganistanin tilanteen hoidossa ovat johtaneet siihen, että USA on tällä hetkellä ilman voimakasta johtajaa. Kansa kaipaa sellaista takaisin. Trumpin suosio on pilvissä.

22.8.2021

Jouko Piho:

Somen valheväitteitä minusta

Some on täynnä valheellisia väitteitä, kuten että minä olen homo, natsi, hullu, narsisti, eksyttäjä, Luciferin palvoja ja väärä profeetta, vaikka minä olen mieleltäni terve ja hetero Jumalan palvoja, palvelija, profeetta ja natsismin, kommunismin, Luciferin ja tulevan Antikristuksen vastainen totuuden julistaja, joka ei hae omaa vaan Jumalan kunniaa.

20.8.2021

Jouko Piho:

Bannipolitiikkaa

Uusi Suomi on antanut monille ikuisen bannin, minullekin. Facebook antaa 30 päivän banneja eriävistä mielipiteistä, kuten minulla on parhaillaan. Helsingin Sanomat ei julkaise lähettämiäni mielipidekirjoituksia.

En ole saanut banneja Twitterissä, VKontaktessa, MeWessä, Hommaforumilla, Ylilaudalla, Telegramissa, Suomi 24:ssä enkä Youtubessa, joissa olen mukana. Sen lisäksi voin julkaista vapaasti tekstejäni omilla nettisivuillani www.jouko-piho.fi.

Eli jonkin verran sananvapautta on vielä jäljellä, mutta liian paljon Suomessa on myös bannipolitiikkaa, joka perustuu vain liberaalin ja usein vasemmistolaisen median sotaan konservatiivisia ja kristillisiä mielipiteitä vastaan, joille ei haluta antaa julkisuutta.

18.8.2021

Jouko Piho:

Kannanottoni sisällissodalla uhoamiseen

Ymmärrän että ihmiset ovat hyvin väsyneitä, turhautuneita ja suuttuneita mielivaltaisiin sulkuihin, rajoituksiin, maskipakkoihin ja pakkorokotuksiin, varsinkin lapsille, mutta haulikoilla, barrikadeilla, kapinalla ja sisällissodalla uhoaminen ei ole oikea keino. Ainoa ratkaisu tähän hulluuteen on Jumalan taivaasta antama hengellinen herätys, joka muuttaa ihmisten ajattelun ja mielipiteet.

17.8.2021

Sami Naukkarisen äidin haastattelu

Koronarokotteen ottamisen jälkeen 32-vuotiaana kuolleen Sami Naukkarisen Maria-äidin haastattelu: https://youtu.be/u40rDSGgcOI .

14.8.2021


Jouko Piho:

Kannanottoni Riikka Purran valinnan johdosta

Tapasin tänään Perussuomalaisten uudeksi puheenjohtajaksi valitun Riikka Purran ensimmäisen kerran 21.10.2018, kun olin silloisen puoluehankkeeni Siniristin Liiton teltan kanssa Lohjan Suurmarkkinoilla kannattajakortteja keräämässä.

Jussi Halla-aho tuli teltallamme käymään mukanaan PS:n poliittinen suunnittelija Riikka Purra. Halla-aho sanoi: ”Kuulin, että sinä olet täällä torilla, joten halusin tulla tervehtimään sinua!” Samalla hän esitteli Riikan minulle. Olin iloinen ja otettu, mutta hämmennyin sen verran, että tilanteesta ei tullut otettua valokuvaa.

Tiesin heti, että tämä ei ole sattumaa, vaan Halla-aho halusi minun tutustuvan seuraajaansa. Tai siis ainakin minä ajattelin niin, ehkä myös he.

Olen sen jälkeen seurannut Riikka Purran puheita ja kannanottoja, joista olen enimmäkseen täysin samaa mieltä kuten olin Halla-ahonkin kanssa. Jos on jotain eroja, niin kyse on lähinnä korostuseroista kuten aina politiikassa, jossa jotkut ovat maltillisempia ja toiset haluavat taas radikaalimpaa toimintaa.

Riikka Purra haluaa viedä Perussuomalaiset seuraavaan hallitukseen, mutta vain, jos PS onnistuu siellä saavuttamaan oleellisia tavoitteitaan. Purra ei halua toistaa Timo Soinin virheitä, jotka johtivat kannatuksen dramaattiseen laskuun.

Purran hallitusehtojen toteutuminen vaatii Perussuomalaisten voittoa kevään 2023 eduskuntavaaleissa, jonka jälkeen Purran on vielä löydettävä hallitusneuvotteluissa kumppanit, joita voi aidosti olla vain keskustassa ja oikeistossa, koska Purra on monissa asioissa hyvin kaukana punavihreästä politiikasta ja erityisesti Sanna Marinista, jonka kanssa hän ei mahdu samaan hallitukseen.

Toivon, että tulevassa porvarihallituksessa on mukana myös Ano Turtiaisen johtama Valta kuuluu kansalle –puolue, koska vasemmistohegemonian torjumiseen tarvitaan kaikki konservatiiviset ja isänmaalliset voimat. Ajattelin ja toin esille jo vuosia sitten, että Suomeen tarvitaan PS:n lisäksi sitä radikaalimpi toinen oikeistopuolue, johon kaikki ne voisivat liittyä, jotka eivät syystä tai toisesta koe Perussuomalaisia omaksi puolueekseen tai eivät voi siinä toimia, vaikka haluaisivatkin.


Lopuksi lämpimät onnitteluni sinulle Riikka! Uskon, että sinusta tulee hyvä puheenjohtaja. Olet hyvä yhdistelmä järkeä, tahtoa ja tunnetta.

Toivon myös, että me voisimme vielä joskus tavata syvällisen keskustelun merkeissä, kuten oli puhetta Lohjan torilla vajaat kolme vuotta sitten, mutta siitä ei koskaan tullut mitään. Minulla olisi sinulle sanoma Jumalalta.

12.8.2021

Onko Turtiaisen VKK profetoitu uusi oikeistopuolue?

Julkaisin 30.7.2015 nettisivullani www.jouko-piho.fi osiossa Profetioita 4 seuraavan sanoman: ”Uskovan miehen 28.7.2015 Herralta saama ilmoitus. Perussuomalaiset tulevat jakaantumaan ja syntyy uusi puolue vanhan rinnalle. Uusi puolue tulee olemaan radikaalein puolue eduskunnassa. Siihen liittyvät kovimmat oikeistovoimat. Hallitus hajoaa ja järjestetään uudet vaalit. Suomi eroaa EU:sta.”

Toteutuuko tämä kuusi vuotta sitten tullut profetia nyt, kun Ano Turtiaisen johtama Valta kuuluu kansalle –puoluehanke sai eilen yhdessä vuorokaudessa kokoon vaadittavat 5000 kannattajakorttia, mikä on huikea Suomen ennätys ja todellinen poliittinen ilmiö, mikä puhuu valtavasta ja ilmeisen patoutuneesta kannatuksesta.

VKK määrittelee itsensä keskusta-oikeistolaiseksi puolueeksi, mikä näkyy myös lukemastani puolueohjelmasta, jossa on paljon hyviä ajatuksia, mutta ne on kirjoitettu hyvin lyhyesti ja maltillisesti eli sen perusteella ei saa kuvaa mistään radikaalista oikeistopuolueesta.

Todennäköisesti kyse on viisaasta valinnasta, että halutaan alussa käyttää mahdollisimman vähän provosoivaa kieltä, vaikka todelliset tarkoitukset olisivatkin pidemmälle meneviä.

Aika näyttää miten on.

Uskon joka tapauksessa, että profetoitu uusi oikeistopuolue syntyy Suomeen, oli se sitten VKK tai jokin muu.

12.8.2021

Jouko Pihon onnittelut Ano Turtiaisen VKK-puolueelle

Lämpimät onnitteluni Ano Turtiaisen VKK-puolueelle! Te teitte Suomen ennätyksen: 5000 kannattajaa yhdessä vuorokaudessa. Tämä on poliittinen ilmiö, jota valtamedia väheksyy vielä pitkään, kunnes se ei enää ole mahdollista. Kaikki muuttuu Suomessa.

10.8.2021


TIEDOTE: VKK puolueeksi – kannatusilmoituksien keräys alkaa

Oikeusministeriö on hyväksynyt Valta kuuluu kansalle (VKK) -yhdistyksen puolueohjelman, joten yhdistys ryhtyy keräämään kannattajailmoituksia. Yhdistyksen tavoitteena on kansanvallan vahvistaminen muun muassa lisäämällä suoraa demokratiaa esimerkiksi kansanäänestysten muodossa.

Kansanedustaja Ano Turtiainen on puoluehankkeen yhtenä vireille panijana tyytyväinen projektin ripeään etenemiseen:
– Puoluehanketta ryhdyttiin rakentamaan kesäkuussa. Säännöt hyväksyttiin nopeasti ja sujuvasti sekä PRH:ssa että oikeusministeriössä, ja nyt myös puolueohjelma on saanut oikeusministeriön siunauksen.

– Yhdistys tarvitsee vähintään 5000 henkilöä, jotka kannattavat yhdistyksen rekisteröimistä puolueeksi. Uskon, että tarvittava määrä saadaan kokoon hyvinkin nopeasti. Kannattaminen ei sido mihinkään, mutta se mahdollistaa uuden puolueen syntymisen.

Kannatusilmoituksia ryhdytään keräämään sähköisesti puoluerekisteri.fi-palvelussa keskiviikkona 11.8.2021.

Turtiainen kertoo, että ihmiset yli puoluerajojen ovat kovasti kyselleet VKK:n puolueohjelmaa, ja nyt oikeusministeriön hyväksymä yleisohjelma sekä yhdistyksen säännöt ovat luettavissa yhdistyksen internetsivuilla:
VALTAKUULUUKANSALLE.FI

8.8.2021

Jouko Pihon tietoisku koronarokotteista:

Koronarokotevalmistajat: "Teho ja turvallisuus eivät ole tiedossa." Valtamedia, poliitikot ja viranomaiset: "Koronarokotteet ovat tehokkaita ja turvallisia." Ketä uskot?

5.8.2021

Ron Paulin viesti maski- ja koronavalheista

Ron Paul: ”Amerikkalaisten (ja kaikkien ihmisten) tulisi pysähtyä miettimään heille syötettyjä valheita. Maskit ovat vain psykologista manipulaatiota. Monet maineikkaat lääkärit ja tiedemiehet ovat sanoneet, että maskit ovat hyödyttömiä ja mahdollisesti vahingollisia. Sulut ja rajoitukset on tarkoitettu ehdollistamaan ihmisiä tottelemaan kyselemättä. Kansakunta, joka vain tekee mitä ”asiantuntijat” kertovat, on kypsä siirtymään täydelliseen tyranniaan.”

Jälkikirjoitus:

Sain taas 30 päivän bannin Facebookiin julkaistuani tämän Ron Paulin viestin maski- ja koronavalheista, mikä sisälsi samoja mielipiteitä, joista minä olen kirjoittanut jo kuukausien ajan Facebookissa ilman banneja. Eli vain nimi Ron Paul sai aikaan bannin myös minulle.

Jaakob 17.11.2021 14:29

www.kauppalehti.fi/uutiset/rokottamattomien-pandemia-uhkaa-kasvua-euroalueella-varoitus-dramaattisesta-talousiskusta/981fa006-03d0-47b2-90aa-089702be1838

Jaakob 17.11.2021 14:30

Italian neljäs korona-aalto sai alkunsa Triesten suurista koronapassia ja -rokotuksia vastustaneista mielenosoituksista.

Rebekka 17.11.2021 05:27

Kiitos Jumalalle, että olet terveeksi julistettu, Jouko. Hänen sanansa mukaan.

Merja 17.11.2021 14:35

Jumala säästi Joukon nyt toistaiseksi syövältä, sillä hän ei ole nyt vähään aikaan antanut vääriä profetioita.

Trypanofobia 12.11.2021 19:24

Ihmettelen Joukon kommenttia, että koronarokote on tehoton? Jos rokotetta emme olis ottaneet, hautausmaat täyttyisivät muutamassa vuodessa koronaan kuolleista.

Trypanofobia 12.11.2021 19:43

Jouko, sinä olet jo vanha mies! Etkö kasvaisi jo aikuiseksi ja lopettaisit joutavanpäiväisen vaahtoamisen koronarokotteita vastaan, ne ovat pelastaneet Suomen.

Trypanofobia 12.11.2021 19:38

Kerro Jouko minulle, kuinka monta on Suomessa kuollut koronarokotteeseen? Meidän kunnassa 85 % on ottanut kaksi rokotetta ja yhtään kuollutta ei ole tullut!

Trypanofobia 12.11.2021 19:34

Sairastin koronan 2020 ja kokemuksesta tiedän, että se on vakava tauti. Itselläni pahin vaihe kesti toista kuukautta, keuhkot ja pää kipeänä ja olin voimaton.

Trypanofobia 12.11.2021 19:31

Jouko tulee sairastumaan koronaan ennemmin tai myöhemmin, toivottavasti ei hakeudu hoitoon, koska hän ei usko, että koronasairaus on olemassa.

Trypanofobia 12.11.2021 19:27

Myös Joukon epäitsekäs toiminta sairaalassa on mielestäni anteeksiantamatonta. Koronaan sairastumista voidaan ehkäistä maskeilla ja muilla ao. Keinoilla.

Kalman tilastot 11.11.2021 01:36

Yle.fi rokotettujen määrä suurempi ennen 6.10.2021datalähteenvaihtoa,luvusta minus kuolleet ja ulkomaille muuttaneet,matkustusrajoitukset tiukat, paljon kuollut

Kt 11.11.2021 01:43

Luvusta siis vähnetty ne 1 kertaa rokotetut, jotka joko kuolleet tai muuttaneet ulkomaille, rajoituksilla korkeintaan muutamat tuhat ulkomaille, loput kuollut..

Lukasenko 10.11.2021 14:25

Näkemykseni mukaan putin ja lukasenko yhdessä ovat juonessa mukana, rahahanat lännestä ovat vähentyneet ja kannatus omassa maassa on pohjalukemissa.

Lukasenko 10.11.2021 14:42

Putinilla on oma kannattajajoukko, joka vastaa saksalaisten Gestapon miehiä. Tulee mieleen vuosien 1938-1945 sodat, silloin puola vallattiin ensiksi sitten muut

Lukasenko 10.11.2021 14:37

Eli toteutuvatko Joukon ennustukset venäjän hyökkäyksestä Suomeen ja Eurooppaan? Putin on jokatapauksessa sellainen broileri, jolta luonnistuu myös sotatoimet.

Lukasenko 10.11.2021 14:35

Puolan rajalla valkovenäjän sotilaat tekeytyvät pakolaisiksi, uhkailevat puolalaisia sotilaita, jos joku heistä kuolee, lukasenko aloittaa venäjän kanssa sodan!

Lukasenko 10.11.2021 14:31

Ergoan lähettää lukasenkolle miljoona pakolaista, afkanistanista toinen miljoona. Putini tuhosi syyria ja kuljettaa nyt pakolaisia EU:n rajoille, hybridisotaa!

Lukasenko 10.11.2021 14:28

Kun puolaan ei pääse, pakolaiset ohjataan baltiaan ja seuraavaksi Suomen rajoille. Haavisto ja Ohisalo toivottivat lukasenkon masinoimat pakolaiset tervetulleks

Lukasenko 08.11.2021 19:11

Valkovenäjä kuljettaa pakolaisia väkisin Puolan ja Latvia rajoille. Eu ei kykene estämään sitä, saamme katsella tv:sta Lukasenkon hyökkäystä.

Merja 09.11.2021 06:58

Kieltämättä tämä pakolaisvirta heikentää entisestään EUta. Jeesus kait sanoisi, Pakolaiset teillä on aina keskellänne. Tietenkin alkaa terroristifobian kylvämin

Merja 09.11.2021 06:55

Ajoitus on enempi kuin tarkkaa sekin. Saksan vaalit ovat nurkan takana ja Merkel poistuu kuvioista. Vasemmisto astuu asemiin. Siksi jätetään nyt pakolaisonglma

Merja 09.11.2021 06:53

Kaikki on hyvin organisoitu häirintä. Toki tiedettiin, että Afganistanin tilanne poikii johonkin suuntaan pakolaisia. Mutta näin selkeä reitti taas
löytyi.

Merja 07.11.2021 14:49

Selkeä ero on myös profeetallisuudella ja ennustuksilla, kuten korteista lukemisella ja muulla taikuudella. Näitä taikuuteen perustavia tekoja saa
vapaasti

Lukasenko 08.11.2021 19:13

Mitä Jouko ja Sakari miettivät tilanteesta, onko nykyiset toimet rajoilla Ok?

Merja 07.11.2021 14:54

Kirkon Ramattutunnilla pastorini väitti, ettei profeettoja enää ole. Todisteena teologian opinnot. Paljon kuulemma pohjautuu sattumaan.
Babylonia olis myös satu

Merja 07.11.2021 14:51

mainostaa ja ostaa. Moni myös uskoo niihin ja toimii provokatioiden mukaan. Sensijaan profetioihin viittaamalla saa kovaa vastustusta. Jopa valtion kirkossa.

Kylmää kyytiä 31.10.2021 19:29

Marraskuun sää on normaalia korkeampi, sademäärä normaalia. Korona leviää voimakkaasti idässä, siirtyen joulukuussa kohti pohjoista. Sairastuneita tulee paljon!

JARI 03.11.2021 04:16

https://www.afinalwarning.com/567688.html

Sakari Sormunen 29.10.2021 12:44

KD on pahassa pulassa kannatuksensa puolesta. Liike Nyt on lähellä kannatuksessa sitä, vaikka KD:llä ( entinen Kristillinen liitto ) on kymmenien vuosien...

Sakari Sormunen 29.10.2021 13:03

KD:n auttajana. Yksi sinulta KD puuttuu ja sen mukana kannatus, Jeesuksen Kristuksen nimen sensuroimaton esilläpito ja kunnioitus.

Sakari Sormunen 29.10.2021 13:00

Jumalan ja Jeesuksen nimen esiin tuomista esim. vaalitenteissä. Timo Soini ( puolueensa hajottanut ja 0 kansanedustajaa sillä saanut ) mies on lähinnä vitsi...

Sakari Sormunen 29.10.2021 12:57

Ihmiskonsteilla ei KD:n kannatusta nosteta, kuten on jo nähty. Ainoa toivo on Jumalan puuttuminen asioihin. Hän ei kuitenkaan auta asiassa, koska KD HÄPEÄÄ...

Sakari Sormunen 29.10.2021 12:55

KD halusi vaihtaa Päivi Räsäsen kasvot uusiin Sari Essayahin kasvoihin, kuvitellen sen auttavan kannatuksessa. Miten kävi? Vs. ei mitään vaikutusta.

Sakari Sormunen 29.10.2021 12:52

mistään mitään. Kuten Jouko Piho on kirjoittanut, KD:n maallistumisesta ei olisi sille mitään hyötyä. KD:n tulisi päinvastoin hengellistyä jos meinaa kasvaa.

Sakari Sormunen 29.10.2021 12:49

Maanselkä on aikaisemmin vaatinut, että KD:n pitäisi häivyttää jonnekkin USKONTOPUOLUEEN maineensa ja tosiasiallisesti MAALLISTUA. Maanselkä ei ymmärrä...

Sakari Sormunen 29.10.2021 12:47

puoluehistoria. KD on niin epätoivoisessa tilassa kannatuksensa kanssa, että on pyytänyt huomiseksi Timo Soinin seminaariinsa puhumaan. Puoluesihteeri Asmo...

Sakari Sormunen 28.10.2021 18:59

Muutama katkelma M.G:n profetiasta: " Näin sanoo Herra: " Minun vihani on noussut sinua kohtaan Suomi. Sinun johtajasi ja kirkkosi ovat yhdessä hyljänneet...

Iivari 29.10.2021 19:33

Eli jos teen kotoa etätöitä, niin kotini on työpaikkani ja tällöin ei olisi sopivaa juoda kotona saunaolutta? 😂 Sakari kunnon vitun jeesustelija

Iivari 29.10.2021 19:31

” itsekkin tiedät hyvin, että työpaikalle ei alkoholi kuulu”
Tässä taasen osoitat typeryyttäsi oikein hyvin.

Iivari 29.10.2021 19:29

Kovasti Sakari katsoo sormien läpi Koiviston Markun sekaantumista poikaan

Sakari Sormunen 29.10.2021 19:05

ja Jeesus toteaa lapsiin sekaantujista, että heille olisi parempi, että heitettäisiin myllynkivi kaulassa mereen.

Sakari Sormunen 29.10.2021 19:03

Mitä tulee siihen, että on jotenkin ok. piispa käyttää hyväkseen pikkupoikaa, niin mistähän tämänkin minun suuhuni keksit? Minä en tällaista hyväksy...

Sakari Sormunen 29.10.2021 18:59

Vs. IIVARI. Räsänen on täysin oikeassa kysymyksen kanssa ja itsekkin tiedät hyvin, että työpaikalle ei alkoholi kuulu ja se koskee myös vihersosialistia.

Iivari 29.10.2021 18:15

Sakarin mielestä on ihan ok jos joku piispa vähän nussii pikkupoikia, mutta jos demari ottaa vähän kuppia niin sehän se vasta kamalaa on.

Iivari 29.10.2021 18:12

Ja 900€ nyt on yks kärpäsen paska, mistä on täysin aivotonta alkaa itkemään.

Iivari 29.10.2021 18:11

Ihme vitun ulinaa taas. Eiköhän joka työpaikalla pidetä silloin tällöin illanistujaisia tms pikkujouluja ja siellä sitten otetaan vähän aikuisten mehua.

Sakari Sormunen 29.10.2021 14:51

yleisesti TYÖPAIKOILLA noudatettavaa raittiutta. Räsäseltä hyvä kysymys. Se ei tule valitettavasti johtamaan Marinin sosialistihallituksen huomioiden mihinkään.

Sakari Sormunen 29.10.2021 14:45

Näissä ryypättiin demareiden voimin lähes 900 e:n edestä veronmaksajien piikkiin. Räsänen ihmettelee sitä, että pääministerin työtehtävässä ei noudatettu...

Sakari Sormunen 29.10.2021 14:42

Kansanedustaja Päivi Räsänen ( KD ) on tehnyt kirjallisen kysymyksen siitä, toimittiinko oikein Sanna Marinin ( SDP ) Kesärannassa pitämissä RYYPPÄJÄISISSÄ?

Sakari Sormunen 29.10.2021 11:38

muistisairaus ja kompurointi lentokoneen rapuissa on vielä pientä hänen kelvottomien presidentin linjaustensa kanssa. Häneen ollaan laajasti tyytymättömiä.

Sakari Sormunen 29.10.2021 11:35

Mitä tulee Trumpin presidenttiyteen, niin hänellähän on täydet mahdollisuudet toiseen kauteen presidenttinä. Tämä nyt on vaan tosiasia. Jooseppi Bidenin...

Sakari Sormunen 29.10.2021 11:09

maahan tallaamisesta, avoliittojen ( SUSIPARIEN ) huoruudesta, kaiken kattavasta jumalattomuudesta, lut. kirkon leipäpappeudesta, rikkaiden ahneudesta jne.

Sakari Sormunen 29.10.2021 11:05

Läpi Raamatun on nähtävissä, että Jumala on kyllä pitkämielinen, mutta jumalattomuutta Hän ei loputtomiin siedä, tuomiot tulevat väistämättä Suomen avioliiton..

Sakari Sormunen 29.10.2021 11:02

/ lut. kirkolta siunauksensa pois. Näiden johtajat tulevat tyhmiksi. Kansan ylle tulee PUUTE ja tämä tullaan näkemään. Mitä puute sitten tarkoittaakaan?

Sakari Sormunen 29.10.2021 10:56

Vs. DAAVID. Kirjoitat hölynpölyä. Kyllä M.G:n profetiassa on hyvinkin paljon konkretiaa. Siinä KONKREETTISESTI ennustetaan, että Jumala ottaa valtiojohdolta....

Daavid 29.10.2021 08:36

Aivan niinkuin Pihokin nykyään. Ei ole tullut Väyrysestä presidenttiä, eikä Trumpistakaan tule enään, joten tyydytään profetioimaan ympäri pyöreitä 😂

Daavid 29.10.2021 08:34

Ei uskalleta enään ennustaa mitään konkreettista, kun niin monet profetiat mennyt jo pieleen 😂

Daavid 29.10.2021 08:32

Juuuhh 😂 Samanlaista soopaa mitä nämä muutkin kahden pennin ”profeetat” nykyään toitottaa.

Sakari Sormunen 29.10.2021 07:59

Vs. DAAVID. Kyllä hymysi hyytyy jos ja kun profetia alkaa toteutua. Puute on tulossa kansan ylle ja se ei ole mikä tahansa asia.

Daavid 29.10.2021 03:15

Siinäpä vasta turhanpäiväinen profetia. Kun bruttokansantuote laskee seuraavan kahdenkymmenen vuoden aikana 0,1%, voi M.G todeta -Mitä minä sanoin 😂

Sakari Sormunen 28.10.2021 19:13

Jumalalta Suomen jumalattomalle valtion ja lut. kirkon johdolle. Hänellä on mitta täynnä Suomen jumalattomuutta, jota Hän on katsellut vuosikymmeniä.

Sakari Sormunen 28.10.2021 19:08

johtajia, niin että he tulevat häpeillen pakenemaan julkisuutta, kun heidän tyhmien päätöstensä seuraukset tulevat paljastumaan kansalle. " Suoraa puhetta....

Sakari Sormunen 28.10.2021 19:05

sillä heillä ei tule olemaan enää viisautta. " Annan tulla puutteen kansanne ylle minkä tulette näkemään tulevina aikoina. " Tulen myös kurittamaan kansanne...

Sakari Sormunen 28.10.2021 19:02

minut ja yhdessä kääntäneet selkänsä minulle. " Tulen ottamaan siunaukseni maastasi pois. Kansanne johtajat tulevat tekemään tyhmiä ja järjettömiä päätöksiä,...

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia