Ajankohtaista 26

20.5.2021

Luciferin palvominen

David Spangler: "Kukaan ei astu sisään Uuteen maailmanjärjestykseen, ellei hän lupaudu palvomaan Luciferia. Kukaan ei astu sisään Uuteen aikakauteen, ellei hän ota Luciferin vihkimystä."

Jouko Piho: "Näin tulee tapahtumaan. Tämän aikakauden loppu tulee olemaan maailmanlaajuisen Saatanan ja Antikristuksen palvonnan aikaa. Paitsi niiden osalta, jotka kieltäytyvät palvomasta Saatanaa ja Antikristusta, vaan pysyvät mieluummin uskollisena Jumalalle ja Jeesukselle."

14.5.2021

1960-luvun Jyväskylän Siionin nuorten tapaaminen


Olitko nuorena mukana Jyväskylän Siion-seurakunnassa 1960-luvulla? Minä olin vuosina 1968-1970. Meitä varten on järjestetty retrotapaaminen 25.7.2021, mihin aion osallistua. Tule sinäkin mukaan, jos olit 1960-luvun helluntainuori Jyväskylän Siionissa.

https://www.facebook.com/events/917158352420522/?ref=newsfeed
 
 
Hyvää helatorstaita 13.5.2021!
13.5.2021

Hyvää helatorstaita!

Jeesus nousi taivaaseen, mutta tulee sieltä pian takaisin.
 

9.5.2021

Voitonpäivä ja surun päivä

Jouko Piho:

9.5. ei ole vain voitonpäivä natseista, vaan myös surun päivä, koska NL alisti Itä-Euroopan kommunistisen diktatuurin alle 45 vuodeksi. Eli kun yhdestä diktatuurista päästiin eroon, toinen diktatuuri tuli tilalle. Tätä tosiasiaa Venäjä ei halua eikä pysty tunnustamaan.

Vuonna 1941 ajateltu Suur-Suomi, joka ei toteutunut aseellisesti mutta joka tulee olemaan todellisuutta lähivuosina Jumalan tahdosta ja voimasta.

5.5.2021

Jouko Piho:

Suur-Suomea suunniteltiin v. 1941 - mutta vielä se toteutuu

Kun Suur-Suomen tavoittelu ei onnistunut 1920-luvun alun heimosodissa, suurta Suomea yritettiin luoda uudelleen Jatkosodan aikana v. 1941.

Asiasta kertoo erittäin mielenkiintoisesti Iltalehden uusin historialiite ”Erämaasota” osa 1, joka on julkaistu sen takia, että ensi kuussa tulee kuluneeksi 80 vuotta Jatkosodan alkamisesta.

Suomi ei koskaan täsmentänyt virallisesti sodan päämääriä, mutta epävirallisesti toivottiin Suomelta anastettujen alueiden palauttamisen lisäksi myös Suomen laajentumista heimoaatteen, taloudellisten intressien ja paremman sotilaallisen puolustusmahdollisuuden takia.

Suur-Suomen puolesta puhuivat esim. Suomen historian professori Jalmari Jaakkola, maantieteilijä Väinö Auer, historiantutkija Eino Jutikkala ja kansatieteilijä Kustaa Vilkuna. Päämajoitusmestari Aksel Airo muotoili sotilaalliset näkemykset hahmotellen viisi mahdollista uutta rajalinjaa Neuvostoliiton kanssa.

Koko idea oli kuitenkin Saksan sotamenestyksen varassa eli kun Saksa hävisi, myös Suur-Suomi –aate hävisi historian roskatynnyriin.

Vai hävisikö?

Uskon itse, että Suur-Suomen aika ei ollut 1920-luvulla eikä myöskään v. 1941, koska se olisi silloin rakennettu sotilaallisen voiman varaan, kuten AKS:n (Akateeminen Karjala-Seura) marssissa sanottiin: ”Ja Vienanlahdelta Laatokkaan me miekalla piirrämme rajan.”

Myös Mannerheim oli samoilla linjoilla kuuluisassa miekantuppipäiväkäskyssään 11.7.1941: ”Sotilaat! Se kamara, jolle astutte, on heimomme veren ja kärsimysten kyllästämää, pyhää maata. Teidän voittonne tulevat vapauttamaan Karjalan, teidän tekonne luovat Suomelle suuren, onnellisen tulevaisuuden.”

Suur-Suomea ei pystytty kuitenkaan luomaan sotimalla. Tämän takia monet ovat sitä mieltä, että koko Suur-Suomeen pyrkiminen oli epärealistista haihattelua ja on sitä edelleenkin.

Olen eri mieltä. Suur-Suomi tulee vielä toteutumaan, mutta ei aseilla, vaan Jumalan tahdosta ja Korkeimman vaikutuksesta, Hänen, joka määrää kansojen asumisen rajat.

Me tulemme näkemään Suur-Suomen syntymisen lähivuosien aikana. Silloin Suomesta tulee Pohjolan voimakkain valtio, joka ulottuu idässä Kuolaa myöten aina Vienanmeren Arkangeliin asti.

Oheisessa kuvassa näkyy vuoden 1941 ajattelu, mutta Suur-Suomi tulee olemaan tätäkin laajempi eli etelässä myös Inkerinmaa kuuluu silloin Suomeen ja Viro on valtioliitossa Suomen kanssa.
 

 

5.5.2021

Poliisin vuodatus

Vaikka suurin osa poliiseista ei ymmärrä, mistä on kysymys ja he noudattavat vain ylhäältä tulevia käskyjä, niin osa poliiseista käsittää mistä on kysymys ja häpeää.

https://www.facebook.com/jenni.koivisto.77/videos/10226628543117035 .


4.5.2021

Jouko Piho:

Karjala palautuu Suomelle

Jussi Konttinen Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä 5/21: ”Kukaties historia toistuisi ja Venäjä tekisi saman eleen kuin Aleksanteri I vuonna 1812 – palauttaisi Suomelle Karjalan. Se pyyhkisi katkeruudet ikiajoiksi.”

Näin tulee tapahtumaan. Karjala palautuu Suomelle, ei siis sodalla, vaan rauhanomaisesti neuvottelemalla.

3.5.2021

Jouko Piho:

Jos Päivi Räsänen tuomitaan, myös monet muut pitää tuomita

Jos Päivi Räsänen tuomitaan sanan- ja uskonnonvapauden käyttämisestään, niin silloin pitää tuomita tuhannet muutkin, kuten minä, jotka olemme kirjoittaneet samalla tavalla.

On täysin käsittämätöntä, että tikun nokkaan syytetyksi on nostettu vain yksi henkilö, vaikka meitä, jotka olemme kirjoittaneet samalla tavalla kuin Päivi Räsänen, on tässä maassa hyvin monia.

Jos Päivi Räsänen joutuu sanan- ja uskonnonvapauden käyttämisestään vankilaan, minutkin pitää passittaa telkien taakse, koska olen kirjoittanut vuodesta 2010 lähtien homoutta vastaan enemmän ja suoremmin kuin Räsänen.

3.5.2021

Tukea Päivi Räsäselle

Kävin antamassa tukeni Päivi Räsäselle jo 603 päivää sitten, mutta tilanne jatkuu, joten lisää allekirjoittajia tarvitaan. Käy sinäkin ilmaisemassa tukesi.

TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE!

ADRESSIT.COM

TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE!

TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE OIKEUSPROSESSISSA!ADRESSEJA ON LÄHETETTY JA LÄHETETÄÄN SOPIVIN VÄLIAJOIN ERI TAHOILLE PROSESSIN AIKANA! Haluamme tuoda Jumalan/Raamatun Sanan esiin niin kuin se on kirjoitettu! Jokainen kirjoitus, joka on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, on myös hyödylline...


2.5.2021

Jouko Piho:

Raamatun laki asettuu Suomen lain yläpuolelle

Valtakunnansyyttäjä: "Raamattu ei asetu Suomen voimassa olevan lain ja kansainvälisen lain yläpuolelle." Kyllä asettuu. Raamatun Sana tulee vielä tuomitsemaan Raija Nousiaisenkin siitä, että hän on asettunut Jumalan Sanassa ilmaistua tahtoa vastaan.

1.5.2021

Jouko Piho:

Viestini Helsingin Sanomille

Tein tämän päivän (1.5.2021) Helsingin Sanomien pääkirjoituksen innoittamana oheisen kirjoituksen. Pyydän, että kirjoitukseni julkaistaan Mielipideosastossa.

Ai niin, ettehän te julkaise poikkeavia mielipiteitä, koska Helsingin Sanomat ei ole moniarvoinen lehti, vaan yhtä ja tiettyä agendaa ajava yksipuolinen propagandaväline, kuten Pravda Neuvostoliitossa.

Silti Hesarilla on otsaa mainostaa Suomea sananvapauden mallimaana, vaikka viimeksi Päivi Räsäseltä on viety sekä sananvapaus että uskonnonvapaus.

Demokratiaan kuuluu oikeus olla sellaistakin mieltä, joka voi loukata joitakuita. Jos aletaan menemään loukkaantumisten mukaan, kohta kukaan ei voi sanoa mitään, koska aina voi joku pöyristyneenä loukkaantua.

Tällaiselle hysteeriselle loukkaantumisen kulttuurille täytyy tulla loppu. Tällainen on täysin mieletöntä.

Jouko Piho

1.5.2021

Jouko Piho:

Homoudesta varoittaminen on todellista lähimmäisenrakkautta

Helsingin Sanomien pääkirjoitus tänään 1.5.2021: "Kristillisyyden ydin ei ole sanoilla saivartelu vaan lähimmäisenrakkaus."

Raamatun opetuksen esille tuominen ei ole sanoilla saivartelua, vaan oikeaa helvetistä varoittavaa lähimmäisenrakkautta, koska miesten kanssa makaavat miehet eivät Raamatun ilmoituksen mukaan peri taivasten valtakuntaa.

Jos varoittaminen loukkaa niitä, jotka eivät piittaa Raamatun Sanasta tai tulkitsevat sitä väärin (kuten monet kristityt ja jopa papit ja piispatkin), niin sitten se loukkaa, mutta ei oman vakaumuksensa julistaminen mikään rikos ole, paitsi diktatuurissa.

HS kirjoitti myös pitkään jatkuneesta julmasta suhtautumisesta seksuaalivähemmistöihin. Kyse ei ole kuitenkaan siitä, että näihin ihmisiin suhtauduttaisiin julmasti (poikkeuksia voi olla, mutta niitä ei pidä yleistää), vaan siitä, että Jumala suhtautuu julmasti luonnonvastaisen irstailun syntiin. Syntiä ei pidä paapoa, vaan synti pitää tuomita. Synnin rakastaminen ei ole oikeaa rakkautta.

Ville Haapasalon georgialaisia hatsapureja, yksi avattuna ja kaksi vielä laatikoissaan.

23.4.2021

Ville Haapasalon hatsapurit

Näyttelijä Ville Haapasalo oli tänään 23.4.2021 myyntivaununsa kanssa Loviisan K-kaupan parkkipaikalla myymässä Puumalassa valmistamiaan georgialaisia hatsapureja, joissa on leivän sisällä georgialaista juustoa.

Ostin kolme laatikkoa. Yksi maksoi 12 euroa.

Piirakka oli hyvänmakuista ja varsin tuhtia niin, että siitä jaksoi kerralla syödä vain puolet, vaikka aluksi se näytti siltä, että voisi syödä koko piirakan.

Kysyin Villeltä, vieläkö hän aikoo filmata Venäjällä, johon Ville vastasi: ”Kyllä, kunhan sinne taas pääsee.”

Kysyin myös, onko tämä leipurin homma tuottoisaa, mihin Ville totesi, että kyllä on.

Annoin Villelle lahjaksi yhden kirjoistani eli Lopunaika 3:n.

Kuvassa Ville Haapasalon georgialaisia hatsapureja, yksi avattuna ja kaksi vielä laatikoissaan.

17.4.2021

Jouko Pihon kirja-arvio:

Perikato

En ollut ennen lukenut WSOY:n v. 2018 kustantamaa Ilkka Remeksen teosta ”Perikato”, mutta päätin tutustua kirjaan nyt, koska Remeksen aiempi tuotanto on ollut mielestäni kiinnostavaa. Ilkka Remeksen maailmanluokan trillerit ovat nostaneet hänet Suomen luetuimmaksi kirjailijaksi sekä faktaa ja fiktiota yhdistelevän tyylilajin mestariksi.


Enkä pettynyt nytkään.

Remeksen kirjat ovat vahvasti nykyhetkessä kiinni. Niissä on usein kansainväliseen politiikkaan liittyviä juonikuvioita, joiden avulla lukijaa herätellään päivänpolttaviin teemoihin. Kenelle Suomi kuuluu? Ovatko eurooppalaiset arvot uhattuina? Mikä on vastuumme hyvinvointivaltiona humanitaarisen kriisin edessä? Minkä verran suomalaisten tulisi mukautua erilaisista kulttuureista tulevien uusien asukkaiden tapoihin? Ovatko pakkopalautukset oikein? Entä kansalaistottelemattomuus?

Ilkka Remes tunnetaan jopa pelottavan ajankohtaisista trillereistään. Vuosi toisensa jälkeen voimme hämmästellä hänen kykyään kirjoittaa aiheista, joista kenenkään ei pitäisi tietää. Tässä Remestä auttaa hänen luottamukselliset keskustelunsa sotilas- ja turvallisuusalan asiantuntijoiden kanssa.

Tuorein kirja ”Perikato” käsittelee Eurooppaa uhkaavaa maahanmuuttoa, varsinkin radikaalin islamismin aiheuttamaa vaaraa, mikä näkyi jo siinä, että kirjan lopussa olevissa jälkisanoissa Remes kertoo, että tällä kertaa mukana oli teemoja, joita tuntevat ihmiset korostivat erityisesti luottamuksellisuuden merkitystä.

Kirjassa salainen konservatiivinen verkosto ”Europeana” yrittää rajoittaa Euroopassa näkemäänsä islamisoitumista. Verkostolla ei ole mitään islamia vastaan uskontona, mutta se näkee sen sijaan islamin poliittisena liikkeenä vaarallisena Euroopalle, joka voi vähitellen menettää omat arvonsa ja juurensa, mikä voi lopulta johtaa anarkiaan ja sisällissotiin.

"Europeanaan" on kuitenkin soluttauduttu — ja pian meneillään on maanosan tulevaisuudesta vastuuta kantavien tahojen välinen näkymätön sota.

Euroopan pilarit ovat murtumassa taistelussa häikäilemättömien ja piiloteltujen voimien välillä. Toiset niistä pyrkivät pitämään Euroopan avoimena ja liberaalina, toiset taas ajavat rajojen sulkemista ja perinteisten arvojen palauttamista.

Liberaaleja on varsinkin vihervasemmistolaisissa toimittajissa, joiden kohdalla Remes käyttää minulle ennen tuntematonta termiä patologinen altruismi, josta kärsivä ihminen suhtautuu poikkeuksellisen ymmärtäväisesti mutta samalla hyvin sinisilmäisesti avuntarvitsijoina esiintyviin ihmisiin riippumatta siitä, onko kyse todellisesta hädästä vai jostain ihan muusta.

Remes kiinnittää myös aivan oikein huomiota valtamedian tarkoituksellisen epäobjektiiviseen linjaan, jossa oman agendan, esim. myönteisen pakolaispolitiikan ajamiseksi, myös uutissisältöä väritetään eikä kantaa oteta vain pääkirjoituksissa ja toimittajien analyyseissa.

Ilkka Remeksen kirja on tututusti vetävä ja koukuttava, mutta sen verran sanoisin kritiikkiä, että juonenkehittelyssä on mielestäni jonkin verran liikaa henkilöitä ja tapahtumia, mikä vaikuttaa hiukan siihen, että luettavuus jossain määrin kärsii.

Mutta tästä huolimatta suosittelen Ilkka Remeksen kirjaa ”Perikato” kaikille aikamme ilmiöitä seuraaville ihmisille, koska fiktion muodossa kirjoitetussa kirjassa on myös hyvin paljon faktoja, jotka olisi syytä ottaa vakavasti, ennen kuin on liian myöhäistä.
 

13.4.2021

Jouko Piho:

Amerikan presidentinvaalien vaalipetoksia alkaa tulla ilmi

Olen kirjoittanut marraskuusta 2020 lähtien, että USAn presidentinvaaleissa tapahtui lukuisia vaalipetoksia.

Nyt näitä vaalivilppejä on alettu toden teolla tutkia eri osavaltioissa. Ja kuten oli odotettua, esiin on tullut valtava määrä todisteita siitä, että Trump voitti vaalit ylivoimaisesti, mutta erilaisten vaalirikosten avulla Biden saatiinkin yhdessä yössä voittajaksi.

Näistä edelleen jatkuvista rikosteknisistä tutkimuksista ja niiden tuloksista on useita linkkejä ja artikkeleita perustamassani Facebook-ryhmässä ”Trumpin kannattajat” osoitteessa https://www.facebook.com/groups/411633226875106 . Käy sieltä lukemassa useita asiaan liittyviä juttuja. Olet myös tervetullut hakemaan jäsenyyttä, jolloin voit itsekin kirjoittaa ryhmässä.

Laitan tähän oheen lyhyen tiivistelmän jo esille tulleista todisteista kuuden osavaltion alueelta.

Michigan: Joulukuussa 2020 asianajaja DePerno palkkasi rikosteknisen ryhmän Antrimin piirikunnan epäselvyyksien vuoksi. 22 Dominionin äänestyskonetta tutkittiin, jolloin löytyi yli 66 000 rekisteröimätöntä äänilippua.

Michiganin oikeustapaus osoittaa vaalipetoksen ja sähköisen vaikuttamisen 2020 presidentinvaaliin. Rikostekniset raportit paljastavat, että Joe Bidenille on annettu laittomasti tuhansia äänestyslippuja ja ääniä on manipuloitu elektronisesti. Analyysi toteaa, että äänestyskoneet käyttivät laittomasti langatonta tekniikkaa äänimäärien luovuttamiseen kolmansille osapuolille, jotka pystyivät tekemään muutoksia milloin tahansa, lisätä tai poistaa ääniä.

Perjantaina 9.4.2021 julkaistun rikosteknisen raportin mukaan Michiganista löytyi yli 66 194 rekisteröimätöntä äänestyslippua 9 läänistä ja äänestyskoneen sisältä löytyi emolevyyn asennettu modeemipiirisarja, joka käyttää kaupallista verizon-sim -korttia jolla on APN-kokoonpano. Yhteydellä voidaan ottaa käyttöön laitteen ja äänestyspalvelimen välinen viestintä, joka toimii virtuaalisessa yksityisverkossa.

Mississippi: Mississipissä todettiin 78% äänestyslipukkeista vilpillisiksi. Trump voitti Mississipin noin 216 000 äänellä.

Georgia: Koneisiin voitiin työntää jopa tyhjiä lippuja ja tallentaa ääni kenelle halutaan, eikä tästä jäänyt kirjausketjua.

Nevada: Nevadassa voitto ratkaistiin 34 000 äänellä Bidenille, vaikka tiedetään, että ainakin 42 000 äänestäjää on äänestänyt useammin kuin kerran. Myös postiäänien allekirjoitusten tarkastukset jätettiin tekemättä, vaikka Nevadassa annettiin satojatuhansia postiääniä. Korruptoitunut tuomari jätti huomiotta todisteet vaalipetoksesta.

Montana: Äänestystarkastus on löytänyt epäsäännöllisyyksiä, jotka ovat ominaisia ​​suuremmille demokraattisille kaupunkikeskuksille eli 6,33% äänestyslipuista oli ilman vaadittuja kirjekuoria.

Pennsylvania: Oikeusjuttu pakottaa Pennsylvanian ottamaan 21 000 kuollutta ihmistä pois äänestysluettelostaan.

Olen vakuuttunut siitä, että tämän kevään aikana tulee se ratkaiseva hetki, jolloin esiin tulleet todisteet vaalipetoksista ovat niin vahvat, että niitä eivät valheita edistäneet tuomarit ja valeuutisia levittäneet valtamedian edustajat voi enää puolustella, vaan Joe Biden todetaan laittomaksi presidentiksi ja oikeaksi presidentiksi astuu todellisen vaalivoiton kansalta saanut Donald Trump.

Tällöin myös Suomessa Bideniä kannattaneet ja Trumpia haukkuneet valtamediat eli vaalipetoksen jyrkästi kieltäneet valemediat joutuvat syvällisen itsetutkistelun paikalle kuten myös niiden väärämielistä uutisointia uskoneet monet suomalaiset, joista jotkut ovat haukkuneet todella pahasti niitä, jotka ovat tuoneet esille totuutta Yhdysvaltojen vaalirikoksista jo alusta alkaen.

Tähän liittyy myös se, että kun koko tämä sekava vyyhti selviää, niin myös Trumpin voitosta tuodut profetiat (minunkin) ansaitsevat muutakin arvoa kuin tolkutonta haukkumista. Ehkä joku moraalinen ihminen saattaa pyytää jopa anteeksi. Myönnän, että aikataulujen suhteen tuli erehdyksiä, mutta itse asia eli Trumpin voitto ja paluu presidentiksi oli sanomissa oikea.

13.4.2021

Traktorimarssi turpeen puolesta

Kannatan turpeen tuotannon jatkumista Suomessa. Vihervasemmisto tuhoaa ideologisessa vimmassaan Suomen.

https://mvlehti.net/2021/04/13/armotta-hakattu-turveala-kokoaa-maataloustuottajien-moottorimarssia-helsinkiin-vappuaattona-nyt-on-viimeinen-hetki-toimia/?fbclid=IwAR3EkqAbSjkgFoFNzDbnbE-Y5pP9y71ACQW4H_RO27FZVBCx1MmCcZ7qsxg

13.4.2021

Huumorivideo lataa suorat sanat koronahuijauksesta

Tää on niin totta joka sana.  Ei enää tiedä, itkiskö vai nauraisko.

https://www.facebook.com/jari.ollila.520/videos/1656875447835310/

9.4.2021

James Hirvisaari Levelin studion haastattelussa

James Hirvisaari oli 9.4.2021 Levelin studion vieraana. En ole ihan kaikista asioista samaa mieltä, mutta suurimmasta osasta kylläkin, joten päätin laittaa linkin ohjelmaan sivulleni.

https://www.youtube.com/watch?v=aEnkFBbdTv8

6.4.2021

Jouko Pihon kirja-arvio:

Varjo

Olen lukenut useita Ville Kaarnakarin sotatrillereitä, kuten hän itse kutsuu niitä, joten päätin tarttua hänen viimeisimpäänkin eli 18. kirjaansa, syyskuussa 2020 Minervan kustantamaan 383-sivuiseen vakoojaromaaniin ”Varjo”, joka on enemmän historiallisia aiheita aiemmin harrastaneelta Kaarnakarilta uusi aluevaltaus, koska ”Varjo” on nykypäivään sijoittuva tiedustelutrilleri.

Ville Kaarnakari (s. 1949) on reservin majuri ja entinen Lähi-idässä toiminut rauhanturvaaja, joten hänellä on omakohtaista tuntumaa kirjoittamiinsa asioihin.

Kaarnakarin tyyli sekoittaa faktaa ja fiktiota toimii hyvin. Lopputuloksena on viihdyttävää, helppolukuista ja jännitystä tarjoavaa lukemista, jossa on seassa myös paljon todellista tietoa.

”Varjossa” suomalainen tiedustelu perustaa salaa omaan käyttöönsä tehokkaan iskuryhmän, joka joutuu sattumalta mukaan venäläisten masinoiman ja Eurooppaan kohdistuneen terrori- ja huumeaallon selvittelyyn Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Saksassa ja Syyriassa huipentuen Saariston Helmeen kohdistuneeseen kommandoiskuun. Toiminnan edistyessä mukaan tulee myös tiedustelijoita Israelista ja Saksasta.

Saariston Helmi viittaa kirjassa selostettuun ja ihmeteltyyn tosiasiaan, että ahneet ja sinisilmäiset suomalaiset ovat myyneet venäläisille paljon maita, joista monet ovat hyvin lähellä Suomelle tärkeitä strategisia ja sotilaallisia kohteita.

Yksi päähenkilöistä on suomalainen tiedustelueversti Sutela, joka sopii ruotsalaisen virkaveljensä kanssa äärimmäisen salaisesta hankkeesta. Ruotsinsuomalaisista sotilaista perustetaan pieni valmiusyksikkö, Varjo, josta vain harva tietää eikä poliitikoista yksikään, koska vaarallisessa tilanteessa ei haluta minkäänlaista tietovuotoa.

Toiminta alkaa, kun Hangon metsikköön haudatut kaksi ruumista, huumepussit ja tarkkuuskiväärit tuovat vähitellen Sutelan tietoon kammottavan hankkeen eli Venäjän yrityksen luoda kaaosta ja epävakautta EU-maihin avainasemissa olevien poliitikkojen sukulaisten murhien ja 10 kertaa heroiinia vahvemman roskahuume Krokodilin avulla. Aluksi poliisiasialta näyttänyt tilanne muuttuu pian vakavaksi sotilaalliseksi ongelmaksi.

Ehkä tämän enempää ei kannata kirjasta kertoa, vaan se on parasta lukea. Kaarnakarin tyyli on luistavaa ja eteenpäin menevää toimintaa, jossa ei puututa turhiin sivuseikkoihin.

Suosittelen Ville Kaarnakarin kirjaa ”Varjo” kaikille politiikasta, tiedustelusta ja tämän hetken maailmantapahtumista kiinnostuneille henkilöille.
 

4.4.2021

Michel Legrandin upea sävellys

Katsoin eilen televisiosta v. 1962 tehdyn ranskalaisen uuden aallon elokuvan ”Cleo viidestä seitsemään”, joka kertoo ranskalaisesta Cleo-laulajattaresta, joka harhailee Pariisissa kahden tunnin ajan odottaessaan testituloksia epäillystä syövästä lääkäriltään.

Elokuvan ehdoton kohokohta on Cleoa esittävän Corinne Marchandin (1932 -) kaunisääninen tulkinta Michel Legrandin (1932-2019) koskettavan lumoavasta sävellyksestä ”Sans toi” (Ilman sinua).

Olen kuullut Legrandin sävellyksiä ennenkin, kuten kiehtovan melodinen ”Cherbourgin sateenvarjot”, mutta en ennen eilistä tätä kyseistä kappaletta, joka on mielestäni erittäin vaikuttava. Olipa hyvä, että kuulin tämän hienon sävellyksen, vaikkapa sitten 59 vuotta sen ensimmäisen esityksen jälkeen.

Oheisessa versiossa on vasemmalla alkuperäistä mustavalkokuvaa ja oikealla jälkeenpäin väritettyä filmiä.

https://www.youtube.com/watch?v=KGJFlPvSHxw
 
Jouko Piho 19.10.2015 Jerusalemin Puutarhahaudalla toteamassa, että Jeesuksen hauta on tyhjä.
4.4.2021

Hyvää Pääsiäistä!

Kävin toteamasssa 19.10.2015 Jerusalemin Puutarhahaudalla, että Jeesuksen hauta on tyhjä. Ovessa luki englanniksi: "HE IS NOT HERE - FOR HE IS RISEN" eli "HÄN EI OLE TÄÄLLÄ - SILLÄ HÄN ON NOUSSUT YLÖS". Osoitin oikean käden etusormellani tyhjää hautaa ja vasemman käden etusormellani taivasta, jossa Jeesus nyt on.

3.4.2021

Nouse, Suomen kansa

Zacharias Fjellanderin hieno ja dramaattinen kappale. Sanoituksesta minua jäi puhuttelemaan mm. seuraavat kohdat: "Suomi, pelastan sinut kuolon kahleista, vapautan sinut Pedon (Antikristuksen) valtakunnasta. Oi, nouse Suomi, ota paikkasi, täytä tarkoituksesi."

https://www.youtube.com/watch?v=t9fTVWdEfpQ

Vapahtajamme kärsimystä ja kuolemaa meidän puolestamme muistellen puhuttelevaa pitkäperjantaita!

29.3.2021

Rohkaisu eräältä pariskunnalta

Saan haukkujen ja arvostelun lisäksi aina silloin tällöin myös myönteistä palautetta. Julkaisen tänään saamani rohkaisevan sähköpostiviestin sen lähettäneiden luvalla nimimerkillä.

Minua kosketti heidän palautteessaan erityisesti se, että netissä olevat runoni ovat siunanneet heitä suuresti. Sen takia päätin kysyä heiltä, josko he haluaisivat ostaa runokirjani ”Jouko Pihon psalmeja”. Sain juuri äsken vastauksen, että he ostavat kirjani mielellään. Anna minun tietää, jos myös sinä haluaisit ostaa runokirjani.

Tässä heidän viestinsä.

Jumalan Rauhantervehdys!

Miten rohkaisevia ovatkaan viimeksi julkaisemanne profetiat ja kirjoituksenne Suomen kansaa varten!

Olemme olleet syvästi murheellisia joidenkin ihmisten karkeista ja suorastaan julmista puheista lähimmäisiä kohtaan ja teitä, joka nyt sairastatte. Emme voi ymmärtää, mihin lähimmäisenrakkaus on kadonnut.

Jeesus rukoili: "Isä, anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä he tekevät."

Iloitsemme aktiivisuudestanne edelleen kirjoittaa ja viedä eteenpäin Jumalan Sanaa.

Myös runosivustonne on siunannut henkilökohtaisesti meitä paljon, sillä runoissanne henkii inhimillinen ja rehellinen ote, mikä auttaa kärsiviä ihmisiä samaistumaan ja rohkaistumaan vaikeissakin elämäntilanteissa, koska niiden sanoma on itse todeksi eletty ja koettu. Runojenne viesti on murrettua sanaa ja leipää, jota itkien olemme saaneet lukea.

Lämmin Kiitos!

Jumalan runsasta siunausta ja varjelusta sekä Hänen tervehdyttävää voimaansa teille jokaiseen päiväänne! Virratkoon Hänen Pyhän Henkensä voima ja siunaus edelleen kauttanne, jota koko Suomen kansa tarvitsee.

Hyvää Pääsiäistä!

Siunaavin terveisin

Sisar ja veli Jeesuksessa

 

Joku 23.05.2021 07:10

Jos Britit ei muka saaneet yhtään ääntä niin ääntenlaskenta oli valhetta. En usko että tavisihmiset ovat niin poliittisia että sulkevat euroopan ulkopuolelle

Joku 23.05.2021 07:14

avaruudesta kuulu eikä näy. Illuminaattius pursuaa esiin kuin oksennus, joka viihteestä. Toivon todella pikaista loppua tälle saastalle.

Joku 23.05.2021 07:13

En toki katsonut noita saatananpalvontajuhlia mutta luin lopputuloksen lehdestä. Ne niin rakastaa ufoja että rakentavat niitä esiintymislavalle kun ei vain avar

Joku 23.05.2021 07:11

laulun joka "ei kuulu jengiin". Tai sitten pahuudenkoneisto muuttaa jo maantietoakin vallanhimonsa takia. Kaikki erilaisuus on vihattua tässä petoyhteiskunnassa

Pölöhökustaa 03.05.2021 18:14

Kaikki seurakunnat kotiinpäin kallellaan! Kun ei kuulu noihin edellämainittuihin, ei tarvitse riidellä niitä riitoja, jotka ei uskovalle kuulu!

Sakari Sormunen 03.05.2021 22:16

mutta esim. sairauden takia on joskus pakko pitäytyä kotona Raamatun lukuun, rukouksiin ja TV 7:n tarjontaan. Silläkin tulee kyllä toimeen.

Sakari Sormunen 03.05.2021 22:14

Olennaista tässä ajassa on valita hengellisesti tasokkain srk ja toimia siellä parhaan ymmärryksensä mukaan. Ei ole hyvä tilanne olla ilman srk - yhteyttä,...

Sakari Sormunen 03.05.2021 22:10

Vs. PÖLÖHÖKUSTAA. Toisaalta edes Raamatun alkuseurakuntakaan ei ollut mitenkään riidoista vapaa. Ongelmia oli, kuten mm. Paavalin teksteistä ilmenee.

Merja 02.05.2021 11:14

Usein uskoontulo johtuu lapsuuden ,nuoruuden vääristä olosuhteista. Nujerrettu tai löysästi kasvatettu lapsi kasvaa pakostakin vinoon.

Merja 03.05.2021 11:16

Pakostakin ajattelee Jeesusta tilanteissa,missä kirjanoppineet eivät Häntä ymmärtäneet. Pilatus sai pakkoneuroosin ja pesi käsiään loppuelämän.

Sakari Sormunen 03.05.2021 06:59

mitätöimistä tekemättä mitään.

Sakari Sormunen 03.05.2021 06:56

Vs. MERJA. Toiviainen haluaa hyökätä Jumalan kirjoituttamaa Raamattua vastaan. Ennemmin tai myöhemmin tulee asiasta Jumalan tuomio. Hän ei katsele Sanansa...

Merja 02.05.2021 11:20

R. Toiviaisen käsitys laista muistuttaa vapaamuurariuden periaatetta. Ihminen haluaa nousta Jumalan yläpuolelle.

Sakari Sormunen 02.05.2021 10:40

Tänään katselin TV 7:ltä Lappeenrannan helluntai - srk:n Jumalanpalveluksen. Ei voi sanoa, kuin että: VOI VOI. Mitään sanomattomia " ylistyslauluja,...

Sakari Sormunen 02.05.2021 21:39

Ei haluta totuuden julistajaa esim. HOMOUDESTA. Siellä täällä on tervettä srk:n toimintaa, joissa voi olla mukana, se on Jumalan armoa se.

Sakari Sormunen 02.05.2021 21:34

kun sanoi, pitäisi olla helluntaiseurakuntia, eikä vain NIMIKYLTTI, että on helluntaiseurakunta. Paavoa ei enää muuten kutsuta kaikkiin hell. srk:iin.

Sakari Sormunen 02.05.2021 21:30

helluntai - srk, johon minä kuulun, EI NEUVOTTELE MISTÄÄN LUT. KIRKON KANSSA. Helluntaievankelista Paavo Järvinen on itsekkin huolestunut tilanteesta,...

Sakari Sormunen 02.05.2021 21:27

Vs. HENKKA. Juuri näin. On surullista huomata helluntaiherätyksen tila. Itse siirryin sieltä vuosikymmeniä sitten Baptistilähetykseen, kun katsoin, että se...

Henkka 02.05.2021 16:55

Paikkakunnilta löytyy varmastiä eläviä ja palavia Pyhänhengen läsnäolossa toimivia yksilö seurakuntia. Ainakin seurakuntien sisällä sellaisia rukouspiirejä ym

Henkka 02.05.2021 16:44

Oma arvio Suomen helluntai herätyksen yleisestä tilasta on surullinen. Ainakin sellaisena se näyttäytyy ulospäin, hengettömänä ja tyhjänä.

Henkka 02.05.2021 16:32

Eksytys alkaa, kun arjen käytännölliset näkökulmat ajaa ohi Jumalan sanasta. Jos suunnasta ei pidetä huolta, eikä välitetä, niin eksyminen on väistämätön.

Henkka 02.05.2021 16:20

Eksytys etenee kristikunnassa. Eksytykselle on ominaista, ettei eksytetty tajua eksyneensä. Asia valkenee viimeistään, kun ei pääsekään perille.

Sakari Sormunen 02.05.2021 15:59

virassa töitä vaikka kuinka paljon ja Jumalan siunaus odottamassa, mutta kun ollaan vallanhaluisia FEMINISTEJÄ, halutaan JOHTAA. Näistä kärsii sitten koko srk.

Sakari Sormunen 02.05.2021 15:56

Jumalan silmissä ei ole mikään " pikkuasia " se, että naiset leikkivät pappia, joka on Raamatussa määrätty yhden vaimon miehille. Naisille olisi EVANKELISTAN...

Sakari Sormunen 02.05.2021 15:53

Vs. MERJA. Tottakai Jumala VOI tuoda herätyksen mihin tahansa, mutta EI sillä palkitse maallistunutta menoa, koska Hän haluaa pysyä Sanalleen uskollisena.

Merja 02.05.2021 11:23

Jumala lie kaiken yläpuolella ja voi tuoda herätyksen sinnekin, missä sitä ei rukoilla, toivota eikä ymmärretä Nykymaailma ei tunnista syntikäsitettä.

Sakari Sormunen 02.05.2021 11:01

Srk:n on valittava joko naispappeus tai PYHÄ HENKI.

Sakari Sormunen 02.05.2021 10:58

kaivattua hengellistä herätystä ei tule yhteenkään srk:aan, jossa on NAISPASTOREITA. PH ei koskaan toimi Raamatun Sanan vastaisesti.

Sakari Sormunen 02.05.2021 10:55

AJETTU srk:sta pois, elävyyttä ei tule takaisin, kuin täydellisen PARANNUKSEN teon kautta, sisältäen myös Raamatullisen pastoriuden. On selvää, että...

Sakari Sormunen 02.05.2021 10:51

RAAMATUSSA KIELLETTY ja kun tästä vähät välitetään, niin PH ei viihdy srk:ssa ja tilalle tulee KUIVUUS, kuten em. TV :n tilaisuuskin osoitti. Kun PH on...

Sakari Sormunen 02.05.2021 10:47

Suomen Helluntaikirkon johtajaksi. Naispappeutta toteutetaan häikäilemättä. Kuvitteletteko, että voitte PH:ä kompromisseillanne pettää? Naispastorius on....

Sakari Sormunen 02.05.2021 10:44

NAISPASTORIN luento hyvistä töistä... Missään ei TAVUAKAAN JEESUKSEN VERESTÄ. Todistuspuheenvuoro oli kylläkin ainoana ok. Ko. pastori on valittu myös....

Joku 02.05.2021 06:20

Kun yhteiskunta alkoi hyysäämään pahuutta niin pahuus vainbyltyy ja sen seurauksena murhat. Sodoman normaali kehitys. Teroristeja armahdetaan mutta ei heidän

Joku 02.05.2021 06:26

ITSE ensin "parannuksen soveliaita hedelmiä". Luuk 3:8

Joku 02.05.2021 06:24

Selitätte että on "suurempi" vaara jos yhteiskunta tuhoutuu. Mutta mitä jos alkusyy onkin uskovien välinpitämättömyys eikä homojen homous? Tehkää ENSIN itse

Joku 02.05.2021 06:22

keskittyä hyvää tejemään eikä paasaamaan homoja vastaan. Heidän tuomionsa tulee kuitenkin. Mutta mikä on teidän palkka kun ette välittäneet KÄRSIVISTÄ?

Joku 02.05.2021 06:21

uhrejaan. Se on suoraa pahuuden suosimista. Mitä muuta voitte odottaa kuin saman mitä kaikki sodomat ovat historiassa kokeneet? Eikö uskovien ennemmin tulisi ke

Joku 02.05.2021 05:57

Room. 8 Elämän Hengen laki on vapauttanut meidät synnin ja kuoleman laista. Oivalsin tämän nyt kun olemme olleet vuosia Korona Laki uhkanamme. Tuon lain alla...

Joku 02.05.2021 06:06

Ilmankos täällä ei voi mitään hyvää tuhkalle odottaakaan. Ennen en ole tuotakaan Raamatun kohtaa ymmärtänyt miksi meitä pitää kiduttaa jotta taivaalliset oppii?

Joku 02.05.2021 06:04

opettamiseen? Tajusin tuosta olevani todellakin tomua ja tuhkaa. Mitä minä muka olen enkelien rinnalla jotka ovat kuin salamanleimaus. Ilmankon täällä ei voi

Joku 02.05.2021 06:03

toivo vain tuonpuoleista? Ef. 3 "Jumalan viisaus srkn kautta tulisi taivaallisten hallitusten tietoon". Jumala siis käyttää meitä ylhäisten enkelien opett

Joku 02.05.2021 06:00

Mutta mitä tarkoittaa "eläväksi tekevä teidän kuolevaiset ruumiinne"? Tarkoittaako se ylösnousemusta vai jotain tämän raihnaisen ruumiin "elämää"? Onko kaikki

Joku 02.05.2021 05:58

jatkuvasti uhattuina. Kun sen alta pääsee vapaaksi on sama tunne kuin pääsee kuoleman lain alta pois jatkuvasta uhkaamisesta. Kiitos Jeesukselle!

Merja 01.05.2021 18:08

Mutta kellle on paljon annettu, häneltä paljon vaaditaan. Lohduttakoon Herran Henki häntä näinä päivinä.
Eksyneet johdattakoon Henki elämään sisälle.

Merja 01.05.2021 18:05

Räsäselle lasti on monenkertainen. Hän joutuu ymmärtämään uskottoman henkilön ajatusmaailmaa samalla, kun puolustaa Sanan totuutta ja uskovien
maailmaa.

Merja 01.05.2021 18:01

He luovat omia tulkintoja tutustumatta Ramattuun ja sen opetuksiin.

Merja 01.05.2021 18:00

Jumalasta piittamattomat Usein vaativat todistetta Jumalan olemasta olosta.
Itse eivät voi todistaa, ettei Häntä ole. Samaan linjaan kuuluu Raamatun tulkinta,

Utelias 17.04.2021 19:31

Suomen profeetta? Kertokaa mitä te tiedätte hänestä ja mikä on hänen taustansa?

Jalmari 14.04.2021 15:51

"Myönnän, että aikataulujen suhteen tuli erehdyksiä, mutta itse asia eli Trumpin voitto ja paluu presidentiksi oli sanomissa oikea."

Ennen vai jälkeen ....

Jalmari 14.04.2021 15:53

Juhannuksen? Ennen vai jälkeen Joulun? Minä vuonna?

Niknrukoilkaaa 10.04.2021 16:48

Rukousta pelastumisen puolesta.

Sakari Sormunen 09.04.2021 20:43

Media kertoo, että Johnson&Johnsonin rokotteenkin yhteyttä veritulppiin tutkitaan. Maalaisjärki sanoo, että kaikki po. rokotteet koostunevat samoista....

Joku 25.04.2021 05:58

Sanokaa vaikka : "olen mieluummin pelkuri kuin saatanan orja".

Joku 25.04.2021 05:57

Ei kannata kuunnella saatanan puheita. Heidän loppunsa on kerrottu etukäteen Ilmestyskirjassa juuri sitä varten että tämä viimeinen ahdistus on täynnä valheita.

Joku 25.04.2021 05:56

"Ai olet pelkuri kun et uskalla murhata mafiapomon käskystä." "Olet siis pelkuri kun et uskalla hypätä alas rotkosta". "Olet pelkuri kun et halua mun huumeita".

Joku 25.04.2021 05:54

Saatana sanoo aina itsetuhoa vastustavia pelkureiksi. Siksi se saa jotkut orjikseen, huumeisiin viinaan rikoksiin. Onhan tuo miljoona kertaa nähty elikuvissakin

Sakari Sormunen 09.04.2021 20:57

Marja Rantasen kanta rokotteisiin nähden on järkevä. Hän sanoi: " ODOTTAISIN ROKOTTEEN ottamisen kanssa. "

Sakari Sormunen 09.04.2021 20:54

SE, että tulpan väitetään olevan " HARVINAINEN " kovin paljon auta veritulpasta ja sen seurauksista kärsivää tai siihen kuolleen omaisia. Patmoksen lääkäri.....

Sakari Sormunen 09.04.2021 20:50

kieltäytyneitä kansalaisia leimataan " PELKUREIKSI " tv:ssä lääkärin toimesta. Pidän kieltäytyneitä päinvastoin järkevinä. Veritulpan sattuessa kohdalle, ei...

Sakari Sormunen 09.04.2021 20:47

aineksista, jolloin on ( ehkä? ) vain ajan kysymys, milloin yhteys veritulppiin löytyy kaikilla rokotteilla? On jokseenkin huvittavaa, kun Astrasta...

Rebekka 08.04.2021 09:37

Rukoilkaa, ettei Suomen translakia muuteta. (Nykyinen laki edellyttää 18-vuoden ikää sukupuolen vaihtamiseen, halutaan laskea 15.)

Sakari Sormunen 08.04.2021 20:10

pitkin mennä JUMALAN luomaa kehoaan peukaloimaan, pitkälle " trendikkyyden " ja median mölyn takia. HENKINEN UMPIKUJA onkin sitten valmis, JUMALA voi auttaa!!

Sakari Sormunen 08.04.2021 20:06

itse päättämään jostain sukupuolensa KUVITELLUSTA muutostarpeesta. Esimerkkejä on, miten käy, kun on muutettu ja sitten huomattu, että VÄÄRIN MENI,....

Sakari Sormunen 08.04.2021 20:03

Vs. REBEKKA. Rukousta tarvitaan, koska Marinin vihersosialistihallitus on läpeensä jumalattomuutta kulisseissa ajava. 15 v ei tietenkään ole kykenevä....

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia