Ajankohtaista 24

13.1.2021

Jouko Piho:

Trumpin voitosta kunnia Jumalalle

Loistava kirjoitus Noahilta, joka kiinnittää huomiota siihen, että presidentti Trump mainitsi eilisessä Alamon puheessaan Joe Bidenin hallinnon.

Monet Trumpin kannattajat ovat olleet sanonnasta pettyneitä ja he ovat ajatelleet, että Trump on luovuttanut ja että kaikki on menetetty. 

Noah tuo esiin sen näkökulman, että näin pitikin käydä sen takia, että Trump huomaisi, että hän ei omilla voimillaan voita tätä taistelua. Ja kun Jumala sitten antaa yliluonnollisen voiton, niin kaikki näkevät, että se ei ollut Trumpin ansio, vaan kaikki kunnia kuuluu Jumalalle. 

Tämä nöyryyttäminen on tarpeen, koska Trump on hyvin voimakas ja älykäs persoona. 

Noah uskoo, että Trump siis jatkaa presidenttinä. Niin uskon minäkin.

Noah sanoi myös mielenkiintoisen seikan eli sen, että toisen kauden alussa Jumala tulee täyttämään Trumpin Pyhällä Hengellä eli Trump saa Pyhän Hengen kasteen. 

https://welovetrump.com/2021/01/12/heres-what-i-think-after-watching-president-trumps-speech-today-at-alamo-tx/?fbclid=IwAR1UqjqLpP2_13ADz94MM9G9itoO1Z0sIVy2T_jQlC5wIUTA12M5Kffr1zo 

Isot teknojätit ampuvat sananvapauden kuoliaaksi - Kiinan käskystä!

11.1.2021

Trump otti käyttöön Kapinalain

Trump on ottanut käyttöön Kapinalain (Insurrection Act) maata uhkaavaa kapina- ja maanpetosliikettä vastaan, jossa on mukana sekä demokraatteja että republikaaneja, Kiinan kommunistinen puolue CCP, CIA ja FBI.

Trump pysyy presidenttinä tämän lain nojalla niin kauan aikaa, kunnes maahan on palautettu rauha ja järjestys.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=231120135307309&set=a.103466081406049

10.1.2021

Sotatilalaki on tulossa

Wade McKinney sanoo videolla saaneensa sisäpiirin tietoa, että Trump julistaa muutaman päivän sisällä sotatilalain (martial law).

https://www.facebook.com/GraceCrawfordIntl/videos/2703571579903303

10.1.2021

Erikoisjoukot ottivat Pelosin läppärin

Huippusalainen tiedusteluosasto tiesi Antifan suunnitelmista ja soluttautui sen riveihin. Juuri nämä tiedusteluosaston miehet ottivat pöydille jääneitä läppäreitä, mm. Nancy Pelosin tietokoneen. Tietokoneilta tulee todennäköisesti löytymään raskauttavaa aineistoa maanpetoksesta.

Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=m5yxPhIBHj8&feature=share&fbclid=IwAR2wAG6orWRJwBZOOealRw7tCE_vRBE4COdyVrMM2SNC-JqMtnW6F-Mw8bM

9.1.2021

Jouko Piho:

Tapahtuiko USAssa vallankaappausyritys?

Valtamedian mukaan Yhdysvalloissa tapahtui 6.1.2021 vallankaappausyritys Trumpin kannattajien toimesta.

Tieto ei pidä paikkaansa.

Sen sijaan Trumpin kannattajat menivät Capitolin edustalle osoittamaan mieltään jo marraskuussa 2020 tapahtunutta vallankaappausta vastaan eli protestoimaan sitä vastaan, että demokraatit olivat tehneet ulkovaltojen tukemana vallankaappauksen Trumpia ja Amerikan demokratiaa vastaan siirtämällä eli varastamalla Trumpille annettuja ääniä Bidenille eri keinoin, mutta varsinkin tietoisesti äänestyskoneiden peukaloinnilla tehdyn massiivisen vaalipetoksen avulla.

Hyvin monet amerikkalaiset ovat oikeutetusti suuttuneet tästä. He ovat saaneet kerta kaikkiaan tarpeekseen.

Minun mielestäni jopa viha on tässä tapauksessa oikein, koska se kohdistuu vilppiin ja vääryyteen, jota pitääkin vihata ja vastustaa.

Kansa siis halusi vain osoittaa mieltään. Se että mukana oli myös joitakin häiriköitä sekä oikealta että vasemmalta (minkä tuomitsen), ei tee tyhjäksi sitä, että valtava enemmistö oli vain tavallisia ja rauhallisia amerikkalaisia, jotka halusivat vastustaa Amerikassa tapahtunutta vallankaappausta ja demokratian halveksuntaa, kun ihmisten antamia ääniä tuosta vain siirretään toiselle ehdokkaalle.

Yhdysvalloissa siis tapahtui vallankaappaus, mutta ei 6.1.2021 vaan yöllä 4.11.2020.

Koska valtamedia ei raportoi tätä totuutta, siitä tulee kanssarikollinen Amerikan historian suurimpaan vaalipetokseen.
 
 
 

8.1.2021

Rauhallinen vallanvaihto Valkoisessa talossa

20.1.2021 tapahtuu rauhallinen vallanvaihto, kun Trump jatkaa presidenttinä.

2.1.2021

Jouko Piho:

Onko suhtautuminen koronaan syy uuden puolueen perustamiseen?

Olen miettinyt viime aikoina, olisiko koronahysterian ja koronarokotuksen vastaisuus ja kaikki niihin liittyvät asiat tarpeeksi iso syy uuden poliittisen puolueen perustamiseen.

Nythän on niin, että kaikki puolueet ajavat maskin käyttöä ja suosittelevat koronarokotuksen ottamista. Eli nykyiset poliitikot eivät näe koronaan liittyviä pahoja taustoja eli pyrkimystä ihmisten ja kansojen kontrolliin, jotta lopulta päästään täydelliseen valvontayhteiskuntaan, jossa iso veli kirjaimellisesti määrää kaiken tekemisemme ja asettaa sille rajat, jolloin yksilön vapaus ja sananvapaus katoavat olemattomiin. On vain eliitin valta ja orjan asemaan alistettu kansa.

Tietysti uusi puolue ajaisi muitakin asioita, kuten eroa EU:sta sekä kristilliskansallismielisiä konservatiivisia arvoja.

Mutta voisiko tämä suhtautuminen koronaan ja sen myötä tulleisiin lukuisiin rajoituksiin sekä ilmeisesti kohta vaadittavaan pakkorokotukseen olla tosiaankin se konkreettinen syy, jonka takia voisi pohtia sitä, olisiko täysin uuden poliittisen puolueen perustaminen tarpeen?Kiitos Jumalalle ja kaikille ihmisille, niin ystäville kuin vihollisille, menneestä vuodesta ja oikein hyvää uutta vuotta!

24.12.2020

Jouko Piho:

Joulun maallistuminen

Kävin ennen joulua S-Marketissa etsimässä joulukortteja, mutta yllätyin, kun hyllyssä ei ollut yhtäkään uskonnollista eli päivänsankari Jeesuksen syntymään liittyviä kortteja, vaan ainoastaan joulupukkiin ja talveen liittyviä kortteja.

Sitten etsin Googlesta hakusanoilla ”Joulu” ja ”Hyvää joulua” kuvia, niin esille tuli vain pukkikuvia, mutta ei yhtäkään kuvaa seimen Jeesuksesta. 

Lopuksi katsoin meille tullutta joulukalenteria ja huomasin saman asiaintilan, että kalenterin luukuista tuli esiin vain tonttuja, mutta ei vahingossakaan Jeesusta.

Kyseessä on selvä ja tietoinen maallistuminen, jossa kristinusko ja Jeesus yritetään häivyttää pois sieltäkin, minne ne kuuluvat.

Tämä on väärin. On jumalatonta, että mielikuvitusolento joulupukilla yritetään korvata maailmankaikkeuden Luojan Pojan syntymäpäiväjuhla, kun Jeesus unohdetaan ja Pukki loistaa pääosassa joka paikassa.

19.12.2020

Jouko Piho:

Trumpin valinta presidentiksi on mahdollista

Tämän päivän (19.12.2020) Helsingin Sanomissa on toimittaja Pekka Mykkäsen kirjoitus ”Trump on hävinnyt vaalit uudestaan ja uudestaan”, jossa Mykkänen esittelee 11 eri tapaa, joilla Trump on hänen mukaansa hävinnyt vaalit.

Ensimmäisessä lauseessa Mykkänen kirjoittaa, että Trump olisi kärsinyt viime maanantain valitsijamiesten kokouksessa lopullisen tappion. Näin ei ole, vaan vaalin tulos hyväksytään lopullisesti vasta 6.1.2021 Kongressissa.

Tämän Mykkänenkin mainitsee kirjoituksensa lopussa, mutta samalla hän tuo esille, että vaalitulos ei voi muuttua Kongressissa, koska demokraateilla on enemmistö Edustajainhuoneessa.

Tämä on totta, mutta sillä ei ole merkitystä, koska Kongressin vaalikokouksessa ei äänestetä edustajien lukumäärän mukaan vaan osavaltioittain niin, että jokaisella osavaltiolla on yksi ääni. Näin meneteltäessä republikaaneilla on 30 ääntä ja demokraateilla 20.

Trumpin valinta uudelleen presidentiksi 6.1.2021 Kongressissa on siis mahdollista, jos asia ei muutoin selviä.

18.12.2020

Jouko Piho:

Korkeimman oikeuden tuomarin John Robertsin törkeät puheet Trumpista

Lin Woodin tietojen (perustuu ääninauhaan) mukaan USAn Korkeimman oikeuden tuomari John Roberts sanoi puhelinkeskustelussa Justice Breyrille, että hän tulee varmistamaan sen, että äidinnussija (motherfucker), joksi hän nimitti Trumpia, ei tule koskaan valituksi uudelleen. Mielipiteen taustalla on se tosiasia, että John Roberts on tunnettu diippari eli mukana taustalla vaikuttavassa raha- ja valtaeliitin piilohallituksessa (deep state), joka tosiasiallisesti määrää Amerikan politiikan suunnan.

Tämä tyrmistyttävä hävyttömyys selittää sen, miksi Korkein oikeus ei ottanut Texasin muutamia muita osavaltioita vastaan tekemää kannetta edes käsittelyyn, vaikka perustuslain mukaan Korkeimman oikeuden pitäisi käsitellä yhden osavaltion kanne toista tai toisia vastaan. Tekosyynä oli se, että asia ei koskenut suoraan Texasia. Siitä huolimatta Korkeimman oikeuden olisi pitänyt ottaa kanne käsittelyyn, ja kun niin ei tapahtunut, Korkein oikeus rikkoi Yhdysvaltojen perustuslakia vastaan
.
Robertsin erittäin ennakkoasenteellinen ja puolueellinen kannanotto on Yhdysvaltojen Korkeimman oikeuden uskottavuuden, puolueettomuuden ja luotettavuuden loppu.

Tämä on myös lopullinen todiste laajamittaisesta ja suunnitelmallisesta vaalipetoksesta, joka ulottuu siis korkeimmalle tasolle.
Tämän jälkeen on mahdotonta, että kansalta eniten ääniä saanut Trump syrjäytettäisiin ja vääryydellä ääniä saanut Biden valittaisiin presidentiksi.

Näin ei tule käymään. Koko ajan tulee esiin uusia todisteita, joiden todistusvoima on lopulta niin musertava, että Trumpin oikeutettua voittoa ei estä enää mikään.

Amerikka on vajonnut syvälle korruption, vehkeilyn ja petosten suohon. Sen pahalle haisevan suon kuivattamiseen tarvitaan presidentti Trumpia, jota pimeyden voimat vihaavat, koska ne vihaavat valkeutta.

15.12.2020

Jouko Piho:

Puuttuuko Suomesta oikeistopuolue?

Olen kysynyt tätä samaa ennenkin. Ja olen vastannut myöntävästi. Olen myös yrittänyt kaksi kertaa vastata tähän haasteeseen ensin v. 2012 perustamalla Suomen Laillisuuspuolueen ja sitten v. 2018 perustamalla Siniristin Liiton. Molemmat hankkeet kariutuivat kuitenkin siihen, että emme saaneet kerätyiksi 5000 vaadittavaa kannattajakorttia.

Kysyn nyt uudestaan, puuttuuko Suomesta isänmaallinen ja kristillinen kansalliskonservatiivinen puolue vai ovatko nykyiset puolueet riittäviä.

Onko Suomessa tällä hetkellä puoluetta, joka toimisi Suomen itsenäisyyden palauttamisen (ero eurosta ja EU:sta ja EI Natolle) lisäksi voimakkaasti globalismia, vihervasemmistolaista kulttuurimarxismia, moraalittomuutta ja Uutta maailmanjärjestystä vastaan?

Onko puoluetta, joka vastustaisi selväsanaisesti sekä ilmastonmuutoshysteriaa että tahallisesti aiheutettua eli median joka päivä lietsomaa koronahysteriaa ja sen aiheuttamia tarpeettomia ja vahingollisia rajoituksia, joiden tarkoituksena on totuttaa ihmiset hyväksymään aina vain uusia viranomaismääräyksiä, kunnes kaikki maailman kansat ja valtiot ovat yhden maailmanhallituksen diktatuurin vallan alla?

Tämän lisäksi puolueen pitäisi ajaa järkevää maahanmuuttopolitiikkaa, jossa laittomia tulijoita ja rikollisia ei hyysättäisi eikä olisi tilannetta, että ulkomailta tulleet saavat kaksi kertaa enemmän sosiaaliavustuksia kuin kantasuomalaiset.

Mitä mieltä olet?

Itse en lähde enää kolmatta kertaa perustamaan puoluetta, mutta jos joku muu tai jotkut muut tekisivät sen, niin voisin olla mukana vanhempana neuvonantajana ja myös aktiivisena toimijana.

8.12.2020

Jouko Piho:

Koronaviruksen ja rokotteen monet ulottuvuudet

Minun mielestäni ns. koronavirusepidemiassa (mitä se ei ole) ja sen takia kehitettävässä koronarokotteessa on yksiselitteisesti kyse ihmisten ja kansojen poliisivaltiomaisesta kontrollista ja henkisestä valmistamisesta alistua yhä enemmän hallitusten määräämiin rajoituksiin, perusoikeuksien menetyksiin ja pakkorokotuksiin, jotta sen kautta päästäisiin Uuden maailmanjärjestyksen mukaiseen yhteen maailmanhallintoon, joka tyrehdyttää kaiken opposition ja kriittiset puheenvuorot.

Ja vaikka pakkorokotusta ei vaadittaisikaan, niin yhtä paha on rokotustodistuksen vaatiminen, jota ilman ei voi mennä kauppaan, ei matkustaa eikä osallistua mihinkään. Se on käytännössä sama kuin pakkorokotus.

Kaikki tämä on harjoitusta tulevaa Raamatun mainitsemaa pedonmerkkiä varten, joka jokaisen on otettava, jotta voisi ostaa tai myydä mitään.

Raamattu varoittaa ottamasta pedonmerkkiä. On parempi olla ottamatta tätä pedonmerkin harjoitustakaan, koska koronarokotteeseen sisältyy paljon jo nyt tunnettuja kielteisiä asioita puhumattakaan niistä vaikutuksista, joita ei vielä tunneta.

Sen lisäksi kyseessä on alistuminen diktatuurisen valtiovallan määräyksiin uhraten samalla omat ihmisoikeutensa.

Meitähän pidetään hulluina hörhöinä ja lisäksi muille ihmisille vaarallisina, joten, hyvät ihmiset, on parempi varautua siihen, että jossain vaiheessa tulevaisuudessa tulee käymään niin, että kaikki maailmanhallituksen käskyjä uhmaavat henkilöt pidätetään yhteiskuntaan sopeutumattomina toisinajattelijoina ja suljetaan keskitysleireille.

Silloin liberalismin kaapuun pukeutunut kommunismi on saanut länsimaista sen voiton, mitä se ei sodilla ja vallankumouksilla pystynyt saamaan.

Kun mainitsin otsikossa monet ulottuvuudet, niin juuri tästä on kysymys. Koronavirus ja sen rokote eivät ole vain lääketieteellinen asia, vaan ennen kaikkea poliittinen hanke, jolla länsimainen kulttuuri tuhotaan yhdessä monien muiden elämäämme rapauttavien marxilaisten vaikutteiden kanssa.

Tämän takia ei ole mikään ihme, että koronavirus sai alkunsa juuri Kiinassa, joka on esikuva siitä ateistisesta diktatuurista, mitä ollaan pystyttämässä koko maailmaan.


8.12.2020

Kiinan armeija Kanadassa

Kiina on Kanadan luvalla siirtänyt armeijansa yksiköitä Kanadassa British Columbian alueelle muka suojatakseen siellä olevia kiinalaisten investointeja.

Sehän on vain tekosyy. Todellisuudessa kyse on valmistautumisesta Yhdysvaltojen miehittämiseen. Samalla tavalla myös Meksikossa on kiinalaisia joukkoja.

Tästä ovat monet profeetat puhuneet jo vuosia sitten. Kiinalaisten lisäksi venäläiset tulevat osallistumaan USAn miehittämiseen. Nyt profetioiden toteutuminen alkaa olla lähellä.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/arm-yourselves-and-prepare-china-massing-tens-of-thousands-of-troops-in-prince-rupert-and-vancouver-canada-invade-usa?fbclid=IwAR3m0ESqxQz_bddOLsiq2i07ZIpTLF0wymj6zarXvadYTvtZX-BefYvGko4

5.12.2020

Jouko Pihon v. 2012 tehdystä haastattelusta v. 2014 tehty videonpätkä

Näin yllättäen netissä tänään 5.12.2020 minusta kuusi vuotta sitten tehdyn videon, tekijöinä Jyrki Riekki ja Mikko Neirala, jossa on minun puhettani 15.10.2012, kun toimittaja Janne Flinkkilä haastatteli minua Loviisan kodissani. Haastattelu, jonka otsikko oli "Profeetta ja provokaattori" julkaistiin Metro-lehdessä etusivun juttuna 19.10.2012.

https://vimeo.com/117374623?1&ref=fb-share&fbclid=IwAR0IUL3MVioprPoEaUGyK-1yBVnFJICCWYlXz2XsVcNuIhZ8CSFDMx8hCvk .

 
 

5.12.2020

Jouko Piho:

Maailman paras maa

Satuin kuulemaan äsken autoradiossa Yle Radio Suomen kanavalla vuoden 2013 tangokuningattaren Heidi Pakarisen vetämää Sekahaku-ohjelmaa, jossa hän pani soimaan raikkaiden alkusanojensa jälkeen Irwinin v. 1977 laulaman ja säveltämän kappaleen ”Maailman paras maa” (eli Suomi), jota en jostain syystä ollut ennen kuullutkaan. Viivyttelyjen jälkeen laulu julkaistiin vuoden 1978 puolella albumissa Cha cha cha.

Säveltäjäksi on merkitty Rudolf Holtz, joka oli Antti Hammarbergin eli Irwinin salanimi. Sanoittaja oli Emil von Retee eli Vexi Salmi.

Laitan laulun tähän siltä varalta, että on joku muukin, joka ei ole kuullut sitä ennen. Ja niillekin, joille laulu on tuttu, on tämä muistutus siitä, että me elämme - Jumalan kiitos - maailman parhaimmassa maassa. Tämä ei tarkoita täydellisyyttä eikä vääryyksien puuttumista, vaan sitä, että verrattuna muihin maihin olot Suomessa ovat erittäin hyvät.

Irwin lauloi Suomesta maailman parhaana maana jo v. 1977. Tänä päivänä väite on vielä enemmän totta kuin v. 1977. Toimikaamme niin, että tosiasia Suomesta maailman parhaimpana maana on totta tulevinakin vuosina.

Tässä sanat:

Maailman paras maa
Kyllä Suomi on maailman paras maa,
vaikka suomalaiseen tyyliin joskus purnataan.
Kyllä Suomi on maailman paras maa,
pois en täältä tahtois' muuttaa milloinkaan.
Suomalaista luontoa ei mikään voittaa voi,
täällä järvet kimmeltää ja linnun laulu soi.

Kyllä Suomi on maailman paras maa,
täällä tuntee olevansa kotonaan.
Hauska on ulkomailla joskus matkustaa,
nähdä hiekkarantoja ja vuorimaisemaa.
Vaan aikansa kun kiertää niin huomaa kuitenkin,
kuinka mielellänsä kotimaahan palaa takaisin.

Kyllä Suomi on maailman paras maa,
vaikka suomalaiseen tyyliin joskus purnataan.
Kyllä Suomi on maailman paras maa,
pois en täältä tahtois' muuttaa milloinkaan.
Suomalaista luontoa ei mikään voittaa voi,
täällä järvet kimmeltää ja linnun laulu soi.

Kyllä Suomi on maailman paras maa,
täällä tuntee olevansa kotonaan.
Varmaan myös ulkomailla silmät aukeaa:
Huomaat, että Suomi onkin hyvinvointimaa.
Kun huoliasi vertaat vain siihen mitä koit,
niin sä tyytyväinen elämääsi silloin olla voit.

Kyllä Suomi on maailman paras maa,
vaikka suomalaiseen tyyliin joskus purnataan.
Kyllä Suomi on maailman paras maa,
pois en täältä tahtois' muuttaa milloinkaan.
Suomalaista luontoa ei mikään voittaa voi,
täällä järvet kimmeltää ja linnun laulu soi.
Kyllä Suomi on maailman paras maa,
täällä tuntee olevansa kotonaan.
Kyllä Suomi on maailman paras maa,
täällä tuntee olevansa kotonaan.

 
 
5.12.2020

Poistoja


Facebookin toim. joht. Mark Zuckerberg: "Minä poistan viestisi."

Amazonin toim.joht. Jeff Bezos: "Minä poistan kirjasi."

Youtuben toim.joht. Susan Wojcicki: "Minä poistan videosi."

Microsoftin entinen toim. joht. ja nykyinen hallituksen jäsen Bill Gates: "Minä poistan sinut."

3.12.2020

Trumpin tärkeä puhe

Presidentti Trump piti eilen 2.12.2020 puheen, joka on hänen omien sanojensa mukaan ehkä tärkein puhe, mitä hän on koskaan pitänyt.

Kuuntelin puheen. Se oli tosiasioiden ja todisteiden esille tuomisen kannalta loistava. Jos joku vielä puheen kuuntelemisen jälkeen väittää, että mitään todisteita vaalivilpistä ei ole, hän on joko tyhmä tai epärehellinen tai molempia.

Linkki: https://www.facebook.com/DonaldTrump/videos/376615900112093 .

1.12.2020

Jouko Piho:

Ovatko ”koronapinnarit” itsekkäitä?

Iltasanomien pääkirjoituksen otsikkona oli tänään 1.12.2020 vahva väite ”Koronapinnarit ovat itsekkäitä”.

Pääkirjoittaja sanoo koronapinnareiksi niitä kaupassakävijöitä tai julkisen liikenteen käyttäjiä, jotka ”viis veisaavat maskisuosituksista, käsihygieniasta tai turvaväleistä”.

Sen jälkeen pääkirjoituksessa lytättiin maan rakoon kansanedustaja Ano Turtiainen, jonka mielestä kasvomaskien käyttö eduskunnassa on teatteria. Olen samaa mieltä Turtiaisen kanssa siitä, että kyseessä on korkean luokan teatteriesitys, jossa näyttelijät haluavat esittää itsensä hyvinä ihmisinä, jotka tottelevat viranomaissuosituksia, jotka ovat kuitenkin täysin hyödyttömiä ja tuottavat vain haittaa sekä yksilöille että koko yhteiskunnalle.

Minä en ole koronapinnari, vaan asiaan järkevästi suhtautuva ihminen. Maskeista ei ole hyötyä, ja lisäksi ne estävät hapensaantia. Käsihygienia on turhaa, koska se pikemminkin estää luonnollisen immuniteetin muodostumista. Ja kahden metrin turvaväli on mielivaltainen, koska koronavirus voi tarttua jo 30 metrin etäisyydeltä.

Olen päättänyt, että minä en alistu yleiseen koronahysteriaan, joka on tehnyt koko maailman hulluksi, mikä on ollut tarkoituskin niiden taholta, jotka ovat ajamassa Uutta maailmanjärjestystä, jossa kaikkien pitää totella maailmanhallituksen määräyksiä. Koko tässä hässäkässä on nimittäin kyse vain vallasta, alistamisesta ja kontrollista, mikä johtaa lopulta Raamatun ilmoittaman Antikristuspedon ilmestymiseen, joka edellyttää ehdotonta palvontaa ja tottelevaisuutta kaikilta ihmisiltä.

Maskien vaatiminen on tämän maailmanlaajuisen diktatuurin esiharjoitus. Uuden maailmanjärjestyksen ajajat ovat halunneet kokeilla ja nähdä, miten hyvin ihmiset alistuvat heidän suosituksiinsa, jotka ovat kuitenkin monien ihmisten mielissä velvoittavia. Tulos on heidän kannaltaan erinomainen. Kun menen nykyään kauppaan, noin 80 % ihmisistä käyttää maskeja eli he ovat alistuneet diktatuurin valtaan.

Sen jälkeen tulee rokotepakko muka koronavirusta vastaan, mihin liitetään ehto, että jos ei ota rokotetta, ei voi asioida kaupoissa eikä matkustaa eikä tehdä juuri mitään normaaliin elämään liittyviä asioita.

Lopuksi tulee Raamatun ilmoittama pedonmerkki oikean käteen tai otsaan, jonka ottaminen merkitsee täydellistä antautumista tulevan pahan maailmanhallitsijan valtaan, jopa hänen kumartaen palvomistaan, mitä ei tule kuitenkaan tehdä, ellei halua päätyä helvettiin.

Joten, vastusta pakkovaltaa, vaikka se kuinka esittäisi kontrollivaatimuksensa yleisen hyvän nimissä.
Osa 28.11.2020 Helsingissä pidetyn Fixit-mielenosoituksen väkijoukosta.

28.11.2020

Jouko Piho:

Toinen Fixit-mielenosoitus keräsi taas paljon väkeä

Tänään lauantaina 28.11.2020 järjestettiin Helsingissä Eduskuntatalon edustalla toinen Suomen EU-eroa ja hallituksen eroamista vaativa Fixit-mielenosoitus.

Sää oli selkeä, mutta edelliseen Fixitiin verrattuna nyt oli jo melko kylmää. Se ei kuitenkaan haitannut paikalle tulleita ihmisiä, joita oli arvioni mukaan saman verran kuin viimeksikin eli jotain 600-700 henkilöä.

Mielenosoitus sujui hyvin ja rauhallisesti. Mannerheimintien toisella puolella oli pieni noin kymmenen hengen vastamielenosoitus Perussuomalaisia ja salaliittohörhöjä vastaan, mutta heistä ei ollut mitään häiriötä.

Isänmaallista tunnelmaa oli taas paljon ilmassa, kun siniristilippuja liehui aukion täydeltä ja ihmiset huusivat äänekkäästi yhdessä useita eri iskulauseita.

Oman vakavan lisänsä tapahtumaan antoi Eduskuntatalon edustalla puolitangossa ollut valtavan iso Suomen valtiolippu. Tänäänhän oli koko maassa suruliputus Tuomas Gerdtin ja kaikkien Mannerheim-ristin ritareiden kunniaksi. Liputus muistutti niistä valtavista uhreista ja ponnistuksista, joita viime sotien aikana elänyt sukupolvi antoi, jotta Suomi säilyisi vapaana ja itsenäisenä maana.

Myöhemmät poliitikot ovat sen sijaan myyneet maamme ulkomaiseen käskyvaltaan. Fixitissä monet puhujat toivat esille sitä, että EU:sta on syytä erota ja nyt on tullut eron aika.

Suvi Ahonen juonsi tilaisuuden, jossa puhujina olivat Sami Martikainen (EU-ero kansalaisaktivisti), Olli Kotro (Laura Huhtasaaren avustaja Euroopan parlamentissa), Gustav Kasselstrand (Alternativ för Sverige pj.), Riikka Söyring (vapaa toimittaja), Jouni Koistinen (Suomen kansalainen), Mauri Peltokangas (kansanedustaja), Hannamari Auvinen (kaupunginvaltuutettu, vapaaehtoisen maanpuolustuksen neuvottelukunta, terveydenhoitaja), Laura Huhtasaari (europarlamentaarikko), Jarmo Ekman (vapaa toimittaja, kauppatieteiden maisteri), Helena Puustinen (kansalaisaktivisti) ja Ano Turtiainen (kansanedustaja).

Kaikki puhuivat hyvin, mutta ehkä kaikkein jämäkimmän puheenvuoron käytti Mauri Peltokangas.

Oli myös mielenkiintoista, että yhden puheen piti Alternativ för Sverige (Vaihtoehto Ruotsille) –puolueen puheenjohtaja Gustav Kasselstrand, joka puhuikin suomeksi, koska hän oli ollut pari vuotta sitten opiskelemassa Helsingissä. Kasselstrand totesi, että maassa maan tavalla, ja sai suuret suosionosoitukset. Tosin ruotsiksi puhuminenkin olisi ollut maan tavan mukaista, koska suomi on kaksikielinen maa. Odotankin, että jossain tulevassa mielenosoituksessa olisi ainakin yksi puhe ruotsiksi sen osoitukseksi, että kielestä huolimatta me ajamme yhteisen maamme vapauden ja itsenäisyyden asiaa.

Minulle tilaisuuden huippukohta oli se, kun satuin Finlandia-hymnin kuuluessa komeasti kaiuttimista katsomaan taivaalle, jossa juuri sillä hetkellä yksi harmaalokki lensi alueen yli. Minulle yksinäisen lokin lento puhui vapaasta taivaanlinnusta esimerkkinä Suomelle, jonka ei tarvitsisi EU:n eikä rahavallan orja.

Mielenosoitus sujui siis kaikin osin hyvin. Puheiden lisäksi oli mielenkiintoista tavata monia tuttuja ihmisiä, mutta myös uusia tuttavuuksia, jotka kuitenkin tunsivat minut ja kiittivät kirjoituksistani ja edellisessä mielenosoituksessa pitämästäni puheesta.

Erityisen mukavaa oli tavata vihdoinkin livenä Laura Huhtasaarta. Jostain syystä meidän tiemme eivät ole ennen kohdanneet, joten jo oli aikakin. Annoin Lauralle lahjaksi kaksi viimeisintä kirjaani eli Lopunaika 3 ja Profetioita3, jotka hän otti kiitollisena vastaan.

Kuvassa näkymä Fixit 2:n osallistujajoukosta. Kuvassa ei näy koko ihmisjoukkoa, mutta ehkä tuostakin saa jonkinlaisen kuvan tapahtumasta.

P.S. Vaimoni kertoi minulle juuri äsken, että MTV:n Seitsemän uutisissa oli kerrottu Fixitistä kuvan kera. Tämä on edistysaskel, koska viimeksi valtamedia ei Fixitiä huomioinut.
27.11.2020

Sidney Powellin esirukouspyyntö

Sidney Powellin tiimi on pyytänyt esirukoustukea. He ovat ilmoittaneet, että he eivät ole koskaan ennen kokeneet tämän kaltaista demonista hyökkäystä. Rukoilkaa myös Trumpin lakitiimin puolesta.

Pilkkakuva Jouko Pihosta

Kuopion helluntaiseurakunnan pastori Heimo Enbuska lähetti Facebook-sivulleni yllä olevan kuvan.

Vastasin Enbuskalle seuraavasti:

"Hyvä kysymys. Kannattaa olla ajan tasalla ja on viisasta Joosefin tavoin varautua pahoja aikoja varten, mikä on toki hyvin paljon muutakin kuin vessapapereiden varastointia. Tee sinäkin niin, Heimo ja kehota Kuopion helluntaiseurakunnan jäseniäkin toimimaan niin."

23.11.2020

Jouko Pihon kirja-arvio:

Jussi Halla-aho – Epävirallinen elämäkerta

Kun sain tietää, että tietokirjailija ja Iltalehden politiikan toimittaja Lauri Nurmelta on ilmestynyt lokakuussa 2020 kirja ”Jussi Halla-aho – Epävirallinen elämäkerta”, halusin lukea sen heti sekä arvostamani Halla-ahon että Nurmen takia, koska pidin hänen edellistä kirjaansa ”Perussuomalaisten hajoamisen historia” hyvänä ja asiallisena kuvauksena tapahtuneista asioista.

Kun olen nyt lukenut Nurmen uusimman kirjan Halla-ahosta, on pakko sanoa, että tämän kirja-arvion tekeminen on vaikeampaa kuin koskaan ennen. Syy on se, että Nurmi on laittanut tekstiinsä paljon Halla-ahoon liittyviä kielteisiä, mutta jo vanhentuneita asioita sekä mielestäni hiukan liian paljon omia kielteisiä mielipiteitään, että minun, joka arvostan Halla-ahoa olematta kuitenkaan kaikesta samaa mieltä, oli välillä vaikeaa lukea kirjaa. Mutta teen silti tämä arvion, koska Nurmen kirjassa on paljon myös ansioita.

Nurmi itse sanoo loppukiitoksissa seuraavasti: ”Arvoiltaan neutraaliin esitystapaan en ole pyrkinyt. Se olisi mahdotonta, koska sanat, lauseet ja virkkeet ovat aina valintoja, tietoisia tai tiedostamattomia.” OK, mutta oma mieltymykseni olisi kuitenkin sellaisen kerronnan puolella, jossa kirjoittaja ainakin pyrkii olemaan mahdollisimman neutraali.

Kirja on siis epävirallinen eli Jussi Halla-aho ei suostunut Nurmen haastattelupyyntöön tätä kirjaa varten, mutta aiempina vuosina Lauri Nurmi on haastatellut Halla-ahoa kymmeniä kertoja työssään Alma Median politiikan toimittajana.

Kirjassa on monia sellaisia asioita, joita minä en ole aiemmin tiennyt eikä varmaan moni muukaan. Ensinnäkin Nurmi valottaa varsin hyvin Jussi Halla-ahon lapsuutta ja nuoruutta. On sydäntäsärkevää lukea Jussin kokemasta koulukiusaamisesta jopa opettajien taholta ja hänen alkoholisti-isänsä Yrjön aiheuttamista ongelmista, mitä paikkasi sairaanhoitajana työskennelleen Ulla-äidin rakkaus. Muutenkin perheessä kannustettiin sivistykseen, lukemiseen, tieteeseen ja koulunkäyntiin.

Kirjassa tulee myös hyvin esiin se, että Jussi Halla-ahon sukutausta on yläluokkainen. Hän edustaa juuriltaan suomenruotsalaista pappis- ja kulttuurisukua, johon kuuluu esimerkiksi elokuvaohjaaja Zaida Bergroth. Halla-aho polveutuu Ulla-äitinsä puolelta perheestä, jossa on katkeamatta kirjoitettu ylioppilaiksi vuodesta 1738 alkaen.

Sekä isän- että äidinpuolelta sukujuuret vievät Etelä-Pohjanmaalle Alajärvelle. Isoisä Leopold "Poju" Bergroth toimii kunnanhallituksessa ja isoäiti Eeva Bergroth kunnanvaltuustossa Kokoomuksen edustajana.

Myös Nurmen kuvaus Jussi Halla-ahon isyyden kokemuksista on asiallista tekstiä ja itse asiassa varsin hellyttävää lukemista. Halla-aho oli todella iloinen ensimmäisen tyttärensä syntymän johdosta ja olisi halunnut jatkaa isyysvapaataan ollakseen koti-isä, mutta se ei ollut kuitenkaan mahdollista.

Kirjassa tulee esille myös Halla-ahon uskonnolliset näkemykset. Nuoruuden kapinavaiheessa Halla-aho erosi kirkosta eikä ole liittynyt siihen takaisin, mutta siitä huolimatta Halla-aho arvostaa uskonnon merkitystä ja sanookin itseään tapaluterilaiseksi.

Lapset on myös kastettu kirkollisesti. Lapsia on yhteensä viisi, joista neljä on yhteisiä Hilla-vaimon kanssa ja yksi on avioliiton ulkopuolisen kahdeksan vuotta kestäneen salasuhteen seuraus. Kun Halla-ahoa on kärvistelty tästä, hän ei ole halunnut alkaa selitellä mitään. Ymmärrän kyllä sen. Minulle riittää se, että Halla-aho on tunnustanut tosiasiat. Iloitsen myös siitä, että kaikesta huolimatta Jussin ja Hillan avioliitto ei kärsinyt haaksirikkoa, vaan he jatkavat yhdessä edelleen.

Kirjassa kerrotaan myös Halla-ahon kielteisestä suhtautumisesta armeijaan menoon, jonka takia hän suoritti siviilipalvelun nuorisotalolla Hyvinkäällä. Noustuaan julkisuuden henkilöksi lähes 20 vuotta myöhemmin Halla-aho on usein harmitellut asepalveluksesta kieltäytymistään.

Mikä lienee sitten ollut todellinen syy, mutta Nurmi arvelee, että Halla-aho valitsi siviilipalveluksen, koska armeijassa hänen olisi pitänyt leikata pitkät hevihiukset.

Kirjassa kuvataan myös Halla-ahon toimintaa isänmaallisessa Sisu-järjestössä ja kerrotaan Halla-ahoa voimakkaasti tukevasta Hommaforumista, jossa Jussia kutsutaan Mestariksi. Onhan se vähän liioiteltua, mutta toisaalta on kiistatonta, että Jussi Halla-aho on pystynyt parhaiten tuomaan esille Suomeen kohdistuneen haíttamaahanmuuton monia ongelmia.

Ehkä kaikkein kuumin kohta on kirjassa esille tuodut viittaukset Halla-ahon nuoruuden kirjoituksiin ja Scripta-blogin teksteihin, joissa on välillä melkoisen voimakasta väkivaltakieltä ja etnonationalistista paatosta.

Hyvä esimerkki on metallimusiikkiin keskittyvässä, pienlevikkisessä monistetussa Fear-fanilehdessä ollut Halla-ahon haastattelu vuonna 1991. Fearin toimittaja kysyy: "Haluaisitteko olla orjakauppiaita?" Halla-aho vastasi: "Minä haluaisin ainakin piiskata ja komennella neekereitä." Bändin nokkamies eli Halla-aho sanoi myös lehtijutussa: "Minä olen arjalainen ja ylpeä siitä.”

Tämä 20-vuotiaan Halla-ahon rasistinen lausunto on juuri sellainen, joka täytyy ymmärtää nuoruuden kypsymättömänä uhona eikä sen takia nyt 49-vuotiasta Halla-ahoa kannata teilata. Useimmilla ihmisillä on ollut nuorempana, jolloin he luulivat tietävänsä kaiken, monia sellaisia ajatuksia, joita he ovat myöhemmin katuneet eivätkä ole kannattaneet enää pitkään aikaan.

Tämä on tullut hyvin selväksi Halla-ahon kohdalla, ja tähän Nurmikin kiinnittää huomiota, että viime aikoina, kun Halla-aho ei ole enää nuori vihainen mies, vaan suuren suomalaisen puolueen puheenjohtaja, Halla-aho on tuominnut oman nuorisojärjestönsä edustajien etnonationalismin, jota hän itse ennen kannatti.

Nurmi kysyykin aiheellisesti: ”Onko Jussi Halla-aho maltillistunut?” Jostain syystä Nurmi ei halua vastata kysymykseensä, vaan hän luottaa lukijaan ja antaa lukijan muodostaa vapaasti käsityksensä Jussi Halla-ahosta.

Oma käsitykseni on, että tietenkin ihminen maltillistuu, kun ikää ja vastuullista valta-asemaa tulee lisää. Eikä Halla-aho ole poikkeus tästä yleisestä säännöstä. On täysin selvää, että Halla-ahon Perussuomalaisilla ei ole mitään asiaa hallitukseen, jos Halla-aho toisi edelleen jyrkkiä mielipiteitään esille kuten nuorempana.

Kun Halla-aholta on kysytty hänen nykyistä kantaansa moniin nuoruuskirjoitustensa äkkivääriin kohtiin, Halla-aho ei ole halunnut kommentoida. Ymmärrän kyllä senkin. Jos nimittäin Halla-aho alkaisi selitellä aikaisempia kannanottojaan, se olisi kyllä loputon ja upottava suo. On parempi, että ihmiset ymmärtäisivät nuoruuden radikalismia ja kiinnittäisivät enemmän huomiota tämän päivän mielipiteisiin.

Mielestäni tämän voi ymmärtää ja hyväksyä. Ainoa huoli on tietysti se, ettei Halla-ahon hallitushalut johda siihen samaan, mitä tapahtui viimeksi kun PS oli Soinin johdolla hallituksessa eli liiallisiin kompromisseihin ja sen myötä kannatuksen dramaattiseen laskuun.

Suosittelen Lauri Nurmen kirjaa Halla-ahosta kaikille politiikasta, lähihistoriasta, Perussuomalaisista ja Jussi Halla-ahosta kiinnostuneille ihmisille.

Nurmi itse kirjoittaa lopussa seuraavasti: ”Kirja on kirjoitettu kaikille Jussi Halla-ahosta ja suomalaisesta yhteiskunnasta kiinnostuneille – niin kohdetta kannattaville kuin häneen kriittisesti suhtautuville ihmisille. Tekstiä ei ole kirjoitettu puolesta eikä vastaan, koska jokaisessa meissä on monta puolta.”

Kirjan luettuani olen samaa mieltä. Sain sellaisen käsityksen, että Nurmi on pyrkinyt vilpittömästi tuomaan totuutta esille. Ainoa hankaluus on se, minkä jo mainitsin arvioni alussa, että Nurmi tuo mielestäni hiukan liikaa esille myös omaa maailmankatsomustaan, mikä värittää hänen suhtautumistaan Halla-ahon käsityksiin.

Kirjan perusteella koin, että kirja on kirjoitettu, koska Nurmi kritiikistään huolimatta arvostaa Halla-ahoa. Ei hän muutoin olisi tehnyt sen eteen tuhansia työtunteja. Kohde on selvästi Nurmelle tärkeä, koska hän tietää, että Jussi Halla-aho, nuoruuden pitkätukkainen hevimetallimuusikko ja sittemmin monia kieliä hallitseva kielitieteilijä ja tohtori, on alun vastahakoisuuden jälkeen noussut briljantilla älyllään ja purevalla havaintokyvyllään Suomen politiikan huipulle pysyäkseen siellä vielä pitkään.

 

 

 

22.11.2020

Todisteita vaalivilpistä

Ohessa on linkki sivustolle, johon kerätään todisteita USAn vaalivilpistä.

https://hereistheevidence.com/?fbclid=IwAR1jJBFVBo3D7hacmdiGFzLMWtKOxJpg9j0Msbqc0BZffdBPhEBIYzmQCpQ .

21.11.2020

Jouko Piho:

Todisteita ei tarvitse eikä pidä antaa medialle eikä suurelle yleisölle

Nykyisen USAn vaalipetossodan raivotessa valtamedia halusi ensin vaieta koko asian kuoliaaksi.

Sen jälkeen kaikkia esiin tulleita vilppitapauksia on voimakkaasti vähätelty tai on väitetty muka tosiasiana, että mitään vääryyksiä ei ole tapahtunut. Näin sekä Yhdysvalloissa että Suomessa, jonka valtamedia toistaa Amerikan vasemmistolaisen median, kuten CNN:n ja New York Timesin, vinoutuneita ja puolueellisia valeuutisia.

Nyt kun sitten todisteita vaalirikoksista on alkanut tulla yhä enemmän, niin media on alkanut inttää, että toimittajille pitäisi esittää konkreettisia todisteita, ei vain väitteitä väärinkäytöksistä.

Viimeksi tämä tuli ilmi, kun Trumpia ennen tukeneen Fox-kanavan suosittu tv-juontaja Tucker Carlson vaati muutama päivä sitten, että Trumpin lakimiehen Sidney Powellin olisi tuotava esiin väittämänsä todisteet vaalivilpistä. Powell kieltäytyi, mistä Carlson hermostui.

Powellin kieltäytyminen oli kuitenkin aivan oikein. Keskeneräisen kiista-asian yksityiskohtaisia todisteita ei tarvitse eikä pidä luovuttaa medialle eikä uteliaalle suurelle yleisölle, koska oikeusistuimet eivät pidä siitä, että tärkeitä todisteita on annettu jo ennen oikeuskäsittelyä median reposteltavaksi, joka voisi peukaloida niitä eri tavoin ja siten yrittää vaikuttaa lopulliseen tuomioon.

Median innokkuudessa saada tietoonsa kaikki todisteet on kyse valtamedian sekaantumisesta oikeuslaitoksen toimintaan.

Tätä ennen on jo käynyt täysin selväksi, että vasemmistolainen valtamedia sekaantuu myös politiikkaan siten, että se ei raportoi asioista puolueettomasti vaan selvästi puolensa valiten. Trumpin kohdalla se on merkinnyt neljä vuotta kestänyttä ja jatkuvaa hyvin kielteistä ennakkoasenteellisuutta ja sen mukaisesti väritettyä valeuutisointia.

Sitten kun vaihtoehtomediat, joita on lähinnä netissä, kritisoivat valtamedian jo lähtökohtaisesti puolueellista ja yksipuolista raportointia, niin valtamedialla on otsaa kutsua näitä objektiivisuuden vaatijoita valemediaksi.

Hyvä puoli tässä on se, että valhe menestyy kyllä aikansa, mutta vain aikansa. Totuus voittaa lopulta aina.

Niin tulee käymään nytkin.

Donald Trump vannoo 20.1.2021 virkavalan ja jatkaa toiselle kaudelle Yhdysvaltojen 46. presidenttinä.

 

21.11.2020

Jouko Piho:

Dominionin johtajan tunnustus vaalipetoksesta

Dominionin huippuinsinööri ja äänestyslaitteiden strategian ja turvallisuuden johtaja Eric Coomer kertoi Antifan aktivisteille: "Älkää olko huolissanne vaaleista. Trump ei tule voittamaan. Tein asian vitun varmaksi."

Coomer postitti itse asiassa nettisivullaan Antifan manifestin presidentti Trumpille.

Eric Coomerissa me näemme USAn historian suurimman vaalipetoksen kasvot ja aivot Bidenin yllättävän "vaalivoiton" takana, kun Trump oli jo selvässä johdossa.

Kaikki on ollut etukäteen suunniteltua, että Trump ei saa missään tapauksessa voittaa, vaikka hän saisikin enemmistön äänistä.

Niinhän Edustajainhuoneen puhemieskin Nancy Pelosi sanoi etukäteen, että kävi vaaleissa miten tahansa, niin Trump ei voita. Pelosi tiesi siis jo ennen vaaleja tulevasta massiivisesta petoksesta.

19.11.2020

Jouko Piho:

Elävätkö Trumpin voittoon uskovat rinnakkaistodellisuudessa?

Silloin tällöin jotkut Bidenia kannattavat henkilöt ovat kirjoittaneet Facebook-sivullani, että me Trumpin voittoon uskovat elämme jossakin rinnakkaistodellisuudessa. He eivät ole mitenkään määritelleet käyttämänsä sanan merkitystä, mutta oletan heidän tarkoittavan sitä, että me Trumpin voittoon uskovat elämme epärealistisessa unelmamaailmassa, joka ei vastaa karua todellisuutta.

Me emme itse koe elävämme utopiamaailmassa, vaan todellisuudessa, kun me otamme vakavasti esiin tulleet todisteet monista eri vaalirikoksista. Kun nämä kyseiset rinnakkaistodellisuus-sanan käyttäjät sekä valtamedia kieltävät päivästä toiseen näiden todisteiden olemassaolon, he itse elävät minun mielestäni rinnakkaistodellisuudessa eli valheen maailmassa, jolla ei ole enää mitään tekemistä tosiasioiden kanssa.

Kovien faktojen lisäksi uskovat ihmiset elävät myös uskon maailmassa, jossa nähdään uskon ja Jumalan antamien sanomien kautta tulevaisuuden asioita aivan varmoina ikään kuin ne jo olisivat olemassa.

Uskomattomat eivät voi mitenkään ymmärtää tätä uskon ulottuvuutta, koska he ovat sen ulkopuolella. He ovat pihalla kuin lumiukko. Sen takia ei-uskovat puhuvat varsinkin uskovien kohdalla, että nämä elävät kuvitellussa rinnakkaistodellisuudessa. Tähän uskovat voivat vastata, että kyllä näin on, me elämme todellakin rinnakkaistodellisuudessa, mutta se todellisuus ei ole kuviteltua, vaan todellista, mitä ulkopuoliset eivät voi ikinä käsittää.

Todellisuus on siis laajempi käsite kuin mitä monet ihmiset tietävät. Todellisuus on muutakin kuin tämä aistein havaittava maailma. Myös hengen maailma on todellisuutta.

On myös hyvä muistaa, että todellisuus on monesti jotain aivan muuta kuin mitä valtamedia, kuten CNN, New York Times, YLE ja Helsingin Sanomat väittävät sen olevan. Miksi näin? Siksi, että valtamedia on maailmaa hallitsevan pahan eliitin omistuksessa ja sen kautta hallinnassa. Tämä nk. deep state eli piilohallitus haluaa määritellä todellisuuden heille sopivalla tavalla, jossa tosiasioilla ei ole mitään merkitystä, vaan ainoastaan niillä asioilla, jotka voisivat edistää heidän Uuden maailmanjärjestyksen mukaisen yhden maailmanhallituksen tavoitteita.

16.11.2020

Dominion-järjestelmä

Sidney Powell kertoo Dominion-järjestelmään rakennetusta takaportista.

https://beta.oikeamedia.com/o1-147029?fbclid=IwAR14htr__PnWyi9iyn4R2CXEiQVTU3YGbu0hwtbN8cnITkaG9ZvUENNe4xE

15.11.2020

Adressi

Kävin allekirjoittamassa adressin "Suomi on pelastettava täydelliseltä tuholta". Käy sinäkin. 

https://www.adressit.com/suomi_on_pelastettava_taydelliselta_tuholta?fbclid=IwAR0d75yqa_Ai1B8rCkA1I9Dwd0IX5_N2KFARRyRvMKovQOAoGWkvaIfKS1g#sign3 

15.11.2020

Viikon Ahvio: Vaalivilppi USA:n vaaleissa

Juha Ahvio tuo 13.11.2020 esitetyssä 24 minuutin radio-ohjelmassa esille lukuisia todisteita USAn presidentinvaalien vaalipetoksista varsinkin Pennsylvaniassa. Kannattaa kuunnella.
 


15.11.2020

Lisää todisteita USAn presidentinvaalien vaalirikoksista

https://www.facebook.com/cbnnews/videos/1708130496021786 .

13.11.2020

Vaalipetoksia tietokoneella

Keskustelua tietokoneohjelmilla tehdystä vaalipetoksesta USAn presidentinvaaleissa.

https://www.facebook.com/trunews/videos/442992223353042

12.11.2020

Vaalipetosta on tapahtunut

Ohessa on linkki Petri Paavolan kirjoitukseen siitä, että Amerikan presidentinvaaleissa tapahtui vaalipetos.

http://www.kotipetripaavola.com/tapahtuikousanvaaleissa2020vaalipetos.html?fbclid=IwAR1B0hPs6BNJelgVx52WoUFsmneIzwtfbqh7aoBcDkiNyINa-jY_1PMm-_g

 

 

Joku 15.01.2021 15:55

Pfizerille on tainnut tulla liikaa tietoa tuhoista koska itse vähentää toimituksia...

Rahikainen 15.01.2021 10:45

Trumpin puheesta 14.1. “These entities pose a direct threat to national security. I will remain President indefinitely until all domestic enemies are arrested."

Rahikainen 15.01.2021 10:49

Inauguration Cancelled, Trump Remains in Office, ABC, NBC, CBS, Fox, CNN, MSNBC to Loose Licenses

Rahikainen 15.01.2021 10:45

“I have invoked the Insurrection Act of 1807 (Section 10 U.S. Code 13 251-255) to address the treasonous rebellion conducted by Democrat and Republican lawmakers, CCP Agents (Chinese Communist Party), FBI, Department of Justice, CIA and others to dismantl

Joku 15.01.2021 09:32

"Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?"

Joku 15.01.2021 00:55

Älykkyys on pieni mutta katoava luonnonvara. https://yle.fi/uutiset/3-11736888

Joku 15.01.2021 00:58

Yleisempää on että ihmisen "viisaus" tappaa elämää. https://yle.fi/uutiset/3-11734646

Kusti 12.01.2021 21:01

Muistakaa pojat et tää yhteiskunta yrittää tehä teistä vässyköitä mut oikeesti naiset haluu saada itsevarmaa urosta

Eemeli 12.01.2021 20:25

Kapinalaki? Mielestäni tälläistä lakia ei ole otettu käyttöön, vaan kysessä on fake news- twiitistä. Se laki olisikin surkea yritys tarrauta valtaan väärin.

Sakari Sormunen 15.01.2021 10:56

sanoo, että kun mitään hyvää ei koskaan löydetä miehestä, MEDIAN PUHEEN ON PAKKO OLLA TÄYTTÄ PASKAA kansanomaisesti sanoen.

Sakari Sormunen 15.01.2021 10:53

Näin juuri RAHIKAINEN. Media on PAHAN vallassa. Joka ainoa päivä Trumpia on haukuttu siitä lähtien, kun alkoi ehdolle 1 kaudelleen. Johan tässä jo järkikin...

Henkka 15.01.2021 10:31

Valtamedia kyllä kertoo Trumpin julistamasta hätätilasta ns hätätilalain mukaisesti. Minkä vuoksi se julistettiin, siitä onkin jo eriäviä näkemyksiä.

Rahikainen 15.01.2021 09:54

On kuitenkin hyvä, että tuot näkemyksiäsi esiin, eihän me Luojan joukko osattaisi ajatellakaan, mitä enemmistön kuvitelmissa liikkuu.

Rahikainen 15.01.2021 09:47

Uutisistako luulet totuuden tulevan julki? Media on pahan vallassa ja pakkosyöttävät aivopesuaan niille, joilla ei ymmärrys riitä olla seuraamatta niitä.

Eemeli 15.01.2021 05:49

Eipä ole uutisissa mitään kapina-laista jonka avulla Trump voi jatkaa (laittomasti) presidenttinä. Hänen tavaroitaan kannetaan pois...

Rahikainen 12.01.2021 20:29

Eeemeliii! Saa täällä mielipiteitään toki kertoa, mutta niistä jää tietty kuva, josta on vaikea sitten päästä eroon, kun huomaa olleensa väärässä.

Nainen 30 wee siivooja Jyväskylä 08.01.2021 08:36

Voisiko joku rukoilla päivittäin uskoontuloni puolesta

Tauno 05.01.2021 17:20

Jouko, ajatuksesi uudeksi koronavouhaa vastustavaksi puolueeksi on erinomainen, kun sen avulla voitaisiin koota yhteen ja esittää kaikki aihetta kosk. kritiikki

Totuus voittaa aina 03.01.2021 12:12

Todella harmittavaa, että viljelet asioita jotka haittaavat yhteiskunnan toimintaa ja ihmisten välistä yhteistyötä. Sananvapaus tuo myös vastuun omista puheista

Jouko Piho 05.01.2021 18:31

Minä en ole rajoittanut merkkimäärää. Se kuuluu tähän käyttämääni ohjelmaan.

Rahikainen 04.01.2021 07:10

Professor Dolores Cahill People Will Start DYING A Few Months After The First mRNA Vaccination! Vain idiootit ottavat rokotuksen.

Isänmaallinen ottaa rokotuksen 03.01.2021 22:44

Tämän kommentointialueen tahallinen merkkimäärän rajoittaminen on selkeästi tarkoituksellista. Se estää oikean keskustelun käymisen.

Rahikainen 03.01.2021 12:47

Totuus voittaa aina: Harvinaisen kohdentamaton ja ylimalkainen on tämä viestisi. Voisitko asentaa subjektin ja objektin, niin voidaan kommentoida.

Niinmissä 29.12.2020 10:37

Kun laittomuus pääsee valloilleen kylmenee useimpien rakkaus,, missä siis uskovien keskenäinen rakkaus

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia