Jouko Piho kansanedustajaehdokas 2019

Paavo Väyrynen puhuu ehdokkaille ja kannattajille vaalivalvojaisissa Grand Marina -hotellissa 14.4.2019.

15.4.2019

Jouko Piho:

Tähtiliikkeen vaalivalvojaiset

Seitsemän tähden liikkeen vaalivalvojaiset pidettiin 14.4.2019 Grand Marina –hotellissa Helsingin Katajanokalla.

Paikalla oli nelisenkymmentä ehdokasta eri puolilta maata ja heidän tukijoukkojaan.

Kun ensimmäiset vaalitulokset tulivat näkyviin isolle tv- näytölle, salin valtasi epäuskoinen hiljaisuus: miten näin huono tulos on mahdollista? Vain 0,4 % kannatus sekä se, että kukaan ehdokkaista ei tullut valituksi, tuntui vaikealta käsittää. Jotkut alkoivat epäillä vaalivilppiä.

Kun Paavo Väyrynen tuli paikalle klo 21 aikoihin, ei taputuksia ja hurraahuutoja kuulunut, vain paljon puhuva äänettömyys. Väyrynen piti tilanteeseen nähden hyvän puheen, jossa hän totesi realistisesti koetun tappion, mutta valoi kuitenkin uskoa tulevaan jo kohta pidettävissä eurovaaleissa. Myös puoluesihteeri oli samoilla linjoilla todeten, että Paavon tuntien tämä ei jää nyt tähän.

Väyrysen poistuttua salista monet ehdokkaista käyttivät puheenvuoroja, joissa luotiin toivoa tuleviin mahdollisuuksiin.

Kuva: Paavo Väyrynen puhuu ehdokkaille ja kannattajille vaalivalvojaisissa Grand Marina -hotellissa 14.4.2019.

 

Paavo Väyrynen puhuu Seitsemän tähden liikkeen vaalijuhlassa hotelli Arthurissa Helsingissä 12.4.2019.

12.4.2019

Jouko Piho:

Tähtiliikkeen vaalijuhla

Seitsemän tähden liikkeellä oli tänään 12.4.2019 vaalijuhla hotelli Arthurin juhlasalissa Helsingissä. Paikalla oli noin kuutisenkymmentä henkilöä. Mukana oli myös Vuokko Väyrynen, joka oli ilahduttavan pirteän oloinen.

Ohjelmassa oli Barbara Fagerströmin haitarimusiikkia, Jösse Järvenpään Suomalainen Suomi –ralli ( https://www.youtube.com/watch?v=_2SLdds78Xk) sekä Paavo Väyrysen puhe, jossa hän selosti tarkemmin Tähtiliikkeen viiden ydinkohdan sanomaa.

Lopuksi paikalla olevat Tähtiliikkeen Helsingin ja Uudenmaan vaalipiirin eduskuntavaaliehdokkaat esittäytyivät lyhyesti.

Jouko Piho on jakamassa vaaliesitteitä postilaatikoihin Loviisassa kevään 2019 eduskuntavaalikampanjan aikana.
Loviisan torin laidalla Tähtiliikkeen täysin revitty juliste vasemmalla ja oikealla puoliksi repäisty juliste.

11.4.2019

Jouko Piho:

Vaaliraportti 11.4.2019

Olin tänään jakamassa postilaatikoihin viimeisiä vaaliesitteitä Loviisassa. Olen nyt jakanut 1000 kpl Tähtiliikkeen A4-kokoisia yleisesitteitä ja 1000 kpl omia A6-kokoisia vaalimainoksiani Itä-Uudenmaan eri paikkakunnilla, Tuusulassa, Espoossa ja kolmesti Helsingin Narinkkatorilla.

Painoksen suuruudesta päättäminen oli vaikeaa, mutta arvioni meni aika nappiin, koska 500 kpl olisi ollut liian vähän ja 2000 kpl taas liian paljon.

Huomasin samalla, että Tähtiliikkeen vaalijulisteet oli taas tuhottu molemmilla puolilla Loviisan toria. Laitoin uudet julistetaulut tilalle, kun niitä oli onneksi vielä muutama jäljellä.

Ensimmäisessä kuvassa Jouko Piho on jakamassa vaaliesitteitä postilaatikoihin Loviisassa.

Toisessa kuvassa Loviisan torin laidalla oleva Tähtiliikkeen täysin revitty juliste vasemmalla ja oikealla puoliksi repäisty juliste.

Jouko Piho puhuu Helsingin Narinkkatorilla 10.4.2019 ja Mikko Reijola striimaa.

10.4.2019

Jouko Piho:

Raportti Narinkkatorilta

Paavo Väyrynen puhui tänään keskiviikkona 10.4.2019 klo 18 Helsingin Narinkkatorilla ja hänen jälkeensä useat ehdokkaat.

Ilma oli kylmähkö, mutta kuulijoita oli kuitenkin ihan mukavasti.

Mikko Reijola oli paikalla ja striimasi koko tapahtuman, mikä on nähtävissä osoitteessa Hegesippus 2  https://www.youtube.com/watch?v=6RqryM368wk .

Kuvassa Jouko Piho on puhumassa Helsingin Narinkkatorilla 10.4.2019 ja Mikko Reijola on striimaamassa.

Henry Sumuvuori ja hänen tekemänsä seitsemän tähteä.

10.4.2019

Jouko Piho:

Rukousta eduskuntavaalien puolesta

Kaikki jotka osaatte rukoilla, rukoillaan eduskuntavaalien puolesta, että suomalaiset valitsisivat eduskuntaan Jumalan mielen mukaisia uskovia ehdokkaita, jotka etsisivät Suomen ja suomalaisten parasta eivätkä ajaisi Suomen ulkopuolisen raha- ja valtaeliitin etuja.

Nyt tarvitaan kansallismielisiä kristittyjä eduskuntaan.

10.4.2019

Videostriimausta Narinkkatorilta keskiviikkona 10.4.2019 klo 18 alkaen

Tänään 10.4.2019 on Mikko Reijola videostriimaamassa suoraa lähetystä Helsingin Kampin Narinkkatorilla Seitsemän tähden liikkeen vaalimökillä klo 18 alkaen. Mikko haastattelee Paavo Väyrystä, minua ja muita paikalla olevia Tähtiliikkeen ehdokkaita.

Videolähtetys nähdään seuraavilla kanavilla. Myöhemmin video on nähtävissä Youtubessa.

190410 Narinkkatorilla Tähtiliike

Hegesippus 2

https://www.youtube.com/watch?v=6RqryM368wk

Helsinki LiveStream

www.youtube.com/channel/UC9ieHwYYAO6rSZoOeNsgImw

Extrauutiset

https://www.youtube.com/channel/UCnwRZuMcZNM3heoq4hgUl2Q?

9.4.2019

Myrskylän, Pukkilan, Askolan ja Pornaisten tilaisuudet

Olin tänään Paavo Väyrysen mukana hänen Myrskylän, Pukkilan, Askolan ja Pornaisten vaalitilaisuuksissaan, jotka pidettiin paikallisissa kahviloissa ja ravintoloissa paitsi Askolan kokous oli Askola-areenan kabinetissa. Väkeä oli seuraavasti: Myrskylä 12, Pukkila 16, Askola 5 ja Pornainen 10.

Paavo puhui vakuuttavasti ja valtiomiesmäisesti kuten aina.

Käytin lopussa lyhyen esittäytymispuheenvuoron kuten myös Askolassa ja Pornaisissa mukana ollut Uudenmaan ehdokas Marko Pasanen.

Askolassa oli kuulijoiden joukossa Henry Sumuvuori, joka näytti tekemiään seitsemää tähteä muistuttaen, että myös Ilmestyskirjassa puhutaan seitsemästä tähdestä.

Pornaisissa oli mukana myös kahden miehen tv-kuvausryhmä ruotsinkielisistä uutisista.

Kuvassa Henry Sumuvuori ja hänen tekemänsä seitsemän tähteä.

Terttu Savola ja Jouko Piho 6.4.2019 Espoossa Leppävaaran Maalaismarkkinoilla. Muut teltalla olleet eivät olleet kuvan ottamisen hetkellä paikalla. Evgeni Sarelainen otti kuvan.

7.4.2019

Ilja Janitskinin, Jouko Pihon ym. videostriimaushaastattelut 6.4.2019 Narinkkatorilla

Oheisesta linkistä voi katsoa Panu Huuhtasen suoratoistostriimauksen 6.4.2019 Helsingin Kampin Narinkkatorilta. Videon nimenä on Ilja Janitskinin vaalitilaisuus SANANVAPAUDESTA. Minun osuuteni alkaa 1:02:03.

https://www.youtube.com/watch?v=HcoxM0ooGEI&t=3723s 

6.4.2018


Jouko Piho:

Markkinapäivä

Olin tänään kolmilla markkinoilla jakamassa vaaliesitteitä ja puhumassa ihmisten kanssa.

Aloitin Loviisan Aprillimarkkinoilla, joissa kävikin ilmi sellainen yllättävä asia, että ihmisistä noin yhdeksän kymmenestä sanoi käyneensä ja ennakkoäänestämässä. Kaksi kuului vankasti nukkuvien puolueeseen eikä heitä saanut hereille millään. Loput 10 % ottivat esitteen ja miettivät vielä ehdokasta.

Tapasin KD:n teltalla ensimmäistä kertaa myös KD:n järjestöpäällikkö Mikko Rekimiehen ja kehuin hänen nuorekkuuttaan verrattuna Facebook-kuvaan. Mikko kirjoittikin sivulleen seuraavasti: ”Vuoden suurimman kohteliaisuuden kertoi tänään Loviisan torilla Facebook-kaverini Jouko Piho: ’Sähän olet Mikko livenä paljon nuoremman näköinen kuin kuvissa Facebookissa.’ Kiitos Jouko, you make my day 😊.”

Loviisan jälkeen suuntasin Helsingin Kampin Narinkkatorin Tähtiliikkeen vaalimökille, jossa tapasin Helsingin ehdokkaita Barbara Fageström, Martti Issakainen, Laura Niitamo ja Leo Patrikainen.

Paikalla oli myös Ilja Janitskin Rapido-koiransa kanssa. Toimittaja Juha Korhonen haastatteli Iljaa, ja yleisöä oli runsaasti ympärillä.

Minäkin tulin yhtäkkiä mukaan haastatteluun, kun menin tervehtimään Paavon mökin edustalla olleita Reformin Tiina Keskimäkeä ja Panu Huuhtasta. Panu sanoi, että hänellä on parhaillaan menossa suoratoistostriimaus ja pyysi saada haastatella minua. No mikäs siinä, puhuimme siinä sitten jonkin aikaa politiikkaa. Lopussa Panu sanoi, että sillä lähetyksellä oli ollut jotain 360 katsojaa.  Minun osuuteni alkaa klo 1:02:03.

Narinkkatorilla oli sama tilanne, että monet olivat jo äänestäneet tai sitten heillä oli jo täysi varmuus puolueesta tai henkilöstä, jota he aikovat äänestää.

Menin sitten loppuiltapäivästä siinä klo 16 aikoihin Espooseen Leppävaaran Maalaismarkkinoille, jossa tapasin Tähtiliikkeen teltalla Terttu Savolan, Hannu Suomalaisen, Hannu Hämäläisen ja Evgeni Sarelaisen.

Sielläkin oli sama juttu, että monet olivat jo äänestäneet tai heillä oli mielessään jokin muu puolue.

Vaikuttaa siltä, että tässä vaiheessa vaalityö ei ole enää em. syistä kovin tehokasta, vaan paremmat ajat ovat ennen ennakkoäänestyksen alkamista. Mutta totta kai kannattaa painaa loppuun asti, koska äänestämättömiä ja päättämättömiä löytyy vielä.

Oli kaiken kaikkiaan ihan mukava päivä ja sääkin oli loistava.

Kuvassa Terttu Savola ja Jouko Piho 6.4.2019 Espoossa Leppävaaran Maalaismarkkinoilla. Muut teltalla olleet eivät olleet kuvan ottamisen hetkellä paikalla. Evgeni Sarelainen otti kuvan.

Jouko Piho puhumassa Sipoossa 31.3.2019.
Paavo Väyrynen puhumassa Sipoossa 31.3.2019.

31.3.2019

Jouko Piho:

Paavo Väyrysen tilaisuuksissa Loviisassa, Porvoossa ja Sipoossa

Olin tänään 31.3.2019 Paavo Väyrysen vaalitilaisuuksissa Loviisassa, Porvoossa ja Sipoossa. Tapasin myös puoluesihteeri Seppo Hauta-ahoa, joka toimi Paavon autokuskina.

Loviisa ja Porvoo yllättivät väen vähyydellä. Mikä lie ollut syynä, mutta Loviisassa oli vain kaksi kuulijaa ja Porvoossa yksi. Paavo piti kuitenkin Loviisassa puheen näille kahdelle ja minäkin käytin lyhyen esittäytymispuheenvuoron. Yleisö oli kuulemaansa erittäin tyytyväistä. He sanoivat, että tämä ratkaisi heidän äänestyspäätöksensä.

Porvoossa Paavo ei puhunut, vaan keskusteli kokoukseen tulleen nuoren miehen kanssa. Minä menin sillä välin laittamaan Rihkamatorin telineeseen uuden julistetaulun, kun joku oli taas repinyt toiselta puolelta julisteen maahan.

Sipoossa Paavolla oli sitten ihan hyvä kuulijakunta eli 15 henkilöä. Paavon lähdettyä seuraavaan paikkaan eli Klaukkalaan käytin puheenvuoron kuten myös paikalla ollut toinen Uudenmaan vaalipiirin ehdokas eli Marko Pasanen. Lopussa vastasin kysymyksiin ja intouduin puhumaan monista muistakin asioista, kun kansa tuntui tykkäävän ja oli paikoillaan kuin naulittuna.

Videoin koko tilaisuuden. Kunhan saan videon editoiduksi, se löytyy Youtubesta nimelläni tai otsikolla ”Paavo Väyrynen Sipoossa 31.3.2019”.

Jouko Piho lauantaina 30.3.2019 Tähtiliikkeen vaalimökin edustalla Helsingin Kampin Narinkkatorilla.

30.3.2019

Jouko Piho:

Vaalikampanjatouhussa

Olin tänään Helsingin Kampin Narinkkatorin vaalimökillä jakamassa esitteitä ja keskustelemassa ihmisten kanssa. Hyviä ajatustenvaihtoja syntyikin. Tulen menemään Narinkkatorille vielä uudestaankin.

Voisi sanoa arviolta, että puolet tiesi jo ketä äänestää, mutta toinen puoli ei ole vielä tehnyt valintaa. Näille epävarmoille sanoin: ”Tässä olisi hyviä tähtiehdokkaita.” Jos henkilö oli Helsingistä, annoin hänelle Tähtiliikkeen yleisesitteen, ja jos hän oli Uudeltamaalta, annoin hänelle sen lisäksi myös oman esitteeni.

Mökillä oli muutama muukin eduskuntavaaliehdokas ihmisiä tapaamassa, kuten Martti Issakainen ja Turkista lähtöisin oleva Yakup Yilmaz, molemmat Helsingistä.

Torilla oli myös Helsingissä ehdolla oleva Ilja Janitskin tarjoamassa vaalisanomaa ja makkaraa, mutta minun tullessani paikalle olivat makkarat jo loppu. Ehdin kuitenkin moikkaamaan Iljaa ja samalla huomasin porukassa myös toimittaja Juha Korhosen, jonka kanssa sovimme, että tulen mukaan torstaina 4.4.2019 hänen vetämäänsä AD-nettiradion ohjelmaan, johon osallistuu muutama muukin Tähtiliikkeen eduskuntavaaliehdokas.

Monet odottivat näkevänsä Paavo Väyrysen mökillä, mutta Paavolla on hurja Suomen kiertue meneillään, joten hän ei ehdi käymään kovin usein Helsingin vaalimökillä. Tämän hetkisten tietojen mukaan Paavo Väyrynen on Narinkkatorin vaalimökillä torstaina 4.4.2019 klo 18 alkaen ja keskiviikkona 10.4.2019 klo 18 alkaen.

Lähdin sitten neljän aikoihin eduskuntatalolle seuraamaan Liisa Mariaporin vetämää mielenosoitusta 1990-luvun laman uhrien puolesta. Valitettavasti paikalla oli vain kourallinen ihmisiä. Poliisejakin oli ympärillä enemmän. No, se oli hyvä, että hekin kuulivat Liisan puhetta, jossa arvosteltiin myös poliisien toimintaa.

Ajoin sitten illalla vielä Tuusulaan, jossa jaoin puolentoista tunnin ajan esitteitä pientaloalueen postilaatikoihin.

Kuvassa Jouko Piho lauantaina 30.3.2019 Tähtiliikkeen vaalimökin edustalla Helsingin Kampin Narinkkatorilla.

Seitsemän tähden liikkeen revitty vaalijuliste Porvoossa 29.3.2019.

29.3.2019

Revittyjä vaalijulisteita

Asun Loviisassa, mutta kävin tänään katsomassa, ovatko kaikki julisteet Porvoon seitsemässä paikassa ehjiä. Onneksi menin, sillä jouduin laittamaan kolmeen telineeseen uudet julistetaulut, koska niitä oli revitty ja töhritty tussilla.

Kuvassa puolikas Tähtiliikkeen julisteesta jonkun vandaalin maahan paiskomana.

 

 

 

 
Jouko Piho laittamassa Tähtiliikkeen julistetaulua Loviisan torin laidalla olevaan telineeseen 27.3.2019. Taustalla näkyy Loviisan kirkko.

27.3.2019

Jouko Piho:

Itä-Uudenmaan vaalikampanjaraportti

Kiersin tänään 27.3.2019 pitkin Itä-Uuttamaata ristiin rastiin 10½ tunnin ajan. Vein julistetaulut telineisiin Loviisassa, Sipoossa, Pornaisissa, Mäntsälässä ja Pukkilassa. Porvooseen olin vienyt levyt jo viime sunnuntaina, ja kaupunki vie ne paikoilleen.

Koska hankittu levy on niin ohut kuin 3 mm eli hyvin altis tuulenpuuskille, olen tehnyt sen ratkaisun, että teippaan taustan lujasti kiinni ilmastoteipillä.

Jaoin samalla jonkin verran esitteitä matkan varrella olleisiin postilaatikoihin. Levitin lisäksi Loviisassa ilmoitustauluille tekemääni mainosta Paavon tulevan sunnuntain Loviisan kokouksesta klo 10.30 Kumppanuustalo Kulmassa Sibeliuksenk. 3.

Otin myös selvää Paavon tulevaa Itä-Uudenmaan 9.4.2019 tapahtuvaa kiertuetta varten sopivista kokouspaikoista Pornaisissa ja Pukkilassa.

Huomenna homma jatkuu, kun vien loput julistetaulut Lapinjärvelle sekä käyn Askolassa ja Myrskylässä tiedustelemassa hyviä kokouspaikkoja Paavolle.

Olen kuvassa laittamassa Tähtiliikkeen julistetaulua Loviisan torin laidalla olevaan telineeseen. Taustalla näkyy Loviisan kirkko.

Tähtiliikkeen talkoot 23.3.2019 Espoossa. Jouko Piho kiinnittämässä julisteita taustalevyihin.

23.3.2019

Tähtiliikkeen talkoot Espoossa

Olin tänään Tähtiliikkeen talkoissa Espoossa. Lisäkseni mukana olivat Markku Autero, Heikki Järvenkylä, Jukka Leppälahti, Kimmo Moilanen, Mirjami Parant, Ritva Puolakka, Evgeni Sarelainen, Hannu Suominen, Pekka Weck ja Ugur Yildiz.

Muut liisteröivät julisteita taustalevyihin, kun minä taas olin valinnut nitojalla kiinnittämisen Itä-Uudenmaalle tuleviin vaalimainoksiin.

Porukka ahkeroi hyvässä hengessä kolmisen tuntia. Osa jatkaa huomenna hommia.

En ehtinyt saada kaikkia julisteita kiinnitetyiksi, joten minä jatkan huomenna töitä kotini keittiön pöydällä.

Kuvassa meikäläinen työn touhussa. Kuvan otti Ritva Puolakka.

Tähtiliikkeen puheenjohtaja Paavo Väyrynen ja puoluesihteeri Seppo Hauta-aho vaalistartissa Helsingissä 9.3.2019.

13.3.2019

Auta Jouko Piho eduskuntaan!

Seitsemän tähden liike/Uusimaa

Jouko Pihon tukiryhmän tili: FI11 5358 0620 4223 26

9.3.2019

Seitsemän tähden liikkeen vaalistartti

Seitsemän tähden liike aloitti virallisesti eduskuntavaalien vaalikampanjan tänään 9.3.2019 Helsingin Katajanokan Scandic Grand Marina –hotellissa pidetyn vaalistartin muodossa, jonne oli saapunut yli 90 eduskuntavaaliehdokasta eri puolilta Suomea. Minäkin olin paikalla Itä-Uusimaan edustajana.

Tunnelma oli hyvä ja innostunut. Oli mukava tavata livenä monia Facebook-tuttuja, joita en ole ennen nähnyt. Juttelin vähän pitempään Ilja Janitskinin kanssa sekä kirjailija/toimittaja Mauno Saaren kanssa, jonka vaimo erikoislääkäri Pirkko Turpeinen-Saari on ehdolla Helsingin vaalipiirissä. Myös Kainuun metsurin Aaro Mikkosen kanssa vaihdettiin muutama sananen.

Paavo Väyrynen piti aluksi poliittisen tilannekatsauksen, jonka jälkeen osallistujilla oli mahdollisuus tehdä kysymyksiä. Minä kysyin, onko mitään puoluetta, jonka kanssa Tähtiliike ei menisi hallitukseen. Väyrynen totesi, että ketään ei suljeta pois, vaan kaikkien kanssa voidaan neuvotella hallitusyhteistyöstä.

Ruokatauon jälkeen (lounas oli erittäin maittava) eduskuntaryhmän pääsihteeri ja puoluesihteeri Seppo Hauta-aho antoivat informaatiota ja monia käytännön neuvoja mainontaan ja vaalikampanjaan.

Kuvassa Tähtiliikkeen puheenjohtaja Paavo Väyrynen ja puoluesihteeri Seppo Hauta-aho.

4.3.2019

Jouko Pihon vaalipuhevideo

Jouko Piho on Seitsemän tähden liikkeen kansanedustajaehdokas Uudenmaan vaalipiirissä kevään 2019 eduskuntavaaleissa.

Tässä Jouko Pihon 4.3.2019 pitämä lyhyt mutta tiivis vaalipuhe: https://www.youtube.com/watch?v=yu6ahn2nDF4&feature=share .

28.2.2019

Haluatko auttaa minua eduskuntaan?

Jos näkisit minut mielelläsi eduskunnassa, niin auta minua pääsemään sinne siten, että mahdollistat vaalilahjoituksellasi tv-mainoksen teon. Uskon, että tv-mainos olisi paras tapa tavoittaa niitä suomalaisia, jotka eivät vielä tunne minua.

Lisäksi minulla tulee olemaan monia muitakin kampanjamenoja, mutta tv-mainos on niistä kaikkein kallein.

Olen saanut tähän mennessä eduskuntavaalikampanjaa varten lahjoituksina 650 euroa, mutta tv-mainos tulisi maksamaan vähintään 2600 euroa. Kyseessä olisi vähän yli kahden viikon päivittäinen mainoksen toisto MTV:ssä.

Jos sinulla on mahdollisuutta auttaa minua mainostamaan tehokkaasti televisiossa, voit lähettää avustuksesi Jouko Pihon tukiryhmän tilille FI11 5358 0620 4223 26.

Jouko Piho

Seitsemän tähden liikkeen eduskuntavaaliehdokas Uudenmaan vaalipiirissä

22.2.2019

Jouko Pihon tukiryhmän tili avattu

Tänään 22.2.2019 on Itä-Uudenmaan Osuuspankissa avattu eduskuntavaalikampanjani tukemiseksi Jouko Pihon tukiryhmän tili, jonka numero on FI11 5358 0620 4223 26.

Käytän rahalahjoitukset tv-mainontaan ja lehtimainoksiin. Tv-mainonnan kulut ovat suurimmat eli 2600-3000 euroa. Itse asiassa koko tv-mainosten toteutuminen on kiinni siitä, tuleeko tukiryhmän tilille tarpeeksi avustuksia.

18.2.2019

TV-mainos

Olen suunnittelemassa tv-mainosta tärkeimmäksi osaksi eduskuntavaalien vaalikampanjaani.

Keskustelin tänään pitkään puhelimessa asiasta MTV:n Jarno Laitisen kanssa.

Minimibudejtilla 2600 euroa saisin 10 sekunnin mainokselle kahden viikon ajan joka aamu toistoja Huomenta Suomi -ohjelman yhteydessä. Hintaan sisältyy myös mainoksen teko eli kuvaaminen Pasilassa.

Minun tulisi ilmoittaa viimeistään ylihuomenna perjantaina 22.2.2019, otanko tarjouksen vastaan. Kuvauspäivä olisi 1.3.2019.

Jos en ota tätä tarjousta vastaan, voin teettää mainoksen jollain muulla ulkopuolisella tuotantoyhtiöllä, mutta se olisi jonkin verran kalliimpaa. Etuna olisi kuitenkin se, että vastausta ei tarvitsisi antaa näin pian eli ylihuomenna.

Niin tai näin, niin tv-mainoksen budjetti olisi jotain 2600-3000 euroa. Minulla itselläni ei ele sellaisia varoja enkä haluaisi tässä vaiheessa ottaa lainaakaan, jos asia hoituisi minua kannattavien ihmisten lahjoituksilla.

Olen perustanut kahden muun henkilön kanssa 18.2.2019 minun vaalikampanjaani auttavan tukiryhmän, joka avaa ylihuomenna perjantaina tilin Itä-Uudenmaan Osuuspankissa Porvoossa. Kun saan tietää tilinumeron perjantaina, voin ilmoittaa sen julkisesti.

Mutta koska minun pitäisi antaa jo perjantaina vastaus MTV:lle, otanko heidän tarjouksensa vastaan, niin tarvitsisin tänään ja huomenna ihmisiltä lupauksia tulevasta vaaliavustuksesta. Voin sanoa, että eräs henkilö on jo luvannut minulle vaalikampanjaan 1000 euroa, joten puuttuu enää 1600-2000 euroa.

Jos voit tukea tv-mainoskampanjaani, ilmoita asiasta minulle joko yksistyisviestitse, sähköpostitse (jouko.piho@kolumbus.fi) tai puhelimitse (040-8281759).

17.2.2019

Tule kansanedustajaehdokkaaksi!

Paavo Väyrysen perustaman Seitsemän tähden liikkeen kansanedustajaehdokkaiksi voivat päästä sekä sitoutumattomat suomalaiset että muiden puolueiden jäsenet.

Ehdokkaaksi otetaan rehellisiä ja hyvämaineisia Suomen kansalaisia, jotka hyväksyvät Tähtiliikkeen säännöt ja tavoitteet ja jotka sitoutuvat liittymään Tähtiliikkeen eduskuntaryhmään.

Minä olen jo ehdokkaana. Tule sinäkin ja ilmoittaudu ehdokkaaksi osoitteessa:
http://seitsemäntähdenliike.fi/kansanedustajaksi/ .

15.2.2019

Jouko Piho:

Olen nyt Seitsemän tähden liikkeen kansanedustajaehdokas


Paavo Väyrysen Seitsemän tähden liike on julkistanut tänään 15.2.2019 33 uutta kansanedustajaehdokasta, joten puolueella on nyt 101 ehdokasta.

Minä olen yksi ehdokkaista. Monien vaiheiden jälkeen olen nyt Seitsemän tähden liikkeen eduskuntavaaliehdokas Uudenmaan vaalipiirissä.

Voin kuitenkin jatkaa samalla Siniristin Liiton kehittämistä eli kannattajakorttien kerääminen jatkuu. Väyrysen ja Seitsemän tähden liikkeen linjauksena on, että myös muiden puolueiden jäsenet voivat olla mukana ehdokkaina ja valituksi tulleina Seitsemän tähden liikkeen eduskuntaryhmän jäseninä.

Myös Paavo Väyrynen on ehdokkaana Uudellamaalla. Paavon läpimeno on todennäköistä ja sekin on hyvin mahdollista, että hänen vanavedessään tulee eduskuntaan valituksi muutama muukin.

Ohessa Seitsemän tähden liikkeen tiedotus asiasta.

TÄHTILIIKE TIEDOTTAA

15.02.2019

Seitsemän tähden liike rp on nimennyt uusia kansanedustajaehdokkaita. Aikaisemmin nimetyistä 70 ehdokkaasta kaksi on luopunut henkilökohtaisista syistä. Nyt on nimetty 33 ehdokasta, joten kokonaismäärä on 101.

Ehdokkaiden hankinta jatkuu mm. puolueen puheenjohtajan puhetilaisuuksien yhteydessä. Tavoitteena on täysi ehdokasmäärä kaikissa manner-Suomen vaalipiireissä.

Myös Euroopan parlamentin vaaleihin on ryhdytty hankkimaan ehdokkaita.

Molempien vaalien ehdokkuutta voi hakea täyttämällä lomake Tähtiliikkeen kotisivulla (seitsemäntähdenliike.fi).

Nimetyt ehdokkaat löytyvät osoitteesta www.seitsemäntähdenliike.fi .

 

15.1.2019


Jouko Piho:

En lähdekään eduskuntavaaliehdokkaaksi

Olin iloisesti yllättynyt, kun Kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläinen pyysi minua 1.1.2019 ehdokkaaksi tämän kevään eduskuntavaaleihin.

Suostuin ehdotukseen, koska voisin olla mukana sitoutumattomana ja näin, että ehdokkuudessa ja vaaleissa mukana olemisessa olisi monia hyviä puolia.

Olen kuitenkin eilisestä lähtien alkanut miettiä myös mitalin toista puolta eli asian huonoja puolia ja olen tullut siihen tulokseen, että en sittenkään halua olla näissä vaaleissa mukana.

Suurin syy on se, että koska kyseessä ei ole oman puolueen ehdokkuus, niin tällainen sitoutumattomana mukana oleminen vaikuttaa ainakin minun kohdallani sen, että en pysty olemaan vaalikampanjassa täydellä sydämellä mukana. Tällainen puoliteholla mukana oleminen johtaisi todennäköisesti siihen, että vaalitulos ei olisi hyvä, mistä kielteisestä seikasta voisi olla minulle imagohaittaa tulevina vuosina eikä se olisi hyvä Kansalaispuolueellekaan.

Olen tullut siihen tulokseen, että minun on parasta olla mukana vaaleissa vasta sitten, kun voin tehdä vaalikampanjaa sataprosenttisesti uskoen myös menestykseen. Nyt Kansalaispuolueen pienuus ja ehdokkaiden vähäinen määrä Uudellamaalla tekee oman puolisydämisyyteni lisäksi sen, että menestyminen ei ole mahdollista.

Minua myös häiritsee se, että monet ihmiset tulisivat ymmärtämään asian niin, että minä olisin Kansalaispuolueen jäsen. Eli he eivät huomaa tai huomioi sit. –lisäystä. Minä en haluaisi ihmisten mielissä tällaista sekaannusta.

On hankalaa ajaa kaksilla rattailla ja istua kahdella tuolilla. On sittenkin selkeämpää ajaa vain yhtä agendaa. Se on selvempää myös suurelle yleisölle.

On siksi parempi, että minä en nyt osallistu vaaleihin, vaan keskityn yksinomaan Siniristin Liiton rakentamiseen ja kannattajakorttien keräämiseen. Minun aikani tulee v. 2023.

5.1.2019

Jouko Piho:

Olen mukana ehdokkaana tämän kevään eduskuntavaaleissa

Olen mukana ehdokkaana tämän kevään eduskuntavaaleissa. Tämä yllättävä käänne mahdollistui, kun Kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläinen lähetti minulle 1.1.2019 sähköpostia ja kysyi, olisinko halukas tulemaan heidän listalleen ehdokkaaksi vaikka sitoutumattomana.

Parin päivän harkinnan jälkeen suostuin ehdotukseen, koska Siniristin Liitto, jossa olen puheenjohtajana, ei voi vielä osallistua vaaleihin, koska meillä on kannattajakorttikeräys kesken. Jatkamme korttien keräämistä ja Siniristin Liiton kehittämistä, mutta voin kevään vaaleihin osallistumalla levittää sitäkin kautta kristillisisänmaallista sanomaamme sekä saan tietysti runsaasti tietoa ja kokemusta seuraavia vaaleja varten, joissa Siniristin Liitto on mukana.

Kävi myös ilmi, että tämä tarjous voida olla sitoutumattomana ehdokkaana Kansalaispuolueen listalla koskee muitakin kuin minua. Kun tiedotin mahdollisuudesta Siniristin Liiton Facebook-ryhmässä, kaksi miestä ilmoittautui mukaan ehdokkaiksi eli rakennusmestari Tom Anteroinen Espoosta ja Jani Leppäjärvi Torniosta.

Listoilla on kuitenkin vielä tilaa, joten jos ehdokkuus kiinnostaa sinua, ota minuun (jouko.piho@kolumbus.fi) ja Sami Kilpeläiseen (sami.a.kilpelainen@gmail.com ) yhteyttä. Varsinkin naisia toivotaan mukaan, erityisesti Oulun vaalipiirissä.

Olin tänään 29 muun ehdokkaan + kahden ehdokkuutta harkitsevan henkilön kanssa Jyväskylässä vaalikoulutuksessa. Koulutuksessa käsiteltiin puolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläisen ja varapuheenjohtaja Piia Katteluksen johdolla eduskuntavaaliohjelmaa ja henkilökohtaisia eduskuntavaalikampanjoita.

Kuvassa Sami Kilpeläinen ja Piia Kattelus Kansalaispuolueen vaalikoulutustilaisuudessa 5.1.2019 Jyväskylässä.

Sami Kilpeläinen ja Piia Kattelus Kansalaispuolueen vaalikoulutustilaisuudessa 5.1.2019 Jyväskylässä.

Sakari Sormunen 02.04.2019 12:02

Ylen maakuntauutisissa oli puolueiden puheenjohtajatentistä Oulusta juttua. Siinä Juha Sipilä paheksui " mm. Jussi Halla-ahon raiskauksilla flirttailua.

Sakari Sormunen 02.04.2019 12:08

Jatkoa. maahanmuuttajien raiskauksista pitää uutisoida normaalisti, vaikka Sipilän mielestä asiasta ei selvästikkään saisi puhua mitään. Järkyttävä kanta.

Sakari Sormunen 02.04.2019 12:05

Jatkoa. Halla-aho vastasi osuvasti: " Ei saisi sanoa raiskauksista etukäteen, eikä jälkikäteen, kertokaa minulle, milloin on oikea aika? " Tottakai...

ingriid 31.03.2019 22:03

Venäjän sotilas Googin sota ja Jeesuksen tulemus ja antikristuksrn aika ja peto nousee merestä näytettiin tässä yhteydessä

ingriid 31.03.2019 22:02

Jumalan tuomiot on tulossa masn piiriin kutsumaan ihmisiä parsnnukseen.
Näin ilmestyksessä presidentin linnan jonne odotettiin Väyrystä myös Haavisto ja Nin

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia