Profetioita 4-8: 464 sanomaa.

26.12.2021

Helenan 24.12.2021 saama luku 256

Sain Jouluaattona 2021 Herralta luvun 256, jonka ymmärsin tarkoittavan päivien lukua, eli laskin nyt kohta alkavasta vuodesta 2022 tuon 256, niin se osuu syyskuun puoleen väliin. Uskon että jotain silloin tapahtuu, se on Herran käsissä, mitä, mutta kun tämä kansa ei ole kovin näkyvää parannusta tehnyt, niin joku rangaistus tai koettelemus on tulossa.

Olen myös joutunut itkemään paljon Suomen puolesta.

Jouko Pihon kommentti:

Kyseessä on Venäjän armeijan suorittama Itä- ja Pohjois-Suomen miehitys, joka tapahtuu monien muidenkin profetioiden mukaan loppukesästä tai alkusyksystä, silloin, kun puissa on vielä vihreitä lehtiä.

En ole itse saanut sanomaa vuodesta, mutta pidän hyvin mahdollisena, että kyseessä on syksy 2022. Joka tapauksessa olemme lähellä tämän paljon pilkatun ja ei-uskotun Venäjä-profetian toteutumista. Silloin ivanaurut hyytyvät, ja suomalaiset menevät polvilleen.

Ano Turtiainen

22.12.2021

Uskovan miehen 28.7.2015 Herralta saama ilmoitus uudesta puolueesta

Perussuomalaiset tulevat jakaantumaan ja syntyy uusi puolue vanhan rinnalle. Uusi puolue tulee olemaan radikaalein puolue eduskunnassa. Siihen liittyvät kovimmat oikeistovoimat. Hallitus hajoaa ja järjestetään uudet vaalit. Suomi eroaa EU:sta.

Jouko Pihon kommentti:

Olen julkaissut edellä olevan profetian useasti ennenkin, mutta tuon sen jälleen julkisuuteen, koska nyt näyttää ilmeiseltä, että Perussuomalaisista erotetun Ano Turtiaisen johtama Valta kuuluu kansalle -puolue on sanomassa mainittu uusi ja radikaali puolue, johon kaikki Suomen oikeistovoimat tulevat mukaan.

Aika näyttää, toteutuuko myös profetian jälkiosa eli hallituksen hajoaminen ja Suomen ero EU:sta. Uskon itse, että niin tapahtuu.

17.12.2021

Jörggen Weigerin sanoma sineteistä

Sain aikanaan sanoman.

Kun ihmisten lukumäärä on 6,66 miljardia, niin siitä kaksitoista vuotta ja ihmisten lukumäärä on 7,77 miljardia, jolloin alkaa tuho. Silloin tuli koronavirus.

En tuolloin ymmärtänyt seurausta heti.

Nyt minulle on selvennetty, että kun ihmismäärä oli 7,77 miljardia v. 2020, niin Karitsa (= Jeesus) avasi ensimmäisen sinetin.

Valkoisen valheen selässä istuvalla oli kädessä ruisku ja sille annettiin korona ja se lähti voittamalla voittamaan.

Raamatun näyssä ratsastajalla oli jousi mutta ei nuolia ja sille annettiin seppele tai kruunu (latinaksi corona = seppele tai kruunu), mutta se ei ollut päässä ja se on niin kuin nyt nähdään todellakin lähtenyt voittamalla voittamaan.

Sinettien avaukset eivät ole vuosia, vaan sinettien avauksiin sisältyy koko Ilmestyskirjan salaisuus.

Kohta Kristus avaa toisen sinetin, ja silloin suuri osa ihmisistä havaitsee, että ruiskeet on tehty tappamista ja väestön vähentämistä varten.

Tulipunainen hevonen ja ratsastajalla suuri miekka, merkitsee, että tulee vaikeat ajat, jolloin ihmiset alkavat sekasorrossa syyttää ja tappaa toisia. Syyllisiä etsitään ja tapetaan ja valheellinen valtiovalta sortaa kansaa.

Kaikki tämä tähtää Lusiferin valtakunnan rakentamiseen, ensin ruiskeet ja passi, sitten Lusiferin lasten kieroontuneet lait ja laintulkinnat, jotka johtavat kansalaiset Lusiferin orjuuteen ja pedonmerkkiin.

Kristuksessa elävät, älkää sotkeutuko Lusiferin valtakunnan rakentamiseen, sillä se tuhotaan hetken menestymisen jälkeen.

Kolmas sinetti avataan, jolloin sekasorron ja tappamisen jälkeen tulee suuri nälänhätä. Varustautukaa.

Ilmestyskirja tarkentaa tapahtumia muista sineteistä, joka on kauhistuttavaa aikaa niille, jotka eivät ole huutaneet Jeesuksen puoleen ja tehneet parannusta synneistänsä. Mutta myös suuri osa uskovista tulee kuolemaan kuten Jumalan sana sanoo.

Ystävät, varautukaa, sillä tempausoppi ennen näitä kauhistuksia on sielunvihollisen valhe. Mielevä kätkeytyy ja Kaikkivaltias pitää omistaan huolta. Ne, jotka eivät ole varautuneet, joutuvat tapettaviksi.

Herramme Jeesus lupasi olla meidän kanssamme loppuu asti. Mitään salaista tempausta ei tule, vaan Herramme tulee noutamaan omansa ajallansa näkyvästi.

17.12.2021

Esko Someron marraskuussa 2021 saama profetia

Kaiken armon Jumala on kehottanut minua kertomaan teille sen minkä nyt kirjoitan.

Tulee päivät, jolloin te ette pysty tekemään työtä, kun maan ylle tulee pimeys. Silloin teidän on etsittävä minua koko sydämestänne ja minä annan löytää itseni ja annan vielä herätyksen tähän maahan. Mutta ennen sitä tapahtuu talouden romahdus, joka koskettaa kaikkia kansakuntia.

Erityisesti Suomi on valittu maa, josta lähtee lyhyt herätys, joka vaikuttaa lähes kaikkiin kansakuntiin. Olen nostava tästä kansasta profeettoja, joiden sukujuuria löytyy juutalaisuudesta.

Pieni mutta vahva sotajoukko tullaan varustamaan Herran Sebaotin nimessä. He etsivät itkien kasvojani ja annan löytää itseni. He kantavat Jeesuksen nimeä otsassaan eikä kukaan voi estää heidän työtään, sillä ”Minä Olen” heidän Jumalansa. He kulkevat kyynellaakson kautta ja tulevat elävän veden lähteelle. Lähde tulee virtaamaan heidän sisimmästään ja kostuttaa tämän maan. Heitä vainotaan ja toisia viedään vankeuteen nimeni tähden.

Varma on tämä sana ja koetelkaa itseänne, oletteko uskossa vai ettekö tiedä, että Jeesus Kristus asuu teissä. Jos kestätte koetukset, silloin tiedätte, kuka on teidän Jumalanne ja Isänne.

Nämä asiat tulevat tapahtumaan niin kuin olen puhunut. Tarkkailkaa ajan merkkejä, viikunapuuta Israelia, mitä siellä tapahtuu lähiaikoina. Minä pelastan kansani, kukaan tai mikään ei voi sitä estää.

Valmistautukaa henkisesti siihen, että ruokapula tulee. Mutta minä ruokin omani eikä teiltä tule leipää puuttumaan, vaikka sitä välillä on vähemmän. Mannalla ruokin kansani erämaassakin. Samoin tekin tulette pärjäämään. Älkää murehtiko huomisesta päivästä. Tänään auttaa Herra. Sallikaa lasten tulla minun tyköni, sillä sen kaltaisten on Jumalan valtakunta.

Vielä on riisumisen aika. Tulen riisumaan kaiken omavoimaisuuden ja omista suunnitelmista kiinnipitämisen. Itsekeskeinen ajattelu ja turha huolehtiminen omasta elämästä hajotetaan maahan. Todellisen nöyrtymisen on tapahduttava ennen kuin voin vuodattaa voimani teidän yllenne.

Näytän teille rakkauteni ja huolenpitoni. Armossani on teille kyllin, sillä voimani tulee täydelliseksi heikkoudessa.

Teillä on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa. Minuun voitte luottaa. Avaan teidän sydämenne ja silmänne näkemään kuka ”Minä Olen”. Olen Jeesus Kristus.

13.12.2021

Esko Someron 4.12.2021 saama profetia Suomelle

Tämä kansa on kuriton niskurikansa, jota täytyy ravistella, koska te ette usko, kuka on teidän Jumalanne. Vain pieni joukko Suomen maassa on ehyellä sydämellä antautunut palvelemaan elävää Jumalaa. Tämän pienen joukon takia minä tulen säästämään suurimman osan Suomen maasta.

Mutta tämä kansa joutuu nöyrtymään minun väkevän käteni alla. Minä tuon sellaisen vitsauksen tähän maahan, että tämän kansan täytyy uskoa, että se tulee minulta. Minä sallin sen, koska minä tahdon pelastaa tämän maan ja kansakunnan joutumasta siihen paikkaan mihin kenenkään ei tarvitsisi mennä.

Mutta minun väkevä käteni lepää teidän yllänne. Siunaava käteni lepää vielä teidän yllänne. Jos te nöyrrytte, rukoilette ja etsitte Jumalaa, niin en ota pois siunaavaa kättäni teidän yltänne.

Suurin syntinne on mammonan palvontanne. Te turvaatte liikaa tavaroihin ja mammonaan, luotatte liikaa itseenne, mutta minä tulen murtamaan ja antamaan leivän nälän tälle maalle vielä. Te tulette tuntemaan, että minä olen teidän Jumalanne. Jos te käännytte, niin minä käännän teidän kohtalonne.

Minä rakastan teitä rakkaat lapseni. Minä en rakasta teidän epäjumalianne, teidän sielujanne minä kaipaan. Minä tulen lähettämään profeettoja, evankelistoja ja apostoleita, jotka repivät juurineen maasta ne istutukset, joita minä en ole istuttanut.

Minä olen teidän Jumalanne, Minä Olen Herra Sebaot, sodan ja rakkauden Jumala. Minä lähetän miekan, minun Sanani, joka voimallisesti vaikuttaa teidän kauttanne ja sirpin leikkaamaan satoa.

12.12.2021

Sarin 10.12.2021 saama hätäviesti Suomen kansalle

Suomea vastaan tullaan hyökkäämään ja ampumaan ballistisia ohjuksia. Niitä ammutaan Suomen länsirannikon kaupunkeihin asti. Paljon siviilejä tulee kuolemaan.

Suomi joutuu polvilleen ja menettää itsenäisyytensä. Siihen menee yksi aika ja puoli aika.

Minua kehotettiin katsomaan kellosta aika, milloin tämä on saatu. Tämä on saatu 10.12.2021 klo 01.00 yöllä.

Varautukaa lämpimällä ja kaikella, mitä tarvitaan, kun infrastruktuuri murtuu.

"He parantavat minun kansani vamman kepeästi, sanoen: "Rauha, rauha!" vaikka ei rauhaa ole."Jer. 6:14.

10.12.2021

Majakkakuva

Julkaisin 9.12.2021 Marko Gustafssonin jatkonäyn Finlandia-laivan tuhoutumisesta, jossa pieni jäännös Jumalaan uskovia ihmisiä pelastuu. Näyssä mainitaan usein sekä majakkalaivat että mantereella olevat kiinteät valomajakat merkkeinä Jumalan avusta ja ihmisistä, joita Jumala käyttää pelastuksen välineinä.

Olin siksi hyvin hämmästynyt, kun näin sen jälkeen, että nettisivujeni aloituskuvassa oli ohessa oleva majakan kuva.

Minulla on uuden tietokoneeni ja sen mukana tulleen Microsoft Edge -ohjelman mukaan sellainen systeemi, että näyttöni aloituskuva vaihtuu automaattisesti. Aikaisemmin minulla oli näytölläni itse valitsemani taustakuva, mutta tällaiset muuttuvat kuvatkin ovat olleet OK, koska niissä on näkynyt hyvin kauniita maisemia eri puolilta maailmaa.

Mutta nyt kävi siis sellainen ihme, että kun minä julkaisin näyn, jossa puhuttiin Jumalan valomajakoista, niin samaan aikaan näytölleni tuli kuva majakasta.

En usko, että kyse on Microsoftin algoritmeista, koska eivät aloitussivulleni ilmestyneet kuvat ole tähänkään asti seuranneet mitään kirjoittamaani tekstiä, vaan kauniita maisemakuvia on tullut vain toisensa jälkeen kannanotoistani riippumatta.

Nyt tuli siis upea kuva majakasta juuri silloin kun minä julkistin profeetallista näkyä majakoista.

Minun mielestäni tässä on Jumalan käsi takana.

Ohessa kuva tietokoneeni näytöstä ja majakkakuvasta 9.12.2021.

9.12.2021

Marko Gustafssonin 15.11.2021 näkemä näky Finlandia-laivan uppoamisesta

Osa 2

Jäävuoren läpi kohti turvasatamaa

Seuraavana päivänä 15.11.2021 minulle näytettiin uudestaan ja toistuvasti jäävuoreen törmäystä. Näyn saadessani 14.11.2021 minun mieleni kiinnitettiin seuraamaan ainoastaan Finlandia-laivan uppoamista ja siitä koituvia lähiseurauksia. Korostettiin, että sen tulee käymään kuin Titanicin aikoinaan.

En ensin käsittänyt, mitä törmäyksessä oikein tapahtui. Minulle toistettiin sitä lukemattomat kerrat aivan kuin kelaten aina uudelleen ja uudelleen.

Viimein huomasin, että jäävuori halkesi törmäyksestä. Jäävuoreen tuli aluksi hyvin kapea railo kuin hiushalkeama, joka oli lähes näkymätön ja vaikea havaita. Näin murtuman kuitenkin lopulta.

Näyssä minut vietiin takaisin kohtaan, jossa Valo oli näkynyt pelastusveneiden yläpuolella. Valo ilmestyi ja tapahtui ikään kuin ihmeellinen valinta, jota seurasi liiton vahvistaminen ja vihkiytyminen Valon palvelukseen.

Näky jatkui ja näin, kuinka vanhoja käytöstä poistettuja, mutta telakalla kunnostettuja majakkalaivoja oli tullut lähettyville. Uusi sivistyksen aika oli ne hylännyt ja tehnyt arvottomiksi nykyaikaan.

Eräs tuntematon oli kuitenkin lunastanut kaikki vanhat majakkalaivat ja vienyt ne omalle telakalleen korjattaviksi. Valon ilmestyessä pelastusveneiden luona majakkalaivat olivat saaneet samalla käskyn lähteä liikkeelle telakaltaan. Ylväinä ja entistä ehompina ne lähestyivät pelastusveneitä. Majakkalaivat olivat kulkeneet kuin kunniasaatossa kohti Valoa. Ne oli opastettu ajamaan pimeinä paikalle Valoa kohti.

Majakkalaivojen saapuminen veneiden luo synnytti valtavan toivon ja lohdutuksen veneissä olijoiden sieluissa. Määrätty määrä pelastusveneitä kiinnitettiin majakkalaivoihin.

Kiinnityksen jälkeen Valo lähti liikkeelle ja valaisi majakkalaivoille väylää pimeässä ja myrskyävässä yössä. Omia valoja ne eivät kuitenkaan saaneet tässäkään vaiheessa sytyttää. Yön pimeydessä, kovan myrskyn keskellä, pieni pelastuneiden joukko lähti kulkemaan Valkeuden merentietä.

Myrsky, jonka mittasuhteet olivat täysin ennen kokemattomia, oli valtaisaa tai pikemminkin raivoavaa. Meri näytti kuitenkin aivan kuin rauhoittuvan siltä osin mihin Valo osui. Valo näytti väylää jäävuorta kohti, johon Finlandia-laiva oli törmännyt.

Lähestyessäni jäävuorta huomasin vielä, että törmäyskohdasta oli lohjennut kiilamainen pala. Tässä kohden lohkeaman pohjalla oli havaittavissa kapea railo. Jäävuoren puolikkaat olivat silti kuin kiinni toisissaan. Jäävuori oli kuitenkin haljennut, koska merenkäynnissä jäävuoren puolikkaat liikkuivat eri tahtiin railon eri puolilla.

Yksi majakkalaivoista otti tässä kohden selkeän johdon ja työnsi keulansa kiilamaiseen koloon. Valo valaisi ja ohjasi tapahtumia, kun majakkalaivat yhdistivät vahvuutensa ja antoivat voimansa johdon ottaneelle majakkalaivalle työntäen keulansa johtomajakkalaivaan kiinni puskien sitä yhdessä jäävuorta kohti.

Railo alkoi suureta ja jäävuoren puolikkaat rupesivat erkanemaan hitaasti toisistaan.

Johtava majakkalaiva meni lopulta vaivoin sisään railoon kyljet kirskuen ja paukkuen. Jäävuoren seinämät raapivat sen kylkiä myrskyn kourissa.

Pelastusveneet menivät heti sen perässä sisään alkuperäisessä määrätyssä järjestyksessä. Kutakin majakkalaivaa seurasi aina omat määrätyt pelastusveneiden joukot.

Matka jatkui. Majakkalaivojen kyljistä kuului kovaa kirskuntaa, kun vuorenseinämät osuivat ja hinkkasivat niiden kylkiä. Tuntematon Isäntä oli telakalla vahvistanut majakkalaivojen kylkiä ottamaan nämä iskut vastaan. Heillä oli nyt Isännän kaksinkertainen varustus puettuna päälle juuri tätä suoritusta varten.

Matka oli äärimmäisen kova eikä mikään ollut itsestään selvää missään kohdassa. Näin monenlaisia tapahtumia pelastusveneissä ihmisten välillä. Matka jäävuoren halki oli raskas ja vaativa koitos.

Joukko pääsi vihdoin läpi ahdistavan kuilun. En kuitenkaan ole varma, olivatko kaikki vielä mukana pelastusveneissä. Jäävuoren lävitse kuljettaessa havaitsin toisinaan, että kuilun seinämiin oli muodostunut tasanteita. Näistä olisi päässyt helposti vakaammalta ja houkuttelevammalta näyttävälle jäävuorelle.

Näinkin kuilussa taruissa mainittuja seireeneitä, jotka soittivat ihmissieluun vahvasti vaikuttavaa suloista ja lumoavaa musiikkia, joka aivan kuin vangitsi ihmisten mielet ja muistutti ihanista ja levollisista päivistä maan päällä. Kaikki aistivat, että jäävuorella oli lämpöä, turvaa, suojaa ja täydet pidot käynnissä.

Jäävuorella elävistä vain harvat olivat havainneet törmäyksen. Jäävuori jatkoi elämäänsä, kuten ennenkin, kutakuinkin tietämättömänä tapahtuneesta. Mahdollisesti jokin pieni uutinen oudosta äänestä ja tärinästä julkaistiin pienen paikkakunnan paikallislehdessä.

Kuilun läpi päästyämme havaitsin hämmästyksekseni myös uuden ihmisryhmän liittyneen joukkoon. Pelastusveneisiin oli tullut lisää ihmisiä jäävuoren läpi kulkiessamme. Osa jäävuorella eläneistä oli nimittäin päättänyt poistua jäävuorelta. Hiljainen ääni oli kertonut heille etukäteen tästä tapahtumasta, jota he odottivat kärsivällisesti ja piilossa kätkettyinä osan ollessa kokoontuneina pieniin ryhmiin.

Jäävuorelta poistuvat ihmiset olivat päässeet lopulta jäävuoren laelta alas kuilun pohjalla loistaneen Valon luo. He löysivät hitaasti matkaa tekevän joukon ja liittyivät mukaan. Heidät otettiin iloiten, riemuiten ja avosylin vastaan. Uusilla tulijoilla oli myös jotain tuotavaa mukanaan. Tasaisesti he jakaantuivat eri venekuntiin.

Kaiken tämän yllä Valo valaisi, valvoi ja seurasi tarkkaan tapahtumien kulkua ja etenemistä. Valo ohjasi hyvin selkeästi majakkalaivojen kapteeneita, jotka katsoivat tarkasti suoraan Valoa kohti, jolta he saivat ohjeensa, miten matkaa jatketaan.

Valo oli valinnut myös pelastusveneistä johtajan, eli palvelijan ja palvelijoita, joiden oli määrä huolehtia muista veneissä olevista.

Ahdistavan kuilun jälkeen majakkalaivat omine ryhmineen rupesivat erkanemaan ja ottivat suunnan kohti mannerta ja niille osoitettua kiintomajakkaa, joka loisti Luojan Valoa ja kutsui luoksensa satamaan, jossa voi saada turvaa, suojaa, lepoa, hoitoa ja odottaa tulevia ohjeita.

Jouko Pihon kommentti:

Vahvistan Marko Gustafssonin näyn Jumalalta tulleeksi. Juuri näin tulee tapahtumaan.

Ohessa tarkentavia selityksiäni näkyyn.

Gustafsson näki vanhoja käytöstä poistettuja ja meidän aikamme hylkäämiä ja arvottomina pitämiä majakkalaivoja, jotka tuntematon isäntä oli lunastanut ja korjannut omalla telakallaan.

Hylätyt majakkalaivat ovat niitä uskovia, jotka ovat olleet jo pitkään yksin erämaassa kaikkien ihmisten, myös joidenkin uskovien, halveksimina hörhöinä, joita ei pidetä missään arvossa eikä kutsuta mihinkään. Mutta tuntematon Isäntä eli Jumala näkee sen, mikä on ihmisiltä piilossa, eli näiden ihmisten oikean ja nöyrän sydämentilan, ja Hän ottaa heidän luokseen hoitoa, elpymistä ja tulevaa käyttöä varten.

Kun Gustafsson näki, että ”Yksi majakkalaivoista otti tässä kohden selkeän johdon ja työnsi keulansa kiilamaiseen koloon”, niin kyse on profeetta Tauno Rantalan v. 2003 näkemästä auran kärjestä, joka on toiminnan johdossa ja muut seuraavat häntä.

7.12.2021

Marko Gustafssonin 14.11.2021 näkemä näky Finlandia-laivan uppoamisesta

Finlandia-laiva uppoaa

Takavuosina olen nähnyt monia erilaisia näkyjä. Iso osa niistä on ollut jotenkin yhteydessä mereen, merenkulkuun ja siellä vaikuttaviin luonnonvoimiin.

Näyissä olen nähnyt valtavan ja ihmiskunnan historian suurimman myrskyn olevan syntymässä. Tiedän sisimmässäni, että tämä myrsky on myös viimeinen. Merenkulkijat joutuvat tämän myrskyn seurauksena suureen ja ahdistavaan merihätään, jonka kaltaista kukaan ei ole koskaan osannut kuvitella. Raivoava ja myrskyävä meri kaataa paljon laivoja. Tämän seurauksena ne menevät syvyyteen. Osa laivoista ajaa karille ja ne jäävät täysin myrskyn armoille. On valtava hätä, ja ihmiset kuolevat suureen epätoivoon. Pelastautuminen näyttää täysin mahdottomalta.

Mieleni kiinnittyi seuraamaan yhtä merellä kulkevaa laivaa. Sinivalkoinen laiva oli törmäämässä kelluvaan jäävuoreen, mikä oli kuin toisinto Titanicin tapahtumista. Erikoisinta tilanteessa oli se, että laivan vauhtia kiihdytettiin, aivan kuin tarkoituksella, jotta törmääminen tapahtuisi mahdollisimman pian. Törmääminen näytti olevan laivan päämääränä.

Huomasin, että laivan yläohjaamo oli vallattu ja täysin kaappaajien hallussa. He hallitsivat myös kaikkea sitä liikennettä, jolla laivaa ohjattiin. Päällystö toimi ohjastettuina ja osa pakotettuina kaappaajien tahdon mukaan.

Jäävuorikaan ei näyttänyt olevan mikään tavallinen luonnon muodostama jäävuori, vaan ainoastaan siksi naamioitu. Suurin osa ihmisistä nautti laivassa täysin rinnoin sen tarjoamista palveluista autuaan tietämättöminä yhtään mistään.

Tietty joukko ihmisiä oli kuitenkin selvillä tapahtumien kulusta. Tosin heistäkin monet näkivät asiat vielä hyvin kapea-alaisesti. Kaappaajilla oli suuri ylivoima tiedostaviin ihmisiin verrattuna, minkä valtaapitävät tiesivät hyvin ja käyttivät tilannetta hyväkseen.

Törmääminen jäävuoreen oli nyt väistämätöntä, koska kurssia ei ehdittäisi enää muuttaa.

Näky jatkui, ja laiva törmäsi jäävuorta päin, katkesi ja upposi kuten Titanic kahdessa osassa, keula ensin ja sen jälkeen perä.

Valtava määrä ihmisiä meni laivan mukana meren syvyyksiin tietämättä koskaan mitä tapahtui.

Osa tiedostavista ihmisistä oli ruvennut hiljaisuudessa kuitenkin toimeen. Pelastusveneitä täytettiin ihmismassan silmien näkemättä, siis heidän, jotka eivät halunneet nähdä tai kuulla.

Pelastustoimien takana oli näkymätön Voima, joka ohjasi tapahtumia. Voima kulki ja kävi jokaisen laivassa olijan sielun luona kolkuttamassa. Monella oli niin kova elämän kiire, touhu tai viihteen melske sisimmässään, etteivät he edes kuulleet koputusta.

Toiset kuulivat kutsun jotenkin, mutta he ajattelivat heti sen kuullessaan, mitä ihmettä minä oikein ajattelen ja heittivät ajatuksensa pois roskakoriin.

Oli kuitenkin pieni joukko, joka irtaantui tästä suuresta massasta. He etsivät nyt niitä ihmisiä, jotka olivat joskus puhuneet heille outoja asioita. Nyt he halusivat kuulla niistä lisää. Osa heistä ehti vielä kuulemaan ja valitsemaan laivan tai paljon vaatimattomamman pelastusveneen välillä.

Valtava törmäys tapahtui, ja ihmiset heräsivät hirmuiseen ryskeeseen ja paukkeeseen, huutoon, itkuun ja kirkumiseen. Pakokauhu valtasi monet ihmiset, jotka eivät tienneet mitä tapahtui. Suurin osa heräsi tähän meteliin, mutta aivan liian myöhään. He joutuivat pakokauhun valtaan löytämättä koskaan ulospääsyä laivan pimeistä ja sokkeloisista käytävistä. Tilanteesta selvillä olevat pysyivät mielessään vakaina ja tekivät asioita suunnitelmien tai sisäisen ohjauksen kautta.

Laivan takana olevasta kyltistä näkyi teksti ”Finlandia”. Laiva oli siis Suomi. Yksi osa kansamme historiasta hukkui ja hävisi. Myrskyn keskellä pelastusveneissä itkettiin tapahtunutta sydämet täysin rikki revenneinä. Kukaan ei osannut ennakoida tuhon laajuutta, vaikka olisi ymmärtänytkin, että näin tulee käymään.

Lopulta pimeällä ja myrskyävällä merellä vallitsi lähes täydellinen hiljaisuus. Pelastusveneet yrittivät löytää vielä sieluja, jotka olisivat voineet selviytyä pelastusrenkaan tai pelastusliivien avulla. Kaikkialla oli hiljaisuus, kukaan ei pystynyt kivuiltaan puhumaan. Hiljaisuuden rikkoi yksinäinen avun huuto, joka valpastutti pelastusveneet. Näin löydettiin vielä yksittäisiä sieluja mereltä, kipu oli valtava ja yhteinen. Kenenkään ei tarvinnut puhua kenellekään, kaikki ymmärsivät toisiaan.

Veneet kokoontuivat lähekkäin etsintöjen jälkeen ja kiinnittyivät toisiinsa.

Yhteinen sydämen kipu hitsasi ja liitti veneissä olijoiden sielut yhteen. He olivat kuin yhtä sielua kaiken ahdistuksen keskellä. He tunnistivat toistensa sielujen liikkeet ja itkivät yhdessä. Kokemus oli yhteinen, kyyneleet, joita he vuodattivat, olivat yhdestä ja samasta lähteestä syntyneet. Kyyneleet kerääntyivät kuin yhteiseen tuskan maljaan.

Pimeydessä kaiken epätoivon keskellä, ajan kuluessa, toisten jo pohtiessa, olisiko ollut parempi menehtyä laivan mukana kuin jäädä pelastusveneisiin kuolemaan, Elämä itse oli kuitenkin valinnut jäljelle jääneen jäännöksen.

Yhtäkkiä näin valtavan kirkkaan ja silmiä häikäisevän Valon syttyvän. Valo syttyi pelastusveneiden yläpuolella valaisten alueen, jossa veneet olivat kokoontuneina. Valosta irtaantui ja lähti valonsäikeitä, jotka menivät jokaisen veneessä olijan sielun sydämeen liittyen siihen. Valo ja ihmissielut liittoutuivat uudelleen, tapahtui vihkiytyminen, johon tämä kansa on aikojen alussa valittu.

Pimeydessä oleva kansa näki valkeuden. Valo muisti liittonsa kansan kanssa, joka aikanaan hylkäsi Hänet. Kansa teki aviorikoksen ja liiton pimeyden kanssa. Se menetti kunniansa ja Voimansa. Jumala antoi heille erokirjan ja siirsi heidät pois luotansa. Hän ei ole koskaan kuitenkaan unohtanut liittoansa heidän kanssaan. Hän on seurannut ja ollut kaikissa sen vaiheissa mukana, vaikka se ei ole Häntä kuunnellut. Hän on ollut uskollinen, vaikka me olemme olleet uskottomat. Nyt Korkein uudisti Pyhän Liittonsa niiden kanssa, jotka sydämestään sitä halusivat.

Tämän jälkeen näin, kuinka kauempana pimeydessä alkoi loistaa valoja, jotka tulivat majakoista, jotka sytytettiin samanaikaisesti. Majakat ovat hetkellisiä turvasatamia, joissa sielujen on mahdollista levähtää. Majakoita valmistellaan vastaanottamaan haaksirikosta selvinneitä. Majakat muodostavat kuin verkoston, joka tarjoaa suojaa kulkijoille. Jolla on korvat kuulla, hän kuulkoon tämän, tarkatkoon ja tehköön osansa.

Pimeys yritti tuhota Valon kansaa, morsianta, jolla on edelleen perintöoikeus ajattomaan elämään, sen salaisuuksiin ja rikkauksiin. Pimeys ei käsitä, että Valo on voittamaton. Pimeys onnistui hukuttamaan Suomen valtiolaivan, yhteiskuntarakenteet ja paljon suomalaisia hukkui Finlandia-laivan viedessä heidät mukanaan syvyyksiin.

Kansan jäännössiemen jäi kuitenkin jäljelle. Jäännöksestä syntyy väkevä kansa, joka vaeltaa Valkeudessa ja jota kansakunnat tulevana aikana ja ajattomuudessa kunnioittavat ja palvelevat. Tapahtuu sellaista, joka ei voinut olla ennen mahdollista. ”Valo nousee pohjolasta” -sanonta saa lopulta merkityksen eikä ole enää pelkästään vain lausuttuja sanoja.

Maailma näkee kaiken ja ihmettelee, kuinka tämä voi olla mahdollista, Suomen tuhonhan piti olla lopullinen.

Silloin pimeys pakenee maastamme pakoon luikkien, häntä koipien välissä. Kansamme soturit karkottavat pahuuden väen vähäisin joukoin. Valon taistelijat kysyvät silloin ihmetellen: ”Tuo pieni uikuttava musta hahmoko piti kansaamme vankinaan?”

Suomen kansalle alkaa uusi aika.

Jouko Pihon kommentti:

Uskon että Marko Gustafssonin näky on Jumalasta. Kaikki tulee tapahtumaan juuri niin kuin hän kirjoitti.

Tässä neljä selitystä näkyyn.

Gustafsson kirjoitti Finlandia-laivan kaappaajista, jotka määräsivät kaiken. Kaappaajat ovat demonisia pahuuden henkiolentoja, jotka ovat saaneet valtaansa Suomen päättäjät ja viranomaiset ja lähes koko kansan.

Ei oikea vaan naamioitu jäävuori, johon Finlandia-laiva törmää tuhoisin seurauksin, viittaa kaikkiin niihin valheellisiin uhkiin, joita maailmalle on viime vuosina propagoitu, kuten vääristelty ilmastouhka ja koronahuijaus, joilla perustellaan mitä järjettömimpiä päätöksiä.

Gustafsson kirjoitti: ” Jolla on korvat kuulla, hän kuulkoon tämän, tarkatkoon ja tehköön osansa.” Tämä viittaa siihen, että niiden ihmisten, joilla on kutsumustietoisuus ja taloudellisia mahdollisuuksia turvapaikan perustamiseen ja kuntoon laittamiseen, että sinne voidaan vastaanottaa ihmisiä, tulee alkaa toimia käytännössä asian hyväksi.

Gustafsson kirjoitti: ”Valo muisti liittonsa kansan kanssa, joka aikanaan hylkäsi Hänet.” Valo eli Jumala on tehnyt liiton vain yhden kansan kanssa eli juutalaisten/israelilaisten kanssa. Kun yhtenäinen Israel hajosi, sekä eteläinen Juuda että pohjoinen Israel luopuivat monesti Jahven palvonnasta ja alkoivat kumartaa epäjumalia, minkä takia Jumala joutui rankaisemaan heitä eri tavoin. Juudan asukkaita vietiin Babyloniaan ja Israelin väki pakkosiirrettiin Assyriaan.

Sittemmin kävi niin, että Babyloniaan siirretyt juutalaiset saivat palata 70 vuoden jälkeen takaisin Juudaan, mutta Assyriaan pakotetuista israelilaisista vain pieni osa palasi Israeliin, kun suurin osa näistä kymmenestä Jaakobin jälkeläisten heimoista lähti etsimään onneaan muualta ja hajosi kaikkialle maailmaan. Sen jälkeen ja tänä päivänäkin heistä on puhuttu Israelin kadonneina heimoina.*

Mutta eivät he ole mihinkään kadonneet. Jumala on tiennyt koko ajan, missä hänen kansansa asuu. Israelilaiset ovat tietenkin aikojen kuluessa yhdistyneet avioliittojen kautta jossain määrin eri kansojen ihmisten kanssa, mutta joka tapauksessa Aabrahamin siemen ja hänen saamansa siunaus on edelleenkin kaiken takana sekä Mooseksen aikana tehty liitto Jumalan ja Israelin kansan välillä, josta piti tulla Jumalan oma pappiskansa.

Myös Suomessa on israelilaisten jälkeläisiä. Siksi Gustafsson puhui Jumalan tekemästä liitosta kansan kanssa, joka koki suuren tuhon, mutta jonka Jumala teki jälleen vahvaksi aikoinaan kansan kanssa tekemänsä liiton tähden.

Tämän liiton takia Suomi on oleva jälleen Jumalan profeetallinen pappiskansa ja maailman vahvin valtio, koska universumin Luoja ja Hallitsija on meidän kanssamme.

Tässä asemassa Suomen on tuettava myös Juudaa, nykyistä Israelin valtiota, joka tulee kokemaan koko maailman hyljeksinnän tulevina vuosina, koska me olemme yhtä ja samaa siunattua Aabrahamin sukujuurta. Käy niin kuin Hesekielin luku 37 ennustaa, että lopunaikana Juuda ja Israel yhdistyvät jälleen yhdeksi kansaksi.

3.12.2021

Jouko Pihon 1.12.2021 näkemä uni sanoista ”Mene, mene, tekel u-farsin”

Näin 1.12.2021 unen, jossa sanat ”Mene, mene, tekel u-farsin” toistuivat pitkän aikaa.

Mietin unessa niiden merkitystä, mutta päädyin lähinnä pohtimaan asiaa Danielin kirjan ilmoittaman historiallisen tilanteen pohjalta, kun tuo teksti ilmestyi yhtäkkiä kalkittuun seinään Babylonian kuninkaan Belsassarin pidoissa. Selittäjäksi haettu Daniel sanoi, että sanat tarkoittavat: ”Jumala on laskenut sinun kuninkuutesi päivät ja tekee niistä lopun. Sinut on vaa’alla punnittu ja kevyeksi havaittu. Sinun valtakuntasi jaetaan ja annetaan meedialaisille ja persialaisille.”

Näin kävi. Samana yönä Belsassar surmattiin ja meedialainen Dareios, Persian kuningas, sai haltuunsa Babylonian.

Kun näin uneni, ihmettelin sitä, mutta päätin kuitenkin olla laittamatta sitä julkisuuteen, kunnes katsoin eilen videota, jossa profeetta Timothy Dixon kertoo samaan aikaan saamastaan näystä, jossa hän näki presidentti Joe Bidenin ja sen, miten huoneen seinälle tuli tuo sama teksti ”Mene, mene, tekel u-farsin”.

Dixon koki vahvasti, että kyse on siitä, että Joe Biden on havaittu kevyeksi ja hänen presidenttiytensä päivät ovat loppumassa.

Olen samaa mieltä. Biden pääsi ylipäätään presidentiksi vain massiivisen vaalipetoksen avulla. Nyt Jumala tekee tästä vääryydestä lopun.

Kun katsoin Dixonin sanomaa videolla, olin ihmeissäni: minähän näin samat sanat unessani viime yönä. Minun unessani ei ollut viittausta Bideniin, kuten Dixonilla, mutta voi olla, että kyse on juuri Bidenistä tai sitten samat sanat ovat sovellettavissa myös moniin muihinkin nykyisiin vallanpitäjiin, joiden mahtiasema on päättymässä.


1.12.2021

Anja Grönforsin profetia Suomelle

Minun vihani kiivaus on noussut sinua kohtaan Suomi. Sinun johtajasi ja kirkkosi ovat yhdessä hyljänneet Minut ja kääntäneet selkänsä Minulle. Heidän epäpyhä liittonsa on savu Minun sieraimissani ja sen löyhkä on tullut Minun kasvojeni eteen enkä voi sitä enää sietää. Teidän syntinne malja on täyttynyt ääriään myöten. Olette paaduttaneet itsenne ettekä tahdo kuunnella Minua.

Koska et kuuntele Minua sinä Minun nimeäni kantava kirkko, niin en Minäkään enää sinua kuuntele. Mene pois Minun kasvojeni edestä. Minä teen sinut halveksutuksi ja pilkatuksi tämän kansan silmissä, ja he tulevat nauramaan sinulle.

Koska kirkkosi ja maasi johtajat ovat kääntäneet selkänsä Minulle, niin Minä myös käännän selkäni heille. Tulen ottamaan siunaukseni maastasi pois. Kansanne johtajat tulevat tekemään tyhmiä ja järjettömiä päätöksiä, sillä heillä ei enää tule olemaan viisautta. Minä annan tulla puutteen kansanne ylle, ja sen te tulette tulevina aikoina näkemään.

Tulen myös kurittamaan kansanne johtajia, niin että he häpeillen tulevat pakenemaan julkisuutta, kun heidän tyhmien päätöksiensä seuraukset tulevat paljastumaan kansalle. Häpeä tulee lankeamaan kirkkonne ja maanne johtajien ylle, ja kansa tulee nousemaan heitä molempia vastaan. Kansa tulee syyttämään heitä ahdingostaan, joka tulee kohtaamaan maatanne.

Tämän kaiken keskellä Minä annan herätyksen tulen syttyä maahanne. Ensin se on pieni kuin kynttilän liekki, mutta kohta se tulee laajenemaan voimalla maanne joka puolelle. Minä tulen siirtämään syrjään heidän tehtävistään monet näkyvällä paikalla olleet työni tekijät heidän ylpeytensä tähden. Tulen nostamaan tuntemattomuudesta nöyriä miehiäni ja naisiani, jotka eivät tahdo tallettaa itselleen rahaa eikä kunniaa. Tulen ottamaan heidät voimalliseen käyttööni, ja he tulevat antamaan Minulle kunnian siitä, mitä tulen tekemään heidän kauttansa.

Jotka tulevat silloin kääntymään Minun puoleeni, heidän puoleensa tulen myös Minä kääntymään. Heidän ei enää tarvitse seisoa minun selkäni takana, vaan he saavat olla Minun kasvojeni edessä.

Sinä minun kansani, älä pelkää tuota tulevaa ahdinkoa, sillä sen kautta minä siunaan kansaanne, niin että monet tulevat Minun luokseni silloin. Omistani tulen pitämään huolen tuon ajan keskellä, sillä omani ovat aina Minun kasvojeni edessä enkä minä hylkää milloinkaan omiani.

Valvokaa, rukoilkaa ja valmistautukaa tuota tulevaa aikaa varten. Laittakaa lamppunne kuntoon ja ottakaa öljyä astioihinne ja virittäkää lamppunne palaviksi, jotta voisitte levittää evankeliumin valoa tuossa tulevassa ajassa.

Kun tämä kaikki tulee maatanne kohtaamaan, niin silloin te muistatte, että minä ilmoitin nämä teille jo edeltä.

JOLLA ON KORVA, SE KUULKOON!

29.11.2021

Tuija Suistomaan 29.11.2021 näkemä uninäky hallavasta hevosesta

Näyssä hallava hevonen nousi ruokapöydällemme. Hevosella oli kengät ja niissä hokit.

Hevonen painoi oikeanpuoleisella etujalallaan oikean käden selkääni, joka lepäsi pöydällä. Pyysin, että hevonen ei siirtäisi painoaan etujalalleen ja murskaisi kättäni.

Sitten hevonen poistui pöydältä. Käsi jäi vahingoittumattomaksi. Pöytään tuli vain pieniä naarmuja.

Tuija Suistomaan tulkintaa:

Hallava hevonen on Ilmestyskirjan kuudennessa luvussa ilmoitettu viimeinen tuhoa tuova hevonen. Sen selässä istuu Kuolema ja Tuonela seuraa sen mukana. Näiden valtaan on annettu neljäsosa maata. Niillä on valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.

Hevonen nousee ruokapöydälle: keskeisiin asioihin arjessamme eikä varmaankaan vähiten ruokaan.

Hevosella oli hokit kengissään: hokkeja käytetään useimmiten talvella liukastumisen estämiseksi.

Oikea käsi symboloi varmaankin kaikkea toimintaa ja toimeliaisuutta. Lohduttavaa oli siis se. että hevonen ei puuttunut siihen puoleen elämässä. Myös pöytä jäi lähes ehjäksi. Selviämmekö siis säikähdyksellä?

Vaara uhkaa kuitenkin! On kiirehdittävä Herran turvaan ja pyydettävä viisautta ja valppautta toimia oikein. Ja iloitaan siitä, että Herra on lohduttanut meitä pikaisella takaisin tulemisellaan!

Tule herra Jeesus!


26.11.2021

Uskovan naisen sanoma lopunajoista

Minulle lähetettiin linkki erään uskovien ryhmän videokokouksesta, jossa yhteydessä eräs nainen toi julki saamansa sanoman Jeesukselta.

Olen samaa mieltä esille tuoduista asioista ja olen kirjoittanut niistä jo useamman vuoden ajan.

Eli tulee aika, että koko maailman raha- ja sähköverkosto romahtaa. Tämän takia Jeesus kehottaa uskovia muuttamaan maaseudulle ja mieluummin veden äärelle.

Juutalaisia ja uskovia kristittyjä aletaan vainota. Kaikkia vaaditaan liittymään Suomessakin yhteen kirkkoon, joka ei ole luterilainen kirkko, vaan antikristillinen uuden maailmanuskonnon mukainen porttokirkko. Osa jopa vapaiden suuntien, kuten helluntailaisten, uskovista suostuu vaadittavaan rekisteröintiin, mutta osa ymmärtää sentään kieltäytyä.

Tällöin vainottujen uskovien on syytä palata apostoliseen rakkauteen ja omaisuuden jakamiseen, jota varten eri puolille Suomea on perustettava keskuksia, joihin uskovat voivat viedä itselleen tarpeettomia tavaroita ja ruoka-aineita, jotta tarvitsevat voida hakea niitä varastoista ilmaiseksi.

Näissä keskuksissa voi olla myös eri alojen asiantuntijoiden työpalveluksia, koska uskovat eivät voi enää ostaa mitään palveluksia, koska he eivät ota pedonmerkkiä, jonka vuoksi he joutuvat yhteiskunnan ulkopuolelle.

Keskukset voivat toimia myös kouluina lapsille ja hoitopaikkana vanhuksille ja sairaille.

Tässä jotakin äänilinkin sisällöstä. Kuuntele koko sanoma linkistä:
https://www.biblecenter.se/Online-Rukous/Lopunajan_pr..


24.11.2021

Alpo Laitisen 20.11.2021 saama näky mustista hevosista

Eteeni levitettiin Euroopan kartta. Näin pieniä räjähdyksiä ympäri Eurooppaa. Näin pääkalloja kaikkialla Euroopassa.

Venäjältä Suomen itäpuolelta tuli musta veren sekainen aalto. Aallon harjalla oli mustia hevosia, joilla oli mustat ratsastajat. Tämä aalto vyöryi lounaaseen yli Euroopan peittäen kaiken alleen.

Jouko Pihon kommentti:

Ilmestyskirjan luvussa 6 puhutaan mustista hevosista, jotka ovat profeetallinen kuva lopunajan suuresta nälänhädästä.

Ruokapula tulee Venäjältä sen takia, että Venäjä aloittaa Kolmannen maailmansodan, jonka seurauksena koko maailma tulee kohtaamaan historian suurimman nälänhädän, koska sodan takia globalistiseen keskinäisriippuvuuteen perustuva ruokahuolto romahtaa täysin. Mikään ei kulje, ei ruoka eikä öljy.

Tämän takia kaikkien maiden ja myös Suomen pitäisi pyrkiä mahdollisimman suureen omavaraisuuteen.


23.11.2021

Pekka Eskelin 19.11.2021 näkemä uni haukasta ja kolmesta variksesta

Katselen taivaalle, jossa lensi kolme varista ja haukka.

Kahden ison variksen välissä lensi pieni varis, jota haukka kyttäsi. Haukka oli matkan päässä vielä, mutta haukka läheni ja läheni variksia, kunnes se kävi pienen variksen kimppuun. Kumpikaan isoista variksista ei auttanut. Sekä haukka että pikku varis putosivat ja räpyttelivät jonnekin maastoon.

Aamulla olin varma unestani. Venäjä on haukka. Mutta kolmea varista en pysty hahmottamaan. Ehkä EU ja Nato.

Kyselin itseltäni. Mihin pieneen Venäjä iskee seuraavana. En tiedä.

Tällä hetkellä isku Ukrainaan näyttää todennäköiseltä.

Jouko Pihon kommentti 23.11.2021:

Uskon myös, että haukka kuvaa Venäjää. Kaksi varista ovat EU ja Nato. Pieni haukan saaliiksi joutuva varis on Suomi.

9.11.2021

Henrikin saama sanoma Jouko Piholle ja entisen oppilaan vahvistus

Henrik lähetti minulle 6.11.2021 seuraavan kehotuksen: ”Terve Jouko, laita paras pukusi valmiiksi, kohta tuulee ja myrskyää.”

Kun kysyin Henrikiltä, mitä sanoma oikein tarkoittaa, hän vastasi: ”Viesti liittyy varmaankin tulevaan tehtävääsi. Rukoillaan, että saat vahvistuksen tälle myös toiselta taholta.”

Vahvistus tuli tänään 9.11.2021, kun eräs entinen oppilaani soitti minulle muista maailman tapahtumista ja sanoi yhtäkkiä voimakkaan tunteen ja intuition vallassa ilman että asiasta olisi koskaan aikaisemmin ollut mitään puhetta: ”Sinun pitäisi olla Suomen presidentti ja Suomen hengellinen profeetta, koska tuot rohkeasti ja lojaalisti kunniaa Jumalalle joka päivä. Siitä asti kun muistan, olet omistanut tälle elämäsi ja myös istuttanut ympärillesi itämään monta siementä, jotka jatkavat ehkä tietämättäsikin kasvuaan silloinkin, kun aikasi on siirtyä hänen tykönsä.”

8.11.2021

Mikaelin 3.11.2021 näkemä uni Jeesuksen tulemuksesta

Seisoin kaupan parkkialueella. Maailman oli täyttänyt täydellinen pimeys. Ihmisiä oli paikalla joukoittain katsoen ylöspäin kohti taivasta.

Vierelläni seisova henkilö kysyi: ”Mitä ihmettä täällä tapahtuu?”

Kohotin unessa itsekin katseeni kohti taivasta ja totesin vierellä seisovalle ihmiselle: ”Jeesus Kristus on tullut noutamaan omiaan.”

Näin taivaalla edessäni suurimman koskaan näkemäni pilven, josta hohti alaspäin todella kirkas valo, joka valaisi kaiken ympärillään.

Näin pilven päällä seisomassa kolme mieshahmoa, joista yksi oli Jeesus, joka seisoi pilven reunalla katsoen maailmaa kirkkaan hohtavissa valkoisissa vaatteissaan.

1.11.2021

Jouko Pihon profeetallinen sanoma Suomesta

Suomesta tulee maailman vahvin valtio

Suomesta tulee maailman vahvin valtio. Miksi? Koska Suomi luottaa Jumalaan, mutta muu maailma seuraa Saatanaa ja Antikristusta.

Tällä hetkellä Suomi ei luota Jumalaan, mutta kaikki tulee muuttumaan, kun väkevä Jumalan antama hengellinen herätys mullistaa kaiken Suomessa. Silloin Suomesta tulee Antikristuksen diktatuurista petovaltaa vastustava voimakas Pohjolan mahti Jumalan puolesta ja Jumalan kunniaksi, kun koko muu maailma vaipuu orjuuden pimeyteen.

30.10.2021

Sisaren 30.10.2021 näkemä näky kolmesta mustasta hevosesta

Näin tänään n. klo 20.00 näyn. Eteeni tuli kuva, jossa kolme mustaa hevosta juoksi laukkaa. Ne juoksivat oikealta vasemmalle hurjaa vauhtia.

Tämä ei tiedä mitään hyvää. Uskon, että tulee kolme katastrofia peräkkäin, joista ainakin yksi on kova pula elintarvikkeista. Seuraavana voi tulla taloudellisia katastrofeja ympäri maailmaa sekä sotia. Mahdollisesti hyökkäys idästä Eurooppaan. Myös vakavia kulkutauteja voi tulla lisää.

24.10.2021

Joh. W. Matutisin elokuussa 2009 näkemä näky susista rokotepiikki suussaan

Kun olin valmistamassa saarnaa, Herra antoi minulle näyn. Näin suuren niityn jossa oli monia lampaita. Yhtäkkiä joka puolelta tuli susia laumaan sekoittuen lauman sekaan.

Sen paremmin paimenet kuin paimenkoiratkaan (tärkeä havainto) eivät hälyttäneet laumaa tms., vaan ne olivat kuin hypnoosissa. Vain laumassa syntyi levottomuutta. Ja lampaat huomasivat, että jotain ei ollut ihan oikein, mutta nekään eivät tosissaan ajatelleet asiaa, vaan jatkoivat syömistä ja oleskeluaan rauhallisesti. Paimenet ja koirat taas eivät edes huomanneet, että mitään oli tapahtunut.

Kun katselin näkyä tarkkaan, susilla oli kuin käärmeillä piikki suussaan, ja sillä ne pistivät lampaita, jotka hätkähtivät ja taas vaan jatkoivat ruohon syöntiään. Hetken päästä sudet pakenivat takaisin vuorille koskaan viemättä yhtään lammasta laumasta tms.

Katsellessani tätä ajattelin, että tämä ei ole mahdollista, että sudet saisivat vapaasti tulla lammaslaumaan ja silti eivät vahingoittaisi niitä.
Se ei ole suden luonteen mukaista. Kun sudet jättivät lampaat, ne olivatkin yhtäkkiä johtosutta myöten vuoren laella. Johtajasusi oli kuin hirviö.

Sitten ne alkoivat ulvoa, ja paimenet ja koirat olivat kauhuissaan ja shokissa. Silloin pääsusi alkoi puhua ihmisen äänellä, jossa oli demoninen sävy: "Rakkaat paimenet, koirat ja lampaat, nyt te kuulutte meille. Te olette täysin käsissämme. Olimme joukossanne, eikä kukaan teistä huomannut mitään. Me jopa rokotimme teidät seerumilla, joka tekee teidät meidän omiksemme. Nyt te kaikki kannatte meidän sinettiämme. Me olemme myös rokottaneet teihin meidän henkeämme ja sitä mitä meissä on, ettekä huomanneet mitään. Nyt teillä ei ole mihin paeta, te olette nyt meidän kontrollissamme."

Näyssä sanoin EI!, Herra on minun Paimeneni. Minä en halua mitään tekemistä vihollisen ja hänen joukkojensa kanssa. Minä en halua heitä paimenikseni. Näyssäni pääsusi nyt jatkoi hymyillen vinosti puhumista lampaille: "Te söitte ja joitte ja nukuitte. Teille vatsanne ja toimeentulonne oli tärkeintä."

Nyt kuulehan mitä kuulin tämän demonin sanovan näyssä: "Me olemme tulleet kostamaan sen kun te ajoitte meidät sikoihin (Matteus 5:1-17). Silloin teidän Herranne ajoi meidät sikoihin. Nyt olemme toipuneet ja tulleet saadaksemme antaa takaisin, ja siksi nämä lampaat ovat nyt meidän. Olin shokissa.

Sitten kuulin Herran äänen joka puhui: "Poikani, jokaista ihmistä tullaan kehottamaan ottamaan “pakollinen” rokote , se on sumuverho. Ja näyssä Herra varoitti, että jokainen joka ottaa rokotteita tulee (mahdollisesti) susien vaikutusvallan alle, eli myöntyy eliitin suunnitelmiin jne. Kaikki joilla ei ole Minun sinettiäni ja Henkeäni. Herra kehotti: "Te minun lapseni, olkaa lujat ja rohkeat älkääkä antako pistää itseänne."

(Tulee pätemään myös niin sanotun ”sirutuksen” aikana!)

Teidän tulee luottaa Minuun. Vien teidät toisille rannoille ja siellä elämä jatkuu kutakuinkin normaalisti. Te olette Minun lampaitani. Te kuulette Minun ääntäni ja seuraatte Minua. Ja Minä lähetän teidät lampaiden lailla susien joukkoon. Varoita kaikkia Minun omiani pakkorokotuksia vastaan. Se näyttää niin harmittomalta. Mutta se ei ole sitä.

Varoita kaikkia, vaikka teitä tullaan nimittämään vainoharhaisiksi ja terroristeiksi, te olette Minun omiani ja ja te olette Pyhiä. Te olette minun lapsiani ja Minun omiani. Sen tähden teissä, teidän ruumiissanne ei tule olla muuta ”stigmaa” eli ”häpeää”. Teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli ja se ei saa olla demonien asunto, Herra sanoo.

Pastori Matutis sanoo, että hän vain laittaa näyn eteenpäin, niin kuin hän sen sai. Hän jatkaa: "Rakkaat ystävät, me olemme aivan lopunajoissa. Olkaa hyvin varuillanne sen suhteen mitä teille ja lapsillenne tapahtuu. Vihollinen on valhettelija ja pysyy sellaisena eikä hänellä ole hyviä aikomuksia. Olin aika säikähtänyt. kun Herra näytti tämän näyn minulle, ja koen että sillä on yhteys sikainfluenssarokotuksiin ja muihin tulevaisuudessa annettaviin rokotteisiin.

Uskovat ovat juuri astumassa testiaikoihin, joissa meitä testataan, meidän tulee sanoa ei asioihin joista Henki varoittaa. Sinä et ole voimaton. Jumala antoi sinulle Pyhän Henkensä ja koko sota-asun (Ef. 6;16-17). Näitä tulet tarvitsemaan ja sinun tulee käyttää sinulle annettuja varustuksia. Ellet vielä ole Jumalan lapsi, tee parannus, tule Jeesuksen luo ja olet turvassa Viholliselta.

17.10.2021

M.G:n profetia Suomen tuomiosta ja herätyksestä

Näin sanoo Herra: ”Minun vihani on noussut sinua kohtaan Suomi. Sinun johtajasi ja kirkkosi ovat yhdessä hyljänneet minut ja yhdessä kääntäneet selkänsä minulle. Heidän epäpyhä liittonsa on savu minun sieraimissani, ja sen löyhkä on tullut minun kasvojeni eteen enkä voi sietää sitä enää.

Teidän syntinne malja on täyttynyt ääriään myöten. Olette paaduttaneet itsenne ettekä tahdo kuunnella minua. Koska et kuuntele minua sinä minun nimeäni kantava kirkko, niin en minäkään enää sinua kuuntele. Mene pois minun kasvojeni edestä. Minä teen sinut halveksituksi ja pilkatuksi tämän kansan silmissä, ja he tulevat nauramaan sinulle. Koska kirkkosi ja maasi johtajat ovat kääntäneet selkänsä minulle, niin myös minä käännän selkäni heille.

Tulen ottamaan siunaukseni maastasi pois. Kansanne johtajat tulevat tekemään tyhmiä ja järjettömiä päätöksiä, sillä heillä ei tule olemaan enää viisautta.

Annan tulla puutteen kansanne ylle, minkä tulette näkemään tulevina aikoina. Tulen myös kurittamaan kansanne johtajia, niin että he tulevat häpeillen pakenemaan julkisuutta, kun heidän tyhmien päätöstensä seuraukset tulevat paljastumaan kansalle. Häpeä tulee lankeamaan kirkkonne ja maanne johtajien ylle. Kansa tulee nousemaan heitä molempia vastaan. Kansa tulee syyttämään heitä ahdingostaan, joka tulee kohtaamaan maatanne.

Tämän kaiken keskellä minä annan herätyksen tulen syttyä maahanne. Ensin se on pieni kuin kynttilän liekki, mutta kohta se tulee laajenemaan voimalla maanne joka puolelle.

Monet näkyvällä paikalla olleet työni tekijät tulen siirtämään syrjään heidän tehtävistään heidän ylpeytensä tähden. Tulen nostamaan tuntemattomuudesta miehiäni ja naisiani, jotka eivät tahdo tallettaa itselleen rahaa eivätkä kunniaa. Tulen ottamaan heidät voimalliseen käyttööni. He tulevat antamaan minulle kunnian siitä, mitä tulen tekemään heidän kauttansa.

Jotka tulevat silloin kääntymään minun puoleeni, heidän puoleensa tulen myös minä kääntymään.”

15.10.2021

Ari Ulmasen uni raivoisista ihmisistä ruiskut käsissään

Muutama päivä sitten näin unen. Olimme jossakin sairaalan näköisessä rakennuksessa. Oli lasiovia. Juoksimme pakoon ihmislaumaa, joka käyttäytyi kuin zombit. Heillä oli useita ruiskuja käsissään, jopa neljä yhdelläkin.

Pakenimme raivoisaa ihmisjoukkoa, mutta emme kyenneet pitämään ovia kiinni heidän tunkeutuessaan läpi. He saavuttivat meidät, mutta kuulin äänen sanovan: "Ei heitä, sillä he ovat hyviä." Uni loppui.

12.10.2021

Tiinan 12.10.2021 näkemä näky Suomeen tulevista pakolaisista

Tänään unen ja valveen rajamailla näin näyn, jossa kylpyhuoneeni hyllyllä oli kolme hammasharjaa (tavallisesti siinä on kaksi) ja samalla tuli sana ja selitys: "Pian saat lohduttaa pakolaisia."

Jouko Pihon kommentti:

Näin käy. Kun Venäjällä tulee Putinin jälkeen valtaan äärikansallismielinen hallitus, jonka johdossa on natsihenkinen diktaattori, juutalaisia ja todellisia uskovia aletaan vainota, jolloin monet heistä pakenevat Suomeen turvaa hakemaan. Silloin he tarvitsevat meidän apuamme.

11.10.2021

Sari Kröger sai unessa sanan ”Kotasaari” jo 9 vuotta sitten

Iltalehti kertoi tänään 11.10.2021, että FSB-yhteyksistään tunnetun ja asekauppaan liitetyn oligarkki Igor Kesaevin ostamasta Kotasaaresta Puumalassa on löytynyt luvaton helikopterikenttä, joka on suomalaisen sotilasasiantuntijan mukaan rakennettu sotilasoppien mukaisesti.

Puolustusministeriö seuraa tarkasti, käytetäänkö Kotasaaren lomakyläksi väitettyjä kiinteistöjä Suomen turvallisuutta vaarantavaan toimintaan esimerkiksi majoittamalla sen tiloihin kansallista turvallisuutta uhkaavia henkilöitä.

Sari Kröger soitti minulle tänään ja kertoi nähneensä 27.5.2012 unen, joka alkoi siten, että hän kuuli sanan ”KOTASAARI”. Sari ei edes tiennyt, missä sellainen saari on, mutta googlatessa paikka löytyi lähellä rajaa olevasta Puumalan kunnasta.

Sen jälkeen Sari näki, että jäälle laskeutui viisi puna-valko-sinistä venäläistä lentokonetta.

Sari oli neljän muun henkilön kanssa keltaisessa rakennuksessa, jossa venäläisten sotilaiden aseet olivat heidän ohimoillaan.

Sotilaat puhuivat suomea (varmaan Pihkovassa koulutettuja), jotka kyselivät ja uhkailivat tulevansa polttamaan rakennuksia.

Herättyään Sari koki unen varoituksena. Iltalehden uutisen perusteella vaikuttaa täysin selvältä, että Kotasaaren lomakylä on peitenimi venäläisten sotilaalliselle sillanpääasemalle Suomen tulevaa miehitystä ajatellen.

11.10.2021

Jouko Piho:

Olenko minä väärä profeetta?

Netissä, varsinkin Twitterissä ja Suomi 24:n Profetiat-palstalla, on paljon väitteitä, että minä olisin väärä profeetta.

Viimeksi mainitulla foorumilla tosin näyttää siltä, että syytteiden takana on yksi ja sama ihminen, joka on saanut elämäntehtäväkseen vastustaa pakonomaisesti minua ja julkaista kuukaudesta toiseen aina uusia ja uusia minua vääräksi profeetaksi leimaavia aloituksia.

Kaikki johtuu siitä, että kirjoitin, että Donald Trump voitti ehdottomasti presidentinvaalit, mutta voitto varastettiin häneltä petoksella, mutta että asiat korjataan ja Trump vannoo presidentinvalan tammikuussa 2021.

Näin ei käynyt, vaan Joe Biden vannoi valan ja on presidenttinä edelleenkin.

Nyt jotkut vetävät tästä yksioikoisen johtopäätöksen, että koska profetiani ei toteutunut, ei ole muuta mahdollisuutta kuin että minä olen väärä profeetta.

Näin ei kuitenkaan ole.

On nimittäin niin, että Jumalan ensisijainen tahto oli, että Trump palaa voittonsa jälkeen presidentiksi.

Minun arvostelijoitteni virhe on siinä, että he luulevat, että Jumalan tahto voisi aina toteutua heti tässä pahassa maailmassa. Myöhemmin kylläkin, mutta ei siis aina heti.

Syy on siinä, että Jumala antoi ihmisille vapaan tahdon, jonka väärinkäyttö voi estää Jumalan tahdon toteutumista jossain tietyssä tilanteessa, ei siis lopullisesti.

Juuri näin kävi USAn presidentinvaaleissa 2020. Trump voitti vaalit ylivoimaisesti, mutta monien eri petosten avulla voittajaksi saatiinkin yhdessä yössä (mikä on muuten mahdotonta, paitsi vilpillä) Joe Biden.

Jumalan tahto ei siis voinut toteutua, koska liian monet ihmiset (tuomarit, poliitikot ja heitä tukeva media) valitsivat uhattuina tai lahjottuina valheen tien ja estivät vaalivilpin tutkimusten etenemisen.

Monet ihmiset eivät käsitä tätä. He luulevat, että Jumalan kaikkivaltius tarkoittaisi sitä, että kaikki mitä Jumala tahtoo ja ilmoittaa tapahtuvaksi, myös aina toteutuisi meidän ajassamme. Näin ei aina käy, koska sanomat ovat ehdollisia, mikä tarkoittaa sitä, että tietty määrä pahuutta voi estää Jumalan tahdon toteutumisen juuri nyt, mutta ei lopullisesti.

Mainitsen esimerkin Raamatusta. Mooses oli monien muiden tehtäviensä lisäksi myös profeetta. Kun Mooses sanoi orjuudessa eläville heprealaisille, että hän on saanut Jumalalta käskyn viedä heidät pois Egyptistä jo Aabrahamille luvattuun maahan, niin tämä profetia ei kuitenkaan toteutunut. Vain Joosua ja Kaaleb astuivat lopulta Pyhän maan kamaralle, mutta kaikki muut kuolivat erämaassa saavuttamatta koskaan heille profeetallisesti luvattua maata.

Oliko Mooses tämän ei-toteutuneen profetian takia väärä profeetta?

Ei tietenkään.

Mooses oli oikea profeetta, joka puhui kansalle Jumalan lupauksen, että Jumala vie heidät pois orjuudesta heille luvattuun uuteen maahan.

Lupaus ja Jumalan ensisijainen tahto eivät kuitenkaan toteutuneet heidän kohdallaan epäuskon, kapinoinnin ja epäjumalanpalveluksen takia.

Tämä on selvä esimerkki siitä, että ihmisten synnit voivat tässä ajassa estää Jumalan tahdon toteutumista.

Juuri näin kävi myös Trump-profetioiden kohdalla. Jumala tahtoi Trumpin presidentiksi. Trump voittikin vaalit, mutta Jumalaa vastustavat ihmiset vääristivät vaalit, jolloin Jumala salli sen tapahtua, jotta hän voi myöhemmin tuomita kaikki väärintekijät heidän teoistaan.

Minä julistin Jumalan tahtoa, jonka pahat ihmiset torjuivat. Näiden jumalattomien ihmisten väärien ratkaisujen takia minä en ole väärä profeetta, vaan oikea profeetta, jonka oikea sanoma ei voinut käydä toteen monien ihmisten kavalien päätösten takia.

Mutta tässä on kyse vain tilapäisestä tappiosta. Lopulta Jumala voittaa ja hänen hyvä tahtonsa tapahtuu.

Jos Jumala suo, tämä voi tarkoittaa myös kaikkien vääryyksien julkituomista ja Trumpin paluuta presidentiksi.

9.10.2021

Maritan 6.10.2021 näkemä näky rutosta Suomessa

6.10.2021 illalla katsoessani TV7:n rukousohjelmaa näin sieluni silmin näyn Suomi-neidosta. Jokaisesta kohdasta hänessä tippui rajun ruton aiheuttamaa eritettä. Pään alueelta alkoi eritteen tippuminen vähetä. Yhtäkkiä se loppui kokonaan ja tilalle tuli täysin puhdas, terve alue. Eritteen tippuminen alkoi hiljalleen vähetä myös yhä alempaa.

2.10.2021

Jouko Piho:

Lopunajan herätyksen raamatullinen perusta

Kaikki uskovatkaan eivät usko, että mitään lopunajan hengellistä herätystä olisi tulossa. Monien meidän aikamme profetioiden lisäksi herätyksen odotuksella on selvä raamatullinen perusta.

Pietari viittaa lopunajan herätykseen helluntaipäivän puheessaan: "Tämä on sitä, mikä profeetta Joelin (Joel 3:1-5) suulla on ilmoitettu: - Viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, minä vuodatan Henkeni kaikkiin ihmisiin. Teidän poikanne ja tyttärenne profetoivat, nuorukaiset näkevät näkyjä ja vanhukset ennusunia." Voit lukea koko kohdan, joka on Apostolien teoissa luku 2 ja jakeet 16-20.

Tuo käännös "vuodatan Henkeni", ei ole ihan tarkka. Kohta pitäisi kääntää "vuodatan Henkeäni". Näin esim. englanniksi "out of my Spirit" ja ruotsiksi "av min ande".

Toisin sanoen helluntaina ei vielä vuodatettu kaikkea Jumalan Henkeä ihmisiin, vaan kyse oli Hengen vuodatuksen alusta ja esitäyttymyksestä. Vasta viimeisinä päivinä, joita me elämme, Jooelin kirjan ennustus toteutuu lopullisesti juuri ennen Herran päivän tuloa, kuten jae 20 sanoo.

2.10.2021

Jouko Piho:

Suomen tuleva kansallinen ja hengellinen herääminen

Suomen tuleva kansallinen ja hengellinen herääminen tulevat käsi kädessä yhtä aikaa. Kansallista herätystä ei tule ilman hengellistä herätystä.

29.9.2021

Helenan 29.9.2021 näkemä uni pimeydestä

Näin 29.9.2021 unen, jossa seisoin olohuoneemme ikkunan äärellä ja katsoin vasemmalle, jossa on länsi ja Keravan keskusta.

Oli päivä, ja länsitaivaalta alkoi vyöryämään synkkiä pilviä. Todella mustia ja synkkiä, jollaisia en ole kuuna päivänä nähnyt. Ensin se vyöryäminen oli normaalinopeutta, mutta sitten saman tien pimeä ja synkkä pilvimassa oli sekunnissa koko alueemme ja talojemme päällä.

Hämmästyin suunnattomasti sitä nopeutta. Kun se oli vyörynyt sillä hurjalla vauhdilla kaikkien yli, niin samalla sekunnilla kaikki meni pimeäksi, myös talot ja kodit sisältä. Eli sähköt eivät toimineet.

Tunnelma oli minun ja mieheni kohdalla se, että emme pelänneet.

Kaikki oli täysin synkkää ja pimeää. Näin kuinka joku siinä lähelläni meni lattialle makaamaan. Ymmärsin, että tämä joku ei ole perheeni jäsen, vaan joku ulkopuolinen. Kysyin mieheltäni, pitäisikö meidän mennä sängylle makaamaan, koska koin, että tämä on Jumalan sallima rangaistustuomio, mutta en ole varma mistä. Tuleeko se siitä, että Kerava ja Järvenpää ja joku muu naapurikunnista liputti sitä homolippua kaupungin lipputangoissa tässä muutamia viikkoja sitten? Koin heti, että tämä ei jää rankaisematta.

Minulle nousi mieleen se, että kun Israel oli Egyptissä, niin tuomioiden aikana ei israelilaisille käynyt mitään. Jumala varjelee aina omansa.

28.9.2021

Veli Herrassa näki 15.8.2018 kotikokouksessa ilmestyksen tiimalasista

Nuori veli kertoi, että äskettäin vakava sairaus oli yllättänyt hänen ikäisensä ystävän.

Tuossa hetkessä sain ilmestyksen, jossa minulle näytettiin tiimalasi.

Selityksenä sanottiin, että se on pakanain armotalouskauden tiimalasi.

Tiimalasin yläosasta viimeiset jyväset olivat valumassa alaosaan. Silloin lasin yläpuolelle ilmestyi Jumalan käsi, joka tiputti yläsuppiloon lisää jyväsiä.

Tähän jatkoaikaan tuli sanoma, että sairaudet ja muut koettelemukset pysäyttelevät ihmisiä, jotka tulisi evankelioida ja sitten johdattaa iankaikkisen elämän tielle.

27.9.2021

Hannan uni venäläisestä kuljetusaluksesta

”Ihmettelijälle” tulee vahvistus uneni kautta.

Näin unen, että olin kevätkesällä mökilläni, kun iso sukkulanmuotoinen kuljetusalus laskeutui puiden tasalle. Menin piiloon varastoon, jonka ovenraosta näin mitä tapahtui.

Pakenin myöhemmin pois mökiltä kaupunkiin, jonne mennessäni näin mäen päällä, että paikkakunnan nimi oli merkitty maastoon venäläisin kirjaimin.

Sitten näin, että venäläiset maatuskat tutkivat ja vartioivat paikkakunnan naisia.

27.9.2021

Res. majuri Raimo Hynysen pohdintoja profetioiden pohjalta

Vuoden 2008 unen näkemisen jälkeen ihmettelin, miksi Pekingin ja Washingtonin välit olivat kireät. Varsinkin suomalaisena olisi luullut, että unessa Moskovan ja Washingtonin välit olisivat olleet kireät. Ehkä moni suomalainen ajattelee vielä tänäkin päivänä, että USA:n ja Venäjän välit ovat maailman politiikassa tärkeimmät. Näin ei enää totisesti ole vaan Washington ja Peking ovat maailman napoja. USA on siirtänyt suuren osan asevoimiaan pois Euroopasta ja jopa Lähi-idästä ja siirtää pois edelleen vahvistaen Kaakkois-Aasian suunnassa joukkojaan Kiinaa vastaan.

Kun suuri sota tulee, niin Venäjä liittoutunee löyhästi Kiinan kanssa. Iran on tietenkin samalla puolella Kiina-Venäjän kanssa. Todennäköisesti myös Turkki on samassa liitossa.

Alla lyhyesti miten tilanne Suomen osalta voisi kehittyä.

1. Suomen seuraava hallitus alkaisi syksyllä 2026 nopeasti hakea Naton jäsenyyttä Kokoomuksen johdolla

Venäjän tärkeimmät sukellusvene- ja laivastotukikohdat ovat Kuolassa. Mikäli maailman tilanne olisi kireä, niin Venäjä ei odottaisi Suomen liittymistä Natoon, vaan ottaisi yllätyshyökkäyksellä lopputalvesta 2026-2027 pohjoisimman Suomen länsirajalle asti. Se ottaisi samalla Sieppijärven alueen, jonne se myöhemmin rakentaisi Tukholman profetiassa mainitun suuren tukikohdan. Jos talvi olisi kova pakkastalvi, niin tällöin toteutui vanhan porilaisen miehen profetia 1980-luvun alusta, jonka mukaan Venäjä hyökkää kovana pakkastalvena.

Venäjä tulisi myöhemmin vaatimaan junien kauttakulkuoikeutta pohjoiseen. Käytettävät radat olisivat kaikki ratalinjan Vainikkala - Kouvola - Kuopio - Iisalmi - Ylivieska - Oulu - Kemi - Kolari linjan koillispuoliset radat. Tässä toteutuisi Tukholman profetia. Aika voisi olla kesä 2027.

2. Herran pyhän kansan muutto idästä Suomen kautta Israeliin

Tukholman profetian mukaan Venäjän sotilas näkee Suomessa Herran ihmetekoja. Idän exodus olisi varmasti sellainen. Exoduksen jälkeen Herra siunaisi Suomea sen mukaan kuinka suomalaiset ovat mukana auttamassa Herran valittua kansaa. Idästä todennäköisesti tultaisiin kun vainot Venäjällä alkavat. Yhtenä syynä vainoihin voisi olla Putinin siirtyminen pois johdosta, ja toisaalta jos maailmalla tulee talousromahdus, joka tietenkin vaikuttaisi myös Venäjällä.

Aikataulusta on vaikea sanoa, sillä ainut profetia venäläisten Suomessa olosta on kolmen vuoden olo. Tämän olen kuullut tutulta uskonveljeltä.

Idän exodukseen on varauduttu varsin paljon itärajalla ja Suomen läpikulkureiteillä. Olen henkilökohtaisesti kiinnostunut kahdesta Suomen pohjoisimmasta paikasta, jonne idästä voitaisiin tulla. Voi tulla tilanne, että Venäjältä ei päästäisi helposti Suomeen muuta kuin Murmanskin kautta. Sinne on hyvät junayhteydet ja sieltä edelleen Nikkeliin linja-autoyhteydet. Nikkelistä Norjan rajalle on alle 10 km. Mikäli juutalaisten annettaisiin vapaasti ylittää raja Norjaan, niin Norjan puolella pitäisi olla yhteys Suomen puolelle. Autolla pääsee Norjasta Paatsjoen rannalta Suomeen Näätämöön. Mikäli autolla ei pääsisi suoraan Näätämöön, niin maastoa pitkin noin 20 km kävelyllä voisi päästä. Toinen vaihtoehto on kulkea kolmen maan rajapisteen (Norja, Venäjä, Suomi) kautta Norjan puolelta Suomeen. Suomen puolella rajapistettä on lähimpänä noin 5 kilometrin päässä metsäautotie, joka johtaa Nellimiin, Inarinjärven kaakkoiskulmaan. Ohessa on linkki kuinka Näätämössä olevassa leirikylässä valmistaudutaan juutalaisten tuloon: http://goldenvalley.fi/ .

Herran siunaus juutalaisten auttamisesta olisi Hänen Henkensä vaikuttama herätys. Sen suuruus voisi olla jopa sellainen, että miljoona uskosta osatonta kääntyisi Messiaan Pelastajan Jeesuksen puoleen ja tulisi uskoon.

3. Venäläisten poislähtö Suomesta

Sen jälkeen kun kolmas maailmansota syttyisi, niin venäläiset alkaisivat valmistella poislähtöä Pohjois-Suomesta. Viljami Rauduskosken profetian mukaan länsi tekisi maihinnousun Poriin sodan loppuvaiheessa. Venäläiset tekisivät vielä ennen poislähtöään hyökkäyksen Porin satamaan ja muualle Porin lähistölle.

4. Viimeistään Venäjän häviön jälkeen Suomi saisi ainakin luovutetun Karjalan

Kuinka paljon Suomi saisi hoitaakseen Venäjän oloja lähialueelta riippuu eniten Venäjän tappiosta sodassa. Myös Suomen uskovien rukoukset maamme ja Herran tahdon toteutumisen puolesta vaikuttavat.

5. Kolmannen maailmansodan jälkeen tulee Ilmestyskirjan 13. luvun petojen aika

Sodan jälkeen voi mennä muutama vuosi ennen kuin pedot, maallinen ja hengellinen johtaja (todennäköisesti antikristus) saavat absoluuttisen vallan. Tällöin oltaisiin joka tapauksessa jo 2030-luvun puolella. Petojen valtaa kestää 3,5 vuotta.

Edellä lyhyesti miten usea profetia yhdistettynä tilanne voisi kehittyä ensi vuosikymmenen alkupuolelle asti.

 26.9.2021

Jouko Piholle 26.9.2021 tullut Herran sana tehtävästä Suomessa

Sain tänään 26.9.2021 sanan Herralta: ”Muut voivat paeta maasta, mutta et sinä, koska sinulla on tehtävä Suomessa.”

24.9.2021

Jouko Piho:

Olen profeetta – enkä ole profeetta

Otsikko saattaa nyrjäyttää joidenkin aivot vinksalleen, mutta totta se on.

Selitystähän moinen paradoksaalinen väite vaatii.

Kyse on siitä, että olen tuntenut profeetallista kutsumusta jo vuosien ajan, vastaanottanut monia profeetallisia sanomia eri tavoin, ja monet muut ovat saaneet sanomia minun profeetallisesta tehtävästäni.

Olen kuitenkin vasta valmistumassa profeetaksi kuolemanvarjon erämaakoulussa, jossa ainoa ystävä on yksinäisyys, ja verenhimoiset sakaalit ulvovat ympärillä yötä päivää. Se koulu on hirveä pätsi enkä toivo sellaista sielun pimeää yötä kenellekään. Pitää olla täysi seinähullu, kuten minä, että suostuu tällaiseen äärimmäisen rankkaan koulutukseen.

Eli minulla ei ole loppututkintoa eikä Jumala ole vielä vihinnyt eli voidellut minua profeetaksi ja antanut minulle sen merkiksi lahjan tehdä ihmetekoja, jotka vahvistaisivat Jumalan minulle antaman sanoman oikeellisuuden.

Olen kuitenkin käyttänyt itsestäni nimitystä profeetta samaan tyyliin, kuin oppilaat kutsuvat koulussa sijaista opeksi, vaikka hän ei olekaan muodollisesti pätevä eli tutkinnon suorittanut opettaja. Toinen esimerkki on se, että potilaat voivat puhutella valmistumassa olevaa lääketieteen opiskelijaa lääkäriksi, vaikka hän ei ole vielä täysin saanut opintojaan loppuun, vaan on vasta harjoittelemassa sairaalassa.

Olen siis perkeleellisessä myllytyksessä oleva valmistumassa oleva profeetta. Profeettakouluni on vielä kesken. Normaalista poiketen minä en tiedä, paljonko minulla on vielä opiskeluaikaa jäljellä. Mutta sen tiedän, että mitä vaativampi tehtävä, sitä kauemmin koulutus kestää.

24.9.2021

”Ihmettelijän” 29.12.2020 näkemät unet venäläisistä ottamassa asevoimin suomalaisen voimalaitoksen haltuunsa

Olimme perheporukalla aurinkoisena kesäpäivänä (lehdet olivat jo puissa) jonkin mökin pihalla. Muutama ihminen oli uimassa. Mökki oli jonkin kaupungin lähellä, lähes kaupunkialueella vielä. Kaikki rupattelivat hyvillä mielin, vaikka aikuiset tiesivätkin että maailmalla oli ollut huolestuttavia tapahtumia.

Yhtäkkiä näin ilmassa puiden tasolla lentäviä outoja pienehköjä pulleita ilmalaivan ja lentokoneen risteymän näköisiä aluksia. Suurin osa niistä lensi ylitsemme, mutta osan näin pysähtyvät puiden latvojen kohdalle kauemmas.

Tätä ihmetellessämme ei mennyt kauan, kun aseistetut vihreäpukuiset miehet saapuivat mökille suomea murtaen puhuvan henkilön kanssa. Suomea puhuva henkilö (joka oli siviilivaatteissa), käski meitä ystävällisesti, mutta napakasti nousemaan ylempänä tiellä odottavaan bussiin, jonne samalla tuotiin muualta lisää ihmisiä. Ihmisten kerääminen tapahtui hyvin nopeasti ja koordinoidusti. Ymmärsin, että bussi sekä siviilipukuiset henkilöt olivat jo valmiina Suomessa, mutta vihreäpukuiset aseistetut henkilöt olivat tulleet oudoissa ilma-aluksissa.

Lähdimme nopeasti ajamaan jonnekin. Pääosa aseistetuista henkilöistä tuli pikkubussissa takanamme. Pian saavuimme jonkin ison voimalaitoksen alueelle vievälle tielle. Kuulin kuinka joku ohjeisti bussikuskia ajamaan porteista suoraan läpi, jos ne olisivat kiinni. Sähköiset portit olivat kuitenkin auki.

Kun tulimme jonkin rakennuksen lähelle (ilmeisesti päärakennus, en tiedä), tuli rakennuksesta ulos kaksi pistoolein aseistettua vartijaa rauhallisesti kävellen. Välittömästi takanamme olevasta pikkubussista hyppäsi konetuliasein varustetut miehet, jolloin vartijat ymmärsivät, että mitään ei ollut tehtävissä. Vartijat eivät selvästikään olleet odottaneet mitään tällaista tapahtuvaksi.

Meidät kaikki bussissa olijat vietiin sisälle rakennukseen. Mukaan tulivat myös kaikki siviilipukuiset vihreäpukuisten kanssa yhteistyötä tekevät henkilöt. Siviilipukuiset olivat koko ajan meille ystävällisiä, ja vaikka olimme koko ajan (päiviä/viikkoja) rakennuksen sisällä, meille tehtiin koko ajan säännöllisesti hyvää ruokaa, sekä myös kaikkea muuta pikkupurtavaa oli jatkuvasti saataville. Tiesimme kuitenkin, että jos edes yritämme mennä ulos, meidät ammutaan välittömästi.

Ymmärsin myös tässä vaiheessa unta, että Venäjä oli ottanut samalla tavalla haltuunsa useita Suomelle tärkeitä laitoksia. Me panttivangit olimme sisällä vain siksi, ettei kukaan yrittäisi vallata laitoksia takaisin. Laitoksien annettiin koko ajan toimia, mutta ymmärsin myös, että Venäjä käytti kaapattuja laitoksia sekä ihmisiä kiristääkseen Suomen hallitusta tekemään jotain sellaista, mitä se ei olisi halunnut tehdä. Sitä mistä asiasta oli kyse, en saanut tietooni.

Tähän loppui ensimmäinen uni, ja samalla heräisin. Ihmettelin unta vähän aikaan ja kävin uudestaan nukkumaan.

Heti uneen päästyäni jatkui sama uni aivan alusta. Olimme taas samalla mökillä ja kaikki tapahtui unen alussa identtisesti ensimmäiseen uneen verrattuna. Eroavaisuus ensimmäiseen uneen alkoi seuraavalla tavalla: Kun näin ilma-alukset, tiesin nyt, että paikalta pitää poistua välittömästi. Siksi käskinkin perheeni heti autoon ja ajoimme metsätietä kauas metsään ja poistuimme vielä autostakin metsään. Ymmärsimme että jos olemme metsässä vain jonkin aikaa (Unessa olimme metsässä varmuuden vuoksi yönkin yli), voisimme palata turvallisesti takaisin mökille. Emme kuitenkaan ehtineet palata, ennen kuin uni loppui. Tämän jälkeen heräsin taas, ja ihmettelin kovasti unia.

Jouko Pihon kommentti:

Kyseessä on tulevan Suomen osittaisen miehityksen kuvaus, jossa venäläiset ottavat haltuunsa tärkeitä laitoksia kiristääkseen Suomen hallitusta suostumaan tahtoonsa. Unen voimalaitos on luultavimmin Loviisan ydinvoimala. Mielenkiintoista, koska asun itse Loviisassa. Täytyypä mennä tervehtimään miehittäjiä ja kertomaan heille evankeliumia ja totuuksia lopunajan vaiheista, joihin Goog/Venäjäkin liittyy.

Profeetta Elia.

22.9.2021

Jouko Piho:

Miltä profeetan tulisi näyttää?

Useimpien Raamatun profeettojen ulkoasusta ja puvuista ei ole tietoa, mutta joistakin on.

Esimerkiksi Jeesusta ennen vaikuttaneella profeetta Johannes Kastajalla oli kamelinkarvoista tehty puku ja nahkavyö.

Profeetta Elialla oli nahasta tehty taljavaate ja nahkavyö eli näillä kahdella profeetalla oli samanlainen profeetan asu.

Aloin tänään miettiä ensimmäistä kertaa sitä, että pitäisikö minullakin olla jokin ulkonainen merkki siitä, että olen profeetta, kuten papit tunnistaa papiksi, jos he pitävät vaikka vain valkoista ”sokerinpalaa” kauluksessaan.

Profeetalle on tietysti tärkeintä se, että hän on saanut sanoman Jumalalta ja myös voitelun ja tunnusteot sen esille tuomiseen.

Mutta olisiko hyvä, että tämän päivän profeetta erottuisi jotenkin myös ulkonaisesti muista ihmisistä?

Pitäisikö minun esim. kasvattaa parta (joka minulla joskus olikin) ja alkaa käyttää nahkavaatteita ja nahkavyötä tai jotain muuta? Ja laittaa vielä sauva käteen?

Ehdotuksia?

P.S.

Voisin yllä olevaan viestiini liittyen mainita, että Heli Hunter näki 26.5.1984 näyn minulle tarkoitetusta nahkaviitasta, joka oli raskas, mutta myös minua suojeleva. Kyse on selvästi viittauksesta profeetalliseen tehtävään. Heli lisäsi, että sen aika ei ole vielä. Nyt siitä on kulunut jo yli 37 vuotta.

22.9.2021

Jouko Piho:

Kehotus parannuksentekoon

Tehkäämme parannus pahoista teoistamme, sillä Jumalan valtakunta on tulossa maan päälle eikä siellä pahuutta siedetä!

12.9.2021

Uusi merkki: leijonakoru

Näin tänään 12.9.2021 ovemme ulkopuolella porraskäytävässä leijonakorun (kuva ohessa). Isänmaan tehtävät odottavat patrioottista leijonamiestä, vaikka olenkin Jousimies.

12.9.2021

Jouko Pihon 12.9.2021 saama sanoma Antikristuksesta

Antikristus nousee Syyriasta

Sain tänään 12.9.2021 seuraavan sanoman: ”Aamun koitosta (idästä) nousee hallitsija. Hänen nimensä on _ _ _ _ _ _ _ _ (En saa sanoa nimeä, mutta siinä on 8 kirjainta). Kyseessä on tuleva maailman diktaattori eli Antikristus.”

Raamatun mukaan (Dan. 8: 8-9) Antikristus nousee jostakin Aleksanteri Suuren jälkeen syntyneestä neljästä valtakunnasta, todennäköisesti Syyriasta eli idästä.

12.9.2021

V. 2012 saatu näky koronarokotteesta

Ana Mendez Ferrell näki v. 2012 Ilmestyskirjan lukuun 9 liittyvän näyn syvyyden demoneista, jotka pistävät ihmisiin heitä vahingoittavaa ainetta (koronarokote), vaikka propaganda väittää sen olevan ihmisille hyväksi. Heidän päämääränsä ei ole parantaa vaan tuhota. Demonien johtajan nimi olikin Apollyon eli Tuhoaja. Ferrell on kertonut näystään kirjassaan Apocalypse, josta ohessa ote. Klikkaamalla kuvan saa suuremmaksi.

10.9.2021

Jouko Pihon 10.9.2021 näkemä saunauni

Näin viime yönä unta, että olin saunassa yhdessä muiden miesten kanssa. Olin se, joka heitti vettä kiukaalle.

Kivasti kiuas sähisikin ja lämpöä riitti, mutta jonkin ajan kuluttua huomasin, että viskaamani vesi ei osunutkaan kiuaskiviin, vaan lensi jonnekin ympäristöön.

Päätin silloin mennä lähemmäksi kiuasta, mutta sekään ei auttanut, joten menin kiukaan taakse (unessa on kaikki mahdollista), ja aloin mättää valtavat määrät vettä aivan lähietäisyydeltä.

Mutta mitään ei tapahtunut. Oli vain pientä pihinää eikä lämpöä enää syntynyt.

Menin sitten katsomaan tilannetta saunassa, joka olikin muuttunut kokoussaliksi. Ihmiset, sekä miehet että naiset, istuivat kuin kirkonpenkeissä hiljaa ja jäykkinä.

Siihen uni loppui. Herättyäni tuli mieleeni ajatus, että ilmeisesti kiuas ei vedestä huolimatta enää synnyttänyt lämpöä, koska kukaan ei laittanut uusia puita tulisijaan, joka oli siis sammunut.

Koin, että uneni kuvaa sammuneen ja luopuneen seurakunnan tilaa, jossa ei enää pala Hengen tuli, jolloin mitkään ihmisten yritykset eivät auta mitään. Seurakunta ei ole kuuma eikä kylmä, vaan penseän laimea.

8.9.2021

Nimimerkki M.R:n 6.3.2020 näkemä näky maailmaa ympäröivästä pimeästä verkosta

Näin selkeän kuvan maailmasta. Maailman yllä oli ohut tummanharmaa verkko (kuin kalaverkko). Se ympäröi pimeydellään koko maailman, ja maailma lepäsi tämän verkon alla.

Verkko repeytyi profetiassa. Se repeytyi ensin alas, sitten vasemmalle, sen jälkeen oikealle ja lopuksi ylös (muodostaen ristin merkin). Repeytymisen jälkeen maailmaan loisti todella kirkas täysin valkoinen valo, ja tämä ohut tummanharmaa verkko alkoi hiljalleen hävitä maailman päältä.

Jouko Pihon kommentti:

Kyseessä on keväästä 2020 lähtien Saatanan ja hänen seuraajiensa maailman päälle laskema paha koronaverkko kaikkine sulkuineen, rajoituksineen, maski- ja rokotuspakkoineen sekä koronapassivaatimuksineen. Valo, joka voittaa tämän pahuuden pimeyden, on Jumalan valoa ja viittaa tulevaan suureen hengelliseen heräämiseen.

8.9.2021

Jouko Pihon 8.9.2021 näkemä uni Kekkosesta

Näin 8.9.2021 unta presidentti Urho Kekkosesta.

Kekkonen oli jossain huoneessa tekemässä työtä pöydän ääressä, kun hän alkoi yhtäkkiä mennä aina vain alemmaksi. Lopulta Kekkonen oli aivan lattian rajassa.

Aloin silloin laulaa tunnettua Martta Kaukomaan ja Ina Karttusen laulua, johon muut huoneessa olijat yhtyivät.

Lauloimme ensimmäisen säkeistön, joka kuuluu:

"Niin alhaalla kenkään ei kulje, ettei siellä Jeesus ois. Hän ei yhtäkään luotansa sulje eikä karkoita ketään pois."

Kekkonen katsoi minua vakavasti ja minä samoin häntä.

Olen lukenut SANA-lehdestä aikoinaan, että kotiavustajan todistuksen mukaan Kekkonen löysi sairasaikanaan henkilökohtaisen uskon Jeesukseen.

Mukava tavata Urkkia taivaassa.


7.9.2021

Tuija Suistomaan 4.9.2021 näkemä uninäky luvuista 153 + 1

LÄHTÖKOHTA: Olen Jeesuksen oma. Olen myös raamatullisia vertauksia käyttäen aasi, joka puhuu tai kivi, joka huutaa.

Minulle ei ole sellaista Raamatun tietämystä, että olisin mitenkään voinut itse tietää tai päätellä näkemääni. Olen siis täysin sen tiedon varassa, joka minulle on annettu.

NÄKY: Olin uimassa ja poimin siinä samalla yksin kappalein jotakin. Yläilmassa oli ihana, hyvä asia, josta oli profetoitu ihmisille.

Nousin vedestä. Mieheni laski yksin kappalein ikään kuin paperiarkkeja ja sai loppusummaksi 153. Tein tarkistuslaskennan ja sain lukumääräksi 154. Sitten minulle sanottiin iloisella äänellä: ”Etkö huomaa?” Ja mitä piti huomata?

Yläilmoissa oleva ihana asia tapahtuisi, kun lukumäärä yksin kappalein laskettuna olisi juuri oikea – ja sitähän se nyt oli.

SELITYS: Lue netistä, mitä Raamatun luvuista tiedetään. Luku 153 kuvastaa niiden uloskutsuttujen ihmisten määrää, jotka kuuluvat viisaisiin neitsyihin: Jeesuksen morsiusseurakuntaan. Kun lukuun 153 lisätään yksi ja tärkein, kuvastaa luku ylöstemmattavaa joukkoa ja Jeesusta heidän Pelastajanaan. Luku 154 on täydellinen morsian Ylkänsä kanssa!

PÄÄTELMÄ: Minulle siis ilmoitettiin, että pakanoiden täysi luku on saavutettu ja Jeesuksen morsiusseurakunta on valmis noudettavaksi. Tämä tieto saa aikaan pyhän pelon ja rukouksen siitä, että Herra auta minua olemaan valmis, että voit iloisesti ottaa minut mukaan tuuliin ja pilviin Sinua kohtaamaan ja juhlaa viettämään. Samalla rukoilen, että Herra rakas, auta heitä, jotka jäävät jälkeen. Tyhmistäkin neitsyistä osa pääsee Taivaaseen, mutta he kuuluvat siihen joukkoon, josta sanotaan: ”Keitä nämä valkopukuiset ovat; he ovat niitä, jotka suuresta ahdistuksesta tulevat”.

LUUKAS 21: ”Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa, sillä taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella.”

Jouko Pihon kommentti:

Tuli mieleeni, että Raamatussa esiintyy myös luku 153 siinä yhteydessä, kun joukko opetuslapsia oli Jeesuksen kuoleman ja ylösnousemuksen jälkeen kalassa Tiberiaanjärvellä eivätkä he saaneet koko yönä yhtään kalaa, mutta aamulla he saivat yhteensä 153 kalaa sen jälkeen kun rannalla ollut Jeesus oli neuvonut kalastajia heittämään verkkonsa veneen oikealle puolelle (Luuk.21:11).

30.8.2021

Jouko Piho:

Jumala tulee asettamaan Suomessa ihmisten mielestä alhaisen henkilön korkeaan asemaan

Dan. 4:14: "Korkein hallitsee ihmisten valtakuntia ja hän antaa kuninkuuden kenelle tahtoo ja voi nostaa valtaan alhaisimmankin ihmisistä." Suomessa ei ole vielä koskaan näin tapahtunut. Esim. kaikki presidentit ovat olleet korkea-arvoisia jo ennestään. Mutta näin tulee käymään.

22.8.2021

Jouko Pihon 22.8.2021 näkemä uni keskustelusta Putinin kanssa

Näin viime yönä unta, että keskustelin pitkään Vladimir Putinin kanssa. Unessa oli selvä tietoisuus siitä, että olin Suomen johtaja. Keskustelu, jossa minä puhuin ja Putin kuunteli, eteni hyvin ja lopuksi Putin ymmärsi yhä paremmin esille tuomiani näkökohtia. Lopputervehdys oli sydämellinen poskisuudelmineen.

 20.8.2021

Jouko Piho:

Kunnia Jumalalle hänen suurista teoistaan Suomessa

Kunnia Jumalalle hänen suurista teoistaan, joita alkaa tapahtua Suomessa ja kaikkialla maailmassa! Kohta ovat ateistit ja uskomattomat huuli pyöreänä. Osa tulee uskoon, mutta osa paaduttaa itsensä jatkaen vain pilkkaamistaan ja siten lisäten tulevaa tuomiotaan.

12.8.2021

Jouko Pihon 12.8.2021 näkemä näky Antikristuksesta

Näin 12.8.2021 valveilla ollessani näyn miehestä, jonka vasen silmä oli paha ja pikimusta oikean silmän ollessa sokea.

Kyseessä on Antikristus, josta profeetta Sakarja kirjoitti (Sak. 11:17): ”Voi hullua paimenta, joka lampaat hylkää! Käyköön miekka hänen käsivarteensa ja oikeaan silmäänsä! Hänen käsivartensa kuivettukoon, ja hänen oikea silmänsä soetkoon.”

En tiedä, onko tulevan Antikristuksen oikea silmä fyysisesti sokea vai onko kyse vertauskuvasta, jolloin yksisilmäisyys voisi tarkoittaa esim. yksipuolista agendaa ja propagandaa, jossa asioiden toinen puoli ja sen myötä kokonaistotuus puuttuu täysin. Tai sitten kyse on molemmista.

Näin näyssä myös Antikristuksen auki olevan ja pilkallisesti nauravan suun. En kuullut mitä Antikristus sanoi, mutta tiedän mitä hän sanoi, koska se on kerrottu Ilmestyskirjan luvun 13 jakeissa 5 ja 6: ”Ja sille (Pedolle eli Antikristukselle) annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita. Ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta (= 3½ vuotta). Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.”

Sanonta, että Pedolle annettiin suu ja valta, tarkoittaa sitä, että itse Saatana antaa valtansa Antikristukselle ja sitä, että Jumala sallii tämän kaiken tapahtua omien tarkoitusperiensä takia.

Huomasin myös, että Antikristuksen huulet olivat epätavallisen suuret kuin Botoxilla paisutetut. Näin ei tarvitse olla fyysisesti, vaan kyse voi olla enemmän symbolisesta kuvakielestä, joka tarkoittaa Antikristuksen ylpeitä ja suureellisia puheita.

Näin näyssäni vain Antikristuksen kasvot, mutta Sakarjan kirjan profetian mukaan tulevan maailmandiktaattorin oikea käsi kuivettuu eli halvaantuu, mikä on Jumalan antama rangaistus siitä, että Peto tulee vaatimaan kaikkia ottamaan pedonmerkin oikeaan käteensä tai otsaansa tai muutoin ei voi ostaa eikä myydä mitään. Otsaan pakotettu merkki viittaa Antikristuksen oikean silmän sokeutumiseen.

Näkyni tulee toteutumaan, koska se on Raamatun ilmoituksen mukainen.
 

1.8.2021

Jouko Pihon 1.8.2021 näkemä presidenttiuni

Presidenttiuneni jatkuvat. Näin viime yönä unta, että olin Urho Kekkosen huoneistossa ja kävin illalla nukkumaan hänen sänkyynsä.

30.7.2021

Jouko Pihon profeetallisia tekstejä videolle luettuna

Markus Pulkkinen teki 3.9.2016 oheisen videon, jossa hän lukee kirjoittamiani profeetallisia tekstejä eläytyvästi ja dramaattisesti musiikin säestyksellä.

https://www.youtube.com/watch?v=flN2tpIt4O0

29.7.2021

Jouko Pihon 29.7.2021 näkemä uni Trumpin voitosta

Näin 29.7.2021 unta presidentti Trumpista, että olin hänen sisäpiirissään, taputin lohduttavasti väsynyttä Trumpia jalalle ja sanoin: ”Kaikki on vaikeaa nyt. Sota on tällaista. Mutta me saamme luottaa siihen, että lopullinen voitto tulee.”
 
Uskon näin, että Trump palaa presidentiksi, koska hän voitti vaalit ehdottomasti ja ylivoimaisesti, mutta yhdessä yössä 4.11.2020 ulkomailta käsin tapahtunut massiivinen kyberhyökkäys siirsi miljoonia Trumpin ääniä Bidenille kotimaassa tapahtuneiden lukuisten muiden vaalivilppien lisäksi.

 

23.7.2021

Helenan 23.7.2021 näkemä uni Suomen kartasta, josta puuttui Lappi ja Turku ja Helsinki näkyivät heikosti

Näin viime yönä unta, että minulle annettiin taiteltava Suomen kartta.

Olin jossain niityllä ja aloin avata karttaa. Yhtäkkiä kartta olikin valtavan iso.

Kesti aikansa avata niitä taitoksia, koska jouduin ryömimään kartan päällä, koska se oli niin iso.

Aina karttaa avatessani huomasin, että kartan yläosa ei jostain syystä avautunut. Sain auki vain kartan alaosan, joka näkyi Suomen kapeimmasta kohdasta alaspäin.

Aloin jostain syystä etsiä Turkua ja Helsinkiä, mutta en löytänyt sitä pyöreää punaista kaupunkimerkkiä, millä karttoihin yleensä on merkitty kaupungit.

Etsin ja ihmettelin, miksi tässä kartassa ei näy kunnolla Turkua ja Helsinkiä.
Jollain tapaa Turku ja Helsinki tulivat siitä kartasta esille, mutta hyvin heikosti.

Jouko Pihon kommentti:

Kartassa ei näkynyt yläosaa sen takia, että Venäjä tulee miehittämään Lapin joksikin aikaa tulevan maailmankriisin yhteydessä.

Turkua ja Helsinkiä ei näkynyt kunnolla sen takia, että molemmat kaupungit joutuvat valtavan meritulvan peittämiksi.

21.7.2021

Hannan v. 2014 saama sanoma Suomessa vallitsevasta haureuden hengestä

Suomessa on haureuden henki. Jos suomalaiset eivät tee parannusta, niin vihollinen raiskaa miehet ja naiset, mutta Jumala varjelee ne, jotka elävät puhdasta elämää.

19.7.2021

Hannan uni Venäjän karhusta

Näin unen muutamia vuosia sitten, miten iso, mutta laiha karhu nukkui kyljellään Viron, Latvian ja Liettuan takana Venäjän puoleisella alueella hyvin unisen näköisenä jalat Baltian maita kohti.

Sitten jotkut ihmiset (ainakin kolme) tökkivät pitkillä kepeillä karhua suuhun. Karhu aukoi vihaisena suutaan niin että hampaat näkyivät, mutta se ei viitsinyt nousta vielä ylös vaan jatkoi nukkumistaan. Ajattelin, että on vaarallista härnätä noin suurta karhua ja pelkäsin sen heräävän.

Jouko Pihon kommentti:

Venäjän karhu herää vielä. Silloin se ei tyydy vain aukomaan suutaan.

19.7.2021


Hannan vuosina 1992-1993 saamia sanomia Suomelle

Opetelkaa Sanaa ulkoa, sillä raamatut otetaan vielä pois.

Sähköä säännöstellään. Hankkikaa varalämmitysjärjestelmiä.

Töitä ei ole eikä anneta naisille.

Roosin poika (=Venäjä) tulee tallaamaan maatanne. Annan sodan syttyä, sillä muutoin suomalaiset eivät etsi minua. Kun on hätä, silloin kirkot täyttyvät ja ihmiset rukoilevat.

Jouko Pihon kommentti:

Uskon, että profetiat ovat Herrasta, sillä monet muutkin henkilöt ovat saaneet samansuuntaisia sanomia jo vuosien ajan. Ainoa uudempi kohta viesteissä oli sanoma suuresta työttömyydestä, mikä on täysin uskottavaa, koska sodan, laman ja elintarvikekriisien aikana työt loppuvat hyvin monilta, jolloin nimenomaan naiset ovat ensimmäisten irtisanottujen joukossa. Tähän voi olla vaikuttamassa ehkä myös tuleva fasistinen diktatuuri, joka ajaa naiset vain kodin ja hellan ääreen, kuten oli Natsi-Saksassa.


19.7.2021

Trump tulee voittamaan

Profeetta Sadhu Sundar Selvaraj sai sanoman Herralta ennen viime syksyn Amerikan presidentinvaaleja, että jos USA valitsee väärän presidentin, maa tulee kokemaan Jumalan tuomioita, vettä idässä ja tulta lännessä. Mutta asiat voivat vielä muuttua. Jeesus sanoi Donald Trumpista: "Minä rakastan häntä. Hän on minun palvelijani." Sadhu kuuli myös, että Trump tulee saamaan suuren voiton.

 

9.7.2021

Hannan v. 2007 näkemä uni Hakaniemen mereen vajoamisesta

Näin 14 vuotta sitten unen, jossa Helsingissä Hakaniemen torin meren puoleiset kerrostalot vajosivat hiljakseen mereen. Tuli vaikutelma, että koko Hakaniemen tori vajosi mereen. 

16.7.2021


Jouko Pihon 17.5.2010 näkemä uni, jossa on kehotus paeta

Näin 17.5.2010 unta, jossa olin kokouksessa, jossa puhui helluntaisaarnaaja Uuno Palonen. Yhtäkkiä Palonen sanoi: "Seuraavaksi minulla on sanoma Jouko Piholle." Sitten Palonen, joka ei tietääkseni osaa ihmeemmin englantia, sanoi kaksi kertaa painokkaasti: "Flee, flee (pakene, pakene)!" Sen jälkeen Palonen sanoi toisen sanoman, mutta sitä minä en enää muista.

Uskon, että lopunaikoina monille ihmisille, varsinkin uskoville, voi tulla tilanne, jolloin he joutuvat pakenemaan kodistaan, kotiseudultaan ja kenties kotimaastaan tai heidät karkotetaan muualle.

Tällöin meidän on hyvä muistaa, että pakolaistilanteessakin me voimme luottaa Jumalan apuun ja huolenpitoon. Jeesus itse oli pakolainen, kun hän joutui pakenemaan vanhempiensa kanssa Herodeksen vihaa ja murhanhimoa Egyptiin. Vasta kun Herodes kuoli, Jeesus saattoi palata noin 4-vuotiaana Marian ja Joosefin kanssa Nasaretiin.

Jouko Pihon kommentti 16.7.2021:

Luulin julkaisseeni oheisen uneni kirjassani ”Profetioita”, mutta ei sitä siellä ollutkaan. Uni on jäänyt ilmeisesti vahingossa pois, joten laitan sen tulevaan kirjaani ”Profetioita 4”.

Sitä ennen haluan julkistaa uneni eri nettifoorumeilla sen takia, että sain Sadun v. 2014 saamasta ja äsken julkisuuteen tuomastani tsunamiunesta ajatuksen, että ehkä tuo unessa oleva kehotus pakenemisesta tarkoittaakin rannikkoseutujen ihmisille kehotusta poistua taloistaan ja muuttaa sisämaahan, koska tuleva valtava tulva ja jättitsunami tulee tekemään suurta tuhoa rannikoilla.

Tämä koskee myös minua ja vaimoani, koska me asumme Loviisassa. Olen jo pitkään tuntenut, että meidän pitäisi muuttaa maalle omavaraistalouden harjoittamista varten tulevien kriisiaikojen takia. Mutta nyt tähän suunnitelmaan tuli lisäpotkua sen takia, että ehkä meidänkin tulisi muuttaa sisämaahan pois rannikolta tulevan hirmuaallon takia.

Kuvassa on 16.7.2021 Sadun kuvaama talo, jonka hän näki unessa v. 2014, mutta joka valmistui vasta v. 2021.

16.7.2021

Sadun v. 2014 näkemä uni valtavasta aallosta

Unessa olin sisällä korkeassa hienossa kerrostalossa kotikaupunkini merenrannalla. Olohuoneen ikkunasta avautui suora näkymä merelle.

Asunnossa oli minun lisäksi muutama uskova ja lattialla leikkivä lapsi.

Ihastelin kaunista merinäkymää kun yhtäkkiä merelle katsellessani sain voimakkaan ymmärryksen siitä, että kohta tuolta mereltä nousee jättiläismäinen voimakas aalto, joka pyyhkäisee tämän todella korkean kerrostalonkin yli jättäen kaiken alleen, ellei ymmärrä lähteä alta pois.

Sanoin asunnossa oleville uskoville ystäville, että meidän täytyy heti lähteä sieltä pois, sillä mereltä on tulossa suuri aalto emmekä voi jäädä tänne.

Näin unen v. 2014, jolloin kaupungissani ei ollut yhtään tuollaista meren rannalla olevaa korkeaa rakennusta, minkä unessa näin tarkasti ulkoa ja sisältä.

Nyt vuonna 2021 sellainen täysin samanlainen rakennus on valmistunut, ja tänään kävin kuvaamassa sen. Näin että ensimmäiset asukkaat ovat jo muuttaneet taloon. Hämmästyin todella nähtyäni tuon talon, koska se oli juuri sellainen kuin unessa minulle 7 vuotta aiemmin näytettiin.

Myöhemmin näin v. 2019 samantyyppisen unen liittyen seurakuntaan ja siellä oleviin ihmisiin, jotka puuhastelivat ja valmistelivat kaikkea.

He olivat vanhassa hirsirakennuksessa, joka oli metrin paksuisesta hirrestä ja monia satoja vuosia vanha.

Katsoin ikkunasta ulos ja sain täysin saman ymmärryksen kun vuonna 2014 näkemässäni unessa: tuolta on tulossa suuri aalto, joka pyyhkäisee tästä yli eikä tämä rakennus tule kestämään.

Yritin unessa varoittaa pastoria ja seurakuntalaisia, mutta minua ei otettu todesta. Jouduin lähtemään sieltä, koska tiesin, että aalto tulee enkä voi jäädä sinne.

Kuvassa Sadun 16.7.2021 kuvaama tänä vuonna valmistunut korkea talo, jonka hän näki unessa v. 2014.

Jouko Pihon kommentti 16.7.2021:

Uskon että Sadun uni on profeetallinen ja että se tulee toteutumaan. Monet muutkin ovat nähneet paitsi maailmanlaajuisia tsunameja myös Suomea koskettavia suuria tulvia, myös minä itse.

14.7.2021

Veronika Westin 13.7.2021 saama sanoma Trumpista jumalattomien rauhanhäiritsijänä

Veronika West sai 13.7.2021 sanoman presidentti Trumpista rauhanhäiritsijänä (trouble maker), joka häiritsee Jumalaa vastustavien rauhaa terävillä kannanotoillaan.

West sanoo, että Jumala nostaa tällaisia pelottomia taistelijoita kaikkialla maailmassa. Tiedän, että minä olen yksi heistä. Ole sinäkin.

https://www.hiskingdomprophecy.com/a-word-concerning-president-donald-j-trump/?fbclid=IwAR0LaV34HS_3gNiUEOkWt5YDU8ju6atHAJwg2fLtTWpuB037A8YeEce3NDQ  

Munkki Paisios.

 

27.6.2021

Munkki Paisiosin v. 1990 saama profetia tulevasta rokotteesta

Kirjailija ja journalisti Leo Hohmann kirjoitti oheisen artikkelin 6.2.2021. Olen samaa mieltä siitä, että koronarokote on lopullisen Ilmestyskirjassa mainitun pedonmerkin valmistava esiaste. Jos ihminen hyväksyy nykyisen maailmanajan merkin, on hyvin todennäköistä, että hän ottaa vastaan myös lopullisen Antikristuksen merkin 666, mitä ei pitäisi tehdä, koska merkin ottaneet ihmiset joutuvat helvettiin.

Hyvät ihmiset, pyydän, lukekaa tämä viesti, vaikka se on pitkä, ja jakakaa tätä eteenpäin.

Leo Hohmann:

Annatko maailmanjärjestelmän 'merkitä' sinut? 30 vuotta vanha profetia ennusti tulevan rokotteen, joka tekee juuri sen. Katso video: https://www.youtube.com/watch?v=4F3-zCUw8mQ&t=0s .

On olemassa tuntematon profetia hurskaalta kreikkalaiselta ortodoksimunkki Paisiosilta, joka palveli Athos-vuoren luostarissa vuoteen 1994 saakka, jolloin hän kuoli 69 vuoden ikäisenä.

Muutama vuosi ennen kuolemaansa, noin vuonna 1990, munkki Paisios näki ennalta ajan, jolloin globalistinen eliitti käyttäisi pakollista rokotetta edistämään pahaa agendaansa.

Nämä pahantekijät kaipaavat luoda maailmanjärjestyksen, jossa jokaisen ihmisen jokaista liikettä valvotaan, ja heidän elämäänsä ohjaavat digitaaliset algoritmit ja keinoäly. Emme "omista mitään ja olemme onnellisia", kuten Klaus Schwab Maailman Talousfoorumista (WEF) sanoo.

Tämä suunnitelma täydellisestä valvonnasta on vuosisatojen ajan liittynyt erilaisiin vapaamuurarillisiin lahkoihin ja salaseuroihin. Mutta ajatus siitä, että ihminen voi rakentaa oman yksityisen Jumalasta riippumattoman taivaansa maan päälle, juontaa juurensa Baabelin torniin. Se on ytimeltään luciferistinen ja johtaa tuhoon.

Seuraavassa Paisiosin profetia, joka puhuu viimeisestä luciferistisesta valtapelistä maan päällä:

"... nyt on uuden taudin torjumiseksi kehitetty rokote, joka tulee olemaan pakollinen ja sen ottavat merkitään... Myöhemmin kukaan, jota ei ole merkitty luvulla 666, ei voi ostaa eikä myydä, saada lainaa, saada työpaikkaa jne. Ajatteluni kertoo minulle, että tämä on se järjestelmä, jonka kautta Antikristus on päättänyt vallata koko maailman ja ihmiset, jotka eivät ole osa tätä järjestelmää, eivät löydä työtä jne. - olivatpa sitten mustia, valkoisia tai punaisia. Toisin sanoen, kaikki, jotka hän ottaa haltuunsa globaalia taloutta ohjaavan talousjärjestelmän kautta ja vain ne, jotka ovat hyväksyneet sinetin, luvun 666 merkin, voivat osallistua liiketoimiin."

Isä Peter Heers purkaa tätä profetiaa oivaltavassa analyysissä tällä 11 minuutin videolla: https://youtu.be/PvIL9a4nhBA .

Aivan kuten kautta historian on ollut monia antikristuksia, jotka johtavat lopulliseen Antikristukseen, maailmassa on oleva monia ihmisten hyväksymiä "merkkejä", mikä johtaa lopulta lopulliseen merkkiin, pedonmerkkiin.

Ne, jotka ottavat rokotteen, hyväksyvät maailmanjärjestelmän "merkin", koska he "luottavat tämän maailman vapahtajiin". He uskovat enemmän propagandaan, jota kuulevat vallanpitäjiltä, valtamediasta, kuin vakaisiin neuvoihin tuhansilta totuutta kertovilta muurinvartijoilta, joihin kuuluu monia ansioituneita tiedemiehiä ja lääketieteen tohtoreita.

Sen sijaan, että he uskoisivat viisaisiin tiedemiehiin, kuten tohtori Peter McCullough, joka on hyvin kiitetty lääkäri koskien COVID-19:n onnistunutta hoitoa, piikitetyt ihmiset uskovat mieluummin sellaisia epäilyttäviä hahmoja kuin tri Anthony Fauci ja Bill Gates.

Monet ovat vain tietämättömyyttään seuranneet laumaa, joka menee jyrkänteen yli. Säälin todella näitä ihmisiä, koska useimmat heistä eivät ole koskaan kohdanneet totuutta. He kuulivat vain toisen puolen - valheet.

Toiset ovat kuitenkin kuulleet totuuden. He punnitsivat kummankin vaihtoehdon ja päättivät seurata valheen tietä. He päättivät uskoa hallitsevien äänten esittämään maailmanjärjestelmään, joko kuuntelematta valistetumpia ystäviään ja perheenjäseniään, tai he eivät uskoneet viisaita lääkäreitä, jotka pahat Big Tech -oligarkit ovat pyyhkineet pois tärkeiltä nettialustoilta ja joita valtamedia ei ole huomioinut.

Nämä ihmiset eivät ole toivon ulkopuolella. He voivat pelastaa mielensä ja sielunsa näiltä pahoilta oligarkeilta. Mutta heidän täytyy herätä ja lopettaa huonojen valintojen tekeminen.

Mitä enemmän sinä päätät linjautua maailman merkitsemien kanssa oppositioon Jumalan kanssa linjassa olevia vastaan, sitä vaikeampaa sinun tulee olemaan hylätä tuo lopullinen merkki, pedonmerkki, jos se saapuu sinun elinaikanasi.

Mieti Schwabiin sanoja, kun hän puhui Chicagon Talousfoorumille, jossa hän julisti rohkeasti, että Suuri Nollaus ja Neljäs Teollinen Vallankumous, kaksi hänen organisaationsa ajamaa globaalia paradigman muutosta, johtavat transhumanismiin - ihmisen asteittaiseen sulauttamiseen koneeseen.

"Lopussa se, mihin neljäs teollinen vallankumous johtaa, on fyysisen, digitaalisen ja biologisen identiteettimme fuusio", sanoi Schwab, joka on myös hankkeen "rokotteita kaikille" edistäjä Suuren Nollauksen ja YK:n Agenda 2030 kestävän kehityksen aloitteen puitteissa. Katso videoleike, jolla Schwab tekee tämä suurellisen julistuksen: https://youtu.be/Wu5yZZex2nc .

Jos seuraamme maailman humanistisia johtajia, niin se johtaa meidät pimeään paikkaan, johon emme halua joutua. Transhumanismi loukkaa Kaikkivaltiasta Jumalaa. Sitä edustavat geenimuokkaus, istutetut mikrosirut, ihmisen kloonaus, kimeerit (sekasikiöt) ja ihmiskehon biotekniikka.

Globalistinen valtaeliitti perustaa saatanallista "petojärjestelmäänsä” juuri nyt. Jossakin vaiheessa tämä järjestelmä luovutetaan antikristushahmolle, joka on itse Saatanan valtaama.

Jos tämä eliitti onnistuu rokottamaan suurimman osan maailman väestöstä, sanokaamme 85-90 prosenttia, niin he kääntävät sitten huomionsa niiden tunnistamiseen ja vainoamiseen, jotka kieltäytyvät ottamasta pistosta. Näitä vastustajia syytetään pistosten kauhistuttavista vaikutuksista, koska ne, jotka ottavat näitä injektioita, tuhoavat Jumalan antaman luonnollisen immuunijärjestelmänsä, kuten sellaiset briljantit tiedemiehet kuin tri Geert Vanden Bossche, tri Sucharit Bhakdi ja Lee Merritt ovat ennustaneet.

Niitä, jotka hylkäävät pistokset, estetään pääsemästä yhä useampiin liikkeisiin, kunnes lopulta heidät on suljettu kokonaan ulos talousjärjestelmästä. Myös monet kirkot sulkevat ovensa rokottamattomilta.

Kaikki tämä toteutetaan digitaalisilla terveyspasseilla, jotka sallivat pahojen "merkitä" puhtaiksi ja tottelevaisiksi julistamansa ihmiset erottaen heidät epäpuhtaiksi ja tottelemattomiksi arvioiduista henkilöistä.

Meille jää kaksitasoinen yhteiskunta. Niille, jotka eivät pysty osoittamaan, että he ovat ajan tasalla pistoksissaan, ei ole työpaikkoja, ei ostamista, ei myymistä eikä liikkumisvapautta.

Emme tiedä, milloin lopullinen "merkki" otetaan käyttöön, mutta terveyspassit näyttävät täydelliseltä edeltäjältä tällaiselle järjestelmälle totuttaen yleisön hyväksymään, että heiltä voidaan evätä perusoikeudet ja pääsy palveluihin, elleivät he alistu kummalliseen uuteen normaaliin.

Jos hyväksyit maailman nykyisen merkin, pistoksen, niin mikä on todennäköisyys, että sinulla olisi rohkeutta hylätä lopullinen merkki - pedonmerkki?

Kuuntele siis yllä olevia videoita ja päätä itse, sopivatko nykyiset terveyspassit, joita suuret yritykset ja yliopistot ovat pakottamassa melkein kaikkien hallituksen johtajien hiljaisella hyväksynnällä, yhteen sen kanssa, mitä munkki Paisios profetoi 30 vuotta sitten.

14.6.2021

Sisaren 13.6.2021 näkemä näky myrskyssä olevasta lentokoneesta

Olin tänään 13.06.2021 menossa päiväunille, kun eteeni nousi näky.

Siinä oli taivaalla matkustajakone, joka alkoi heittelehtiä suuntaan ja toiseen ikään kuin jonkin jättimäisen voimakkaan myrskyn silmässä.  Se oli taivaalla, mutta samaan aikaan ikään kuin aallokossa, joka riepotteli sitä armotta. 

Ihmettelin onko siellä kapteenia ollenkaan vai onko myrsky niin kova, että se pystyy heittelemään suurta lentokonetta kuin tulitikkuaskia. Sitten näky loppui, mutta jatkui muutaman minuutin kuluttua täsmälleen samanlaisena.

Jouko Pihon kommentti 14.6.2021:

Lentokone kuvaa kovaan myrskyyn joutuvaa Suomea. Myrsky ei ole luonnonilmiö, vaan poliittinen, taloudellinen ja sotilaallinen myrsky.

Sisaren näky toi mieleeni 15.1.2016 näkemäni unen, jossa olin lentokoneessa matkustamon puolella keskustelemassa ihmisten kanssa.

Yhtäkkiä mieleeni tuli mennä ohjaamoon. Menin ja näin suureksi yllätyksekseni, että ohjaamo oli tyhjä: pilotteja ei näkynyt missään.

Vielä enemmän ällistyin, kun huomasin, että lentokone oli syöksymässä kohti maata, joka oli jo hyvin lähellä.

Tartuin heti ohjaussauvaan ja sain lentokoneen nousemaan ylöspäin niin, että se ei törmännyt maahan eikä näkyvillä oleviin puihin ja rakennuksiin.

Heräsin välillä, mutta näin uudestaan samantapaisen tilanteen, jossa lentokone oli jo putoamassa maahan, mutta sain sen nousemaan jälleen ylös.

Kun heräsin, mieleeni tulivat sanat ”Sinä olet Suomen pelastaja” sekä perään englanniksi ”You are the rescuer of Finland”.

Jos näin on, niin silloin lentokone kuvaa Suomea, sen puuttuvaa johtajuutta ja Suomen syöksykierrettä, josta minun tulee nostaa maamme ylös Jumalan avulla kaksi eri kertaa.

Tämä ei ole mahdollista minkään inhimillisen ajattelun mukaan. Minulla ei ole paikkaa eikä sijaa missään Suomen poliittisissa puolueissa, ja omat puoluehankkeenikin ovat menneet penkin alle.

Jumala voi kuitenkin ottaa sen, joka ei ole mitään ja asettaa hänet mihin asemaan tahansa.

8.6.2021


Lassi Koskelan uni markan paluusta

Näin unessa noin 10 cm leveän ja noin 30 cm korkean läpi näkyvän sylinterin, jossa oli vettä vähän yli puolen välin. Markka kellui veden päällä, joka nousi ja laski sylinterissä.

Sylinterin oikealla puolella luki teksti "kotihoidon tuki”. Kysymys oli siitä, pystytäänkö maksamaan kotihoidon tukea.

Uskon että Suomi saa markan takaisin erottuaan Euroopan unionista. Aluksi on taloudellisesti vaikeaa, mutta Jumalan avulla Suomi tulee selviämään.

Johtajatkin tulevat olemaan uskovia, sillä toisessa unessa on minulle sanottu, että "uskovat voittavat Suomessa".

Jouko Pihon kommentti:

Näin tulee tapahtumaan. Suomi eroaa tai erotetaan Euroopan unionista, Suomi ottaa markan käyttöön ja Suomen johdossa on uskovia poliitikoita, jotka säätävät vanhurskaita lakeja.


6.6.2021

Tiina Parkkilan 4.6.2021 saama profetia tulevasta nälänhädästä

Kuulkaa lapseni, rakkaat lapseni, mitä Minä teille sanon.

Laskettiin näky pitkästä kanavasta, jossa on kirkas vesi ja pinnalla kelluu keltaisia oljenkorsia. Veden pinta on kauttaaltaan todella tyyni, aivan sileä ja oljenkorret kelluvat veden pinnalla.

Pian näkymä avartui kuin valtaisaksi isoksi vesi aukeaksi tai sileäpintaiseksi mereksi. Nyt koko näkymä on ikään kuin rasvatyyni merimaisema, ei myrskyä, ei aaltoilua, ei väreilyäkään. Ainoastaan hiiskumaton hiljaisuus ja täydellinen pysähtyneisyys ja seisahtuneisuus.

Puhdasta vettä ja veden pinnalla kelluvia keltaisia oljenkorsia on harvakseltaan silmänkantamattomiin. Maiseman tunnelma on hyvin rauhallinen ja seesteinen, hiljainen ja seisahtunut. Mitään ei tapahdu. Keltaiset kuivat oljenkorret vaan kelluu sileäpintaisen vedenpinnan päällä. Korsia ei ole edes tiivisti, eikä kasoina, vaan ne ovat ilmavasti veden pinnalla.

Pelkkiä kuivia oljenkorsia, joissa ei ole yhtään tähkää, eikä yhtään jyvää. Alue on valtava. Hiljaisuus ja seisahtuneisuus vallitsevat. Valtavan kokoinen ja kaiken kattava hiljainen vaisu ja mykkä meri, jonka pinta on sileä ja tyhjät keltaiset oljenkorret kelluu veden pinnalla. Näky loppuu.

Maailmanlaajuinen pula-aika ja nälänhätä kohtaavat ihmisiä maanpiirissä. Rahtiliikenne ja lentoliikenne on vähäistä. Ihmiset ovat peloissaan siitä, mikä maanpiiriä kohtaa. Maailma on seisahtunut. Kansojen meri näkee nälkää. Pula-aika koittaa. Joosefin aika koittaa uudestaan. Ensin tulee lihava aika, jota seuraa laiha ja karu aika. Varautukaa!

Jääkää rauhaan lapseni, jääkää rauhaan. Minä rakastan teistä jokaista. Rakastan niin paljon. Minun rakkauteni ja armoni malja on ylitsevuotavainen. Se ei ehdy. Julistakaa evankeliumia, rukoilkaa, olkaa Minulle kuuliaiset, paastotkaa ja murtakaa leipää. Olkaa Minun sanani äärellä. Huolehtikaa toisistanne. Älkää antako hajottavien voimien vaikuttaa teissä ja teihin. Paha pääsee valtaansa, täyteen valtaansa.

Olkaa valppaat. Olkaa raittiit. Olkaa Minulle ja Minun sanalleni uskolliset. Katso, Minä tulen pian! Yksikään Minun omani ei katoa. Jokaisen lampaan, jonka Isä on Minulle antanut, Minä vien perille kotiin. Olkaa turvallisin mielin, vaikka maailma ympärillänne myrskyää ja kuohuu. Minä sen myrskyn ja kuohunnan aikaansaan. Minä, Herra olen vallankahvassa ja Minun käteni on väkevä. Olen Kaikkivaltias.

Rakkaat lapseni, luottakaa Minuun. Minulta te apunne saatte. Ihmiset eivät voi auttaa. Luottakaa Minuun. Jääkää rauhaan lapseni, rakkaat lapseni. Minä pidän teistä huolen. Teidän ei tarvitse olla huolissanne. Älkää murehtiko, sillä murehtimisella ette voi päiviänne lisätä. Minä annan teille kaiken tarpeellisen.

Minä olen hyvä paimen. Minä Olen. Ei ole ketään toista Jumalaa. Minä Olen. Olen väkevä Jumalanne. Teidän oma Jumalanne. Israelin Pyhä. Minä Olen. Minun voimasuuruuteni on rajaton ja Minun viisauteni on mittaamaton. Minä Olen.

Levittäkää tätä sanomaa ympäri maailmaa niin, että jokainen Minun omani sen näkee ja lukee. Katso, Minä tulen pian! Jääkää rauhaan lapseni, rakkaat lapseni. Voi, miten Minä teitä jokaista rakastan. Minun rakkauteni on väkevä kuin kuolema. Minun rakkauteni on ainut oikea rakkaus. Minä Olen Rakkaus. Minä Olen, eikä kukaan muu. Ei ole toista Jumalaa. Minä Olen.

Minä ravisutan maailmaa. Maailma tulee tietämään, että Minä, Herra, sitä ravisutan. Jumalattomat saavat tietää, kuka on Herra. Se olen Minä. Minä Olen. Olen Herra Sebaot, Taivaallisten Sotajoukkojen Kuningas. Kunnian Kuningas, Kuningasten Kuningas, Rauhanruhtinas. Minä Olen.

Maailman lapset saavat tuntea sen, kuka on Herra. Nyt he eivät vielä Minua tunne, mutta koittaa aika, kun jokainen polvi Minun edessäni notkistuu. Jokainen jalka Minun edessäni huojuu. He tulevat tietämään kuka on Herra. Se päivä on koittava ja se päivä on pian.

Rakkaat lapseni, olkaa te iloisin mielin, sillä teidän vapautuksenne päivä on lähellä. Olkaa urheat ja rohkeat. Luottakaa Minuun. Vain Minä voin hädän päivänä auttaa. Minä autan teitä selviämään läpi vaikeat ajat. Olkaa huoletta. Keskittykää Minuun. Älkää luoko katsettanne myrskyyn, vaan katsokaa Minuun!

Minä olen teidän turvanne. Minä olen teidän turvakallionne. Minä yksin. Minä Olen. Älkää luottako ihmisviisauteen. Vain Minä voin teitä auttaa hädän päivänä.

Minä olen valmistanut teille kaiken ennalta. Teitä odottaa taivaallinen juhla-ateria. Minä, Herra olen sen teille valmistanut. Ei se ole tavallinen ateria. Se on taivaallinen ateria. Ei ole nälkää, ei ole kipua, ei ole surua, eikä murhetta. Ei ole sairautta, ei ole pelkoa eikä ahdistusta.

Katso, kaikki on uutta. Minä luon uutta, etkö sitä huomaa? Kaiken Minä uudeksi luon. Kaikki vanha on mennyt, pois pyyhkiytynyt. Minä luon uudet taivaat ja uuden maan. Katso, hyväksi Minä kaiken luon. Kaikki mitä Minä luon, on hyvää.

Herra on hyvä. Minä olen rakastava Isä. Ja te olette Minun rakkaat lapseni, joita kohtaan Minulla on hyvä tahto. Ei siis ole mitään rangaistusta eikä tuomiota sille, joka Minussa pysyy.

Pysykää Minussa niin Minä pysyn teissä. Minä, Herra, olen puhunut.
Jääkää rauhaan, jääkää rauhaan ja keskinäiseen rakkauteen, lapseni. Olkaa valppaat ja valvokaa. Älkää antako hajottavien voimien ottaa teissä valtaa.

Muistakaa: Teissä on Minun Pyhä Henkeni. Älkää tehkö Häntä murheelliseksi keskinäisillä riidoillanne. Te olette yhtä Minussa. Muistakaa rakkaus. Muistakaa rakkaus, rakkaat lapseni, niin teille käy hyvin. Pitäkää vaatteenne puhtaina ja vaelluksenne moitteettomana.

Katso, Minun päiväni on koittava pian. Minä tulen voimalla. Taivaat aukenevat ja Minä tulen nopeasti. Nopeammin kuin osaatte arvatakaan. Minä tulen kuin tulen liekki ja humaus! Liekehtivin vaunuin Minä, Herra saavun! Eikä Minun tulemukseni jää keneltäkään huomaamatta. Jokainen silmä Minut näkee.
Se päivä on ilon päivä teille.

Olkaa urheat, olkaa kestävät ja rohkeat. Älkää antako minkään maallisen lannistaa tai hallita tai kahlita itseänne. Te ette enää ole maailmasta. Te olette Minun. Minä olen teidät lunastanut kalliisti omalla verelläni.


2.6.2021

Jouko Pihon 2.6.2021 näkemä uni tulevasta herätyksestä

Näin 2.6.2021 unen, jossa eteeni tuli Israel Leväsen kirjoittamat sanat: ”Herätys tulee.”

Sitten näin tietokoneen näppäimistössä noin 10 alaspainettua kirjainta, joiden ymmärsin edustavan herätyksessä mukana olevien henkilöiden sukunimien ensimmäistä kirjainta.

Sen jälkeen näin erillisen kirjoituksen, jossa luki: ”Piho ja Väyrynen ovat mukana.”

Tarkistin heti näppäimistöstä, ja kyllä, sekä P että V olivat alaspainettuja.

Kyse on tulevasta uskonnolliskansallisesta herätyksestä, joka tulee muuttamaan Suomen olot täydellisesti eli enemmän Jumalan tahdon ja itsenäisyyden suuntaan. Lopputuloksena Suomesta tulee erittäin voimakas valtio.


28.5.2021

Anne Marian v. 2001 näkemä uni seurakunnan seulonnasta

Eräänä yönä tapahtui erikoinen asia. Koin, että Herra puhui sekä valveilla että unessa samasta asiasta.

En tiedä, tarkoittiko tämä jotakin erityistä uskovien ryhmää vai yleisesti seulontaa uskovien keskuudessa, Herra yksin tietää.

Ollessani sinä yön tunteina jostain syystä hereillä, kuulin hengen korvillani selvästi sanat ”olkaa raittiit” kolme eri kertaa.

Ensiksi tuli: ”Olkaa raittiit ja olkoon pukunanne uskon ja rakkauden haarniska...”

Hetken päästä tuli toistamiseen: ”Olkaa raittiit, valvokaa, teidän vastustajanne perkele käy ympäri niin kuin kiljuva jalopeura etsien, kenet hän saisi niellä.”

Sekä vielä myöhemmin kolmannen kerran tuli sanat ”Olkaa raittiit”, sen jälkeen sanottiin myös jotakin, mikä ei jäänyt mieleeni.

Sen jälkeen olin nukahtanut ja uni, jonka näin, puhuu juuri tuosta samasta asiasta kuin nuo yllä olevat Raamatun kehotukset ja varoitukset.

Unessa olin jossakin paikassa, missä oli jokin ryhmä ihmisiä (ehkä noin 14-15 henkilöä). Siinä oli sielunvihollinen, jolla oli kalju pää ja sarvet. Hänelle oli annettu valtuudet koota itsellensä ihmisiä siitä ryhmästä jonkinlaiseen lauttaan tai pieneen laivaan, joka hänellä oli siellä rannassa. Ymmärsin, että hän oli luvan kanssa liikkeellä, eli hänelle oli annettu nimenomaan lupa viedä siitä porukkaa mukaansa, kenet hän pystyi viemään.

Kun sielunvihollinen tuli minun kohdalle, niin hänellä ei ollut valtaa minuun mitenkään, joten hän meni ohitse (kuulun Jeesukselle), mutta vierestä hän sai vietyä monia. Ne, jotka hän sai vietyä, eivät ilmiselvästi nähneet mitään vaaraa siinä, että he lähtivät hänen mukaansa. Totesin, että he olivat päinvastoin erittäin tyytyväisen ja huolettoman näköisiä, aivan kuin olisivat lähteneet jonnekin huvittelemaan, esim. rannalle tms. Hän keräsi niitä itselleen sinne lautalle vietäväksi jonnekin.

Meitä, jotka jäimme siihen, emmekä lähteneet hänen mukaansa, oli loppujen lopuksi ehkä jotain neljä ihmistä vain enää jäljellä, eli noin 2/3 (kaksi kolmasosaa) oli mennyt.

Siinä sitten, kun olimme jäännöksenä siitä joukosta, niin otimme erään naisen kanssa toisiamme kädestä kiinni, kuin turvaa hakeaksemme, koska tunnelma siinä tilanteessa oli aika pelottava, kunnes kätemme alkoivat kiusallisesti hiota ja irrotimme ne.

P.S. Kun etsin aamulla Raamatusta ko. Sanan kohtia, totesin, että ne löytyvät seuraavasti:
1. Tess. 5:8 ja 1. Piet. 5:8, jolloin ihmeekseni huomasin, että edellä olevat jakeet ovat numeroiltaan samat, mitä en aikaisemmin ollut koskaan huomannut.

Jouko Pihon kommentti:

Anne Marian unen mukaan enemmistö (2/3) uskovista luopuu lopunaikana uskosta ja on helposti Paholaisen narutettavissa ja pois vietävissä. Vain pienempi jäännös (1/3) pysyy uskollisena Jumalalle ja Jeesukselle.


25.5.2021

Uskovat lentävät ilman lentokonetta

Eri profeettojen (esim. Tommy Hicks) mukaan uskovat tulevat lähivuosina lentämään ilmassa Jumalan avulla ilman lentokonetta viedessään evankeliumia muihin maihin, kuten profeetta Hesekiel ja evankelista Filippus aikoinaan.

24.5.2021

Esko Someron 3.5.2021 näkemä uni ihmisten esteistä Jumalan seuraamiseen

Oli iso puinen risti, jonka ympärillä ja lähistöllä pyöri ja touhusi ihmisiä. Ymmärsin että he olivat uskovia. Heitä oli pieni joukko, yhdellä oli musta lakki päässä, muilla ei ollut. Ihmiset kävivät ikään kuin hakemassa jotain ristin luota ja menivät takaisin puuhastelemaan. Yksikään ei jäänyt ristin luo.

Tälle voi olla montakin selitystä. Herra antoi tämän selityksen, kun sitä kysyin.

Sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.

Unen merkitys on se, että ihmiset haluaisivat tulla lähelle ristiä ja ristin sanomaa, antautua syvempään Jumalan tuntemiseen, mutta on paljon esteitä ja pelkoja, ettei uskalleta antautua kokosydämisesti. Itselleen kuoleminen ja Jumalan tahtoon alistuminen mielessä ja jano Jumalan puoleen olisi, mutta kiireet, omat touhut ja suunnitelmat vielä estävät antautumisen. Monet tietävät, että todellinen vapaus olisi tarjolla ja käydään lähellä tunnustelemassa. Mutta jokin vielä estää sen.

Rukouksen, kuuliaisuuden ja luopumisen kautta tie avautuu kaikkeen pyhimpään, Jumalan ihmeelliseen läsnäoloon ja voimaan.

Jeesus on paras esimerkki, sillä Hän oli kuuliainen hamaan ristin kuolemaan asti. Jeesus alistui kaikessa täydellisesti Isän tahtoon.

Esteet: Ihmispelko, rikkinäisyys, oman elämänsä kadottamisen pelko, luottamuksen puute Jumalaan, maailma hallitsee liikaa ihmisten elämää, haetaan enemmän kunniaa ihmisiltä kuin Jumalalta, uskon puute, hyvinvointiyhteiskunta, himot ja halut, itsekeskeisyys ym. Jokainen voi rukoilla ja pyytää, että Herra näyttäisi, mikä on esteenä ja pyytää voimaa luopua siitä.

23.5.2021

Jouko Pihon 23.5.2021 näkemä uni Kekkosesta ja Pompidousta

Näin tänään 23.5.2021 unta ranskalaisesta puutarhasta, jonka käytävällä käveli kaksi valtiomiestä, Suomen presidentti Urho Kekkonen ja Ranskan presidentti Georges Pompidou.

Koin unessa voimakkaasti, että minä tulen kävelemään Suomen presidenttinä samalla tavalla Ranskan presidentin kanssa. Aika näyttää, onko kyseessä Emmanuel Macron vai joku muu.

19.5.2021

Annen 29.3.2020 näkemä uni lyhyestä sodasta

Näin 29.3.2020 unen, jossa soitin puhelun eräälle henkilölle ja aloin profetoida puhelimessa, että syksyllä kesän jälkeen (en tiedä minkä vuoden syksyllä), kun koronakriisi on laantunut, mutta maailma ei vielä ihan ole toipunut koronan jäljiltä, tulee äkkiä sotatila, jonka kesto on lyhyt, ja sen seurauksista Suomikin joutuu kärsimään.

En tiedä mistä sodasta oli kyse, mutta se koskettaa Eurooppaa ja heikentää entisestään taloudellista tilannetta.

Jouko Pihon kommentti:

Kyse on todennäköisesti jonkin lähivuoden syksyllä alkava Kolmas maailmansota, joka tulee monien profeettojen mukaan kestämään kolme kuukautta eli se on kestoltaan lyhyt verrattuna esim. edellisiin maailmansotiin.

Kolmas maailmansota on kuitenkin paljon tuhoisampi kuin aiemmat maailmansodat, joten on selvää, että myös talous tulee kärsimään kovasti puhumattakaan ihmisuhreista, joita tulee hyvin paljon, joidenkin mukaan vähintään yksi miljardi.


18.5.2021

Thomas Hornin näky maahan iskeytyvästä asteroidista

Thomas Horn näki näyn, että taivaalta tulee putoamaan suuri asteroidi Tyyneen mereen 13.4.2029. Ilmestyskirja puhuu samasta asiasta luvun 8 jakeissa 10-11, jossa puhutaan suuresta soihtuna palavasta Koiruoho-nimisestä tähdestä, joka putoaa maahan, kun kolmas enkeli puhaltaa tuomion pasuunaansa. Myös NASA on tietoinen lähestyvästä asteroidista ja on antanut sille nimen Apophis, joka oli Egyptin mytologiassa tuomion jumalan nimi.

https://www.youtube.com/watch?v=_cWH2UPLQgU


13.5.2021

Jouko Pihon 13.5.2021 näkemä uni ison huoneen puhdistuksesta

Näin 13.5.2021 unta, että olin yksin isossa huoneessa, eräänlaisessa salissa, ja lakaisin huonetta puhtaaksi.

Kun olin tehnyt aikani työtä, huomasin, että saliin oli tullut monia muitakin siivoojia, jotka puhdistivat ahkerasti huoneen eri paikkoja.

Yhtäkkiä huomioni kiinnittyi vaatepussiin, joka oli likainen ja rikkinäinen. Ajattelin, että tuolle ei ole enää käyttöä eikä sitä voi oikein korjatakaan, vaan on parempi heittää koko pussi pois.

Ajatustani vahvisti vielä se, että huomasin pussissa liikettä. Tiesin heti hengessäni, että pussissa on näkymättömissä iso kasa käärmeitä. Tähän heräsin.

Oma tulkintani unesta on se, että likainen sali ja varsinkin vaatepussissa olevat käärmeet tarkoittavat syntistä ja vääryyttä kannattavaa Suomea, joka tarvitsee suurta puhdistusta, mikä on jo tulossa ja vahvistuu pian entisestään.

12.5.2021


Alpo Laitisen 9.5.2021 näkemä näky eduskuntatalosta, jonka Jumalan kirkkaus täyttää

Olin 8.5.2021 rukoilemassa kahden uskonveljen kanssa Suomen puolesta eduskuntatalon edessä. Rukoilimme ennen kaikkea sitä, että EU:n velkaelvytyspaketti kaatuisi. Pyysimme siunausta tälle maalle ja rukoilimme myös jokaisen kansanedustajan puolesta, että Jumalan Pyhä Henki saisi koskettaa eduskuntaa.  

Seuraavana päivänä 9.5.2021 näin näyn ja sain sanan Herralta.

Näin kun Suomen eduskuntatalo tärisi kuin maanjäristyksessä. Sen katto avattiin, ja Jumalan kirkkaus täytti koko talon. Mustia apinanmuotoisia demoneita kiipesi sisäseiniä pitkin ylös ja hyppäsi pois talosta.

Sain Herran Sanan: "Minä annan kirkkauteni levitä eduskuntaan. Minä olen suuri Jumala. Minulle on kaikki mahdollista. Minä laitan Pyhän Henkeni virtaamaan tämän kansan yllä. Jokainen saa tietää, että minä olen Jumala. Autuas se joka ottaa sanani vastaan, mutta voi niitä jotka eivät ota. Heille on varattu synkein pimeys. Minä olen A ja O. Kuulkaa minua, minun tuloni on lähellä. Puhdistautukaa lapseni, minä haluan ottaa teidät syliini. Minä haluan hoivata teitä, te minun omani. Vielä hetki, niin te näette minut kasvoista kasvoihin."

Jouko Pihon kommentti:

Tämä Alpo Laitisen saama näky eduskuntatalon järistyksestä ja Pyhän Hengen voiman vaikutuksesta on samansuuntainen kuin pari muuta sanomaa.

Uskon että näin käy. Koko Suomeen tulee suunnattoman suuri hengellinen herätys, joka ulottuu myös eduskuntaan, josta Saatanan demonien on lähdettävä vikkelästi karkuun.

Nykyinen eduskunta on siis pahojen henkien vallassa, mutta me tulemme saamaan eduskunnan, jossa on Pyhällä Hengellä täyttyneitä edustajia, jotka tulevat laatimaan Jumalan tahdon mukaisia vanhurskaita lakeja.

9.5.2021

Naisen uni Suomen kartasta

Eräs nainen näki yöllä unta Suomen kartasta, mutta unohti unen. Aamiaispöydässä hän leikkasi juustoa tyttärelleen ja antoi sen tytölle, joka sanoi äidilleen: ”Nyt sinä leikkasit minulle Suomen kartan.”

Silloin äiti muisti unensa, jossa hän oli koulussa tyttösenä. Koulussa annettiin tehtävä piirtää taululle Suomen kartta. Tehtävä annettiin ensin toiselle tytölle, joka piirsi sellaisen kartan kuin se nyt on.

Sitten tuli unen nähneen tytön vuoro. Hän meni taululle ja sanoi: ”Minä uskon että sen täytyy olla näin.” Sitten tyttö piirsi vanhan Suomen kartan, jossa oli Petsamo ja Karjala myös. Siihen uni päättyi.

Jouko Pihon kommentti:

Uni on vahvistus monille muille vastaaville sanomille, että Jumala antaa Karjalan ja Petsamon takaisin Suomelle.

6.5.2021

Lassi Koskelan syksyllä 1985 näkemä näky teltoista ja Venäjän härästä

Makailin siinä seitsemän maissa aamulla vatsallani valvetilassa, kun aloin yhtäkkiä nähdä näkyä ja sanoin itsekseni: ”Jumalan kosketus, Jumalan kosketus.”

Sitten aloin nähdä näkyä. Seisoin näyssä Pohjois Suomessa noin Inarin korkeudella. Näin Suomen rajat, vaikka oli hämärää. Näin isoja telttoja, jotka olivat keskellä Suomea koko Suomen pituudelta vähä väliä.

Kävi kova myrsky, ja telttakankaat hulmusivat.

Sitten näin, kun suuri sarvipäinen härkä tuli Venäjän puolelta Suomen puolelle. Härkä pyörähteli vihaisesti. Härkä ei puskenut telttoja, mutta kävi telttojen länsipuolella. Ruotsin puolelle se ei mennyt.

Hetken pyörittyään härkä palasi Venäjälle, joka oli yhtä liekkimerta, siis tulessa.

Sitten näin punaisen valon vilkkuvan kuin varoitukseksi.

Niissä teltoissa rukoiltiin. Oli syntynyt apostolinen seurakunta. Seurakunnan rajat olivat paikkakunnan rajat.

Myöhemmin olen nähnyt ilmestyksessä, että oli telttoja vieri vieressä ja aita ympärillä, joka kuvaa nykyisen seurakunnan tilannetta.

Härkä on palvelija ja ajaa Jumalan tarkoitusperiä.

3.5.2021

Helenan näky Suomesta kalterien takana

Näin näyn, jossa Suomen lippu oli salossa, mutta sen vieressä olevat puun oksat peittivät lippumme sen näköisesti kuin ne olisivat muodostaneet kalterit lippumme eteen.

Tämä on hyvin kuvaavaa ja kaikki valveutuneet ihmiset tietävät sen, ettemme ole olleet Europan unioniin liittymisen jälkeen enää täysin itsenäisiä.

Samalla Herra puhui, että hän vapauttaa lippumme liehumaan vapaasti, kunnia Jumalalle.

Jouko Pihon kommentti:

Näky on tosi: Suomi on vankilassa. Mutta niin tapahtuu, että lippumme liehuu vielä vapaasti eli Suomi tulee eroamaan EU:sta ja palaa takaisin täyteen itsenäisyyteen.

Jouko Piho Tintti-kuvassa

27.4.2021

Veli-Pekka Kortelainen lähetti minulle oheisen Tintti-mukaelman.


Muuten hyvä, mutta minä en sano "Haa!", vaan varoitan asiallisesti Suomen kansaa, että sen syntien seurauksena tulee Jumalan tuomio eli Jumala sallii Venäjän miehittää Itä- ja Pohjois-Suomen.

Tältä osin kuvan kartta ei ole tarkka, koska siinä on vain pohjoisosa miehitettynä. Profetioiden mukaan miehityslinja menee Kotkasta Kouvolan ja Kuopion kautta Ouluun eli myös Itä-Suomi on venäläisten vallan alla.

Kuvassa näkyy Jumalan tuomio myös siten, että samaan aikaan tulee Suomessa suuri pula elintarvikkeista.

26.4.2021

Sarin 2.2.2021 näkemä uni juutalaisten pakenemisesta Venäjältä Suomeen

Olin Lappeenrannan ev.lut. kirkossa. Kiinnitin katseeni alttariseinällä olevaan valtavaan kultaiseen menoraan. Tunsin väkevän Jumalan läsnäolon kirkossa. Herran läsnäolo oli tiheä ja kirkkaus kuin usvaverho. Kirkko oli aivan täynnä parvia myöten.

Yhtäkkiä lähdin Hengessä liikkeelle oikealle ulos kirkosta kohti itärajaa ja Venäjää. Lensin noin viiden metrin korkeudessa. Alkoi sataa vesipisaroita, tunsin ne ihollani. Lensin noin 50 kilometriä tunnissa olevaa vauhtia. Maassa ei ollut lunta. Kuusipuita näkyi paljon.

Vauhti hidastui yhtäkkiä. Katsoin paluusuuntaan, josta olin tullut. Olin nyt kasvot sinne päin, josta olin tullut. Näin kun valtatie päättyi. Katsoin seuraavaksi rajan suuntaan. Tuli sanat: ”TUON LAPSET POIS.”

Herätessäni ajattelin, että pian tulee aika, jolloin Herra tuo Venäjän juutalaiset pois Suomen kautta Israeliin, silloin kun metsästäjät lähtevät liikkeelle ja antisemitismi nousee.

Jouko Pihon kommentti:

Sarin uni on linjassa monien muiden vastaavien sanomien kanssa, että kun idässä alkavat juutalaisvainot, niin suuri määrä juutalaisia (jolla tarkoitan sekä juutalaisia että israelilaisia) pakenee Suomeen, saa täältä turvapaikan (varsinkin kristittyjen kodeissa) ja jatkaa Suomesta matkaa kohti kotimaataan Israelia.

Putin ei ala juutalaisvainoja, mutta hänen seuraajansa, joka tulee profetioiden mukaan olemaan kiihkokansallismielinen ja kiiluvasilmäinen natsi, alkaa vainota juutalaisia, kuten myös kristittyjä. Tämä uusi diktaattori aloittaa myös Kolmannen maailmansodan ja Suomen osittaisen miehityksen.

Koska maassa ei ollut lunta, kyseessä on todennäköisimmin jonkin vuoden syksy, koska hyvin monet muut profetiat ovat puhuneet yhtä pitävästi syksystä.

Sarin unessa tulee myös ilmi se, että samoihin aikoihin on Suomessa syttynyt suuri hengellinen herätys, ja Jumalaa etsivät ihmiset täyttävät varsinkin luterilaiset kirkot ääriään myöten.

24.4.2021

Lassi Koskelan v. 1993 näkemä uni ydinvoimalaonnettomuudesta Suomessa

Alussa olin jonkin liimakoneen sisällä, jossa oli kova myrkyllinen käry, mikä symboloi sitä ydinsäteilyä ja saastetta, joka syntyy, kun ydinreaktori lämpiää ja sulaa.

Pääsin sitten ulos sieltä liimauskoneesta ja heittäydyin heti lattialle rukoilemaan. Monet muut ihmiset rukoilivat myös.

Sitten olin jo onnettomuuspaikalla, ja seuraavaksi minulle näytettiin mittareita, joiden viisarit laskivat. Sanoin, että ne laskivat sen vuoksi kun rukoiltiin, mutta minua ei uskottu.

Ihmisiä kannettiin paareilla ja vietiin sairaalaan. Siihen päätyi uni.

Kehotus: jos kuulet tästä onnettomuudesta, niin rukoile kuin Elia. Venäjältä on tullut tieto, että kun Tshernobylissä tapahtui onnettomuus, niin todettiin, ettei uskovissa ollut säteilyä.

Nyt on mustan hevosen aika (Sak. 6). Tämä kansa tullaan nöyryyttämään perusteellisesti ja sitten sille kelpaa evankeliumi. Tulee monta ruoskan iskua, mutta sitten tulee hyvät ajat, valkea hevonen ja siunauksen sateet (Sak.6).

Koen hengessä, että sen ydinvoimalaonnettomuuden tuottaa joku tahallaan.


23.4.2021

Annen 29.3.2020 näkemä uni tulevasta sodasta

Unessa soitin puhelun eräälle henkilölle ja aloin profetoida puhelimessa, että syksyllä kesän jälkeen (en tiedä minkä vuoden syksyllä), kun koronakriisi on laantunut, mutta maailma ei ole vielä ihan toipunut koronan jäljiltä, tulee äkkiä sotatila, jonka kesto on lyhyt, ja sen seurauksista Suomikin joutuu kärsimään.

En tiedä, mistä sodasta on kyse, mutta se koskettaa Eurooppaa ja heikentää entisestään taloudellista tilannetta.

Jouko Pihon kommentti:

Kyseessä voi olla jokin paikallinen sota Euroopassa tai muualla, mutta sen vaikutukset ulottuvat Eurooppaan asti.

Tai sitten kyseessä on Kolmas maailmansota.

Joka tapauksessa sodan ajankohta olisi syksyllä ja se olisi kestoltaan lyhyt. Monien profeettojen mukaan Kolmas maailmansota kestää kolme kuukautta.

Vuodesta on parempi olla sanomatta mitään varmuudella, mutta ensimmäinen mahdollisuus on tämän kuluvan vuoden syksyllä.

Itse pidän vuosia 2022 tai 2023 todennäköisimpinä vaihtoehtoina.

22.4.2021

Esko Someron 21.4.2021 saama kehotuksen profetia

Tämä kansa palvoo kaikenlaisia epäjumaliaan, Molokille he antavat lapsiaan ja itsekin palvelevat itseään. Pahuus sen kuin lisääntyy, riettaudessaan ihmiset kumartavat petoa, tietämättä sitä itsekään.

Julistakaa maahanne hätätila, huutakaa minun puoleeni, jatkakaa rukouksianne. Minä olen nähnyt ja kuullut teidän rukouksenne. Pitäkää kiinni siitä näystä, minkä olette minulta saaneet. Tämä kansa tulee nousemaan teidän kuuliaisuutenne tähden.

Te olette muurinaukossa tämän kansan puolesta. Teitä tullaan vainoamaan, mutta olen sallinut sen vahvistaakseni teitä. Sillä ”Minä Olen” Herra teidän Jumalanne, eikä muuta Jumalaa ole, joka voi pelastaa tämän maan.

Pian alkavat padot murtua, maanjäristykset tulevat lisääntymään myös Suomessa ja erikoisissa paikoissa. Minä olen Herra teidän Jumalanne, minä ravistelen hereille tämän kansan.

Idässä alkaa pian tapahtua, kansa nousee kansaa vastaan. Murmanskista nousee erityinen sotajoukko, joka tuhoaa paljon kansaa.

Olkaa raittiit ja valvokaa, juurtukaa minun sanaani. Astukaa Kristus-kalliolle, niin uskon perustukset eivät horju, vaan pysytte lujina ja rohkeina. Astukaa esiin sopivalla ja sopimattomalla ajalla.

Tarkkailkaa merkkejä maalla ja ilmassa. Ne tulevat näkymään selkeämmin kuin koskaan aikaisemmin on näkynyt. Minun kirkkauteni ja voimani lisääntyvät kaikkialla. Älkää epäröikö, julistakaa taivaan ja helvetin olemassaolosta. Julistakaa Jumalan valtakunnan ilmestymistä maan päällä.
Puhukaa rohkeasti uusin kielin, rakentaaksenne niin Kristuksen ruumista kuin sisäistä Kristusta teissä.

Tänä päivänä, kun kuulette sotien ääniä, maanjäristyksiä, ihmeitä ja merkkejä niin maalla kuin ilmassa, teidän joukkonne tulee lisääntymään ja vahvistumaan uusista sotilaista. Vahvistukaa yhdessä.

Sota ei ole teidän vaan Minun. Mutta tarvitsen teitä jokaista, yksikään ei ole toista suurempi. Sillä jokainen on erityisen arvokas sillä paikalla, mihin olen teidät asettanut ja erityisen tärkeä.

Teidän kaikki tarpeenne minä tulen täyttämään, sillä maljanne on ylitse vuotavainen, teillä ei puutu mitään yhdestäkään armolahjasta.

”Moorian vuorella” tulen ilmestymään teille, sillä paikka, missä nyt palvotte ja ylistätte, on pyhää maata. Minä olen ilmestysmaja teidän keskellänne, tulen puhumaan teille ilmestysten ja näkyjen kautta.

Harjoittakaa edelleen laupeutta. Herran armo olkoon kanssanne.

Ja Aabraham pani sen paikan nimeksi "Herra näkee”. Niinpä vielä tänä päivänä sanotaan: "Vuorella, missä Herra ilmestyy." 1. Moos. 22:14.

Salomo rakensi Herran temppelin Moorian vuorelle, missä Herra oli ilmestynyt Daavidille. 2. Aik. 3:1.


19.4.2021

Lassi Koskelan 17.4.2021 Jouko Piholle saama sanoma

”Ei ole kuolemasi aika, vaikka Saatana olisi tahtonut, että kuolet. Elämäsi tärkeimmät ajat ovat edessäsi.”

Jouko Pihon kommentti:

Uskon, että näin on. Koko elämäni on tähän asti ollut koulutusta ja valmistautumista tulevaan tehtävään.

Sen jälkeen minä olen valmis menemään kotiin Jumalan luo.

19.4.2021

Tiina Luukkosen 18.4.2021 näkemä näky vuoden päästä alkavasta nälänhädästä Suomessa

Näin näyn, että asuinpaikassani ilmestyi keskelle pihaa terve ja sopusuhtainen lehmä. Samalla tuli selitys faaraon unesta: "On jäljellä yksi vuosi, kun maassamme on hyvät olot eikä ole nälänhätää. Yhtäkään laihaa lehmää ei näytetty siksi, että tuleva nälänhädän aika kestää alle vuoden.

Jouko Pihon kommentti:

Tiina Luukkosen näky vuoden päästä eli keväällä 2022 alkavasta ja alle vuoden kestävästä nälänhädästä on linjassa monien muiden samansuuntaisten sanomien kanssa.

Uskon, että näin tapahtuu. On siksi syytä varautua pahimpaan ja alkaa varastoida vettä, ruokaa ja muita välttämättömiä tarvikkeita, kuten Joosef varastoi viljaa Egyptissä seitsemän hyvän vuoden aikana, minkä ansiosta Egypti selviytyi seuraavista seitsemästä katovuodesta.

On myös tärkeää olla hengellisesti varustautunut niin, että mitkään koettelemukset eivät järkytä meitä, koska Jumala on meidän turvamme hädänkin aikana. On myös hyvä muistaa, että Jumala voi tarvittaessa tehdä eri tavoin myös ruokaihmeitä, että ruokaa on, vaikka sitä ei ole.

19.4.2021

Lassi Koskelan 17.4.2021 saama sanoma laeista

Suomessa on nyt tehty ja tehdään lakeja, jotka ovat ristiriidassa Raamatun kanssa. Ne pitää purkaa ja tehdä uudet lait, jotka eivät ole ristiriidassa Raamatun kanssa.

Minä uskon, että Jouko Pihosta tulee lain vartija. Täytyy olla mies, joka tuntee Raamatun hyvin. 

18.4.2021

Jouko Pihon 18.4.2021 saama näky tyhjien kirkkojen täyttymisestä

Näin viime yönä 18.4.2021 klo 04:10 näyn tyhjästä kirkosta.

Sitten Jumala sanoi: ”Minä kutsun sinut julistamaan kirkkoihin veren evankeliumia.”

Sen jälkeen alkoi herätys ja kirkot täyttyivät.

Alkoi myös hengellinen sota. Jumala sanoi minulle: ”Sinä olet tämän sodan keihäänkärki.”

15.4.2021

Lassi Koskelan tammikuussa 2021 näkemä uni Paavo Väyrysestä

Olin Paavo Väyrysen edessä ja sanoin hänelle: ”Sinun tulisi olla pääministeri, ulkoministeri ja valtiovarainministeri.”

Seuraavana yönä näin Paavosta jälleen unta. Oli kuin ulkoilmatilaisuus ja penkeillä istui ihmisiä. Paavo istui edessä kirjoittaen vanhalla kirjoituskoneella. Yhtäkkiä Paavo hypähti ja sanoi: ”Minä annan elämäni Jeesukselle.”

Sitten naiset alkoivat tapella, koska naiset johtavat nyt tätä maata eivätkä he olisi suoneet mitään virkaa Paavolle.

Sitten Lassi Koskela kirjoitti minulle: ”Paavolla on tehtävä sinun kanssasi. Olet aivan oikeilla jäljillä. Paavo on sinun parisi. Lopulta Paavo Väyrysestä tulee presidentti.”

Jouko Pihon kommentti:

Uskon että näin käy. Olen itsekin saanut monia unia, joissa olen ollut yhteistyössä Paavo Väyrysen kanssa. Johan sitä on jo ollutkin viime vuosina, kun olen kannattanut Paavoa presidentiksi jo kaksissa vaaleissa, ja olin vuoden 2019 eduskuntavaaleissa mukana Väyrysen perustaman Seitsemän tähden liikkeen listalla.
Mutta odotan sitä, että minun ja Paavo Väyrysen välinen yhteistyö tulee tulevaisuudessa olemaan paljon syvällisempää ja voimakkaampaa kuin tähän asti.

Uskon, että käy myös niin kuten Koskelan unessa sanottiin, että Paavo, joka on hyvä luterilainen kristitty, tulee vielä kokemaan henkilökohtaisen uskoontulon eli uudestisyntymisen.

Uskon myös siihen, että Paavo Väyrysestä tulee lopulta Suomen presidentti, kuten hänen isoäitinsä sanoi kohta Paavon syntymän jälkeen, että tästä pojasta tulee Suomen presidentti. Sillä tiellä on ollut monia takapakkeja, kun Paavo on yrittänyt presidentiksi neljä kertaa siinä onnistumatta. Mutta kun on Jumalan aika, Paavon mummon profetia toteutuu.

Kuvassa liisteröin keittiössäni v. 2018 Paavo Väyrysen presidentinvaalijulistetta.

 

12.4.2021

Jeremiah Johnsonin v. 2018 näkemä näky Jeesuksesta leijonana

Kun Herra Jeesus ilmestyi minulle, Hän sanoi: ”Jeremiah, monet tuntevat lampaan, joka meni Golgatalle, mutta harvat tuntevat leijonan, joka palaa takaisin maan päälle tuhoamaan Isänsä viholliset. Sama viha, joka langetettiin ristillä, langetetaan tuomiona minun palatessa takaisin.

Minä tulen vapauttamaan apostoliset ja profeetalliset sanansaattajat, jotka julistavat lopunajan tuomioita ja Jumalan vihaa seurakunnalle ja varoittavat seuraamuksista niitä, jotka ainoastaan tunsivat armon, ylistyksen ja lampaan, mutta hylkivät tuomion ja vihan leijonaa. Monet tunsivat minut ainoastaan suurena esirukoilijana, joka minä olenkin, mutta minä olen myös takaisin palaava leijona, kuningas ja tuomari.

On olemassa muutakin kuin esirukous. Minä opetan minun omilleni näinä viimeisinä päivinä, kuinka rukoilla kuninkaallisia tuomiorukouksia.

Minä perustan hallitukseni maan päälle ja teen vihollisistani astinlaudan. Minä hallitsen ja käsken rautaisella valtikalla. Jeremia, monet tulevat loukkaantumaan minuun palatessani. He ovat tehneet Jumalan kaltaisekseen ja omaksi kuvakseen ja tulevat kieltämään minut, kun palaan kaikessa kunniassa, voimassa ja loistossa takaisin. Sinun täytyy varoittaa seurakuntaa pilkkaavasta hengestä, joka tulee ylikorostamaan hyvyyttä, mutta ei koskaan opeta minun ankaruuttani, vihaani ja tuomioitani.

https://www.charismanews.com/opinion/74401-man-sees-jesus-in-vision-many-will-be-offended-at-my-return


3.4.2021

Helenan 2.4.2021 näkemä uni kaiken sortumisesta ja pelastusarkista

Näin 2.4.2021 unen, jossa oli mieheni ja minun lisäkseni paljon muitakin ihmisiä. Katsoimme siinä kaunista kalliomaisemaa, kun kaikki alkoi sortua ympäriltämme.

Yhtäkkiä olimme jonkin laitteen sisällä, juna, linja-auto tai jokin, joka kuvastaa pelastusarkkia. Samalla sortuminen jatkui järjestelmällisesti ympärillämme.

Aluksi se tuntui hetken pikkaisen pelottavalta, mutta sitten ymmärsimme, ettei meillä ole mitään pelättävää, koska olemme Kristuksessa Jeesuksessa turvassa.

Samoin tietoisuuteeni tuli koko ajan ajatus, että kaikki raamatullinen ja konservatiivinen arvomaailma romutetaan järjestelmällisesti ympäriltämme, mutta ne jotka ovat Kristuksessa saavat pelastuksen, eivätkä sorru Antikristuksen vallan alla, sillä Kristusta ja hänen seurakuntaansa eivät tuonelan portit voita.

Toisia uskovia otetaan kuoleman kautta pois taivaan kotiin ja toiset ovat sen ajan maan päällä, minkä Jumala on määrännyt. Sitten tulee tempaus, kun taivaallinen Isä lähettää Poikansa hakemaan seurakuntansa.

29.3.2021

Anna Litzenin profetia Jaavanin antikristillisestä hengestä, jonka Suomen profeetta voittaa

Ja liian vähän on sinulle, että oman kansasi pelastat ja veljesi tuot kotiin. Vielä sinä samaan aikaan nouset minun voimassani Jaavanin henkivaltaa vastaan. Voitettuasi sen omassa maassasi tulet ajamaan sitä takaa ja vapauttamaan monia kansoja sen otteesta. Se vetäytyy hetkeksi ennen viimeistä nousuaan, ja silloin te näette sadon tulevan. Todellakin sinä saat sen nähdä, kun ihmiset palaavat Jumalansa luo, ja sinä riemuitset, sinä juovut minun ilostani, kun minä saan rakkaani takaisin.

Et sinä yksin nouse Herraasi vastaan, vaan sinulla on mukanasi sisaresi ja veljesi, jotka minä olen herättänyt kuolleista. Nyt annan sen tulla yllesi. Ota vastaan voiteluöljyni. Nyt anna sen nousta sinussa. Älä pidättele minun tultani. Kuinka voisitkaan pidätellä. Se purkautuu yli maan kuin tulivuori. Sinun keskeltäsi nousee minun ylistykseni, koska minä olen päättänyt näyttää sinussa kunniani.

Jouko Pihon kommentti:

Tässä puhutaan Suomen profeetan eli Jumalan valitun aseen toiminnasta ensin Suomen pelastamiseksi ja sitten Venäjältä pakenevien juutalaisten veljien ja Suomessa olevien juutalaisten ja israelilaisten veljien auttamisesta kotiinsa Israeliin.

Sitten Suomen profeetta nousee Jaavanin henkivaltaa vastaan Suomessa ja sen jälkeen monissa muissa maissa. Jaavan on Raamatun kielessä Kreikka ja erityisesti Kreikan Makedoniasta noussut maailmanvalloittaja Aleksanteri Suuri.

Meidän aikanamme Jaavanin henki viittaa Antikristukseen, viimeiseen Jumalan sallimaan maailmanhallitsijaan ennen kuin Jeesuksen maailman kuninkuus ja valtakunta alkavat.

Suomen profeetan johdolla tämä antikristillinen valta joutuu väistymään joksikin aikaa, jolloin Suomessa ja ympäri maailmaa alkaa historian suurin hengellinen herätys, josta Raamatussa ja tässä profetiassa käytetään sanaa ”sato” eli sielujen elonkorjuu.

Mutta sitten kun tämä Jumalan antama voimakas herätyksen aika on ohi, niin Jumala sallii jälleen Jaavanin antikristillisen hengen nousta ja Peto eli Antikristus hallitsee maan päällä 3½ vuotta, jonka jälkeen Pedon valtakunta murskataan, Antikristus heitetään helvettiin ja Jeesuksen johtama Jumalan valtakunta alkaa hallintakautensa maan päällä.

29.3.2021

Helenan joulukuussa 2020 saama sanoma

Kuulin joulukuussa 2020 korvin kuultavan äänen välittämän sanoman, jossa sanottiin: ”Tämä tapahtuma, mikä tulee tapahtumaan, liittyy toimenpiteisiin, mitä tulee tapahtumaan.”

Jouko Pihon kommentti 29.3.2021:

Kyseessä on nykyisen poliittisesti motivoidun ja median tietoisesti lietsoman koronahysterian varjolla luotu valepandemia (oikeasti pandemiaa ei ole), jota tekosyynä käyttäen ryhdytään kaiken aikaa sellaisiin sulku- ja rajoitustoimiin, jotka tuhoavat yhteiskuntia, mikä on tarkoituskin, jotta niiden raunioille voidaan rakentaa Uuden maailmanjärjestyksen mukainen uusi uljas maailma eli Antikristuspedon saatanallinen diktatuuri.

Kyseessä on myös viittaus siihen, että maskipakot, pakkorokotukset ja koronapassit ovat sen harjoittelemista, että tulevaisuudessa kaikilta vaaditaan pedonmerkki, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä, kuten Raamatun Ilmestyskirja ennusti jo lähes 2000 vuotta sitten.

Kaikki liittyy kaikkeen. Mikään ei ole sattumaa. Viisas näkee tämän. Tyhmä ja aivopesty lammas ei tätä näe.

Ja pieni raha- ja valtaeliitti nauraa, miten helppoa ihmisiä on pettää ja johtaa harhaan. Lopulta ihmiset ovat onnellisia, kun he saavat olla orjia. Kunhan vain saavat leipää ja sirkushuveja.

Älä ole alistuva lammas. Ole leijona ja nouse vastustamaan tätä jumalatonta mielettömyyttä!


28.3.2021

Anna Litzenin profetia Venäjän juutalaisten auttamisesta ja joidenkin suomalaisten kuulumisesta Jumalan omaisuuskansaan

Suomi, sinun veressäsi virtaa minun perintöosani. Sinun sydämesi on taipunut minun eteeni ja kyyneleesi ovat vuotaneet minun alttarilleni. Siksi minä otan esiin sen, joka ei koe mitään olevansa. Otan käteeni heikot ja mitättömät ja näytän heissä minun voimani. Minä muistan perintöosaani ja herätän poikani ja tyttäreni. Voimallani minä vahvistan heidät ja heidän kauttaan tuon pelastuksen esille.

Ota vastaan kutsumuksesi Suomi! Tartu käteeni. Nouse minun voimassani ja täytä kutsumuksesi. Minä annan kuolleisiin henkeni eikä kukaan ihminen voi sanoa: ”Minä heidät herätin.” Kukaan ihminen ei heitä herätä, vaan minun Henkeni, minun ylösnousemusvoimani herättää minun kansani.

Se on jo sinun ylläsi. Pyhä Henki on sinussa. Anna voiman purkautua sinusta. Sinä olet tulivuoreni. Älä pidättele. Minä vapautan oman kansani. Se tapahtuu yhtä aikaa, kaksi heräämistä, kaksi kutsumusta ja kaksi perintöosaa. Te saatte kaksinkertaisen perinnön maassanne.

Te valmistatte tien veljillenne palata perintömaalleen. Tämän estämiseksi on ollut hengellinen sota. On ollut alas painava henkivalta ja ylpeyden ruhtinas, mutta minä vapautan voimani niiden kautta, jotka tarttuvat Sanaani ja ottavat vastaan voiteluni. Katso, voiteluöljyni alkaa vuotaa nyt tätä kutsumusta varten. Tämä voitelu vahvistaa heikot ja lujittaa horjuvat.

Sinä nouset Suomi, minun helmeni puhtaudessa ja armossa. Sinä minun safiirini voimassa ja kunniassa.

Jouko Pihon kommentti:

Profetiassa on viittaus siihen, että Jumala tulee vapauttamaan ja viemään Venäjällä vielä olevat juutalaiset ja israelilaiset Suomen kautta perintömaahansa Israeliin.

Samalla maallistuneet juutalaiset ja israelilaiset heräävät hengellisesti kuin kuolleista.

Profetiassa tuodaan myös esille se, että jotkut suomalaiset ovat Aabrahamin jälkeläisiä, vaikka kaikki eivät sitä tiedäkään.

27.3.2021

Anna Litzenin profetia Jumalan valitusta aseesta Suomessa

”Suomi, sinun keskelläsi asuu minun valittuni ja sinusta nousee esiin minun aseeni.”

Jouko Pihon kommentti:

”Tämä Anna Litzenin profetia Jumalan valitsemasta aseesta Suomessa on samansuuntainen kuin Tukholman profetiassa mainittu Suomen profeetta ja Tauno Rantalan profetioissa kuvattu aurankärki.”

27.3.2021

Anna Litzenin profetia Suomesta jalokivenä

Suomi, sinä olet sanonut: ”Minä olen heikko, minä olen mitätön kansojen joukossa, koska olen sanonut, että minä olen vain maan matonen, kuka minua kuuntelisi.”

Kuule, mitä minä sanon sinulle: ”Sinun voimasi on tosin vähäinen ja itsessäsi olet vain maan tomua, vain palanen savea minun kädessäni, Suomi. Savipalanen on kuitenkin kuin jalokivi. Kallisarvoinen helmi sinä olet minun kädessäni. Loistava safiiri sinä olet minun kädessäni. Ota vastaan minun sanani.”

26.3.2021

Skeptikko-lehden juttu Jouko Pihosta ja Trump-profetioista

Skeptikko-lehden päätoimittaja Risto K. Järvinen kirjoitti lehtensä viime numerossa minusta ja Trump-profetioista kahden sivun jutun otsikolla "Ei profeetta vieraalla eikä omalla maallaan".

Artikkeli on asiallisesti kirjoitettu, mutta siihen ei ole ehtinyt viimeisimmät profetiat, joiden mukaan Trumpin presidenttikausi jatkuu kuin jatkuukin tämän kevään aikana. Eli vielä on liian aikaista sanoa, olinko minä ja monet muut oikeassa vai väärässä.

https://skepsis.blob.core.windows.net/skepsisweb/Skeptikko-2021-1_Ei-profeetta-vieraalla-eik%C3%A4-omalla-maallaan.pdf?fbclid=IwAR0FFy3XYGAyUcvJufnj-Rz7q8uvdY5fYERPNT8UVq16yFSzQoyvnoT2yf8

 

Kaksi hullua, Jouko Piho ja Tuomas Enbuske 3.2.2021 Sanomatalossa Helsingissä äänittämässä Hullun paperit -podcastia.

24.3.2021

Jouko Piho Tuomas Enbusken podcastissa

Tuomas Enbuske haastattelee Jouko Pihoa, Jumalan hullua, 24.3.2021 julkaistussa Hullun paperit -podcastissa.

Ohjelman esittelytekstissä sanotaan:

"Jouko Piho saa Jumalalta profetioita. Jumala on kertonut hänelle, että Venäjä valloittaa Itä- ja Pohjois-Suomen tällä vuosikymmenellä. Lopulta Venäjä kuitenkin häviää kolmannen maailmansodan ja Suomesta tulee Suur-Suomi, johon kuuluu jopa Viro. Piho on myös varma, että Trump voittaa vielä vaalit, jälkikäteen. Tuomas Enbuske tunnustaa Piholle pitkän hulluutensa aikana tekemänsä syntilistansa laittomuuksineen ja huorintekoineen ja Piho profetioi Tuomakselle.

Tuomas Enbuske tuli viime talvena hulluksi ja joutui pitkäksi aikaa mielisairaalaan.

Nyt hän käsittelee piinavan rehellisesti hulluuttaan sekä typeriä ja laittomia tekojaan hoitamattoman sairautensa aikana. Vieraina on suomalaisia ristiriitaisia ihmisiä, joita on myös pidetty hulluna. Ohjelman sisältö saattaa olla loukkaavaa joillekin kuulijoille." K-18

Linkki: https://www.supla.fi/kirja/tuomas-enbuske-enbusken-hullun-paperit-jouko-piho


14.3.2021

Jouko Pihon 14.3.2021 saama sanoma suomalaisten Luvatusta maasta

Sain tänä aamuna 14.3.2021 sanoman suomalaisten Luvatusta maasta.

Herra alkoi puhua henkeeni englanniksi: ”I will give the Finnish people the Promised Land.” Eli suomeksi: “Minä annan suomalaisille Luvatun maan.”

Sen jälkeen Herra antoi minulle ymmärrystä siitä, että Luvattuja maita on oikeastaan kaksi: toinen on Karjala ja toinen on Israel.

Jumala on luvannut eri profeettojen kautta, että Karjala palautuu vielä takaisin Suomen yhteyteen. Yksi tunnetuimmista on viipurilaisen kalastajan Mikko Reposen v. 1947 saama profetia: ”Hän, jolla on valta taivaassa ja maan päällä, vie meidät, Karjalan siirtokansan, vielä entisille kotimaille Karjalaan."

Reponen sai ajankohdan kuvauksenkin, milloin paluu Karjalaan tapahtuu: ”Vihan tuulien puhaltaessa aukee Karjalan maa takaisin. Sitten kun suuret myrskyt käyvät, niin ne vasta siirtävät karjalaiset jäännökset vanhoille paikoille.” Myrskytuulet viittaavat Kolmanteen maailmansotaan.

Reponen sai vielä v. 1950 tarkennuksen profetiaansa: ”Karjala saadaan lahjaksi eikä sodalla, ja Venäjä tulee meidän ystäväksemme.”

Karjala on siis Suomelle takaisin luvattu maa.

Toinen Luvattu maa on Israel, mikä johtuu siitä, että Suomessa on paljon juutalaisten ja israelilaisten jälkeläisiä (osa ei edes tiedä sitä), jotka Jumala haluaa siirtää lopunaikana heidän oikeaan kotimaahansa, Luvattuun Israelin maahan, josta heidän esi-isänsä aikanaan karkotettiin pois, mutta nyt Jumala kerää omiaan ympäri maailmaa ja kehottaa heitä palaamaan kotiin.

13.3.2021

Amanda Gracen 13.3.2021 saama sanoma Trumpista

Amanda Grace: "Jumala tekee työtä Donald Trumpin sydämessä, jotta Trump voisi presidentiksi palattuaan toteuttaa Jumalan hänelle tarkoittaman tehtävän."

https://www.youtube.com/watch?v=IPXnTrdrPmE


13.3.2021

Timothy Dixonin 11.3.2021 näkemä näky Korkeimman Oikeuden tuomarin mielenmuutoksesta

Jumala tulee muuttamaan Korkeimman Oikeuden tuomarin John Robertsin mielen - ja kaikki tulee muuttumaan.

 

https://www.youtube.com/watch?v=rOMoiTqM0sw


12.3.2021

Timothy Dixonin 9.3.2021 saama sanoma Trumpin paluusta presidentiksi

Timothy Dixonin profetia 9.3.2021: "Kuukauden sisällä Jumala ravistelee USAn ja muiden maiden johtajia. Yksi kuolee sydänkohtaukseen ja Donald Trump palaa presidentiksi."

https://www.youtube.com/watch?v=i7uCjDUAkVo


11.3.2021

Tuija Suistomaan maaliskuussa 2021 näkemä uninäky koronarokotteesta

Pyydä Jumalalta viisautta koronarokoteasiassa!

Olen huutanut Herran puoleen rokoteasiassa noin kuukauden ajan.

Tähän asti minulle on vastattu taivaasta näin. Näin uninäyn, jossa rokotteen ottaneet ihmiset muuttuivat liikkeiltään hitaiksi ja kankeiksi, jotkut jopa halvaantuivat.

Säikähdin, mutta jatkoin rukousta selvyyden ja varmuuden saamiseksi.

Sitten Herra nosti mieleen Raamatun sanat "kiirehtivän askel astuu harhaan". Minulle se merkitsee ohjetta odottaa ja katsoa.

10.3.2021

Tiina Luukkosen helmikuussa 2021 näkemä näky ruokapulasta

Kolmisen viikkoa sitten näin hartaushetken aikana näyn. Siinä oli ensin kärry, jossa oli polttopuita ja sitten kottikärry, joka oli täytetty ruisleivillä.

Sain sanan sydämeeni, että kun tulee aika, ettei ole sähköä eikä ruokaa, niin Herra pitää tarkasti huolen omistaan.

Kärryissä oli edeltä tarkasti mitattuna se määrä, mitä minä tulen tarvitsemaan. Arvioin, että määrä oli sen verran mitä yksi ihminen tarvitsee n. 2-3 kuukauden aikana ja että aika ei olisi kylmän talven aikana, koska polttopuita oli sen verran vähän.

Herra tulee pitämään omistaan huolta tuona aikana, myös yliluonnollisesti. Hän ei tahdo, että pelkäämme tai olemme huolissamme, sillä hän tulee olemaan voimallisesti omiensa Kaitsija oman nimensä tähden!

25.2.2021

Tuija Suistomaan helmikuun alussa 2021 saama sanoma koronasta

Nyt on koronasota!

Herra puhui minulle helmikuun alussa. Hän sanoi nämä merkilliset sanat: "PYYDÄ, ETTÄ MINÄ KUTSUN KORONAN POIS."

Ryhdytään pyytämään.

20.2.2021

Joh. W. Matutisin näky elokuussa 2009

Kun olin valmistamassa saarnaa, Herra antoi minulle näyn. Näin suuren niityn jossa oli monia lampaita. Yhtäkkiä joka puolelta tuli susia laumaan sekoittuen lauman sekaan.

Sen paremmin paimenet kuin paimenkoiratkaan (tärkeä havainto) eivät hälyttäneet laumaa tms., vaan ne olivat kuin hypnoosissa. Vain laumassa syntyi levottomuutta. Ja lampaat huomasivat, että jotain ei ollut ihan oikein, mutta nekään eivät tosissaan ajatelleet asiaa, vaan jatkoivat syömistä ja oleskeluaan rauhallisesti. Paimenet ja koirat taas eivät edes huomanneet, että mitään oli tapahtunut.

Kun katselin näkyä tarkkaan, susilla oli kuin käärmeillä piikki suussaan, ja sillä ne pistivät lampaita, jotka hätkähtivät ja taas vaan jatkoivat ruohon syöntiään. Hetken päästä sudet pakenivat takaisin vuorille koskaan viemättä yhtään lammasta laumasta tms.

Katsellessani tätä ajattelin, että tämä ei ole mahdollista, että sudet saisivat vapaasti tulla lammaslaumaan ja silti eivät vahingoittaisi niitä.

Se ei ole suden luonteen mukaista. Kun sudet jättivät lampaat, ne olivatkin yhtäkkiä johtosutta myöten vuoren laella. Johtajasusi oli kuin hirviö.

Sitten ne alkoivat ulvoa, ja paimenet ja koirat olivat kauhuissaan ja shokissa. Silloin pääsusi alkoi puhua ihmisen äänellä, jossa oli demoninen sävy: "Rakkaat paimenet, koirat ja lampaat, nyt te kuulutte meille. Te olette täysin käsissämme. Olimme joukossanne, eikä kukaan teistä huomannut mitään. Me jopa rokotimme teidät seerumilla, joka tekee teidät meidän omiksemme. Nyt te kaikki kannatte meidän sinettiämme. Me olemme myös rokottaneet teihin meidän henkeämme ja sitä mitä meissä on, ettekä huomanneet mitään. Nyt teillä ei ole mihin paeta, te olette nyt meidän kontrollissamme."

Näyssä sanoin EI!, Herra on minun Paimeneni. Minä en halua mitään tekemistä vihollisen ja hänen joukkojensa kanssa. Minä en halua heitä paimenikseni. Näyssäni pääsusi nyt jatkoi hymyillen vinosti puhumista lampaille: "Te söitte ja joitte ja nukuitte. Teille vatsanne ja toimeentulonne oli tärkeintä."

Nyt kuulehan mitä kuulin tämän demonin sanovan näyssä: "Me olemme tulleet kostamaan sen kun te ajoitte meidät sikoihin (Matteus 5:1-17). Silloin teidän Herranne ajoi meidät sikoihin. Nyt olemme toipuneet ja tulleet saadaksemme antaa takaisin, ja siksi nämä lampaat ovat nyt meidän. Olin shokissa.

Sitten kuulin Herran äänen joka puhui: "Poikani, jokaista ihmistä tullaan kehottamaan ottamaan “pakollinen” rokote , se on sumuverho. Ja näyssä Herra varoitti, että jokainen joka ottaa rokotteita tulee (mahdollisesti) susien vaikutusvallan alle, eli myöntyy eliitin suunnitelmiin jne. Kaikki joilla ei ole Minun sinettiäni ja Henkeäni. Herra kehotti: "Te minun lapseni, olkaa lujat ja rohkeat älkääkä antako pistää itseänne." (Tulee pätemään myös niin sanotun ”sirutuksen” aikana!)

Teidän tulee luottaa Minuun. Vien teidät toisille rannoille ja siellä elämä jatkuu kutakuinkin normaalisti. Te olette Minun lampaitani. Te kuulette Minun ääntäni ja seuraatte Minua. Ja Minä lähetän teidät lampaiden lailla susien joukkoon. Varoita kaikkia Minun omiani pakkorokotuksia vastaan. Se näyttää niin harmittomalta. Mutta se ei ole sitä.

Varoita kaikkia, vaikka teitä tullaan nimittämään vainoharhaisiksi ja terroristeiksi, te olette Minun omiani ja ja te olette Pyhiä. Te olette minun lapsiani ja Minun omiani. Sen tähden teissä, teidän ruumiissanne ei tule olla muuta ”stigmaa” eli ”häpeää”. Teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli ja se ei saa olla demonien asunto, Herra sanoo.

16.2.2021

Hank Kunnemanin 24.1.2021 saama lumiprofetia

Hank Kunneman profetoi USAn nykyisen kylmyyden ja lumimäärän 24.1.2021 eli kolme ja puoli viikkoa sitten. Kyse on Jumalan tuomiosta pahuuden vallassa olevaa kansakuntaa vastaan. Minulle itselleni tuli tämä sama ajatus joitakin tunteja sitten ja mietin, onkohan kukaan saanut asiasta sanomaa. Sitten eli juuri äsken näin tämän videon.

https://www.youtube.com/watch?v=QeZQiqK2E8M&feature=share&fbclid=IwAR0GcPd1GuDHTFlMFOaU7AR1vY2uIbOmEli405FXzmVfmS3B2pr5x0WHWcE


30.1.2021

Tim Dixonin järisyttävä uni Trumpista ja Kongressista

Pastori Tim Dixon näki 24.1.2021 merkittävän tarkan unen Trumpista ja Kongressista.

Unessa Dixon näki Capitol-rakennuksen, jonka ovesta astui ulos leijona, joka asteli ylväästi aukiolla.

Sitten näkyi seitsemän miestä, joilla oli shofar-torvet. Jokainen soitti vuorollaan torvea.

Sen jälkeen Dixon näki paljon ihmisiä ja Washington-monumentista ulos tulevan miehen. Mies oli Donald Trump.

Ihmiset alkoivat ylistää Jumalaa: ”Kiitos armostasi! Kiitos neljästä lisävuodesta Trumpille!”

Sitten Capitolista tuli mies ulos sauva kädessä. Seitsemän miestä sanoivat: ”Juudan heimon Leijona (Jeesus) on voittanut!”

Sen jälkeen alueelle tuli voimakas pyörremyrsky, josta tuli ulos mies, joka voiteli Trumpin öljyllä. Sauvamies ja pyörremyrskystä tullut mies sanoivat: ”Minä olen voidellut sinut kuninkaaksi. Minä olen voidellut sinut Yhdysvaltain presidentiksi neljäksi lisävuodeksi.”

Sitten näkyi kaksi aasia (Demokraattipuolueen tunnus). Toisen selässä istui mies (Joe Biden) ja toisen selässä nainen (Kamala Harris).

Kun sauvamies iski sauvallaan maahan, molemmat aasit kuolivat, Biden sai sydänkohtauksen ja kuoli, mutta Harris lähti juoksemaan kohti Capitolia, jossa Harris iski tikarilla Nancy Pelosin käden kiinni pöytään.

Sitten pyörremyrsky tuli sisälle Capitoliin. Syntyi täysi kaaos, ja monet edustajat ja senaattorit hävisivät näkyvistä, mutta osalle ei käynyt mitenkään ja he olivat vahingoittumattomia, jopa solmio ja tukka ojennuksessa.

Jouko Pihon kommentti 30.1.2021:

Uskon, että näin käy. Kun Amerikassa ei ihmiskeinoin saatu oikeutta voimaan ja vaalipetoksia tuomituiksi, itse taivaan Jumala ja Jeesus Kristus puuttuvat tämän kevään aikana asioihin ja tekevät suuria ja raamatullisia ihmeitä, joiden jälkeen Donald Trump jatkaa Jumalan tehtäväänsä voitelemana ja valtuuttaman oikeana ja laillisena presidenttinä seuraavat neljä vuotta.

20.1.2021

Jouko Piho:

Profetiani Trumpin virkaanastujaisista 20.1.2021 oli oikea

Ilmoitin etukäteen, että Trump jatkaa presidenttinä ja että hän vannoo virkavalansa 20.1.2021.

Virkavalan vannoi tänään kuitenkin Joe Biden.

Monien mielestä erehdyin ja olen siis väärä profeetta.

Paitsi että en ole väärä profeetta.

Jumalan ensisijainen suunnitelma oli nimittäin asettaa Trump virkaan 20.1.2021, ja niin olisi käynytkin, jos Yhdysvaltojen tuomioistuimet olisivat toimineet oikein eli jos ne olisivat edes ottaneet lukuisat syytteet käsittelyyn. Näin korruptoituneet ja pelotellut tuomarit estivät oikeutta tapahtumasta ja vaalivilpillä ”voiton” saanut Biden asetettiin tänään virkaan.

Myös Kongressi perääntyi eikä sielläkään löytynyt tarpeeksi kannatusta vaalipetosten tutkintaan, joten Kongressi äänesti 13.1.2021 Bidenin ”voittajaksi”.

Kun näin kävi, niin monien eri ihmisten pelkuruus ja petollisuus yhdistettynä patologiseen Trump-vihaan aiheutti sen, että tämä ihmisten syntinen toiminta esti Jumalan tahdon toteutumista, joka olisi ollut Trumpin asettaminen virkaan toiselle kaudelleen 20.1.2021.

Mutta kun näin kävi, niin Jumalalla oli tilanteen varalta suunnitelma B, joka tulee toteutumaan tämän kevään aikana. Tämän varasuunnitelman mukaan Bidenin vaalihuijaus tullaan paljastamaan niin selvästi ja aukottomasti, että edes valtamedia ei pysty sitä enää kiistämään.

Kun näin tapahtuu, Biden joutuu syytteeseen vaalipetoksista ja myös maanpetoksesta, koska hän ja Demokraattinen puolue vehkeilivät ”voiton” Bidenille yhteistyössä ulkovaltojen, kuten Kiinan, Saksan ja Italian, kanssa.

Sen jälkeen Trump vannoo virkavalansa ja jatkaa presidenttinä.

Profetiani oli siis oikea. Vain päivämäärä muuttui, koska monet ihmiset vastustivat Jumalan suunnitelmaa ja valitsivat mieluummin vääryyden eli vaalien törkeän varastamisen Trumpilta Bidenille.

Oikeus ja oikeudenmukaisuus tulevat siis lopulta voittamaan ja Valkoisen talon isäntänä jatkaa oikea mies, jonka Jumala on siihen tehtävään valinnut ja valtuuttanut.

19.1.2021

Bo Polny vahvistaa Trumpin voiton

Bo Polny on vahvasti sen tosiasian takana, että presidentti Trump voitti 3.11.2020 ja että hänen voittonsa tullaan vahvistamaan niin, että koko maailma näkee sen.

Polny sanoo, että 25.4.2021 tulee olemaan avainpäivämäärä.

Kyseessä on Kaislameren vaikea tilanne. Mooses oli jo saanut voiton ja oli lähtenyt suuren kansanjoukon kanssa Egyptistä kohti Luvattua maata.

Mutta sitten faarao muutti mielensä ja lähti ajamaan sotajoukon kanssa Moosesta ja israelilaisia takaa.

Sitten oltiin tilanteessa, että takaa hönki päälle faaraon armeija ja edessä oli meri.

25.4.2021 on tällainen tilanne. Mutta kuten Jumala teki silloin ihmeen eli Kaislameri jakaantui ja kansa pääsi toiselle rannalle faaraon sotajoukon hukkuessa mereen, niin samalla tavalla Jumala tekee suuren ihmeen 25.4.2021.

https://welovetrump.com/2021/01/17/prophetic-update-from-bo-polny-trump-wins-april-25-is-the-key-red-sea-moment-date/?fbclid=IwAR1WeoC5kT2LHZENUPXgIJk1cjW-Fj9YM0BFzYJYxywg5vRNYxmdXZnK_mA

18.1.2021

Annelin tammikuun 2021 alussa saama sanoma Trumpin kahdesta kaudesta

Tuosta että armeija ottaisi vallan ja antaisi sen Trumpille Jumala puhui minulle pari viikkoa sitten. Jumala sanoi minulle, että kaksi kautta Trumpille elikä kahdeksan vuotta.

Halleluja. Odotetaan Jumalalta suuria asioita.

Olen valvonut jopa öitä rukouksin juuri USAn presidenttiasian puolesta. Tämä on ensi kerta kun minut on laitettu tällaisen taakan alle tämän kaltaisissa asioissa. Yleensä en ole politiikasta millään lailla kiinnostunut. Nyt on ensimmäinen kerta ja voittoa odottelen.

Jouko Pihon kommentti 18.1.2021:

Ympäri maailmaa on hyvin paljon ihmisiä, jotka ovat saaneet sydämelleen rukoilla sen puolesta, että Amerikan presidentinvaalien petokset paljastuvat ja että eniten ääniä saanut mies, Donald Trump, jatkaa presidenttinä. Jatketaan rukousta ja kiitetään Herraa varmasta voitosta.

16.1.2021

Jeff Byerlyn 29.3.2020 saama sanoma pedon noususta

Peto on nousemassa, mutta te tulette voittamaan!

Poikani, tahdon sinun antavan tämän viestin pyhille, minun valituille. Vihollinen on laittanut loitsun koko maailman ylle ja hän sekoittaa ja altistaa ihmisiä valheillaan semmoisella voimalla, millaista ei ole koskaan aiemmin nähty. Hän on jopa saanut monet Minun omistani pauloihinsa. Tämä ihmisten tekemä tauti on laittanut pelkoa useimpien sydämeen, mutta minun valitsemani pyhät eivät pelkää. Kerron jälleen teille, että kaikki ei ole miltä se näyttää.

Tässä asiassa on paljon sellaista, mikä on piilossa pinnan alla. Vihollisen suunnitelma on luoda hänen pedon järjestelmä ja se on jo rakenteilla kulissien takana, mutta Minä olen valistanut monia noista suunnitelmista. Ne, jotka työskentelevät viholliselle ovat saaneet ihmismassat harhautettua katsomaan toiseen suuntaan sillä aikaa kun pahuuden suunnitelmat ja juonet niiden tuhoamiseksi, jotka on luotu Minun kuvakseni ovat rakenteilla.

Maailman hallitukset, vaikkakaan eivät vielä ole niin yhdistyneet, kuin ne tulevat pian olemaan pedon järjestelmän alaisuudessa, työskentelevät jo nyt yhteisen suunnitelman eteen eli luodakseen yhteisen maailmanhallituksen.

Heidän suunnitelmansa tullaan asettamaan paikoilleen kaikkien ihmisten silmien edessä, mutta hyvin harvat tulevat huomaamaan sitä, sillä heidän päälleen on laitettu vihollisen sokaiseva loitsu. Se on kuin pimeyden verho, joka tulee paksummaksi ja mustemmaksi päivä päivältä.

Yksikään ihminen ei voi tehdä mitään estääkseen tätä suunnitelmaa. Minä olen ainut, joka sen voisi estää!

Minä varoitan pyhiäni, valittujani, älkää antako itseänne edes testattavaksi tälle ihmisten tekemälle taudille, covid19-virukselle. Ja älkää missään nimessä ottako niin sanottua lääkettä eli rokotetta tälle niin sanotulle pandemialle.

Se sanonta, että ”lääke on pahempi kuin tauti” on totta tässäkin tapauksessa. Kun tämä rokote otetaan käyttöön, niin se tulee olemaan se Troijan hevonen, joka sisältää neljännen sinetin kulkutaudit ja vitsaukset. Usko Minua kun sanon, että ne tulevat olemaan paljon pahemmat kuin korona. Tähän rokotteeseen tullaan yhdistämään teknologiaa, mitä jo nyt käytetään ympäri maailmaa. Luota Minuun, rukoile Minua, usko Minun sanani lupauksiin ja Minä suojelen sinua kaikelta tältä teknologialta, viruksilta ja kulkutaudeilta.

Tämän pahuuden suunnitelman annetaan edetä, sillä se on ennalta kirjoitettu ja nyt on sen aika. On koetusten, testaamisen ja vaivan aika. Älä sekoita tätä vaivan aikaa, kun sallin vihollisen vihan ilmetä, Minun vihani aikaan! Peto on nousemassa, mutta te tulette selviämään! Minun pyhäni, valittuni, te voitatte vihollisen Minun vereni ja suunne todistuksen kautta, olemalla pelkäämättä kuolemaa tässä ajassa, sillä se johtaa ikuiseen elämään maailmassa, jolla ei ole loppua. Te ette ole kutsuttuja Minun vihaani, mutta maailma on.

Te ette ole tästä maailmasta, te vain olette tässä maailmassa testaamista ja puhdistamista varten. Suurin osa maailmaa on nyt saatu sekoitettua pelon ilmapiirillä maailmanlaajuisen median ja hallitusten toimesta.

Tämän avulla he ovat saaneet lisättyä kontrollia ja laitettua suurimman osan maailman väestöä karanteeniin ilman vastalauseita. He ovat luoneet sääntöjä, jollaisia ei ole koskaan ennen edes voitu kuvitella (sosiaalinen eristäytyminen, turvavälit jne.) ja monet ihmiset tottelevat näitä sokeasti pelon vuoksi.

Samalla kun tämä on menossa, niin maailman hallitukset laittavat pystyyn sotavoimia, tykistöä, ase- ja sotakoneistoa sitä varten, mikä on tulossa seuraavaksi.

Mutta tämän kaiken keskellä Minä silti toimin, sillä vaikka ihmisiltä poistetaan parhaillaan vapauksia, niin jotkut heistä huutavat Minun puoleeni. Eikö tämä ole hyvä asia? Juuri näin Minä toimin! Minä otan sen minkä vihollinen on tarkoittanut vahingoksemme ja käytän sitä Minun valtakuntaani edistämään. Minun ihmiset nyt kuuntelevat, mitä Minä sanon. Kun olet nyt tässä tilanteessa, missä sinun sosiaalisia ja fyysisiä aktiviteetteja on vähennetty, niin käytä aikaasi Minun etsimiseen ja opi kuulemaan Minun ääntäni paremmin. Tämä on elintärkeää sitä aikaa varten, mikä on tulossa!

Kohta tämä viestini tuoja ja muutkin Minun todelliset viestini tuojat tullaan hiljentämään. Vain valheelliset profeetat jatkavat vihollisen valheiden levittämistä, ihan niin kuin he jo tekevät. Sinun tulee itse kuunnella ja totella Minun ääntäni, jotta voit suunnistaa sen hengenvaarallisen ajan keskellä, mikä on ihan pian tulossa.

Jesaja 30:21: ”Sinun korvasi kuulevat takaasi tämän sanan, milloin poikkeatte oikealle tai vasemmalle: ”Tässä on tie, sitä käykää.” Älkää ajatelko, että te voitte paeta tästä maailmasta ennen kuin teidän työnne täällä on tehty. Sillä koetuksen hetkellä, joka on tulossa yli koko maanpiirin, Minä suojelen niitä, jotka Korkeimman suojassa istuvat, jotka viipyvät kaikkein pyhimmässä Minun kanssani. Sillä he ovat varjelleet Minun sanaani tutkimalla sitä ja ottamalla siitä kärsivällisyyden sanasta vaarin sillä kestävyydellä, jonka Minä annan Minun Henkeni kautta (Ps. 91:1-2, Ef. 2:6, Ilm. 3:10).

Se peto, joka on nousemassa, myös pieneksi sarveksi kutsuttu antikristus, tulee käymään sotaan Minun pyhiäni vastaan, jotka ovat Minun pyhä ja valittu jäännösmorsiameni ja tulee jopa nujertamaan heidät lyhyeksi aikaa, ennen kuin Minä, Ikiaikojen Jumala, tulen tuomaan Minun tuomioni Suurimman Jumalan pyhien eduksi. Tuolloin pedon valtakunta tuhotaan. Minun pyhäni, Minun valittuni tulevat ottamaan vallan Minun valtakunnassani, joka kestää ikuisesti. He, joille tullaan antamaan valta hallita kanssani, palvelevat ja tottelevat Minua.

Minun pyhäni, Minun valittuni, valvokaa ja olkaa raittiit ja valppaat tänä aikana missä te olette! Te olette todellakin nyt astuneet aikaan, jollaista ei ole koskaan ennen nähty. Antamani suuri voitelu, joka on tulossa pian, tulee rikkomaan sen sorron ikeen, jonka vihollinen on laittanut päällenne! Jos Poika tekee teidät vapaaksi, niin olette todella vapaita! Minun valoni tulevat loistamaan kirkkaasti tiheässä pimeydessä ja voittamaan sen - te olette Minun valoni!

Te tulette voittamaan!

Ps. 91:1-4: ”Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo: ”Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan.” Sillä hän päästää minut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta. Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla; hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus.”

Ef. 2:6: ”Ja yhdessä hänen kanssaan herättänyt ja yhdessä hänen kanssaan asettanut meidät taivaallisiin Kristuksessa Jeesuksessa.”

Ilm. 3:10: ”Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.”

Danielin 7. luku, vertaa sitä Ilmestyskirjan 13. lukuun.

15.1.2021

Jouko Piho:

Veronika Westin uni Trumpin voitosta Bidenin ja Harrisin varastetun voiton jälkeen


Veronika West näki viime yönä 15.1.2021 järisyttävän voimakkaan unen Amerikan tulevista tapahtumista.

Tässä unesta tekemäni tiivistelmä. Selityksenä sanottakoon, että leijona on Jeesus, kuningas on Donald Trump, jokeri on Joe Biden, kuningatar on Kamala Harris ja Leviatan on Saatana.

Olin unessa sirkusteltassa, jossa yleisö odotti jännittyneenä jotain tärkeää tapahtuvan.

Näin kauniin ja kultaisen valtaistuimen, joka oli peitetty punaisella sametilla. Kuulin sanat: ”Leijonakuninkaan valtaistuin.”

Näin myös toisen kolmijalkaisen tuolin ja kuulin sanat: ”Pimeyden demoninen valtaistuin.”

Tuolissa näkyi myös kolmio, jonka keskellä oli silmä. Kuulin sanat: ”Rakkauden kolmio ja Leviatanin silmä, Obaman, Bidenin ja Harrisin kolmio.”

Yhtäkkiä meluisa yleisö hiljeni täysin, kun suuri komeaharjainen urosleijona astui hitaasti areenalle. Leijonaa seurasi purppuraviittaan pukeutunut mies, jonka kädessä oli kuninkaallinen valtikka.

Kun mies istuutui kultaiselle valtaistuimelle, yleisö alkoi ulvoa ja nauraa.

Silloin yhtäkkiä areenalle ilmestyi Jokeri, joka oli Joe Biden. Kuulin sanat: ”Jokeri Biden.”

Sitten Jokeri otti painavan kultaisen kruunun käsiinsä ja nosti sen ilmaan, jolloin yleisö villiintyi.

Tämän jälkeen nainen juoksi areenalle. Nainen oli Kamala Harris. Kuulin sanat: ”Kamala yrittää varastaa ihmisten sydämet, kun hänellä on Kuninkaalta varastettu kruunu."

Sitten Jokeri ojensi kultaisen kruunun sydänten Kuningattarelle, joka kiipesi Jokerin harteille.

Samanaikaisesti Kuningas seisoi edelleen valtaistuimensa edessä ja Leijona käveli ympäri areenaa.

Samalla Jokeri ja Kuningatar yrittivät pysyä tasapainossa, mikä oli vaikeaa, koska Jokerin jalat alkoivat heiketä. Myös kruunu ja Kuningatar painoivat liikaa, minkä seurauksena molemmat alkoivat hoiperrella ympäri areenaa.

Jokeri ja Kuningatar lähtivät kuitenkin liikkumaan kohti kolmijalkaista tuolia tarkoituksenaan istua molemmat tuolilla.

Huomasin heti, että tuoli oli hyvin heikko ja epävakaa.

Silloin Kuningatar alkoi lyödä Jokerin päätä, jonka jalat alkoivat täristä voimakkaasti.

Yleisö alkoi huutaa ja kirkua yhä äänekkäämmin, että Jokerin on kiivettävä tuolille pudottamatta kruunua ja Kuningatarta.

Molemmat pääsivätkin tuolin päälle, mutta silloin yhtäkkiä yksi tuolin jaloista meni rikki, jolloin Jokeri ja Kuningatar putosivat voimakkaasti jysähtäen maahan.

Silloin äänekäs yleisö meni kuoleman hiljaiseksi.

Näin miten maahan pudonnut kruunu alkoi vieriä lattialla ja pysähtyi Kuninkaan eteen.

Leijona katsoi Kuningasta ja Kuningas katsoi Leijonaa.

Sitten Kuningas otti kruunun maasta ja laittoi sen päähänsä. Leijona karjui voimakkaasti ja Kuningas istuutui valtaistuimelleen.

Jouko Pihon kommentti:

Uskon että näin käy. Aluksi juhlitaan Bidenin ja Harrisin voittoa, mutta koska kruunu on varastettu Trumpilta, hän saa sen lopulta päähänsä Jeesuksen yliluonnollisen väliintulon takia ja siksi, että jokin tärkeä tukijalka Uuden maailmanjärjestyksen saatanallisessa tuolissa pettää ja koko valheellinen ”vaalivoitto” romahtaa maahan.

Linkki Veronika Westin uneen:
https://www.facebook.com/photo?fbid=10218054682854605&set=a.4085476811257

Anne 22.04.2022 05:33

Hesekiel 18 ja 19 puhuukin hyvin, siis Jumala ei halua ihmisen kuolemaa,vaan että ihminen tekee parannuksen ja saa elää.Toi on mahtava juttu.

Seija 21.04.2022 12:55

Anne, aivokuvauksiin pääset yksityiselllä, älä luota julkiseen se ei sinua, eikä minua hoida, verosi menee "arvo ihmisten" hoitoon. Kansa pääsee vain yleislääkä

Anne 21.04.2022 17:24

Katoha sie,mie oo selannu iha ajan kuluks sukutitetoo Katiha Karjalatietokannas, ja siin o nii hyvvii tietueit luovutetust Karjalast,voip entisii aikoi lukia.

Anne 21.04.2022 16:50

Eihä tää mittää,jos käyp nii hassust et ei pääse liäkärii,niin kyl Jumala määrää meijjä päivät ja askeleet kullekki.Ei siin kait sen kummempaa ookkaa.Sil viisii

Anne 21.04.2022 16:40

Niin oisha täs maas vaik kuink parannettavvaa terveyenhoijjos,vaan jos niinku sotatila tulis etteen,nii sit se ylen vaikiaa kaikil ois.Jumalaa vain huuvettaiski

Anne 21.04.2022 16:32

Kiitoksia Seija, mutta nyt ei ole varaa yksityiseen. Jos lotossa osuu ,niin mennään sitten sinne yksityiselle.Ja kyllä Jumala tietää missä mennään.Ei mua pelota

Mamma 20.04.2022 08:45

GlobalResearch/Chossudovsky: Azov pataljoona kouluttaa lastenleireillä lapsisotilaita https://tinyurl.com/4urrrxtj

TuhoTulee 12.04.2022 06:45

Kun tässä on Suomen arvomaailma niin mihinkään uutiseen en usko.
https://tinyurl.com/ywwj7ns3 Länsi ilmoittaa mitä aikoo tehdä ja väittää Venäjän tekijäksi.

TuhoTulee 13.04.2022 11:19

Exministeri "ei halua rautaesirippua itärajallemme" mutta äänestää NATOn puolesta, jotta se rautaesirippu rakennettaisiin itärajallemme. Siis valehtelee.

TuhoTulee 13.04.2022 11:17

Valehdellaan joka käänteessä. "Ei ota kantaa NATOon liittymiseen" mutta kuvaa selonteossa kaavion kuinka siihen liitytään. Siis valehdellaan.

Seija 11.04.2022 18:17

Zelenzkyn vanhemmat selvisi ausvitsista, osa suvusta kuoli sinne.

Ukrainassa, venäjällä, suomessa on asevelvollisuus niin natseilla kuin ei natseilla,

Anne 10.04.2022 04:04

Näin unen jossa valtavan suuri lintu levitti siipensä Etelä-Suomen ylle.Linnun siivet olivat valtavat.Tiedä häntä mikä lintu se oli,vaan se lintu suojeli Suomea

Anne 11.04.2022 04:35

Hmm..tuttavista en nyt niin tiedä ,mutta kolmatta vuotta oon odottanut aivokuvaan pääsyä ja kutsu neurologilta olis jo tervetullut kun lähetekin on jo perillä.

JARI 10.04.2022 13:35

Lintu unessa on myös merkinnyt saavavan pian viestin joko menehtyneeltä tai elossa olevalta tuttavalta.

Anne 10.04.2022 10:07

Ornitologia ei viitsisi vaivata näin sunnuntaina tuolla lintu-unella.Luonnontieteiden selityspaletti on sekin toisinaan mielenkiintoinen.Luontokin puhuu.

kansalainen 28.03.2022 05:06

Vetoomus Putinille luettavissa https://tokentube.net/d/2692818383/Kirje-Putinille---%D0%9F%D0%B8%D1%81%D1%8C%D0%BC%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0

Maatuska 20.04.2022 08:51

Ei löydy enää. Putin sai sen ja alkoi 1.4.2022 vetäytyä joksikin aikaa.

Anne 23.02.2022 04:19

Ihan maalaisjärjellä tajuaa että polttoaineen merikuljetukset voi olla vaarassa Pohjolaan, ja se voi nostaa öljyn ja kaasun hintaa kaiken muun lisäksi.

JARI 23.02.2022 09:17

Öljyn ja kaasun loppumisen kyllä ymmärtää, jos sota tai taantuma tulee (yleensä yhdessä) Nyt ei edes tärkeää kotimaista saa, vaikka sotaa ja taantumaa ei ole!

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/fb5f76ff-92ad-4251-90e9-ec6ea5d38f66

TuhoTulee 23.02.2022 06:43

Kaikki lännen johtajat julmina valmiit uhramaan kansalaisensa kurjuuteen mutta sopimuksia eivät noudata. Eduskunnassa vain vasemmisto piti sovittelevan puheen.

mummu 22.02.2022 05:34

Venäjä valloitti Itä-Ukrainan. Niinistö 21.1.22 arvioi, että ehkä seuraa jatko-osia, joten suomalaisten kannattaisi varautua siihen hankkimalla kuivaruokaa ym

JARI 24.02.2022 02:15

Taitaa Venäjän sotareissu katketa jo alkumetreille ja Israelin valloitus muuttua katasrofiksi

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b51ae6eb-3ddb-43ea-9ea5-37227cadd30a

JARI 24.02.2022 01:39

Venäjä hallitsee Israelia vain 9 kk ajan hyökkäyksen jälkeen ja sen jälkeen tulee noutaja. Samat asia kertoo Raamatun Profetiat, jotka aina täyttyvät

https://urly.fi/2uzG

Ylermi 23.02.2022 18:31

Herra on siunannut Putinin toimet. Ylistäkää Herraa. Tilanne muuttuu jos Kaikkivaltias niin päättää. Ylistäkää Kaikkein Korkeinta.

JARI 23.02.2022 11:46

Venäjä pysyy vain Ukrainan sodassa, eikä laajenna sitä vielä ja joutuu odottamaan Israelin hyökkäystä Iraniin ja samalla Venäjä laajentaa sotaa. tieto sähköp.

TuhoTulee 23.02.2022 06:48

"kansainvälistäsopimusta" joita kukaan ei noudata. Zombiet tekee samaa kaikessa. Valehtelevat meille valehtelevat omille kansoilleen valehtelevat Venäjälle.

TuhoTulee 23.02.2022 06:46

Kun sopimuksia ei noudata niin se ei haittaa mutta niitä rikkoo vasta jos tekee jotain erimielistä? Lännen käärmeiden ajattelua. Suomikin saisi rikkoa muutamaa

JARI 22.02.2022 22:32

Putin on ylitaitava taktikko, saaden muut raivon valtaan. Putin petasi mandaatin sodan aloituksen Separatistit tunnustamalla ja Minskin sopimuksen rikkomalla

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008632484.html

TuhoTulee 22.02.2022 13:22

Eikö Venäjä neuvotellut kahden kesken ja kysynyt päteekö Minskin sopimus. Kaikki vastasivat ettei päde. Nyt syyttävät V:tä Minskin sopimuksen rikkomisesta

JARI 22.02.2022 10:32

Venäjän ja Ukrainan sotatoimien tapahtumat selostettuna videolla, joka on suomeksi

https://urly.fi/2ukk

Anne 31.01.2022 06:38

Iso hätä on Euroopassa jos kaasu- ja öljyhanat sulkeutuvat ennenkuin saavat korvaavaa ainetta tilalle entisen tilalle.Kylmenevät talot ja tehtaat,ja autot pois.

JARI 23.02.2022 09:43

Kyllä täällä tosiaan on jo hätä kädessä ja talot kylmenee, vaikka ei olla sotatilassa ja taantumassa.Vielä kun pakkanen ja sotatila iskee päälle, kansaa katoaa
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/fb5f76ff-92ad-4251-90e9-ec6ea5d38f66

TuhoTulee 22.02.2022 13:21

EU uhraa ihmisensä pakkaselle kunhan vaan saavat sotia vihaamaansa Venäjää vastaan. Säälivät muka Ukrainan kansaa mutta oikeasti vihaavat kaikkia kansoja.

JARI 22.02.2022 11:57

Hyvin Anne aavistit. Nyt on kaasuputkiston valmistus laitettu jäihin. Mitä seuraavaksi ?

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008633846.html

JARI 22.02.2022 01:10

Toteutuuko taas n.3kk sitten unessa saamani profetia sodasta. En muista kuin vl.2022 ajank. Muiden tietojen mukaan sota alkaa 21-23.2.2022. Kirj.tämän aijem.

https://urly.fi/2uhe

JARI 31.01.2022 17:47

Kaikki kertomasi on totta ja lisää on kohta tulossa. Kaikki samat asiat tapahtuu Suomessa kuin USAssa, mutta aina n. vuoden viiveellä

https://www.naturalnews.com/2022-01-26-food-shortages-worse-than-expected.html

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia