J. Pihon kirjoja 3

26.9.2022

Profetioita 4 on ilmestynyt

Uusin ja 18. kirjani Profetioita 4 on ilmestynyt tänään 26.9.2022.

Profetioita 4 on jatkoa keväällä 2016 ilmestyneelle kirjalleni Profetioita ja syksyllä 2018 julkaistulle kirjalleni Profetioita 2 ja loppuvuodesta 2020 ilmestyneelle kirjalleni Profetioita 3.

Olen jaotellut profetiat, unet, näyt ja ilmestykset 19 eri aihealueeseen. Sanomia on myös eri maille, kuten Suomelle, Venäjälle, Yhdysvalloille ja EU:lle.

Mukana on monia tuomio- ja rangaistusprofetioita myrskystä, nälänhädästä, koronasta, Kolmannesta maailmansodasta, maapalloa kohtaavasta iskusta sekä Venäjän armeijan suorittamasta Suomen osittaisesta miehityksestä, mutta sen vastapainoksi on rohkaisevia sanomia tulevasta hengellisestä herätyksestä ja siunauksesta.

Henkilöön liittyviä profetioita on Donald Trumpista, Antikristuksesta, Paavo Väyrysestä ja itsestäni.

Toivon, että kirjan profeetalliset sanomat voivat olla rohkaisuksi, varoitukseksi ja kehotukseksi parannuksentekoon ja Jumalan tahdon mukaiseen elämään.

Me elämme lopunaikoja. Jumalan valtakunta maan päällä lähestyy.

177-sivuisen ja monia valokuvia sisältävän kirjan hinta on 17 e + postimaksu. Kirjaa voi tilata minulta Messengerin tai sähköpostin (jouko.piho@kolumbus.fi) kautta tai verkkokaupastani osoitteessa www.jouko-piho.fi .

19.8.2022

Lopunaika 4

17. kirjani Lopunaika 4 (198 sivua) on ilmestynyt.

Myös tässä kirjassani on poliittisia ja yhteiskunnallisia kirjoituksiani ja monesti teräviäkin kannanottojani hyvin erilaisista aiheista sekä lopussa 26 kirja-arviota, yksi elokuva-arvio ja yksi sarja-arvio.

Käsittelen aiheita laidasta laitaan, kuten koronaa, sananvapautta, Venäjää, Yhdysvaltoja, Ukrainan sotaa, globalismia, Uutta maailmanjärjestystä sekä monia muita kiinnostavia teemoja.

Uutuutena on 101 lyhyttä ja iskevää kannanottoani ajankohtaisista asioista. Hinta 17 euroa + postikulut.

Kirjoja voi tilata osoitteesta Jouko Piho Valkolammentie 26 c F 47 07910 Valko, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi, puhelinnumerosta 040-8281759, Facebookin yksityisviestin kautta tai nettisivujeni (www.jouko-piho.fi) Verkkokauppa-osiossa.

Kuvana on poikkeuksellisesti kirjani takakansi.


20.11.2021
 

Jouko Piho:

Joululahjavihje

Haluaisin antaa joululahjavihjeen: mitä jos antaisit joululahjaksi jonkin kirjoittamani mielenkiintoisen kirjan?

Pyydettäessä voin kirjoittaa alkuun signeerauksen.

Kirjani ja niiden joulun kunniaksi reippaasti alennetut hinnat ovat:

1. Ihmeellinen Israel (159 sivua), julkaistu v. 2016. Kokoelma syksyn 2015 Israelin matkani 141 mielenkiintoisesta raportista 160 kuvan kanssa. Turistikohteiden selostamisen lisäksi kirjassa on useita henkilöhaastatteluja sekä kirjoituksia alijasta (juutalaisten maahanmuutosta) ja juutalaisten oikeudesta koko Israelin maahan. Kirja sopii myös erinomaiseksi opas- ja tietolähteeksi Israelin historiasta, nähtävyyksistä ja nykypäivän elämästä. Hinta 10 euroa + postikulut.

2. Profetioita (210 sivua), julkaistu v. 2016. 10 vuoden aikana nettisivuilleni keräämiäni unia, näkyjä ja profetioita. Tuloksena on vaikuttava ja kiintoisasti kuvitettu 140 profetian kooste 33 eri aiheesta. Hinta 10 euroa + postikulut.

3. Lopunaika (188 sivua), julkaistu v. 2016. 10 viime vuoden aikana kirjoittamiani kiinnostusta ja kohuakin herättäneitä rohkeita artikkeleita ajastamme ja tulevaisuudesta, varsinkin illuminaateista ja Uudesta maailmanjärjestyksestä. Mukana on myös 28 kiinnostavaa kirja-arviota. Hinta 10 euroa + postikulut.

4. Outo tie (409 sivua), vuonna 2005 ilmestyneen mukaansatempaavan ja huippukiinnostavan elämäkertakirjani uusintapainos v. 2016, joka on herättänyt suurta huomiota sekä puolesta että vastaan. Hinta 15 euroa + postikulut.

5. Ihmeellinen Israel 2 (114 sivua), julkaistu v. 2016. Kevään ja kesän 2016 Israelin matkani 85 kiintoisaa raporttia 90 kuvan kanssa. Selostan kirjassani monia tunnettuja nähtävyyksiä, mutta käsittelen myös matkani aikana olleita juutalaisten juhlia. Lisäksi kirjassa on useita henkilöhaastatteluja, enimmäkseen raportteja Israelissa asuvista suomalaisista, mutta mukana on myös holokaustista selviytyneen juutalaisen elämäntarina. Kirjassa on myös useampia kirjoituksia siitä, että Jumala on luvannut koko Israelin, myös Länsirannan eli Juudean ja Samarian, juutalaisille ja israelilaisille ikuiseksi perintömaaksi. Tämän todistavat Raamatun lisäksi myös Koraani, arkeologiset löydöt ja historialliset tosiasiat. Hinta 10 euroa + postikulut.

6. Sanalastuja (121 sivua), julkaistu v. 2016. Yhden sanan pohjalta tekemiäni pikku pohdintoja eri aiheista.
Näille lyhyille kirjoituksille on yhteistä lyhyys, iskevyys, herättävyys, ajankohtaisuus, profeetallisuus ja tiivis, mutta mielenkiintoa herättävä kirjoitustapa.
Koska netissä alun perin julkaistut kirjoitukset saivat myönteisen vastaanoton, päätin, että kun niitä kertyy tarpeeksi, niistä voisi koostaa kirjan.
Sanalastuja – Juhani Ahoa hiukan matkien – tuli vuolluksi lopulta 112 kappaletta.
Nämä kirjoitukset syntyivät siten, että koin saavani ylhäältä Jumalalta yhden sanan. Loppuvaiheessa myös vaimoni Ritva ehdotti minulle useita sanoja. Istuin sitten kirjoittamaan, mitä tunsin, että minulle annettiin sanottavaa siitä sanasta. Hinta 10 euroa + postikulut.

7. Jouko Pihon psalmeja (125 sivua), julkaistu v. 2017. Aloin kirjoittaa omia psalmeja 18.10.2016 ja julkaisin niitä Facebookissa ja nettisivuillani www.jouko-piho.fi osiossa Kirjoituksia 2. Kun inspiraatio jatkui ja psalmeja tuli aina vain lisää ja kun ihmisiltä alkoi tulla hyvin rohkaisevaa palautetta, päätin, että kun psalmeja on kertynyt tarpeeksi, niistä on syytä tehdä kirja.
Tulokseksi tuli 120 Jouko Pihon psalmia elämän eri aiheista aivan kuten alkuperäisissä Raamatun psalmeissakin.
En vertaa omia psalmejani Raamatun vastaaviin, mutta koen kuitenkin sanan ”psalmi” käytön oikeaksi, koska juuri se sana kuvaa mielestäni parhaiten näiden runojen, virsien, laulujen eli psalmien sisältöä. Hinta 10 euroa + postikulut.

8. Puhuttelevia raamatunkohtia (129 sivua), julkaistu v. 2017. Sain 18.2.2017 ajatuksen, että alan julkaista Facebookissa joka päivä jonkin raamatunkohdan, jonka koen itse puhuttelevaksi ja lisään siihen omia kommenttejani.
120 raamatunkohdan jälkeen koin, että aineistoa on riittävästi kirjaksi asti. Toivon kaikille innoittavia lukuhetkiä Raamatun ja siitä saamieni ajatusten parissa! Hinta 10 euroa + postikulut.

9. Ihmeellinen Israel 3 (154 sivua), julkaistu v. 2018. Monipuolinen opas- ja tietokirja Israelista, jossa on 89 kiintoisaa raporttia ja 117 kuvaa kevään 2018 Israelin matkastani. Selostan monia tunnettuja nähtävyyksiä, ensi kertaa myös Länsirannalta eli Samariasta. Lisäksi kirjassa on useita henkilöhaastatteluja, enimmäkseen raportteja Israelissa asuvista suomalaisista. Tälle matkalleni antoi erityistä sisältöä myös sen aikana tapahtuneet historialliset kohokohdat: Israelin valtio täytti 70 vuotta, Amerikan suurlähetystö siirtyi Jerusalemiin ja Israel voitti euroviisut. Tuon kirjassa esille myös Israelin tämän päivän elämää kuvailemalla poliisin toimintaa, liikenneruuhkia ja juutalaisten juhlia, kuten puurimia, pääsiäistä, bar mitsvaa ja ympärileikkausta, mutta myös jatkuvia jännitteitä ja sodan uhkaa Israelin ja sen vihollisten välillä, minkä kanssa israelilaiset ovat vain yksinkertaisesti oppineet elämään. Hinta 10 euroa + postikulut.

10. Lopunaika 2 (206 sivua), julkaistu v. 2018. Jatkoa keväällä 2016 ilmestyneelle Lopunaika-kirjalleni. Myös tässä kirjassani on kirjoituksiani ja kannanottojani hyvin erilaisista aiheista sekä lopussa 25 kirja-arviota ja kolme elokuva-arviota.
Käsittelemiäni aiheita on laidasta laitaan kansallismielisyydestä maahanmuuttoon, Trumpista Venäjään, mafiasta Antikristukseen, mediasta pankkeihin, populismista kreationismiin ja islamista johtajuuteen sekä monia muita kiinnostavia teemoja. Hinta 10 euroa + postikulut.

11. Profetioita 2 (132 sivua), julkaistu v. 2018. Jatkoa keväällä 2016 julkaisemalleni kirjalle Profetioita.
Eniten on eri ihmisten näkemiä unia, näkyjä ja profetioita Suomelle, mutta paljon on myös sanomia Amerikalle, Venäjälle ja Israelille.
Sen lisäksi on yksityisiä henkilöitä, kuten Donald Trumpia, Hillary Clintonia, Barack Obamaa, Vladimir Putinia, Paavo Väyrystä ja minua koskevia profetioita. Hinta 10 euroa + postikulut.

12. Ihmeellinen Israel 4 (146 sivua), julkaistu v. 2020. 88 raporttia Israelista talvella 2019 ja 2020. Tämä neljäs Israel-kirjani on jatkoa kolmelle edelliselle Israel-kirjalleni.
Olin Israelissa 30.11.2019 - 24.2.2020 välisenä aikana. Olin ensin majoitettuna kahdeksan viikkoa Kesareassa, sitten kolme viikkoa Jerusalemissa ja lopulta yhden viikon Haifassa.
Olen käsitellyt tässä kirjassa sellaisia aiheita, juhlia, paikkoja, ihmisiä, tapahtumia, seurakuntia ja järjestöjä, joista en ole kirjoittanut aiemmissa kirjoissani. Tarkoitukseni on lisätä oikeaa tietoa Israelista sekä synnyttää Israel-rakkautta sekä halua siunata Israelia, kuten Raamattu kehottaa. Hinta 10 euroa + postikulut.

13. Aforismeja (65 sivua), julkaistu v. 2020. 292 lyhyttä, tiivistä ja ytimekästä aforismia 83 eri aiheesta, niin moraalista, uskonnosta, politiikasta kuin elämästä ylipäätään. Laitoin mukaan myös kirjoitusajankohdan, koska silläkin voi olla merkitystä. Hinta 10 euroa + postikulut.

14. Lopunaika 3 (199 sivua), julkaistu v. 2020. Jatkoa v. 2016 ilmestyneelle Lopunaika-kirjalleni ja v. 2018 julkaistulle Lopunaika 2 -kirjalleni. Myös tässä kirjassani on poliittisia ja yhteiskunnallisia kirjoituksiani ja monesti teräviäkin kannanottojani hyvin erilaisista aiheista sekä lopussa 44 kirja-arviota ja yksi elokuva-arvio.
Käsittelen aiheita laidasta laitaan, kuten homoseksuaalisuudesta kansallismielisyyteen, Antikristuksesta vihapuheeseen ja sananvapauteen, tähtitieteestä koronavirukseen sekä monia muita kiinnostavia teemoja. Hinta 10 euroa + postikulut.

15. Profetioita 3 (135 sivua), julkaistu v. 2020. Jatkoa keväällä 2016 ilmestyneelle kirjalleni Profetioita ja syksyllä 2018 julkaistulle kirjalleni Profetioita 2.
Olen jaotellut profetiat, unet, näyt ja ilmestykset 32 eri aihealueeseen. Sanomia on myös eri maille, kuten Suomelle, Israelille, Australialle, Kiinalle, Venäjälle ja Euroopalle.
Mukana on myös monia tuomio- ja rangaistusprofetioita myrskystä, nälänhädästä, Kolmannesta maailmansodasta, maapalloa kohtaavasta iskusta sekä Venäjän armeijan suorittamasta Suomen osittaisesta miehityksestä, mutta sen vastapainoksi on rohkaisevia sanomia tulevasta hengellisestä herätyksestä ja siunauksesta.
Henkilöön liittyviä profetioita on presidentti Sauli Niinistöstä ja Paavo Väyrysestä. Olen laittanut loppuun myös itseeni liittyviä unia ja profetioita, joita en ole uskaltanut aikaisemmin julkistaa. Hinta 10 euroa + postikulut.

16. Sanalastuja 2 (103 sivua), julkaistu v. 2020. Jouko Pihon v. 2020 Jumalalta saamaa 190 erikielistä sanaa iskevine ja mielenkiintoisine selityksineen ja opetuksineen, joissa on usein mukana myös profeetallinen ulottuvuus. Sanoista tuli lopulta eräänlainen tiiviiden pienoisraamattutuntien kokoelma elämän ja Raamatun tärkeistä teemoista.
Sanat ovat suomen lisäksi myös saksaksi, ruotsiksi, englanniksi, hepreaksi, italiaksi ja latinaksi.
Sanat ovat sanomia minulle itselleni, muille ihmisille ja koko Suomen kansalle.
Olen laittanut alkuun päivämäärän, koska silläkin on merkitystä, milloin olen saanut sanan, jossa on sanoma. Hinta 10 euroa + postikulut.
________________
Kirjoja voi tilata osoitteesta Jouko Piho Valkolammentie 26 c F 47 07910 Valko, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi, puhelinnumerosta 040-8281759, Facebookin yksityisviestin kautta tai nettisivujeni (www.jouko-piho.fi) Verkkokauppa-osiossa ( http://www.jouko-piho.fi/427816952/category/1342142/v.. )

Jouko Piho ja Tom Anteroinen Helsingin Kirjamessuilla 31.10.2021.

31.10.2021

Jouko Pihon raportti Helsingin Kirjamessujen sunnuntaipäivästä

Tänään oli Helsingin Kirjamessujen neljäs ja viimeinen päivä.

Ihmisiä oli tänäänkin paljon.

Avustajanani oli Tom Anteroinen, jonka kanssa syntyi syvällisiä keskusteluja niinä väliaikoina, kun kävijöitä ei ollut pöydän luona.

Myynnin kannalta oli toiseksi paras päivä eli kuusi kirjaa meni kaupaksi.

Tänään oli myös todella erikoisia ja mielenkiintoisia tapaamisia ihmisten kanssa.

Entinen pääministeri Matti Vanhanen meni kuuden metrin päästä osastostani. Huikkasin kansanedustaja Vanhasen nimeä, jolloin tämä tuli pöytäni luo. Esittelin kirjojani ja kun pääsin Profetioita-kirjoihin, Vanhanen kysyi: ”Onko niissä Nostradamuksen ennustuksia?” Vastasin: ”Ei ole. Kirjoissa on meidän aikamme ihmisten saamia profetioita.” Kysyin sitten: ”Oletko lukenut Nostradamuksen ennustuksia?” Vanhanen vastasi: ”Nostradamuksen ennustuskirja oli isäni kirjahyllyssä.” Joten ilmeisesti myös poika on perehtynyt niihin ainakin jossain määrin. Kun Vanhanen teki lähtöä, annoin hänelle lahjaksi kirjani Lopunaika 3.

Seuraavaksi paikalle tuli STT-Lehtikuvan edustaja, joka halusi ottaa minusta valokuvia. Hän osti myös Profetioita-kirjan siitä huolimatta, että vaimo oli sanonut kotona: ”Älä osta ainakaan Jouko Pihon kirjoja.” Kun kysyin syytä moiseen kieltoon, mies vastasi, että hänen vaimonsa on entinen uskova. Sanoin silloin valokuvaajalle: ”Kerro vaimollesi, että Jumala rakastaa häntä, koska Jumala rakastaa kaikkia luotuja lapsiaan.”

Sitten Suomessa syntynyt palestiinalainen mies tuli ja kysyi, onko minulla mitään kirjaa, jossa olisi asiaa Karjalasta, koska hänen vaimonsa on sieltä kotoisin. Tarjosin hänelle Profetioita-kirjaa, jossa on 11 profeetallista sanomaa Karjalan palautumisesta takaisin Suomelle. Mies osti kirjan.

Vieressä odotti eräs mies vuoroaan ja kun tuli vapaa hetki, hän sanoi: ”Pyydän sinua lähettämään videoterveisiä Punk in Finland –foorumille.” Kun video kävi, sanoin: ”Jumala rakastaa teitä ja jokaista luomaansa ihmistä.” Tai jotain sen tapaista. En muista enää sanatarkasti. Toivottavasti punkkarit ilahtuvat rakkauden tervehdyksestäni tässä vihan täyttämässä maailmassa.

Kun olin menossa syömään, eräs minut tuntenut mies pysäytti minut ja halusi esitellä minut hyvin innostuneena naisystävälleen: ”Tässä on kirkkain tähti Suomen taivaalla.” Sitten muisteltiin, missä olimme tavanneet eli Kontulan ostarilla v. 2013, kun olin keräämässä kannattajakortteja Suomen Laillisuuspuolueelle. Mutta kun kehotin heitä tutustumaan osastoni kirjoihin, mies parahti: ”Ei helvetissä!” ”Miksi et?” ”Olen eri leirissä.” ”Missä leirissä?” ”Olen Luciferin leirissä ja pimeyden puolella.” Sanoin silloin miehelle: ”Älä ole luuserin leirissä. Tule voittajan Jeesuksen ja valon puolelle!” Kun pariskunta teki lähtöä, sanoin heille: ”Herra siunatkoon ja varjelkoon teitä!” He ottivat siunauksen vastaan ja sitten erosimme.

Loppuillasta tuli mielenkiintoiset keskustelut Suomessa 13 vuotta asuneen virolaisen naisen kanssa, joka osoittautui uskovaksi ja oli politiikastakin täysin samaa mieltä. Hän osti Sanalastuja ja Sanalastuja 2 ja kysyi: ”Onko niissä mitään Virosta?” Sanoin, että ei ole muuta kuin että kirjani on painettu Tallinnassa ja hyvää työtä tekevätkin. ”Ja puolet halvemmalla”, tiesi nainen oikein kertoa.

Päivän päätti vanhempi mies, joka kirjoja tutkittuaan sanoi: ”Hyvää työtä teet.”

Nyt kirjamessut ovat ohi. Kaikki meni hyvin, kiintoisia kohtaamisia ihmisten kanssa oli runsaasti ja kirjojakin meni kohtalaisesti. Kiitos Jumalalle!

Kuvassa Jouko Piho ja Tom Anteroinen.

Jussi Niemeläinen haastattelee Luke Hardingia (vas.) Helsingin Kirjamessuilla 30.10.2021.

30.10.2021

Jouko Pihon raportti Helsingin Kirjamessujen lauantaipäivästä

Tänään oli Helsingin Kirjamessujen kolmas päivä.

Väkeä oli enemmän kuin edellisinä päivinä, joten käytävillä joutui jo vähän pujottelemaan ihmisten keskellä, kun menin syömään näytteilleasettajien ruokailupaikkaan Mesta.

Tänään oli avustajanani jälleen Mikael Rosenqvist.

Kaksi ensimmäistä tuntia oli taas hiljaista, kuten illankin kaksi lopputuntia, mutta siinä välissä kävi osastollani ihmisiä ihan mukavaan tahtiin.

Myynnin kannalta oli todella hyvä päivä, koska kaupaksi meni yhteensä yhdeksän kirjaa.

Eräässä vaiheessa syntyi erikoinen tilanne, kun pöydän ääressä oli yhtäkkiä kolme ihmistä, jotka kaikki halusivat ostaa legendaarisen Outo tie –kirjani, mutta minulla oli vain kaksi kappaletta jäljellä. Asia selvisi siten, että eräs jalo nainen, joka oli jo ostanut ja maksanut kirjan, antoikin sen eräälle miehelle, joka hyvin innokkaasti halusi saada kirjani. Mies oli onnellinen ja maksoi kirjan hinnan naiselle. Nainen sanoi, että hän voi odottaa ja ostaa sitten Outo tien, kun siitä tulee uusi painos. Mies pyysi sitten minulta signeerausta, jossa toivottaisiin siunausta Punk in Finland –foorumille. Tein niin ja kirjoitin kirjani alkulehdelle siunauksen punkkareille.

Olisin ottanut uuden painoksen jo näitä kirjamessuja varten, mutta en ehtinyt tehdä sitä, koska ilmoittauduin mukaan vasta aivan viimetingassa.

Tänään oli ensimmäisenä kävijänä eräs agnostikko, jonka kanssa syntyikin hyvät keskustelut uskonasioista. Kävi ilmi, että hän on lukenut kirjoituksiani Facebookissa, mikä muuten piti paikkansa monen muunkin osastollani vierailleen ihmisen kohdalla.

Sitten tuli paikalle tiedeuskovainen mies ja ateistinainen. Mies aloitti kysymällä heti suoraan: ”Milloin tulee maailmanloppu?” Selitin, että maailmanloppua ei ole vielä tulossa ainakaan tuhanteen vuoteen, mutta me elämme lopunaikaa ja pian tämä meidän aikakautemme on loppumassa. Puhuin monista muistakin Raamatun totuuksista sekä kerroin perusevankeliumin sanomaa heille.

Sen jälkeen osastolle tuli mies, joka osti kaikki kolme Lopunaika-kirjaani. Hän sanoi myös odottavansa innolla Outo tie 2:n ilmestymistä.

Paikalle tupsahti myös salaperäinen nainen, joka maskinsa takaa ei halunnut sanoa nimeään, mutta kysyi minun nimeni, jotta hän voisi tutkia netissä kirjojani.

Uskovan pariskunnan mies varmisti ensin, että minä olen Jouko Piho, ja kertoi sitten, että hän kävi vaimonsa kanssa aikoinaan isäni Veikko Pihon rukouspiirissä Lahdessa.

Sitten sain naapurivieraita, kun Dimitri Semonov ja Julia Polshkova Viipurista tulivat käymään osastollani. Hyvin suomea osaava Dimitri on auttanut vaimoani, jolla on sukujuuria Viipurissa, selvittämään hänen sukunsa saloja Viipurin arkistoista.

Useimmiten pöytäni antia tuli tarkastelemaan yksi henkilö, mutta välillä tuli useampikin yhdessä, kuten tänään yhden naisen ja kahden miehen ryhmä. Yksi mies oli kuitenkin lähinnä äänessä. Hän oli hyvin kiinnostunut kaikesta ja sanoi lopuksi Outo tiestä painavasti: ”Hemmetin hyvä kirja!”

Päivän erikoisin tilanne koitti, kun eräs FB-kaverini tuli luokseni ja sanoi: ”Minä rukoilin aamulla sinulle sanaa Herralta. Otin mannalapun, jossa oli raamatunpaikka Ps. 92:13-16. Uskon, että siinä on Jumalan sanoma sinulle.” Katsoin heti puhelimesta kyseisen paikan Raamatusta. Se kuuluu näin: ”Vanhurskas viheriöitsee kuin palmupuu, hän kasvaa kuin Libanonin setri. He ovat istutetut Herran huoneeseen, he viheriöitsevät meidän Jumalamme kartanoissa. Vielä vanhuudessaan he tekevät hedelmää, ovat mehevät ja vihannat ja julistavat, että Herra on vanhurskas, hän, minun kallioni.” Sana kyllä kolahti minuun. Kiitos Jumalalle!

Minulla oli sitten erittäin monipuoliset keskustelut jyväskyläläisen ja lestadiolaistaustaisen Jussi Tervon kanssa, joka tuli varsinaisesti uskoon professori Tapio Puolimatkan luennoilla Jyväskylän yliopistossa. Puhuimme kaikesta mahdollisesta luomisesta koronaan asti.

Eräs nuori pariskunta tuli kyselemään Outo tietä, mutta jouduin valitettavasti myymään heille eioota. Mutta kun mainitsin kirjoittavani parhaillaan jatkokirjaa Outo tie 2, he innostuivat ja sanoivat: ”Me jäämme sitten odottamaan sitä.”

Illalla eräs mies tuli pöydän ääreen ja sanoi: ”Ja virtaa riittää vielä.” Vastasin: ”Kyllä. Kiitos Jumalalle!”

Loppuillasta kuulin, että Hakaniemi-lavalla oli Jone Nikula haastattelemassa ruotsalaista Gustaf Skördemania tämän Geiger-kirjan johdosta. Menin esityksen jälkeen kiittämään Jonea hyvästä ja selkeästä haastattelutyylistä. Viittasin samalla lähellä olevaan osastooni, että vaikka en ollut yleisössä, olin kuullut haastattelun sinne asti. Annoin sitten Jonelle käyntikorttini, jotta hän voisi mennä katsomaan nettisivuiltani, mistä kirjoissani on oikein kyse. Jone oli ystävällinen ja miellyttävä. Toivonpa todella, että tämä Idols-tuomarina aikoinaan toiminut rokkimies menisi lukemaan muutaman profetian sivuiltani.

Tämän päivän kuvana on tilanne Hakaniemi-lavalta, jossa Jussi Niemeläinen haastatteli brittitoimittaja Luke Hardingia tämän kirjan ”Venäjän vakoojaverkosto” johdosta. Olen lukenut muutamia aiempia Hardingin kirjoja, joten täytyypä hankkia tämäkin kirja luettavaksi, jonka jälkeen teen siitä kirja-arvion.

Että hyvä päivä oli.

Jouko Piho ja Ari Pesonen.

29.10.2021

Jouko Pihon raportti Helsingin Kirjamessujen perjantaipäivästä

Tänään oli Helsingin Kirjamessujen toinen päivä.

Ihmisiä oli jälleen runsaasti, joukossa paljon eri koulujen oppilaita, kuten eilenkin.

Tänään oli avustajanani kirjojeni kansien tekijä Ari Pesonen.

Alku oli vähän ankeaa, kun kahden ensimmäisen tunnin aikana ei osastollani käynyt yhtään ihmistä, mutta sitten väkeä alkoi tupsahtaa paikalle ihan mukavasti.

Myös myyntiä alkoi tulla eilistä enemmän eli tänään meni kaupaksi neljä kirjaa ja sen lisäksi vaihdoin kirjoja kolmen henkilön kanssa.

Ensimmäinen kävijä oli vanha tuttu ja Tosimies-lehden päätoimittaja Samuel Saresvirta, jonka kanssa juttelin monista eri aiheista.

Kohta sen jälkeen ohi kulki historioitsija Teemu Keskisarja, jonka kanssa puhuin hetken ja sanoin lähettäneeni hänelle kiittävää palautetta hänen erinomaisista ohjelmistaan ja suoraselkäisistä mielipiteistään.

Puolen tunnin kuluttua Teemu oli haastateltavana lähellä olevalla Hakaniemi-lavalla (messujen lavat on nimetty Helsingin kaupunginosien mukaan) viimeksi kirjoittamansa Kyllikki Saari –kirjan johdosta. Aihe eli Suomen kuuluisin murhamysteeri kiinnosti ihmisiä niin, että kaikki halukkaat eivät mahtuneet edes istumaan, vaan seisojia oli runsaasti.

Eräässä vaiheessa huomasin, että joku nainen kuvasi minua. Kun menin hänen luokseen, kävi ilmi, että hän on entisen oppilaani äiti. Muistin pojan hyvin ja sanoin, että hän oli todella erinomainen koulussa ja lähetin nykyään it-alalla työskentelevälle miehelle terveisiä. Olin iloinen, kun huomasin, että äiti ilahtui kehusanoistani.

Monien ihmisten kanssa syntyi aika pitkiäkin keskusteluja, kuten Pauli Lehtosen kanssa, jonka Ari Pesonen tunsikin ennestään Gideon-toiminnan kautta. Oli mielenkiintoista havaita, että puhuimme me mistä tahansa, niin me olimme kaikesta täysin samaa mieltä.

Tuttu Loviisastakin kävi tervehtimässä eli Jaana Kolu, jonka Viivi-tytär on minun hovitukanleikkaajani.

Kahden miehen kanssa tuli vähän väittelyä Venäjä-profetioista, mutta sitten siinä rauhoituttiin ja pääsimme yhteisymmärrykseen siitä, että profetointi on vajavaista.

Eräs mies tuli ja alkoi selailla Aforismi-kirjaani, mutta pani sen pian pois ja sanoi: ”Olemme lähtökohtaisesti niin eri mieltä asioista, että ei kannata lukea eikä jutella asioista”. Kun mies lähti poispäin, sanoi hänelle: ”Ainahan voi jutella.” Silloin tämä ilmiselvä ateisti tuli takaisin ja sanoi, että jos on olemassa joku ulkopuolinen auktoriteetti viitaten Jumalaan, niin silloin ihmisellä ei ole vastuutta omista teoistaan. Hämmästyin väitettä ja vastasin: ”Päinvastoin. Juuri ihmisen Luojan olemassaolo tekee ihmisen vastuulliseksi teoistaan, koska vain ihmistä korkeampi voima voi asettaa ihmisen tilille teoistaan.” Mies ei halunnut kuunnella enempää, vaan harppoi kiireesti pois.

Sen jälkeen oli mukava tavata samanhenkistä uskovaa eli Ritva Mälkiää, jonka kanssa minulla oli pitkät keskustelut Israelista ja tekemistäni Israel-kirjoista. Ritva on käynyt Israelissa 10 kertaa, joten meillä riitti juttua Pyhästä maasta.

Eräs nuori mies oli kuullut minua aikoinaan Perttu Häkkisen radio-ohjelmissa ja halusi nyt vaihtaa ajatuksia eri asioista. Puhuimme esim. Leo Tolstoista ja pasifismista. Sanoin, että Tolstoi meni liian pitkälle idealismissaan, joka ei voi toteutua tässä pahassa maailmassa, jossa rauha voi tulla vasta Kristuksen rauhanvaltakunnassa. Mies oli samaa mieltä.

Päivän viimeiset keskustelut kävin kulttuuritoimittaja Jussi Mankkisen kanssa, jolla oli monia hyviä kysymyksiä, joihin vastailin parhaani mukaan.

Kun päivä oli pulkassa, saatoin olla tyytyväinen kaikkeen tapahtuneeseen ja toivoa siunausta kirjoille ja keskusteluittemme ajatuksille sekä kiittää Herraa alun hankaluudesta huolimatta sittenkin mainiosta päivästä.

Kuvassa Jouko Piho ja Ari Pesonen.


 

Jouko Piho ja Mikael Rosenqvist.

28.10.2021

Jouko Pihon raportti Helsingin Kirjamessujen torstaipäivästä

Tänään oli Helsingin Kirjamessujen avajaispäivä. Väkeä oli paljon liikkeellä, mutta on vaikea sanoa, oliko yhtä paljon kuin aiempina vuosina. Sen saa tietää sitten myöhemmin.

Suurimmalla osalla oli maskit, mutta oli meitä maskittomiakin ilahduttavan paljon eli ainakin ¼ tai ehkä jopa 1/3 ihmisistä.

Avustajana minulla oli Mikael Rosenqvist, jonka kanssa olikin mielenkiintoista ajatustenvaihtoa pitkin päivää.

Myyntiä ei ollut paljon, mutta kaksi kirjaa meni kaupaksi eli Outo tie ja Sanalastuja 2.

Sen sijaan kohtaamisia ja keskusteluja ihmisten kanssa oli runsaasti.

Heti aamulla tuli osastolle Exlibris Aboensis –lehden päätoimittaja Tauno Piiroinen, joka kysyi minulta: ”Onko sinulla exlibristä?” Kun vastasin kieltävästi, Piiroinen totesi: ”Kyllähän jokaisella kirjailijalla pitää olla oma exlibris.” No, täytyypä panna asia mietintäkoriin.

Kirjoihin kävi tutustumassa useita sellaisia ihmisiä, joilla olisi kyllä ollut kiinnostusta, mutta he valittivat budjettinsa pienuutta tai sitä, että he olivat jo ostaneet monia kirjoja.

Yksi uskonnollinen erikoisuus sattui, kun esittelin eräälle miehelle Sanalastu-kirjojani ja sanoin, että Herra antoi minulle sanoja, joiden jälkeen kirjoitin sitten tekstiä inspiraation vallassa. Silloin mies tokaisi: Miksi et käytä Herrasta hänen oikeaa nimeään, sillä onhan noita herroja kaikenlaisia.” Silloin tiesin, että mies on jehovantodistaja, minkä hän myönsi itsekin, joten sanoin vain rauhallisesti: ”Kyllä me kumpikin varmaan tiedämme, ketä Herraa minä tarkoitan”. Mies tyytyi vastaukseeni.

Helsinki Mission edustajakin käväisi osastollani. Kävi ilmi, että heillä ei ole omaa osastoa, vaan heitä on ryhmä ihmisiä virkistysmatkalla messuilla.
Ehkä päivän erikoisin vieras oli Niilo Paasivirta, josta tiesin vain nimen, koska hän on kirjoittanut netissä paljon profetioista omaan hauskan kriittiseen tyyliinsä, mutta osuen kyllä välillä arvioissaan aivan oikeaan. Meillä oli kuitenkin hyvät keskustelut monista eri asioista.

Uskova goottityttö Liisa Nuutinenkin käväisi tervehtimässä. En ollut ensin tuntea Liisaa, koska tällä kertaa hänellä ei ollutkaan tavaramerkkiään mustia aurinkolaseja, joten näin hänen silmänsä ensimmäistä kertaa.

Eräs nainen katseli kiinnostuneena kirjojani ja kuunteli selostustani, kun hän yhtäkkiä sanoi: ”Minun helluntaiseurakunnassa vaikuttava veljeni olisi varmasti kiinnostunut näistä kirjoista. Saisinko käyntikorttisi?” Annoin naiselle käyntikorttini, joten toivottavasti veli ottaa yhteyttä.

Eräs mies kiinnitti huomiota kirjojeni kansiin ja kehui varsinkin Aforismeja-kirjan kantta, jolloin minäkin pääsin kehaisemaan sanomalla, että kannen kuva on vaimoni maalaama.

Mukavan torstaipäivän kruunasi sitten illalla poikani Markon ja kasvattipoikani Mikaelin vierailu luonani.

10 tunnin urakan jälkeen suuntasin autoni kohti Tikkurilassa olevaa hotellia, jossa naputtelen näitä rivejä.

Jos olet tulossa Kirjamessuille, tule moikkaamaan minuakin. Messut jatkuvat vielä sunnuntaihin asti. Olen hallissa 7 kohdassa 7r149.

Kuvassa Jouko Piho ja Mikael Rosenqvist.
 

27.10.2021

Jouko Piho:

Helsingin Kirjamessuilla osastoani rakentamassa

Olin tänään 27.10.2021 rakentamassa Helsingin Kirjamessuilla Messukeskuksessa omaa osastoani, joka on hallissa 7 kohdassa 7r149.

Tervetuloa tutustumaan 16 kirjaani, joiden hinnat on reippaasti alennettuja alkaen viidestä eurosta!


22.10.2021

Jouko Piho:

Olen mukana Helsingin Kirjamessuilla

Olen mukana näytteilleasettajana Helsingin kirjamessuilla Pasilan Messukeskuksessa 28.-31.10.2021. Messut ovat auki torstaista lauantaihin klo 10-20 ja sunnuntaina klo 10-18.

Tervetuloa käymään osastollani hallissa 7 kohdassa 7r149!

Jos voit tulla auttamaan minua jonain päivänä, ilmoita siitä minulle.

Jos et voi tulla auttamaan, mutta haluaisit saada yhden päivän ilmaislipun kirjamessuille, niin ilmoita minulle nimesi ja puhelinnumerosi sähköpostitse (jouko.piho@kolumbus.fi), niin lähetän sinulle QR-koodin, jolla pääsee sisään. Minulla on vielä jäljellä 13 ilmaislippua. Toivon tällöin, että tulisit tervehtimään minua osastolleni.

Minulla on pöydälläni esillä 16 kirjoittamaani ja kustantamaani (Neos tmi) kirjaa.


28.9.2021

Helsingin kirjamessut – tulisitko avustajaksi?

Näin tänään Helsingin Sanomissa uutisen, että Helsingin kirjamessut järjestetään tänä vuonna. Viime vuonnahan ne peruttiin koronan takia.

Olen ollut mukana Turun ja Helsingin kirjamessuilla vuosina 2005, 2017 ja 2018.

Vaikka messuhomma onkin raskasta eikä voittoa ole koskaan tullut, niin kirjoja on kuitenkin myyty jonkin verran ja lisäksi olen saanut aina hyvin paljon uusia mielenkiintoisia kontakteja erilaisten ihmisten kanssa.

Olenkin tässä vakavasti miettimässä, pitäisikö minun taas mennä mukaan näytteilleasettajana eli veisin messuille 16 kirjaani.

Jos päätän osallistua, tarvitsisin avustajia. Työ ei ole vaikeaa. Kyse on lähinnä siitä, että juttelee mukavia ihmisten kanssa, vastaa heidän kysymyksiinsä ja kirjoittaa kuitin, jos he ostavat kirjan.

Helsingin kirjamessut pidetään torstaista sunnuntaihin 28.-31.10.2021. Kolmena ensimmäisenä päivänä messut ovat auki 10-20 ja sunnuntaina 10-18.

Olisiko sinulla mahdollisuutta tulla mukaan auttamaan minua joko kaikkina päivinä tai osaksi aikaa? Jos on, ilmoita asiasta minulle (jouko.piho@kolumbus.fi).

24.9.2021

Jouko Piho:

Uusia kirjoja on tulossa

Olen kirjoittanut ja omakustantanut tähän mennessä 16 kirjaa, joista voi lukea lisäinfoa ja tehdä tilauksia nettisivujeni verkkokaupassa http://www.jouko-piho.fi/427816952/category/1342142/v... Kirjoja voi ostaa myös lahjaksi (vaikka jouluksi), jos itse ei ole niin lukuihmisiä.

En ole julkaissut tänä vuonna uusia kirjoja, mutta ensi vuonna, jos Herra suo, näkee päivänvalon useampikin kirjani.

Minulla on nimittäin työn alla parhaillaan seitsemän kirjaa samanaikaisesti eli Outo tie 2, Lopunaika 4, Profetioita 4, Aforismeja 2, Sanalastuja 3, Runokirja ja Kirjoituksia-kirja, johon viimeksi mainittuun tulee kaikki ne kirjoitukset, jotka eivät ole mahtuneet aiheensa puolesta muihin kirjoihin.

Jos vielä innostun kirjoittamaan fiktiopohjaista tarinaa, jota olen kokeilemassa, niin sitten työn alla ja tulossa olisi kahdeksan kirjaa, joista suurin osa olisi valmiina ensi vuonna ja loput sitä seuraavana vuonna.

19.6.2021

Jouko Piho:

Outo tie 2

Vuonna 2005 julkaisemani elämäkertakirja Outo tie on saanut vuosien mittaan paljon suosiota ja hyviä palautteita. Kirja on noussut joidenkin mielestä jopa legendaariseen kulttimaineeseen.

Edesmennyt radiopersoona Perttu Häkkinen piti kirjaani niin mielenkiintoisena, että hän luki sen kaksi kertaa.

Kirjan jälkeen olen pohtinut vuosien aikana, pitäisikö minun kirjoittaa sille jatkoa. Lykkäsin kuitenkin ideaa vuodesta toiseen, kun tuntui siltä, että aika ei ollut oikea jatko-osalle.

Syksyllä 2020 koin vihdoinkin oikeaksi alkaa kirjoittaa kirjaa Outo tie 2, joka kertoo siis siitä, mitä minulle on tapahtunut vuoden 2005 jälkeen.

Kun olen nyt käynyt läpi viimeisten 16 vuoden elämääni, olen hämmästynyt siitä, miten paljon erilaisia asioita onkaan tapahtunut. Tässä uudessa kirjassa tulee esille paljon sellaista, mitä ei ollut ensimmäisessä kirjassa, kuten politiikkaan meno ja mediajulkisuus sekä monia muita asioita. Sen sijaan naisjuttuja ei ole, koska olen edelleen naimisissa Ritvan kanssa, nyt jo yli 28 vuotta.

Kirjani teko on edistynyt kaikesta heikkoudesta, väsymyksestä ja sairauksistani huolimatta aika hyvin, koska olen päättänyt tehdä sitä mahdollisuuksien mukaan joka päivä vaikka sitten pienin askelin kerrallaan.

En tiedä, milloin kirja on valmis. Siihenhän tulee koko ajan lisää aineistoa. Mutta uskoisin, että Outo tie 2 ilmestyy lähimmän kahden vuoden sisällä.

Minulla on sellainen hytinätunne, että tästä jatko-osasta Outo tie 2 voi tulla vielä suurempi menestys kuin ensimmäisestä teoksestani, jota muuten voi edelleen tilata minulta esim. kotisivuillani www.jouko-piho.fi olevan verkkokaupan kautta.

 

14.3.2021

Viimeisin palaute Outo tie –kirjastani

Eräs mies kirjoitti minulle eilen: ”Sain hiljattain Outo tie -teoksenne lukurupeaman päätökseen. Se oli erinomaisen kiinnostava tarina.

Täytyy myöntää, että loputtomien naisasiatilitysten keskellä alkoi välillä niin sanotusti hapottaa kuin saippuaoopperaa katsoessa, mutta arvostin rehellisyyttänne ja avoimuuttanne niissäkin. Monet muut asiat, kuten kuvaamanne masennusjaksot, talousvaikeudet, ammatillisen suuntautumisen kanssa haparointi ja tietty ulkopuolisuuden tuntu, tarjosivat paljonkin samaistuttavaa.

Kiitos hienosta teoksesta!”

Yli 15 vuotta sitten julkaisemani kirja ”Outo tie” kiinnostaa siis edelleen ihmisiä ja saan jatkuvasti edellisen kaltaista hyvää palautetta kirjastani.

Oletko sinä jo lukenut legendaariseen kulttimaineeseen nousseen kirjani? Jos et, niin voit tilata kirjaa minulta suoraan tai nettisivujeni verkkokaupan kautta (http://www.jouko-piho.fi/4278…/category/1342142/verkkokauppa).

Paksun eli 409-sivuisen kirjan hinta on vain 20 euroa eikä postimaksuja tule ollenkaan.

21.12.2020

Sanalastuja 2 on ilmestynyt

Sain juuri äsken kirjapainosta laatikollisen uusinta ja 16. kirjaani Sanalastuja 2 (103 sivua), jossa on Jumalalta saamani 190 erikielistä sanaa iskevine ja mielenkiintoisine selityksineen ja opetuksineen, joissa on usein mukana myös profeetallinen ulottuvuus.

Sanat ovat suomen lisäksi myös saksaksi, ruotsiksi, englanniksi, hepreaksi, italiaksi ja latinaksi.

Sanat ovat sanomia minulle itselleni, muille ihmisille ja koko Suomen kansalle.

Hinta on 12 euroa postikuluineen.

Kirjaa voi tilata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi, puhelinnumerosta 040-8281759, Facebookin yksityisviestin kautta tai nettisivujeni verkkokaupasta http://www.jouko-piho.fi/4278…/category/1342142/verkkokauppa .

8.12.2020

Joululahjavihje

Jos et ole vielä hankkinut kaikkia joululahjoja, niin jokin 15 kirjastani saattaisi olla sopiva lahja jollekulle läheisellesi.

Kirjoihin voi tutustua ja niitä tilata nettisivujeni verkkokaupasta osoitteessa:
http://www.jouko-piho.fi/4278…/category/1342142/verkkokauppa . Tilauksen voi myös osoittaa suoraan minulle yksityisviestinä tai sähköpostitse (jouko.piho@kolumbus.fi) .

12.11.2020

Profetioita 3 on ilmestynyt

Tähän mennessä 15. kirjani eli Profetioita 3 on tullut tänään 12.11.2020 kirjapainosta. 135-sivuinen kirja on jatkoa keväällä 2016 ilmestyneelle kirjalleni Profetioita ja syksyllä 2018 julkaistulle kirjalleni Profetioita 2.

Olen jaotellut profetiat, unet, näyt ja ilmestykset 32 eri aihealueeseen. Sanomia on myös eri maille, kuten Suomelle, Israelille, Australialle, Kiinalle, Venäjälle ja Euroopalle.

Mukana on myös monia tuomio- ja rangaistusprofetioita myrskystä, nälänhädästä, Kolmannesta maailmansodasta, maapalloa kohtaavasta iskusta sekä Venäjän armeijan suorittamasta Suomen osittaisesta miehityksestä, mutta sen vastapainoksi on rohkaisevia sanomia tulevasta hengellisestä herätyksestä ja siunauksesta.

Henkilöön liittyviä profetioita on presidentti Sauli Niinistöstä ja Paavo Väyrysestä. Olen laittanut loppuun myös itseeni liittyviä unia ja profetioita, joita en ole uskaltanut aikaisemmin julkistaa.

Hinta on 17 euroa postikuluineen. Kirjaa voi tilata sivujeni verkkokaupasta tai lähettämällä sähköpostia (jouko.piho@kolumbus.fi).

2.10.2020

Outo tie 2

Julkaisin elämäkertakirjani Outo tie v. 2005. Sen jälkeen on ollut usein mielessä, pitäisikö kirjalle tehdä joskus jatkoa, koska onhan tässä viimeisten 15 vuoden aikana sattunut ja tapahtunut todella monenlaisia mielenkiintoisia asioita.

Kun aloin tehdä v. 2016 ensimmäistä Israel-kirjaani ja sen jälkeen monia muita kirjojani, niin aloin keväällä 2016 tehdä myös ensimmäisiä vakavia suunnitelmia Outo tien jatkokirjalle.

Hanke on kuitenkin hautautunut muiden projektien alle. En ole ollut myöskään varma ajankohdasta. Olen miettinyt usein, milloin olisi oikea aika Outo tie 2:lle.

Viime yönä sain voimakkaan kehotuksen, että nyt on oikea aika alkaa kirjoittaa jatkoa elämäkertaani.

Ryhdyin siksi tuumasta toimeen ja olen tänään aloittanut Outo tie 2:n työstämisen. Viimeksi kirjani alaotsikkona oli ”Kamppailuni Jumalan, elämän naisten ja helluntaiherätyksen kanssa”. Tällä hetkellä jatkokirjani alaotsikon työnimenä on ”Kamppailuni median, puolueiden ja oman itseni kanssa”.

En ole aivan varma siitä, milloin julkaisen kirjan, mutta todennäköisesti ensi vuonna 2021 tai viimeistään v. 2022.

Jos haluat tehdä jo nyt ennakkotilauksen, se on mahdollista. Kirjan hinta tulee olemaan 20 euroa, mutta postikuluja ei tule mukaan.

20.8.2020

Jouko Piho:

Lopunaika 3 on ilmestynyt

Uusin ja 14. kirjani Lopunaika 3 on ilmestynyt tänään.

Lopunaika 3 (199 sivua) on jatkoa v. 2016 ilmestyneelle Lopunaika-kirjalleni ja v. 2018 julkaistulle Lopunaika 2 -kirjalleni.

Myös tässä kirjassani on poliittisia ja yhteiskunnallisia kirjoituksiani ja monesti teräviäkin kannanottojani hyvin erilaisista aiheista sekä lopussa 44 kirja-arviota ja yksi elokuva-arvio.

Käsittelen aiheita laidasta laitaan, kuten homoseksuaalisuudesta kansallismielisyyteen, Antikristuksesta vihapuheeseen ja sananvapauteen, tähtitieteestä koronavirukseen sekä monia muita kiinnostavia teemoja.

Hinta on 15 euroa postikuluineen. Kirjaa voi tilata minulta sähköpostitse (jouko.piho@kolumbus.fi) tai ostamalla kirja näiden nettisivujeni verkkokaupasta (http://www.jouko-piho.fi/4278…/category/1342142/verkkokauppa).

14.5.2020

Jouko Piho:

Aforismeja-kirjani on ilmestynyt

Aloin julkaista tammikuussa 2019 aforismeja Facebook-sivullani.

Olen aina pitänyt siitä, että asiat voi sanoa lyhyesti ja ytimekkäästi.

Sain sitten 5.6.2019 idean, että nämä tiiviit kannanotot ja mietelmät eri asioista voitaisiin koota kirjan kansien väliin.

Nyt työ on tehty ja 65-sivuinen kirjani ”Aforismeja” on tänään valmistunut kirjapainosta.

Lopputuloksena on 292 timanttisen tiivistä aforistista ajatelmaa 83 eri aiheesta, niin moraalista, uskonnosta, politiikasta kuin elämästä ylipäätään. Laitoin mukaan myös kirjoitusajankohdan, koska silläkin voi olla merkitystä.

Toivon, että nämä aforismit herättävät ajatuksia, tunteita, innoitusta ja tekoja.

Kirjan kansikuvan on maalannut vaimoni Ritva Malmivuori-Piho.

Kirjaa voi tilata minulta näillä sivuilla olevasta verkkokaupasta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi. Kirja sopii hyvin myös lahjaksi.

Hinta on vain 10 euroa, johon sisältyy jo postimaksu.

11.4.2020

Jouko Piho:

Outo tie

Julkaisin v. 2005 siihenastiseen elämääni perustuvan ja myös monia kirjoituksiani sisältävän elämäkertakirjani Outo tie - Kamppailuni Jumalan, elämäni naisten ja helluntaiherätyksen kanssa.

Nyt 15 vuotta myöhemmin kirjaa ostetaan yhä edelleen.

Joidenkin mielestä kirjassa on jo kultti- ja klassikkoainesta.

Olen saanut arvostelun lisäksi (lähinnä liiallisesta avoimuudesta ja rehellisyydestä) kirjastani myös erittäin paljon myönteistä palautetta.

Tänään viimeksi tuli seuraava palaute: ”Outo tie on sellainen kirja, että kun sitä alkaa lukemaan, niin ei voi päästää kädestä pois.” Tätä samaa ovat muuten sanoneet hyvin monet muutkin.

Jos sinä et ole vielä lukenut mukaansa tempaavaa Outo tie –kirjaani, sitä voi tilata minulta lähettämällä yksityisviestiä tai tekemällä tilauksen nettisivujeni verkkokaupassa osoitteessa
http://www.jouko-piho.fi/4278…/category/1342142/verkkokauppa . Verkkokaupan sivulla voit tutustua myös muihin 11 kirjaani.

Kirjani alkuperäinen hinta oli 29 euroa + postimaksu, mutta nyt myyn kirjaa 20 euron hintaan, johon sisältyy jo postimaksu.

Outo tie sopii antaa myös lahjaksi, kuten kaikki muutkin kirjani. Tosin kovin tuomitsevalle ja tiukkapipoiselle uskovalle kirjaani ei kannata antaa luettavaksi, koska siinä on sen verran suorasukaista kerrontaa, että tällaisen henkilön mielenrauha voisi järkkyä.

Olen jo vuosia miettinyt kirjalleni jatko-osaa Outo tie 2, mutta en ole kokenut, että aika olisi ollut oikea.

Pyydänkin siksi ehdotuksia teiltä. Kannattaako minun ylipäätään tehdä Outo tielle jatkoteos ja jos se on hyvä idea, niin milloin se olisi parasta tehdä?

Vastata voi sähköpostitse osoitteeseeni jouko.piho@kolumbus.fi

NIMESSÄNI 20.08.2020 20:58

Mikä olisi kirjatarjouspaketti Lopunaika 1, 2 ja 3 kirjoille?

Jouko Piho 21.08.2020 10:32

Kolme kirjaa olisi yhteensä 45 e, mutta voin myydä tarjoushintaan 38 e.

NIMESSÄNI 11.04.2020 23:12

Sitten kirjoitat kun Jumalan suunnitelma alkaa olla selvillä. Nyt ollaan vielä eksyneen asemassa... Jer. 18:15

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia