Jouko Pihon kirjoja 2

13.12.2018

Joululahjaksi kirja

Jos et ole vielä hankkinut kaikkia joululahjoja, niin miten olisi kirja joululahjaksi?

Myyn nyt kaikkia kirjojani alennushintaan vain 15 euroa (sisältää jo postikulun).

Ja kirjojani ovat siis seuraavat: Outo tie, Ihmeellinen Israel, Ihmeellinen Israel 2, Ihmeellinen Israel 3, Profetioita, Profetioita 2, Lopunaika, Lopunaika 2, Sanalastuja, Jouko Pihon psalmeja ja Puhuttelevia raamatunkohtia.

Ota yhteyttä täällä Facebookissa yksityisviestitse tai sähköpostitse (jouko.piho@kolumbus.fi), jos haluat tilata jonkin tai joitakin kirjoistani.

Annan tyytyväisyys- ja mielenkiintoisuustakuun jokaisesta kirjasta.

Neoksen osasto Helsingin Kirjamessujen loppumisen jälkeen, vain Siniristin Liiton A-teline odottaa vielä autoon viemistä.

28.10.2018

Neos ja Siniristin Liitto Helsingin Kirjamessuilla

Sunnuntai

Tänään 28.10.2018 oli Helsingin Kirjamessujen neljäs ja viimeinen päivä. Tämä sunnuntai ei ollut hyvä kirjojen myynnin eikä Siniristin Liiton kannattajakorttien keräämisen kannalta, mutta tänäänkin oli monia hyviä tapaamisia ja keskusteluja. Menihän kirjoja jonkin verran, mutta kortteja tuli kokoon vain seitsemän. Siniristin Liitolla on nyt koossa 814 korttia.

Heti aamulla tuli eräs nuori mies osastollemme kertoen lukeneensa minun haastatteluni aikoinaan Mesikämmenen blogissa. Mies halusi välttämättä ottaa selfien kanssani, ”elävän legendan” kanssa, kuten hän sanoi.

Sen jälkeen kävin Paavo Väyrysen osastolla ja ostin hänen uusimman kirjansa ”Terve Suomi”. Kysyin, paljonko saan alennusta, kun olen tukenut häntä jo yli 7 vuotta. Sain 30 euron kirjan 20 eurolla.

Tein kolmisenkymmentä vuotta sitten opettajantyön ohessa iltaisin lehtimyyntityötä muutaman vuoden ajan. Tänään silloinen esimieheni Seppo Jokinen kävi tervehtimässä minua. Muistelimme menneitä ja Seppo kehui minua huippumyyjäksi. No, voitinhan minä mm. Floridan matkan, kun myin Gloria-lehteä niin maan vimmatusti.

Ruokailuun mennessäni törmäsin Matias Turkkilaan, jota en ole ennen tavannut. Matias on Perussuomalainen-lehden ja Suomen Uutiset -verkkolehden päätoimittaja sekä Hommaforumin perustajia. Meillä oli varsin hyvät keskustelut ajankohtaisista poliittisista kysymyksistä.

Kokonaisuutena Helsingin Kirjamessut oli hyvä kokemus: kirjoja meni tyydyttävästi ja paljon paremmin kuin Turun Kirjamessuilla, kannattajakortteja tuli kokoon 64 kappaletta ja antoisia kontakteja oli todella runsaasti.

Kuvassa Neoksen osasto Helsingin Kirjamessujen loppumisen jälkeen, vain Siniristin Liiton A-teline odottaa vielä autoon viemistä.

Jouko Piho kädessään viimeinen messuille tuotu Outo tie –kirja.

27.10.2018

Neos ja Siniristin Liitto Helsingin Kirjamessuilla

Lauantai

Kolmas messupäivä oli kirjojen myynnin osalta loistava ja Siniristin Liiton kannattajakorttejakin kertyi aika hyvin eli 22. Siniristin Liitolla on nyt koossa 807 korttia. Vaimoni Ritva oli mukana auttamassa.

Aloitin päivän viemällä Paavo Väyryselle lahjaksi viimeisimmän poliittisen ajankohtaiskirjani ”Lopunaika 2”, jossa on sivulla 130 kaksi kirjoitustani Väyrysestäkin.

Myös tänään oli useita hyviä kontakteja ja keskusteluja eri henkilöiden kanssa. Mainittakoon heistä vaikka erään entisen oppilaani vanhemmat, jotka kirjani Sanalastuja ostettuaan muistelivat aikaani Munkkiniemen ala-asteella ja sanoivat: ”Sinä olit opettaja, jota me kunnioitimme.”

Eräs Petteriksi esittäytynyt mies oli jännä tapaus. Hän tunsi minut. Kun kysyin, mistä hän tiesi minut, mies sanoi: ”Sinähän olet julkkis.” Kävi ilmi, että Petter oli omien sanojensa mukaan suvakki eli lähes kaikesta eri mieltä kuin minä. Siitä huolimatta mies täytti kortin, koska monipuoluedemokratiassa on hyvä olla eri vaihtoehtoja.

Jouduin eräässä vaiheessa myös vahtimestariksi, kun eräs nuori mies tuli kysymään minulta: ”Pääseekö täältä mitenkään ulos?” Kirjamessut on kyllä aika iso ja labyrinttimainen tapahtuma, jossa eksyminen on täysin mahdollista. Sanoin miehelle, että mene tuosta eteenpäin ja sitten vasemmalle ja sen jälkeen portaita ylös, niin pääset tuloaulaan ja ulos.

Myynti oli tosiaan tänään hyvää ja varsinkin klassikkokirjaani ”Outo tie” meni niin paljon, että jäljelle jäi vain yksi kappale. Niinpä päätin, että lähden vielä tänään hakemaan kotoani Loviisasta lisää Outo tie –kirjoja, jotta huomenna ei tarvitse myydä eioota.

Kirjamessut jatkuvat Helsingin Messukeskuksessa, Messuaukio 1, vielä huomenna sunnuntaina 10-18. Neoksen osasto löytyy hallista 7 paikasta m 111.

Tervetuloa Helsingin Kirjamessuille tekemään kirjakauppoja, täyttämään kannattajakorttia tai muutoin vain tervehtimään meitä!

Kuvassa Jouko Piho kädessään viimeinen messuille tuotu Outo tie –kirja.

Jouko Piho esittelemässä kirjaansa Outo tie Kaarlo Melanderille Helsingin Kirjamessuilla 26.10.2018.

26.10.2018

Neos ja Siniristin Liitto Helsingin Kirjamessuilla

Perjantai

Toinen messupäivä oli paljon parempi kuin ensimmäinen. Kirjoja meni enemmän ja saimme Siniristin Liiton kannattajakortteja kokoon 25, mikä on melko hyvä tulos. Siniristin Liitolla on nyt koossa 785 korttia.

Vaimoni Ritva oli mukana auttamassa.

Tänäänkin oli useita hyviä kontakteja ja keskusteluja eri henkilöiden kanssa. Mainittakoon heistä vaikka Timo Junkkaala, joka piti hyvänä asiana sitä, että me pidämme esillä kristillisiä kirjoja, koska Helsingin Kirjamessuilla ei ole muutoin juurikaan kristillisiä kustantajia mukana.

Mielenkiintoiset ajatuksenvaihdot oli myös erään Keskustaan kuuluvan miehen kanssa, joka suri sitä, että Keskusta on luopunut alkiolaisista juuristaan, mihin minä totesin, että Siniristin Liitto on täysin alkiolaisilla linjoilla.

Timo Valtosta tapasin useamman kerran ja joka kerta Timo muistutti: ”Älkää antako periksi!” Vastaukseni oli aina sama: ”Emme anna periksi!”

Kirjamessut jatkuvat vielä Helsingin Messukeskuksessa, Messuaukio 1, lauantaina 10-20 ja sunnuntaina 10-18. Neoksen osasto löytyy hallista 7 paikasta m 111.

Tervetuloa Helsingin Kirjamessuille tekemään kirjakauppoja, täyttämään kannattajakorttia tai muutoin vain tervehtimään meitä!

Kuvassa Jouko Piho esittelemässä Outo tie –kirjaa Kaarlo Melanderille.

Neos ja Siniristin Liitto Helsingin Kirjamessuilla 25.10.2018. Kuvassa Jouko ja Ritva Piho.

25.10.2018

Neos ja Siniristin Liitto Helsingin Kirjamessuilla

Torstai

Tämä ensimmäinen 10 tuntia kestänyt kirjamessupäivä oli varsin antoisa monenlaisten kontaktien ansiosta, mutta sen sijaan kirjamyynti oli melko vaatimatonta ja Siniristin Liiton kannattajakortteja kertyi vain 10. Siniristin Liitolla on nyt koossa 760 korttia.

Mukana auttamassa olivat vaimoni Ritva ja Ari Pesonen osan aikaa.

Jo aamulla oli hauska hetki, kun eräs vuosi sitten osastollamme käynyt mies tokaisi: ”Oletteko te käyneet välillä kotona?” Vitsi on siinä, että tämänvuotinen paikkamme on melko lähellä viimevuotista paikkaa.

Kävin tänään tervehtimässä Paavo Väyrystä, jonka osasto on 20 metrin päässä meistä. Väyrynen tekee samaa kuin minäkin eli myy kirjojaan ja kerää kannattajakortteja perustamalleen puolueelle Seitsemän tähden liike. Paavo kertoi, että hänen pitäisi saada sähköä erään laitteensa lataamista varten. Lähdimme kiertämään ympärillä olevia osastoja ja kyselimme, olisiko kenelläkään lainata hetkeksi pistorasiaa. Paavo oli hieman arka, josko sellaista voi kysyä ihmisiltä, mutta totesin hänelle, että ”siitä vaan, kyllä me voidaan kysyä”. Ja niin lopulta löytyi mies, jolta Paavo sai virtaa.

Paikalla oli myös Paavoa auttava pääsihteeri Harri Lindell, jonka kanssa oli mielenkiintoisia keskusteluja.

Hyviä juttuja oli myös Markus Lehtipuun sekä Stelkin osastolla olevien Timo Valtosen ja Martti Issakaisen kanssa. Valtoselta ostin Mika Niikosta kertovan kirjan ”Niikko Pysäyttämätön”. Kerrottakoon, että juuri Timo Valtonen johdatti aikoinaan Mika Niikon uskoon. Martti Issakaisen kanssa vaihdoimme kirjoja niin, että hän sai pari kirjaani ja minä sain Jarmo Korhosen kirjan ”Vallantavoittelijat”.

Mielenkiintoista oli myös tavata innokas nuori mies, joka halusi ottaa selfien kanssasi. Sitten hän kertoi lukeneensa elämäkertakirjani Outo tie, koska oli kuullut Perttu Häkkisen (RIP) kehuvan kirjaani radio-ohjelmassaan. Mies sanoi, että kirja oli hänen mielestään hyvin kiehtovaa luettavaa.

Sitten paikalle tuli korttia täyttämään eräs Homma-foorumilainen, joka sanoi: ”En ole kaikesta samaa mieltä kanssasi, mutta kannatan aina kaikkea kansallismielistä.”

Kirjamessut pidetään Helsingin Messukeskuksessa, Messuaukio 1, torstaina, perjantaina ja lauantaina 10-20 ja sunnuntaina 10-18. Neoksen osasto löytyy hallista 7 paikasta m 111.

Kerromme samalla Siniristin Liitosta ja koetamme saada paljon kannattajakortteja puoluehankkeellemme.

Jos sinulla on mahdollisuutta tulla auttamaan minua, ilmoita asiasta minulle, niin lähetän sinulle sisäänpääsyyn oikeuttavan kulkukortin.

Tervetuloa Helsingin Kirjamessuille tekemään kirjakauppoja, täyttämään kannattajakorttia tai muutoin vain tervehtimään meitä!

Kuvassa Jouko ja Ritva Piho.

Neos ja Siniristin Liitto Helsingin Kirjamessuilla 24.10.2018. Vas. Ari Pesonen ja Jouko Piho.

24.10.2018

Neos ja Siniristin Liitto Helsingin Kirjamessuilla

Keskiviikko

Olin tänään 24.10.2018 rakentamassa kirjankustannusyhtiöni Neoksen ja Siniristin Liiton osastoa Helsingin Messukeskuksen hallissa 7.

Ari Pesonen oli mukana auttamassa, ettei tarvinnut ihan yksin äheltää.

Olen siis jälleen mukana näytteilleasettajana Helsingin Kirjamessuilla 25.-28.10.2018. Esittelen ja myyn kirjoittamiani ja kustantamiani kirjojani, joita on tällä hetkellä 11.

Kirjamessut pidetään Helsingin Messukeskuksessa, Messuaukio 1, torstaina, perjantaina ja lauantaina 10-20 ja sunnuntaina 10-18. Neoksen osasto löytyy hallista 7 paikasta m 111.

Kerromme samalla Siniristin Liitosta ja koetamme saada paljon kannattajakortteja puoluehankkeellemme.

Jos sinulla on mahdollisuutta tulla auttamaan minua, ilmoita asiasta minulle, niin lähetän sinulle sisäänpääsyyn oikeuttavan kulkukortin.

Tervetuloa Helsingin Kirjamessuille tekemään kirjakauppoja, täyttämään kannattajakorttia tai muutoin vain tervehtimään meitä!

Kuvassa vas. Ari Pesonen ja Jouko Piho.

22.10.2018

Neos, Jouko Piho ja Siniristin Liitto Helsingin Kirjamessuilla

Olen mukana näytteilleasettajana Helsingin Kirjamessuilla 25.-28.10.2018. Esittelen ja myyn kirjoittamiani ja toiminimeni Neoksen kustantamia kirjojani, joita on tällä hetkellä 11.

Kirjamessut pidetään Helsingin Messukeskuksessa, Messuaukio 1, torstaina, perjantaina ja lauantaina 10-20 ja sunnuntaina 10-18. Neoksen osasto löytyy hallista 7 paikasta m 111.

Kerromme samalla Siniristin Liitosta ja koetamme saada paljon kannattajakortteja puoluehankkeellemme.

Jos sinulla on mahdollisuutta tulla auttamaan minua, ilmoita asiasta minulle, niin lähetän sinulle sisäänpääsyyn oikeuttavan kulkukortin.

Tervetuloa Helsingin Kirjamessuille tekemään kirjakauppoja, täyttämään kannattajakorttia tai muutoin vain tervehtimään meitä!

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia