Ajankohtaista 12

3.5.2019

Jouko Piho:

Paavo Väyrynen aikoo asettua ehdolle vuoden 2024 presidentinvaaleissa

Paavo Väyrynen kirjoitti tänään blogissaan: "Niinpä aion asettua ehdolle vuoden 2024 presidentinvaaleissa - sillä edellytyksellä tietysti, että terveyteni ja työkykyni säilyvät hyvinä."

Väyrysen ratkaisu, että hän asettuu viidennen kerran presidenttiehdokkaaksi, perustuu hänen kokemukseensa ja ajatteluun, että jos ei kerran ole mahdollista vaikuttaa eduskunnassa tai EU-parlamentissa, niin voi yrittää saada poliittista vaikutuskanavaa presidenttiyden kautta.

Oikein. Onnitteluni jämäkästä päätököksestä välittämättä ikärasistien haukuista!

Paavon isoäiti sanoi Paavon synnyttyä: "Tästä pojasta tulee vielä Suomen presidentti."

Uskon niin.

16.4.2019

Jouko Piho:

Todiste vaalivilpistä

Jo kolme viikkoa ennen eduskuntavaaleja Qanonin ryhmä tiesi tarkasti niiden tuloksen, joka julkaistiin 23.3.2019 Suomimediassa. Lue alla olevat prosentit ja hämmästy!

Tämä selittää myös sen, miksi Tähtiliike sai niin huonon tuloksen. Vaalituloksia on manipuloitu ja jo etukäteen oli päätetty, etteivät Tähtiliikkeen ehdokkaat pääse eduskuntaan.

Samoin Perussuomalaiset olisivat saaneet vielä paremman vaalituloksen, mutta eliitti oli päättänyt jo etukäteen, että Perussuomalaisten annetaan tulla toiseksi suurimmaksi puolueeksi 17,5, % ääniosuudella. Siis Perussuomalaisten ja kaikkien muiden puolueiden äänimäärät oli päätetty ja tiedettiin prosentin kymmenysten tarkkuudella jo kolme viikkoa ennen eduskuntavaaleja.

Tämä on valtaeliitin taholta uskomattoman röyhkeää suomalaisten pettämistä ja suomalaisen demokratian halveksuntaa. Suomen vaalitulosten käsittely Tieto Oy:ssä (Goldman Sachs omistajana) on siirrettävä luotettavamman tahon haltuun. Jos muutosta ei tule, mihinkään tulevien vaalien tuloksiin ei voi luottaa.

Alla lähde eli Berat Yilmazin 23.3.2019 Suomimediassa julkaisema Qanonin tieto Suomen eduskuntavaalien tarkasta tuloksesta jo kolme viikkoa ennen vaaleja.

https://suomimedia.wordpress.com/…/eduskuntavaalien-tulok…/…

Eduskuntavaalien tulokset etukäteen tiedossa.

Berat Yilmaz

maaliskuu 23, 2019

Suomen poliittinen eliitti yhdessä EU:n eliitin ja globaalin eliitin kanssa on päättänyt, että SDP tulee voittamaan 17.7% äänimäärällä. Moni varmaan ihmettelee mistä voimme tietää etukäteen tarkasti tuloksen ja prosenttimäärän. Muistakaa nämä tiedot tai ottakaa kuvanruutukaappauksia, kun vaalit päättyvät ja verratkaa niitä nyt etukäteen antamiimme. Ne tulevat olemaan täysin samat. Tiedämme tämän asian sen takia, koska tämä tieto on jo poliittisen eliitin ja näitä lähellä olevien tahojen tiedossa. Suomessa vaalien tulokset on päätetty etukäteen jo kymmeniä vuosia. Kansa luulee voivansa äänestämällä vaikuttaa tuloksiin mutta tulokset ja prosentit päätetään etukäteen. Vaalit ovat vain teatteria, jossa toteutetaan etukäteen suunnitellut tulokset ja prosenttimäärät. Vaalien tuloksia on väärennetty jo kymmeniä vuosia ja sama teatteri jatkuu. Niin ne tulokset alla paljon ennen vaaleja. Levittäkää tietoa somessa.

SDP 17.7 %
PS 17.5 %
KOK 17 %
KESK 13.8 %
VIHR 11.5 %
VAS 8.2 %
RKP 4.5 %
KD 3.9 %

-Qanon ryhmä

Kommentteja:

Matti maaliskuu 23, 2019 12:27

Otin kuvanruutukaappauksen ja laitan vielä ne tulokset suoraan kopioituna tähän joten jokainen tulee näkemään, että vaalien tulokset on etukäteen tiedossa. Huomioikaa tarkasti päivämäärät uutisen julkaisu ja tämä kommentti!!.

SDP 17.7 %
PS 17.5 %
KOK 17 %
KESK 13.8 %
VIHR 11.5 %
VAS 8.2 %
RKP 4.5 %
KD 3.9 %

Matti huhtikuu 15, 2019 18:08

No niin nyt on hyvä verrata tuloksia vaalien jälkeen kun tulokset on paljastettu useita viikkoja ennen vaaleja. Itse heräsin tähän kun Qanon paljastivat presidentinvaalituloksen tarkan prosenttimäärän viikkoja ennen ääntenlaskentaa. Otin jo silloin luvut talteen ja vertasin vaalien jälkeiseen ja ne olivat identtiset. Siksi nyt tiesin etukäteen, että sama toistuu eduskuntavaaleissa. Nyt voi jokainen miettiä, että jos kaikkien vaalien tulokset ja tarkat prosenttimäärät ovat useita viikkoja etukäteen tiedossa, eivät vaalit voi olla mitenkään rehelliset. Eliiti väärentää vaalien tulokset ja vei toisen kerran perussuomalaisilta selvän voiton. Miettikää miksi ja miten voi olla mahdollista, että vain kokoomus, keskusta ja sdp tulevat voittamaan aina kaikki vaalit. Yksikään muu puolue ei koskaan tule voittamaan vaaleja. Yksikään eduskunnan ulkopuolella oleva puolue ei tule koskaan nousemaan eduskuntaan, koska eliitti estää sen vaalimanipuloinnin avulla. Kokoomus on eliitin suosikki ja siksi sen kannatus ei juuri koskaan laske yhtään. Kokoomuksen todellinen kannatus on alle 10%. Alla linkki jota jokainen voi verrata etukäteen ilmoitettuun tulokseen ne ovat identtiset.
https://www.eduskunta.fi/…/Eduskuntavaalien-2019-vahvistama…

timo huhtikuu 15, 2019 18:15

Levitin tuota paljastusta twitterissä ja facebookissa maaliskuun lopun ja huhtikuun alun kunnes molemmat tilini poistettiin. Eliitti pelkää ja sensuroi totuutta ja yrittää levittää islamisaatiota.
Youtube, twitter ja facebook ovat eliitin halussa ja kaikki asiat, jotka paljastavat tai vastustavat eliitin agendaa poistetaan tai sensuroidaan ja suurin osa ihmisistä kokee sen säännöllisesti.

Jukka huhtikuu 15, 2019 18:34

Itsekin koitin levittää tuota paljastusta twitterissä ja facebookissa. Se vaan, että muutamassa päivässä myös minun molemmat tilit poistettiin ja suljettiin. Herää kysymys kuka pelkää tätä paljastusta niin paljon, että haluaa estää sen leviämisen kaikin keinoin? Sekä kenellä on valta poistaa facebook ja twitter tilejä? Vastaus on yksinkertainen eliitti on kaiken takana ja sille olisi erittäin kiusallista, jos tämä tieto olisi kaikkien kansalaisten tiedossa. Niin kauan kun enemmistö lampaista ei tiedä totuutta mikään ei muutu. Valtamedia on mukana hommassa, koska laitoin monelle valtamedialle uutisen, että julkaisisivat sen faktan, että vaalien tulokset on etukäteen useiden ihmisten tiedossa. Yksikään valtamedia ei julkaissut ja oli täysin hiljaa siitä faktasta, että vaalien tulokset olivat etukäteen useiden ihmisten tiedossa viikkoja ennen ääntenlaskemista. Vaalit ovatkin vain teatteria ja tyhmä kansa luulee, että suurin osa kansasta kannattaa Suomen islamisaatiota. Jo tuo paljastaa totuuden suurin osa kansasta ei kannata islamisaatiota, eikä avoimia rajoja. Silti aina vaaleissa voittavat vain ne puolueet, jotka kannattavat avoimia rajoja ja Suomen islamisaatiota. Totuus on kuitenkin, että vaalien tulokset manipuloidaan eliitin toimesta juuri sellaisiksi, kuin he haluavat. Kansa ei voi mitenkään muuttaa tätä.

kanttis huhtikuu 15, 2019 20:14

Mitä ihmettä tässä maassa oikein tapahtuu? Eduskuntavaalien tulokset on paljastettu 3 viikkoa ennen äänten laskentaa. Siis tulokset ovat etukäteen tiedossa julkisuudessa ennen kuin yhtään ääntä on laskettu. Kuka ja mikä taho laskee Suomessa ääniä ja väärentää vaalien tuloksia siinä samalla ja miksi?

Ketään ei kiinnosta huhtikuu 16, 2019 05:52

Mitä sitten vaikka vaalit olisivatkin teatteria ja tulokset manipuloitu? Kukaan ei voi asialle yhtään mitään ja mitään muutosta ei voi tehdä ja kaikki jatkuu entisellään. Suurinta osaa ihmisistä asia ei edes kiinnosta. Se on sama kuin islamisaation vastustaminen täysin turhaa, koska kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset sitä kannattavat ja pitävät rajat auki. Tässä on sama juttu. Unohtakaa koko asia ja jatkakaa elämää.

Eräs huomio huhtikuu 16, 2019 06:22

Eräs asia vaalituloksissa ihmetyttää. Äänestäjät kirjattiin tietokoneilla, joten äänestysprosentti oli selvillä millisekunneissa vaalihuoneitten sulkeuduttua. Äänestysprosentin julkaiseminen kuitenkin viivästyi tunteja.
Herättää epäilyjä, äänestäjien lukumäärä ja annettujen äänien lukumäärä tulisi tarkistaa puolueettoman tahon toimesta, koska äänestysprosentti julkaistiin vasta, kun vaalien lopputulos alkoi selvitä. Ilmeisesti äänestysprosentti laskettiin äänestyslipuista. Miljoonista vaalilipuista voi osia tietenkin kadota vahingossa jonnekin.
Jos Venäjää epäillään aina vaalivilpeistä, kaipa vilppiä tulisi tarkkailla muuallakin.

Hyvää yötä Suomi huhtikuu 16, 2019 06:53

Olen katsellut tätä Suomen tuhoamista nyt parikymmentä vuotta ja tullut siihen tulokseen, että ehkäpä suomalaiset ansaitsevat kaiken kaltoin kohtelun ja sorron. Kansa marisee ja valittaa ja itkee ja on ihmeissään, ja vaaleissa äänestää samoja puoleita uudelleen ja uudelleen.
Lapsikin ymmärtää, että jos joku kiusaa ja potkii ja varastaa koko ajan, ei sellaisen kanssa tarvitse leikkiä. Aikuiset suomalaiset sensijaan antavat vaaleista toiseen valtakirjan kiusaajilleen ja varkaille. Vaalista toiseen. Ja ihmettelevät minne katosi se Suomi, jonka he tunsivat ja jossa he kasvoivat.
Turha tulla sanomaan, ettei tiennyt. Ei osannut aavistaa. Ei ymmärtänyt. Tietoa, varoituksia, kaikkea on ollut koko ajan saatavilla valtaa pitävän eliitin valheiden rinnalla. Äänestäjä on valinnut ne valheet ja äänestänyt valehtelijaa. Huijareita, lakia rikkovia rikollisia, valehtelijoita ja ulkomaisten tahojen asiamiehiä. Se on Suomen eduskunta. Sellaisia ovat suomalaiset eduskuntapuolueet.
Eduskunnassa istuu tällä hetkellä yhdestä kolmeen kansanedustajaa, jotka eivät ole rikkoneet vaalilupauksiaan. Kaikki muut ovat. Katsokaa mitä tapahtui ns. tiedustelulaeille. Aivan. Ne ovat perustuslakimme ja rikoslakimme vastaisia. Kaikki eduskuntapuolueet, vasemmistoa lukuunottamatta, halusivat ne kiireellisinä voimaan. Myös demarit ja persut. Vasemmisto ei sinänsä vastustanut noita lakeja, se ei halunnut niiden kiireellistä käsittelyä, Siis kaikki eduskuntapuolueet halusivat antaa ulkomaalaisille tiedusteluorganisaatioille luvan operoida vapaasti muka-laillisesti Suomessa suomalaisia ja tätä kansakuntaa vastaan. Mieti sitä.
EU-jäsenyys oli perustuslakimme vastainen vuoteen 2011 saakka.
Euroon siirtyminen oli lakiemme vastainen operaatio ja tehtiin lain vastaisesti.
Nato Isäntämaa -sopimus oli lain vastainen ja tehtiin lain vastaisesti.
Erilaiset sopimukset Britannian ja Ranskan kanssa ovat lakiemme vastaisia ja nekin tehtiin laittomasti.
Tiedustelulait ovat lakiemme vastaisia ja tulevat voimaan laittomasti.
Suomessa on ulkomaalaisia sotilaita 24/7 lakiemme vastaisesti.
Suomen eduskunnan asema ylimpänä lainlaatijana on viety lakiemme ja perustuslain vastaisesti 2016 EU-parlamentin päätöksellä.
KAIKKI eduskuntapuolueet hyväksyvät kaiken tämän. Yksikään niistä ei toimi tämän maan ja kansan etujen mukaisesti maamme perustuslakia ja lakeja puolustaen ja noudattaen. Yksikään niistä ei auta, tue tai puolusta suomalaisia yhtään missään. Koko eduskunta on rikollisjärjestö maamme lakien nökökulmasta. Se rikkoo jatkuvasti, siis koko ajan, maamme rikoslakia ja perustuslakia – uudelleen ja uudelleen. Valtiojohtomme on rikollinen ja toimii lakiemme vastaisesti. Hallitukset tekevät niin. Virkamieskunta toimii jatkuvasti lakien vastaisesti.
Mistä voisin kirjoittaa? Kaikki tämä on jo sanottu moneen kertaan. Eivätkä suomalaiset usko. He menevät kiltisti vaaliuurnille ja äänestävät televisiosta tuttuja puolueita taas kerran. He varmistavat, että maamme ja kansakuntamme tuhotaan heidän suostumuksellaan. Tai sitten he jäävät kotiin ja sanovat ettei kannata äänestää, eli sallivat kaiken tapahtua.
Mikä on vaihtoehto?
Äänestää eduskunnan ulkopuolisia puolueita. Niitäkin on. Jokainen eduskuntapuolueelle annettu ääni on ääni Suomen tuhoamiselle. Joka ainoa. Vain äänestämällä nykyiset eduskuntapuolueet ulos voi muutos olla mahdollinen. Jos siihen ei kykene, on turha marista. On turha valittaa, jos valitsi teloittajansa tietoisena siitä että siitä on kyse ja sitten kuolee. Näin tälle maalle ja kansakunnalle on käymässä.
Hyvää yötä, Suomi.

SUOMIMEDIA.WORDPRESS.COM
 
Suomen poliittinen eliitti yhdessä EU: eliitin ja globaalin eliitin kanssa on päättänyt, että SDP tulee voittamaan 17.7% äänimäärällä. Moni…

 

16.3.2019

Jouko Piho:

Miksi vihervasemmisto sympatisoi islamia?


Näyttäisi siltä, että vihervasemmiston ei pitäisi mitenkään sympatisoida islamia vaan pikemminkin päinvastoin.

Mutta tässä eivät normaalit logiikan lainalaisuudet toimi. Vihervasemmisto ajattelee sen mukaisesti, miten maailman raha- ja valtaeliitin omistama valtamedia on aivopessyt heitä ajattelemaan. Tämän maailmanlaajuisen propagandan taustalla on tavoite tuhota kristillisyys, perinteiset perhearvot ja kansallisvaltiot.

Tätä päämäärää ajavat globalistiset tahot, joiden tavoitteena on lopulta yksi Maailman unioni, yksi maailmanhallitus ja sen johdossa yksi johtaja. Jotta tähän lopulliseen päämäärään päästäisiin, pitää saada aikaan tarpeeksi kaaosta, kristinuskon vastaisuutta ja kansallisvaltioiden alasajoa.

Tähän tarkoitukseen sopii erinomaisesti valtaeliitin rohkaisema ja rahoittama muslimien massamaahanmuutto Eurooppaan. Vihervasemmisto toteuttaa kaikessa valtaeliitin suunnitelmia luullen olevansa hyvyyden asialla, vaikka itse asiassa he ovat pahuuden ja tulevan diktatuurin edistäjiä. Siksi he kannattavat muslimienkin Euroopan valloitusta kuvitellen sen olevan liberaalia ja humaania toimintaa, niitä eurooppalaisia arvoja.

Uskovan näkäkulmasta katsottuna tässä on vielä kyse siitä, että islamissa ja vihervasemmistossa vaikuttaa sama henki, vaikka he olisivatkin joistakin asioista, kuten homoudesta, eri mieltä. Se henki on tästä maailmasta ja sen ruhtinaasta, ei Jumalasta.

14.3.2019

Eduskuntavaalien tv-tentit kaikille

Ylen nykyinen käytäntö, että suureen vaalitenttiin kutsutaan vain eduskuntapuolueita, ei ole tasapuolinen eikä demokraattinen. Siksi tuo syrjivä käytäntö täytyy lopettaa.

Kaikki 19 Suomessa rekisteröityä puoluetta eivät tietenkään mahdu mukaan samaan lähetykseen, mutta asia on helposti hoidettavissa, kun järjestetään kaksi vaalitenttiä kahtena eri päivänä.

Tällöin ensimmäiseen tv-tenttiin tulisi puolet eduskuntapuolueista ja puolet eduskunnan ulkopuolisista pienpuolueista. Loput puolueista olisivat sitten mukana toisessa tv-tentissä.

Toivottavasti tällainen oikeudenmukaisempi järjestely on voimassa jo seuraavien vaalien aikana. Tv-tenteistäkin tulisi mielenkiintoisempia, kun mukana olisi sekä isoja ja vakiintuneita puolueita että uudempia yrittäjiä.

10.3.2019

Uusi rahankeräyslaki

Yhdistyspohjaisilla vapaiden suuntien seurakunnilla on ollut monia ongelmia vanhan rahankeräyslain mukaan toimittaessa. Esim. normaalia kolehtikaan ei ole voinut kerätä ilman rahankeräyslupaa.

Kaikki muuttui paremmaksi 7.3.2019, kun eduskunta hyväksyi uuden rahankeräyslain.

KD:n Päivi Räsänen aloitti hyvän työn, jota KD:n kansanedustaja Antero Laukkanen on jatkanut neljän viime vuoden ajan.

Seuraavassa Antero Laukkasen oma kertomus tapahtumista.

Antero Laukkanen

SO ON SIINÄ! Kerro tästä kaikille.

Eduskunta hyväksyi 7.3.2019 uuden rahankeräyslain, joka tulee voimaan syksyllä. Tämän eteen olen tehnyt työtä neljä vuotta. Jatkanut sitä hyvää työtä jonka ministeri Päivi Räsänen aloitti viime kaudella. Olen neuvotellut ministeriössä, tavannut virkamiehiä, kirjoittanut lisäys- ja tarkennusesityksiä, jotka lähes kaikki tulivat uuteen lakiin mukaan. Työ on nyt palkittu. Nyt koittaa kaikille seurakunnille VAPAUS kerätä kolehtia ilman rahankeräyslupaa. Tunnelma on kuin Mooseksella, joka sai ohjeet: vie minun kansani vapauteen. Kiitos kaikille rukouksista, me muutimme asioita yhdessä.

Tässä vielä keskeiset muutokset:

1. Yhdistyspohjaiset seurakunnat voivat kerätä kolehtia ilman rahankeräyslupaa
2. Yleishyödyllisyyden käsite selkeentyi, Seurakuntatyö katsotaan nyt kokonaisuudessaan yleishyödylliseksi, myös pastorin palkka ja hallintokulut
3. Seurakunta voi laittaa yhdistyksen tilinumeron ilman siihen liitettyä lahjoituspyyntöä web-sivulle, tiedoksi ilman rahankeräyslupaa
4. Keräysluvan määräaikaisuus poistui, lupa on voimassa toistaiseksi, tilitysvelvollisuus on vuosittainen.
5. Tuli uusi kevyempi keräysmuoto, pienkeräyslupa, jolla voi kerätä enintään 10.000€ kolmen kuukauden aikana, kaksi kertaa vuodessa. Luvan saa ilmoitusmenettelynä paikallispoliisille. Poliisin on käsiteltävä hakemus 5 vuorokaudessa. Keräämisen voi aloittaa, kun on saanut keräysnumeron poliisilta. Tilitysvelvollisuus on pyydettäessä.

Erityiskiitos KD:n ryhmäkanslian lainsäädäntösihteerille Johanna Kosusulle, jonka kanssa istuimme tunteja tehden ministeriölle lausuntoja.

Tästä olen tänään iloinen, ja tätä tuloksellista työtä haluan jatkaa. Kiitos tuestasi.

Tätä pitää jakaa kaikille tiedoksi, tämä on yhteinen voitto.

 

3.3.2019

Viron vaalit

Virossa on äänestetty tänään parlamenttivaaleissa, joissa Riigikoguun valitaan 101 edustajaa.

Äänten laskenta on vielä kesken, mutta näyttää selvältä, että Reformipuolue on saamassa suuren voiton eli 32,9 % äänistä ja 38 paikkaa. Toiseksi on tulossa Keskusta, joka on saamassa 17,4 % äänistä ja 20 paikkaa, mutta aivan sen perässä kolmantena on Ekre, jolla on tällä hetkellä 17 % äänistä ja 19 paikkaa.

Eniten äänimäärää viime vaaleista on kasvattanut Ekre, joka on isänmaallinen ja konservatiivinen puolue, jota valtamedia nimittelee liioitellen ultranationalistiseksi ja äärikonservatiiviseksi, kun riittäisi sanoa, että kyseessä on nationalistinen ja konservatiivinen puolue. Ekreä voisi myös luonnehtia Viron Perussuomalaisiksi. Suomen MTV käytti uutisissaan nimitystä oikeistopopulistinen, mikä ei ole hyvää sekään, mutta parempi kuin nuo ultra- ja äärileimaamiset.

Saa nähdä, miten käy hallituksen muodostamisen kanssa, koska sekä Reformipuolue että Keskusta ovat ilmoittaneet, että ne eivät halua Ekreä hallitukseen. 
 
16.2.2019

Paavo Väyrysen kansalaisaloite puolueiden tasapuolisesta kohtelusta Ylen ohjelmissa

Kävin allekirjoittamassa. Käy sinäkin.

Linkki kansalaisaloitteeseen:

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3883?fbclid=IwAR0RV3L3XCIUPxd8i1xQjlimBLEV2K6lqs04gXi1XecWFpzI-5wrpQ30KuQ

 

Maailman vaikutusvaltaisin mies - Kiinan presidentti Xi Jinping.

17.1.2019

Jouko Piho:

Xi Jinping – maailman vaikutusvaltaisin mies

Katsoin juuri äsken TV1:n Ulkolinjan erinomaisen ohjelman ”Kuka on Xi Jinping?”.

Xi:n tausta on erikoinen, koska hänen isänsä, joka oli Maon aikaan kommunistipuolueen johtohenkilöitä, joutui 1960-luvulla epäsuosioon, jolloin Xi:kin luokiteltiin kansanviholliseksi ja passitettiin 15-vuotiaana pakkotyöhön maaseudulle.

Mutta sen sijaan että Xi olisi alkanut vastustaa tuollaista sortovaltaa, hän päättikin opetella ja omaksua Maon diktatuuriset opit täydellisesti päästäkseen itse joskus valtaan. Yksi ohjelman haastateltavista puhuukin Tukholman syndroomasta, joka tarkoittaa panttivangin kääntymistä kaappaajiensa kannattajaksi.

Uskollisista uskollisin kommunisti Xi pääsikin lopulta huipulle, puolueen puheenjohtajaksi ja Kiinan presidentiksi. Asiassa auttoi sekin, että eräs ystävä pyyhki asiakirjoista pois epäsuosion maininnat Xi:n isästä, joten Xi:lle saatiin puhdas menneisyys.

Nyt Xi:llä on suuri kiinalainen unelma, että vuoteen 2049 mennessä maailmassa pääsee valtaan uusi maailmanjärjestys (kyllä, myös Xi käyttää termiä New World Order) ja Kiinasta tulee maailman johtava valtio, jonka tueksi muut maat ovat asettuneet.

Päästäkseen päämääräänsä Kiina käyttää sumeilematta hyödykseen alati kasvavaa taloudellista valtaansa antaen lainoja ja ostaen satamia, lentokenttiä ja tehtaita ympäri maailmaa. Näin Kiina saa myös poliittista vaikutusvaltaa, mikä merkitsee tässä vaiheessa ennen kaikkea hiljaisuutta, että Kiinaa ei arvostella mistään. Euroopassa Kreikka on jo saatu hiljaiseksi, kun Kiina osti Ateenan läheltä Pireuksen sataman.

Kritiikkiin olisi kuitenkin aihetta, koska Kiina on siirtynyt täydellisesti yhden puolueen diktatuuriin, jossa minkäänlaista monipuoluedemokratiaa ei sallita. Myös sananvapaus on täydellisesti mennyttä kuten myös uskonnonvapaus. Toisinajattelijat joutuvat vankilaan tai he vain yksinkertaisesti häviävät. Kaikkien pitää olla samaa mieltä ja ylistettävä maan johtoa. Minkäänlaista poikkipuolista arvostelua ei siedetä. Kiina elää siis täysin orwellilaisessa diktatuurissa. Jopa USAssa elävän kiinalaisen miehen Facebookissa julkaisema Kiinaa kritisoiva kirjoitus aiheutti hänen tilinsä sulkemisen yhdeksi päiväksi, koska myös Facebook kumartaa Kiinaa.

Kiina panostaa yhä enemmän myös sotilaalliseen voimaan. Päämääränä onkin kehittää Yhdysvallat ohittaen maailman mahtavin armeija. Xi Jinping sanoi vielä äskettäin, että Kiina ei perusta sotilastukikohtia Kiinan ulkopuolelle ja arvosteli Yhdysvaltoja sen tukikohdista. Vuonna 2017 Kiina kuitenkin perusti sotilastukikohdan Djiboutiin strategisesti erittäin tärkeän Punaisen meren salmen rannalle.

Ei ole ihme, että talouslehti Forbes listasi Xi Jinpingin maailman vaikutusvaltaisimmaksi henkilöksi. Xi:n valtakausi jatkuu vielä ties kuinka kauan, koska Kiinassa hyväksyttiin viime vuonna lakimuutos, jonka mukaan Xi:llä on mahdollisuus olla presidenttinä koko elinikänsä ajan.

Tästä ei hyvää seuraa.

Jos et nähnyt ohjelmaa, dokumentti on ehdottomasti katsomisen arvoinen, mikä onnistuu Yle Areenassa.

 

Jouko Pihon uudenvuodenpuhe 7.1.2019.

7.1.2019

Kansalaisaloite uudeksi kaivoslaiksi

Kävin allekirjoittamassa kansalaisaloitteen uudeksi kaivoslaiksi. Käy sinäkin.

Aloitteen nimi on ”Maanpinnan alapuoliset luonnonvarat kansalliseen omistukseen”

Aloitteessa ehdotetaan, että eduskunta ryhtyy lainvalmisteluun muuttaakseen kaivoslakia seuraavalla tavalla.

Aloitteen sisältö:

- Suomen maanpinnan alapuoliset luonnonvarat kuten mineraalit ja kaivannaiset sekä pohjavedet kuuluvat lähtökohtaisesti Suomen valtiolle.

- Kaivosluvan haltijan on maksettava valtiolle kohtuullinen korvaus saadakseen maanpinnan alapuoliset luonnonvarat käyttöönsä.

Linkki kansalaisaloitteeseen: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3660

7.1.2019

Jouko Pihon uudenvuodenpuhe 7.1.2019

Pidin perinteisen uudenvuodenpuheeni 7.1.2019. Tässä linkki Youtube-videoon:
https://www.youtube.com/watch?v=No0DzeJtxJc&feature=share .

31.12.2018

Jouko Piho:

Vihapuhe on ihmisoikeus

Pääministeri Juha Sipilä on sanonut, että vihapuhe on rikos.

Sipilä on väärässä.

Vihapuhe ei ole rikos. Vihapuhe on ihmisoikeus.

Jokaisella ihmisellä on oikeus tuntea vihaa pahuutta, vääryyttä ja epäoikeudenmukaisuutta kohtaan ja ilmaista vihan tunteensa puhein tai kirjoituksin.

Tämän oikeutetun vihan leimaaminen rikokseksi on väärä syytös. Suomen laissa ei ole pykälää, jossa vihapuhe kriminalisoitaisiin. Ja vaikka olisikin, sellainen olisi väärä laki.

Kyseessä onkin maailmanlaajuinen raha- ja valtaeliitin propagoima yritys yhdenmukaistaa kaikkien ihmisten ajattelua orwellimaiseen ja diktatuuriseen tyyliin niin, että kaikkien pitää olla samaa mieltä tai muutoin on ajatusrikollinen. Kyseessä on itse asiassa kommunismi, joka on verhoutunut kulttuurimarxismin kaapuun.

Kuitenkaan mielipiderikoksia ei ole oikeasti olemassa. On vain erilaisia mielipiteitä, jotka pitäisi sallia suvaitsevaisuuden ja demokratian takia. Nykyajan suvaitsevaisto ei kuitenkaan suvaitse muita kuin omia mielipiteitään, mikä on johtanut eri mieltä olevien sensurointiin ja nyt siis myös rikollisiksi syyttämiseen.

Hyvät suomalaiset, älkää äänestäkö ensi kevään eduskuntavaaleissa näitä yhteen ajatusmuottiin pakottajia. He ovat olevinaan liberaaleja, mutta he ovat itse asiassa diktatuurisia ja suomalaisia vastaan.

Teillä on täysi oikeus, ihmisoikeus, tuntea vihaa ja pettymystä Suomessa harjoitetun politiikan takia. Ilmaiskaa vihanne myös äänestyskopissa.

30.12.2018

Jouko Piho:

On oleva Antikristusta vastustavia kansoja

Yleinen tulkinta niiden keskuudessa, jotka ylipäätään uskovat Raamatun ilmoitukseen lopunajan Pedosta eli Antikristuksesta, on se, että tulevan maailmandiktaattorin valtakunta kattaisi koko maailman, koska Raamattu sanoo niin.

Olen kirjoittanut aiheesta ennenkin ja todennut, että Raamatussa on monia kohtia, joissa sanat ”kaikki” tai ”koko” eivät tarkoita absoluuttisen kirjaimellisesti kaikkea, vaan kyse on suuresta tai suurimmasta osasta.

Olen sen tähden sitä mieltä, että Antikristuksenkin valta on suurta, mutta kuitenkin myös jossain määrin rajoitettua.

Sain tähän näkemykseeni tukea, kun luin Terry Bennettin kirjoitusta vuodelta 2014. Bennett kirjoittaa: ”Saatana yrittää saada Antikristukselle maailmanlaajuista hyväksyntää, mutta häntä ei tulla koskaan ottamaan vastaan kaikkialla. On oleva kansoja ja kansanryhmiä, jotka asettuvat jyrkästi vastustamaan Antikristusta.”

Bennett sanoo, että esim. Skotlanti ja Irlanti eivät tule alistumaan Antikristuksen vallan alle.

Uskon ja toimin sen hyväksi, että myös Suomi on Antikristusta vastustavien kansojen joukossa. Se tosin edellyttää vallanvaihtoa Suomessa, koska nykyinen poliittinen johto on viemässä Suomea suoraan Antikristuksen syliin.

Tällainen vallanvaihto on tulossa.

Suomi on Jumalan maa, ei Saatanan eikä Antikristuksen maa.

29.12.2018

Ruotsalainen kansalaismedia swebbtv

Ruotsissa on hyvä kansalaisten vaihtoehtomedia, nettitelevisio swebbtv.se, joka tuo esille faktoja ja näkökulmia, joita poliittisesti korrekti valtamedia ei julkaise. Tämä koskee erityisesti kolmea asiaa eli massamaahanmuuttoa, ilmastohysteriaa ja feminismiä.

Ohessa muutama lause ruotsiksi, miten Svensk Webbtelevision kuvaa itseään.

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

https://www.swebbtv.se/

Ja tässä linkki Facebook-sivulle: https://www.facebook.com/swebbtv/

24.12.2018

Jouko Piho:

Jeesus syntyi ihmiseksi kuollakseen ihmisenä

Joulun syvin merkitys on siinä, että Jumalan Poika syntyi ihmiseksi, jotta hän voisi kuolla ihmisenä syntisten ihmisten puolesta Jumalan itsensä antamana uhrikaritsana.

Näin joulu ja pääsiäinen liittyvät toisiinsa kiinteästi. Ei olisi ollut pääsiäistä ilman joulua ja joulu ilman pääsiäistä olisi merkinnyt suuren opettajan ja parantajan vierailua maapallolla, mutta pelastusta ei olisi tullut.

Jeesuksen syntymäpaikka oli ankea talli ja ensimmäisenä nukkumapaikkana eläinten syöttökaukalo.

Jeesuksen kuolinpaikka oli vielä ankeampi Golgatan kukkulalla ristiinnaulittuna kahden rikollisen välissä.

Koko tarina ei ole kuitenkaan tässä. Jeesus ei ole vain Jeesus-lapsi Betlehemissä tai vain suuri opettaja ja parantaja tai vain Jumalan uhrikaritsa ristillä meidän puolestamme, vaan luvassa on kertomuksen mahtava loppuhuipennus: Jeesus tulee vielä takaisin maan päälle, mutta tällä kertaa Juudan leijonana ja Kuningasten Kuninkaana, joka voittaa kaikki vastustajansa ja tuomitsee heidät. Silloin alkaa Jumalan valtakunta maan päällä ja koko maa on täynnä Herran kiitosta, ylistystä ja vanhurskautta.

23.12.2018

Jouko Piho:

Teesi + antiteesi = synteesi

Teesi:

Suomi kumarsi sodan jälkeisessä tilanteessa itään ja otti kaikessa huomioon Kremlin toivomukset. Tiettyyn rajaan saakka niin oli pakko ja viisasta tehdä, mutta raja ylitettiin kyllä monta kertaa ennen muuta silloin, kun Neuvostoliiton johto alkoi vaikuttaa voimakkaasti Suomen sisäpolitiikkaan eli esim. siihen, kuka on Suomen presidentti ja mitkä puolueet ja henkilöt voivat olla hallituksessa.

Suomi oli muodollisesti itsenäinen, mutta tosiasiallisesti Suomi ei ollut täysin itsenäinen, vaan joutui ottamaan herkkähipiäisen itänaapurin mielipiteet huomioon joskus hyvinkin orjamaisen alistuvalla tavalla. Sitä aikaa kutsutaan nimellä suomettuminen. Suomettumisessa oli siis kaksi puolta, toisaalta taitava pelaaminen suurvallan vaatimusten puristuksessa, toisaalta sitten liiaksikin periksi antaminen.

Pahinta oli se, että kaikkien piti olla samaa mieltä. Jos ei ollut ja julkaisi jotakin kielteistä Neuvostoliitosta, vaikka tottakin, joutui heti epäsuosioon, urakehitys tyssäsi siihen ja jotkut saivat potkuja työstään. Suomessa oli silloin vain yksi totuus.

Myös media saatiin tähän peliin mukaan. Sen sijaan että media olisi ollut vallan vahtikoira mediasta tuli vallan sylikoira eli poliitikkojen suomettumispolitiikan suora jatke.

Antiteesi:

Suomi alkoi kumartaa Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen voimakkaasti länteen ja alkoi ottaa kaikessa huomioon Brysselin toivomukset. Tiettyyn rajaan saakka niin on ollut pakko ja viisasta tehdä, mutta raja on ylitetty kyllä monta kertaa ennen muuta silloin, kun EU:n johto on vaatinut Suomenkin täyttävän Suomelle epäedullisia sopimuksia, kuten haittamaahanmuuton kyseenalaistamatonta hyväksymistä.

Suomi on edelleen muodollisesti itsenäinen, mutta tosiasiallisesti Suomi ei ole täysin itsenäinen, vaan joutuu ottamaan EU:ta ohjaavan kansainvälisen raha- ja valtaeliitin mielipiteet huomioon joskus hyvinkin orjamaisen alistuvalla tavalla. Tätä aikaa kutsutaan nimellä lännettyminen. Lännettymisessä on siis kaksi puolta, toisaalta jotkut EU-jäsenyyden tuomat edut, toisaalta itsenäisen päätäntävallan lähes täydellinen menettäminen.

Pahinta on se, että kaikkien pitää olla samaa mieltä. Jos ei ole ja julkaisee jotakin kielteistä liberalismista ja globalismista, vaikka tottakin, joutuu heti epäsuosioon, saa banneja netissä, varsinkin Facebookissa, urakehitys voi tyssätä siihen ja jotkut saavat potkuja työstään. Suomessa on nytkin vain yksi totuus.

Myös media on saatu tähän peliin mukaan. Sen sijaan että media olisi vallan vahtikoira mediasta on tullut vallan sylikoira eli poliitikkojen globalistisen lännettymispolitiikan suora jatke.

Synteesi:

Me olemme menossa aikaan, jolloin Suomi ei kumarra itään eikä länteen.

Suomi eroaa EU:sta, jonka jälkeen Suomesta tulee täydellisesti suvereeni ja itsenäinen valtio.

Suomi pääsee myös finanssipoliittiseen itsenäisyyteen sen jälkeen kun Suomi irrottautuu kansainvälisten yksityispankkien velkaorjuudesta ja alkaa laskea itse liikkeelle tarvittavan rahan.

Kaikkien ei pidä olla samaa mieltä, mutta suurin osa kansasta kannattaa konservatiivista isänmaallisuutta eli liberalismista ja globalismista luopumista. Moniääninen demokratia on vallassa, joten Suomessa ei ole vain yhtä totuutta, vaan näkökulmia on useita ja sananvapaus toimii aidosti. Mielipiderikoksia ei enää ole. Netissä ei esim. tarvita vihapoliiseja, vaan poliisit ovat oikeissa töissä.

Mediasta tulee jälleen itsenäinen toimija, joka välittää monipuolisesti ja tasapuolisesti luotettavia uutisia eikä painosta kaikkien kurkusta alas vain yhtä poliittista mielipidettä.


18.12.2018


Jouko Piho:

Myös nationalismi voi johtaa Uuteen maailmanjärjestykseen

Olen kansallismielinen nationalisti. Olen kirjoittanut paljon globalismin vaaroista, miten ylikansallinen ajattelu ja monikulttuurisuus johtaa lopulta Uuden maailmanjärjestyksen tavoittelemaan yhteen diktatuuriseen maailmanhallitukseen, joka ei ole hyvä vaan paha asia maailmalle.

On kuitenkin syytä huomata, että Uutta maailmanjärjestystä ajava eliitti ei koostu pelkästään globalisteista, vaan mukana on myös nationalist…eja. Heidän välillään on sitten linjariitoja siitä, mikä tie veisi parhaiten lopputulokseen.

Näennäisesti ja pintapuolisesti tarkasteltuna globalistit ja nationalistit näyttäisivät olevan toisiaan vastaan, mutta itse asiassa kyse onkin saman asian eri puolista, jotka kumpikin tähtäävät kuitenkin samaan lopputulokseen eli yhden maailmanjohtajan hallitseman maailmanhallituksen johtamaan maailmanlaajuiseen imperiumiin.

Tällä hetkellä esim. Macron ja Merkel ovat globalisteja ja Trump ja Putin nationalisteja, mutta näyttää siltä, että he kaikki ovat kuitenkin NWO:n edistäjiä. Tämän hetken politiikka on erilaista, mutta lopputavoite on kaikilla sama.

Toisaalta tässä on kyse myös siitä, että juuri tätä vastakkainasettelua tarvitaan, jotta maailman raha- ja valtaeliitti saisi aikaan seuraavan maailmansodan, jota pidetään välttämättömänä, jotta maailmaan saataisiin synnytettyä tarpeeksi paljon epätoivoa ja sodanvastaisuutta, jotta maailman kansat hyväksyisivät huomattavia vapauksiensa rajoituksia turvallisuuden nimessä ja jotta ihmiset ottaisivat vastaan messiaaksi julistautuvan valemessiaan, joka lupaa tuoda maailmaan kauan kaivatun rauhan.

Tämän sanominen ei tarkoita sitä, ettei meidän kansallismielisten tulisi olla edelleen kansallismielisiä. Kyse on siitä, että meidän nationalistien tulee olla tarkkana sen suhteen, että me emme mene mukaan sellaiseen nationalismiin, joka on imperialistista ja antikristillistä. Meidän on pysyttävä nöyrästi kristilliskansallisella perustalla ja vältettävä kaikkea ylpeää kiihkokansallismielisyyttä.

Loppulauseena sanon, että sekä väärä globalismi että väärä nationalismi voivat johtaa Raamatun varoittamaan Antikristuksen petovaltakuntaan. Suomen ei tule olla siinä imperiumissa mukana.

15.12.2018

Jouko Piho:

Miksi en ole mukana Seitsemän tähden liikkeessä?

Minua on kehotettu menemään mukaan Paavo Väyrysen perustamaan Seitsemän tähden liikkeeseen. Viimeksi tuossa mainitsemassani perussuomalaisketjussa Harri Hallikainen, jonka tapasin Väyrysen osastolla viime viikonloppuna Joensuun markkinoilla, kysyi: ”Jouko, kuinkas kiinnostaisi Seitsemän tähden puolue?”

Vastasin Hallikaiselle seuraavasti:
”Seitsemän tähden liike kiinnostaisi, koska nyt on selvää, että me emme ehdi mukaan ensi kevään eduskuntavaaleihin ja koska Väyrynen kirjoitti, että heidän listoillaan voisi olla muidenkin puolueiden jäseniä.
Lähetin Väyryselle sähköpostiviestin, jossa kysyin, koskeeko tuo mahdollisuus myös minua.
Paavo Väyrynen ei vastannut mitään, joten ilmeisesti lupaus muiden puolueiden mahdollisuudesta olla mukana Seitsemän tähden liikkeen listoilla ensi kevään vaaleissa ei koske minua.”

Jos lisään tähän vielä jotakin. Oltuani muutaman vuoden puoluepolitiikan ulkopuolella annoin tukeni Paavo Väyryselle tämän vuoden alkupuolen presidentinvaaleissa. Tein myös paljon vaalityötä ympäri maakuntia Väyrysen kampanjan hyväksi. Siitä Paavo kiittikin minua tavatessamme tammikuussa Helsingin Narinkkatorilla olevassa vaalimökissä.

Olin ollut ennen presidentinvaaleja jo jonkin aikaa Väyrysen perustaman Kansalaispuolueen kannattajajäsen. Kun Sami Kilpeläinen pyysi minua mukaan, päätin mennä 30.1.2018 Helsingin kokoukseen, jossa perustettiin Kansalaispuolueen Helsingin ja Uudenmaan piiriosastot. Minustakin tuli Itä-Uudenmaan yhteyshenkilö.

Sitten kohta sen jälkeen tuli riitoja ja erimielisyyksiä rahankäytöstä ja kokouksista, ovatko ne laillisia vai eivät. Loppujen lopuksi Paavo Väyrynen erotettiin omasta puolueestaan ja asiat siirtyivät käräjille.

En ottanut siinä vaiheessa kantaa kummankaan osapuolen puolesta tai vastaan, koska katsoin, että minulla ei ole asioista tarpeeksi tietoa. Olin kuitenkin tapahtuneesta puolueen hajoamisesta yllättynyt ja pettynyt, kuten moni muukin, joten erosin Kansalaispuolueen kannattajajäsenyydestä.

Oltuani muutaman kuukauden poliittisesti koditon aloitimme 20.6.2018 yhdessä kahden muun miehen kanssa uuden kristillisisänmaallisen puoluehankkeen nimeltä Siniristin Liitto, jolle olemme nyt keräämässä kannattajakortteja osallistuaksemme vuoden 2023 eduskuntavaaleihin.

Viikkoa myöhemmin Paavo Väyrynen perusti 28.6.2018 oman uuden puolueen ”Seitsemän tähden liike” varasuunnitelmaksi, jos hän ei voi enää palata Kansalaispuolueeseen. Nyt on käynyt ilmi, että näin on asianlaita, joten Väyrynen panostaa nyt täysillä uuden puolueensa menestykseen.

Näin jälkikäteen voidaan sanoa, että jos Kansalaispuolue ei olisi hajonnut, Siniristin Liittoa ei olisi perustettu, vaan minä olisin jatkanut toimimista Kansalaispuolueessa.

On myös todettava, että vaikka olenkin monista asioista samaa mieltä Paavo Väyrysen kanssa, meillä on myös eriäviä näkemyksiä. Olen esim. voimakkaasti Israelin ystävä, mitä Väyrynen ei ole. Väyrynen piti esim. USAn suurlähetystön siirtämistä Jerusalemiin tyhmänä päätöksenä, kun minusta se oli loistava päätös Trumpilta.

Olen myös Väyrystä kriittisempi EU:ta kohtaan ja olen sitä mieltä, että Suomen on parempi erota EU:sta.

Haluan myös, että Suomi eroaa globalismia ajavasta YK:sta, kun Väyrynen puhuu taas myönteisesti YK:sta.

Olen myös Pariisin ilmastosopimusta vastaan, koska koko ilmastonmuutosvouhotus on maailman raha-ja valtaeliitin petkutusta ihmisten kontrolloimiseksi ja heidän verotaakkansa lisäämiseksi. Väyrynen taas hyväksyy tietääkseni ilmastohössötyksen väärät väitteet tosina.

Olen myös Väyrystä paljon kriittisempi elintasopakolaisuuden tuomitsemisessa, vaikka Väyrynenkin on vaatinut asiassa muutoksia.

Suurin eromme on kuitenkin uskonasioissa. Vaikka Väyrynen kuuluu luterilaiseen kirkkoon ja on siis normikristitty, niin minä tuon sen sijaan uskonasioita paljon enemmän esille ja jopa profetioita, unia, näkyjä ja ilmestyksiä. En tiedä, mutta luulen, että tämä voimakas uskovaisuuteni saattaa olla suurin syy siihen, että Paavo Väyrynen vieroksuu minua eikä halua minua mukaan uuteen puolueeseen, vaikka hän kirjoitti julkisesti, että mukaan voi tulla myös muiden puolueiden jäseniä.

Olisin ollut kiinnostunut mahdollisuudesta olla mukana Seitsemän tähden liikkeen listalla jo ensi kevään vaaleissa, koska olisin saanut paljon kokemusta ja jos olisin tullut valituksi, olisin saanut kokemuksen lisäksi mahdollisuuden vaikuttaa jo nyt politiikkaan sekä myös tiukka taloudellinen tilanteeni (Olen laittanut hirveästi rahaa Siniristin Liiton toimintaan) olisi parantunut.

Olisin ollut siis mukana toisen puolueen jäsenenä sitoutumatta jäseneksi Seitsemän tähden liikkeeseen. Sen sijaan olisi kehittänyt samalla Siniristin Liiton toimintaa ollaksemme iskussa vuoden 2023 eduskuntavaaleissa omalla listalla.

Mutta tämä ei siis ollut mahdollista, vaikka Paavon ilmoituksesta olisi voinut päätellä, että hän tarkoittaa mitä kirjoittaa eli että muidenkin puolueiden jäsenet voisivat olla mukana Seitsemän tähden liikkeen vaalilistalla.

Mutta tuo lupaus koskeekin siis muita, ei minua, radikaalia toisinajattelijaa ja profeetallista hihhulia.

15.12.2018

Jouko Piho:

Miksi en ole perussuomalainen?

Minulta kysytään jatkuvasti, miksi en ole perussuomalainen. Tai annetaan ymmärtää, että minun pitäisi olla perussuomalainen. Jotkut vihjailevat vielä, että oman uuden puolueen eli Siniristin Liiton toiminta on hajottavaa, kun kaikki voimat pitäisi keskittää perussuomalaisten taakse.

Olen vastannut näihin kysymyksiin ennenkin, mutta sanotaan jälleen kerran, että en ole perussuomalainen, koska kesällä 2017 lähettämääni jäsenhakemusta ei hyväksytty… eikä syytä hylkäämiseen kerrottu.

Vaikka kuinka haluaisin, niin minä en voi toimia perussuomalaisissa, koska minua ei hyväksytä joukkoon. Jos minut olisi hyväksytty kesällä 2017 jäseneksi perussuomalaisiin, Siniristin Liittoa ei olisi olemassa.

Poliittinen kodittomuus ajoi siis uuden kansallismielisen puolueen perustamiseen sekä ajatus, että kyllä Suomeen mahtuu enemmänkin kuin yksi kansallismielinen puolue. Sittemmin olen havainnut, että meitä poliittisesti kodittomia on muitakin kuin minä.

Toivoisin, että tämä yksinkertainen tosiasia jo vihdoin ymmärrettäisiin.

15.12.2018

Jouko Piho:

Miksi en ole mukana Reformissa?

Minua on pyydetty useaan kertaan mukaan James Hirvisaaren aloittamaan ja johtamaan Reformi-hankkeeseen, joka on puolueisiin kyllästyneiden sitoutumattomien suomalaisten yhteistyöjärjestö, jossa jokainen mukanaolija kerää 100 nimen valitsijayhdistyksen ja on ehdolla vuoden 2019 eduskuntavaaleissa omalla listalla mutta yhteistyössä ja saman sateenkaarijärjestön alla kuin muutkin itsenäiset eduskuntaan pyrkivät henkilöt.

Jokainen sitoutuu sananvap…auteen, suoran demokratian edistämiseen sekä Suomen itsenäisyyden ja suomalaisten edun asettamiseen etusijalle kaikessa kansallisessa ja kansainvälisessä politiikassa ja päätöksenteossa. Jokainen Reformin ehdokas ja kansanedustaja on tekemisistään ja ohjelmastaan vastuussa vain itselleen ja äänestäjilleen. Puoluekuria ei ole.

En ole mennyt mukaan Reformiin siksi, että en usko tuon järjestäytymismallin tuottavan tulosta. Toivon toki parasta, mutta en jaksa uskoa, että kukaan Reformin ehdokkaista tulisi valituksi ensi kevään vaaleissa.

Suurin ongelma on liika pirstaleisuus ja yhteisen puolueohjelman puute. Noiden edellä sanottujen muutamien perusperiaatteiden lisäksi Reformissa mukana olevat voivat olla jokainen mitä mieltä tahansa eri kysymyksistä. Kun siis äänestää jotain Reformin ehdokasta, ääni voikin hyödyttää jotain toista Reformin ehdokasta, jolla voi olla aivan erilaiset mielipiteet kuin sillä jota alun perin äänestettiin.

Puoluesysteemi tarjoaa tässä asiassa parempaa kuluttajansuojaa. Koska Reformi on siis puolueiden vastainen, en voi mennä sellaiseen mukaan, koska olen itse rakentamassa Suomeen uutta puoluetta Siniristin Liittoa, jolla on oma selkeä ideologinen ohjelma eikä niin, että jokaisella mukanaolijalla olisi omat käsityksensä eri asioista.

Viimeinen syy olla menemättä Reformiin on se valitettava asia, että Reformin listoilla on muutamia henkilöitä, joihin en halua tulla yhdistetyksi. Vaikka Reformi ei olekaan puolue, niin ihmiset eivät sitä tajua, vaan tulevat yhdistämään Reformin listoilla olevat ehdokkaat yhteen nippuun ja siinä nipussa minä en halua olla joidenkin ehdokkaiden takia. En tule vastaamaan uteliaille, keitä henkilöitä tarkoitan.

Jos haluat lisää tietoa Reformista ja esim. heidän ehdokkaistaan, niin heidän nettisivujensa osoite on https://reformime.wordpress.com/ .

Toivotan joka tapauksessa menestystä Reformille ja siinä mukana oleville ihmisille enkä ole heitä vastaan, mutta edellä kertomistani syistä johtuen en itse voi olla Reformissa mukana.

14.12.2018

Kansalaisaloite kansainvälisen GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi Suomessa

Arto Luukkanen on tehnyt 4.12.2018 kansalaisaloitteen GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi Suomessa. Tämä on siis eri asia kuin aikaisemmin esilllä ollut adressi, jonka monet ovat allekirjoittaneet.

Käy kannattamassa aloitetta ja levitä tietoa eteenpäin.

Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592?fbclid=IwAR0uHm49OsuDbGSKhSrK_UWcMAGoYK5JeSAZ6wNCmF549HDJdO9zh0bC_AA

11.12.2018

Jouko Piho:

Jumala on luonut kansat – Saatana haluaa tuhota kansat

Jumala on luonut kaikki ihmiset, mutta Jumala on luonut myös eri kansat.

Koska Jumalaa vastaan kapinoiva Saatana haluaa kaikessa vastustaa ja vääristellä Jumalan tekoja, niin siksi Paholainen on paitsi ihmisiä myös kansallisvaltioita vastaan.

Raamattu ennustaakin, että lopunaikana ennen oikean Kristuksen takaisintuloa maan päälle maailmaan syntyy paha petoimperiumi, jonka johdossa on kristukseksi ja messiaaksi itseään valheellisesti väittävä Antikristus.

Tätä tulevaisuuden visiota kutsutaan nimellä Uusi maailmanjärjestys (New World Order), jossa kaikki maailman ihmiset pyritään saamaan yhden maailmanhallituksen ja sen julman diktaattorin vallan alle. Kaikkien pitää ottaa itseensä pedonmerkki ja kaikkien pitää palvoen kumartaa maailman johtajaa.

Jotta tällainen koko maailman käsittävä suunnaton valtakunta voitaisiin saada aikaan, on kukistettava sellaisen suunnitelman kaksi voimakkainta vihollista eli kristityt ja kansallisvaltiot.

Suomi on jo pitkälti mukana sillä tiellä, joka johtaa lopulta yhteen maailmanhallitukseen ja yhteen Maailman unioniin.

Koska kyseessä ei ole Jumalan tahdon mukainen tie, vaan Saatanan tahdon mukainen tie, voidaan sanoa, että lähes kaikki Suomen poliittiset puolueet palvelevat Saatanan päämääriä ja ovat edistämässä toimillaan tulevan antikristillisen valtakunnan syntyä.

Tähän onnettomaan kehityskulkuun voi kuitenkin tulla muutos, jos suomalaiset eivät enää äänestä valtaan globalisteja maanpetturipoliitikkoja ja Suomen itsenäisyyden vastaisia puolueita.

10.12.2018

Jouko Piho:

Janne Virkkunen ja sananvapaus

Helsingin Sanomien entinen päätoimittaja Janne Virkkunen sai 70-vuotispäivänään 8.12.2018 Sanoman hopeisen sanavapauden mitalin.

Virkkusen käsitys sananvapauden suurimmista uhista on kuitenkin outo. Näin Virkkunen: ”Sananvapaus on selvästi uhattuna nationalismin ja populismin takia.”

Onpas väite! Ei sanaakaan sanavapauden todellisista uhkaajista eli valtamedian omistavasta liberaalista ja globalistisesta raha- ja valtaeliitistä, joka tekee kaikkensa kaventaakseen eri mieltä olevien nationalistien ja populistien sananvapautta.

Esim. Helsingin Sanomissa on vaikeaa saada läpi lehden valitseman liberaalin ja globalistisen linjan vastaisia kirjoituksia. Hesari on yhden totuuden torvi eikä muilla ole sananvapautta tuoda julki omia käsityksiään. Sama koskee erittäin selvästi myös Yleä ja Facebookia.

Koska Janne Virkkunen on ollut osa valtakoneistoa, hän ei pysty näkemään, että juuri hänen entinen työnantajansa on yksi pahimmista sananvapauden rajoittajista Suomessa.

Sen sijaan Virkkunen syyttää nationalisteja sananvapauden uhkaajiksi, vaikka he ovat itse asiassa näiden tosiasiallisten sananvapauden uhkaajien uhreja.

Olen samaa mieltä. Helsingin Sanomienkin pitäisi olla edes joskus kriittinen liberaaleja globalisteja, raha- ja valtaeliittiä, ilmastonmuutospropagandaa, haittamaahanmuuttoa, EU:ta ja Natoa kohtaan, mutta niitä koskeva kriittisyys on kuollut kuihtuen pois jo kauan sitten.

Helsingin Sanomat ei edistä sananvapautta vaan tukehduttaa sitä aivopesten suomalaisia yhden "totuuden" taakse.

4.12.2018

Jouko Piho:

Jako kahteen

Pian maailman ihmiset jakaantuvat kahteen ryhmään.

Kyse ei ole rikkaista ja köyhistä.

Eikä kyse ole globalisteista ja nationalisteista.

Eikä myöskään liberaaleista ja konservatiiveista.

Eikä edes kristityistä ja ei-kristityistä.

Jako menee näin: suurin osa maailman ihmisistä tulee seuraamaan tulevaa diktatuurista maailmanjohtajaa Antikristusta ja pieni osa ihmisistä ei seuraa häntä, vaan pysyy uskollisena oikealle Kristukselle Jeesus Nasaretilaiselle.

Osa kristityistäkin menee halpaan ja alkaa innokkaasti kannattaa uutta karismaattista supertähteä pitäen häntä tosissaan maailman pelastajana.

Lähes kaikki Suomen poliittiset puolueet kannattavat sellaista politiikkaa, joka johtaa Uuden maailmanjärjestyksen mukaisen yhden maailmanhallituksen syntyyn. Sen lisäksi syntyy yksi maailmantalous, yksi valuutta ja yksi maailmanuskonto.

Kaiken johdossa on antikristillinen ja demoninen johtaja, joka tulee vimmatusti vainoamaan aitoja uskovia, mutta hyväksyy joukkoonsa nimikristityt, jotka ovat valmiit ottamaan hänen pedonmerkkinsä ja kumartamaan häntä.

Suomessa tarvitaan politiikan suunnan muutos, jotta tältä tuhoon vievältä tieltä käännytään pois. Tällainen täyskäännös on tulossa.

Muutos vaatii ensiksi sitä, että Suomi eroaa eurosta ja EU:sta eikä liity Natoon. Sen jälkeen Suomen on syytä erota myös globalismia edistävästä ja kansallisvaltioiden vastaisesta YK:sta.

Jossain vaiheessa Suomi tulee eroamaan EU:sta eikä sen jälkeen liity koskaan tulevaan Antikristuksen johtamaan Maailman imperiumiin. Suomi tulee olemaan yksi harvoja maita, ellei ainoa, jossa Antikristuksella ei tule olemaan valtaa, joten Suomessa ei esim. järjestetä kaikkien ihmisten pakkosirutuksia eikä maailmanjohtajan pakkokumartamisia.

Jos kannatat esiin tuomiani ajatuksia, pyydän sinua antamaan tukesi uudelle kristilliselle ja isänmaalliselle puoluehankkeelle Siniristin Liitolle täyttämällä vaadittavan kannattajakortin. Tulostettava kortti löytyy seuraavasta linkistä: https://vaalit.fi/…/14806…/A6L-kokoinen+kannattajakortti.pdf .
Täytetyt kortit voi lähettää osoitteeseen Jouko Piho Valkolammentie 26 c F 47 07910 Valko.

Jos sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, voin postittaa sinulle kortin tai kortteja, kun ilmoitat minulle osoitteesi.

Meidän on saatava eduskuntaan kristillisiä ja kansallismielisiä voimia, jotka voivat pysäyttää Suomen matkan kohti diktatuurista poliisivaltiota.

12.11.2018

Jouko Piho:

Nationalismi – hyvä vai paha asia?

Olemme kuulleet viime päivinä lausuntoja, joiden mukaan nationalismi on paha asia. Ranskan presidentti Macron sanoi eilen Pariisissa: ”Isänmaallisuus on täysi vastakohta nationalismille: nationalismi on isänmaallisuuden pettäjä." Samoin toimittaja Helena Petäistö kirjoitti, että ”nationalismi on vihan lietsomista muita vastaan”.

On ikävää, että sana ”nationalismi” on tällä tavalla leimattu joidenkin toimesta vain pahaksi ja vastustettavaksi …aatteeksi.

Tosiasia on se, että sanalla ”nationalismi” on useita merkityksiä, joista vain yksi on paha eli militaristinen kiihkokansallismielisyys, joka muuttuu helposti muita kansoja vihaavaksi ja alistamaan pyrkiväksi imperialismiksi. Sellaista nationalismia ei pidä kannattaa.

Mutta muutoin ja useimmiten sana ”nationalismi” tarkoittaa vain tervettä ja maltillista oman maan, kansan, kielen ja kulttuurin arvostamista eli täysin samaa kuin sanat ”isänmaallisuus”, ”patriotismi” ja ”kansallismielisyys”.

Mielestäni on siis ongelmallista, että jotkut antavat sanalle ”nationalismi” vain yhden kielteisen merkityksen. Jotkut jopa sanovat, että nationalismista ei ole ollut mitään hyötyä.

Historia todistaa toisin. Jos muistelemme historiaa, Saksa ja Italia eivät olisi koskaan yhdistyneet yhtenäisiksi valtioiksi ilman nationalismia. Samoin Suomi ei olisi koskaan itsenäistynyt omaksi kansakunnaksi ilman 1800-luvulla tapahtunutta nationalistista heräämistä mm. Elias Lönnrotin, J. L. Runebergin, J. V. Snellmanin, Zachris Topeliuksen ja Jean Sibeliuksen ansiosta. Myöskään Israelin valtiota ei olisi syntynyt ilman nationalistista siionismin liikettä. Vielä voimme mainita entiset siirtomaat, joiden vapautuminen Euroopan siirtomaavaltioiden orjuudesta tapahtui nationalistisen heräämisen takia.

Kun sanalla ”nationalismi” on sekä hyviä että huonoja merkityksiä, niin en pidä oikeana sitä, että sana pyritään leimaamaan vain huonoksi. Takana onkin poliittinen tarkoituksenmukaisuus ja kansallisvaltioiden tietoinen alasajo.

Meidän ei tule Suomessa suostua tällaiseen oikean nationalismin häpäisemiseen. Oman kansan, kielen, kulttuurin, uskonnon, tradition ja isänmaan arvostaminen on oikein. ”Tunne oma arvosi ja anna arvo muillekin.”

Raamatun ilmoituksen mukaan eri kansat ovat Jumalan tahto ja hänen suunnitelmansa. Tästä johtuen myös nationalismi ja patriotismi ovat Jumalan tahto ja hyviä asioita.

Nationalismi ei siis ole joko hyvä tai paha tai pelkästään paha asia, vaan sekä hyvä että paha asia riippuen siitä millaisesta nationalismista puhutaan.

Kaiken nationalismin leimaaminen pahaksi on väärin. Kyseessä on Macronin kaltaisten globalistien selkeä hyökkäys tervettä kansallismielisyyttä ja kohtuullista nationalismia vastaan.

”Ruotsalaisia emme ole. Venäläisiksi emme tahdo tulla. Olkaamme siis suomalaisia.”

29.10.2018

Adressi globaalin massamaahanmuuttosopimuksen hylkäämiseksi

Kävin allekirjoittamassa. Käy sinäkin.

https://www.adressit.com/adressi_globaalin_massamaahanmuuttosopimuksen_hylkaamiseksi?utm_source=fb_share&fbclid=IwAR05SxUybnUQm6nl8-SUweyqNPqqXJy_zLnKoAMp--h12PtEldLW2ZJg8SM 

14.10.2018

Kansalaisaloite poliittisten lakkojen rajaamiseksi

Kävin kannattamassa kansalaisaloitetta poliittisten lakkojen rajaamikseksi. Tämä on myös Siniristin Liiton linja. Käy sinäkin.
 

28.9.2018

Jouko Piho:

Maa huojuu

Helsingin Sanomat kertoi tänään 28.9.2018 Tiede-sivullaan, että jäätiköiden sulamisella on yllättävä seuraus: maapallo huojuu uudella tavalla.Maan pyörimisakseli huojahtelee, koska massa ei jakaudu planeetalla tasaisesti. Grönlannin sulaminen muuttaa painopistettä.

Maapallo ei pyöri akselinsa ympäri alati samassa asennossa vaan vaappuu pyöriessään. Yhdysvaltain avaruusjärjestön Nasan ja useiden Euroopan yliopistojen tutkimuksessa on käynyt ilmi, että jäätiköiden sulaminen Grönlannissa vaikuttaa merkittävästi tähän vaapuntaan.

Raamatussa tämä huojunta on kerrottu jo 2700 vuotta sitten, kun profeetta Jesaja kirjoitti (Jes. 24:19-20): ”Maa järisee, maa järisee, maa aaltoaa ja huojuu, maa aaltoaa ja sortuu, maa horjuu kuin juopunut, vaappuu kuin vartiolava tuulessa.”

Perttu Häkkinen ja Jouko Piho Yle Puheen studiossa joulukuussa 2015.
Jouko Piho teologian opiskelijoiden haastateltavana. Vas. haastattelija Rasmus Tillander.

27.9.2018

Olin teologian ylioppilaiden tentattavana

Olin tänään 27.9.2018 Helsingin yliopistossa teologian opiskelijoiden haastateltavana.

Teol. kand. Rasmus Tillander Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistyksestä lähetti minulle 17.8.2018 seuraavanlaisen kyselyn: ”Toimin tällä hetkellä Helsingin yliopiston teologian opiskelijoiden opiskelijajärjestössä ja järjestämme kuukausittaista keskustelusarjaa, jossa kutsumme jonkun alan asiantuntijan puhumaan jostakin enemmän tai vähemmän ajankohtaisesta aiheesta ja etsinkin tälle syksylle tällaisia henkilöitä. Kysyisinkin olisiko sinulla mahdollisuutta tulla Helsingin yliopistolle haastateltavaksi kokemuksistasi Suomen tunnetuimpana profeettana? Profetiat ja erilaiset näyt kun ovat selkeästi osa kristinuskoa, mutta vain harvakseltaan meillä tiedekunnalla enää keskustelun aiheena. Olisi myös kiinnostava kuulla, millaista on elää tuollaisen kutsumuksen kanssa.”

Vastasin, että otan kutsun vastaan. Haastattelu menikin ihan mukavasti, kun sekä haastattelijan että yleisön kysymykset olivat asiallisia ja kiinnostavia.

Mikko Reijola oli mukana tekemässä tapahtumasta suoraa striimauslähetystä, joka on katsottavissa Youtubesta osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=CCIix48-99w. Joten en kuvaile haastattelua sen enempää, koska se on nähtävissä kokonaan videolla.

Yleisön joukossa oli kaksi yllätystä, kun eräs teologian opiskelija tuli luokseni ja sanoi, että hän on entinen oppilaani Munkkiniemen ala-asteelta, ja toinen teologian opiskelija oli tuttu Suomen Yhteiskristillisen Raamattukoulun ajoilta 1980-luvun alusta.

Kuvassa vas. Rasmus Tillander ja Jouko Piho.

27.9.2018

Suora striimauslähetys

180927 Jouko Piho teologian ylioppilaiden haastattelussa to 27.9.2018 klo 17.00

Helsinki Livestream YouTube https://www.youtube.com/watch?v=CCIix48-99w

Hegesippus YouTube https://www.youtube.com/chann…/UCI-nuYHOovsjdv9yWXZVsLw/live

Helsinki Livestream Facebook https://www.facebook.com/livestream.helsinki

Hegesippus Kanava VK https://vk.com/hegesippus

12.8.2018

Jouko Piho:

Toimittaja Perttu Häkkinen on kuollut

Tunnettu Yle Puheen radiotoimittaja Perttu Häkkinen on kuollut viime yönä tapaturmassa.

Tämä on järkyttävä uutinen, koska Perttu oli nuorehko ja perheellinen mies.

Minulla oli ilo ja kunnia olla mukana kahdessa Häkkisen radio-ohjelmassa joulukuussa 2015 ja elokuussa 2016.

Perttu oli hyvin sympaattinen ja empaattinen mies, joka oli kiinnostunut vähän kaikesta ja kunnioitti myös hengellisiä arvoja.

Otan osaa jäljelle jääneiden suruun.

Oli Pertun kanssa suunnitelmia, että tekisimme vielä kolmannen radio-ohjelman yhdessä, mutta se jäi nyt tekemättä.

Perttu, muistoasi kunnioittaen RIP.

Kuvassa Perttu Häkkinen ja Jouko Piho Yle Puheen studiossa joulukuussa 2015.

6.8.2018

Jouko Piho:

Lars Enarsonin tammikuussa 2018 saama sanoma Ruotsidemokraateista

Lars Enarson, jonka tapasin keväällä 2018 Jerusalemissa ja haastattelin häntä Israel-kirjaani Ihmeellinen Israel 3 varten, kertoo oheisessa Youtube-videossa (https://www.youtube.com/watch?v=yxU2fEW-kGE), että viime viikon Pride-viikon aikana viime lauantaina 4.8.2018 kaikki Ruotsin puoluejohtajat oli kutsuttu kokoukseen paitsi Ruotsidemokraattien Jimmie Åkesson, jota tilaisuudessa esitti harmaa elefantti.

Puoluejohtajia pyydettiin nostamaan sateenkaarilippu sen merkiksi, että he lupaavat Ruotsin kansalle, että he eivät ole vaalien jälkeen missään yhteistyössä eli eivät mene samaan hallitukseen ”homofobisten” Ruotsidemokraattien kanssa. Kaikki kahdeksan puoluejohtajaa nosti lipun ylös, myös kristillisen KD:n edustaja. Niin pitkälle on siis luopumus Ruotsissa edennyt.

Syyskuun 9. päivänä vähän yli kuukauden päästä pidettävien Ruotsin valtiopäivävaalien suurin ennakkosuosikkivoittaja on kuitenkin juuri Ruotsidemokraatit, jonka gallup-suosio alkaa lähennellä jo 30 prosenttia. Tulee olemaankin mielenkiintoista nähdä, pitääkö viime lauantaina annettu lupaus olla menemättä Ruotsidemokraattien kanssa samaan hallitukseen vai joutuuko vaalien ylivoimainen voittaja jäämään yksin ja muiden hylkäämänä oppositioon.

Lars Enarson kertoo mainitulla videolla, että hän sai Jumalalta 12.1.2018 seuraavan sanoman: ”Mitä nyt tapahtuu Ruotsissa on osa tietoista strategiaa yhteiskunnan murtamiseksi, jotta Antikristuksen diktatuuri voitaisiin saattaa voimaan. Ainoa joka tarjoaa vaihtoehdon tälle kehitykselle on Ruotsidemokraatit.”

Lars Enarson ei ole itse Ruotsidemokraatti eikä ole äänestänyt heitä, mutta hän kokee vahvasti, että tämä sanoma tuli Jumalalta. Tammikuusta lähtien Enarson on myös organisoinut rukouskampanjaa Ruotsin syysvaalien puolesta ja elokuussa hän aikoo kiertää Ruotsia pohjoisesta etelään aina vaaleihin saakka puhumassa tästä asiasta.

29.7.2018

Jouko Piho: 

Markkinoiden ylivalta

Helsingin Sanomien Sunnuntai-liitteessä oli tänään 29.7.2018 pitkä juttu eläkkeelle jääneestä historian professori Markku Kuismasta.

Kuisma pohtii haastattelussa erityisesti markkinoiden valtaa. Entisenä yrittäjänä Kuisma on markkinatalouden vankka kannattaja, mutta harmittelee kuitenkin samalla nykyistä markkinoiden itsetarkoituksellista ylivaltaa.

Näin Kuisma: ”Markkinat ovat uskomaton voima. Ne ovat kuin tuli, joka on hyvä renki, mutta huono isäntä. Kun markkinatalous pannaan töihin oikealla tavalla, se tekee yhteiskunnalle suuren palveluksen. Mutta jos sen dynamiikan ja logiikan annetaan hallita kaikkea, ei siitä tule yhtään mitään. Nyt siitä on tullut itsetarkoitus, kuin uskonto. Vähän kuin sosialismi oli aikaisemmin.”

Liiallinen usko markkinoihin näkyy Kuisman mukaan Sipilän hallituksessakin, joka on professorin mukaan Suomen historian huonoin hallitus. Tuottavat valtionyhtiöt halutaan myydä, vaikkei siinä ole valtion näkökulmasta mitään järkeä. Samoin sote on olevinaan markkinahenkisyyttä, mutta Kuisma pelkää yhtiöistä tulevan vain rahastuskoneita.

Kuisma ihmettelee sitä, että nykyiset sukupolvet vaikuttavat olevan markkinoiden edessä avuttomia. Historiasta löytyy kuitenkin esimerkkejä siitä, että markkinoita on kahlittu hyvin tuloksin.

Professori Kuisman loppuviesti onkin: ”Ei pidä antautua.”

Olen samaa mieltä. Johtamani Siniristin Liitto vastustaa markkinoiden ylivaltaa ja liiallista yksityistämistä Suomessa.

29.7.2018

Jouko Piho:

Onko kansallismielisten kansainvälisyys epäloogista?

Aamulehden 27.7.2018 julkaistun pääkirjoituksen mukaan ”Rajat ylittävä yhteistyö kansallismielisten liikkeiden kesken kuulostaa jo lähtökohtaisesti epäloogiselta ajatukselta. Kansainvälisyyden luulisi olevan kansallismielisyyden vastakohta. Siitä huolimatta kansallismielisyys näyttää etenkin Euroopassa nyt harvinaisen kansainväliseltä.”

Ihmettelen Aamulehden logiikkaa tai pikemminkin sen puutetta. Eihän kansallismielisyys esim. Suomessa tarkoita sitä, ettei olisi syytä olla yhteydessä esim. Ruotsin ja muiden maiden kansallismielisiin. Yhteinen ideologia on luonnollinen ja looginen yhdistäjä, koska taistelu on sama ja toisten kokemuksista voi oppia. Kansallismielisten yhteistyö yli rajojen ei siis ole epäloogista vaan erittäin loogista.

Aamulehti jatkaa: ”Liberaalien ja demokratiaa arvostavien puolueiden kannattaa mieltää ajoissa se, että kevään vaalikamppailuissa ei olla enää tekemisissä kotikutoisten populismi-ilmiöiden kanssa. Kansallismielisten verkosto alkaa vaikuttaa määrätietoiselta ylikansalliselta operaatiolta, jolla tähdätään epävakauden lietsomiseen kaikkialla Euroopassa.”

Olipa outoja väitteitä. Sanonta demokratiaa arvostavista puolueista kansallismielisten puolueiden vastakohtana on harhaanjohtava, koska se vihjailee, että kansallismieliset puolueet eivät olisi demokraattisia. Sellainen väite ei tietenkään pidä paikkaansa. Kansallismieliset puolueet ovat demokraattisia siinä kuin liberaalipuolueetkin ja vielä enemmänkin, koska he kuuntelevat enemmän juuri kansan ääntä kuin liberaalit, jotka kuuntelevat enemmän suuren rahan, pankkiirien, monipoliyhtiöiden ja EU:n tahtoa.

Itse asiassa nykyiset valtapuolueet Euroopassa ja Suomessa eivät ole demokraattisia ollenkaan vaan plutokraattisia. Nykypuolueet eivät toteuta kansan tahtoa vaan raha- ja valtaeliitin tahtoa. Rahavalta tosin puhuu demokratiasta, mutta se puhe on vain näennäistä sumutusta samaan tapaan kuin diktatuurinen Neuvostoliitto puhui demokratiasta.

Myös Aamulehden kirjoittajan väite epävakauden lietsomisesta on käsittämätön, kun asia on juuri päinvastoin: Euroopassa on jo nyt epävakautta EU:n ja sitä tukevien eri maiden valtapuolueiden huonon ja epäonnistuneen maahanmuuttopolitiikan takia, mitä kaaosmaista tilannetta eri maiden kansallismieliset puolueet haluaisivat vakauttaa ja normalisoida.

Aamulehden viittaus kansallismielisten verkostoon viittaa ajatukseen, että eri maiden kansallismielisten tulisi yhdistää voimansa Euroopan parlamentissa ja muodostaa yksi voimakas ryhmä. Sellainen suunnitelma on OK ja ymmärrettävää toimintaa.

Johtamaani Siniristin Liittoa tuollaiset pohdiskelut eivät kuitenkaan kosketa, koska me emme osallistu EU:n parlamentin vaaleihin ollenkaan. Ei kannata kuluttaa voimia turhaan yrittämällä estää EU:n kehittymistä liittovaltioksi, koska se on päätetty päämäärä, jota kohti mennään joka tapauksessa. On parempi erota koko byrokraattisesta, korruptoituneesta ja rahavallan ohjauksessa olevasta EU:sta kokonaan.

Jouko Piho

Siniristin Liiton puheenjohtaja

18.7.2018

Jouko Piho:

Jussi Parviainen – Jumalan rakastaja

Sain eilen luetuksi Maria Roihan teoksen ”Jussi Parviainen” alaotsikkona ”Jumalan rakastaja”, joka on kiitetyn, mutta myös erittäin kiistellyn näytelmäkirjailijan ja ohjaajan, suomalaisen teatterin supertähden, hurja ja perinpohjainen elämäkerta.

Suosittelen kirjaa jo tässä alussa kaikille, jotka ovat kiinnostuneita teatterihistoriasta, Suomen lähihistoriasta muutenkin, ihmisluonteista, Jumalasta, Jeesuksesta, Jouko Turkasta, Jussi Parviaisesta, julkkiksista, ihmissuhteista, erokriiseistä, selviytymistarinoista ja syvällisistä pohdinnoista.

Maria Roihalla on ollut valtava työ saada hyvin runsaasta aineistosta selkeä kokonaisuus, mutta hän on onnistunut urakassaan todella hyvin. Tammen kustantama järkälemäinen kirja, 592 sivua, on helppolukuinen ja mukaansa tempaava.

Useimmat kirjassa esiin tulevat asiat olivat minulle tuttuja jo ennestään, koska Parviainen on ollut teatterilavojen lisäksi paljon esillä lehdissä, lööpeissä ja televisiossa. Toki joitakin uusia seikkoja tuli esiin, joita en ollut ennen tiennyt, mutta muutoin saattoi seurata kuin jo tietämäänsä käsikirjoitusta, mutta niin, että kirjan sivuilta tuli paljon selvitystä tapahtumien taustoista sekä Parviaisen tämän hetken pohdintaa menneistä asioista.

Kirjasta tulee kyllä hyvin selväksi se, että Jussi Parviainen on täysin omanlaisensa persoona, moniminä nero ja renessanssi-ihminen, jonka elämässä fakta ja fiktio sekoittuvat hämmentävällä tavalla, mutta myös tinkimätön oman tien näkijä ja kulkija.

Tämä sisäisen polun seuraaminen on johtanut hänet aina uudestaan ristiriitaan muiden ihmisten ja yhteisöjen välillä.Kirjassa tulee hyvin esille esim. teatterikorkeakoulun kohuajan monet ristiriidat, jotka johtivat lopulta Parviaisen eroon koulusta v. 1988. Sen jälkeen Parviaisesta tuli monien karttama skandaalihylkiö.

Parviainen painoi kuitenkin aina eteenpäin yhä uusissa hankkeissa. Vuonna 1994 Parviainen oli tekemässä Paavo Väyrysestä presidenttiä. Parviainen ehdotti Väyryselle huumorin ja itseironian käyttöä, mitä Väyrynen onkin viljellyt sen jälkeen. Lopulta Parviaisella oli oma teatterikin, Vierailuteatteri, jonka tarina päättyi kuitenkin konkurssiin.

Mutta aina Jussi nousee, hyljeksinnän ja burnoutinkin jälkeen ja senkin jälkeen kun hän sai tappelussa rankasti turpaansa v. 2013. Hyvä että ei kuollut. Mutta sairaalareissun jälkeen alkoi vähittäinen toipumisprosessi ja Jussi alkoi kirjoittaa jälleen.

Kirjoittaminen onkin Parviaiselle pakko. Hän ei elä, ellei hän kirjoita. Parviainen voisikin sanoa: ”Minä kirjoitan, olen siis olemassa.”

Minua uskovana kiinnosti tietysti se, että kirjassa tulee todella paljon esille Jussi Parviaisen usko Jumalaan, joka on läsnä kaikissa hänen teksteissään alkaen hänen v. 1984 Ryhmäteatterissa esitetystä ensimmäisestä menestysnäytelmästään ”Jumalan rakastaja” ja jatkuen seuraavassa näytelmässä ”Valtakunta” v. 1985. Jussihan oli nuorena mukana ensin Jehovan todistajissa ja sitten kirkon seurakuntanuorissa. Uskon palo ja jatkuva etsintä on sittemmin jatkunut läpi koko hänen elämänsä.

Tällä hetkellä 62-vuotias Parviainen työstää edelleen 11 vuotta jatkunutta näytelmäprojektiaan ”Jeesuksen menestystarina”. Nimi johtuu siitä, että Parviainen pitää Jeesusta historian menestyneimpänä ihmisenä.Siitä pitäisi tulla Jussi Parviaisen uran huipentuma.

Olipa huikea kirja ja ehdoton lukuelämys!

 

21.6.2018

Jouko Piho:

Kaikki ovat tervetulleita uuteen Siniristin Liitto –puolueeseen
 
Vaikka olemme vasta yhdistys, käytän sanaa puolue, koska emme ole mikä tahansa yhdistys, vaan nimenomaan poliittiseksi puolueeksi pyrkivä yhdistys.

Kaikki ovat tervetulleita rakentamaan uutta puoluetta, joka ei ole itsetarkoitus, vaan ainoastaan väline Suomen ja suomalaisten hyväksi ja yhdistämiseksi.

Kaikki tarkoittaa luonnollisesti niitä kaikkia, jotka jakavat konservatiivisen ja isänmaallisen arvomaailmamme ja päämäärämme. Ne jotka ovat täysin vastakkaista mieltä, ovat asiatasolla poliittisia vastustajiamme ja vihollisiamme, vaikka ihmisinä haluamme olla ystävällisissä suhteissa heidänkin kanssaan.

Kutsun siis periaatetasolla ja yleisesti kaikkia suomalaisia ja Suomen kansalaisia mukaan. Tehdään Siniristin Liitosta Suomen suurin puolue.

Tulkaa kaikki, miehet ja naiset, nuoremmat, keski-ikäiset ja vanhemmat, suomenkieliset, ruotsinkieliset, maahanmuuttajat, köyhät ja rikkaat ja siltä väliltä olevat, oppineet ja oppimattomat, uskovat ja ei-uskovat, ruumiillisen työn tekijät ja henkisen työn tekijät, teollisuustyöntekijät, maanviljelijät, virkamiehet, opiskelijat, kaupan alalla olevat, yrittäjät, taiteilijat, eläkeläiset, työttömät, kotiäidit, koti-isät, johtajat, keksijät, urheilijat, papit, pastorit, palveluammateissa olevat, poliisit, sotilaat, hoiva-ammateissa olevat ja kaikki nekin, joita en tässä luettelossa maininnut.

Tässäkin asiassa poikkeus vahvistaa säännön. En halua joukkoomme uusnatseja.

20.6.2018

Jouko Piho:

Uusi puolueeksi pyrkivä yhdistys perustettu

Tänään 20.6.2018 perustettiin Helsingissä uusi yhdistys, jonka nimeksi tuli Siniristin Liitto, joka on kristillisiä ja konservatiivisia arvoja rohkeasti esiintuova isänmaallinen ja kansallismielinen puolue, jolle Suomi ja suomalaiset ovat tärkeämpiä kuin kansainvälisen raha- ja valtaeliitin globalistiset pyrkimykset.

Puheenjohtajaksi valittiin eläkkeellä oleva luokanopettaja Jouko Piho.

Yhdistys on ilmoitettu Patentti- ja rekisterihallitukseen, josta saatavan hyväksynnän jälkeen alkaa 5000 kannattajakortin kerääminen, jotta yhdistys voisi tulla rekisteröidyksi poliittiseksi puolueeksi ennen vuodenvaihdetta, jotta ehdittäisiin mukaan ensi vuoden kevään eduskuntavaaleihin.

Yhdistys on varannut itselleen verkkotunnuksen www.siniristin-liitto.fi , josta osoitteesta avutuvat lähipäivinä yhdistyksen kotisivut.

16.6.2018

Jouko Piho:

Tule perustamaan uutta kansallismielistä konservatiivipuoluetta

Jos haluat muutosta Suomen nykyiseen politiikkaan ja olet sitä mieltä, että Perussuomalaisten rinnalle olisi hyvä saada toinen kansallismielinen ja konservatiivinen puolue muiden Euroopan maiden tapaan, olet tervetullut perustamaan ja rakentamaan tällaista uutta rohkean radikaalia isänmaallista puoluetta, jolle Suomi ja suomalaiset ovat tärkeämpiä kuin globalistisen raha- ja valtaeliitin Uuden maailmanjärjestyksen tavoitteet kansallisvaltioiden hävittämisestä, perinteisten arvojen tuhoamisesta ja yhden maailmanhallituksen poliisivaltiomaisesta kontrollivallasta.

Kärkitavoitteemme on haittamaahanmuuton nopea pysäyttäminen Unkarin tapaan, mutta sen lisäksi ajamme toki monia muita tärkeitä asioita, kuten Suomen ero eurosta ja EU:sta sekä siirtyminen itsenäiseen talousdemokratiaan, jossa Suomen valtio laskee itse liikkeelle tarvittavan rahan, Suomen markan.

Jos sinua kiinnostaa lähteä tähän uuteen puoluehankkeeseen mukaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi, niin lähetän sinulle lisää tietoa.

14.6.2018

Jouko Piho:

Svinhufvudin sanat rajoista

Sain tänä aamuna puhelun lähes 90-vuotiaalta Irmeliltä, joka kertoi lukeneensa viime sunnuntaina julkaisemani kirjoituksen Rajavartiolaitoksen uuden päällikön Ilkka Laitisen oudoista mielipiteistä, että sivistysvaltio ei voi muka estää ihmisten rajan yli tulemista.

Irmeli kertoi, että väistyvä presidentti P.E. Svinhufvud oli sanonut v. 1936 kuin jäähyväistestamenttinaan: ”Ensin on rajat turvattava, sitten vasta leipää levitettävä.”

Tämä Svinhufvudin lausahdus on ajankohtainen nykyäänkin.

Suomi tarvitsee Ukko-Pekan kaltaisia voimakkaita ja jykeviä johtajia eikä mitään pehmoja ja periksi antavia lässyttäjiä.

12.6.2018

Jouko Piho:

Varoitan Kansan yhtenäisyys –puoluehankkeesta

Kansan yhtenäisyys ry on keräämässä kannattajakortteja puolueeksi rekisteröitymistä varten.

En vastusta muiden puolueviritelmiä, mutta tässä kohtaa teen poikkeuksen ja varoitan hankkeesta.

Syy on seuraava. Vaikka ohjelma tuntuukin monin paikoin hyvältä, kansallismieliseltä ja isänmaalliselta, niin kyseessä on uusnatsien kansallissosialistinen yhdistys, jonka puuhamiehet Petri Nordman ja Janne Moilanen ovat Suomen Vastarintaliikkeen aktiiveja.

En voi mitenkään kannattaa enkä suositella kenenkään muunkaan kannattavan tätä uusnatsien joukkoa, koska heidän liikkeessään vaikuttaa ei-kristillinen ja myös antisemitistinen Israelia ja siionismia vihaava henki.

Älkää anna heidän oikealta kuulostavan retoriikkansa hämätä. Kyseessä ei ole liike, jonka menestystä kannattaisi edistää. Jos he pääsevät valtaan, he haluavat lakkauttaa kaikki muut puolueet, kuten tehtiin Saksassa 1930-luvulla. Toisin sanoen he ovat demokratiaa ja monipuoluejärjestelmää vastaan ja diktatuurin kannalla.

Jos uusnatsit pääsevät valtaan, Suomikaan ei pysyisi Suomena, koska heidän tavoitteenaan on muodostaa Skandinavian maista voimakas pohjoismainen valtio.

11.6.2018

Jouko Piho:

Uusi radikaali puolue

Olisitko kiinnostunut uuden radikaaleja muutoksia nopeasti vaativan puolueen perustamisesta?

Puolue ajaisi täysin toisenlaista linjaa kuin nykyiset eduskuntapuolueet. Nykyinen linjahan on kommunistinen, liberaali, vihervasemmistolainen, kulttuurimarxistinen, ylikansallinen ja rahavallan ja globalistisen eliitin etuja ja päämääriä noudattava eli Suomen ja suomalaisten vastainen.

Perussuomalaiset on poikkeus, mutta tämä uusi puolue olisi sitäkin radikaalimpi ja tarjoaisi vaikutuskanavan niille, joita ei ole hyväksytty mukaan Perussuomalaisiin (kuten minä). Sitä paitsi kansallismielisen ja isänmaallisen rintaman leventäminen on hyvä asia, ettei kaikki ole vain yhden puolueen varassa.

Voi olla, että uusi mahdollinen puolue ei ehdi mukaan ensi vuoden kevään eduskuntavaaleihin, mutta siinä tapauksessa tähtäin olisi vuoden 2023 eduskuntavaaleissa.

Jos olet kiinnostunut tietämään lisää, ota minuun yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi.

10.6.2018

Jouko Piho:

”Jos ihmiset tulevat rajan yli, niin he tulevat”

Tätä mieltä on Rajavartiolaitoksen uusi päällikkö kenraalimajuri Ilkka Laitinen.

Rajapäällikkö on sanonut vielä näinkin: ”Eihän sivistysvaltio, oikeusvaltio, pysty tänä päivänä estämään fyysisesti sitä, että ihmiset tulevat, jos valtio aikoo pitää kiinni arvoistaan ja lainsäädännöstään. Mitä se tarkoittaa, että rajat kiinni? Ei se ole kestävää kehitystä, ei se ratkaise mitään. Jos ihmiset ovat tulossa rajan yli, niin he tulevat, jos ovat tullakseen.”

Laitisen mukaan vasta ihmisten ylitettyä rajan ryhdytään toimenpiteisiin eli heidät otetaan kiinni, selvitetään keitä he ovat ja millä asialla ja katsotaan, että tilanne pysyy hallinnassa ja palautetaan ne, joilla ei tänne ole oikeasti asiaa.

Minun mielestäni tällainen toiminta ei ole sivistynyttä, vaan pikemminkin tyhmää, sivistymätöntä ja vastuutonta. Olen samaa mieltä Yhdysvaltojen entisen presidentin Ronald Reaganin kanssa, joka on sanonut: ”Valtio, joka ei kykene kontrolloimaan rajojaan, ei ole valtio."

9.6.2018

Jouko Piho:

Ehdotus: Nobelin rauhanpalkinto Ruotsille

Ruotsalaisen Aftonbladet-lehden pääkirjoitustoimittaja Jonna Sima on esittänyt, että Ruotsin tulisi saada tämän vuoden Nobelin rauhanpalkinto, koska sen jälkeen kun Stefan Löfvenistä tuli pääministeri v. 2014, Ruotsi on ottanut vastaan yli 300 000 turvapaikanhakijaa.

Pidän itse ehdotusta ristiriitaisena, koska osa näistä turvapaikanhakijoista on aiheuttanut ja aiheuttaa Ruotsissa turvattomuutta, rauhattomuutta ja no go –alueiden lisääntymistä.

Olisi outoa, jos levoton Ruotsi, joka alkaa pikku hiljaa ymmärtää, että se on ottanut liian paljon pakolaisia vastaan, saisi tästä toiminnasta Nobelin rauhanpalkinnon.

8.6.2018

Jouko Piho:

Ihmiskunnan viholliset

Tämän hetken ihmiskunnan vihollisia ovat islamismi, muut väärät uskonnot, noituus, New Age, saatananpalvonta, ateismi, humanismi, kommunismi, sosialismi, kulttuurimarxismi, vasemmistolaisuus, uusnatsismi, globalismi, mafia, rikollisuus, vapaamuurarius, illuminaatit, liberalismi, vihreä liike, homoseksuaalisuus, harvainvalta, rahavalta, monopolisuuryhtiöt ja veronkiertäjät.

Nämä ovat pahojen ihmisten pahoja ideologioita. Niiden lisäksi on sitten vielä Saatana ja sen lukuisat demonit.

Joten kyllä vihollisia riittää.

Onneksi meillä on puolellamme Jumala ja taivaan enkelit, joten me tulemme voittamaan, vaikka juuri nyt ja vähän aikaa eteenpäin näyttää pimeältä ja toivottomalta.

Meillä on kuitenkin toivoa, sillä Jumalan valtakunta tulee ja silloin kaikki alussa mainitut pahat aatteet ja ihmiset hävitetään.

Aki Ruotsala, Porin Jazzin mielipiteensä takia erotettu toimitusjohtaja.

8.6.2018

Jouko Piho:

Porin Jazz boikottiin ja konkurssiin

Älkää menkö Porin Jazz –tapahtumaan, jos kannatatte mielipiteenvapautta ja vastustatte sitä, että työntekijä, tässä tapauksessa juuri valittu toimitusjohtaja Aki Ruotsala, erotetaan tehtävästään mielipiteensä takia.

Ruotsalan käsitys homoudesta on hänen uskonnollinen vakaumuksensa, joka perustuu Raamattuun. Suomessa pitäisi olla uskonnonvapaus ja myös sananvapaus ilmaista omia käsityksiään ilman pelkoa irtisanomisista.

Jos olet samaa mieltä, boikotoi Porin Jazzia, ja jos olet uskova, rukoile, että Porin Jazz menee konkurssiin.

 

7.6.2018

Pia Salmi

Pakolaisongelma

Koko pakolaisongelma on osa globaalin eliitin juonta, jolla se pyrkii ottamaan haltuunsa kansallisvaltioiden luonnonvarat ja alistamaan kansallisvaltioiden asukkaat uuden maailmanjärjestyksen vaatimaan diktatuuriin. Pakolaiset ovat siis globaalin eliitin työkalu.

Globaali eliitti pystyy provosoimaan ja rahoittamaan sotia ja sisällissotia sekä tukemaan paikallisia vallananastajia, joiden avulla luonnonrikkauksia omistavat valtiot ajetaan sisäiseen hajaannukseen ja kantaväestö pakosalle ja luonnonrikkaudet globaalin käsiin – näin siis pääosin toimitaan vähemmän kehittyneissä valtioissa. Myös teollisuusmaiden merkittävimmät  yritykset on haalittu eliitin omistukseen – infrastruktuurille on käymässä samoin. Kansallisvaltioiden hallitukset tanssivat rahoittajan eli globaalin eliitin pillin mukaan.

Rajat on etukäteen avattu, mitä perustellaan työvoiman vapaan liikkuvuuden edistämisellä, joten mikään ei ole estämässä pakolaisvyöryä kehittyneisiin maihin. Näitä pakolaisia hyysätään globaalin tahdosta eliitin lainarahoilla, niin että kansallisvaltioiden velkataakka kasvaa entisestään ja kantaväestössä herää kateus ja viha pakolaisia kohtaan. Valtamedia tekee parhaansa eripuran edistämisessä.

Jossain vaiheessa, ehkä hyvin piankin, tämä valtaeliitti organisoi talousromahduksen, jolloin tilannetta ymmärtämätön pakolaisjoukko luulee rahojen ja ruuan loppuessa, että kyse on kansallisvaltioiden pahantahtoisuudesta ja alkaa riehumaan ja syyttämään kantaväestöä. Mitä sivistyneempi valtio, sitä vaikeampi on väestöä provosoida anarkiaan, mutta nämä kaaosta ja kauheuksia lapsuudestaan saakka kokeneet ja traumatisoituneet ihmiset on helppo saada riehumaan (mikä on jo nähty esim. Ruotsissa).

Kun tilanne on tarpeeksi paha ja kaoottinen, niin ihmiset hyväksyvät kansalaisoikeuksien rajoitukset ja kontrollin lisääntymisen. Pakolaisongelman avulla saadaan siis eurooppalaiset teollisuusvaltioiden asukkaat suostumaan diktatuuriin, jotta edes jonkinlainen rauha saavutettaisiin. Tämähän on jo osittain toteutunutkin sekä Yhdysvalloissa että globaalisti 9/11 tapahtuneen lavastetun terroristihyökkäyksen takia.

Mitä siis on odotettavissa lähitulevaisuudessa?

Globaali eliitti pistää rahahanat kiinni todennäköisesti laajan talouslaman muodossa, mistä seuraa pakolaisongelman eskaloituminen eri maissa, lisää riehumista ja kaaosta, sotaa, kansalaisoikeuksien rajoittamista ja poikkeustilalakeja.

Kaikki tämä kohtaa meitä siksi, että olemme luopuneet Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalasta ja antautuneet epäjumalien palvontaan. Länsimaissa siis saamme sitä mitä olemme tilanneet. Jos ihmiset lukisivat Raamatun profeettakirjoja ja ottaisivat niiden sanoman vakavasti, niin tässä ei oltaisi. Jumalamme sallii tämän tapahtua puhdistaakseen kansansa. Saatana on saanut luvan seuloa meitä.

Jos, niin kuin itse uskon tämän olevan totta, niin Luoja on sen varmasti paljastanut muillekin. Pitäisin tärkeänä, että tulevaa ajatellen ihmiset ymmärtäisivät tämän ja pysyisivät rauhallisina tulevissa käänteissä eivätkä antaisi provosoida itseään vihanpitoon. Turha on riidellä keskenään. Kyseessä ovat niin paljon isommat taustavoimat, ettei ihmisvoimin niihin voi vaikuttaa. Isämme pistää asiat järjestykseen, jos käännymme joukolla parannusta tekemään – vain se voi meidät pelastaa. Jos emme käänny, käy huonosti. Vain totuus voi tehdä meidät vapaiksi.

6.6.2018

Jouko Piho

Arkkipiispa vastasi ja minun vastaukseni

Kirjoitin aiemmin, että arkkipiispa Tapio Luoma ei ole vastannut mitään viesteihini.

Tänään vastaus tuli.

Arkkipiispa viittasi valittaen kiireisiinsä¸ kun hän on juuri aloittanut uudessa virassa. Ymmärrän sen ja arvostan sitä, että hän vastasi tänään kiireittensä keskeltäkin.

Tapio Luoma kertoi oman kantansa olevan perinteinen, mutta jatkoi: ”Oleellisinta silti on minusta se, että eri tavoin ajattelevat Jumalan lapset kysyvät yhdessä Herran tahtoa.”

Vastasin arkkipiispa Tapio Luomalle seuraavasti.

Arvoisa arkkipiispa

Kiitän ystävällisestä vastauksestanne!

En halua vängätä aiheesta, mutta sen verran sanon, että jos eri tavoin ajattelevat Jumalan lapset todellakin kysyvät yhdessä Herran tahtoa, niin silloin perinteisen eli raamatullisen kannan edustajilla ei ole mitään syytä luovuttaa jo nyt ja antaa periksi sanomalla, että näyttää siltä, että lopulta tulevaisuudessa tämä homovihkimyskanta tulee voittamaan.

Mielestäni meidän tulee toimia niin, että Jumalan tahdon vastainen homokanta ei tule voittamaan eikä alistua jo kättelyssä häviäjiksi.

Mielestäni on myös outoa kysyä homoasiassa yhdessä Herran tahtoa, kun hän on sen selvästi ilmaissut Raamatussa. Kyse on vain siitä, totellaanko Herran tahtoa vai seurataanko maailman liberaalia tahtoa.

Toivon, että voisitte ottaa asiassa selkeämmän kannan raamatullisen näkemyksen puolesta, kun kerran kannatatte sitä. “Maailma katoaa ja sen himot, mutta joka tekee Jumalan tahdon, se pysyy iankaikkisesti.”

Suomessa syttyy tulevaisuudessa suuri hengellinen herätys, jonka tuloksena paljon ihmisiä tulee uskoon, homot eheytyvät ja säädetty homoliittolaki kumotaan.

Ystävällisin terveisin

Jouko Piho

6.6.2018

Jouko Piho:

Kirjeeni arkkipiispa Tapio Luomalle

Panu Mäenpään homomyönteisyyttä pyytävä kirje uudelle arkkipiispalle Tapio Luomalle julkaistiin Helsingin Sanomissa 3.6.2018.

Arkkipiispa Luoma, toivon, että ette taivu tämän kaltaisen vetoomuksen edessä. Kyse on tämän maailman ajattelutavan hyväksymisestä myös kirkossa.

Rukoilen, että saatte voimia ja viisautta hoitaa kaitsijantehtäväänne hyvin ja siten, että Te pysytte Raamatun totuuden tiellä ilman mukautumista tämän maailmanajan hengen vaatimuksiin.

Kristuksen kirkon ja seurakunnan ei tule kuunnella maailmaa vaan Jumalaa.

Panu Mäenpää oli huolestunut siitä, että kirkko jakaa ihmisiä. Muistuttaisin Mäenpäätä siitä, että kirkon sanoman pitääkin jakaa ihmisiä: on kaidan tien kulkijoita, jotka vastaanottavat parannuksen kehotussanoman ja on lavean tien kulkijoita, jotka eivät ota Jumalan nuhtelua synnistä vastaan. Jako kahteen on aivan selvä.

Kyse ei ole myöskään yhdenvertaisuudesta, koska synnissä ei ole kyse yhdenvertaisuudesta tehdä syntiä, vaan siitä, että synti tulee hylätä kokonaan. Raamatun ilmoituksen mukaan homoseksuaalisuus on synti.

Kyse ei ole myöskään samanarvoisuudesta. Kaikki ihmiset ovat samanarvoisia, mutta on tekoja, jotka Raamattu tuomitsee vääriksi.

Kyse ei ole myöskään rakkauden kieltämisestä. Panu Mäenpää voi aivan hyvin rakastaa miestä, mutta seksi ja avioliitto eivät kuulu samaa sukupuolta olevien ystävien rakkaussuhteeseen.

Raamattu sanoo selvästi: ”Miesten kanssa makaavat miehet eivät peri taivasten valtakuntaa.”

Mitä hyötyä siitä on, jos saavuttaisi homona hyväksytyn aseman seurakunnassa, mutta jäisi Jumalan valtakunnan ulkopuolelle?

Jouko Piho

eläkkeellä oleva luokanopettaja, Loviisa

Päivitys 6.6.2018

Lähetin aloituksen kirjeen 3.6.2018 arkkipiispa Tapio Luomalle, joka ei ole vastannut viestiini mitenkään.

Lähetin kirjoitukseni myös Helsingin Sanomien mielipidepalstalle, mutta sitä ei ole julkaistu, mikä vahvistaa sen, että Helsingin Sanomat on yhden mielipiteen propagandatorvi. Toisenlaiset näkemykset eivät saa julkisuutta ollenkaan.

Sen sijaan tämän päivän (6.6.2018) Helsingin Sanomissa on Tapio Luoman vastaus homomyönteisyyttä kirkossa toivoneelle Panu Mäenpäälle.

Luoman kirjoitus on hyvin diplomaattinen ja kaikkia syleilevä, kun hän sanoo, että ”kirkossa on oltava tilaa kaikille”. Kuulostaa hyvältä, mutta jos homous hyväksytään ja homoliitot siunataan, niin silloin kirkossa on tilaa myös synnille, mikä ei voi olla Jumalan tahto.

Oudoksuin myös Luoman käsitystä, että ”kirkon nykyinen avioliittokäsitys perustuu pitkään perinteeseen”. Eihän se näin ole. Kirkon avioliittokäsitys ei perustu ihmisten muuttuviin perinteisiin vaan Raamatun ilmoitukseen.

Jos kirkko antaa periksi liberaalien vaatimuksille, niin silloin kirkko luopuu oman uskonsa ja tunnustuksensa kivijalasta eli Raamatusta.

Sellaisella luopiokirkolla, joka on menettänyt suolansa, ei ole mitään virkaa. Sellainen joutaa tunkiolle heitettäväksi.

5.6.2018

Jouko Piho:

Bilderberg-kokous

Tämän vuoden Bilderberg-kokous pidetään 7.-10.6.2018 Italian Torinossa.

128 lännen johtavaa poliitikkoa, pankkiiria ja talousmiestä 23 maasta kokoontuu pohtimaan ajankohtaisia asioita. Kyseessä on globalistisen ja Uutta maailmanjärjestystä ajavan eliitin aivoriihi.

Asialistalla on esim. populismi Euroopassa eli oikeistolaisten ja kansallismielisten puolueiden nousun ja menestyksen ruotiminen. Myös tekoälystä ja vapaasta kaupasta keskustellaan. Maista ovat esillä USA, Venäjä, Iran ja Saudi-Arabia.

Suomesta kokoukseen osallistuvat Koneen Antti Herlin, Kokoomuksen Elina Lepomäki ja Sammon, Nordean ja UPM:n Björn Wahlroos.

Bilderbergin tilaisuudet ovat salaisia eikä keskustelujen tuloksista tiedoteta.

Bilderbergiläiset vähättelevät tahallaan kokousten merkitystä, mutta tosiasiassa kokouksilla on huomattava politiikkaa ohjaava ja yhtenäistävä vaikutus Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Päämääränä on yksi maailmanhallitus yhden johtajan alaisuudessa.

 

Tapio Luoma.

3.6.2018

Jouko Piho:

Uusi arkkipiispa vihitty virkaansa

Uusi arkkipiispa Tapio Luoma vihittiin tänään virkaansa Turun Tuomiokirkossa.

Toivon ja rukoilen Tapio Luomalle voimia ja viisautta hoitaa kaitsijantehtävänsä hyvin ja siten, että hän pysyy Raamatun totuuden tiellä ilman mukautumista tämän maailmanajan hengen vaatimuksiin.

Kristuksen kirkon ja seurakunnan ei tule kuunnella maailmaa vaan Jumalaa.

1.6.2018

Tytti Salenius:

Ruotsidemokraattien johtaja: Ruotsin kansalaisuus täytyy ansaita

"Otamme takaisin ne kaupunginosat, jotka on menetetty rikollisuudelle ja uskonnollisille ääriliikkeille!"

Ulkomaat pe 01.06.2018 11:21

 

Jimmie Åkesson, Ruotsidemokraatit

"Ruotsissa teet ensin velvollisuutesi, ennen kuin vaadit oikeuksiasi", totesi ruotsidemokraattien johtaja Jimmie Åkesson SVT:n sarjassa "Puhe kansalle - Minun Ruotsini vuonna 2028", jossa kaikkien eduskuntapuolueiden johtajat saivat 15 minuuttia aikaa puhua suoraan äänestäjälle ja esitellä oman näkemyksensä siitä, miltä Ruotsin pitäisi näyttää kymmenen vuoden kuluttua.

Tiistaina oli ruotsidemokraattien (SD) johtajan, Jimmie Åkessonin vuoro "puhua kansalle".

Åkesson haluaa tulevaisuuden, jossa Ruotsi on turvallinen yhteiskunta, joka perustuu ihmisten väliseen luottamukseen. Rikolliset ovat telkien takana ja tavallisten ihmisten pitäisi pystyä viettämään aikaa ulkona pelkäämättä joutumatta rikoksen uhriksi, sairaat saavat tarvitsemaansa hoitoa ja kaikki kansalaiset täyttävät osansa yhteiskuntasopimuksesta.

Åkessonin mukaan tällä hetkellä niin ei ole. "Vuosikymmenien vastuuton politiikka" on jakanut Ruotsia, mikä on luonut suuria ja syviä aukkoja hyvinvointiin.

Rinnakkaiset yhteiskuntarakenteet, joita nykyään leimaa syrjäytyminen ja eristäytyminen, pitää poistaa ruotsidemokraattijohtajan tulevaisuuden visioissa.

SD-johtaja kutsuu visiotaan "moderniksi kansankodiksi".

"Näen edessäni Ruotsin, jossa me, yhteiskunta, kouriin tuntuvalla tavalla otamme takaisin ne kaupunginosat, jotka on menetetty rikollisuudelle ja uskonnollisille ääriliikkeille. Kymmenen vuoden kuluttua olemme voittaneet sodan järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan", hän vakuutti.

Jimmie Åkesson sanoi haluavansa luoda yhtenäisen maan, joka perustuu demokratiaan, tasa-arvoon ja yhteisymmärrykseen.

"Ruotsin pitäisi myös olla avoin maa. Meitä ruotsi​​demokraatteja syytetään usein siitä, että haluamme sulkea rajat ja eristää Ruotsin. Se ei tietenkään ole totta. Ruotsi on pieni maa ja olemme suuressa määrin riippuvaisia ympäröivästä maailmasta", puolueen johtaja painotti, mutta huomautti, että rajoja ei voida täysin avata.

"Ruotsilla on aina ollut maahanmuuttoa ja tulee aina olemaan. Maahanmuuton on kuitenkin oltava hallittua, joka ei ole suurempi, kuin mistä yhteiskuntamme pystyy selviytymään", hän tarkensi.

Hän korosti myös, että tulevaisuuttaan Ruotsista etsivien on opittava kieltä, kunnioitettava yhteiskunnan normeja ja pystyttävä elättämään itsensä.

Åkessonin mukaan maahanmuuttajat eivät voi odottaa elävänsä, niin kuin he tekivät kotimaissaan. Ruotsidemokraattien Ruotsissa sovelletaan kymmenenkin vuoden päästä Ruotsin normeja ja arvoja.

Hän ei koskaan sallisi sharia-lakeja, lapsi- ja pakkoavioliittoja. Tunnusomaiseksi Ruotsille Åkesson luetteli edelleen myös tasa-arvon, eläinten oikeudet ja demokratian.

"Se että tulee Ruotsin kansalaiseksi, tulee olla etuoikeus. Joka on jotain sellaista, mikä täytyy ansaita", hän sanoi ja totesi, että ne, jotka eivät halua sopeutua, voivat asettua muualle.

Ruotsidemokraattien johtaja uskoo hänen puolueellaan olleen suurin vaikutus Ruotsin julkiseen keskusteluun koko kuluneen toimikauden aikana. Tämä vaikutusvalta on torpannut muita puolueita jatkamasta vastuutonta politiikkaansa, ja hän on siitä hyvin ylpeä.

Hän ei luota myöskään poliitikkoihin, jotka voivat muuttaa mielipiteitänsä miten tahansa. Siksi hänen puolueensa jatkaa muiden puolueiden painostamista niin, että politiikan aiheuttamat Ruotsin ongelmat eivät koskaan palaa.

Ruotsin yhteiskunnassa vallitseva ristiriita on Åkessonin mukaan yhtä aikaa rakentava ja tuhoisa.

"Niiden välillä, jotka rakentavat autoja ja niiden, jotka polttavat autoja", Åkesson kuvasi Ruotsin nykytilannetta viitaten maahanmuuton yhteen kielteiseen vaikutukseen Ruotsin turvallisuudessa.

Uuden Dagens Nyheterin ja Ipsosin kyselyn mukaan luottamus ruotsidemokraattien johtajaan on noussut vuoden 2014 kesäkuun 12 prosentista 24 prosenttiin toukokuussa 2018. Usko pääministeri Stefan Löfveniin sen sijaan on murenemassa. Vain 34 prosenttia luottaa Löfveniin, kun kesäkuussa vuonna 2014 luottamusta oli 46 prosenttia.

Pahnan pohjimmaisena ovat ympäristöpuolue vihreiden äänitorvet, Gustav Fridolin ja Isabella Lövin, jotka saavat 15 ja 11 prosenttia vastaajien luottamuksesta. Fridolin, jonka mielestä massamaahanmuutolla on positiivinen vaikutus, on hukannut kokonaiset 24 prosenttiyksikköä kesäkuusta 2014 lähtien.

Lähde: http://beta.oikeamedia.com/o1-69612

30.5.2018

Jouko Piho:

Seuraava Lähi-idän sota

Seuraava Lähi-idän sota lähenee. Sota tulee tuomaan Israelille suuria tappioita. Haifaa ja Tel Avivia pommitetaan ohjuksilla rajusti.

Myös Israelin vastaisku on kova: koko Damaskos tuhotaan ydiniskulla, kuten profeetta Jesaja ennusti jo 2700 vuotta sitten: ”Damaskos ei ole enää kaupunki, siitä on tullut rauniokasa.” Jes. 17:1.

Mutta lopulta Israel voittaa ja laajentaa alueitaan joka suuntaan, myös Jordan-joen itäpuolelle, jossa on nykyisen Jordanian alueella Israelille kuuluvia Manassen, Gadin ja Ruubenin heimoalueita. Silloin toteutuu profeetta Jeremian 2600 vuotta sitten saama sanoma: ”Aika tulee, sanoo Herra, jolloin minä kohotan sotahuudon ammonilaisten Rabbaa (nykyinen Jordanian pääkaupunki Amman) vastaan. Se tulee autioksi rauniokummuksi, sen tytärkaupungit palavat.” Jer. 49:2.

Seuraavassa Lähi-idän sodassa toteutuu myös psalmin 83:6 sanat: ”He ovat yksissä tuumin tehneet liiton, kaikki he ovat sinua vastaan: Edomin telttakunnat ja ismaelilaiset (arabit), Moab ja hagarilaiset (Jordania), Gebal, Ammon ja Amalek (Jordania), Filistea (palestiinalaiset) ja Tyroksen asukkaat (Libanon). Assyriakin (Irak) on liittynyt heihin, tullut avuksi Lootin jälkeläisille.”

Jumala tulee kuitenkin tuhoamaan hyökkääjät, koska hän on Herra, ainoa Jumala, maailman valtias, joka pitää oman kansansa puolta ja pitää lupauksensa, että koko Israelin maa kuuluu israelilaisille.

30.5.2018

Jouko Piho:

Irlannin aborttiäänestys oli peukaloitu

Irlannin aborttiäänestyksen kyllä-tulos oli peukaloitu, sanoo Jude Duffy nettisivuston https://www.henrymakow.com/ artikkelissa.

Ennen äänestystä olleiden gallupien mukaan aborttia vastustavat olivat 22 % johdossa. Kuitenkin äänestyksessä abortin kannattajat voittivat.

Jokin ei tässä täsmää.

Globalistit ja Jumalan lakia vastustavat illuminaatit väärensivät äänestystuloksen. He ovat valmiit tekemään mitä tahansa tuhotakseen länsimaiden kristillisen moraalin.

Abortissa nainen ei tee päätöstä omasta kehostaan vaan toisen kehosta tappamalla sen. Naisella on tietenkin oikeus omaan kehoonsa, mutta hänellä ei ole oikeutta koskea toisen kehoon.

Pahuus ja vääryys riehuvat kaikkialla, mutta jumalattomien tuomion aika lähestyy.

30.5.2018

Jouko Piho:

Euroopan uskonnollisuustutkimus

Tämän päivän (30.5.2018) Helsingin Sanomissa on mielenkiintoinen artikkeli Pew Research Center -tutkimuslaitoksen tekemästä raportista, joka kertoo 15 Euroopan maan kansalaisten omasta uskonnollisesta vakaumuksesta ja suhtautumisesta muihin uskontoihin. Viime vuoden kesällä tehdyssä tutkimuksessa haastateltiin 24599 ihmistä.

Tässä muutamia poimintojani tutkimuksesta.

Kaikkein uskonnollisin maa on Italia, jossa 46 % uskoo Jumalaan Raamatun ilmoittamalla tavalla, 27 % uskoo johonkin korkeampaan voimaan ja 15 % ei usko ollenkaan korkeampiin voimiin.

Vähiten uskonnollinen maa on Ruotsi, jossa vain 14 % uskoo Jumalaan Raamatun ilmoittamalla tavalla, 37 % uskoo johonkin korkeampaan voimaan ja peräti 41 % ei usko ollenkaan korkeampiin voimiin.

Suomi on näiden ääripäiden keskellä. Suomessa 24 % uskoo Jumalaan Raamatun ilmoittamalla tavalla, 45 % uskoo johonkin korkeampaan voimaan ja 24 % ei usko ollenkaan korkeampiin voimiin.

Kuitenkin Euroopassa suurin osa ihmisistä kuuluu johonkin kristilliseen kirkkoon, mutta monet heistä ovat nimikristittyjä tai kulttuurikristittyjä, jotka kuuluvat kirkkoon tavan ja perinteiden vuoksi tai sen takia, että he arvostavat kuitenkin monia asioita kirkon työssä, vaikka he eivät käy kirkossa eivätkä usko Raamatun Jumalaan.

Mitä tulee muihin uskontoihin, niin suomalaisten suhtautuminen islamiin on kaikkein jyrkin. Suomessa 62 % ihmisistä ajattelee islamin olevan ristiriidassa oman kulttuurin ja arvojen kanssa. Esim. Ruotsissa samoin ajattelee vain kolmannes kansasta.

Raportin yleispäätelmä on, että mitä innokkaammin eurooppalaiset harjoittavat kristinuskoa, sen jyrkemmin he suhtautuvat muiden uskontojen edustajiin ja maahanmuuttoon. Enemmän uskoa harjoittavat ovat yleensä myös kansallismielisempiä kuin muut.

Dennis Avi Lipkin.

26.5.2018

Jouko Piho:

Uusi puolue Israeliin

Luin eilen merkittävän uutisen, että Israelissa on syntynyt uusi poliittinen puolue. Asiassahan ei sinällään ole mitään ihmeellistä, koska Israelissa on puolueita pilvin pimein (35 tällä hetkellä) ja niitä syntyy ja kuolee vähän väliä.

Mutta tämä puolue onkin jotain aivan muuta. Tällaista puoluetta ei Israelissa ole ollut koskaan aikaisemmin.

Kyseessä on Dennis Avi Lipkinin perustama juutalaiskristillinen Gush Hatanakhi, englanniksi Bible Bloc Party (Raamatturyhmäpuolue), joka hyväksyttiin 15.5.2018 rekisteröidyksi puolueeksi ja voi siten osallistua seuraaviin Knessetin vaaleihin ensi vuoden marraskuussa.

Lipkin on todennut, että tällainen puolue on ollut valmisteilla jo 20 vuoden ajan.

”Meidän päämäärämme on edistää juutalaiskristillistä liittoa ja yhteyttä. Juutalaiset ja kristityt ovat vihanneet toisiaan 2000 vuoden ajan. Kun islamilainen terrorismi uhkaa Israelia, me tarvitsemme juutalaiskristillisen rakkauspuolueen”, Lipkin kertoi Jerusalem Postille.

Puolue etsii tukea erityisesti kristityiltä arabeilta sekä Venäjältä muuttaneilta juutalaisilta, joista 30 % ei ole uskonnollisesti aktiivisia eivätkä siten äänestä perinteisiä juutalaisia uskontopuolueita.

Raamatullinen ryhmittymä puolustaa jokaista Raamattuun uskovaa henkilöä ja vastustaa juutalaisten ja kristittyjen etnistä puhdistamista pois Israelin maasta. Raamattublogi edustaa kaikkialla maailmassa olevia puolueita, jotka kannattavat juutalaiskristillistä ja demokraattista länsimaista kulttuuria.

Olipa tämä mielenkiintoinen uutinen. Tuli heti mieleeni, että uuden puolueen kehittymistä kannattaa seurata. Tulen tekemään, jos Herra suo, puolueesta Israel-raportin ensi talven aikana neljänteen Israel-kirjaani.

Bible Bloc –puolueen Facebook-sivut: https://www.facebook.com/Avi-Lipkin-and-the-Bible-Bloc-PartyGush-Hatanakhi-Party-109383632420837/.

Avi Lipkinin Facebook-sivut: https://www.facebook.com/Avi-Lipkin-1633969500213536/.

Lähde: https://www.jpost.com/Israel-News/Jewish-Christian-Bible-Bloc-party-approved-by-registrar-558190.

Kuvassa uuden puolueen perustaja Dennis Avi Lipkin.

18.5.2018

Livetsordin Israel-raportti 18.5.2018

LÄNSIMAINEN MEDIA VASTUUSSA HAMASIN NOSTAMISESTA GAZAN MELLAKOIDEN VOITTAJAKSI

Tapahtumat Gazan rajalla tuskin ovat jääneet keneltäkään huomaamatta. Israelin itsenäisyyspäivänä (gregoriaanisen kalenterin mukaan), kun Israel juhli Yhdysvaltain Jerusalemin suurlähetystön avajaisia, neljäkymmentä tuhatta palestiinalaisarabia kokoontui yli kymmeneen ennalta sovittuun tapaamispaikkaan Gazan raja-aidalle. Väkivaltaisissa mielenosoituksissa kuoli Hamasin Gazan-lähteiden mukaan noin kuusikymmentä palestiinalaisarabia.

Kansainvälinen media ja poliitikot keskittyivät kuolleiden suureen määrään ja kilpailivat Israelin tuomitsemisessa. Israel käytti yleisen syytöksen mukaan "suhteettoman suurta voimaa". Useat maat kutsuivat Israelin suurlähettilään puhutteluun selventämään tilannetta tai antaakseen moitteita. Turkki jopa protestoi karkottamalla Israelin suurlähettilään ja syytti Israelia holokaustin järjestämisestä. YK:n turvallisuusneuvosto kokoontui hätäistuntoon, ja jollei Yhdysvallat olisi tullut väliin, kokouksessa olisi varmasti tehty päätöslauselma.

Britannian ulkoministeri Boris Johnson sanoi ohimennen, että mielenosoituksessa oli väkivaltaisia elementtejä, mutta sitten hän korosti vahvasti, että "pidättyvyyttä täytyy harjoittaa". Ruotsin pääministeri Stefan Löfven sanoi isällisesti, että Israelin täytyy harkita toimintatapojaan. Voimme miettiä, mitä Löfven olisi sanonut, jos hän asuisi juutalaisyhteisössä, joka sijaitsee 300 metrin päässä raja-aidasta.

Harva viitsi mainita, että suojatakseen siviilejään Hamas lähetti rajalle useita terroristiryhmiä aseistettuina pommeilla ja aseilla. Tarkoituksena oli murtaa raja-aita. Israelin puolustusvoimat (IDF) esti kaikki nämä pyrkimykset, ja IDF:n mukaan ainakin kaksikymmentä henkilöä mielenosoituksissa maanantaina kuolleista oli Hamasin terroristeja. (Jouko Pihon kommentti: Hamasin edustaja myönsi, että kuolleista 50 oli Hamasin sotilaita).

Päivinä ennen maanantain mielenosoituksia Israel pudotti Gazaan lehtisiä, joissa varoitettiin asukkaita tulemasta aidan lähelle. Tekstissä sanottiin, että Israel suojelee rajaansa, joten rajan lähestyminen merkitsee oman hengen asettamista vaaraan. Kun katsotaan maanantain mielenosoituksiin osallistuneiden suhteellisen vähäistä määrää, lehtisillä on itse asiassa saattanut olla vaikutusta.

Livetsordin kommentti:

Useissa mediaraporteissa esitettiin viime päivien tapahtumat palestiinalaisarabien näkökulmasta ja raportoitiin Gazan sairaaloista tai kaoottisten mielenosoitusten taustalla olevasta tilanteesta. Daily Mail -lehti nimitti tapahtumia "verilöylyksi" ja muut käyttivät sanaa "teurastus".

Selittääkseen miksi ihmismassat juoksivat raja-aitaa kohti monet korostivat Gazan toivotonta tilannetta. Ja Gazassa on todellakin toivottomuutta. Israelin radion tiistaisessa haastattelussa eräs Gazan asukas sanoi ytimekkäästi: "Gazassa ei ole huomista." Joidenkin lähteiden mukaan jopa seitsemänkymmentä prosenttia työvoimasta on vailla työtä. On puutetta ruoasta, sähköstä, vedestä ja perustarvikkeista. Sairaalat eivät pysty tarjoamaan hoitoa, koska lääkinnälliset perusmateriaalit ja -välineet puuttuvat.

Kansainvälisen yhteisön piirissä Gazan kauhistuttavasta tilanteesta syytetään Israelia, mutta totuus on, että juuri Israel välittää Gazan asukkaista eniten. Hamasin propagandan mukaan kaikkien vaikeuksien aiheuttaja on Israel, ja siksi sen väki hyökkää Israelin raja-asemia kohti, joiden kautta tulee satoja autokuormallisia päivittäin. Tämä johtaa tuonnin väliaikaiseen pysähtymiseen Israelin korjatessa vahinkoja, ja se tietenkin lisää aineellisten tavaroiden puutetta. Gazalaiset tekevät vahinkoa myös Israelista johdetuille kaasuputkille, jolloin kotitalouksiin tulevaan kaasutoimitukseen tulee katkoja. Hamas jopa kieltäytyy rakentamasta uusia vesiputkia kapasiteetin lisäämiseksi, vaikka Israel on tarjoutunut toimittamaan Gazaan lisää vettä.

Palestiinalaishallinnon johtaja Mahmud Abbas puolestaan kuristaa Gazan väestöä kieltäytymällä maksamasta palkkoja tai antamasta rahoitusta niin kauan kuin Hamas on vallassa. Egypti, sekin Gazan rajanaapuri, pitää rajan suljettuna muutamaan poikkeusta lukuun ottamatta estääkseen Hamasia vahvistumasta ja tekemästä yhteistyötä Siinain terroristiryhmien kanssa. Toivottomuus Gazassa on todellista – mutta sillä on hyvin vähän tekemistä Israelin kanssa.

Epätoivo voi kuitenkin olla yksi tekijä mielenosoituksissa, mutta sillä ei voi selittää sitä, miksi ihmiset juoksevat melkein varmaan kuolemaa kohti. Jos epätoivo olisi päämotiivi, meidän pitäisi odottaa näkevämme samanlaisia mielenosoituksia päivittäin, sillä Gazan vaikea tilanne on jatkuva. Parempi selitys on Hamasin manipulointi, joka pyrkii iskostamaan ihmisiin nämä kaksi asiaa: vihan Israelia ja juutalaisia kohtaan ja väärän toivon siitä, että "paluu" olisi mahdollinen. Mutta tämäkään selitys ei ole tarpeeksi hyvä, koska vaikka manipuloiva iskostaminen on tunkeutunut kaikille yhteiskunnan tasoille, se ei johda jatkuviin mielenosoituksiin.

Mielenosoitusten inspiroijana, taustavoimana ja kontrolloijana on Hamas. Näin ei ollut alussa, mutta vähitellen Hamas on ottanut valvonnan käsiinsä, ja tämä terroristijärjestö mobilisoi massoja tulisilla puheillaan. Sunnuntaina Hamasin Gazan-varajohtaja nähtiin videolla huutamassa, että nyt kaikki on sallittua. Hän rohkaisi ihmisiä juoksemaan aitaa kohti murtaakseen sen. Varmistaakseen, että väki todella tekisi niin, Hamas lupasi myös rahaa ja käytti uhkauksia. IDF:n mukaan yksi perhe saisi sata dollaria, jos se lähestyisi raja-aitaa, ja maksun suorittaisi Iran.

Miksi tämä kaikki? Koska Hamas tarvitsee mainosta. Kansainvälisen yhteisön kritisoidessa ja tuomitessa Israelia Hamasin annetaan olla. Lisäksi maailman huomio on jälleen kerran kääntynyt Gazaan ja sen humanitaariseen tilanteeseen – josta siitäkin syytetään Israelia. Hamasin annetaan olla rauhassa. Hamas saattaa jopa nähdä sen, että kansainvälistä apua virtaa Gazaan (mikä olisi ehdottomasti hyvä asia) ilman että sen tarvitsee luopua vihan ja terrorin ideologiastaan. Länsimaisen ihmisen on vaikea hyväksyä tätä, mutta Hamas otti suunnitelmissaan huomioon, että kymmeniä sen omia kansalaisia kuolisi. Hamasille nämä kuolemat olivat tarpeellisia.

Tragedia tässä kaikessa – eikä tragedia ole liian vahva sana – on se, että länsimainen media ja poliitikot tietämättään pelaavat Hamasin pussiin. Tämä johtuu ehkä tietämättömyydestä tai naiiviudesta, mutta keskittäessään kritiikkinsä Israeliin he toimivat Hamasin juoksupoikina. Luultavasti tuloksena on se, että yhä useampi gazalainen kuolee, koska Hamas lähettää lisää ihmisiä murtamaan aitaa. Tämä saa aikaan sen, että Israelia tuomitaan kansainvälisellä tasolla yhä enemmän ja Gaza saa lisää sympatiaa – ja samaan aikaan Hamasilta ei vaadita mitään.

Gazan väestön ainut realistinen toivo kurjuudesta ulospääsemiseksi ja sieltä poissa pysymiseksi on se, että Hamasin valtakausi päättyy. Tämän saavuttamiseen ilman raastavaa sotaa on vain yksi keino: se, että länsimaailma ryhmittyy Israelin puolelle, tunnistaa Hamasin ongelmaksi ja toimii sen mukaan.

3.5.2018

Jouko Piho:

Alternativ för Sverige

Kävin lukemassa uuden ruotsalaisen puolueen Alternativ för Sverige (Vaihtoehto Ruotsille) nettisivuja osoitteessa https://alternativforsverige.se/ .

Puolueella tuntuu olevan selkeä ohjelma ja visio siitä, mitä täytyy tehdä eli kaikkein tärkeimpänä asiana pakolaisten tulo täytyy välittömästi lopettaa ja sen sijaan on aloitettava pakolaisten palauttaminen omiin maihinsa.

Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, saako uusi kansallismielinen puolue kannatusta 9.9.2018 pidettävissä Ruotsin valtiopäivävaaleissa.

AFS kritisoi Ruotsidemokraatteja siitä, että sekin näyttää nykyään hakevan muiden puolueiden hyväksyntää. Tuli väistämättä Soinin Perussuomalaiset ja varsinkin Siniset mieleen.

AFS:n mielestä Ruotsi on monella tavalla kriisissä eivätkä kriisin aiheuttaneet puolueet voi asiassa auttaa, koska ne eivät näe koko kriisiä ja varsinkin sen suurinta ongelmaa eli liian laajamittaista maahanmuuttoa.

Pitäisikö Suomeen perustaa vastaava puolue eli Vaihtoehto Suomelle?

 

Onneksi olkoon Viro!

9.4.2018

Jouko Piho:

Mene turvapaikkoihin, ennen kuin Antikristus pääsee valtaan

Antikristus, tuleva maailmandiktaattori, ilmestyy pian. Kun Antikristus on vallassa, hän vaatii kaikilta palvontaa ja sirun eli pedonmerkin ottamista itseensä, jolla kontrolloidaan ihmisten ostoksia ja käyttäytymistä. Ilman merkkiä kukaan ei voi ostaa mitään.

Kun sirun ottaminen alkaa tulla pakolliseksi, silloin on uskovien lähdettävä Jumalan työntekijöittensä avulla valmistamiin turvapaikkoihin, jonne enkelit ohjaavat heidät. Tämä siksi, että Antikristus vihaa kristittyjä, siis uudestisyntyneitä uskovia, ja haluaa tappaa heidät.

Muotojumalisia kulttuurikristittyjä Antikristus ei tapa, koska he ottavat pedonmerkin ja kannattavat Johtajaa innokkaasti uskoen hänen olevan Jumalan lähettämä Messias, vaikka kyseessä on Saatanalta voimansa saava täysin demoninen paha ihminen.

Turvapaikoissa on ruokaa, juomaa, vaatteita, lämpöä ja kaikkea mitä tarvitaan. Jumala on laittanut turvapaikkojen ympärille näkymättömyyden kilven, joten Antikristuksen maailmanpoliisijoukot eivät voi löytää niitä.

Jumala sallii joidenkin uskovien tulevan surmatuiksi, jotta marttyyrien luku tulee täyteen, mutta suurin osa uskovista säilyy antikristillisen vainon ajan hengissä näissä Jumalan valmistamissa turvapaikoissa.

Kun oikea Messias, Jeesus Kristus, sitten palaa takaisin, pahuuden globaali hallinta-aika loppuu ja Kristuksen rauhan valtakunta alkaa.

Sitä kannattaa odottaa ja pysyä uskollisena Jeesukselle loppuun asti. Älä missään nimessä ota mitään sirua itseesi äläkä kumarra tulevaa maailmanjohtajaa.

24.2.2018

Awakening: kohti kansallista heräämistä

Sarastus-lehden ja Monokulttuuri FM:n järjestämä kansainvälinen konferenssi

Puhujat:

Jared Taylor:
Kirjailija ja American Renaissance -verkkolehden päätoimittaja

Greg Johnson
Counter Currents Publishing -kustantamon johtaja

Millennial Woes
Viheliäinen videoblogisti Skotlannista

Ruuben Kaalep
Viron Konservatiivisen kansanpuolueen nuorisojärjestön, Sinisen herätyksen, perustaja ja johtaja

Timo Hännikäinen
Kirjailija, Sarastuksen päätoimittaja

Myös muuta ohjelmaa on mahdollisesti luvassa.

Tilaisuus järjestetään sunnuntaina 8.4.2018 Helsingissä.

Toivomme saavamme kaikki Suomen kansallismieliset tahot saman katon alle tapaamaan toisiaan, verkostoitumaan, ideoimaan ja viihtymään.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: awakeningfinland@protonmail.com .

Jouko Pihon kommentti:

Osallistuisin konferenssiin mielelläni, mutta olen tuohon aikaan ulkomailla, Israelissa. Mutta jos sinä voit mennä kuulemaan hienoja puheita ja tutustumaan samanmielisiin ihmisiin, niin mene ihmeessä. Ilmoittautuneet saavan tarkemman tiedon konferenssin ajoista ja pitopaikasta.

24.2.2018

Onneksi olkoon Viro!

Onneksi olkoon Viro täyttäessäsi tänään 24.2.2018 100 vuotta!

Oli hienoa, kun sen kunniaksi Helsingin Sanomat ilmestyikin tänään nimellä Helsingi Sönumid.

Toivon kaikkea hyvää ja Jumalan siunausta Virolle. Suomella on yhtä ja toista oppimista pikku veljeltään.

Suomen ja Viron kohtalonyhteys tulee tulevina vuosina lisääntymään.

24.2.2018

Jouko Piho:

USAn suurlähetystö avataan Jerusalemissa jo 14.5.2018

Uusimpien tietojen mukaan Yhdysvallat siirtää suurlähetystönsä Jerusalemiin paljon ajateltua aikaisemmin.

Kongressille annetun tiedon mukaan USAn suurlähetystö avataan jo 14.5.2018 eli päivänä, jolloin Israel juhlii 70 vuotta sitten tapahtunutta itsenäistymistään.

Aluksi suurlähetystö toimisi nykyisen konsulaatin tiloissa Arnonan alueella Jerusalemissa, mutta tarkoituksena on rakentaa täysin uusi suurlähetystö, mikä vie useita vuosia sekä arvioidusti 500 miljoonaa dollaria.

Suurlähetystön avaaminen juuri Israelin itsenäisyyspäivänä on huikea ja rohkea poliittinen siirto, joka ihastuttaa Israelin ystäviä ympäri maailman, mutta joka taatusti tulee vihastuttamaan Israelin vastustajat suureen raivoon.

On paljon mahdollista, että juuri tämä USAn suurlähetystön siirtäminen Jerusalemiin on se viimeinen kipinä, joka tulee sytyttämään seuraavan Lähi-idän sodan täyteen liekkiin.

Lähde: http://www.breakingchristiannews.com/articles/display_art.html?ID=23788

23.2.2018

Globaali lämpenemättömyys ja iso vihreä valhegeneraattori

Global non-warming and the Big Green Lie Machine
By Alan Franklin, 06/01/2018

Olen nähnyt idioottisten ideoiden tulevan ja menevän, kuten se vakaumus, että jokin, josta käytettiin nimitystä "The Millennial Bug" tulisi kaatamaan maailman tietokoneet. Kirjoitin
uudenvuoden 2000 aattona lehtikirjoituksen, jossa sanoin, että bugeja eli ötököitä on vain puutarhoissamme...

Mutta naurettava hölynpöly ”Globaalista lämpenemisestä” - nyt nimetty ”Ilmaston muutokseksi, joka peittää kaikki perusteet – kasvaa yhä uhkaavammaksi, varsinkin vapaudelle, kun hallitukset suoltavat ulos aina vain rajoittavampaa lainsäädäntöä. Kirjoitamme siitä kirjassamme, Cults and Isms, True or False? (Kultit ja ismit, totta vai tarua?). Sillä vihreys (greenism) on uusi uskonto, tai osa sitä.

Tätä kirjoittaessani tammikuussa 2018 osat USA:ta ovat kohtaamassa lämpötiloja, alhaisimpia, mitä koskaan on kirjattu.
The Mail Online raportoi: ”Alhaiset lämpötilat, jotka pitävät otteessaan Yhdysvaltain koillisosia, jatkoivat liukumista alaspäin lauantaina, kun alue kamppailee selvitäkseen tämän viikon 'pommisyklonin' jälkimainingeista.

”Alueen säämalleja tutkivat meteorologit sanovat, että tuulenpuuskien yhdessä osassa New Hampshire'a ennustettiin saavuttavan 100 miinusastetta sellaisessa, jota New York Times kuvaileeympäristönä, joka on niin armoton, että se 'varastaa hengityksesi ja jäädyttää silmäripsesi.'

Tervejärkisessä maailmassa, jossa tosiasiat tutkittiin ja varmistettiin, tällainen tapahtuma ja monet muut eripuolilla maailmaa litistäisi ”Globaalin Lämpenemisen” hyödylliset idiootit kuin lumipallon jalan alle. Elämme kuitenkin järjettömyyden ajassa, joka on syy, että kirjoitimme kirjamme, Cults and Isms:True or False?, eikä se ole milloinkaan ollut tarpeellisempi kuin nyt ja on myynnissä vain tällä verkkosivustolla.

Meillä on siinä luku ilmastomuutosvalehtelijoista ja aloitamme sen tällä briljantilla lainauksella ystävältämme tri. David Reagan'ilta: ”Mitä tulee säähän, niin Globaalin Lämpenemisen ideologit ovat voittamattomia. Jos on poikkeuksellisen kylmää, syy on GL. Jos on poikkeuksellisen lämmintä, syy on GL. Jos on poikkeuksellisen kuivaa, syy on GL. Jos on poikkeuksellisen märkää, syy on GL. Jos on tuulista, syy on GL. Jos on tyyntä, syy on GL. Se on ideologista ennemmin kuin tieteellistä – aivan kuten evoluutio.” –Dr David Reagan, Lamb and Lion Ministries'in johtaja ja Christ in Prophecy -esiintyjä.

Sitten kirjoitin: Globaalin lämpenemisen intoilijat eivät suvaitse poikkeavia näkemyksiä. Jättäen huomiotta kaikki ”epämukavat totuudet,” jotka kumoavat heidän väitteensä, he kieltävät tieteelliset näkemykset, jotka haastavat heidät ja ulvovat ”harhaoppia,” jos joskus joku TV-ohjelma välttää sensuurin ja yrittää haastaa heidän hölynpölynsä. Sillä se on usko, jota haastetaan – väärä usko: vihreä fundamentalismi.

Globaalin lämpenemisen teoria pähkinänkuoressa menee näin: Maaplaneetta lämpenee seurauksena ilmakehän hiidioksidin lisääntymisestä, jonka aiheuttaa ihminen ja tuo lämpeneminen lisääntyy katastrofaalisesti – ja näin ollen meidän täytyy vähentää hiilipäästöjä.

Yli 31400 tiedemiestä ympäri maailman, yli 9000 heistä tohtoreita, on allekirjoittanut asiakirjan, joka sanoo, ettei tämä ole totta.[1] YK toisaalta uskoo globaaliin lämpenemiseen lopullisesti ja väittää, että sen suhteen vallitsee ”tieteellinen konsensus.”

Muistan, kun 1980-luvulla katselin TV-filmejä, joissa näytettiin Lontoota monta jalkaa paksun jään peittämänä parlamenttitalojen tornien törröttöessä Thames'in jäälauttojen yläpuolella. Silloinen pelko – myös väärä – oli ”tuleva jääkausi.”

Marraskuun 23. päivänä Newsweek-lehti USA:ssa ilmoitti: ”Tiedemiehet sanovat, että uuden jääkauden tulemus näyttää olevan takuuvarma” ja ”tuho on oleva hämmästyttävä.” Alle 10
vuodessa ääni kellossa muuttui – maailmasta onkin tulossa valtava kuuma autiomaa.

Media ja vallanpitäjät tieteessä ja politiikassa painottivat näkymää uudesta jääkaudesta, kuten he nyt painottavat näkymää lämpötilan noususta.

Näyttää, että mikä tahansa pelko käy ja useimmat ottavat sen kaiken tosiasiana. Britannialla tietysti oli 17. vuosisadalla pieni jääkausi, jolla oli hirveät vaikutukset ruuan tuotantoon. Ilmasto todella muuttuu ja se on lämpimämpi nyt, mutta sitä tuskin aiheuttivat härkävankkurit...

Sitten ajassamme oli toinen iso pelko, millennium-bugi. Kaikki tietokoneet kaatuisivat, kun vuosi 1999 vaihtuisi vuodeksi 2000, koska ne oli enimmäkseen ohjelmoitu siten, että vuosiluvuissa oli neljän asemesta vain kaksi numeroa. Joten, kun vuosituhat vaihtuisi, niin tietokoneet vaihtaisivat numerot 99 kahdeksi nollaksi ja luulisivat, että nyt on viosi 1900, mikä aiheuttaisi niille kaikille hermoromahduksen ja se ajaisi maailman alas.

Sanomalehtitoimittajana tuohon aikaan olin hukkua viralliseen propagandaan, joka sanoi kaikkea tätä ja osan siitä olen säilyttänyt todisteina!

Internet oli täynnä ennustuksia, että voimalaitokset pysähtyisivät, vesilaitokset pysähtyisivät, valot sammuisivat kaikkialla maailmassa, tietokoneet kuolisivat sähköisesti, lentokoneita voisi tippua ja edes autojen moottorit eivät toimisi.

Tietenkin tiedämme, ettei mitään tästä koskaan toteutunut ja harva noista tuomioprofeetoista koskaan pyysi anteeksi tätä harhaanjohtavaa potaskaa. Jotkut firmat muuttivat täydellisesti
tietokonesysteeminsä – varmuuden vuoksi. Kustannukset olivat miljardeja; kuka tietää, kuinka monta?

Jotkut varastoivat kynttilöitä, säilykepurkkeja ja kuivattua ruokaa ja jopa vettä muovipulloissa. Jälkeenpäin heidän kissansa söivät vuosikausia tonnikalaa!

Julkaisin lehdessä mielipidekolumnin uutta vuosituhatta edeltävänä iltana, jossa sanoin, rauhoittukaa – huomenna ei tapahdu mitään pahaa. Puolenyön jälkeen kävelimme Patin kanssa kotiin vuoden 2000 ensimmäisinä tunteina ja näimme aika iloisina, että valot olivat päällä ja lentokoneet vielä lensivät. Urani oli turvattu!

Mitä tulee globaaliin lämpenemiseen, niin minusta on hämmästyttävää, että valtamedia ei koskaan näytä kyseenalaistavan sitä ja jos joku satunnainen epäilijä pääsee ohjelmaan, häntä vastaan hyökätään, kuin hän olisi hereetikko.

Jos uskallat haastaa havaitun viisauden, niin elämä käy usein hankalaksi. Senjälkeen, kun Britannian Kanava 4 TV-verkosto lähetti ohjelman “The Great Global Warming Swindle (Suuri
globaali lämpenemishuijaus)”, niin uusi inkvisitio ryhtyi toimiin. Lähetyksiä valvovalle virastolle OFCOM tuli 265 valitusta, joissa maristiin, että ”erilaisia näkemyksiä” ei esitetty.

Suurimmalta osaltaan ohjelmaa ei kuitenkaan kritisoitu. Nyt odotan (turhaan) ”puolueetonta ja tasapainoista” vastausta Al Gore'n pseudotieteellisiin vuodatuksiin, joita on esitetty monissa
kouluissa, ikään kuin ne perustuisivat tosiasioihin. Sillä aikaa tässä muutamia tosiasioita.

● Tähän mennessä ei ole todettu mitään globaalia lämpenemistä.
● Kaikki maailmanlaajuisten lämpötilojen hyväksytyt mittaukset osoittavat, että vuodesta 2002 suunta on ollut laskeva. Maailma siis kylmenee! Samalla hiilidioksiditasot ovat nousseet.
● Maailman merkittävin merenpinnan tasoja tutkiva tiedemies sanoo, että merenpinnan tasot EIVÄT ole nousemassa ja on kirjoittanut aiheesta kirjan: “The Greatest Lie Ever Told”. (ks.
tämän luvun loppua kirjassamme).
● Yhtä ainoaa vuorovesimittaria Hong Kong'issa, joka osoitti 2.3 mm nousua, käytettiin kääntämään globaaleja merenpinnan korkeustilastoja ja saamaan ne näyttämään, ikään kuin käynnissä olisi maailmanlaajuinen trendi.
● Venetsia ei ole katoamassa nousevan merenpinnan vuoksi. Se on vajoamassa eikä sitä olisi pitänyt rakentaa sinne alunperinkään.
● 31000 tiedemiestä on romuttanut myytin ”tieteellisestä konsensuksesta” koskien globaalia lämpenemistä. He allekirjoittivat adressin, jonka vuonna 2008 organisoi tieteen ja
lääketieteen Oregon-instituutti (Oregon Institute of Science and Medicine).
● Tarkastellessaan lisääntyneen hiilidioksidin vaikutuksia ilmassa, he päättelivät: ”Lisääntyminen 20. vuosisadalla ei ole aiheuttanut haitallisia vaikutuksia globaalille säälle, ilmastolle eikä lämpötilalle.” Eivätkä he uskoneet, että se koskaan aiheuttaisi, he vielä lisäsivät.
● Ja heidän vetoomuksensa mukaan on vahvaa näyttöä, että lisääntynyt hiilidioksidi ilmakehässä tuo ”monia hyödyllisiä vaikutuksia”!
● Satelliitti- ja ilmapallomittaukset eivät vahvista väitettyä 0.5 Celsius-asteen lämpötilan nousua ja voi johtua siitä, että mittauksia maassa tehdään lähellä kaupunkialueiden
”lämpösaaria.” Tai sitten on taas ehkä niin, että raportointi ei vain ole rehellistä.
● Auringon aktiivisuudella (auringonpilkut jne.) on läheinen riippuvuussuhde säähän maapallolla, mutta koska emme mahda mitään auringolle, eivätkä poliitikot voi syyttää
meitä auringonpilkkujen aiheuttamisesta, niin tämä täytyy jättää pois laskuista.
● Auringon magneettivuo näyttää samanlaisia trendejä kuin lämpötilojen trendit vuodesta 1880 tähän päivään. Ongelma aurinkopurkausten kanssa on, että niille ei voi lätkäistä
veroa, kuten hiilipäästöille.
● Lämpötilamuutokset edeltävät hiilidioksiditason muutoksia. Al Gore'n mallin mukaan asia on päinvastoin. Hankala tosiasia. Odotamme hänen anteeksipyyntöään maailman
harhauttamisesta.
● Christopher Monckton, Margaret Thatcher'in neuvonantaja, huomauttaa, että keskiajalla lämpötilat olivat jopa 5 Fahrenheit-astetta korkeampia kuin nyt ja viikingit viljelivät maata
Grönlannissa, joka nyt on valtava jäinen autiomaa.
● Silloinen maailma oli ilmeisesti lämpimämpi, miellyttävämpi paikka, jossa oli paljon enemmän tilaa ruuan tuotannolle. Globaali lämpeneminen olisi oikein hyvä asia viljelijöille.
● Vuonna 1421 kiinalaiset purjehtivat Pohjoisen Jäämeren läpi löytämättä jäätä.
● ”Vuodesta 1998 maailman lämpötilat ovat laskeneet joka vuosi ja vuonna 2003 pohjoisnavan alueen jää itseasiassa lisääntyi. Miksi emme kuule siitä?” - Prof David
Bellamy.
● Pohjoinen napajää on usein kaksi kertaa odotettua paksumpi.
● Tutkijat kaikkialta Euroopasta palasivat pohjoisnavan aikaisemmin mittaamattomilta alueilta ja Euroreferendum Blog raportoi 6.5.2009, että sensijaan, että olisivat löytäneet
kaksimetristä jäätä, kuten olivat odottaneet, he huomasivat sen olevan kaksi kertaa paksumpaa, jopa nelimetristä.
● Jääkarhut eivät ole vaarassa, vaikka ne kaikissa kuvissa näyttävät säälittäviltä seisoessaan pienillä jäälohkareilla. Tosiasiassa niiden määrät ovat nopeasti kasvamassa johtuen
metsästysrajoituksista. [2] Eteläinen napajää ylittää
30-vuotisen keskiarvonsa. Pohjoinen napajää on lähellä 30-vuotista keskiarvoaan. (lähde: Cryosphere Today website and “Why Antarctic ice is growing despite global warming,” New Scientistheadline, 20
April 2009)
● Tulevaisuuden pelottavat näkymät perustuvat tietokonemalliennustuksiin ennemmin kuin todelliseen tieteeseen. Tietokonemallit eivät ole yhtään parempia kuin niihin syötetty tieto.
● Hiilidioksidi on kasvien ruokaa. Mitä enemmän sitä on, sitä paremmin ne kasvavat. Pumpatkaamme lisää, niin saamme isompia satoja!
● Presidentti Obaman energiaministeri Stephen Chu kertoi kädenvääntäjien kokoukselle prinssi Charles'in St James Palace'ssa Lontoossa vuonna 2009, että jos kaikki rakennukset
ja jalkakäytävät maalattaisiin valkeiksi, niin auringonsäteet heijastuisivat takaisin avaruuteen ja meillä kaikilla olisi paljon viileämpää. Ostakaa maalifirmojen osakkeita, on
neuvomme!

Vihreät tietävät, että heidän uskomuksensa eivät kestä tarkempaa tutkimista. Voi pahus, nuo almuthan voivat lakata tulemasta. Hallituksilta on saatavissa isoja potteja pelottelututkimusten julkaisemisesta koskien olematonta globaalia lämpenemistä.

Vihreät veti erityisen vakaviksi se, kun kunnioitettu ympäristönsuojelija professori David Bellamy, aiemmin yksi tunnetuimpia Britannian TV:n esittäjiä, kyseenalaisti ihmisen aiheuttaman ilmastomuutoksen. Senjälkeen en ole juuri nähnyt häntä TV:ssä. Bellamy, kasvitieteilijä ja 35 kirjan tekijä, esitti noin 400 ohjelmaa.

Sitten eräänä päivänä hän syyllistyi anteeksiantamattomaan rikokseen: hän sanoi, ettei uskonut ihmisen aiheuttamaan globaaliin lämpenemiseen. Hän sanoi: ”Surullinen tosiasia on, että sen jälkeen, kun sanoin tämän, minun ei ole sallittu tehdä TV-ohjelmaa.”

”Olen tiedemies ja minun on noudatettava tieteen ohjeita, mutta kun näen totuutta salattavan, minun on ilmaistava mielipiteeni. Virallisten tietojen mukaan vuodesta 1998 maailman lämpötilat ovat laskeneet joka vuosi ja vuonna 2003 pohjoisnavan alueen jää itseasiassa lisääntyi. Miksi emme kuule siitä?”

Syy, David, on, että se olet sinä, joka olet ulkona kylmässä. Tällaiset kommentit voivat olla yksi syy: ”Vuoden 2017 alussa oli BBC:n ohjelma, jossa neljä asiantuntijaa sanoivat, että tämä tulee olemaan kaiken jään loppu pohjoisella napa-alueella ja esittivät hypoteesin, että siitä tulisi kuumin kesä koskaan.

”Oliko se sitten helvetti? Se oli hyvin kylmä ja hyvin märkä ja nyt olemme saaneet todisteita, että Alaskan jäätiköt ovat alkaneet kasvaa nopeasti – ja sitä ne eivät ole tehneet pitkään aikaan.”

Joten jos haluat tietää tosiasiat vääristä uskonnoista ja muustakin, niin kirjamme on saatavana
halvalla suuremmissa erissä seurakunnille USA:ssa ja UK:ssa – lähetämme 48 kirjan laatikoita hintaan $250 USA:ssa ja £75 UK:ssa. Emme tavoittele voittoa yrityksillämme, joiden tarkoitus on saada totuus ulos, varsinkin kristityille tässä petoksen ajassa.

[1] See www.petitionproject.org
[2] www.sciencedaily.com May 10, 2008 Also see our website www.thefreepressonline.co.uk and key in “global non-warming” for dozens of reports.

22.2.2018

Jouko Pihon kirja-arvio:

Seitsemän nimen tyttö - Pakoon Pohjois-Koreasta

Sain juuri äsken luetuksi erittäin koskettavan kirjan ”Seitsemän nimen tyttö”, joka on nuoren naisen uskomaton pako maailman suljetuimmasta ja pahamaineisimmasta maasta, Pohjois-Koreasta. Kirjan erikoinen nimi johtuu siitä, että salailun ja pakomatkan takia Hyeonseon nimi vaihtui seitsemän kertaa.

Hyeonseo Lee varttui hyvän perheen tyttärenä Pohjois-Koreassa eli hänen songbuninsa eli asemansa kastijärjestelmässä oli hyvä. Pohjois-Koreassa on kolme kastia: lojaalit, horjuvat ja vihamieliset. Kasti riippuu siitä, mitä isän suku oli tehnyt ennen Pohjois-Korean valtion perustamista, oliko taistellut oikealla puolella Korean sodassa vai ollut kenties Japanin palveluksessa. Pahinta oli, jos perhe oli paennut Etelä-Koreaan. Kastijärjestelmä on hyvin jäykkä ja siitä on lähes mahdotonta nousta ylöspäin. Alaspäin voi sen sijaan tulla hyvin äkkiä, jos on vähänkään kritiikkiä tai epäkunnioitusta korkeinta johtoa kohtaan.

Hyeonseo uskoi vilpittömästi saamaansa opetukseen, että hänen kotimaansa on maailman paras paikka elää, kun taas Etelä-Korea elää suuressa kurjuudessa. Kirotut amerikkalaiset olivat kaikkein vihatuimpia.

Ihmiset oli saatu uskomaan, että kaikki hyvä Pohjois-Koreassa oli heidän suuren johtajansa Kim Il-Sungin ansiota, joka oli luonut kaiken maassa. Ennen häntä ei ollut mitään. Kim Il-Sung oli korealaisten isä, joka pystyi matkustamaan päiväkausia väsymättä ja joka pystyi näyttäytymään samanaikaisesti idässä ja lännessä. Hänen läsnä ollessaan kukat puhkesivat kukkaan ja lumi suli. Jopa sellaista uskottiin, että suuren johtajan ei tarvitse edes nukkua eikä tietenkään käydä koskaan vessassa.

Toisin sanoen Kim Il-Sung oli ateistisessa Pohjois-Koreassa palvontaa saava jumalhallitsija, virheetön ja kaikkivaltias, jonka kuolema v. 1994 oli ihmisille hirveä järkytys, koska he olivat alkaneet ajatella, että Kim Il-Sung on kuolematon.

Elämä Pohjois-Koreassa onkin kokoaikaista näyttelemistä ja varovaisena olemista. Ulospäin on pelon takia pakko kunnioittaa ja arvostaa maan johtajaa, koska muutoin naapuri tai joku muu ilmiantaja kielisi heti asiasta Bowibulle, valtion turvallisuusministeriön paikallisvirastolle. Ja kun johtaja kuolee, kaikkien pitää surra ylenpalttisesti valittaen. Jos joku ei sure tarpeeksi, hän voi joutua suuriin vaikeuksiin.

Kasvaessaan Hyeonseo alkoi vähitellen epäillä virallista totuutta. Miten on mahdollista, että maailman parhaassa maassa perheitä kuolee kadulla nälkään ja ihmisiä teloitetaan julkisesti?

Hyeonseon perhe ei kokenut nälkää, sillä isä menestyi sotilasuralla ja äiti virkamiehenä. Äiti oli tottunut liike-elämään ja salakuljetukseen ja toi rohkeasti maahan kiinalaisia kulutushyödykkeitä, perheen kotikaupunki Hyesan kun sijaitsi aivan maiden rajalla pohjoisessa. Äiti oli myös taitava lahjomaan poliiseja, rajavartijoita ja virkamiehiä.

Viikko ennen 18-vuotissyntymäpäiväänsä Hyeonseo päätti käydä salaa tapaamassa Kiinassa asuvia sukulaisiaan. Hyeonseon tarkoitus ei ollut paeta lopullisesti, mutta pian kävi ilmi, että paluuta takaisin kotiin ei enää ollut ilman oman hengen tai perheen vaarantamista. Niin alkoi nuoren tytön 10 vuotta kestänyt elämä pakolaisena Kiinassa.

Monien hurjien vaiheiden kautta Hyeonseo pääsi lopulta Etelä-Koreaan, ja lähes viidentoista vuoden jälkeen hän sai myös äitinsä ja veljensä sinne. Siellä heitä odottivat haasteet, joita he eivät olleet osanneet kuvitellakaan. Koreat ovat olleet erossa toisistaan yli 60 vuotta ja vaikka niiden kulttuurinen perimä on sama, nykypäivänä erot ovat huikeat. Ei pelkästään talouden, teknologian ja ihmisoikeuksia tasolla, vaan myös kielessä ja käytöksessä. Pohjoiskorealainen koulutus on käytännössä arvotonta missä tahansa muualla, ja hyvässä asemassa olleetkin pohjoiskorealaiset huomaavat olevansa köyhiä ja tyhmiä maalaisserkkuja. Ei ole sen takia ihme, että pohjoiskorealaiset usein masentuvat ja jotkut jopa pyrkivät takaisin kotimaahansa.

Kirjan koskettava selviytymistarina kertoo suuresta rohkeudesta ja päättäväisyydestä. Kirjan monet jännittävät vaiheet ovat kuin parhaasta seikkailuromaanista, paitsi että kaikki on totta ja oikeasti tapahtunut.

Kirjassa on myös valokuvia ja karttakuva pakoreitistä. Hyeonseo Leellä oli runsaasti onnea matkassa ja hän selvisi monesta paikasta nuoruuden uhkarohkeudella ja itsepäisyydellä.

Kirja on kirjoitettu mukaansatempaavasti niin, että jos mahdollista, sen lukisi kerralla loppuun. Samalla kirja herättää suuria tunteita, surua ja suuttumustakin siitä, miten julmasti ja epäinhimillisesti kokonaista kansaa pidetään orjuudessa, köyhyydessä ja tietämättömyydessä.

Tästä huolimatta tai juuri tämän takia suosittelen kirjan lukemista kaikille ihmisille. Minut kirja sai rukoilemaan Pohjois-Korean kansan puolesta, että sen suunnattomat kärsimykset pian loppuisivat.

Kirjan lopussa kerrotaan muutamia hyviä asioita, joita Hyeonseolle ja hänen perheelleen lopulta tapahtui, mutta taidanpa jättää ne kertomatta, koska ne on parempi lukea itse.

20.2.2018

Jouko Piho:

Viktor Orbanin puhe

Unkarin pääministeri Viktor Orban piti 18.2.2018 Budapestissa vuosittaisen kansakunnan tilaa käsittelevän puheensa, jossa hän sanoi mm.: ”Euroopan ylle kerääntyy synkkiä pilviä maahanmuuton takia. Valtiot lakkaavat olemasta, länsi luhistuu eikä Eurooppa edes tajua tulleensa valloitetuksi.”

Orbanin mukaan kristinusko on Euroopan viimeinen toivo. Olen samaa mieltä.

Puhe oli samalla osa Orbanin Fidesz-puolueen vaalikampanjaa. Unkarissa järjestetään parlamenttivaalit 8.4.2018 ja Orban hakee niissä kolmatta pääministerikautta.

Mielipidekyselyjen mukaan Fidesziä kannattaa noin 50 prosenttia unkarilaisista, kun suurimman oppositiopuolueen Jobbikin kannatus jää alle 20 prosenttiin.

Unkarissa on aikamoinen tilanne, koska myös Jobbik on maahanmuuttokriittinen ja islamin vastainen puolue, mikä merkitsee sitä, että islam- ja maahanmuuttokriittisillä puolueilla on Unkarissa 70 % kannatus.

Miten me pääsisimme Suomessa vastaaviin lukuihin ja siihen, että maahanmuuttokriittiset puolueet olisivat hallitusvallassa ja saisivat viimeinkin rajat kiinni ja jotain tolkkua tähän hallitsemattomaan maahantunkeutumiseen?

Kuvassa Unkarin pääministeri Viktor Orban on pitämässä kansakunnan tilaa käsittelevää puhettaan.

19.2.2018

Jouko Pihon kirja-arvio:

Politiikan juoksuhaudat

Sain juuri äsken luetuksi Jyväskylän yliopiston tutkijatohtorin Tommi Kotosen tuoreen eli tänä vuonna 2018 julkaistun kirjan ”Politiikan juoksuhaudat” alaotsikkonaan ”Äärioikeistoliikkeet Suomessa kylmän sodan aikana”.

Kirjan alussa tekijä pohtii kysymystä, mitä on äärioikeisto ja toteaa, että käsitteelle ei voi antaa tyhjentävää määritelmää. Äärioikeisto onkin tutkimuksissa ymmärretty useimmiten katto- tai sateenvarjokäsitteeksi, jonka alle mahtuu useita alakäsitteitä.

Sodan jälkeen välirauhansopimuksessa Suomessa kiellettiin fasistiset ja hitleriläismieliset järjestöt, joten äärioikeistoliikkeiden toiminta kylmän sodan aikaisessa Suomessa on ollut varsin pientä ja marginaalista. Erilaisten ryhmittymien taustalla on usein ollut vain innostuneita koulupoikia tai nuoria miehiä. Naisia ei ole mukana juuri ollenkaan. Varsin usein motiivina on ollut pelkästään toiminnanhalu ja joskus jopa pelkkä pilailu, kun on haluttu vähän säikäyttää kommunisteja. Yleensä ryhmittymät saivat enimmillään vain kymmeniä kannattajia ja parhaimmillaankin vain sata tai kaksisataa.

Yksi jossain määrin menestyneitä äärioikeiston ryhmiä oli 1960-luvulla syntynyt Isänmaallinen Yhtenäisyysseura, joka keräsi Lahden lähialueilla satoja jäseniä ja puhujina järjestön tilaisuuksissa kävivät useat upseerit ja muun muassa kokoomuskansanedustaja. Mutta kuten kaikki äärioikeiston liikkeet tämäkin ryhmä hajosi lopulta sisäisiin erimielisyyksiin.

Myöskään valtiovalta tai suojelupoliisi eivät yleensä olleet erityisen kiinnostuneita näistä ryhmittymistä, koska niitä ei ymmärretty kovinkaan vaarallisiksi. Oikeistolaisina järjestöinä niitä pidettiin eräällä tavalla isänmaallisina toimijoina, koska ne eivät yleensä olleet valtiovaltaa vastaan vaan aatteellisia vastustajia, lähinnä kommunisteja vastaan.

Yksi tunnetuimpia äärioikeistolaisia, josta on kirjassa oma lukunsa, oli turkulainen yrittäjä Pekka Siitoin, joka toimi 1970-luvulla aktiivisesti muun muassa SMP:n riveissä, mutta muuttui sittemmin avoimesti natsiksi tullen tunnetuksi monissa lehdissä julkaistuista kuvista, joissa hän poseerasi Hitler-viiksissään koppalakki päässä ja hakaristi-käsivarsinauha kädessään.

Valtakunnan johtajaksi tituleerattu Siitoin oli juutalaisvastainen ja salatieteitä harrastanut okkultisti. Hän piti sekä suurkapitalismia että kommunismin muodossa esiintyvää valtiokapitalismia vihollisenaan.

Siitoin perusti Isänmaallisen Kansanrintaman, järjesti mielenosoituksia, julkaisi kirjoituksia oman kustannusliikkeen kautta, jolla oli tuhat tilaajaa ja järjesti ampumaharjoituksia. Kotietsinnässä häneltä löydettiinkin melkoinen määrä aseita. Siitoin oli tempauksineen vähän väliä lehtien palstoilla, mutta joutui lopulta vuosiksi vankilaan osallistuttuaan taistolaisten Tiedonantaja-lehteä painaneen Kursiivi-kirjapainon polttamiseen v. 1977.

Toinen oman lukunsa kirjaan saanut henkilö on kirjailija ja toimittaja Kauko Kare, joka oli kyllä oppositiomies Kekkosen Suomessa, mutta Karetta ei voi kuitenkaan nimittää fasistiksi tai äärioikeistolaiseksi, vaikka vastustajat juuri sellaiseksi hänet leimasivat. Kotonen toteaakin, että nykypäivän perspektiivistä Kare näyttäytyy lähinnä konservatiivisena toisinajattelijana. Luin muuten Kareen toimittamaa Nootti-lehteä innokkaasti 1970-luvulla, koska olin jo silloin lähes kaikkien hyväksymän suomettumisen arvostelija.

Kolmas kirjassa enemmän esitelty äärioikeistolainen on Teo Snellman, joka on kansallisfilosofi J.V. Snellmanin pojanpoika.

Nuorempi Snellman oli terveiden elintapojen edistämisen ja kasvissyönnin pioneereja mutta myös innokas natsi. Hän rakensi uraa diplomaattina ja oli Tukholman lähetysneuvoksena, kunnes ura katkesi skandaalimaisesti 1934 niin sanottuun Tukholman-selkkaukseen. Snellmanin epäiltiin solvanneen kansallissosialistissa lehdissä esimiestään, pääministerinäkin toiminutta Rafael Erichiä. Syynä solvauksille olivat Erichin juutalaiset sukujuuret.

Saatuaan potkut Snellman katkeroitui ja upposi yhä syvemmälle antisemitismiin ja antibolsevismiin. Vielä sodan jälkeen 1950-luvullakin Snellman uskoi kansallissosialismin olevan Suomen pelastus. Juutalaisten joukkotuhoa holokaustia hän piti vähintäänkin liioiteltuna, ellei peräti valheena.

Taistolaisten ja kommunistien merkitys Suomessa alkoi hiipua 1970-luvun loppua kohden. Myös äärioikeiston oli aika etsiä uusia vihollisia ja sellaiseksi löydettiin maahanmuuttajat.

Vuonna 1987 perustettiin Kansallinen Kulttuuririntama -järjestö, jonka Valkoinen rintama -lehteen kirjoitti muun muassa nykyinen puolustusministeri Jussi Niinistö artikkeleita heimosodista.

Kaiken kaikkiaan voidaan todeta, että äärioikeistoliikkeille ei ole ollut Suomessa oikein tilaa poliittisella kentällä. Vähemmän radikaalit protestit ovat sitten purkautuneet muita teitä, kuten Suomen Maaseudun Puolueen ja Perustuslaillisen Kansanpuolueen ja nykyään Perussuomalaisten kautta.

Kirja päättyy 1990-lukuun, mutta lyhyessä loppuluvussa kirjoittaja toteaa, että "ei liene syytä olettaa liikkeiden katoavan kuvasta missään vaiheessa kokonaan".

Näin on. Nykypäivän äärioikeistoa edustavat esim. Pohjoismainen vastarintaliike ja Soldiers of Odin.

Jäin kaipaamaan kirjassa kuvien osuutta, mutta jostain syystä kirjassa ei ole kuvia ollenkaan.

Joka tapauksessa kirja on melkoisen kattava ja yksityiskohtainen kuvaus Suomessa vaikuttaneista äärioikeistolaisista ryhmistä ja puolueista, joten suosittelen kirjaa kaikille Suomen lähihistoriasta kiinnostuneille henkilöille.

Politiikan juoksuhaudat -kirjan kansikuva, joka liittyy 19.2.2018 julkaistuun kirja-arvioon.
Seitsemän nimen tyttö -kirjan kirja-arvio on julkaistu 22.2.2018.

Reijo 28.10.2019 09:16

Noin tuhat vuotta sitten oli nelisen astetta lämpimämpää kuin nyt. Ihmisen toimintako on muka syypää lämpenemiseen?

Särkynyt sydän 27.10.2019 13:42

Euroopan profetia: seurakuntiin ei edes haluta kaikkia ihmisiä.
Olisiko Kristuksen Morsiammella nyt katumuksen paikka?
Onko niitä vähän, jotka pelastuvat?

Jari 26.10.2019 22:08

Enkunkielisiä videoita mielenkiintoisesta unesta: https://www.youtube.com/watch?v=KsOSYQ8qqXk&feature=youtu.be , https://www.youtube.com/watch?v=rVNrCF-S5Yw

Eineliisa Heikkinen 06.03.2019 17:09

Kiina, Keltainen vaara, pitää tunnistaa. Kansalaisten pisteytys on tuomittavaa.

hannele 03.01.2019 15:44

Ylen uuti

Juttua on korjattu ja muokattu kello 17.21 ensimmäiseen väliotsikkoon asti. Siihen on mun muassa lisätty tieto, että kaikki vihapuhe ei ole rikollist

Toivoa Jumalalta 19.12.2018 08:19

Trump kaiketi viivästyttää NWO:ta ensisijaisesti, mitä suurimmassa määrin. Uskon hänen olevan Jumalan työkalu tällä hetkellä, vastauksena rukouksiin.

Toivoa Jumalalta 19.12.2018 08:31

Jatkoa: Vanhin "Commander in chief" on ensimmäinen, vuodelta 2011. Näkisin, että paljosta pahasta säästytty, vaikka media ei kerro.

Toivoa Jumalalta 19.12.2018 08:26

Tutustukaa näihin profetioihin, joista suuri osa jo on toteutunut: www.hiskingdomprophecy.com/articles-by-mark-taylor/

JR 13.12.2018 10:40

Eilen Uusi Suomi poisti Laura Huhtasaaren kirjoitusoikeuden. Meneillään on täysi vaino.

Särjetty sydän 27.10.2019 09:29

Kommenttiani ei ole tarkoitettu yksilöihmiseen, vaan käytöstavat ovat
”raaistuneet” yleisellä tasolla ja kaikissa asioissa.
Me kaikki olemme tuntevia ihmisiä.

JR 13.12.2018 10:38

FT, VTT Jukka Hankamäki sanoi osuvasti että sananvapaus on yksilön vapausoikeus, ei valtion taikka median rajoitusoikeus. Uusi Suomi poisti hänet heti (!).

Särjetty sydän 27.10.2019 09:17

Kammottaa nykyajan kielenkäyttö ja hienotunteisuuden puute.
Hyvät käytöstavat kunniaan! Mitä tahansa ei vaan voi sanoa.
Onko rääväsuisuus sananvapautta?

heli 23.08.2018 08:57

http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2014/12/astro-teologia-osa-3-aikakausien.html

vesimiehen aika kuulemma alkaa n. 2160.

nimessäni 21.08.2018 21:15

Facebook ryhmä:
Luomakunnan kaitselmus 2018
https://www.facebook.com/groups/2164875823789361/

https://1drv.ms/x/s!AjZe1WdgyWcvc_kSK5UNdcZV2Zk

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia