Ajankohtaista 23

12.11.2020

Trumpin ääniä siirretty Bidenille

Vaalitietoja on nyt analysoitu. On käynyt ilmi, että yli 500 000 Trumpille annettua ääntä on siirretty Bidenille äänestyskoneen ohjelmistovarkauden avulla varsinkin vaa'ankieliosavaltioissa.

https://www.distributednews.com/473589.html?fbclid=IwAR1nn3VQmqUkGUeIcFcf4bR_3zecHtSsP5Wcvm75HlqSl2Y-So9BczPUflQ

11.11.2020

Jouko Pihon kirja-arvio:

Eri mieltä - Todenpuhuja Kauko Kareen elämä

Sain juuri luetuksi tänä vuonna ilmestyneen 271-sivuisen mielenkiintoisen lähihistorian kirjan ”Eri mieltä – Todenpuhuja Kauko Kareen elämä”.

Nyt kustantajana on arvostettu Otava, mutta aikoinaan Kauko Kare ei löytänyt kriittisille kirjoilleen kustantajaa, vaan hän joutui julkaisemaan kirjansa omakustanteina. Kustantamon nimeksi tuli Alea-kirja. Alea on latinaa ja suomeksi arpa, mikä viittaa Caesarin sanontaan ”Arpa on heitetty”.

Kirjan tekijät ovat valtiotiet. maist. Seppo Konttinen ja valtiotiet. maist. Kari Vitie. Mielestäni kirjoittajat ovat onnistuneet työssään hyvin. Toisaalta nyt on jo niin pitkä aika Kekkosen ylivallan ja suomettuneisuuden vuosista, että niistäkin ajoista uskalletaan jo puhua täysin avoimesti ja rehellisesti. Toimittajakaksikon kirja onkin Kauko Kareen kunnianpalautus, mistä he ansaitsevat tunnustuksen, että he ovat nostaneet päivänvaloon unohdetun toisinajattelijan.

Toimittaja ja kirjailija Kauko Kare (1914-1996) oli siis valtakunnan tunnetuin toisinajattelija vuodesta 1966 lähtien ja erityisesti v. 1967, jolloin hänen pääteoksensa ”Tähän on tultu” ilmestyi. Myös Kareen Nootti-lehti, jota minäkin – toisinajattelija jo silloin – tilasin kotiini 1970-luvulla, oli tärkeä vaikuttamisen väline.

Tähän on tultu –kirja oli sensaatiomainen jymymenestys, joka meni kuin kuumille kiville eli sitä myytiin lopuksi 70 000 kappaletta ja Nootin levikki oli parhaimmillaan 7000 tilaajaa. Ihmiset saivat maistaa ikään kuin kiellettyä hedelmää eli Kekkosen ja muiden vallanpitäjien rankkaa arvostelua.

Sanomisen vapaus oli Kauko Kareelle kaikki kaikessa. Kare antoi kyytiä itsesensuurille, suomettumiselle, kommunismille ja presidentti Kekkoselle.
Erityisesti Kare muistutti entisen ystävänsä ja aatetoverinsa Urho Kekkosen monista takinkäännöistä. Vapaussotaan osallistuneesta Kajaanin sissistä tuli ensin innokas AKS:n kannattaja, sitten talvisodan rauhan vastustaja, rauhanopposition mies ja lopulta Neuvostoliiton poliittisten tavoitteiden yliymmärtäjä.

Historiantutkijat ovat sittemmin todenneet Kareen olleen Kekkos-kritiikissään useammin oikeassa kuin väärässä.

Kekkosen Suomessa toisinajattelijan osa oli kuitenkin hyvin karu. Karekin leimattiin fasistiksi ja äärioikeistolaiseksi, vaikka hän ei sellainen ollut. Omien sanojensa mukaan Kare oli lähinnä tannerilainen isänmaanystävä.

Kauko Kare oli kuin pistävä piikki suomettuneen poliittisen ja muun eliittimme kantapäässä. Hänen mottonsa oli, että vahingollisesti ei koskaan vaikuta totuus vaan valhe.

Minä olen ajan myötä alkanut ymmärtää myös Kekkosen idänpolitiikkaa, jossa oli toki hyvätkin puolensa ja joka tapauksessa Suomi säilyi itsenäisenä. Mutta olen samaa mieltä Kareen kanssa siitä, että naapurin annettiin lopulta vaikuttaa aivan liikaa myös Suomen sisäisiin asioihin. Lisäksi Kare oli oikeassa siinä, että Kekkonen käytti Moskovan korttia härskisti oman valtansa pönkittämiseksi.

Oma lukunsa olivat sitten kaikki perässähiihtäjät ja varsinkin media, joka vaipui todella syvälle itsesensuurin suohon. Näistä suomettuneisuuden häpeätahroista on kirjassa monia kuvauksia, joita nyt lukiessa ei voi kuin huokailla ja päivitellä.

Lopussa muistisairaus koitui kummankin kohtaloksi. Kirja loppuukin dramaattisesti: ”Kirjan sankareille, Kareelle ja Kekkoselle, viimeiset vuodet olivat armollisia. Muistisairaus vei heiltä oman historiansa – kansakunnan muistiin he jäivät.”

Alkamatta sen enempää selostaa kirjan sisältöä suosittelen Kauko Kareesta kertovaa kirjaa kaikille suomalaisille, niin ne ajat eläneille kuin varsinkin nuoremmille sukupolville, joiden on hyvä tietää muutaman vuosikymmenen takaisesta itään kumartamisen politiikasta, jota ei saanut arvostella, koska se auttaa meitä ymmärtämään tämän päivän länteen päin kumartelua, jota ei saisi myöskään kritisoida.

Mitään ei siis ole muuttunut – ainoastaan ilmansuunta.
 


11.11.2020

Jouko Piho:

Mitä tapahtuu jos Trump ei myönnä tappiotaan?

Katsoin äsken prof. Shane Vaughnin 7-minuuttisen videon ( https://www.facebook.com/shanevaughn38/videos/10219945275044223 ), jossa hän kertoo, mitä tapahtuu, jos presidentinvaalien jompikumpi ehdokas ei myönnä tappiotaan.

Tässä lyhyt selostus videon sisällöstä.

Kyse on siis tilanteesta, jossa kummankaan osapuolen voitto ei ole aivan selvä, kiistaton ja ylivoimainen ilman näyttöä vaalivilpistä.

Mutta jos on ilmennyt vaalipetokseen viittaavia asioita, ehdokas voi kieltäytyä tunnustamasta häviötään. Vaughn kertoo videolla, että juuri näin Hillary Clinton neuvoi Joe Bideniä toimimaan, että tämän ei pidä missään tapauksessa tunnustaa tappiotaan.

Tätä tappion tunnustamista ei vaadita Yhdysvaltain perustuslaissa, mutta siitä on tullut yleinen tapa, jonka jälkeen vaalitaistelu on ikään kuin lopullisesti ohi ja kaikki voivat rauhoittua.

Vaughn kertoo, että kaksi kertaa USAn historiassa on ollut tilanne, että toinen ehdokas ei ole myöntänyt häviötään. Nyt Vaughn arvelee, että jos nykyinen epäselvä tilanne ei ratkea oikeudessa, ilmeisesti Korkeimmassa oikeudessa, niin Trump ei tunnusta tappiotaan, koska sen jälkeen kiista menee Kongressin Edustajainhuoneen ratkaistavaksi.

Silloin vaalit ja niiden tulokset, oikeat tai väärät, unohdetaan ja nollataan, ja vain Edustajainhuoneen äänestystuloksella on merkitystä.

Edustajainhuoneessa on 475 edustajaa, joista enemmistö on demokraatteja, mutta siitä ei ole hyötyä, koska tällaisessa kiistatilanteessa jokaisella edustajalla ei olekaan ääntä, vaan äänet lasketaan osavaltioiden mukaan siten, että jokaisesta osavaltiosta annetaan yksi ääni. Näin laskettaessa Trump voittaa, koska 37 osavaltiossa on republikaanienemmistö.

Trump voitti jo presidentinvaalit, mutta tulosten väärentämisen ja monien muiden vaalirikosten takia Trumpilta riistettiin hänen maanvyörymäinen voittonsa.

Trump, oikea voittaja, tullaan kuitenkin valitsemaan Amerikan seuraavaksi presidentiksi joko oikeuskäsittelyn ja Korkeimman oikeuden antaman tuomion jälkeen, mutta jos niin ei käy, niin Trump voittaa viimeistään Kongressin Edustajainhuoneen äänestyksessä.


10.11.2020

Jouko Piho:

Viron sisäministeri erosi

Viron sisäministeri Mart Helme erosi eilen maanantaina mediakohun takia, jota hän ei enää jaksanut kestää.

Kohu syntyi siitä, että Helme ja hänen poikansa Martin Helme puhuivat sunnuntaina radio-ohjelmassa Yhdysvaltain vaaleista. Molemmat toivat esille presidentinvaalien vilpillisyyden, Joe Bidenin ja Hunter Bidenin korruptoituneisuuden sekä sen, että vaalipetosten takana on deep state (taustalla vaikuttava raha- ja valtaeliitti). Kyseessä on siis moneen kertaan todistetut faktat.

Mutta ohjelman jälkeen monet Viron poliitikot ja asiantuntijat sanoivat, että lausunnot uhkaavat Viron kansallista turvallisuutta, koska Viron tärkeimmän liittolaisen loukkaaminen ja solvaaminen on itsetuhoista käytöstä.

Tähän on siis tultu. Tulee väistämättä Neuvostoliitto mieleen, josta ei suomettumisen vuosina saanut sanoa mitään kriittistä, vaikka se olisi ollut totta, vaan kaikista kielteisistä havainnoista piti vaieta ja sen sijaan piti vain ylistää sitä, miten hyvin kaikki on naapurissa. Jos joku sitten uskalsi sanoa niin kuin asiat ovat, niin sai heti neuvostovastaisen leiman ja urakehitys tyssäsi siihen, kun joutui kaikkien halveksimaksi hylkiöksi.

Viron sisäministeri puhui täyttä totta. Hän ei loukannut eikä solvannut Yhdysvaltoja, paitsi jos ollaan sitä mieltä, että koska totuus voi loukata, niin totuutta ei saa sanoa.

Jos taas joku on sitä mieltä, että Helmen esiintuomat asiat eivät ole totta, niin Helmellä on silti sananvapauden antama oikeus tuoda esille niitä tietoja, joita hän pitää tosina. Väiteltäköön siiten asioista, mutta ei niin, että toisen osapuolen pitäisi olla hiljaa, vaikka tietää todisteiden valossa, että asiat eivät ole niin kuin valtamedia väittää.

Jos näin ei saa toimia, kuten Virossa nyt laajalti vaaditaan, että sisäministeri ei olisi saanut sanoa julki näkemyksiään, niin ollaan yhden totuuden ja yhden diktatuurin maailmassa.

No, siihenhän juuri nykyinen liberaali vasemmistoeliitti pyrkiikin. Sen tien päässä on muutaman vuoden päästä Raamatun ilmoittaman Antikristuksen ehdoton diktatuurivalta, jossa esiintyviä puutteita ei saa kukaan arvostella ja jos joku kritisoi, joutuu teloitettavaksi.

8.11.2020

Jouko Piho:

Viestini presidentti Trumpille

Lähetin juuri äsken seuraavan viestin Valkoiseen taloon presidentti Trumpille.

President Donald Trump

Do not give up. You will win when The Supreme Court will determine that a massive voter fraud in the benefit of Biden has occurred.

Justice will prevail. So, keep fighting. You are the God elected president of USA.

Sama suomeksi:

Presidentti Donald Trump

Älkää luovuttako. Te tulette voittamaan sen jälkeen kun Korkein Oikeus on päättänyt, että Bidenin hyväksi on tehty massiivisia vaalipetoksia.

Oikeus voittaa. Joten, jatkakaa taistelua. Te olette Jumalan valitsema USAn presidentti.

7.11.2020

Biden ja media hehkuttavat Bidenin voittoa

Joe Biden itse ja amerikkalaismedia ovat julistaneet, että asia on täysin selvä eli että Joe Biden on valittu Yhdysvaltojen uudeksi presidentiksi.

Uutistoimisto Reutersin mukaan Donald Trump on julkaissut lausunnon jossa hän ilmoittaa, että "vaalit eivät ole läheskään ohi".

-Biden kiiruhtaa valheellisesti poseeraamaan voittajana, Trump sanoo.

Lausunnon mukaan Trumpin kampanja aikoo nostaa syytteitä maanantaina.

Olen samaa mieltä. Ei kaikki ollut vielä tässä.

6.11.2020

Trumpin ässäkortti

Peli ei ole vielä pelattu. Trumpilla on ässäkortti hihassaan. Kaikki oikeat vaalilipukkeet oli etukäteen vesileimattu, koska Trump epäili ja syystä, että demokraatit yrittävät vaalivilppiä.

https://www.youtube.com/watch?v=OFHpepRLPJg&feature=share&fbclid=IwAR3J0DyK0K9NMXs0QlSLPkbMosKUwZGpg0yIGwDR8KU-YK2tVYls3X-r_E0

5.11.2020

Jouko Piho:

Ajatuksiani Amerikan vaalisotkun keskellä

Epäröin tämän kirjoitukseni tekemistä, koska me emme vielä tiedä Amerikan presidentinvaalien lopullista tulosta.

Päätin kuitenkin kertoa jo tässä vaiheessa joitakin ajatuksiani.

Koska nyt näyttää siltä, että Biden voisi voittaa, niin olen joutunut tietysti miettimään sitä, että hyvin monet profeetat saivat ennen vaaleja sanomia siitä, että Donald Trump voittaa ja valitaan uudestaan Yhdysvaltojen presidentiksi. Olin samaa mieltä.

On edelleen mahdollista, että Trump voittaa, mutta jos häntä ei valitakaan presidentiksi, niin mitä minun pitäisi ajatella noista monista Trump-profetioista?

Olen tullut siihen tulokseen, että on kaksi mahdollisuutta. Ensimmäinen on se, että profetiat olivat oikeita ja ne toteutuvat lopulta, joko heti, että Trump sittenkin voittaa, tai sitten oikeustaistelujen jälkeen, koska on käynyt ilmi, että monissa nk. vaa’ankieliosavaltioissa on ilmennyt lukuisia vaalirikoksia demokraattien taholta. 

Toinen mahdollisuus on se, että huolimatta Jumalan alkuperäisestä ajatuksesta antaa Trumpille jatkokausi Jumala onkin Amerikan syntien ja jumalattomuuden takia muuttanut mielensä ja on päättänyt, että nyt on Amerikan tuomion aika, mikä voisi alkaa siitä, että Jumala sallii Bidenin voittavan. Kyse ei siis olisi Jumalan täydellisestä tahdosta, vaan hänen sallimuksestaan, kun synnin mitta on tullut täyteen ja tuomion aika on koittanut.

Tuomio tulee merkitsemään sisällissotaa, kiinalaisten ja venäläisten suorittamaa Amerikan miehitystä, monien Amerikan kaupunkien hävittämistä ydiniskuissa, kuten New York tuhoutuu kokonaan, suuria luonnonmullistuksia, kuten voimakkaita tsunameja ja maanjäristyksiä ja kuolettavia tartuntatauteja eli nykyisen Amerikan täydellistä tuhoa, sitä, mitä sosialistiset demokraatit ovat aina halunneetkin, koska heidän utopiansa on luoda Amerikan tilalle Uuden maailmanjärjestyksen mukainen rajaton maailma, jota hallitsee Raamatun ilmoittaman Antikristuksen johtama yksi maailmanhallitus, mikä hanke tulee Jumalan säätämänä aikana toteutumaan, koska se on profetoitu Raamatussa. Kyseessä on Jumalan sallima viimeinen pahuuden voimannäytös ennen Saatanan ja kaiken pahuuden lopullista tuomiota ja hävittämistä.

5.11.2020

Vaalivilppiä Amerikassa

Presidentti Trumpin lakimies Rudy Guiliani järjesti lehdistötilaisuuden Philadelphiassa, jossa todistettiin törkeät vaalirikokset ja osoitettiin miten Joe Bidenin vaalitulos on vääristelty.

https://mvlehti.net/2020/11/05/todisteet-torkeasta-vaalivilpista-yhdysvalloissa-presidentti-trump-haastaa-oikeuteen-useita-epailtyja-osavaltiota-videot/?fbclid=IwAR20WL9hx0GSnkDHgckDM3w5nAsq-nN7ejByaUzrvXbfkzJyuLh0eODwjW0

31.10.2020 Kuvan teksti sanoo: "Jos et taistele sen puolesta, että voit tehdä työtä, matkustaa, puhua vapaasti tai sen puolesta, että voit hengittää oikeaa ilmaa... varjoista sinua halitsevat ihmiset tietävät jo, että sinä olet liian heikko taistelemaan minkään puolesta. Tästä heikkoudesta saat palkinnoksi orjuuden, köyhyyden ja lääketieteellisen eutanasian."

30.10.2020

Syntymättömien oikeus

Kävin kannattamassa kansalaisaloitetta syntymättömien lasten oikeudesta elämään. Käy sinäkin.

Poimin tähän aloitteesta muutamia tärkeitä kohtia:

Ehdotuksen tarkoitus on taata lapselle lain täysi suoja hedelmöityksestä eteenpäin.

Ihmiselämä alkaa hedelmöityksestä. Sen tähden, syntymätön lapsi tuleekin tunnustaa ihmiseksi, jolle perustuslaki takaa yhdenvertaisuuden. Syntymättömällä lapsella on oikeus jo alkaneeseen elämään, vapauteen ja henkilökohtaiseen koskemattomuuteen.

Nykyiset aborttilait ovat ristiriidassa perustuslain kanssa, sillä ne sallivat syntymättömien ihmisvauvojen surmaamisen. Perustuslain mukaan ketään ei saa tuomita kuolemaan, kiduttaa eikä muutoinkaan kohdella ihmisarvoa loukkaavasti. Abortti kuitenkin tuomitsee syntymättömän lapsen kuolemaan. Ennen kaikkea abortti loukkaa ihmisarvoa, joka ei perustu ikään, kokoon, kehityksen tasoon, tai riippuvaisuuteen toisista.

Abortti on tietoinen ja ennalta suunniteltu päätös surmata kohdussa oleva lapsi. Ihmiselämä alkaa hedelmöityksestä ja abortti tuhoaa tämän elämän.

Usein abortin hyväksymistä perustellaan naisen oikeuksilla. Nämä perustelut rikkovat kuitenkin perustuslain jokaiselle ihmiselle takaamia oikeuksia. Naisen oikeus määrätä omasta kehostaan ei oikeuta aborttia, sillä se vahingoittaa toisen ihmisen kehoa kuolettavasti.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/7479?fbclid=IwAR3Nzy2v519Jp9_hfFsVXuSdLU9UJBOX0PiO5D5u-SDgQ3tOFNzi-WeojuE

28.10.2020

Jouko Piho:

The Great Reset - suuri nollaus

Tämä ei ole salaliittoteoria, vaan avoimesti julkisuudessa olevaa tietoa: maailman talous aiotaan lähitulevaisuudessa nollata (reset) siten, että talous, dollari ja käteisrahan käyttö ajetaan tahallisesti alas eli aiheutetaan tietoinen lama ja kaaos, jotta sen raunioille voitaisiin alkaa rakentaa Uuden maailmanjärjestyksen mukainen uusi talous.


Talouden romahtamiseen pyritään Kiinasta tahallaan liikkeelle lasketun koronaviruksen, mutta ennen kaikkea ylimitoitettujen sulku- ja rajoitustoimenpiteiden kautta, jotka kuristavat elinkeinoelämän ja monet työpaikat kuoliaiksi kaikkialla maailmassa.

Myös muita keinoja tullaan käyttämään, kuten vapaamuurarieliitin provosoima Kolmas maailmansota ja sen seurauksena massiivinen ja maailmanlaajuinen nälänhätä.

Kun nykyinen taloussysteemi on saatu murskattua, ihmisille ilmoitetaan, että kaikki heidän pankkitalletuksensa on nollattu eli pyyhitty pois.

Samalla kuulutetaan, että kaikki yksityisomaisuus perutaan eli kaikki omaisuus kuuluu tästä lähtien valtiolle.

Mutta pian surevia ihmisiä lohdutetaan seuraavilla tiedoilla. Myös kaikki ihmisten pankkivelat nollataan eli annetaan anteeksi. Ja kaiken huipuksi kaikille ihmisille taataan tietty perustulo.

Köyhät ja työttömät ihmiset ovat riemuissaan, kun rikkailta on viety heidän omaisuutensa ja pankkitilitkin on tyhjennetty, mutta heillä itsellään on taattu toimeentulo, tekivät he sitten töitä tai ei

Myös kaiken menettäneet ihmiset hyväksyvät tilanteen, koska heidät on aivopesty tuntemaan häpeää omaisuudestaan ja heidät on saatu uskomaan, että yksityinen varallisuus on rikos ja sen sijaan kaikki pitää jakaa (share) ja antaa köyhille.

Kun ihmiset ovat onnessaan tästä sosialismin ja kommunismin läpimurrosta maailmassa, he ovat valmiit myös hyväksymään etuihin liittyvät ehdot eli silloinkaan ei ole ilmaisia lounaita

Maailman raha- ja valtaeliitti ei nimittäin anna ihmisille perustuloa eli ilmaista rahaa ja velkoja anteeksi ilman monia ehtoja. Ihmisten tulee nämä edut saadakseen hyväksyä monet eliitin vaatimukset, kuten suostua ottamaan koronarokote ja lopulta pedonmerkki

Jo nyt on suunniteltu, että vain koronarokotteen ottaneet ihmiset saavat rokotustodistuksen, jota ilman ei voi tehdä moniakaan asioita, kuten ei voi matkustaa tai osallistua massatapahtumiin, kuten urheilukilpailuihin.

Lopulta tulee käymään niin, että tulevassa Antikristuspedon maailmanimperiumin diktatuurissa jokaista ihmistä vaaditaan ottamaan Ilmestyskirjan mainitsema pedonmerkki, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä mitään.

Lisäksi vaaditaan, että kaikkien on kumartaen palvottava Antikristusta jumalana. Suurin osa eksytetystä ihmiskunnasta tottelee näitä määräyksiä, koska heidät on totutettu ja ehdollistettu noudattamaan viranomaismääräyksiä jo koronaviruksen ja koronarokotteen ajoista lähtien.

On surullista, mutta totta, että myös osa kristikuntaa, jopa osa uudestisyntyneitä uskovia, lankeaa tähän lopunajan eksytykseen. He ovat joko ylipäätään tietämättömiä ihmisiä tai niitä, jotka vastustivat kaikkia tässäkin artikkelissani esiintuomiani asioita huuhaana ja salaliittoteorioina, joten kun kaikki lopullinen paha tapahtuu, niin he pitävät sitäkin vain salaliittoteoriana ja ottavat pedonmerkin kuvitellen, että se on hyväksi heille itselleen ja yhteiskunnalle

Valistunut lukija on varmaan huomannut monta kertaa, että tulevissa Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmissa on monia yhtymäkohtia Neuvostoliitossa vuosina 1917-1991 toteutetun kommunismin kanssa.

Huomio on oikea. Neuvostoliiton kommunismi oli nimittäin yhdessä maassa tehty kokeilu ja pilottihanke, jonka avulla hankittiin tietoa siitä, miten vastaava kristittyjä ja toisinajattelijoita vainoava jumalaton diktatuurijärjestelmä voitaisiin toteuttaa koko maailmassa.

Nykyisessä Kiinassa ja Pohjois-Koreassa on parhaillaan meneillään toinen kokeiluhanke eli kaikkien pitää alistua kansalaisiaan tiukasti valvovan ateistisen diktatuuripuolueen tahtoon ja valtaan. Jos on toista mieltä, joutuu vankilaan. Tuleva maailmanhallitus tuleekin käyttämään hyväkseen näistä maista saatuja oppeja.

Ohessa hyviä linkkejä asiasta:

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be… .
https://www.youtube.com/watch?v=7P7cF1Xk65Y
https://www.youtube.com/watch?v=VHRkkeecg7c
https://www.youtube.com/watch?v=Se9rkxUK8zU

 

 

 

 27.10.2020

Jouko Piho:

Trumpin mustat kannattajat

Tämän päivän (27.10.2020) Helsingin Sanomissa oli Pekka Mykkäsen mielenkiintoinen kirjoitus Trumpin mustista kannattajista.

Poimin tähän muutamia kohtia.

Jutussa kerrotaan kahdesta mustasta hengenmiehestä eli helluntaipiispa Larry Riversistä ja baptistipastori Todd Johnsonista, jotka ovat molemmat republikaanien ja Trumpin kannattajia.

Larry Rivers oli aikaisemmin vankka demokraattien kannattaja, koska hänelle oli lapsesta saakka opetettu, että mustat äänestävät aina demokraatteja, mutta 26.6.2015 hänen maailmansa järkkyi, kun Barack Obama oli pyytänyt virkakuntaansa heijastamaan sateenkaaren värit Valkoisen talon seinään, koska samana päivänä Yhdysvaltain Korkein oikeus oli tehnyt äänin 5-4 historiallisen päätöksen, joka laillisti homoliitot USAssa.

”Silloin minusta tuli republikaani”, sanoo Rivers nyt Mykkäselle Philadelphiassa. Riversin mukaan homoliitot ovat Raamatun opetusten vastaisia ja vahingollisia yhteiskunnalle.

Nyt Riversiä kaduttaa, että hän äänesti demokraatti Barack Obamaa presidentiksi vuosina 2008 ja 2012. Rivers tunnustaa suoraan: ”Äänestin Obamaa, koska hän on musta. Mutta en tiennyt juuri mitään hänen poliittisista näkemyksistään.”

Obama saikin noin 95 prosenttia mustien äänistä. Nyt tilanne on alkanut muuttua, kun Trumpilla on jo 10 prosentin kannatus mustien keskuudessa.

Baptistipastori Todd Johnson on ollut aina republikaani. Paitsi yhden kerran, kun Johnson erehtyi antamaan äänensä Obamalle v. 2008.

Nyt Johnson paheksuu itseään: ”Olen häpeissäni siitä. Obama edisti seksuaalivähemmistöjen asiaa ja ajoi kristittyjen vastaista politiikkaa auttaen enemmän muslimeja kuin kristittyjä.”

Johnsonia ärsyttää se, että demokraatit pitävät mustien ääniä puolueen ehdokkaille itsestäänselvinä.

Yksi peruste Trumpin tukemiseen on Johnsonille ylitse muiden: presidentti puolustaa ”syntymättömien vauvojen” elämää. Johnsonin mukaan Yhdysvalloissa on käynnissä säälimätön kansanmurha, jossa miljoonat ”mustat lapset on tapettu kohtuun” Korkeimman oikeuden laillistettua abortin koko maassa vuonna 1973.

Johnson on yksi monista evankelikaalisista, joille on epäselvää, missä määrin Trumpia itseään voi pitää uskovaisena miehenä. Mutta sillä ei ole väliä. Johnson toteaakin: ”En tiedä, onko hän itse uskovainen, mutta hänen politiikkansa kunnioittaa uskossa olevia ihmisiä.”
 
Joka tapauksessa monet Trumpin tukijat toivoisivat, että presidentti näyttäisi parempaa esimerkkiä omalla käytöksellään.

Johnson uskoo, että mustien tuki Trumpille on paljon laajempaa kuin kyselyt antavat ymmärtää. Hän käyttää termiä ”kuiskaavat äänestäjät”, jotka tukevat Trumpia mutta pitävät sen omana tietonaan.

Vaitioloon on kyllä syytäkin. Sekä Johnson että Rivers saavat kuulla jatkuvasti haukkuja siitä, että Trumpia tukiessaan he ovat rotupettureita, maansa myyjiä ja valkoisia nöyristeleviä Setä Tuomoja. Johnson on saanut tappouhkauksiakin.

Tähän asti Mykkäsen tekstin referointia. Sanoisin omana mielipiteenä, että Amerikan jyrkkä poliittinen kahtiajakautuneisuus, jota valtamedia vielä lietsoo, on surullinen tosiasia, jossa on mukana paljon vihaa, tietämättömyyttä, ennakkoluuloja ja vääriä uutisia. Lopulta tämä täysin umpikujaan mennyt tilanne tulee todennäköisesti purkautumaan uutena sisällissotana.

24.10.2020


Jouko Piho:

Älä käytä maskia

Älä käytä maskia. Se on kyllästetty myrkyllä ja estää hapen saantia.

Sitä paitsi maskin ainoa tarkoitus on totuttaa ihmiset tottelemaan viranomaisten määräyksiä. Tämän diktatuurisen ja perustuslakia rikkovan tien päässä tulee olemaan Antikristuksen vaatimus, että kaikkien on otettava pedonmerkki.

Ja kaikki, paitsi Jeesuksen omat, ottavat sen, koska heidät on sitä ennen ehdollistettu pitämään maskia, sitten ottamaan pakollinen koronarokotus ja lopulta hyväksymään pedonmerkki, vaikka Raamattu varoittaa selvästi ottamasta sitä, koska pedonmerkin ottajat joutuvat helvettiin.

Tässä linkissä lisää tietoa asiasta: 
https://www.facebook.com/photo/?fbid=782552372583132&set=a.108132000025176

Helsingin hiippakunnan piispa Teemu Laajasalo.

24.10.2020

Jouko Piho:

Piispa Teemu Laajasalo: kehuni ja kritiikkini hänelle

Tutustuin nykyiseen Helsingin piispaan Teemu Laajasaloon vuosina 1984-1985, kun olin opettajana Mellunmäen ala-asteella Helsingissä hänen äitinsä Ansa Laajasalon kautta, joka oli opettajana samassa koulussa. Muistikuvani silloisesta 10-vuotiaasta Teemusta ovat myönteiset: muistan hänet erittäin ystävällisenä ja kohteliaana poikana.

Sittemmin Teemun tie vei teologian opintoihin, v. 2013 Kallion kirkkoherraksi ja v. 2017 Helsingin hiippakunnan piispaksi.

Luin tänään 24.10.2020 Helsingin Sanomissa lähes kahden sivun jutun Laajasalosta. Otsikkona oli ”Kolmen vuoden hiljaisuus”, mikä viittaa piispan vetäytymiseen julkisuudesta sen jälkeen kun hän joutui Suomen Kuvalehden hampaisiin elokuussa 2017 ja lopulta v. 2019 oikeuslaitoksen tuomittavaksi yritystoimintansa epäselvyyksistä eli lähinnä kirjanpitorikoksista.

Nyt Laajasalo kertoo: ”Yhtäältä on täysin totta, että tein virheitä edellisen yritykseni kanssa. Niistä tuli ja pitikin tulla sanktio. Mutta toisaalta keskustelu ei kaikilta osin pysynyt oikeissa mittasuhteissa.”

Minua kiinnosti Hesarin jutussa kuitenkin kaksi muuta asiaa enemmän. Toisessa kehun piispaa, toisessa kritisoin. Aloitan kielteisestä asiasta, niin voin lopettaa kirjoitukseni kehuihin.

Laajasalo kertoo haastattelussa: ”Aloitin ennen puheet aina sanoilla ’hyvät naiset ja herrat’, enkä ollut ajatellut, että siinä olisi mitään pahaa. Kerran eräs seurakuntalainen tuli sanomaan, että hän ei muunsukupuolisena kokenut tulleensa puhutelluksi. En käytä aloitusta enää, koska se tuntuisi välinpitämättömältä ja pahantahtoiseltakin.”

Minun mielestäni piispan reaktio oli väärä, koska hän mukautui tämän maailman hengen mukaan, joka tahtoo sekoittaa ihmisten päät niin, että he eivät enää tiedä, ovatko he miehiä vai naisia. Laajasalon olisi pitänyt piispana opettaa sukupuoli-identiteettinsä muka kadottanutta henkilöä, että Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi eikä muita sukupuolia ole kuin nämä kaksi. Normaalin ja Jumalan Sanan mukaisen puhuttelun käyttäminen ei osoita millään tavoin välinpitämättömyyttä eikä missään nimessä pahantahtoisuutta. Mutta jos alkaa ojentautua psyykkisesti sairaiden oikkujen mukaan, niin silloin ollaan välinpitämättömiä Jumalan luomistekoa ja Raamatun ilmoitusta kohtaan.

Sitten kehuihin. Laajasalo puhui erinomaisesti julkisen keskustelukulttuurin ongelmista, joka on hyvin mustavalkoinen, kun kaksi toisiaan tahallaan väärinymmärtävää ääripäätä eli liberaalit vihervasemmistolaiset ja kansallismieliset oikeistokonservatiivit eivät voi millään käsittää tai kohdata toisiaan.

No, tämä ei ollut se varsinainen kehu, koska nykytilanteen tietävät kaikki, jotka ovat seuranneet kiivaita väittelyitä netissä.

Koko tämän juttuni ydin on nimittäin siinä, mitä itsekin melkoisen liberaali piispa sanoi ääriliberaaleista, joista hän käytti nimitystä ”hard-core liberaalit”. Näin Laajasalo: ”Siinä päädyssä on nähtävissä hirvittävää fundamentalismia. Sellaista lakihenkisyyttä ja armottomuutta, jota ollaan perinteisesti tavattu vanhassa tulikivenkatkuisessa saarnassa.”

Toimittaja Veera Paananen jatkaa: ”Laajasalo näkee armottomuutta esimerkiksi ajatuksessa, että vähemmistöjä puolustavaa keskustelua voi käydä vain tietyllä tavalla ja oikeilla termeillä.”

Laajasalo toteaakin: ”Se johtaa siihen, että hyväntahtoiset ihmiset ovat hirvittävän varuillaan, etteivät sano mitään väärää.”

Asia on juuri näin kuten piispa Laajasalo sanoo. Jotkut meidän aikamme liberaaleista ovat vapaamielisestä nimestään huolimatta jyrkän tuomitsevia ja keskusteluun kyvyttömiä muita käsityksiä edustavien kanssa, koska he luulevat ylpeydessään ottaneensa totuuden haltuun ja halveksivat sen takia eri tavalla ajattelevia.

Joten, kiitos Teemu-piispa tämän tarpeellisen tosiasian esiintuomisesta! Jumalan siunausta sinulle!

Kuvassa Helsingin hiippakunnan piispa Teemu Laajasalo.

23.10.2020

Jouko Piho:

Trump vai Biden?

Donald Trump ja Joe Biden kohtasivat viimeisessä väittelyssään alle kaksi viikkoa ennen USAn presidentinvaaleja tänään perjantaiaamuna Suomen aikaa.

90 minuuttia kestäneessä väittelyssä puhuttiin muun muassa koronapandemian hoidosta, vieraiden valtojen vaalivaikuttamisesta, terveydenhoidosta ja ilmastonmuutoksesta.

Väittelypaikkana toimi Belmont-yliopisto Nashvillessä. Tilaisuutta emännöi NBC-kanavan Kristen Welker. Trump ei ollut etukäteen mielissään väittelyn puheenjohtajasta, mutta kaikki meni kuitenkin hyvin niin, että Trump kerran jopa kehui Welkeriä.

Puheenjohtaja pääsi tosin tällä kertaa paljon helpommalla, koska molemmat väittelijät käyttäytyivät nyt suhteellisen sivistyneesti.

Useimpien galluppien mukaan Biden johtaa Trumpia selvästi. Viimeisimmässä Reutersin ja Ipsosin kyselyssä Bidenin ero Trumpiin koko maan tasolla on 9 prosenttia. Toki vaalit ratkeavat vain muutaman vaa’ankieliosavaltion tulokseen, joten kaikki on vielä mahdollista. Eli USAn systeemissä sekin ehdokas, joka saa maanlaajuisesti enemmän ääniä, voi hävitä vaalit, kuten viimeksi kävi, kun Hillary Clinton sai 2 % enemmän ääniä kuin Trump, mutta hävisi kuitenkin.

Yhdysvalloissa puhutaan myös lokakuun yllätyksestä. Jää nähtäväksi, tapahtuuko nyt viimeisen kahden viikon aikana jotain niin yllättävää, että se keikauttaisi vaaliasetelmat päälaelleen.

Koska en ole amerikkalainen, en ota kantaa kummankaan ehdokkaan puolesta tai vastaan. Sitä paitsi en ole täysin tyytyväinen kumpaankaan. Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa.

Mutta tietysti konservatiivina toivon Trumpin voittavan ja luulen, että niin käy. Ainakin Trumpin voitosta on tullut monia profetioita.

On vain harmi, että hyviä arvoja edustava Trump on henkilönä niin impulsiivinen ja öykkärimäinen. Trumpin periaatteisiin kuuluukin Roy Cohnilta opittu ohje, että koskaan ei pidä pyytää anteeksi, vaan aina pitää vain käydä päälle ja hyökätä kuin yleinen syyttäjä.

Tässä suhteessa Joe Biden on sympaattisempi, koska hän pyytää anteeksi virheitään, viimeksi tämän päivän tv-väittelyssä.

Uskon Raamatun sanaan, jonka mukaan maalliset vallanpitäjät, sekä hyvät että huonot, saavat viime kädessä valtuutuksensa asemaansa Jumalalta. Jumala tietää paljon sellaista ehdokkaista ja ennen kaikkea tulevaisuudesta, mitä me emme tiedä. Sen takia Jumalalla on jokin syy, miksi hän antaa jommankumman voittaa.

 

 22.10.2020

Jouko Piho:

Paavi hyväksyy homoliitot

Paavi Franciscus sanoo eilen 21.10.2020 ensi-iltansa saaneessa elokuvassa, että homoseksuaalisilla ihmisillä on oikeus perheeseen eli hän hyväksyy vastoin oman kirkkonsa kantaa samaa sukupuolta olevien avioliitot. Perusteluna on se, että näin on tehtävä, jotta homot eivät tulisi surullisiksi suuntautumisensa takia. Paavi ei mene kuitenkaan niin pitkälle, että vaatisi homoille kirkollista vihkimistä, vaan kyseeseen tulisi siviilivihkiminen.

Raamatun mainitsema luopumus eli uskon ja totuuden hylkääminen ja samanaikaisesti yleisen mielipiteen mukaileminen on mennyt eri kirkkokunnissa jo hyvin pitkälle. Mutta näin käy, kun Raamatun ilmoitus hylätään ja tilalle tulee synnintekijöiden yliymmärtävä hyysääminen, etteivät he tulisi surullisiksi.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/94a6c549-9bb9-4bf7-9e4c-f1e484120c33?fbclid=IwAR027hx4I6PuHUaPPmSXQnhyvS1cvc6GV8VSuLyukxNg3E0ut85LGXoICwg


22.10.2020

Jouko Piho:

Onko aborttilaki aikansa elänyt?

Helsingin Sanomat otsikoi tänään 22.10.2020 pääkirjoituksensa ”Aborttilaki on aikansa elänyt”. Kirjoituksessa viitataan eduskunnan käsiteltäväksi tulevaan ”Oma tahto 2020” - kansalaisaloitteeseen, jossa esitetään, että abortin saisi vain pyytämällä alle 12 viikkoa kestäneissä raskauksissa eikä erillisiä perusteluja enää tarvittaisi eikä kahden lääkärin lausuntoa, vaan yksi riittäisi.

Helsingin Sanomat kirjoittaa: ”Aloitteen tekijät ovat oikeassa siinä, että raskaana olevan naisen oman tahdon pitää riittää. Kysymys on naisen itsemääräämisoikeudesta.”

Tässä perustelussa on perustavaa laatua oleva virhe. Nainen voi toki määrätä omasta kehostaan, mutta naisella ei ole mitään oikeutta määrätä toisen kehosta.

Ilta-Sanomatkin kirjoitti pari päivää sitten, että naisella on oikeus omaan kehoonsa. Niin on, mutta ei oikeutta toisen kehoon.

Naisen kohdusta poistettava eli surmattava sikiö eli tuleva lapsi ei nimittäin ole naisen kehoa. Sikiö, jolla on jo oma verenkierto, on vain tilapäisesti eli noin 9 kuukautta toisen kehossa kasvamassa.

Naisella ei ole mitään oikeutta koskea tämän toisen elävän olennon elämään, joka on pyhä ja koskematon. Kenelläkään ei ole oikeutta tappaa toista.

Vuonna 1970 säädetty aborttilaki on tosiaan aikansa elänyt. Koko murhalaki pitää poistaa sivistysvaltion laeista, sillä mikään kulttuurikansa ei tapa omia suojattomimpia jäseniään ja tulevia kansalaisiaan. Vain barbaarivaltio toimii niin.

Suurin osa aborteista tehdään sosiaalisten syiden takia eli ensin harjoitetaan seksiä vastuuttomasti ja sitten käytetään aborttia jälkiehkäisynä, kun ei-toivottua lasta ei muka jakseta tai pystytä hoitamaan. Jos näin oikeasti on, niin se ei ole kuitenkaan mikään syy jo alkaneen elämän sammuttamiseen, vaan syntyvä lapsi on annettava adoptoitavaksi lapsettomille pariskunnille, joita on runsaasti Suomessakin.

22.10.2020

Jouko Piho:

Kirjoitukseni jota ei julkaistu RV-lehdessä

Olin iloinen, että helluntailaisten RV-lehden päätoimittaja Petri Mäkilä päätti julkaista 24.9.2020 mielipidepalstalla kirjoitukseni "Medialukutaidosta", jossa käsittelin paljon myös salaliittoteorioita.

Sain seuraavissa numeroissa neljä vastausta, joihin innostuin tekemään yhteisvastauksen. Kirjoitustani ei kuitenkaan julkaistu, koska päätoimittaja katsoi parhaaksi katkaista keskustelun tässä vaiheessa eli minun mielestäni aivan alkuunsa.

Ohessa on RV-lehteen lähettämäni juttu.

Vastaukseni Kokkoselle, Mäkelälle, Klimenkolle ja Enbuskalle

Kiitän Olavi Kokkosta, Juhani Mäkelää ja Vladimir Klimenkoa, että he ovat nähneet RV-lehdessä 39 olleen kirjoitukseni ”Medialukutaidosta” vastaamisen arvoiseksi. Kiitän myös Heimo Enbuskaa, joka jatkoi keskustelua numerossa 42.

Jatkukoon keskustelu, joten tuon seuraavassa esiin vastaukseni heille.

Kokkonen sanoi minun luottavan salaliittoteorioihin, mikä ei tarkasti ottaen pidä paikkaansa, koska kirjoitin ”Suurin osa salaliittoteorioista pitää paikkansa, vaikka mukana on hiukan ylilyöntejäkin”.

En siis pidä kaikkia salaliittoteorioita luotettavina, kuten en usko siihen väitteeseen, että ihminen ei ole käynyt kuussa, vaan kyseessä olisi muka Stanley Kubrickin maan päällä tekemä elokuva.

Mutta varsin monet ns. salaliittoteoriat ovat mielestäni uskottavia, kuten salaliitto John Kennedyn ja Robert Kennedyn murhaamiseksi ja vapaamuurareiden tietoinen suunnitelma (The Plan) pyrkiä Uuteen maailmanjärjestykseen, josta David Rockefeller sanoi jo v. 1991: ”Älykkään eliitin ja maailman pankkiirien ylikansallinen määräämisoikeus on varmasti parempi kuin viime vuosisatoina harjoitettu kansallinen itsemääräämisoikeus.” Vuonna 1994 David Rockefeller sanoi: ”Me olemme globaalin muutoksen kynnyksellä. Tarvitsemme vain suuren kriisin, niin kansat hyväksyvät Uuden maailmanjärjestyksen."

Herää kysymys, miksi uskovatkin kieltäytyvät uskomasta Uuteen maailmanjärjestykseen pyrkivän eliitin edustajien omia lausuntoja, joita on siis hyvin paljon muitakin kuin lainaamani Rockefellerin mielipiteet. Miksi ei sitten millään haluta uskoa, että tällainen pahantahtoinen suunnitelma kulisseissa on olemassa, vaikka he itse sen paljastavat?

Kun kerron Raamatun mukaan näistä lopunajoista, en pelottele, kuten Kokkonen ja Mäkelä väittävät minun tekevän, vaan tuon esille Raamatun ilmoitusta eli opetan Kirjoituksia. Mistä lähtien opettaminen on ollut väärin? Jos minä olen pelottelija, niin mitä sitten olivat Ilmestyskirjan järisyttävistä tuomiosta kirjoittanut Johannes tai Jeesus, joka puhui tulevista sodista, nälänhädästä ja maanjäristyksistä?

Olavi Kokkonen kiinnitti huomiota tulevan pedon alueen rajoittumiseen Raamatussa mainittujen entisten suurvaltojen alueisiin Roomasta Persiaan (Iran) asti ja teki siitä johtopäätöksen, että Antikristuksen valtakunta ei tule olemaan maailmanlaajuinen. Olen samaa mieltä: Raamatussa sanat ”koko” tai ”kaikki” eivät ole kirjaimellisesti ymmärrettäviä, vaan tarkoittavat usein suurinta osaa, ei absoluuttisesti kaikkea.

Tämä ei kuitenkaan merkitse sitä, ettei tulevan Pedon imperiumi olisi varsin laaja käsittäen suurimman osan maapalloa. Väitteeni perustuu siihen, että lopunaikana ei ole kyse vain Antikristuksen varsinaisesta valtapiiristä, vaan myös hänen ympäri maailmaa olevien liittolaistensa tuesta. Ilmestyskirjan luvussa 17 puhutaan nimittäin kymmenestä sarvesta eli kymmenestä kuninkaasta, jotka antavat valtansa ja voimansa pedon palvelukseen.

Toivon, rukoilen ja toimin sen puolesta, että Suomi olisi Antikristuksen valtapiirin ulkopuolella. Ensimmäinen askel on ero EU:sta, jonka uskon tapahtuvan lähivuosina.

Sitten muutama sana Juhani Mäkelälle, joka kirjoitti: ”Väitteet salaliittoteorioista ovat lähes kaikki siitä hankalia, että niitä harvoin voidaan todistaa edes ajan kuluessa oikeiksi tai vääriksi.”

Olen samaa mieltä Mäkelän kanssa siitä, että onhan tämä hankalaa. Itsekin olen joutunut usein pohtimaan eri asioita, ovatkohan nuo väitteet totta vai eivät. Mutta en ole niin pessimistinen kuin Mäkelä. Uskon, että ajan kanssa asiat kyllä selviävät. Uskon Jeesukseen, joka sanoi: ”Ei ole kätköä, joka ei paljastuisi, eikä salaisuutta, joka ei tulisi ilmi.” Jeesuskin oli siis salaliittoteoreetikko, mutta hän tiesi, että kaikki ihmisten salaiset juonet tullaan aikanaan paljastamaan ja tuomitsemaan.

Kyse ei siis ole turhasta spekuloinnista, kuten Mäkelä kirjoitti, vaan vakavasta varoittamisesta. Raamatun mukaan lopunaikana tulee nimittäin väkevä eksytys. Pahoin pelkään, että monet uskovatkin maailmanihmisistä puhumattakaan tulevat menemään siihen huijaukseen mukaan, koska he ovat hyväuskoisia, sinisilmäisiä ja Leninin sanoin ”hyödyllisiä idiootteja”, jotka uskovat eliitin vakuuttelut eri toimenpiteiden ja rajoitusten tärkeydestä. Lopuksi harhaanjohdetut uskovat tulevat ottamaan pedonmerkinkin, vaikka Raamattu nimenomaan kieltää sitä ottamasta. Lopputulos on kadotus.

Mäkelä kirjoitti myös, että minä en kirjoituksessani tarjonnut mitään toivon ankkuria, mikä ei pidä paikkaansa, koska kirjoitin lopussa: ”Suomi voisi olla poikkeus yleisestä säännöstä, jos Suomessa vaihtuu hallitus ja valtaan pääsee Jumalaa kunnioittava ja Suomen etuja ajava hallitus. Itse asiassa juuri näin tulee tapahtumaan.” Jos tuo ei ole toivon ankkuri, niin mikä on?

Olen samaa mieltä Vladimir Klimenkon kanssa siitä, että ainoastaan pyhässä Raamatussa on ilmaistuna totuus. Yhdyn myös Vladimirin loppurukoukseen: ”Herra meitä varjelkoon jumalattomilta salaliitoilta!”

Heimo Enbuska sanoi minun maalaavan mitä järkyttävimpiä kauhukuvia maailmasta, ”jossa kaikkien pitää olla samaa mieltä ja jossa kaikkien pitää ottaa myrkyllinen rokotus”. Kyse ei ole kuitenkaan minun kauhukuvastani, vaan Ilmestyskirjan 13. luvun ilmoituksesta.

Enbuska arvosteli myös ruokavarastojen pitoa leimaten sen pelotteluksi. Tässä Enbuska ei noudata muutoin seuraamiensa viranomaisten ohjeita, joiden mukaan jokaisella pitäisi olla kriisin varalta vähintään kahden viikon varmuusvarasto. On myös hyvä muistaa Joosefin viljan varastointi seitsemän vuoden aikana Egyptissä. Oliko sekin pelottelua?

Mitä tulee koronaan, niin en ole epälooginen, vaan koronavirus on sekä rangaistus että toisaalta myös megaluokan huijaus siltä osin, että siihen on tietoisesti ylireagoitu, jotta ihmiset saadaan totutettua kontrolliin ja hyväksymään kaikenlaisia sulkuja ja rajoituksia, jotta yhteiskunnat saataisiin ajettua alas, jotta raunioiden tilalle voidaan alkaa rakentaa alusta (reset) Uuden maailmanjärjestyksen mukaista yhden maailmanhallituksen ja sen johdossa olevan diktaattorin eli Antikristuksen totalitaarisesti hallitsemaa Maailman unionia (MU).

Enbuska kirjoitti, että minulla on esim. koronvirushuijausta vastustaessani poliittisia tarkoitusperiä. Ei ole. Minulla on vain hengellisiä tarkoitusperiä, koska koko hysteriassa on kyse ensisijaisesti pimeyden henkivaltojen toiminnasta ja siten uskovien osalta hengellisestä sodasta. Uskovien ei pitäisi mennä tämän maailman petettyjen ihmisten mukana rahaeliitin, vapaamuurarien ja saatananpalvojien eksytyksen ansaan, vaan kaikki pimeyden teot tulisi paljastaa.

Jossain vaiheessa meidän on kuitenkin kieltäydyttävä tottelemasta viranomaisia eli silloin kun kaikkia vaaditaan ottamaan itseensä pedonmerkki ja kaikkia pakotetaan kumartamaan tulevaa maailmanhallitsijaa tai hänen kuvaansa. Meidän tulee totella enemmän Jumalaa kuin ihmisiä. Tätä oikeaa kansalaistottelemattomuutta voi harjoitella jo nyt esim. siten, että ei ota tulevaisuudessa kaikille pakotettua koronarokotetta.

Raamatun mukaan meidän tietomme on vajavaista. Ymmärrän sen tarkoittavan tavallisen tiedon lisäksi myös Raamatun oikein ymmärtämisen vajavaisuutta. En siksi sano, että minä käsittäisin kaikki raamatunopit tai nykyajan tapahtumat aina ehdottoman oikein, mutta en usko, että kukaan muukaan ihminen voisi sellaista väittää.

Joten tavataan taivaassa Olavi, Juhani, Vladimir ja Heimo! Siellä me saamme vihdoinkin tietää, mikä on oikea ymmärrys mistäkin raamatunkohdasta ja mikä salaliittoteoria oli totta ja mikä ei.

20.10.2020

Lääkärin varoitus koronarokotteesta

Tuleva koronarokote ei ole tavallinen rokote, vaan jotain aivan muuta. Katso oheinen video, jossa on suomenkielinen tekstitys: https://www.youtube.com/watch?v=V3YcySUvhLc&feature=share&fbclid=IwAR1zrceKXtIsK41Ujax1dJ8rtbSj_-jlvLkx0IRHIg64N6XBQyPiq2DgbdY .

Kari Suomalaisen pilapiirros. Sanoma on osuva edelleenkin.

15.10.2020

Jouko Piho:

Helsingin Sanomien pääkirjoitus Kari Suomalaisesta

Tänään 15.10.2020 Helsingin Sanomat teki kunniaa pitkäaikaiselle pilapiirtäjälleen Kari Suomalaiselle julkaisemalla koko sivun pääkirjoituksen Karista otsikolla ”Oman aikansa mestari” sen johdosta, että tänään tulee Kari Suomalaisen syntymästä kuluneeksi sata vuotta.

Mukana on myös yksi Karin piirros, joka on tämän kirjoituksen yllä.

Pääkirjoitus kertaa Karin elämänvaiheita nuorempia lukijoita varten, jotka eivät hänestä välttämättä paljoakaan tiedä, koska Karin v. 1950 Helsingin Sanomissa alkanut loistava ura loppui kuin seinään v. 1991 hänen tekemiensä somalikuvien takia, jotka olivat silloiselle lehden johdolle liikaa, vaikka aiempi päätoimittaja Eljas Erkko oli sanonut: ”Sen pojan piirroksiin ei sitten kosketa.”

Urho Kekkonen oli yksi Karin mieliaiheita. Karin ja Kekkosen välille muodostuikin vuosien mittaan erikoislaatuinen viha-rakkaus –suhde. Vuonna 1977 Kekkonen myönsi kuitenkin Kari Suomalaiselle professorin arvon.

Kari oli arvomaailmaltaan hyvin konservatiivinen, joten hän pilkkasi armotta uusia ilmiöitä, kuten modernia taidetta, rockmusiikkia, nykyarkkitehtuuria, feministejä, rauhanliikettä, naispappeja ja luonnonsuojelijoita. Sittemmin on käynyt ilmi, että Kari oli kuin profeetta, joka oli aikaansa edellä.

Pääkirjoituksessa pohditaan myös sitä, miksi Karia on sopivaa muistella sen sijaan, että hänet vain unohdettaisiin ja julistettaisiin pannaan. Pääkirjoittajan mielestä sellainen Karin syrjäyttäminen olisi kohtuutonta, koska nykyään sopimattomina pidetyt aiheet muodostavat vain pienen osan Karin noin 8000 kuvasta, joista suurin osa on kestänyt hyvin aikaa. Yleisöäänestyksissä Karin suosituimmaksi kuvaksi on noussut vuonna 1954 ilmestynyt kulutuskriittinen piirros, jossa Jeesus kerjää lanttia joulukadulla.

Lopussa pääkirjoitus toteaa: ”Itsenäinen ja itsepäinen Kari Suomalainen oli vuosikymmenien ajan kansallinen instituutio, jota vallanpitäjät pelkäsivät, lukijat rakastivat ja kaikki seurasivat.”

 

14.10.2020
 
Jouko Piho:

Toivoa Suomelle

Näin tänään Helsingissä käydessäni Tuomiokirkon edustalla pysäyttävän julisteen, jossa luki englanniksi Jer. 29:11: "I give you a future with hope" (Minä annan teille tulevaisuuden ja toivon). Allekirjoituksena on God (Jumala).

Minusta on mahtavaa, että Suomen ja Helsingin paraatipaikalla on isokokoisesti nähtävänä Jumalan puhetta.

Sattui vielä kuvaamisen kannalta niin hyvin, että vaikka itse teksti on vähän varjossa kuvaten tulevia vaikeita aikoja, niin taustalla toivon aurinko valaisee upeasti Tuomiokirkkoa. Näin käy myös Suomelle. Suomella on toivoa.
Tri Petri Minkkinen puhumassa 14.10.2020 Tarton rauhan 100-vuotisjuhlassa Helsingissä.

14.10.2020

Jouko Piho:

Tarton rauhan 100-vuotisjuhla

Olin tänään mukana Helsingissä Balderin salissa pidettävässä Tarton rauhan 100-vuotisjuhlassa muistelemassa itsenäisen Suomen ja Neuvostovenäjän välillä 14.10.1920 Viron Tartossa allekirjoitettua rauhansopimusta.

Suomen valtuuskunnan kärkimiehinä olivat silloin J.K. Paasikivi ja Väinö Tanner.

Juhlan alku- ja lopetussanat sanoi Karelia Klubi ry:n (jonka jäsen olen) puheenjohtaja Raimo Partanen. Juhlapuheen piti valtiotieteiden tohtori Petri Minkkinen, joka on myös Karelia Klubi ry:n varapuheenjohtaja.

Minkkisen esityksen nimi oli ”Tie Tarton rauhaan”. Minkkinen aloitti tien kuvaamisen hyvin kaukaa eli jo jääkauden jälkeisestä ajasta 5000 vuotta sitten, jolloin itämerensuomalaiset saapuivat Suomenniemelle. Sen jälkeen Minkkinen kuvasi yksityiskohtaisesti ja monien karttojen avulla Suomen historian kehitystä aina Tarton rauhaan saakka.

Esitelmä oli niin paljon tietoa sisältävä, että yhtäkkiä Minkkiselle tuli muistikatkos ja hän kysyi yleisöltä: ”Mikäs se olikaan sen rauhan nimi, joka solmittiin v. 1323?” Huusin silloin: ”Pähkinäsaaren rauha!"

Minkkisen jälkeen teologian tohtori ja poliitikko Arto Luukkanen piti ansiokkaan esitelmän Tarton rauhasta tuoden esille sen, että monet aikalaiset pitivät rauhaa häpeärauhana, koska Suomi oli joutunut luovuttamaan Repolan ja Porajärven kunnat Venäjälle vastineeksi Petsamon saamisesta. Luukkanen oli kuitenkin sitä mieltä, että Tarton rauha oli niissä oloissa hyvin neuvoteltu rauha eikä parempaa olisi voitu saada.

Olen samaa mieltä. Kun lopussa oli keskustelua ja eräs kuulijoista mainitsi häpeällisenä sen, että Suomi myi itäkarjalaiset ja inkeriläiset eikä ryhtynyt heitä auttamaan, niin osallistuin keskusteluun ja sanoin, että vaikka voidaan ihanteellisesti ajatella, että Suomen olisi pitänyt auttaa myös inkeriläisiä ja itäkarjalaisia Suomen yhteyteen, niin ymmärrän ja arvostan sen ajan virallisen Suomen, kuten presidentti Ståhlbergin, näkemystä, että siinä tilanteessa Suomella ei ollut realistisia mahdollisuuksia oman itsenäisyytensä saavuttamisen lisäksi auttaa vielä heimokansojakin, koska jos sellaiseen olisi ryhdytty, niin se olisi merkinnyt sotaa bolshevikkien hallitsemaa Venäjää vastaan, joka olisi voinut hyvin todennäköisesti päätyä tappioon ja sen myötä mahdollisesti myös Suomen miehitykseen ja oman itsenäisyyden menetykseen.

Valitettavasti sisällökkäässä juhlassa oli vain vähän väkeä eli 15 ihmistä. Hekin olivat kaikki vanhempia ihmisiä ja suurin osa eli 14 oli miehiä.

Haluan lopuksi todeta sen, minkä sanoin myös joillekin ihmisille juhlassa, että uskon, että Suomi saa vielä Tarton rauhan rajat takaisin. Neuvostovenäjä lupasi nimittäin v. 1920, että Tarton rauha on ikuinen. Otetaan nykyinen Venäjä kiinni tästä lupauksesta ja pyydetään sitä korjaamaan Stalinin rikos ja lupauksen rikkominen.

Kuvassa tri Petri Minkkinen puhumassa 14.10.2020 Tarton rauhan 100-vuotisjuhlassa Helsingissä.

12.10.2020

Korona on vuosisadan suurin huijaus

Doctors of Enlightment -järjestössä on yli tuhat lääkäriä, jotka ovat sitä mieltä, että korona on vuosisadan suurin huijaus. 

https://rapsodia.fi/korona-on-vuosisadan-suurin-huijaus/?fbclid=IwAR2NG97rO2oz_LiBS1rUNhceD93kMX44RgPIQm4t3YryCUIeMt8TfCJm8Fs 

10.10.2020

Leninin järkyttävä testamentti

Kirjoitin 11.12.2009 seuraavan artikkelin, joka kuvaa Leninin katumusta ja täydellistä mielenmuutosta, kun hän luki 20.1.1923, noin vuosi ennen kuolemaansa, viimeisen testamenttinsa kokoon kutsutuille kommunistitovereille. En ole koskaan lukenut mitään yhtä järkyttävän riipaisevaa tilitystä tehdyistä virheistä.

Luin tänään 10.10.2020 kirjoitukseni uudestaan ja koin, että on tärkeää julkaista se uudelleen.

Tästä testamentista eivät ihmiset yleensä tiedä mitään, koska se on monista eri syistä salattu tai vaiettu kuoliaaksi. On korkea aika, että Leninin testamentti saatetaan kaikkien ihmisten tietoon.

Miksi?

Testamentin luettuaan kukaan ei kysy enää sitä kysymystä.

Vilho Tahvanainen kertoo kirjassaan ”Miksi Suomi ei käyttänyt etsikkoaikaansa?” (Gummerus, 1973) venäläisen ruhtinaan Dimitri Dimitrejeffin huikean elämäntarinan ensin tsaarin hovissa ja sitten kommunismia rakentamassa Leninin ja Stalinin luottohenkilönä. Sen tähden ruhtinas oli paikalla myös 20.1.1923, kun Lenin, kommunismin käytäntöön täydellisesti pettynyt, mutta äärimmäisen rehellinen mies, ripittäytyi omista ja kommunismin synneistä muiden kommunistijohtajien edessä. Paikalla oli Stalin, Trotski, Kamenev, Zinovjev, Buharin, Kuusinen, Tuhatsevski ja joitakin muita hallituksen jäseniä sekä kominterniläisiä ja sotilashenkilöitä.

 Seuraavassa otteita Tahvanaisen kirjasta sivuilta 271-282.

Aluksi Lenin kiitti työtovereitaan heidän panoksestaan kommunismin hyväksi. Sitten Lenin viittasi erilaisiin vaikeuksiin, jotka on kuitenkin voitettu.

Mutta sen jälkeen Lenin vaihtoi tyylilajia ja alkoi puhua erittäin suorasukaisesti. Seuraavassa Leninin puhetta:

”Mutta, hyvät toverit. Tietäkää, että ellette pysty omassa maassanne Venäjällä toteuttamaan kommunistista ihanneyhteiskuntaa ja antamaan siitä sellaista ihannekuvaa kaikelle maailmalle, niin koko vallankumouksemme on ollut täysin turhaa ja jopa oikeuden tuhoamista. Ellette usko kommunistisen yhteiskuntajärjestyksen kestävyyteen, niin juuri nyt siitä kaikesta on luovuttava ja tehtävä täyskäännös vapaatalouksista ja vapaayhteiskuntamuotoista demokraattista olomuotoa kohti. Jos niin tehdään, niin mitään Sosialistista Neuvostotasavaltojen Liittoa ei pidä missään tapauksessa muodostaa, vaan kaikesta sellaisesta on luovuttava ja annettava jokaiselle kansalle oma määräämisvaltansa.

Tietäessäni, että minun aikani Sosialistisen Venäjän luomistyössä on kulunut loppuun ja tuntiessani, että minun on luovuttava kaikesta siitä voitosta, mikä minulla on nyt käsissäni, on minun sanottava teille, hyvät toverit, ettei se hinta, minkä maksoimme tästä saavutuksestamme, tule milloinkaan takaisin maksetuksi. Voittopalkkiomme hinta: kymmenet miljoonat syyttömästi kuolleet ja tapetut, miljoonien kotien rauniot, miljoonat sotaorvot, kyynelehtivät lesket, raajarikot, invalidit, puute, kurjuus, maasta karkotukset, epäoikeus, ahdistus ja lukemattomat muut hädän ja surun aiheet ovat tuhonneet Venäjän pyhän sielun ja kaiken sen, on aina ollut Venäjän omaa, itsellistä ja aitoa.

Kommunismin tulo Venäjälle kaiken tämän tapahtuneen menetyksen jälkeen on ollut suuri onnettomuus juuri siksi, että se oli tuotava tänne sodan ja kärsimyksen kautta. Ja siitä ikuisesti, nyt ja aina, historian lehdillä kautta vuosituhansien nimellisesti osoitetaan meitä sen täytäntöönpanijoita, ajattelemattomia vallantavoittelijoita, vain omia etujamme ajaneita, vähäistä, pientä joukkoa. Jos kaikki voittomme olisi saavutettu vapaehtoista tietä, demokraattisin ja parlamentaarisin keinoin, niin se olisi ollut suuri voitto koko kommunistiselle maailmalle ja todellinen kommunismin hyvä siemen. Kaikki, mikä saavutetaan sodalla, väkivallalla, pakolla ja riistonomaisuudella, ei johda pysyvään onneen eikä pysyvään rauhaan. Sota on mielettömyyksien hedelmä. Kaikki hyvä saavutetaan rauhanomaisin, demokraattisin keinoin, ei väkivallalla eikä pakolla.

Hyvät toverit. Minun on pakko tunnustaen sanoa se teille kaikille, että kaikki se minkä olen tehnyt kommunismin eteen väkivallalla, viekkaudella ja voimalla, on ollut pahasta. Ajattelemattomasti ja virheellisesti olen menetellyt uskoessani, että ainoastaan omat näkemykseni yhdessä marxilaisen ideologian kanssa olisivat ne yksinomaiset ja oikeaan johtavat periaatteet, jotka voivat olla ihmiskunnan avuksi ja hyväksi.

Kun pakolaisvuosinani itkien uneksin kommunistisesta vallankumouksesta, rukoilin voimaa kestämään väkivaltaa ja kestämään veren vuodatuksen, kuoleman ja hävityksen riehumista, niin kaikki ne olen saanut nähdä ja kokea, nauttiakin niistä, mutta minun on sitä jälleen kerran itkien kaduttava ja tunnustettava, että olen ollut mieletön. Nyt minä tiedän, että kaikki väkivalta koituu ihmiselle itselleen vahingoksi ja kansakunnalle tuhoksi.

Te itse tiedätte, mihin olemme joutuneet. Kaikki on mennyttä. Oikeus, totuus ja armokin on mennyttä. Olemme ihmiskunnan hylkäämiä ja halveksimia. Jälkipolvet kiroavat meitä enemmän kuin siunaavat. Siihen heillä on syytäkin.

Kommunistisessa yhteiskunnassa ei ihmistä ole olemassakaan. On ainoastaan johtajisto – harvainvaltadiktatuuri – ja kansa todellisena työnumerona, jota johtoporras ohjaa ja siirtelee oman mielensä mukaan.”

Sitten Lenin alkoi antaa käytännön ohjeita oikeamman kommunismin rakentamiseksi, kuten että talonpojille pitäisi antaa helpotuksia, vapaaehtoista yritteliäisyyttä tulisi kohottaa, teollisuudelle pitäisi antaa toimintavapautensa ja kaupalle luonnollisen muotonsa.

Sen jälkeen Lenin alkoi puhua eri kansojen, kuten Ukrainan, vapauksien puolesta. On erityisen huomattavaa, mitä Lenin puhui koskien Suomea ja Karjalaa. Näin Lenin:

”Suomen asioihin ei pidä millään tavalla riistonomaisesti sotkeutua eikä sallia, että kostonhaluiset suomalaiskommunistit puuhaavat Venäjältä käsin isänmaataan vastaan. On muistettava, että ken vihaa ja halveksii sekä hautoo kostoa isänmaataan ja synnyinkansaansa vastaan, ei ole koskaan sen arvoinen, että ansaitsisi toisenkaan kansan luottamuksen. Ken kansansa pettää, hän pettää myös toisen kansan, josta on hakenut turvapaikkaa. Tämän haluan sanoa erityisesti sinulle, toveri Otto Wille Kuusinen, joka niin paljon puuhaat ja puhut kansaasi vastaan ja samalla siitä saatte kaikki te muutkin ulkomaiset vieraamme. Sinusta, Otto Wilhelmovits, ei ole omavaltaiseksi kansanjohtajaksi enempää Suomi – kuin Karjala –nimisessä itsenäisessä valtiossa. Sinussa piilee vihan ja koston siemen, mikä ei ole oikein kansanjohtajalle.

Karjalan miehet ovat lukuisia kertoja pyytäneet itsenäisyyttään ja se on heille jo ennen Tarton rauhansopimusta luvattu. Tarkistakaa Tarton rauhan sopimuskohdat ja ne mahdollisuudet karjalaisten ja suomalaisten kanssa niin sopien, että karjalaisille on annettava omatahtoinen mahdollisuus joko itsenäisyyden saamiseksi tahi vapaaehtoiseksi liittymiseksi Venäjään tahi Suomeen. Vähintään on heille toteutettava täydellinen Tarton rauhansopimuksen mukainen autonomia. Mutta heille on luvattu jo aikanaan Karjala omaan hallintaansa. Antakaa se heille. Venäjällä on tarpeeksi aluetta ja maata idässä, lännessä, etelässä kaikkien ilmansuuntien välillä.”

Lopuksi Lenin kehotti:

”Vapauttakaa kaikki poliittiset vangit. Vankileirien ovet ja portit on avattava heti. Ihmiset eivät ole kahleissa pidettäviä petoja. He ovat ihmisiä, joille jokaiselle kuuluu oikeus, veljeys, vapaus ja tasa-arvoisuus. Siitähän me aina puhumme. Sen puolesta olemme taistelleet ja sitä olemme julkisesti julistaneet. Miksi siis itse tekisimme sitä, mitä emme pidä oikeana ja tasa-arvoisena. Tehkää nyt heti mitä olemme luvanneet kaikkien kohdalla. Vapauttakaa kaikki ihmiset pois poliittisesta vankeudesta.

Loppujen lopuksi pyydän: Karkottakaa kaikki ulkomaiset kommunistit ja muutkin virkapaikattomat pois maastamme. Hajottakaa Komintern ja tehkää Venäjästä itsenäinen, ulkovalloista ja vieraista mielipiteistä riippumaton oikeudenmukainen Venäjä – kommunistisen maailman äiti. Rakentakaa, älkää hajottako.

Tehkää niin kuin olen sitä teiltä tässä pyytänyt ja sen pyyntöni ja vakaumukseni vakuudeksi tähän kirjoittanut nimeni Moskovassa, toisena päivänä tammikuuta 1923. Vladimir Iljits Uljanov – Lenin.”

Tähän loppui Leninin puhe ja hänen testamenttinsa. Miten tähän järisyttävän rehelliseen ja kommunismia perin juurin arvostelevaan puheeseen suhtauduttiin?

Vilho Tahvanaisen kirja jatkaa:

”Kukaan läsnä olleista ei sanonut mitään. Oli kuin ukkossalama olisi moukaroinut kaikkia ja tyrmistyttänyt heidät nukuksiin.

Lenin ojensi yhden testamentin Trotskille, toisen Stalinille ja kolmannen yhteisesti Buharinille ja hänen vieressään istuville. Neljäs kappale jäi Leninille itselleen hänen eteensä pöydälle. Otin sen siitä hetkeä myöhemmin käteeni ja luin sen moneen kertaan. Lenin ei estellyt, vaikka kirjoitin siitä asioita paperille itseäni varten.”

Sitten kaikki toverit lähtivät pois, ensin Kamenev, sitten Stalin ja sen jälkeen kaikki muut. Lopulta Dimitrejeff lähti pois jäljennettyään Leninin testamentin.

Dimitrejeff kirjoitti lopuksi:

”Ajattelin ettei entistä umpipahaa kommunistia tainnut enää hänessä (Leninissä) olla. Millä tavalla Isä Hospod (viittaus ortodoksiseen uskontoon) suhtautuisi häneen tuomiopäivänä? Antaisiko hän Leninille anteeksi miljoonien syyttömien kuoleman, surut ja murheet, jotka hän testamentissaan tunnusti?”

Jouko Pihon kommentti 11.12.2009

Mitä tähän voi enää mitään sanoa?

Olo on sanaton.

Haluan kuitenkin yrittää sanoa jotakin.

Olen tiennyt kommunistisen Venäjän diktatuurisista pakkotoimista, toisella tavalla ajattelevien mielivaltaisista rangaistuksista, kuolema heti tai hirveä vankileiri, jo vuosikymmenien ajan, silloinkin, kun monet Suomessa väittivät, ettei Neuvostoliitossa ole mitään vainoja toisinajattelijoita tai uskovia kohtaan eikä mitään vankileirejä ole paitsi rikollisille.

No, silloin minua ja monia muita ei uskottu, koska haluttiin uskoa Neuvostoliiton ja suomettuneen Suomen tiedotusvälineitä.

Minäkään en ole kuitenkaan koskaan kuullut ennen tätä hetkeä, syksyllä 2009, että itse Lenin katui Venäjän kommunistista kokeilua nähtyään, että hänen itsensä ajama raaka väkivaltaisuus ei johtanutkaan ihanneyhteiskunnan syntymiseen. Valitettavasti Leninin testamenttia ei noudatettu, vaan Neuvostoliitto ajautui Stalinin aikana yhä syvemmälle mielivaltaisen raakuuden ja vainoharhaisen poliisivaltion tielle.

Vilho Tahvanainen julkaisi kirjansa jo v. 1973. Minä, joka olen tutkinut paljon Suomen lähihistoriaa, sain kuulla Tahvanaisen kirjasta vasta tänä syksynä 2009.

Miksi näin on?

Ilmeisesti siksi, että ensinnäkin Tahvanaisen kirja vaiettiin kuoliaaksi sen ilmestyessä suomettuneella 1970-luvulla ja toisekseen Tahvanaisen kirjan on sen jälkeen ja yhä tänä päivänä väitetty olevan vain mielikuvitusta ja huuhaata eli se on edelleenkin vaiettu kuoliaaksi.

Minä uskon, että Vilho Tahvanainen oli rehellinen mies ja puhui totta, vaikka vielä tänä päivänä väitetään, että Tahvanainen olisi keksinyt kaiken eli kaikki olisi huuhaata. Julkaisen tämän kirjoitukseni isänmaanystävän, Vilho Tahvanaisen, ja rehellisen historiankirjoituksen kunniaksi sekä kommunistien mielivaltaisten uhrien muistoa kunnioittaen ja historiankirjoituksen totuudenmukaista esilletuloa toivoen.

Jos jonain päivänä käy niin, että Vilho Tahvanaisen kertomat asiat todetaan oikeasti huuhaaksi, niin silloin vedän väitteeni anteeksipyytäen takaisin.

En usko kuitenkaan, että sellainen päivä koittaa kohdalleni.

Uskon sen sijaan, että suomettuneiden ja jälkisuomettuneiden, yhtä oikeaa historian näkemystä pönkittävien tiedemiesten täytyy muuttaa kivettynyttä historiannäkemystään vastaamaan enemmän tosiasioita kuin politiikkaa ja omaa egoansa. Se taas vaatii moraalista ryhdikkyyttä, mitä löytyy valitettavan harvoin.

Jouko Pihon kommentti 10.10.2020

Leninin testamentin esiintuomat tosiasiat kommunismin pimeästä ja väkivaltaisesta puolesta tuovat tänä päivänä mieleen sen, että historia toistaa itseään eli samaa kommunistista utopiaa ollaan jälleen väen vängällä rakentamassa, jota Lenin jo kuvaili näin: ”Kommunistisessa yhteiskunnassa ei ihmistä ole olemassakaan. On ainoastaan johtajisto – harvainvaltadiktatuuri – ja kansa todellisena työnumerona, jota johtoporras ohjaa ja siirtelee oman mielensä mukaan.”

Valitettavasti ihmiset eivät tätä käsitä. He luulevat, että raha- ja valtaeliitti ajaa hyvää tarkoittaen heidän parastaan, vaikka kyse on vain hyvän varjolla tapahtuvasta massiivisesta aivopesusta harvainvallan haluamaan suuntaan, mikä on oligarkian diktatuurinen valta, jossa kaikki muut ovat vain ylempien tahtoa kyselemättä toteuttavia orjia samaan tapaan kuin oli Neuvostoliitossa.

Neuvostoliitto olikin maailman eliitiin pilottikokeilu, joka meni pieleen, mutta josta saatuja kokemuksia käytetään hyväksi, kun maailmaan luodaan parhaillaan globalistista uutta Neuvostoliittoa, jonka esiasteena on EU eli Euvostoliitto ja lopulta MU eli Maailman unioni, jonka johtoon astuu Stalinia tuhat kertaa pahempi diktaattori.

Mitä vielä tulee Leniniin, niin jos hänen katumuksensa oli todella aitoa ja jos hän ennen kuolemaansa uskoi Jeesukseen ja hänen armoonsa, niin voi olla hyvinkin niin, että massamurhaaja Lenin pääsi lopulta taivaaseen. Jos näin on, niin taidanpa vaihtaa muutaman sanan rakkaan veli Leninin kanssa.

 

8.10.2020

Jouko Piho:

Hyvän varjolla diktatuuriin pyrkiminen

Maailmaa todellisuudessa taustalla hallitseva raha- ja valtaeliitti ja sitä orjamaisesti seuraavat eri maiden hallitukset tarvitsevat päämääräänsä eli Uuden maailmanjärjestyksen mukaiseen yhteen maailmanhallintoon pääsemiseksi eri kansojen ihmisten hyväksynnän.

Otan tässä esille kolme viime vuosina käytettyä sumutustaktiikkaa, jonka mukaan puhutaan yhtä, mutta ajetaan salassa ihan muuta. Tarkoituksena on eksyttää hyväuskoisia ihmisiä kannattamaan eliitin ajamia asioita, koska ne kuulostavat niin hyviltä.

Aloitan maahanmuutosta, joka esitetään humanitaarisena hätää kärsivien pakolaisten auttamisena eli vedotaan ihmisten säälintunteeseen ja auttamishaluun. On kuitenkin täysin kiistämätöntä jopa YK:n raporttien mukaan, että suurin osa esim. Eurooppaan väkisin tunkeutuvista ihmisistä ei ole missään hädässä, vaan he ovat elintasopakolaisia, jotka haluavat Euroopasta parempaa elämää joko työn kautta tai sitten elämällä runsaan sosiaaliturvan varassa koko loppuelämänsä. On myös tullut ilmi, että suurin osa v. 2015 Suomeen tulleista irakilaisista oli itse asiassa sotilaskarkureita.

Koko maahanmuuttoinvaasio onkin täysin eliitin suunnittelema ja esim. Soroksen rahoittama, jotta nykyiset kansallisvaltiot saadaan tuhottua, jotta niiden tilalle voidaan rakentaa Uuden maailmanjärjestyksen mukainen uusi yhteiskunta, jossa kaikki ovat samaa eliittiä palvelevaa orjamassaa.

Otan toisena esimerkkinä esiin ilmastonmuutoshysterian, joka perustuu vääriin tietoihin, mutta jonka tarkoituksena onkin vain ajaa kansojen taloudet alas, jotta niiden tilalle voidaan pystyttää yksi diktatuurin alainen maailmantalous. Tähänkin huijaukseen monet ihmiset lähtevät mukaan, varsinkin vihervasemmistolaiset, koska se kuulostaa hyvältä, vaikka kyseessä onkin vain suuren luokan kusetus.

Kolmantena esimerkkinä voisin mainita nykyisen koronavirushysterian, joka on täysin tarkoitushakuisesti liioiteltu ja elää vain siksi, että eliittiä totteleva valtamedia rummuttaa koronasta joka päivä. Samaan aikaan ei kuitenkaan pidetä meteliä eikä aseteta yhteiskunnan toimintaa lamauttavia rajoituksia monista muista taudeista, joihin ihmisiä kuolee paljon koronaa enemmän.

Johtopäätös on selvä: eliitti pyrkii kaikkea kontrolloivaan maailmanhallitukseen siten, että se totuttaa ihmisiä alistumaan monenlaisiin rajoituksiin muka heidän itsensä ja yhteisen hyvän nimissä, vaikka heillä on ketunhäntä kainalossaan ja he pyrkivät vain maailman hallitsijoiksi valvomaan kaikkia muita ja tietenkin laittamaan eri mieltä olevat vankiloihin tai teloitettaviksi.

Surullisinta on se, että suurin osa ihmisistä ei pysty uskomaan ja ymmärtämään, että kaiken tämän hyvältä kuulostavan puheen taustalla on pahuuden voimia, itse asiassa Saatana itse. Eli kun ihmiset ovat mielestään ajavinaan jotain hyvää asiaa, he toimivatkin tietämättään Perkeleen agentteina.

Lopunaikana kirjoitukseni aihe hyvän varjolla diktatuuriin pyrkimisestä tulee täydellisimmin ilmi tulevan Antikristuksen suunnitelmassa, että kaikkiin ihmisiin tulee laittaa pankki- ja henkilötiedot sisältävä mikrosiru, jota ilman ihmiset eivät voi ostaa tai myydä mitään, kuten Ilmestyskirjassa kerrottiin pakollisesta pedonmerkistä jo lähes 2000 vuotta sitten. Tämä sirutuspakko tullaan perustelemaan monilla hyvältä kuulostavilla syillä, kuten että ihmisen ihossa olevaa henkilökorttia ei voida väärentää, hukata tai varastaa. Kuulostaa hyvältä ja taas suurin osa ihmisistä hyväksyy nämä perustelut tajuamatta, että heitä viedään samalla raha- ja valtaeliitin orjuuteen.

Tukholman syndrooma tulee toistumaan eli ihmiset tulevat rakastamaan orjuuttajiaan pitäen heitä suurina hyväntekijöinä.

8.10.2020

Jouko Piho:

Pencen ja Harrisin väittely

USA:n varapresidenttiehdokkaat, republikaanien Mike Pence ja demokraattien Kamala Harris kohtasivat tänään televisioidussa vaaliväittelyssä, jonka moderaattorina toimi Susan Page.

Keskustelu oli Trumpin ja Bidenin kohtaamiseen verrattuna paljon rauhallisempaa ja sivistyneempää, jopa melko ystävällistä ajoittain.

Mutta nyt tapahtui paljon sellaista, että annettu aika ylitettiin eikä kaikkiin kysymyksiin edes vastattu.

Molemmat halusivat mielellään myös palata edelliseen puheenaiheeseen, vaikka uusi teema oli jo vuorossa, koska oli ilmeisesti jäänyt jotain heidän mielestään tärkeää sanomatta.

Faktoista väittelijät olivat kovasti eri mieltä. Tämä on kyllä aika ongelmallista, kun esim. Harrisin mielestä Trumpin aikana on menetetty 200 000 työpaikkaa, mutta Pencen mukaan työpaikkoja on Trumpin aikana tullut Amerikkaan 500 000 lisää. Samoin Harrisin mukaan Trumpin hallinto on pahoin epäonnistunut koronaviruspandemian hoidossa, kun taas Pencen mielestä Trumpin hallinto on onnistunut hoitamaan asiat todella hyvin.

Kokonaisuutena sanoisin, että molemmat onnistuivat väittelyssä paremmin kuin Trump ja Biden. En näe kumpaakaan voittajana, vaan tämän väittelyn lopputulos oli tasapeli.

Mitä tulee itse vaaleihin, niin toivon tietysti Trumpin ja Pencen voittoa, koska olen samaa mieltä heidän kristilliskonservatiivisista arvoistaan.

Vaikka Biden ja Harris ovat ihmisinä miellyttäviä ja molemmat uskovia, kuten Harris sanoi, niin vierastan voimakkaasti heidän liberaaleja käsityksiään, kuten myöhäisen abortin salliminen ja marihuanan laillistaminen. Harris toisti väittelyssäkin ikivanhan epätotuuden, että naisella on oltava oikeus päättää omasta kehostaan, kun nainen ei abortissa kuitenkaan päätä omasta kehostaan, vaan hänen kohdussaan olevan toisen elävän ihmisen kehon elontaipaleen lopettamisesta, jolloin kyseessä on tietoinen murha.

 

Joku 11.11.2020 11:56

Suomen sisäministeri ei eroa vaikka kansallinen turvallisuus romahtaisi terroristien suojelun ja suosimisen takia. Erilaista on politiikka Virossa ja Suomessa.

Allan 07.11.2020 06:26

Vesileimattu? Hyvä. Jos leimaamattomia löytyy, niin Trumpin hallinnolla ja kannattajilla on ollut parempi tilaisuus ja motiivi ujuttaa jokkoon väärennettyjä.

Allan 07.11.2020 02:57

Trump antoi koronan levitä. Sadattuhannet kuoli ja sadattuhannet eivät kykene äänestämään Trumpia sairaana. Oma tyhmyys kun menee vaalit tiukoille.

J A Saari 30.10.2020 18:04

Saamelaiset Norjassa eivät käuytä maskeja yksikään.Yksi SuomenSaamelainen uskova informoi jokaista ja sana tehosi.Mutta Suomenpuolella kaikki olivat maskitettu

uskon Jeesukseen 29.10.2020 21:28

https://m.youtube.com/watch?v=jToMeiF3ORw
Jeesuksen veressä voima on/J.Stockholm/instrumentaali

Seurannut 29.10.2020 21:16

https://www.nowtheendbegins.com/?s=great%20reset
Tapio, katso myös Nowtheendbeginsin kirjoitukset aiheesta.

Seurannut 29.10.2020 21:07

https://holyspiritwind.net/2020/07/agenda-2030-will-be-stopped-or-no-flesh-would-be-saved/#more-348
Jouko, Jumala varmaankin puuttuu tuohon Great Resetiin

Seurannut 31.10.2020 12:23

Kuinka meidän Jeesukseen uskovien tulee siis varautua Great Resetiin?

Jouko Piho 30.10.2020 11:08

Jumala ei puutu Suureen nollaukseen, vaan sallii sen tuomiona ihmisten synneistä ja Jumalan hylkäämisestä sekä tienä kohti Antikristuksen valtaa.

Tapio Peltoniemi 29.10.2020 13:34

Kirjoitus nollauksesta. Upeaa fantasiaa! Käy elokuvakäsikirjoitukseksi sellaisenaan.
Toivottavasti kukaan ei erehdy luulemaan sitä tosimielessä kirjoitetuksi.
.

Allan 07.11.2020 03:00

” Kirjoitukseni on tehty tosimielessä. Niin tulee käymään kuten kirjoitin”

Ja jos ei käy, niin se tietenkin johtui juuri sinun rukoilustasi.

Seurannut 29.10.2020 21:11

Tapio, kyllä tuo suunnitelma on totta, eri asia missä määrin Jumala antaa sen toteutua.Katso oheisvideot. Jouko, 1. video ei auennut.

Jouko Piho 29.10.2020 19:58

Kirjoitukseni on tehty tosimielessä. Niin tulee käymään kuten kirjoitin.

Ensa no Kuka 29.10.2020 15:28

Mielestäni nollauskirjoitus on kirjoitettu tosimielessä. Voi olla totta.

Allan 25.10.2020 10:28

Älä käytä maskia.
Tieto ei tullut valon olennoilta.
1960 ei pyhähenki ollut asialla, silloin nurmikolla. Tämä halutaan salata sensuurilla.

Maaret 25.10.2020 08:28

Sekavuutta selventää hieman jos käyttää sanaa "geenimuunneltu" sanan "nanoteknologia" tilalla. Näitä teknologiasanoja käytetään että asia kuulostaisi modernilta

Maaret 25.10.2020 08:32

jos kehoon piikitetään metallia kuten elohopea-adjuvanttia niin se ei tarkoita että ne ovat jotain metallilähettimiä. Ilman hysteriaakin myrkyt ovat myrkkyjä.

Maaret 25.10.2020 08:30

siksi ne eivät hajoa elimistössä vaan jäävät "ikuisesti" myrkyttämään kehoa. Metallit ovat aina myrkkyjä, niitä laitettiin ihmiseen jo amalgaamipaikoissa.

Maaret 25.10.2020 08:29

Kaikki GMO-aineet ovat teknologisesti eli keinotekoisesti muutettua biologiasta materiaa ja siksi vaarallista. Elimistö ei osaa käsitellä vieraita aineita ja

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia