Ajankohtaista 9

14.7.2017

Jouko Piho:

Uskonto ja politiikka pitää sotkea toisiinsa

Usein kuulee toistettavan ikivanhaa väitettä, että uskontoa ja politiikkaa ei pidä sotkea toisiinsa. Olen täysin vastakkaista mieltä eli uskonto ja politiikka pitää sotkea toisiinsa.

Uskontoa ei tietenkään pidä sotkea politiikkaan väärällä tavalla, mutta oikealla tavalla uskonasiat on syytä ottaa huomioon myös poliittisessa päätöksenteossa.

Viime aikoina tuohon mainitsemaani kuluneeseen sanontaan on vielä tehty lisäys, että politiikkaa ei pidä tehdä profetioiden perustalta. Olen täysin eri mieltä eli politiikkaa voi ja pitää tehdä välillä myös profetioiden pohjalta. Ei siis koko ajan tai vain profetioiden perustalta, vaan kun sellaiseen on aihetta.

Annan esimerkin Raamatusta. Egyptin faarao määräsi 14 vuoden poliittisen ja taloudellisen suunnan sen perusteella, mitä Joosef oli selittänyt faaraon näkemien unien tarkoittavan eli oli kerättävä seitsemän vuoden ajan viljaa varastoon, jotta sitä riittäisi sitten seitsemää hyvää vuotta seuraavien seitsemän katovuoden ajaksi. Niin kävi kuten Joosef oli unet selittänyt ja viljaa riitti nälänhädän ajaksikin. Mutta miten huonosti olisikaan käynyt, jos faarao ei olisi uskonut Joosefin uniselityksiä, vaan olisi pitänyt niitä huuhaana.

Annan toisenkin esimerkin Raamatusta. Samuel oli sekä tuomari eli kansanjohtaja että myös profeetta, joten hänessä yhdistyi uskonnollinen ja maallinen johtajuus, joten hän sekoitti jo omassa persoonassaan uskonnon ja politiikan täydellisesti. Kun sitten tuli aika valita Israelille kuningasta, niin Samuel toimi Jumalan johdatuksessa sekä Saulin että Daavidin kohdalla. Jumala valitsi Israelille kuninkaat. Samuelille jäi vain tehtäväksi voidella Jumalan valitsemat kuninkaat tehtäväänsä. Usko oli vahvasti läsnä Israelin kuningaskunnassa.

On siis täysin luonnollista, että usko Jumalaan ja kaikki siihen liittyvät asiat, myös unet ja profetiat, voivat olla mukana valtakunnan politiikkaa tehtäessä. Vain ateistit ja nimikristityt voivat toistaa tyhmää mantraansa, että uskontoa ja politiikkaa ei pidä sekoittaa toisiinsa. Mutta he eivät ymmärräkään uskonasioista yhtään mitään.

Jos olet poliitikko, älä häpeä uskoasi, vaan nosta lippu korkealle ja kerro avoimesti, mihin käsityksesi perustuu. Jos se perustuu Raamattuun ja Jumalan käskyyn, tuo se esille rohkeasti. Syntiä pitää hävetä, ei Jeesusta.

Tämän maailman kadotukseen matkalla olevat jumalattomat pilkkaavat tietenkin meitä ja haukkuvat hihhuliksi ja ties miksi, mutta siitä ei tarvitse välittää. Ei helvettiin menevien puheista tarvitse piitata. Sääliksi käy heidän räksytyksensä. Ja vielä enemmän säälittää heidän kauhea loppunsa.

11.7.2019

Jouko Pihon kirja-arvio:

Suomen leijona –Svinhufvud itsenäisyysmiehenä

Sain juuri äsken luetuksi Martti Häikiön järkälemäisen eli yli 600-sivuisen teoksen ”Suomen leijona – Svinhufvud itsenäisyysmiehenä”. Kirja on ilmestynyt tänä vuonna 2017 Docendon kustantamana.

Kirja on hyvin mielenkiintoinen ja lukemisen arvoinen. Olen lukenut melkoisen paljon historiaa, mutta hämmästyin silti siitä, miten runsaasti uusia tietoja kirjasta sain sekä Svinhufvudista että Suomen historiasta.

Itse asiassa kävi ilmi, että olen tiennyt Svinhufvudista melkoisen vähän verrattuna siihen, miten merkityksellinen mies hän oli Suomen historian eri vaiheissa. Kirjan luettuani olen tullut siihen tulokseen, että Svinhufvud on Suomen poliittisen historian huomattavin poliitikko ja kaikkein merkittävin presidentti. On aivan oikein, että Svinhufvudin patsas on ollut vuodesta 1961 lähtien valtakunnan paraatipaikalla eli eduskuntatalon edessä.

Svinhufvud joutui kokemaan elämässään monenlaista, myös aikamoisia vaikeuksia. Hänet erotettiin Venäjän tsaarivallan aikana kahdesti tuomarin virastaan ja karkotettiin lopulta Siperiaan vuosina 1914-1917. Mutta kun Venäjällä syttyi vallankumous, pääsi Svinhufvudkin palaamaan Suomeen, jossa hän johti pääministerinä Suomen itsenäistymistä vuosina 1917–1918. Sisällissodan aikana hän joutui piilottelemaan Helsingissä, kunnes pakeni Saksan ja Ruotsin kautta Vaasaan johtamaan hallitusta.

Svinhufvud valittiin itsenäisen Suomen ensimmäiseksi valtionpäämieheksi toukokuussa 1918. Valtionhoitajakauteen osuivat kapinallisten tuomitsemista varten perustetut valtiorikosoikeudet ja traagiset vankileirit sekä Saksan häviön myötä päättynyt yritys valita Suomelle kuningas. 1920-luvulla Svinhufvud toimi talouselämän luottamustehtävissä.

Svinhufvud osallistui rivimiehenä suojeluskuntatoimintaan yleten lopulta vääpeliksi, ja hänestä kehittyi mestariluokan ampuja, joka voitti viimeisen mestaruutensa vielä 81-vuotiaana.

Svinhufvud palasi politiikkaan 1930-luvun alussa, ensin pääministeriksi v. 1931 ja sitten presidentiksi v. 1932. Presidenttinä ”Ukko-Pekka” lannisti arvovallallaan ja kuuluisalla radiopuheellaan oikeistoradikaalien Mäntsälän kapinan vuonna 1932 ja luotsasi Suomen pohjoismaisen demokratian linjalle.

Svinhufvud oli isänmaallinen itsenäisyysmies, joka halusi pitää huolta Suomen armeijan puolustuskyvystä, mutta hän tiesi myös sen, missä Suomen kansan perimmäinen turva on. Svinhufvud kirjoitti Kustaa Vaasa -lehdessä uskontunnustuksensa maaliskuussa 1940 juuri päättyneen Talvisodan jälkeen: ”Meidän tulee seurata esi-isiemme esimerkkiä. Onhan kansamme jo ammoisista ajoista saanut kestää kovia kohtaloita, ja se on niistä kuitenkin selviytynyt. Onhan kansallamme ollut sotia ja vainoa, ruttoa ja katoa, mutta hädästä ja hävityksestä on sen aina uudestaan nostanut sen usko Jumalaan ja sen sitkeä työ ja sen lähimmäisenrakkaus. Siinä ovat ne ominaisuudet, joiden nojalla meidän täytyy selviytyä nykyisistäkin vaikeuksista.”

Vuonna 1861 syntynyt Pehr Evind Svinhufvud kuoli 29.2.1944. Ruumiin siunasi Viipurin piispa Ilmari Salomies, joka sanoi muistopuheessaan: ”Meillä on syytä kiittää Jumalaa siitä, että hän antoi tämän voimakkaan, pelottoman ja totuudelle uskollisen miehen syntyä keskellemme ja salli hänen panna elämänsä kokonaisen panoksen kansamme hyväksi sen historian valtavimpina ja varmaan myös kohtalontäyteisimpinä vuosikymmeninä.”

9.7.2017

Jouko Piho:

”Suomen kansa tarvitsee ryssän ruoskaa”

Kun väkivaltaisuuksia ja muilutuksia käyttänyt Lapuan liike ajautui vaikeuksiin Mäntsälän kapinan jälkeen, kokoontui Helsingissä seitsemän miestä 21.3.1932 pohtimaan keinoja, miten Lapuan liike saataisiin jollakin tavalla laillisille raiteille.

Erkki Räikkönen ehdotti, että koetettaisiin saada aikaan uusi laillinen Lapuan liike. Kokouksessa mukana ollut presidentti Svinhufvud sanoi, että hän luottaa Suomen kansaan. ”On vain käytettyvääriä keinoja. Asia on hyvä (kommunismin vastustaminen), mutta keinot ovat väärät”, totesi Svinhufvud.

Presidentin puheen jälkeen Antti Isotalo lausui profeetalliset sanat: ”Ei tässä enää mitään uusia yhdistyksiä eikä uusia liikkeitä tarvita. Tämä Suomen kansa tarvitsee ryssän ruoskaa. Ei siitä kansaa ennen tule.”

Svinhufvud pani Isotalon lausunnon pahakseen, mutta Isotalo oli täysin oikeassa. Vähän yli 7 vuoden kuluttua ryssän ruoska iski, kun Talvisota alkoi marraskuussa 1939, ja se sota ja yhteinen vihollinen vasta yhdisti valkoisen ja punaisen Suomen (kommunisteja lukuun ottamatta) ja Suomesta tuli yhtenäinen kansa.

Tänä päivänä olemme jälleen tilanteessa, että ei jakautuneesta Suomesta tule ennen yhtenäistä kansaa, ennen kuin saamme maistaa ryssän ruoskaa, joka laittaa Suomen kansan polvilleen huutamaan Jumalan apua. Silloin Suomen kansa yhdistyy, kun koko kansa rukoilee Kaikkivaltiaalta armoa.

8.7.2017

Jouko Piho:

Epäpyhä allianssi – muslimit ja vihervasemmistolaiset yhdessä

Tiedän, että tässä maassa on monia minun lisäkseni, jotka ovat ihmetelleet muslimien ja vihervasemmiston yhteyttä ja nimenomaan sitä, että vihervasemmisto kannattaa muslimien lisääntyvää maahanmuuttoa. Tämän vihervasemmistolaisen kaiken hyväksyvän liberalismin ovat nyttemmin omaksuneet kaikki puolueet Perussuomalaisia lukuun ottamatta.

Kun suurin osa elleivät kaikki vihervasemmistolaiset ovat arvoiltaan liberaaleja ja esim. hyväksyvät homouden ja homoliitot, on monille käsittämätöntä, että arvoliberaalit homouden hyväksyjät tahtovat Suomeen aina vain lisää homoja vihaavia muslimeja.

Myöskään vihervasemmiston hellimä tasa-arvoajattelu ei käy mitenkään yhteen islamin voimakkaan epätasa-arvon ja suoranaisen naisten sortamisen kanssa.

Mikä ihmeen epäpyhä allianssi tämä oikein on? Mistä tämä johtuu?

Olen miettinyt paljon tätä kummallista tilannetta ja olen päätynyt siihen tulokseen, että kaikista erottavista tekijöistä huolimatta muslimeita ja vihervasemmistolaisia yhdistää yksi voimakas asia ja se on se, että heillä on sama henki.

Tämä muslimeja ja vihervasemmistolaisia yhdistävä henki on kristinuskon Jumalaa vastustava henki, joka ilmenee joko ateismina tai vääränä uskontona, jossa palvotaan eri jumalaa kuin kristinuskon Jumala. Tämä samanhenkisyys johtaa kristinuskon ja sen arvojen ja perinteiden vastaisuuteen, jossa rintamassa muslimit ja vihervasemmistolaiset ovat samassa rintamassa.

Tämä epäpyhä allianssi johtaa myös Suomen kansallisvaltion vastaisuuteen, koska vihervasemmistolle (sekä nykyään myös Kokoomukselle ja osalle Keskustaa) on kansainvälisyys tärkeämpää kuin kansallismielisyys ja muslimit taas koettavat valloittaa jihadin avulla Suomen sharia-lailla hallituksi muslimimaaksi, jossa muslimit ovat enemmistönä.

Onneksi Suomessa on vielä paljon isänmaallisia ihmisiä, monet heistä kristittyjä, jotka eivät pidä Suomen islamisaatiota eivätkä liberaalia globalismia hyvänä ja toivottavana kehityksenä, vaan haluavat asioiden muuttuvan täydellisesti Suomen ja suomalaisten etua ajavaan kansallismieliseen ja arvokonservatiiviseen suuntaan.

Vuoden 2019 eduskuntavaaleissa tämä historiallinen muutos tapahtuu.

3.7.2017

Jouko Piho:

Oikea ja väärä kansallismielisyys

On olemassa oikeaa kansallismielisyyttä, mutta on myös väärää kansallismielisyyttä.

Oikeaa kansallismielisyyttä on oman maan ja kansan rakastaminen, omien perinteiden ja kulttuuriarvojen arvostaminen sekä oman isänmaan puolustaminen. Monille tähän liittyy myös kristinuskon puolustaminen maallistumista ja islamisaatiota vastaan.

Väärää kansallismielisyyttä on toisten maiden ja niiden kansalaisten vihaaminen, muiden kulttuurien halveksunta sekä ylpeä muiden yläpuolelle asettuminen.

Oikeaa kansallismielisyyttä on tuntea oma arvonsa ja antaa arvo muillekin.

Näiden lisäksi on vielä kansallismielisyyden vastaisuutta, jopa vihaamista, joka arvostaa enemmän kansainvälisyyttä ja muita kulttuureja kuin kansallisvaltio Suomea.

Tämän lisääntyvän globalismin taustalla ovat ennen kaikkea vapaamuurareihin kuuluvat yksityiset pankkiirit ja yleensäkin raha- ja valtaeliitti, joka haluaa tuhota kansallisvaltiot, jotta niiden tilalle voidaan rakentaa ylikansallinen maailman supervaltio, jonka johdossa on yksi voimakas johtaja, joka tunnetaan myös nimillä Peto ja Antikristus.

Näin tuleekin tapahtumaan, koska Raamattu on sanonut asian jo edeltä käsin.

Rukoilen ja toimin sen edestä, että Suomi olisi tämän tulevan petovaltion ulkopuolella. Silloin Suomessa ei otettaisi myöskään käyttöön muutoin kaikille pakotettavaa pedonmerkkiä 666.

Ensimmäinen askel tähän oikeaan itsenäisyyden suuntaan on Suomen ero EU:sta.

1.7.2017

Jouko Piho:

Elämä on sotaa

Elämä on sotaa.

Omalla kohdallani se merkitsee sitä, että minulla on joka päivä jatkuva sota ja taistelu meneillään Saatanaa, Saatanan demoneja, Saatanan vallassa olevien ihmisten pahoja ideoita ja ideologioita, kuten vasemmistolaista ateismia, arvoliberalismia ja kulttuurimarxilaisuutta, mammonan ja materialismin houkutuksia, tämän maailman himoja, omaa lihaani eli vanhaa aatamiani ja kaikkia synnin kiusauksia vastaan.

Mutta muuta vaihtoehtoa ei ole. En halua antaa periksi synnille, pahuudelle ja vääryydelle, en omassa elämässäni ensisijaisesti, mutta en myöskään oman kansakunnan elämässä, jonka puolesta minä taistelen.

Onneksi minun ei tarvitse sotia yksin eikä omassa voimassani, vaan Jumala on minun kanssani. Jumala on minun linnani ja voimani. Kiitän myös Jumalaa siitä tuesta, jota saan samalla tavalla ajattelevilta Jumalan sotureilta.

Käyttäkäämme Jumalan meille antamia pelastuksen ja vanhurskauden aseita, uskoa, toivoa, rakkautta, totuutta, rukousta, Raamattua ja evankeliumin julistusta.

Uskon, että tämä henkinen ja hengellinen sota Suomessa päättyy oikeuden, puhtauden ja vanhurskauden voittoon.

1.7.2017

Jouko Piho:

Tarvitaanko Suomeen vielä uusi oikeistopuolue?

Olen kirjoittanut tästä ennenkin mutta palaan asiaan. Aikaisemmin kirjoitin siihen tyyliin, että Suomesta puuttuu arvokonservatiivinen ja isänmaallinen oikeistopuolue.

Nyt olemme siinä tilanteessa, että sellainen on syntynyt eli Jussi Halla-ahon johtama Perussuomalaisten puolue vastaa aika pitkälle sitä, mitä olen odottanut.

Mutta nyt on kysymys siitä, onko nykyinen PS riittävän oikeistolainen ja myös kristillinen vai pitäisikö Suomessa olla Perussuomalaisista vielä oikeammalla oleva puolue?

Käytän termiä ”oikeisto”, vaikka tiedän koko oikeisto-vasemmisto –jakoon liittyvät vaikeudet, epätarkkuudet ja vanhanaikaisuudet.

Käytän sanaa ”oikeisto”, koska sillä voidaan edelleen kuvata vihervasemmiston ja liberaalin kulttuurimarxismin vastaista ajattelua ja ideologiaa. Tällöin sanaan ”oikeisto” liittyy esim. seuraavia arvoja: isänmaallisuus, kansallismielisyys, oman maan puolustaminen, puolueettomuus, sotilaallinen liittotumattomuus, perinteiset arvot, arvokonservatiivisuus, kristillisyys, haittamaahanmuuton vastustaminen, islamisaation vastustaminen, pk-yritysten tukeminen, mutta raha-ja valtaeliitin ja suuryritysten monopolien vastaisuus.

Lisäksi termiin ”oikeisto” liittyy yksilön vapauden ja oikeuksien turvaaminen sekä rohkaisu työn tekoon ja sitä kautta omasta elämästä ja perheestä huolehtimiseen vastakohtana sille, että ihmiset tottuvat siihen, että valtiolta tulee aina rahaa, vaikka ei töitä huvittaisikaan tehdä. Ihmisten tulee siis pyrkiä ottamaan enemmän vastuuta omasta elämästään ja valinnoistaan. Tämän sanominen ei tarkoita sitä, ettei oikeista apua tarvitsevista ihmisistä tule huolehtia.

Jos uusi oikeistopuolue syntyy, niin en näe sitä Perussuomalaisten kilpailijana vaan oikean laidan poliittisen kentän täydentäjänä. Jos uusi puolue syntyy, sen tulee toimia samassa hengessä Suomen hyväksi v. 2019 eduskuntavaaleissa pyrkien yhdessä samaan enemmistön, jotta Suomeen voitaisiin muodostaa aidosti oikeistolainen hallitus korjaamaan monien vuosikymmenien vihervasemmistolaisen politiikan tuhoja. On nimittäin huomattavaa, että tätä vihervasemmistolaista politiikkaa ovat ajaneet kaikkein voimakkaimmin Kokoomus ja Keskusta.

Mitä ajatuksia kirjoitukseni herättää? Peruskysymys on siis se, riittääkö Perussuomalaiset täyttämään konservatiivisen oikeistopuolueen tarpeen vai pitäisikö Suomessakin olla ainakin kaksi isänmaallista oikeistopuoluetta kuten Unkarissakin, jossa on Fidesz ja Jobbik. Vallassa olevaa Fidesziä kuvataan  kansalliskonservatiiviseksi puolueeksi, mikä on aika hyvä nimitys. Jobbikia sanotaan nationalistiseksi äärioikeistopuolueeksi, mikä ei ole niin hyvä nimitys, mutta saa kelvata, kun ei välitä ihmisten käyttämistä äärinimityksistä.

Fideszillä on Unkarissa yksinkertainen enemmistö, mutta jos yksinkertaisen enemmistön saavuttaminen ei ole Suomessa mahdollista, koska meillä on erilainen vaalijärjestelmä, niin siinä tapauksessa voisi olla hyvä asia, että Suomessa olisi vielä yksi isänmaalliskonservatiivinen puolue, joka voisi olla Perussuomalaisista oikealla ja mielellään selkeän kristillinen.

Lopuksi toteaisin, että on ilman muuta selvää, että tämä mahdollinen uusi oikeistopuolue olisi rasismia vastaan. Rasismi on synti eikä sellaista voi sietää ollenkaan. Uskon, että moni töissä käyvä ja Suomen lakeja noudattava maahanmuuttaja voisi löytää uudesta puolueesta kotinsa.

Myös ateistit ja agnostikot olisivat tervetulleita, jos he hyväksyvät kristilliset arvot, vaikka heillä ei olisikaan henkilökohtaista uskoa.

Jopa homot voisivat toimia puolueessa, jos he pitävät asian vain yksityisenä eivätkä kannata homosaatiota, homoliittoja ja ylenmääräistä homopropagandaa.

Mutta onko siis tällaiselle uudelle puolueelle tilausta ja tilaa Suomen poliittisessa kentässä? Asia kiinnostaa minua suuresti ja siksi tässä näitä kyselen.

26.6.2017

Jouko Piho:

Kansallismielisyyden monenlaiset kannattajat

Kansallismielisyyden ja itsenäisen Suomen aate globalismin ja EU:n liittovaltioistumisen kannattamisen vastakohtana saa taakseen monia erilaisia kannattajia.

Tämä moninaisuus on hyvä asia, koska se laajentaa kannattajapohjaa, mutta ihmisten erilaiset mielipiteet luovat samalla jatkuvia riskejä riitoihin ja linjaerimielisyyksiin.

Ensinnäkin aatteellisesti kansallismielisissä voi olla yhtä lailla arvoliberaaleja kuin arvokonservatiivejakin, vaikka minusta tuntuu, että konservatiiveja on hiukan enemmän.

Samoin kansallismielisissä voi olla niin uskovia kuin ateistejakin, niin yksikielistä Suomea kannattavia kuin ruotsin kielen asemasta huolestuneita suomalaisiakin.

Kansallismielisissä voi myös olla sekä Naton vastustajia että Naton kannattajia samoin kuin enemmän länsimielisiä tai sitten enemmän Venäjä-mielisiä, mikä näkyy esim. suhtautumisessa Ukrainan kriisiin. Ja sitten on niitä, kuten minä, jotka eivät kumarra sen paremmin itään kuin länteenkään, vaan haluavat hyvät suhteet kaikkiin ilmansuuntiin, mutta vapaan ja itsenäisen Suomen perustalta.

Eli on tässä tekemistä, hirveän vaikea savotta saada näin eri tavalla ajattelevat ihmiset toimimaan kuitenkin sen yhden asian puolesta, josta he ovat yhtä mieltä.

Asiaa ei myöskään helpota se, että lisähankaluutta näiden näkemyserojen lisäksi tuo vielä se tosiasia, että kansallismielisissäkin ihmisissä on monenlaisia luonteita ja temperamentteja. Suurin hankauksia tuova tekijä on menettelytapaerot eli se, että toiset ovat enemmän maltillisen ja varovaisen toiminnan kannalla, kun taas toiset haluavat ehdottomasti radikaalimpaa ja rohkeampaa aktiivisuutta.

Ei ole helppoa, ei, mutta uskon, että suomalaiset nationalistit ja patriootit oppivat vähitellen sietämään erilaisia korostuksia ja toimintatapoja vähemmän tärkeissä asioissa, jotta he voisivat yhdistää voimansa kaikkein tärkeimmässä asiassa.

Vuoden 2019 eduskuntavaaleissa tätä voimien keskittämistä tullaan kipeästi tarvitsemaan, jotta kansallismielisiä ehdokkaita valittaisiin tarpeeksi paljon eduskuntaan, jotta Suomessa voitaisiin vihdoinkin muodostaa Suomen etua ajava hallitus ja suomalaisten parhaaksi toimiva valtioneuvosto.

24.6.2017

Jouko Piho:

Terveisiä Keuruun juhannuskonferenssista!

Olin tänään 14 vuoden tauon jälkeen pitkästä aikaa käymässä helluntaiherätyksen Keuruun juhannuskonferenssissa, joka pidetään Iso Kirja –opiston alueella, jossa on monia rakennuksia ja valtavasti eri telttoja.

Konferenssi on eilen kertomaani Jämijärven konferenssiin verrattuna kaikin tavoin suurempi, kun kävijöitä on jotain 30 000.

Yksi iso muutos entiseen menoon verrattuna oli se, että nyt isossa juhlateltassa oli kolme suurta screeniä, josta puhujat ja laulajat näkyivät kauemmaksikin todella hyvin.

Tapasin alueella kiertäessäni useita tuttuja vuosien takaa. Oli erityisen hauskaa jutella Boråsin ajan (1970-1971) nuorten kanssa ja muistella menneitä todeten samalla, että vanhoja ollaan nyt ja harmaantuneen charmikkaita.

Muuten siihen aikaan Boråsin helluntaiseurakunnan saarnaajana toimi Niilo Yli-Vainio, jonka kuuluisuuden aika ei ollut vielä tullut, ja nuorisopastorina oli Reijo Blommendahl, jonka tapasinkin Aikamedian teltassa ja ostin Tapani Sopasen hänen elämästään kirjoittaman kirjan ”Tehtävä Sahalinilla”, jossa näkyy olevan myös raporttia Reijon Boråsin ajasta.

Tapasin konferenssissa ensimmäistä kertaa myös kansanedustaja Mika Niikkoa, joka oli kiinnittänyt huomiota ahkeraan kirjoittamiseeni, ja minä vuorostani onnittelin Mikaa Perussuomalaisissa pysymisestä.

Kuten Jämijärvellä myös Keuruulla puhuttiin Pyhästä Hengestä. Helsingin Saalemin pastori Mika Yrjölä sanoi klo 14 raamattutunnillaan, että jos me jotakin tarvitsemme tänä päivänä, niin me tarvitsemme Pyhän Hengen tulta. Yrjölä puhui myös voitelun tärkeydestä ja kysyi, olemmeko me antaneet tulen sammua. Yrjölä esittikin vetoomuksen, että helluntaiherätyksen tulee säilyä HELLUNTAIherätyksenä. ”Sammuneellekin on vielä toivoa. Voi olla, että meidän herätysliikkeellekin on vielä toivoa”, pohdiskeli Yrjölä vakavasti ja lisäsi: ”Silloin Suomellakin on toivoa.” Lopuksi Yrjölä ehdotti, että me voisimme antaa 100-vuotiaalle Suomelle lahjaksi tulta, Pyhän Hengen tulta.

Olin tänään mukana myös klo 16 hengellisen musiikin juhlassa, jonka juonsivat Irene Ahonen ja Pirkko Hyttinen ja jossa oli toinen toistaan upeampia musiikkiesityksiä sellaisten taitajien toimesta kuin Samuli Siren, Eija Merilä, Lasse Heimonen, Asko Pollari ja moni muu. Lisäksi lauluryhmä Hymnos  ja mieskuoro Graniitti lauloivat vaikuttavasti.

Kaiken kaikkiaan oli taas todella mukava päivä. Herra siunatkoon helluntaiherätyksen toimintaa ja kaikkia sen piirissä olevia uskovia!

Kuvassa Keuruun juhannuskonferenssin juhla-aluetta rakennuksineen ja telttoineen. Tosin kaikki rakennukset ja teltat eivät näy tässä kuvassa eivätkä varsinkaan ihmiset, jotka ovat telttojen ja rakennusten sisällä.

23.6.2017

Jouko Piho:

Terveisiä Mertiörannan juhannuskonferenssista!

Olen ollut tänään ensimmäistä kertaa Mertiörannan juhannuskonferenssissa Jämijärvellä. Kirjoitan tätä raporttiani muutaman kilometrin päässä olevassa Reima Country hotellissa.

Menen sitten huomenna Keuruun juhannuskonferenssissa käymään, josta teen myös raportin. Keuruulla, jossa on myös helluntaiherätyksen Iso Kirja –opisto, kokoontuvat ne helluntailaiset, jotka suhtautuvat myötämielisesti helluntaiherätyksen kirkkokuntaistumiseen eli muuttumiseksi Helluntaikirkko-nimiseksi uskonnolliseksi yhdyskunnaksi.

Heitä on paljon enemmän kuin Jämijärvellä kokoontuvia perinteisiä helluntailaisia, jotka haluavat pitää kiinni Raamatun mallin mukaisesta paikallisseurakunta-ajatuksesta ilman mitään keskushallintoa. He ovat tähänkin asti toimineet viranomaisten suuntaan yhdistyslainsäädännön pohjalta ja sitä periaatetta halutaan noudattaa edelleenkin.

Helluntaiherätyksen järjestäytymisestä käyty kiista jakoi helluntaiherätyksen kahtia 2000-luvun alkupuolella ja tämä Mertiörannan toimintakeskus hankittiin kokous- ja konferenssikäyttöön joitakin vuosia sitten.

En ollut tosiaan aikaisemmin käynyt paikassa, joten oli mielenkiintoista katsella paikkoja ympäriinsä. Jämijärven rannoilla sijaitseva alue on varsin kaunis ja toimivan tuntuinen monine eri rakennuksineen, joita täydentävät kokous- ja ruokailuteltta. Kävin syömässä teltassa lohikeittoa, joka olikin hyvin maittavaa.

Ehdin olla mukana kolmessa kokouksessa, joista jäi hyvin samanlainen tuntuma kuin mitä muistan olleen 1950- ja 1960 –luvun helluntaikokouksissa, joissa olin lapsena ja nuorena mukana. Puheissa korostettiin paljon Pyhää Henkeä ja voiman tarvetta, oli omakohtaisia uskoontulotodistuksia, yhteiset laulut laulettiin laulukirjasta (ei mitään pitkiä ylistyssessioita seisomisineen) ja kuoro lauloi vanhoja tuttuja pitkän kirjan lauluja. Lisäksi mukana oli lauluyhtye Exodus, joka esitti myös vanhoja lauluja, mutta hiukan rytmikkäämmin.

Yleisöä oli arviolta jotain 300 ja 400 väliltä. Odotin näkeväni enemmän tuttuja, mutta ei heitä sitten ollut kuin jotain 4-5. Mutta niiden kanssa, joita tapasin, oli mukava vaihtaa kuulumisia.

Sen lisäksi olin juttusilla parin henkilön kanssa, joita minä en tuntenut, mutta jotka tunsivat minut nettikirjoitusteni perusteella. Toinen heistä oli ollut mukana Perussuomalaisten puoluekokouksessa Jyväskylässä, joten meillä olikin oikein mielenkiintoiset keskustelut.

Kaiken kaikkiaan oli mukava päivä. Herra siunatkoon helluntaikansan toimintaa ja kaikkia sen piirissä olevia uskovia!

Kuvassa yksi Mertiörannan toimintakeskuksen rakennuksista ja kokousteltta.

22.6.2017

Jouko Piho:

Pietarit voivat tulla takaisin – Juudakset pysykööt poissa

On syntynyt keskustelua, pitäisikö Perussuomalaisista pois loikanneita ottaa takaisin, jos he katuvat ja haluavat tulla takaisin. Toisten mielestä pitää olla armollinen ja ottaa takaisin, toisten mielestä tuollaisia tuuliviirejä ei pidä ottaa takaisin ollenkaan.

Olen sitä mieltä, että varsinaisia aktiivisia ja aloitteellisia pettureita ei pidä ottaa takaisin, ja tuskin he tulisivatkaan, mutta sen sijaan mukaan houkutellut, ylipuhutut, painostetut ja petetyt loikkarit voisivat halutessaan tulla takaisin, jos he osoittavat aitoa ja tehokasta katumusta. Erehtyminen on inhimillistä ja tässä tapauksessa myös se on lieventävä asianhaara, että päätös loikkauksesta oli tehtävä hyvin nopeasti.

Raamatussa kerrotaan, että Jeesuksen opetuslapsi Pietari erehtyi heikkouttaan petturiksi, mutta Pietari teki todellisen parannuksen ja hänestä tuli myöhemmin Jerusalemin seurakunnan johtohenkilöitä. Eli sanonta ”Kerran petturi, aina petturi” ei pidä aina paikkaansa.

Raamatussa kerrotaan myös toisesta petturista, Juudas Iskariotista, joka katui hänkin tekoaan, mutta ei kyennyt paluuseen Jeesuksen luo, vaan ajautui syvään epätoivoon ja päätti päivänsä hirttämällä itsensä.

En toivo tämän päivän Juudaksille tietenkään näin hirveää loppua, mutta osa loikkareista tulee kyllä piankin huomaamaan, että he tekivät elämänsä virheen: he lukivat ajanmerkit täysin väärin ja tekivät poliittisen itsemurhan.

22.6.2017

Jouko Piho:

Elämme vallankumouksellista aikaa

Elämme Suomessa vallankumouksellista aikaa, jolloin suuret muutokset ovat mahdollisia ja ne myös tulevat.

En tarkoita vallankumouksella Ranskan tai Venäjän vallankumouksen kaltaista väkivaltaista myllerrystä, vaan ajattelutapojen, asenteiden ja mielipiteiden nopeaa muuttumista niin, että jo seuraavissa eduskuntavaaleissa v. 2019 kansa äänestää eduskuntaan nykyiseen verrattuna täysin toisenlaista politiikkaa ajavia henkilöitä.

Pitkään vallassa olleet arvoliberaalit kulttuurimarxistit ja lännettyneet EU-federalistit ja rahaeliitin valtaa pönkittävät globalistit saavat väistyä ja heidän tilalleen valitaan arvokonservatiivisia isänmaanystäviä ja kansallismielisiä Suomen etua ajavia henkilöitä, joista monet ovat uskovia.

Kun näin tapahtuu, niin myös media saa oppia jälleen olemaan puolueeton ja asiallinen uutisten välittäjä eikä minkään poliittisen suunnan yksipuolinen äänitorvi ja toimittajien henkilökohtaisten mielipiteiden propagandaväline.

Myös oikeuslaitoksessa tapahtuu puhdistus, kun vasemmistolaiset demlan tuomarit pannaan tiukille, että heidänkin on noudatettava lakia eikä poliittista propagandaa.

Jopa luterilainen kirkko uudistuu, kun nykyinen luopiokirkko tulee kokemaan suuren hengellisen heräämisen, jolloin tehdään totista parannusta Jumalan tahdon vastaisten asioiden hyväksymisestä.

Kaikilla elämänaloilla iso luuta lakaisee vääryyden roskat pois. Ulkomaita myöten ihmetellään, mitä Suomessa oikein tapahtuu.

Suomessa tapahtuu yhtä aikaa sekä uskonpuhdistus että kansallinen vallankumous.

21.6.2017

Jouko Piho:

Arvojen taistelu

Hallituspuolueiden edustajat Juha Sipilä ja Petteri Orpo ovat puhuneet viime aikoina paljon arvopohjasta ja läntisistä arvoista. Myös uuden Sininen tulevaisuus –puolueen perustaneet perusloikkarit ovat yhtyneet kuoroon hehkuttamaan arvoja ja ihmisoikeuksia.

Samalla on annettu ymmärtää, että Jussi Halla-aholla ja hänen johtamallaan puolueella ei ole näitä arvoja, jonka takia Perussuomalaisten kanssa ei voi olla samassa hallituksessa.

Mitä nämä kuuluisat läntiset arvot sitten oikein ovat?

Nyt tuleekin vaikea tilanne. Arvoista nimittäin annetaan täysin toisenlainen kuva kuin mitä ne oikeasti ovat. Sillä annetulla kuvalla arvot myydään suurelle yleisölle.

Myyntipuhe menee näin. Meidän tulee puolustaa ihmisoikeuksia ja auttaa pakolaisia, koska se on kristillistä ja Jeesuksen Vuorisaarnan mukaista lähimmäisenrakkautta sekä yleisinhimillistä ja humaania YK:n ihmisoikeuksien mukaista toimintaa muutenkin, vaikka ei kristitty olisikaan. Myyntipuheessa eli propagandassa vedotaan siis ihmisten eettiseen auttamisenhaluun ja jopa velvollisuuteen auttaa hädänalaisia.

Tällainen on niin tehokasta ja tunteisiin vetoavaa puhetta, että hyvin monet suomalaiset (ja ihmiset ympäri maailmaa) ovat hyväksyneet auttamisvetoomuksen sellaisenaan, koska he haluavat olla hyviä ihmisiä.

Mutta onko tässä koko totuus? Tästäkö, lähimmäisen auttamisestako, tässä on vain kysymys?

Sanon heti suoraan, että pakolaisvyöryssä ei ole kyse vain humaanista auttamisesta. Kyse on paljon muustakin.

Taloudellinen hyöty on yksi syy, mutta mainitsen tässä nyt massamuuton tärkeimmän syyn ja tavoitteen, mihin pyritään.

Kaikkein merkittävin syy koko viime vuosien suunnattomalle pakolaisaallolle on se, että koko valtaisa muuttovyöry on tahallaan järjestetty. Organisoijina ja taustavaikuttajina ovat ne kulttuurimarxilaiset raha- ja valtaeliitin tahot, jotka ajavat Uutta maailmanjärjestystä (NWO), jossa ei olisi enää voimakkaita kansallisvaltioita, vaan niiden tilalle muodostuisi yhden maailmanhallituksen johtama Maailman unioni, jonka johdossa olisi suosittu mutta diktatuurinen Johtaja.

Kun otamme edellä mainitsemani syyn huomioon, käykin ilmeiseksi, että Suomen poliittisten johtajien puhe läntisistä arvoista tarkoittaa kansallisvaltioiden tuhoamista ja uuden maailmanlaajuisen imperiumin rakentamista niiden tilalle. Suomen länsimieliset poliitikot ovat käyneet Bilderberg-kokouksissa saamassa ohjeita, että tällaiseen yhdentymiseen ja syvenevään integraatioon pitää pyrkiä. Samalla pitää synnyttää ja suvaita kaaosta, jotta tahallaan luodun epäjärjestyksen varjolla ihmiset ja kansat saadaan hyväksymään ja ottamaan vastaan suunnitelma yhtenäisen maailmanvaltion perustamisesta siten, että ensin luodaan Euroopan liittovaltio ja sitten Maailman liittovaltio, jota johtaa yksi maailmanhallitus. Silloin Suomen itsenäisyydestä ei ole enää mitään jäljellä.

Suomen nykyhallitusta ohjaavat siis globalistiset arvot, joissa kansallismielisyys nähdään uhkana ja vääränä arvona. Heidän kannaltaan näin tietysti on, koska juuri voimakas kansallisvaltio estäisi tällaisen diktatuurisen ja poliisivaltiomaisen superimperiumin, uuden natsivaltakunnan, syntymisen.

Toivon, että mahdollisimman monet suomalaiset ymmärtäisivät, mitä on hallituspuolueiden kauniiden mutta pettävien ihmisoikeuspuheiden takana. Arvopuheiden takana on katala suunnitelma kaaoksen aikaansaamiseksi, jotta Suomen kansallisvaltio nykyisessä muodossaan voidaan lopettaa.

Vapaamuurareiden ja illuminaattien tunnuslause on ”kaaoksesta järjestystä”. Maailman eliitti ja kulissihallitus uskoo, että Uutta maailmanjärjestystä ei voida luoda ilman että vanha järjestys tuhotaan.

Hyvä suomalainen, vetoan sinuun, että sinä et äänestä missään tulevissa vaaleissa niitä puolueita, jotka ovat ajamassa Suomea alas hyvältä näyttävän muka-inhimillisyyden nimessä, mutta ovat tosiasiallisesti pahuuden asialla synnyttäen pelkoa, sekasortoa ja epäoikeudenmukaisuutta ja hävittäen Suomen itsenäisyyden viemällä Suomea kohti uuden Hitlerin, tulevan Pedon eli Antikristuksen valtakuntaa.

20.6.2017

Jouko Piho:

Päätin liittyä Perussuomalaisiin

Pohdiskelin 16.6.2017 julkisesti, olisiko minun syytä liittyä Jussi Halla-ahon johtamaan Perussuomalaiset-puolueeseen, koska sen arvot ovat lähellä omiani.

Sain enimmäkseen sen suuntaista palautetta, jossa minua kannustettiin liittymään Perussuomalaisiin.

Saatuani yhteydenottojeni jälkeen tietää, että myös Loviisan paikallisosaston hallitus toivottaa minut tervetulleeksi puolueeseen ilman yhtäkään soraääntä, olen päättänyt tänään 20.6.2017 hakea Perussuomalaisten jäsenyyttä.

Tarkoitukseni ei ole olla vain jäsen, vaan haluan kaikin tavoin toimia aktiivisesti Perussuomalaisten puolesta, lähinnä kirjoittamalla, mutta olen myös valmis ehdokkaaksi eri vaaleissa.

Toivon, että pitkä korpivaellukseni sopivaa puoluetta etsiessäni on nyt ohi. Toivon, että Perussuomalaiset voisi viimeinkin olla minulle se poliittinen koti, jota olen hakenut viimeisen kahdeksan vuoden aikana.

19.6.2017

Jouko Piho:

Jakamaton ihmisoikeus

Hallituspuolueet ja loikkaripersut puhuvat jakamattomasta ihmisoikeudesta, jota he puolustavat.

Mitähän jakamaton ihmisoikeus oikein tarkoittaa?

Tarkoittaakohan se sitä, että muille on jaettu ihmisoikeuksia, mutta ei Perussuomalaisille eikä varsinkaan Jussi Halla-aholle?

Kyllä minun mielestäni myös Halla-aholle pitää jakaa ihmisoikeus, ettei tarvitse puhua jakamattomasta ihmisoikeudesta.

Halla-ahon hylkiminen ja demonisointi perustuu vain siihen, että hänen terävän sarkastiset ja poleemiset kirjoituksensa ymmärretään väärin, jonka takia hän on väärinkäsittäjien mielestä sellainen rasisti ja ihmisvihaaja, jolle ei voi jakaa ihmisoikeutta eli hänen kanssaan ei missään nimessä voi leikkiä samalla hiekkalaatikolla, ettei vain oma hyvän ihmisen maine tahriinnu.

Halla-ahollekin voitaisiin jakaa ihmisoikeus, jos ihmiset vain ymmärtäisivät hänen kirjoituksensa oikein eivätkä lukisi niitä kuin Piru Raamattua.

Tätä lienee kuitenkin turhaa toivoa. On poliittisesti hyödyllisempää käsittää Halla-ahon tekstit väärin ja tehdä niistä lyömäase itseään rehellisempää ja älykkäämpää vastaan.

19.6.2017

Jouko Piho:

Sininen tulevaisuus

Perussuomalaisista eronneet Uusi vaihtoehto -ryhmän 20 kansanedustajaa aikovat perustaa puolueen, jonka nimeksi on valittu ”Sininen tulevaisuus”.

Onko Sinisellä tulevaisuudella tulevaisuutta?

Omasta mielestäni ei ole. Vain täysin sinisilmäiset ihmiset voivat äänestää Sinistä tulevaisuutta enkä jaksa uskoa, että sellaisia olisi moniakaan Suomessa.

Muutenkin nimi tuntuu oudolta, lähinnä runolliselta utopialta, ilman mitään poliittista sanomaa. Jos olisi ollut sinivalkoinen tulevaisuus, se sanoisi jotakin, mutta pelkkä sininen voi olla mitä vain, vaikka EU:n sinisyyttä.

Uskon, että kyllä kansa tietää nytkin, mistä on kysymys.

19.6.2017

Jouko Piho:

Tony Halme pelasti Soinin ja Perusuomalaiset

Helsingin Sanomissa oli 18.6.2017 toimittaja Tommi Niemisen mielenkiintoinen kolumni Tony Halmeesta, jota jutussa verrataan kantorakettiin, joka tehtävänsä tehtyään irrottautuu varsinaisesta avaruuteen lähetettävästä kuormasta ja putoaa mereen.

Timo Soinin v. 1995 perustettu Perussuomalaiset-puolue oli joulukuussa 2000 aallonpohjassa, kun kääpiöpuolue oli saanut kuntavaaleissa vain 0,7 % kannatuksen ja kun puolueella oli vain yksi kansanedustaja, Raimo Vistbacka.

Puheenjohtaja Soini kirjoitti samoihin aikoihin sanomalehti Karjalaisessa epätoivoissaan: ”Kun löytyisi oikea mies, puolueen kannatus nousisi nopeasti 10 prosenttiin. Profeetallinen hahmo, jonka kautta ihmiset voisivat huutaa tuskaansa ulos.”

Sitten oikea mies löytyi, kun tamperelainen yrittäjä Veikko Vallin suositteli Soinille Tony Halmetta. Soini ja Halme tapasivat toisensa syksyllä 2002 Fazerin kahvilassa Helsingin Forumissa.

Loppu onkin historiaa. Soini hyväksyi Halmeen kansanedustajaehdokkaaksi, vaikka Halmeen puheet olivat osittain umpirasistisia.

Vuoden 2003 eduskuntavaaleissa Tony Halme sai 16390 ääntä, minkä siivellä myös Timo Soini pääsi viimein, kolmannella yrityksellään, eduskuntaan.

Tony Halme siis pelasti Timo Soinin ja koko puolueen.

Valitettavasti Halmeen yksityiselämä alkoi pian vaalien jälkeen mennä sekaisin, mikä johti lopulta kantoraketin tuhoon oman käden kautta v. 2010.

Mutta Halme avasi portit, ja moni kuuli kutsuhuudon. Sen jälkeen Jussi Halla-aho ja muut jatkoivat maahanmuuttokriittisellä linjalla, mikä toi Perussuomalaisille kaksi jytkyä vuosina 2011 ja 2015.

Timo Soini ei kuitenkaan koskaan arvostanut oikealla tavalla näitä henkilöitä, jotka olivat hänen puolueensa voiton avaintekijöitä. Lopputuloksen olemme nähneet viimeisen viikon tapahtumissa.

17.6.2017

Jouko Piho:

Vain Perussuomalaiset Kekkosen linjalla

Presidentti Urho Kekkonen sanoi valtiopäivien avajaisissa v. 1980: ”Perustavoitteemme on Suomen itsenäisyyden ja riippumattomuuden turvaaminen kaikissa olosuhteissa ja sen myötä huolenpito kansalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Tämä kulkee kaiken muun edellä.”

Vuonna 2017 kaikki eduskuntapuolueet, paitsi Perussuomalaiset, ovat luopuneet tästä Kekkosen linjasta ja perinnöstä.

Suomalaiset ja perussuomalaiset, menkäämme eteenpäin Urho Kekkosen viitoittamalla tiellä!

17.6.2017

Jouko Piho:

Vielä kerran Perussuomalaisten tilanteesta

Soinin Perussuomalaiset hyväksyi kansallismieliset maahanmuuttokriitikot puolueeseen ääniä tuomaan, mutta heidän ajamaansa politiikkaa ei haluttu toteuttaa, koska muutoin ei olisi päästy hallitukseen. Ääniä ja kannatusta tuoneet EU- ja maahanmuuttokriitikot laitettiin puolueessa ruotuun eikä heille haluttu antaa valtaa.

Vähitellen ihmiset huomasivat tämän kaksilla rattailla ajamisen, että puhutaan toista, mutta tehdään toista. Moni äänestäjä luuli, että Soinin PS on oikeasti EU- ja maahanmuuttokriittinen puolue ja vasta pikku hiljaa heille alkoi selvitä, että näin ei olekaan asianlaita. Tämä pettymys on suurin syy siihen, että PS:n gallupkannatus on laskenut suuresti jytkyjen jälkeen.

Nyt ovat nämä väheksytyt ja syrjityt isänmaan ystävät vallassa PS:ssa. Muutos tapahtui demokratian ja puolueen sääntöjen mukaan ilman vallankaappausta, joka on täysin väärä sana, koska se viittaa väkivaltaan ja laittomuuksiin. Ennen Jyväskylän puoluekokousta oli tietenkin erilaista aktiivisuutta Halla-ahon hyväksi, mutta sellainen puheilla vaikuttaminen on täysin normaalia poliittista toimintaa eikä mitään paheksuttavaa junttaamista.

Uskon, että nykyisen PS-puolueen selkeä linja tulee saamaan suuren kannatuksen. Halla-ahon johtama PS on todellinen vaihtoehto, ei loikkareiden Uusi vaihtoehto, joka ei ole vaihtoehto ollenkaan, koska petturit noudattavat samaa politiikkaa kuin Kokoomus ja Keskustakin.

15.6.2017

Jouko Piho:

Onni onnettomuudessa

Joskus käy niin, että jokin onnettomuus avaakin jonkin uuden mahdollisuuden, jota ei olisi ollut ilman onnettomuutta.

Näin on käynyt tässä sinällään onnettomassa Perussuomalaisten hajoamisessakin. Nyt kun petturit lähtivät pois, on jäljelle jääneillä perussuomalaisilla paljon parempi mahdollisuus harjoittaa sitä kansallismielistä ja Suomen edun mukaista politiikkaa, jota aikaisemmin ei voitu tehdä, sitä politiikkaa, jota suuri osa Suomen kansasta haluaa.

Tämä tragikoominen farssi tulee satamaan runsaasti Perussuomalaisten laariin, mutta loikkarit ja oman edun tavoittelijat saavat petturien palkan.

Suomi tulee näkemään v. 2019 vuosisadan jytkyn, oikean megajytkyn.

14.6.2017

Jouko Piho:

Linjaero

Perussuomalaisten hajoamisessa voidaan nähdä erilaisia syitä, mutta minun mielestäni kyse on loppujen lopuksi vain linjaerosta. Mutta se onkin iso linjaero.

Tiivistetysti sanottuna kyse on vain kahdesta asiasta, joista ollaan eri mieltä.

Soini on halunnut ja haluaa edelleen vetää globalistista EU-linjaa eivätkä maahanmuuttoasiat ole hänelle tärkeitä.

Halla-aho haluaa vetää kansallismielistä linjaa, jonka mukaan Suomen ei tule mennä mukaan siihen yhä syvenevään integraatiokehitykseen, joka johtaa lopulta EU:n liittovaltion syntymiseen, jolloin viimeistään Suomen itsenäisyys on mennyt ja Suomesta on tullut EU:n pohjoinen maakunta, joka tekee kaikessa kuten Bryssel tahtoo.

Lisäksi Halla-aho kiinnittää aiheellisesti huomiota maahanmuuttoon liittyviin haittatekijöihin, joihin pitää puuttua.

Nämä kaksi Halla-ahon linjausta eivät sopineet Soinille, Keskustalle eikä Kokoomukselle, joten hallitusyhteistyö Halla-ahon johtaman PS:n kanssa ei ollut mahdollista. Minusta tämä on ymmärrettävää. Kyseessä on kaksi aivan päinvastaista suuntaa eikä molempiin suuntiin voi edetä samanaikaisesti. On pakko valita suunnista jompikumpi.

Soini ja häntää seuraavat 21 entistä perussuomalaista ovat valinneet Kokoomuksen ja Keskustan EU-federalistisen suunnan sekä sen, että maahanmuuttopolitiikkaan ei tehdä isompia muutoksia.

Kuitenkin myös Halla-ahon suunnalla ja linjalla on hyvin paljon kannatusta, kuten nähtiin Jyväskylän puoluekokouksessa.

Aika näyttää, kumpi suunta voittaa.

Uskon, että voittaja on Halla-ahon isänmaallinen linja.

8.6.2017

Jouko Piho:

Suomesta Antikristus-vapaa maa

Tavoitteeni on, että Suomi on tulevaisuudessa Antikristus-vapaa maa.

Jos nykyinen politiikka jatkuu, niin ei käy, vaan Suomesta tulee osa tulevan maailmandiktaattorin valtaimperiumia osana Euroopan unionia, joka on taas osa Maailman unionista, jossa tulee olemaan 10 valtakeskittymää, joista EU on siis yksi.

Antikristuksen eli Pedon valtakunta on oleva hyvin kontrolloitu poliisidiktatuuri, jossa toisinajattelijoita, varsinkin uskovia, vainotaan. Kaikkien pitää sen sijaan kumartaa uutta johtajaa ja ottaa hänen merkkinsä itseensä, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä mitään.

Pahan imperiumi on siis kuin Stalinin tai Hitlerin valtakunta potenssiin tuhat.

Suomen ei pidä olla osana tällaista Saatanan kuningaskuntaa.

Sen takia Suomen on erottava EU:sta, koska EU:ssa oleminen merkitsee ilman muuta sitä, että samalla tulee osaksi koko maailmaa käsittävää antikristillistä Maailman unionia.

Suomen tulee erota myös YK:sta eikä liittyä koskaan Natoon. Sen sijaan Suomen tulee vahvistaa omia Puolustusvoimiaan, mutta luottaa ennen kaikkea Korkeimpaan suojelijaan, Jumalaan.

Suomella voi olla myös ystävällismielisiä liittolaisuussuhteita, löysiä, ei liian tiiviitä, niiden maiden kanssa, jotka myös jäävät Antikristuksen imperiumin ulkopuolelle, kuten ehkä Venäjä ja Pohjoismaat.

Mutta jos nekin maat menevät mukaan pahan valtakuntaan, niin sitten Suomen tulee olla yksin. Tosin Suomi ei ole koskaan täysin yksin, koska kun Jumala on kanssamme, me olemme enemmistö eikä meitä voita kukaan eikä mikään.

6.6.2017

Jouko Piho:

Milloin terrori-iskut loppuvat?

Terrori-iskut eivät vähään aikaan lopu, koska maailman politiikkaa ohjaava raha- ja valtaeliitti tahtoo terrori-iskuja, jotta maailmaan saataisiin luoduksi tarpeeksi kaaosta ja pelkoa, jotta aikanaan maailman poliittiselle näyttämölle ilmestyvä ihmemies saisi jakamatonta kannatusta, kun hänen onnistuu rauhoittaa tilanne, lopettaa iskut ja saada aikaan rauha jopa Israelin ja arabimaiden välille.

Tämä hetken aikaa kestävä menestys sekoittaa ihmisten mielet niin, että suurin osa eri uskontojen kannattajista luulee, että nyt on Messias tullut maan päälle.

Kyseessä ei ole kuitenkaan Messias, vaan valemessias eli Antikristus.

Nykyiset levottomuudet ovat siis tien valmistusta tulevalle maailman diktaattorille, Ilmestyskirjan Pedolle.

Siksi iskut eivät lopu, ennen kuin suuri johtaja saa ne loppumaan. Loppuvathan iskut, kun eliitti ei enää lietso eikä rahoita niitä eikä väärän lipun valeiskuja enää tarvita.

Sen jälkeen tuleva rauha on kuitenkin valerauha eikä kestää kauaakaan, kun taas soditaan.

Sodat loppuvat vasta, kun oikea Messias saapuu maan päälle.

4.6.2017

Jouko Piho:

Virvatuli – Eino Leinon elämä

Sain juuri äsken luetuksi Panu Rajalan järkälemäisen eli 597-sivuisen kirjan kansallisrunoilija Eino Leinosta (1878-1926). Kirja nimenä on Leinon elämää hyvin kuvaava sana Virvatuli.

Elämäkertojen ylivertainen mestari Panu Rajala onnistuu mielestäni jälleen kerran kuvatessaan Eino Leinon vivahteikasta elämää ja tavattoman laajaa tuotantoa erinomaisen hyvin, selkeästi ja mukaansatempaavasti. Rajalan tekstiä on helppoa ja miellyttävää lukea samalla kun tietoa tulee runsaasti.

Vaikka Leinosta ovat muutkin kirjoittaneet, päätti Rajala tehdä uuden elämäkerran, koska hän halusi tuoda esiin Leinon vähemmän tunnettua tuotantoa sekä selvitellä Leinon elämänvaiheita entistä yksityiskohtaisemmin.

Minä sainkin tietää Leinosta paljon uusia asioita, kuten sen, että Leino kirjoitti tunnettujen ja rakastettujen runojensa (esim. Elegia, Nocturne, Hymyilevä Apollo ja Helkavirret) lisäksi myös paljon romaaneja (esim. Orjat), allegorisia eli Leinosta itsestään kertovia eläinsatuja (Mesikämmen, Musti, Ahven ja kultakalat), jopa dekkarinkin (Paavo Kontio), ollen myös ahkera pakinoitsija, esseisti, kriitikko, sanomalehtikirjoittaja ja näytelmäkirjailija sekä vielä kääntäjäkin päätyönään Danten Divina Commedian (Jumalainen näytelmä) suomennos. Teatterinjohtajanakin Leino yritti toimia, mutta ilman menestystä: Helsingin ensimmäinen ulkoilmateatteri Helkanäyttämö Seurasaaressa kaatui kahdessa viikossa.

Yksityiselämän puolella saavat Leinon kolme avioliittoa sekä muut naissuhteet tarkimman kuvauksen. Ensimmäinen avioliitto Freya Schoultzin kanssa oli aluksi onnellinen, mutta päättyi kuitenkin avioeroon. Kaksi muuta liittoa Aino Kajanuksen ja Hanna Laitisen kanssa olivat täysiä katastrofeja. Leino olikin enemmän sanoilla ja kirjeillä kaukorakastaja kuin arjen suhteessa eläjä.Leinon rakkaus oli yleensä kiihkeimmillään silloin, kun hän oli erossa kohteestaan.

Sen lisäksi Leinolla oli pitkiä rakkaussuhteita kirjailija Aino Kallaksen ja runoilija L. Onervan kanssa, joista jälkimmäinen oli ilmeisesti Leinon elämän merkittävin nainen ja myös pitkäaikainen työtoveri.

Leino kirjoitti ärhäkästi myös politiikasta, jossa hän myös kärsi aikakauden melskeistä ja sovun puutteesta (Ensimmäinen maailmansota ja Sisällissota). Leino ihaili valkoisia, saksalaisia ja Mannerheimia, mutta osoitti toisaalta myöhemmin ymmärtämystä myös punaisia kohtaan. Leino oli tosiaan kuin lepattava virvatuli, jonka ajatukset ja mielipiteet vaihtuivat tiheästi. Leino ajautui eräässä vaiheessa jopa pasifistisen ja teosofisen ajattelun pariin, jota myöhemmät kirjoittajat ovat jostain syystä vähätelleet.

Eino Leino kuoli varhain, mihin vaikuttivat alkoholin liikakäyttö, boheemi elämäntapa, ylirasitus maanisen työnarkomanian takia sekä syfilis, josta on aiemmin vaiettu, mutta josta on saatu tietoa Leinon henkilääkärin Väinö Lindénin lyijykynällä tekemästä merkinnästä L. Onervan elämäkerran marginaaliin. Rajalan mukaan syfilis saattoi todennäköisesti vaikuttaa Leinon tuotannon moniin kuolemaan viittaaviin teemoihin, vimmaiseen elämänrytmiin, tekstien epätasaisuuteen ja ajatusmaailman sekavuuteen.

Eino Leino oli kuitenkin kansallisrunoilija, jonka monet tekstit ovat jääneet elämään ja tulleet osaksi suomalaista sielunmaisemaa.

Sen takia Eino Leino, suuri runoruhtinas, sai osakseen kansallisrunoilijan arvon mukaiset Helsingin Vanhassa kirkossa pidetyt valtiolliset hautajaiset, joita kunnioittivat läsnäolollaan niin presidentti Relander kuin pääministeri Kyösti Kallio. Hietaniemen hautausmaalla olevaan hautakiveen kaiverrettiin rivit Hymni tulelle -runosta: ”On elon aika lyhyt kullakin, siis palakaamme lieskoin loimuvin.”

Eino Leinon kohdalla elämän lieskat paloivat liiankin loimuavasti. Leino oli kuollessaan vasta 47-vuotias.

Suosittelen Panu Rajalan Eino Leino –kirjaa kaikille runoudesta, kirjallisuudesta ja Suomen historiasta kiinnostuneille. Ainakin minun lukukokemukseni oli väkevä.

1.6.2017

Jouko Piho:

Katy Perry – uskosta luopunut tuhlaajatytär

J. Lee Grady kirjoitti Charisma Magazine –lehdessä 31.5.2017 koskettavan kirjoituksen maailmankuulusta laulajasta Katy Perrystä ja hänen vanhemmistaan. Olen kääntänyt ja koostanut tähän kirjoitukseeni artikkelin pääkohtia.

Katy Perry on siis tunnettu laulaja, joka on esiintynyt Valkoisen talon yksityiskonsertissa presidentti Obamalle ja amerikkalaisen jalkapallon finaalin Super Bowlin väliajalla v. 2015.

Mutta Katy Perry on myös luopio, joka siirtyi lapsuuden uskosta toiseen maailmaan muuttaessaan 17-vuotiaana Hollywoodiin, jossa hänestä tuli yhdessä yössä sensaatio v. 2008 laulunsa ”I Kissed a Girl” (Suutelin tyttöä) jälkeen.

Tämä on ollut surullinen asia Katyn vanhemmille, jotka ovat molemmat lahjakkaita sananjulistajia ja kirjailijoita. Lisää tuskaa on tuonut monien kristittyjen kylmän torjuva ja arvosteleva asenne heitä kohtaan, kun he kysyvät: ”Kuinka teillä voi olla tuollainen tytär?”

Katyn äiti, Mary Hudson, ei odottanut, että asiat menisivät aivan toisin kuin hänelle oli profetoitu. Kun Mary odotti Katyä, eräs evankelista julisti: ”Tämä lapsi tulee tekemään suuria asioita Jumalalle.” Ja kun Katy oli 9-vuotias, eräs karismaattinen pastori profetoi, että Katy tulisi seisomaan kuninkaiden ja presidenttien edessä.

Kaikki olikin aluksi hyvin. Katy kirjoitti ylistyslauluja ja alkoi laulaa yksinlauluja kirkossa. Hengen voitelu oli niin voimakas, että ihmiset vain itkivät.

Sitten tuli edellä kertomani suunnan muutos. Mary Hudson oli järkyttynyt, kun hän kuunteli tyttärensä lesbolaulua. Mary tajusi, että hänen tyttärensä on menossa aivan väärään suuntaan. Mary muistelee: ”Minusta tuntui kuin minut olisi litistetty seinää vasten.”

Katyn suosio on huima: hänellä on enemmän Twitter-seuraajia kuin kellään muulla maapallolla. Fanit rakastavat kaikkea hänessä. Useimmat faneista tietävät, että Katy sai kristillisen kasvatuksen kotonaan, josta Katy on silloin tällöin irtisanoutunut julkisesti.

Äidille tyttären ajautuminen kauas hänelle opetetuista arvoista ei ole ollut helppoa. Mary kokee, että Paholainen yrittää tämän kautta varastaa häneltä elämänilon. Mary on joutunutkin taistelemaan välillä masennusta vastaan.

Mary ja hänen miehensä Keith jatkavat kuitenkin rukousta tyttärensä puolesta. Useat läheiset ystävät ovat myös pariskunnan tukena, kun he yhdessä pyytävät Jumalalta ihmettä, että Katy Perryn elämässä tapahtuisi täyskäännös.

Rukouksen lisäksi Hudsonit ovat päättäneet rakastaa tytärtään Katyä ja antaa hänelle tukeaan ilman ehtoja kaikissa olosuhteissa. He ovat läheisessä yhteydessä tyttäreensä. Katy Perry saattaa soittaa keskellä yötä äidilleen. Viimeksi Katy Perry pyysi äidiltään esirukousta Manchesterin hirveän terroristihyökkäyksen jälkeen.

Katy Perryn vanhemmat eivät tuomitse eivätkä hylkää maailmaan mennyttä tytärtään. Olisi toivottavaa, että kristityt eivät myöskään tuomitsisi ja hylkäisi Katy Perryn vanhempia sen takia, että heillä on uskosta luopunut tuhlaajatytär.

Lähde: http://www.charismamag.com/blogs/fire-in-my-bones/32806-how-katy-perry-s-mother-praises-god-through-the-pain?utm_source=Prophetic%20Insight&utm_medium=email&utm_content=subscriber_id:858135&utm_campaign=Prophetic%20Insight%20-%202017-06-01

31.5.2017

Jouko Piho:

Mikä suomalaisia yhdistää?

Suomessa, kuten kaikissa muissakin maissa, on hyvin paljon erilaisia mielipiteitä joka asiasta, niin politiikassa kuin kulttuurissa, niin taloudessa kuin elämänkatsomuksissa, joitakin elämänalueita mainitakseni.

100 vuotta sitten ristiriitaisuudet olivat niin suuret, että suomalaiset alkoivat tappaa toisiaan Sisällissodassa.

Tänä päivänä ei Veljessota olisi ehkä enää mahdollinen, mutta eri näkökantoja on runsaasti ja niiden kannattajien välillä on usein melkoista jännitettä, haukkumista ja vihamielisyyttäkin. Toisen näkökantoja ei ymmärretä eikä kommunikaatio pelaa.

Onko tässä tilanteessa enää mitään mahdollisuutta kansalliseen yhtenäisyyteen? Onko mitään, mikä voisi yhdistää eripuraisen Suomen kansan saman lipun alle?

Näen itse kolme yhdistävää tekijää. Ensimmäinen yhdistävä tekijä on urheilusaavutuksista tai muista jonkun suomalaisen tai suomalaisten menestyksistä iloitseminen. Silloinkin voivat jotkut harvat olla välinpitämättömiä, mutta suurin osa suomalaisista riemuitsee, kun suomalaiset pärjäävät kansainvälisillä kilpa-areenoilla.

Toinen yhdistävä tekijä on yhteinen vaara tai vihollinen. Paras esimerkki tästä on Talvisota, joka yhdisti entiset viholliset, punaiset ja valkoiset, yhteistä vihollista vastaan.

Näissä yhdistävissä tekijöissä on vain se puute, että muiden suomalaisten saavutuksista iloitseminen ei ole jatkuvaa, vaan sitä herkkua voi nauttia vain silloin tällöin.

Ja mitä tulee yhteiseen viholliseen, niin sellaista ei Suomella ole tällä hetkellä. Kun esim. globalistinen EU on monille suomalaisille vihollinen, niin toisille suomalaisille EU ja globalismi ovat ystäviä. Yhteistä Suomea yhdistävää vihollista ei ole.

Mainitsin, että näen kolme yhdistävää tekijää. Mikä on se kolmas tekijä?

Näen, että kolmas yhdistävä tekijä on usko Jumalaan. Ei tosin tällä hetkellä, kun kysymys uskosta pikemminkin jakaa suomalaisia, mutta uskon, että tulevaisuudessa Suomessa syntyy niin suuri hengellinen herätys, että se tulee yhdistämään suomalaisia ennen näkemättömällä tavalla.

Tässä yhteydessä voi tietysti myös kysyä, onko kansan yhtenäisyys tavoiteltava arvo. Vai onko Suomen tilanne yhtä hyvin näinkin, että kaikki vetävät eri suuntiin ja vasta monien kompromissien jälkeen päästään aina silloin tällöin johonkin samaan mielipiteeseen. Voihan tällaista asioidentilaa pitää nimittäin myös luovuuden lähteenä.

Itse pidän kyllä kansan yhtenäisyyttä hyvänä asiana, jos se perustuu luontevaan vapaaehtoisuuteen eikä ole ylhäältä käsin pakotettua yksimielisyyttä.

Mutta vaikeaa on sellaiseen yksituumaisuuteen päästä. Ehkä tarvitaan taas uusi koko kansaa uhkaava vaara ja vihollinen, joka auttaisi suomalaisia keskittymään siihen, mikä on tärkeää ja oleellista, ja unohtamaan pikku asioista kähinöimisen.

Tai sitten tarvitaan Jumalan ihme, että tämä itsepäinen kansa alkaisi puhaltaa yhteen hiileen.

Luulen, että tulee molemmat.

29.5.2017

Jouko Piho:

Svinhufvudin visionäärisyys

Eduskunnan puhemies Svinhufvud keskusteli v. 1911 Castrénin ja Paasikiven kanssa uudesta taas alkaneesta sortoajasta.

Yhtäkkiä Svinhufvud sanoi: ”Ei tästä tule selvää ennen kuin pääsemme Venäjästä eroon.” Paasikivi kysyi hämmästyneenä: ”Miten sinä luulet meidän pääsevän Venäjästä eroon?” Svinhufvud vastasi: ”En tiedä millä tavalla, mutta yhdellä tai toisella tavalla sen täytyy tapahtua.”

Me tiedämme, että ne tavat olivat Ensimmäinen maailmansota ja Venäjän vallankumous, jotka loivat Suomelle otollisen hetken irtautua Venäjästä ja julistautua itsenäiseksi.

Kuutta vuotta aikaisemmin ei näistä mainituista historian tapahtumista ollut vielä mitään tietoa, mutta näemme, että varovaiseen ja myöntyväiseen Paasikiveen verrattuna Svinhufvud oli huomattavasti kaukonäköisempi ja visionäärisempi.

Näin on myös tänä päivänä. On lännettyneitä myöntyväisyysihmisiä, joiden mielestä Suomi ei voi erota EU:sta, ja on ihmisiä, joiden mielestä Suomi voi ja tulee eroamaan EU:sta ja palaamaan täyteen itsenäisyyteen.

Kuulun itse jälkimmäisiin. Haluan seurata itsenäisyysmies Svinhufvudin jalanjäljissä uskoen, että yhdellä tai toisella tavalla Suomi onnistuu eroamaan EU:sta. Uskon, että tälläkin kertaa itsenäistymiseen vaaditaan maailmanhistoriallisia tapahtumia, jotka avaavat Suomelle mahdollisuuksien ikkunan.

28.5.2017

Jouko Piho:

Missä on tämän ajan johtaja?

Eino Leino kaipasi runossaan ”Kun kello seisoo” Suomeen johtajaa. Silloin oltiin Venäjän vallan alla ja sortovuosien kourissa, kun Suomen autonomiaa pyrittiin vähentämään ja Suomesta haluttiin tehdä eri venäläistämistoimilla vain Venäjään kuuluva maakunta.

Runon yksi säkeistö kuuluu näin:

Mut mies se viipyy, viipyy vaan
ja yhä seisoo kello maan
ja kaikki toimet nurin käy,
kun ajan johtajaa ei näy.

Runo oli suunnattu passiivista myöntyväisyyssuuntaa vastaan. Leino halusi sen sijaan vastarintaa ja sille vahvan johtajan.

Nytkin Suomi tarvitsisi tämän ajan johtajaa, kun Suomen itsenäisyyttä ollaan koko ajan kaventamassa ja Suomesta halutaan tehdä Euroopan liittovaltion pohjoinen maakunta.

Missä on tämän ajan johtaja, vahva johtaja, joka johdattaisi Suomen eroon EU:sta?

17.5.2017

Trumpilla ja Putinilla on yhteys: taistelu pedofiliaa vastaan

Trumpilla ja Putinilla on kuin onkin yhteys: he taistelevat kumpikin pedofiliaa vastaan, joka on levinnyt lännessä jopa eri maiden hallituspiireihin asti.

Maailman valtaeliitti tietää sen ja yrittää siksi kaikin tavoin estää Trumpin ja Putinin yhteistyön.

Myös valtamedia on mukana kuvioissa siten, että lapsikaupasta ei juurikaan uutisoida eikä myöskään Trumpin oikeusministerinJeff Sessionsin jo aikaansaamasta 1500 seksirikollisen pidättämisestä ole tehty isoja otsikoita.

Trumpia uhataan myös oikeustoimilla, jotta hänet saataisiin pois virasta. Lisäksi molempien presidenttien henki on kaiken aikaa uhanalaisena.

Lähde: https://newsletters.unseen.is/l/OUlMqtXUWVrZ6aAdcZN3NA/q8Pchrpwyafs1Tt5A76334Gw/PZx6OoPEtK763k892sEfxljvmg

16.5.2017

Jouko Piho:

Nationalismin skitsofreniaa

Yhdessä tilanteessa lähes kaikki suomalaiset ovat kansallismielisiä, jopa nationalisteja. Suomi-huudot kaikuvat kuuluvina ja Suomen liput liehuvat korkealla.

Mutta toisessa tilanteessa eli muutoin monet suomalaiset häpeävät kansallismielisyyttä ja pitävät nationalismia pahana.

Mistä moinen jakomielisyys?

Miksi urheilun ja varsinkin jääkiekon nationalismi on OK, mutta politiikan nationalismi ei ole OK?

16.5.2017

Jouko Piho:

Vahva presidentti ja asiantuntijahallitus

Olisiko vahvoilla valtaoikeuksilla varustettu presidentti ja asiantuntijahallitus parempi johtamaan Suomea kuin valtaoikeuksista riisuttu presidentti ja monipuoluehallitus?

Tätä mieltä on ainakin ukrainalainen kansanedustaja, entinen helikopterilentäjä Nadija Savtshenko oman maansa kohdalla. Savtshenko jäi vangiksi kesällä 2014 Itä-Ukrainassa ja sai 20 vuoden vankilatuomion Venäjällä, mutta sai palata Ukrainaan toukokuussa 2016 vankien vaihdon yhteydessä.

Savtshenkosta on laaja koko aukeaman juttu tämän päivän (16.5.2017) Helsingin Sanomissa.

Savtshenko on nähnyt Ukrainan korruption ja mädän hallinnon tehottomuuden. Varmaan siksi hän etsii ratkaisua eräänlaisesta valistuneesta itsevaltiudesta ja virkamieshallituksesta.

Toimittaja epäilee, että sellainen vallan keskitys voisi johtaa diktatuuriin, mihin Savtshenko vastaa: ”Niin, ihmiset pelkäävät diktatuuri-saan. Diktaattori ei silti aina ole huono. Diktaattori on vahvaluonteinen ja vahvatahtoinen ihminen, jolla on vahva valtiollinen asema. Tärkeintä on, ettei diktaattorista tule tyrannia, se on jo aivan toinen asia.”

Olen samaa mieltä. Joskus on vahvojen johtajien aika. Meillä oli Kekkonen sellainen.

Olisiko nyt aika uudelle Kekkoselle ja tosiaan myös hallitukselle, joissa ei olisi lainkaan puoluepukareita, vaan yksinomaan oman alansa puolueettomia asiantuntijoita?

7.5.2017

Leif Nummelan puheenvuoron keskeyttäminen kirkolliskokouksessa

Erkki Koskenniemi kirjoittaa asiallista kritiikkiä Kari Mäkisen ennen kuulumattomasta toiminnasta, kun arkkipiispa keskeytti kirkolliskokouksessa Leif Nummelan puheenvuoron.

Tässä linkki Koskenniemen kirjoitukseen: https://www.sley.fi/ikava-episodi/ .

7.5.2017

Arkkipiispa Kari Mäkisen erottaminen virastaan

Kävin allekirjoittamassa adressin, jossa vaaditaan arkkipiispa Kari Mäkisen välitöntä eroa. Tee sinä samoin!

Osoite on: https://www.adressit.com/arkkipiispa_kari_makisen_erottaminen_virastaan .

30.4.2017

Kansalaisaloite EU:sta eroamiseksi

Kävin allekirjoittamassa kansalaisaloitteen, jossa vaaditaan kansanäänestyksen järjestämistä Suomen eroamiseksi Euroopan Unionista. Mikäli kansanäänestyksen tuloksena Suomi eroaa EU:sta, se samalla vetäytyy Maastrichtin sopimuksesta, ja eroaa euroalueesta ja eurosta.

Käy sinäkin allekirjoittamassa aloite osoitteessa https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2338 .

29.4.2017

Jouko Pihon kirja-arvio:

Mikään ei ole totta ja kaikki on mahdollista

”Mikään ei ole totta ja kaikki on mahdollista” on erittäin kiinnostavan ja maailmalla huomiota herättäneen kirjan nimi, jonka sain juuri luetuksi. Vuonna 2015 julkaistu kirja kertoo Putinin Venäjästä. Täytyy myöntää, että kirjan otsikko kuvaa nyky-Venäjän tilannetta todella hyvin.

Kirjan tekijä on venäläistaustainen brittitoimittaja Peter Pomerantsev, joka kiersi Venäjää tv-ohjelmia TNT-kanavalle tehden lähes 10 vuoden ajan tutustuen uuden Venäjän surrealistiseen maailmaan, jossa uusi raha ja valta jylläävät ja joka muuttuu niin kiivaaseen tahtiin, että todellisuudentaju hämärtyy tyystin.

Kirjoittaja pääsi vuosituhannen alussa kurkistamaan mitä kummallisimpiin ilmiöihin. Kaikki jättiläisvaltion korruptoituneet nurkat tulivat tutuksi, niin propagandagurut, siperialaiset gangsterit, superrikkaat venäläiset Lontoossa ja Yhdysvalloissa kuin naiset, joita opetetaan rikkaiden miesten jalkavaimoiksi.

Kirjan luettuani tuli kyllä aika surullinen olo. Tieto lisää tuskaa. Venäjä on kuin suuri ulkoilmateatteri, jossa mikään ei ole sitä miltä se näyttää tai kuulostaa.

Tärkein hallitsemisen ja propagandan levittämisen väline on televisio. Tavoite on yhdistää entisenmallinen neuvostokontrolli lännestä kopioituun viihteeseen. Kaiken shown keskellä on Presidentti itse, luotuna harmaasta massasta television voiman avulla loistavaksi esiintyväksi taiteilijaksi milloin isähahmona, sotilaana, rakastajana, paidattomana metsästäjänä, liikemiehenä, vakoojana, teräsmiehenä – uutena tsaarina, josta kaikki valta alkaa.

Korruptio on maan tapa ylhäältä alas asti. Kaikki kynnelle kykenevät viranomaiset kiskovat lahjuksia tai muutoin mikään asia ei mene eteenpäin.

Surkeinta on poliisien täysin avoin rikollisuus. Pomerantsev näki jopa sellaistakin, että poliisit vaihtoivat yhtäkkiä täysin mielivaltaisesti ja omasta päästään jonkin yksisuuntaisen kadun tienviitan kielletyn ajosuunnan merkiksi ja sakottivat sitten autoilijoita, jotka ajoivat katua totutun liikennemerkin mukaan.

Myös tuomarit ovat järjestään lahjottuja. Ihmisiä joutuu vankilaan tekaistujen syytösten perusteella ja voivat joutua virumaan vankiloissa 5-10 vuotta, vaikka he eivät ole syyllistyneet yhtään mihinkään.

Venäläiset eivät tunne myöskään lainmukaista yksityistä omistusoikeutta, vaan se riippuu suhteista ylempiin, viime kädessä Kremlin valtiaisiin. He käyttävät vaikka väkivaltaakin oman systeeminsä ylläpitämiseksi. Yleisin kuvio on syyttää yrityksen johtajaa aiheetta, ja kun johtaja on vankilassa, niin sillä välin hänen yrityksensä kaapataan uusille omistajille. Jos muu ei auta, niin käytetään mafiamaisia otteita.

Kirja antaa lohduttoman kuvan Venäjän moraalista tai lähinnä sen puutteesta. Pelottavinta on se, että kaikki tietävät asioiden oikean tilan, mutta kukaan ei uskalla tehdä mitään, koska kaikki pelkäävät menettävänsä työpaikkansa tai henkensä. Voidaan toki tehdä joitakin tv-ohjelmia, joissa puidaan ja kauhistellaan alatason korruptiota katsojia kiinnostavaan tapaan, kunhan varsinaiseen ongelmaan eli ylätason korruptioon ei puututa lainkaan. Ja niin irvokas yhteinen näytelmä, valtava koko valtakunnan petosspektaakkeli, jatkuu.

Peter Pomerantsevin mukaan Venäjä ei ole muuttumassa. Maa ei ole ollut aikeissakaan siirtyä kohti länsimaista demokratia tai kapitalismia. Venäjä on postmoderni diktatuuri, joka käyttää demokratian kieltä ja instituutioita oikeuttamaan autoritaarisuutensa.

Lopulta Venäjän hullu karnevaalimainen sirkus kävi liian raskaaksi, ja Pomerantsev palasi marraskuussa 2010 takaisin Lontooseen vain huomatakseen, että sielläkin on monia alueita uusrikkaiden venäläisten hallussa.

Kirja oli osittain raskasta lukea, mutta toisaalta äärimmäisen kiinnostava, joten suosittelen Pomerantsevin ansiokasta nyky-Venäjän kuvausta kaikesta huolimatta, koska vain totuus voi tehdä meidät vapaiksi.

Uskon, että Venäjällä tulee jossain vaiheessa muutos ja puhdistus. Tällainen valheellinen hullujenhuoneen meno ei voi jatkua ikuisesti.

28.4.2017

Jouko Piho:

Eliittiä palvelleen pankkiirin järkyttäviä tunnustuksia

Globaalieliitin uskottu asioiden järjestelijä, 30 vuotta finanssimaailmassa eri toimeksiantajille työskennellyt hollantilainen Ronald Bernard antoi vuoden 2017 maaliskuussa haastattelun vastamedia De Vrije Median toimittajalle Irma Schiffersille.

Bernard kertoo "psykopaattikoulutuksestaan" maailmassa, jossa armo on tuntematon sana ja kaikki pyörii vallan ja rahan ympärillä.

Kun Bernard aloitti työnsä, johon liittyi suuria riskejä, veronkiertoa ja rahanpesua, hänelle sanottiin, että hänen ei kannata tulla mukaan, jollei hän pysty pakastamaan omaatuntoaan umpijäähän.

Bernard sai tutustua läheisesti tähän maailmaa hallitsevaa eliittiin, johon kuuluu 8000-8500 ihmistä. Mikään ei ollut sitä, miltä se näytti. Bernardille esim. selvisi, että kaikki eri maiden tiedustelujärjestöt ovat rikollisjärjestöjä, jotka käyvät huume- ja ihmiskauppaa. Myös terrorijärjestöt ovat mukana kuvioissa pelaamassa samaa peliä kuin kaikki muutkin.

Bernardin muutos ja hakeutuminen pois näistä pahuuden piireistä alkoi kun häntä pyydettiin mukaan Saatanan kirkon rituaaliin, jossa hänen olisi pitänyt osallistua lasten tappamiseen ja uhraamiseen Luciferille. Nimittäin kaikki korkeimmat eliitin jäsenet ovat Luciferin palvojia.

Se oli liikaa. Bernard ei voinut tehdä sitä. Hänen jäätynyt omatuntonsa alkoi herätä ja kalvaa häntä.

Bernard joutui valtavan stressin alaiseksi ja koki lopulta fyysisen romahduksen, teholle joutumisen ja kuoleman. Bernard näki itsensä oman ruumiinsa ulkopuolelta, joka vakuutti hänet siitä, että hän on enemmän kuin ruumiinsa: hän on sielu, joka asuu ruumiissa, mutta joka voi myös poistua ruumiista.

Ronald Bernardin elämäntarina on vavahduttava kertomus maapalloa hallitsevan luciferistisen eliitin äärettömästä pahuudesta. Se on myös selviytymistarina hirveästä maailmasta, jossa useimmat Bernardin aiemmat pankkiirikollegat ovat jo kuolleet viinaan tai huumeisiin.

Katso video ja jaa linkkiä eteenpäin.

Tässä linkki: https://www.youtube.com/watch?v=ErF-A_4EftI .

21.4.2017

Jouko Piho:

Marine Le Pen – kysymysmerkkejä

Katsoin eilen TV 1:n Ulkolinjan ohjelman ”Marine Le Pen, matka valtaan”. Noin tunnin dokumentti oli varsin valaiseva, mutta samalla se herätti monia kysymysmerkkejä. Jos ohjelma jäi näkemättä, sen voi katsoa Yle Areenasta tästä osoitteesta http://areena.yle.fi/1-4082219?autoplay=true .

Tulevana sunnuntaina pidetään Ranskassa presidentinvaalit, joissa monien yllätykseksi Kansallisen rintaman puheenjohtajalla Marine Le Penillä on oikeasti mahdollisuus voittaa.

Ohjelma kuvaa Marinen kehitystä isänsä perustaman puolueen johtajaksi ja ennen kaikkea sitä muutosta, mitä tytär on halunnut puolueessa tehdä, jotta se saisi laajempien ihmisjoukkojen kannatuksen. Tässä yrityksessään Marine Le Pen on onnistunut.

Marine Le Pen on nimittäin halunnut tuoda puolueeseen isäänsä enemmän sosiaalisia kysymyksiä, kuten köyhien ja työttömien aseman parannusta puhuen samalla pankkien liiallista valtaa vastaan.

Sen lisäksi tytär on halunnut imagon kohennusta, jotta puolueesta saataisiin siihen iskostunut äärioikeistolainen leima pois. Tämä on merkinnyt esim. sitä, että Marine Le Pen on selvästi tuominnut holokaustin barbaarisena tekona, kun taas isä on vähättellyt koko kansanmurhaa pitäen sitä vain pienenä Toisen maailmansodan historian alaviitteenä.

Kun isä kuitenkin toi jatkuvasti esille jyrkkiä näkemyksiään, ei tyttären auttanut muu kuin erottaa isä puolueesta, mikä lisäsi Marinen kansansuosiota, vaikka toisenlaistakin reaktiota pelättiin.

Kaksi asiaa minua jäi kuitenkin ihmetyttämään Marine Le Penin poliittisessa käyttäytymisessä.

Toinen on se, että hän seuraa hyvin tarkasti galluppeja ja muodostaa oman käsityksensä ihmisten enemmistön mielipiteen mukaan. Kun esim. enemmistö oli aborttien ja homoliittojen puolesta, muutti Marine Le Pen omankin käsityksensä samaksi, vaikka puolueen muu väki oli eri mieltä. Minusta tällainen kansan enemmistön mielipiteen seurailu ei ole oikeaa johtajuutta, vaan pikemminkin väärää populismia. Poliittisen kannanoton takana pitäisi olla periaate eikä sen hetkinen mielipideilmasto.

Toinen asia, joka minua kummastutti, on se, että huolimatta puolueensa siistimisestä edustuskuntoon, Marine Le Penin lähiavustajissa on edelleen mukana henkilöitä, joita voisi luonnehtia antisemitistiksi ja itsekin väkivaltaa käyttäviksi uusnatseiksi. Minusta siinä on erittäin suuri ristiriita.

Kun mietin syytä tähän kummalliseen asiantilaan, mieleeni tuli kaksi mahdollista selitystä. En tiedä, ovatko ne oikeita, mutta kerronpa ne kuitenkin.

Ensimmäinen syy voisi olla se, että Marine Le Pen hyväksyy muutamia äärioikeistolaisia henkilöitä lähelleen siksi, että kyseessä ovat vanhat ystävät, joiden tekemisiä helposti katsoo läpi sormien, koska he ovat läheisiä työtovereita ja vielä erittäin hyviä sellaisia. Lisäksi Marine Le Pen voi vähätellä heidän tekojensa ja kannanottojensa merkitystä ajatellen, että ei sillä ole merkitystä, koska puolueen päälinja on kuitenkin toisenlainen eli maltillinen.

Toinen syy voisi olla se, että Marine Le Pen ajaa kaksilla rattailla eli esittää julkisuudessa toisenlaista politiikkaa vain ääniä saadakseen, mutta oikeasti kannattaakin paljon radikaalimpaa politiikkaa.

En tiedä, miten asia on, mutta ohjelman katsomisen jälkeen päässäni risteili paljon kysymysmerkkejä.

20.4.2017

Jouko Piho:

Maailmanhallitus

Ensimmäisen maailmansodan jälkeen syntyi Kansainliitto.

Toisen maailmansodan jälkeen syntyi Yhdistyneet kansakunnat.

Kolmannen maailmansodan jälkeen syntyy maailmanhallitus.

Kahdesta ensimmäisestä ei ole ollut paljoakaan harmia, mutta kolmannesta tulee, koska maailmanhallitus tulee suhtautumaan hyvin kielteisesti kaikkiin eri tavalla ajatteleviin ihmisiin.

On siltikin parempi vastustaa tulevaa maailmanhallitusta, koska se tulee olemaan täysin paha kauniista sanoistaan ja joistakin hyvistä teoistaan huolimatta.

18.4.2017

Jouko Piho:

Missä on Suomen Mooses?

Mooses oli Egyptin orjuudessa olevien heprealaisten orjien vapauttaja ja kansanjohtaja, joka vei heidät pois Egyptin orjuudesta kohti Luvattua maata.

Suomi on omaa tyhmyyttään ja väärien valintojen takia EU:n ja pankkien orjuudessa oman vapautensa ja itsenäisyytensä menettäneenä. Suomi tarvitsee myös vapautusta.

Mutta mistä vapauttaja? Missä on Suomen Mooses?

Minä en tiedä, kuka Suomen Mooses on, mutta sen tiedän, että jossain hän piileksii ja odottaa oikeaa aikaa.

Ei nimittäin Mooseskaan lähtenyt ennen aikojaan Egyptiin vapauttajaksi vain sen tiedon perusteella, että tarvetta oli, kun hänen heimolaisensa kärsivät orjuuden ikeen alla. Mooses oli kaukana Midianin erämaassa eikä tehnyt mitään muuta kuin tavanomaista työtään.

Olisi kiinnostavaa tietää, tuliko Moosekselle koskaan mieleen Egyptin vapauttaminen. Oliko Mooses kukaties lähellä jo lähteä aktivismin tielle, koska hän tiesi Israelin lasten surkean tilanteen Faaraon hirmuhallinnon alla?

No, tätä me emme tiedä. Kysyn Moosekselta asiasta, kunhan tapaamme.

Mutta sen me tiedämme, että vaikka Mooses olisi mennyt omassa innossaan ja voimassaan Egyptiin, niin koko vapautusoperaatiosta ei olisi tullut mitään. Voi olla, että edes veriveljet eivät olisi hyväksyneet Moosesta johtajaksi, mutta ennen kaikkea Mooses ei olisi voinut muuttaa mitenkään Faaraon itsepäistä mielipidettä, että hänhän ei luovu orjatyövoimastaan.

On nimittäin niin, että ainoa syy, miksi Mooseksen pelastustoiminta lopulta onnistui, oli se, että Jumala oli Mooseksen kanssa ja ennen kaikkea se, että Mooseksen Jumalan voimalla tekemät ihmeet taivuttivat vihdoin Faaraon päästämään israelilaiset pois Egyptistä. Ilman 10 vitsausta ei exodus olisi onnistunut.

Näin on myös Suomessa. Me tarvitsemme karismaattisen johtajan, jolla on ollut Mooseksen tapainen palavan pensaan kokemus Jumalan kanssa, sillä ilman Jumalan tälle johtajalle antamaa kutsua, voimaa ja karismaa Suomi ei tule pääsemään irti EU:sta, pankkien pakkovallasta ja vihervasemmiston kulttuurimarxilaisesta valhepropagandasta.

Tämän johtajan aika tulee pian. Koko Suomen kansa seuraa häntä niin kuin israelilaiset seurasivat Moosesta.

Enkä tarkoita nyt Paavo ”Mooses” Lipposta.

10.4.2017

Jouko Piho:

Trumpin ohjusisku Syyriaan perustui valheelle

Patrick Lang, eläkkeellä oleva USAn armeijan eversti, väittää, että presidentti Trumpin päätös iskeä ohjuksilla Syyrian lentotukikohtaan perustui valheeseen.

Yleinen käsityshän on, että kyseessä oli Trumpin tavallaan oikeutettu kostoisku, koska Syyria oli käyttänyt hermokaasua siviilejä vastaan. Esim. Angela Merkel ja Benjamin Netanyahu osoittivat ymmärrystä Trumpin iskua kohtaan.

Langin tietojen mukaan tämä ei ole kuitenkaan totta, vaan Syyria iski tavanomaisilla aseilla varastoon, jossa olikin kapinallisten sinne keräämiä kemiallisia aseita.

Langin mukaan DIA (Defense Intelligence Agency), jonka johtajana hänkin oli aiemmin, tiesi, että Syyria ei itse tehnyt hyökkäystä kemiallisilla aseilla.

On ihmeteltävää, että presidentti Trump on nyt sortunut samanlaiseen väärin perustein tapahtuvaan hyökkäykseen kuin mistä Trump moitti v. 2003 George W. Bushia tämän hyökätessä Irakiin muka joukkotuhoaseiden takia, joita ei sitten löytynyt.

Syyrialaiseen lentotukikohtaan meni Tomahawk-ohjuksia 100 miljoonan dollarin edestä ilman mitään sotilaallista merkitystä, koska syyrialaiset ja venäläiset tiesivät, että hyökkäys oli tulossa.

Miksi Trump sitten hyökkäsi?

Yksi syy voi olla Trumpin halu näyttää, että hän on kova jätkä. Toinen syy on se, että Trumpkaan ei sittenkään ole eliitin vastainen, vaan joutuu toimimaan raha- ja valtaeliitin, sotilasteollisten suuryhtiöiden ja Pentagonin intressien mukaan.

Trump on siis sittenkin vapaamuurarien ja illuminaattien juoksupoika, joka toteuttaa kiltisti varjohallituksen tahtoa, eli hän on valeoppositiota, joka palvelee sekin hyvin globalistien ja pankkiirien maailmanvalloitussuunnitelmia.

Monet Trumpiin toiveensa asettaneet ihmiset ympäri maailmaa tuntevat syystäkin syvää pettymystä.

Lähde: http://beforeitsnews.com/alternative/2017/04/attack-on-syria-the-truth-is-exposed-3498216.html

7.4.2017

Jouko Piho:

Suomen historian täyskäännöksiä

Aloin miettiä, mitä suuria käännekohtia on Suomen historiassa ollut. Päädyin seuraavaan listaan.

1. Pakanuudesta kristinuskoon.

2. Ruotsin vallan alle.

3. Venäjän vallan alle.

4. Itsenäistyminen.

5. YYA-sopimus ja suomettuminen.

6. EU-jäsenyys ja lännettyminen.

7. Ero EU:sta, uusi itsenäistyminen ja Suur-Suomi.

Olemme siis kohdassa 6, mutta historian täyskäännös numero 7 odottaa jo oven takana.

5.4.2017

Ratkaiseva taistelu Suomussalmella

Ohessa on linkki videoon, jossa Aaro Mikkonen muistelee yhtä Talvisodan ratkaisevaa taistelua: https://www.youtube.com/watch?v=98hH2Rst1qU&feature=share .

5.4.2017

Jouko Piho:

Tasa-arvon perimmäinen tausta – itse Lusifer

Sanottakoon heti, että on olemassa hyvää ja oikeutettua pyrkimystä tasa-arvoon. En nyt kirjoita siitä.

Mutta on olemassa paljon myös huonoa ja epäoikeutettua tasa-arvon tavoittelua. Se on kirjoitukseni aihe.

Tämän huonon tasa-arvon perimmäinen tausta onkin aikamoinen. Sen juuri löytyy itse Paholaisesta eli langenneesta Lusiferista, joka oltuaan ensin hyvä enkeli lankesikin tasa-arvon himoon ja alkoi haluta olla tasa-arvoinen itsensä Jumalan kanssa.

Tämän ensimmäisen synnin eli Jumalaa vastaan tehdyn ylpeän kapinan alkuvaiheista kertoo Raamattu, että Lusifer ajatteli sydämessään: ”Minä nousen pilviä ylemmäksi, olen korottava itseni Korkeimman vertaiseksi.” Jes. 14:14. Siitä kaikki alkoi, Perkeleen halusta olla Jumalan kaltainen ja jos mahdollista, jopa ylempi Jumalaa lopulta.

Varsinkin Ranskan vallankumouksen teesit vapaudesta, veljeydestä ja tasa-arvosta ovat näennäisestä hyvältä kuulostavuudestaan huolimatta jumalattoman ja Lusiferia palvovan ateismin iskulauseita, jossa vapaus merkitsee vapautta Jumalasta ja hänen käskyistään, veljeys merkitsee ihmisten ja kansojen yhteenliittymistä Jumalaa vastaan ja tasa-arvo merkitsee ihmisen jumaloimista, mitä esim. kommunismi toteutti julistaessaan, että ei ole muuta jumalaa kuin kansa kaikkivaltias.

Myös homoavioliiton kohdalla puhuttiin tasa-arvoisesta avioliitosta ikään kuin luonnoton ja iljettävä homouden synti olisi mikään tasa-arvokysymys. Ei se ole. Synnissä ei ole koskaan kyse tasa-arvosta eikä ihmisoikeudesta. Se on vain syntiä ja kapinaa Jumalaa ja hänen luomisjärjestystään vastaan.

On monia muitakin esimerkkejä, joissa tasa-arvon käsitettä käytetään väärin pönkittämään sellaisia väitteitä, joihin tasa-arvoa ei voi soveltaa, mutta en käy niitä tässä tämän enempää mainitsemaan. Lukijat voivat halutessaan antaa lisää esimerkkejä vääristä tasa-arvopyrkimyksistä.

Kun seuraavan kerran joku puhuu tasa-arvosta, katso tarkkaan, ettei sieltä vain pilkistä jostain esiin Saatanan sorkka – kaikista kauniista korulauseista huolimatta. Se on nimittäin humanistisessa ja kulttuurimarxilaisessa valtakulttuurissa enemmän kuin todennäköistä.

3.4.2017

Jouko Piho:

Mikä valtiomuoto olisi paras?

Ihmisiä, kansoja ja valtioita on hallittu ja hallitaan monin eri tavoin.

Me elämme Suomessa demokratiassa eli kansanvallassa. Demokratiaakin on monenlaista. Suomessa on kyse edustuksellisesta demokratiasta.

Jotkut ovat sitä mieltä, että suurimmalta osin nykyiset lännen nk. demokratiat ovat oikeastaan näennäisdemokratioita, koska ne ovat todellisuudessa enemmänkin plutokratioita eli rahavallan hallitsemia tai oligarkioita eli harvojen hallitsemia. Meidän aikanamme voidaan puhua myös varjohallituksesta, jolla on tosiasiallinen valta virallisten valtainstanssien taustalla.

Maailmassa on myös ollut ja on erilaisia monarkioita, kuningas- ja keisarikuntia sekä diktatuureja ja tyrannioita, joilla on usein armeijan tuki.

Kaikki nämä eri valtiomuodot voivat olla joko hyviä tai pahoja. Esimerkiksi yksinvaltainen monarkki voi olla hyvä alamaisilleen, mutta hän voi olla myös paha sortaja.

Minua kiinnostaa erityisesti vielä yksi valtiomuoto eli teokratia, joka tarkoittaa kirjaimellisesti Jumalan valtaa, mutta nykyään sillä monesti tarkoitetaan valtiomuotoa, jossa uskonnollisilla instituutioilla tai johtajilla on suurin päätösvalta. Esimerkkejä teokraattisesta valtiosta ovat paavin johtama Vatikaanivaltio ja Iranin islamilainen tasavalta. Historiasta tulee mieleeni Calvinin johtama teokraattinen pappisvaltio Genevessä 1500-luvulla.

Kannatan teokratiaa, mutta en siinä muodossa kuin edellä mainitut esimerkit sitä toteuttivat tai toteuttavat. Calvinin teokratia johti hirmuvaltaan ja toisinajattelijoiden polttamiseen roviolla. Paavin Vatikaanivaltio on mielestäni monella tapaa turmeltunut porttokirkko, joka huoraa rahan ja maallisten valtioiden kanssa. Iranin islamilainen tasavalta kannattaa ääri-islamistien terrori-iskuja pyrkien Israelin tuhoamiseen ja maailmanvaltaan.

Kannatan sellaista teokratiaa, jossa kansa turvautuu oikeaan Jumalaan ja hallitusmiehetkin kysyvät Jumalan neuvoa eri asioissa. Eli vaikka ihmiset hallitsevatkin, niin Jumala on ikään kuin kansakunnan Kuningas ja Korkein neuvonantaja.

Tulevassa 1000-vuotisessa Kristuksen rauhan valtakunnassa tällainen teokratia on voimassa koko maapallolla. Kaikki kansat eri puolilla maapalloa seuraavat ja tottelevat Jerusalemin hallintoa, jonka johdossa on Daavidin Poika Messias Jeesus Kristus.

Siitä en sitten ole varma, onko tällaisen oikean teokratian valtaanpääsy mahdollista ennen Jeesuksen valtakauden alkamista, mutta ainakin toivon ja rukoilen sitä sekä toimin sen hyväksi, että Suomesta tulisi jonain päivänä Jumalaa kunnioittava teokratia, jossa tunnustetaan, että Jumala on kansamme korkein hallitsija, tuomari ja lainsäätäjä.

Tämä ei siis merkitse sitä, ettei ihmisiä tarvittaisi. Kyllä tarvitaan, sillä ihmisten tulee edelleen hallita, säätää lakeja ja antaa tuomioita oikeusistuimissa. Kyse on siitä, missä hengessä he tätä tekevät. Ilman Jumalaa vai kysyen, mikä olisi Jumalan tahto eri asioissa.

Teokratian mahdollinen toteutuminen Suomessa tarkoittaisi myös sitä, että Suomi ei siinä vaiheessa olisi missään tapauksessa osa tulevan maailmandiktaattorin eli Antikristuksen pahuuden imperiumia. Jotta näin kävisi, ensimmäinen askel siihen suuntaan olisi Suomen ero EU:sta ja paluu täyteen itsenäisyyteen.

Muutos on vielä mahdollinen, mutta ei enää kauaa aikaa. Uskon, että politiikan suunnanmuutos voi tapahtua vain sen jälkeen, kun suuri osa Suomen kansasta on kokenut ravistelevan hengellisen heräämisen. Ilman hengellisen näkökyvyn parantumista eivät suomalaiset valitettavasti näe eivätkä ymmärrä, mihin nykyinen politiikka on Suomea viemässä ja sen takia he äänestävät aina vain samoja tuhon puolueita. Nykyinen Suomen politiikka on menoa täyttä vauhtia kohti Saatanan kontrolloimaa äärimmäisen pahan valtakuntaa.

27.3.2017

Jouko Piho:

Amerikan loppu

Before It’s News –sivuston päätoimittaja Dave Hodges kirjoitti 26.3.2017 artikkelin ”How America Will End” (Miten Amerikka loppuu). Tässä on lyhyt tiivistelmäni kirjoituksen pääkohdista.

Hodges aloittaa viittaamalla siihen, että Amerikan perusarvoja ”God, Family, Country” eli suomalaisittain ”koti, uskonto ja isänmaa” ei enää kunnioiteta. Niiden sijaan on tullut noituutta, ahneutta, epäisänmaallisuutta ja kaikenlaisia perversioita. Jos joku sitten kannattaa perinteisiä arvoja, hänen leimataan kotimaiseksi terroristiksi. Kaikki arvot ovat ylösalaisin. Amerikasta on tullut ohjausta vailla oleva laiva, joka ajelehtii turmeltuneisuuden ja saatanallisten periaatteiden meressä.

Jotta kansakunta menettäisi oman tiensä ja alkaisi suuntautua kohti yhden maailman globalismia, globalistien on hyvin tärkeää valvoa informaatiovirtaa. Näin on tapahtunut USAssa, jossa ollaan tänä päivänä tilanteessa, jossa kuusi miestä kontrolloi 95 % valtamediasta. Tämä merkitsee lakkaamatonta sellaisten sanomien aivopesua, jotka edistävät jumalatonta käyttäytymistä ja Uuden maailmanjärjestyksen agendan hyväksymistä. Samalla kaikki ne, jotka pitävät esillä perinteisiä amerikkalaisia arvoja, tuodaan esille kielteisessä valossa.

Kaiken huipuksi suurin osa amerikkalaisista ei edes tiedä, että heidän maataan ollaan tuhoamassa.

Amerikka heräsi hetkeksi unesta ja äänesti Trumpin presidentiksi, mutta sen jälkeen Amerikka on nukahtanut uudelleen ja tällä kertaa koomaan.

Samaan aikaan Trump kohtaa vihamielisen Kongressin, joka seuraa suuryhtiöiden määräyksiä vapaakaupasta ja avoimista rajoista. Varjohallitus on onnistunut luomaan sellaisen upottavan suon, että Trumpin on vaikeaa saada mitään tehdyksi. Hodges pitääkin varmana, että v. 2018 vaaleissa demokraatit tulevat saamaan enemmistön kongressissa, mikä on Trumpin loppu.

Ennen kuin Amerikka tuhotaan lopullisesti, sillä on vielä yksi tehtävä. Amerikan on määrä aloittaa suuri väestön vähentämisen sota globalistien ohjelman mukaan, että 90 % ihmisistä on tapettava, minkä jälkeen Feeniks-linnun tuhkasta nousee Uusi maailmanjärjestys.

Uudessa maailmanjärjestyksessä kristinusko julistetaan laittomaksi, ja kaikkia mahdollisia perversioita pedofilia mukaan lukien harjoitetaan avoimesti. Maailma omaksuu uuden GAIA-uskonnon. Jäljelle jääneet ihmiset palvelevat uutta eliittiä. Saatana hallitsee koko planeettaa.

Lopuksi Dave Hodges kirjoittaa, että jos Amerikkaa ei voida enää pelastaa, jokaisen pitäisi huolehtia siitä, että pelastaa ainakin oman sielunsa.

Lähde:
http://beforeitsnews.com/police-state/2017/03/how-america-will-end-4070.html

23.3.2017

Jouko Piho:

Totuus pelissä – valtamedia ja vallanpitäjät valehtelevat

Katsoin juuri äsken mielenkiintoisen dokumentin ”Totuus pelissä”, joka esitettiin Yle Fem –kanavalla.

Ohjelma kertoi vaihtoehtomedian tarpeellisuudesta Amerikassa, koska valtamedia on kytköksissä vallanpitäjiin ja mainosrahojen tarpeeseen, mikä on johtanut USAssa vain tietyn kapean uutisnäkemyksen hyväksymiseen, missä monista tärkeistäkin asioista vaietaan tai niistä tuodaan esille hyvin valikoitu ja vinoutunut näkemys. Kun totuutta ei tuoda esille, voidaan sanoa, että valtamedia ja vallanpitäjät valehtelevat. Tosin useimmat valtamedian toimittajat eivät edes huomaa valehtelevansa, vaan luulevat olevansa objektiivisia, koska he ovat sisäistäneet niin täydellisesti ison yhtiönsä säännöt, etteivät he poikkea niistä. Jos joku poikkeaa, hän saa potkut.

En ala tässä sen enempää selostaa ohjelman sisältöä, vaan kehotan sinua katsomaan sen Areenasta, jos et sattunut näkemään dokumenttia.

Totean vain, että sama tilanne vallitsee Yhdysvaltojen ulkopuolellakin, myös Suomessa. Maailmassa ei taida olla yhtään maata, jossa olisi täysin riippumaton, sekä rahasta että vallanpitäjistä erossa oleva media.

Näin pitäisi mielestäni kuitenkin olla. Median tulisi olla irti sekä rahamaailmasta että poliittisista vallanpitäjistä. Itsenäisen median pitäisi olla oma erillinen valtiomahti eikä hallituksen sylikoira.

Mediaa pitäisi kiinnostaa vain totuus, ei hallituksen myötäily eikä myöskään hallituksen itsetarkoituksellinen arvostelu, jos kritiikki ei ole totta.

22.3.2017

Jouko Piho:

Kansan ja valtion jumaloiminen

Jumala on luonut kaikki ihmiset ja eri kansat. Tämän luomistyön takia jokaisella yksilöllä on ainutlaatuinen ihmisarvonsa ja jokaisella kansalla on oma erikoislaatunsa.

Vaikka olen kansallismielinen, koska Jumala on kansallismielinen, niin on hyvä muistaa, että kansallismielisyydessä täytyy pysyä kohtuudessa ja maltillisuudessa.

Kohtuuton ja äärimmäisyyksiin menevä kansalliskiihko ei ole nimittäin Jumalan tahto, vaan se on itse Beelsepuubista.

Mainitsen tässä seuraavaksi esimerkin aivan tolkuttomuuksiin menneestä kansallisylpeydestä. Adolf Hitler kirjoitti nimittäin aikanaan: ”Meillä ei ole mitään muuta Jumalaa kuin Saksa. Vain fanaattisin usko, toivo ja rakkaus Saksaan on välttämätöntä.”

Kansallissosialismi laittoi siis Saksan Jumalan asemaan palvonnan, uskon, toivon ja rakkauden kohteeksi.

Tuollainen valtion jumalointi on aivan jumalatonta meininkiä. Jumala meitä sellaisesta varjelkoon.

Olkaamme sen sijaan kansa, joka kunnioittaa Jumalaa ja kulkee eteenpäin Jumalan siunauksessa.

21.3.2017

Jouko Piho:

Kansallismielisyys kyllä – kansalliskiihko ei

Vaikka olen kristittynä uskovana ja Kristuksen ruumiin eli yleismaailmallisen seurakunnan jäsenenä jokaisen muunmaalaisen Kristuksen oman veli ja yhtä hänen kanssaan, niin olen myös kansallismielinen ja ajan Suomen ja suomalaisten etua. Oikein toimittuna tässä ei ole ristiriitaa.

Olen sen sijaan ylpeää ja toisia halveksuvaa kansalliskiihkoa vastaan, koska sellainen pöyhkeä asenne johtaa vihaan ja sotiin.

Tämän päivän Suomessa on valitettava ja epäoikeudenmukainen käsitteiden sekaannus, kun maltillisia kansallismielisiä ja isänmaallisia ihmisiä haukutaan natseiksi ja rasisteiksi eli heidät mielletään kansalliskiihkoisiksi, vaikka he eivät ole sellaisia.

Terve nationalismi ja patriotismi ovat kansakunnalle hyväksi, mutta kiihkomielisestä nationalismista ei synny mitään hyvää ja kestävää.

Tällä hetkellä Suomessa on vallalla globalistinen kansainvälisyysajattelu, josta ei myöskään seuraa Suomelle ajan mittaan mitään hyvää. Sen sijaan me menetämme itsenäisyyttämme koko ajan yhä enemmän.

Kun Suomessa tulee suuri muutos lähivuosina, niin se merkitsee maltillisten kansallismielisten voittoa. Äärinationalistit eivät ole koskaan saaneet kunnolla jalansijaa Suomessa eivätkä tule saamaan jatkossakaan.

20.3.2017

Jouko Piho:

Vapaamuurareiden maailmanvalta ja Suomi

Vapaamuurarit pyrkivät maailmanvaltaan, jonka he tulevat saamaan yhdessä Antikristuksen kanssa 3½ vuodeksi.

Viimeisen parinsadan vuoden aikana lähes kaikki merkittävät poliitikot ovat olleet ja ovat vapaamuurareita.

Toisen maailmansodan aikana sekä Roosevelt, Churchill, Stalin että Hitler olivat vapaamuurareita.

Hitler tosin vastusti vapaamuurareita ja tapatti heitä, mikä voi tuntua oudolta, jos Hitler oli itsekin vapaamuurari. Selitys on siinä, että Hitler ei vainonnut suinkaan kaikkia vapaamuurareita. Hän teurasti juutalaisia vapaamuurareita, mutta oli hyvissä väleissä Preussin vapaamuurareiden kanssa.

Lisäksi tässä on oleellista se, että Hitlerin osana oli näytellä valeoppositiota, jotta vapaamuurareiden tahtoma Toinen maailmansota saataisiin aikaiseksi.

Ympärysvaltojen vapaamuurarit olivat tässä skenaariossa teesi, Hitler oli olevinaan antiteesi ja tuloksena oli sota, jonka tuhasta nousi synteesi eli Euroopan unioni.

Tänä päivänä sekä Vladimir Putin että Donald Trump ovat vapaamuurareita.

Erityisesti Putinin osana on nyt näytellä valeoppositiota eli olla olevinaan länttä vastaan, jotta saataisiin aikaan Kolmas maailmansota, jonka tuhasta syntyy synteesi eli Maailman unioni, jonka johdossa tulee olemaan Suuri Johtaja, Raamatun ilmoittama Antikristus.

Mikä on sitten Suomen osa?

Suomi tulee ensin irtautumaan Euroopan unionista eikä Suomi liity koskaan Antikristus-Pedon johtamaan diktatuuriseen Maailman unioniin.

Suomessa syntyy aito kristilliskonservatiivinen, isänmaallinen ja kansallismielinen liikehdintä, joka erottaa Suomen kaikista muista maailman maista. Kun muu maailma joutuu pimeyden valtaan, Suomessa loistaa kirkas valo.

19.3.2017

Jouko Piho: 

Kotimajoitusta tarvittaisiin

Olen järjestämässä Profeetallista konferenssia Helsinkiin 26.8.2017. Paikka on vielä haussa.

Konferenssiin on tulossa kaksi vierasta Britanniasta, puhujamies ja musiikista huolehtiva nainen, jotka olisivat kiinnostuneita mahdollisuudesta yöpyä uskovien luona perjantaina ja lauantaina. Sunnuntaiaamuna he palaisivat Britanniaan.

Jos sinulla olisi mahdollisuutta majoittaa vieraitamme, ilmoita asiasta minulle sähköpostitse osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi.

18.3.2017

Jouko Piho:

Kunnon johtaja puuttui ja puuttuu yhä

Ostin tänään Iltalehden Historia-liitteen ”Hitler ja Suomi”, jossa onkin varsin paljon mielenkiintoista luettavaa.

Jyrki Vesikansan juttu ”Kunnon Fuhrer puuttui” kiinnittää huomion siihen, että vaikka Suomessa syntyi 1930-luvulla kolmisenkymmentä erilaista kansallissosialistista puoluetta, yksikään niistä ei menestynyt omaperäistä IKL:ää lukuun ottamatta, joka sai ainoana äärioikeiston puolueena eduskuntapaikkoja, parhaimmillaan 14 ja lopussa eli v. 1938 8 paikkaa ennen v. 1944 tapahtunutta järjestön lopettamista, mikä tapahtui Valvontakomission eli venäläisten vaatimuksesta, koska IKL leimattiin fasistiseksi liikkeeksi.

Myöskään Lapuan liikkeen Vihtori Kosolasta ei ollut lopulta äärioikeiston johtohahmoksi, vaikka sanottiinkin ”Heil Hitler, meil Kosola”.

Miksi näin?  Miksi menestystä ei tullut?

Vesikansa vastaa, että syynä oli riitaisuus, jatkuva lohkeilu ja se, että Suomesta ei löytynyt yhtään karismaattista johtajaa. ”Moni haluaa Johtajaksi, mutta harvalla on siihen kykyä siten kuin oli Adolf Hitlerillä”, kirjoittaa Vesikansa.

Tällä hetkellä Suomessa on sama tilanne kansallismielisten keskuudessa. Pieniä isänmaallisia järjestöjä, puolueita ja puolueeksi haluavia on paljon, mutta kaikki on äärimmäisen pientä, riitaista ja hajanaista eikä missään näy voimakasta ja kansaa yhdistävää karismaattista johtajaa.

Siinä kun Amerikassa on Donald Trump, Hollannissa on Geert Wilders, Unkarissa on Viktor Orbán ja Ranskassa on Marine Le Pen, Suomessa ei ole ketään eikä mitään.

15.3.2017

Jouko Piho:

Geert Wilders: "Hollanti ensin!"

Hollannin Vapauspuolueen johtaja Geert Wilders on sanonut: “Hollanti ensin, ei Bryssel, Afrikka tai turvapaikanhakijat!”

Tämä sama iskulause sopii myös Suomeen: ”Suomi ensin, ei Bryssel, Afrikka tai turvapaikanhakijat.”

Tänään 15.3.2017 pidetään Hollannissa parlamenttivaalit. Wildersin puolue tulee todennäköisesti menestymään, mutta voitto saattaa jäädä hyödyntämättä, koska mikään puolue ei halua samaan hallitukseen Vapauspuolueen kanssa, joten Wildersillä on ilmeisesti edessä vaikuttamisen jatkaminen oppositiosta käsin. Ainoa tie hallitukseen olisi saada äänistä yli puolet, mutta se on näillä näkymin mahdotonta.

Joka tapauksessa tilanne on mielenkiintoinen.

14.3.2017

Jouko Piho:

Suvakkius altistaa tyhmyydelle

Päätoimittaja Markku Huusko kirjoittaa tänään 14.3.2017 Uudessa Suomessa (Kyllä Jussi Halla-ahon voi eristää), että Jussi Halla-aholla on tapana puhua toimittajista tyhminä tai mulkkuina.

Ihmettelen lausumaa kovasti, koska Halla-aho ei tehnyt niin, vaan käytti tuota sanontaa vain analogiana valaistakseen toimittajalle, miksi hän ei voi vastata tämän tekemään asiattomaan kysymykseen.

Näyttää siis siltä, että monien toimittajien, myös Markku Huuskon, luetun ymmärtäminen on luvattoman heikkoa ja tosikkomaista. Kielenkäytön syvempiä merkitysvivahteita ei tajuta ollenkaan.

Samasta syystä Halla-aho sai aikanaan tuomionsa muka uskonrauhan rikkomisesta, kun tuomarit eivät käsittäneet, mitä Halla-aho tarkoitti kirjoituksillaan.

Toimittajia ja tuomareita yhdistää liberaali suvakkius. On sen tähden todettava: välttäkää suvakkiutta, koska se altistaa tyhmyydelle.

11.3.2017

Jouko Piho:

Tulevat järistykset Suomessa

Ranskalainen kirjailija Victor Hugo on sanonut: “Kun kansakunta unohtaa Jumalan, Jumala lähettää maanjäristyksen.”

Tämä maanjäristys voi olla fyysisen maanjäristyksen lisäksi muutakin, esim. poliittinen maanjäristys, kuten vallankumous.

Suomeenkin on tulossa maanjäristys. Joidenkin profetioiden mukaan se on todellinen maanjäristys, mutta sen lisäksi odotan Suomeen uskonnollista ja yhteiskunnallista järistystä, joka muuttaa kaiken Suomessa – parempaan suuntaan, vaikka alussa on suuria vaikeuksia.

10.3.2017

Jouko Piho:

Rotschildien suunnitelma ihmiskunnan orjuuttamiseksi

Luin tänään 10.3.2017 ensimmäistä kertaa Henry Makowin sivulta venäläisestä valkoisen armeijan kenraalista, jonka nimi on kreivi Arthur Cherep-Spirodovich (1858-1926), joka vastusti vapaamuurareita ja Rotschildien maailmanlaajuista rahamonopolia.

Rohkea kreivi julkaisi v. 1926 kirjan nimeltä “The Secret World Government or The Hidden Hand” (Salainen maailmanhallitus tai Kätketty käsi), joka osoitti, että Rotschildit olivat hallinneet pankkien lisäksi myös politiikkaa vuodesta 1800 lähtien sellaisten nukkehallitsijoiden kuin Disraeli, Metternich ja Bismarck kautta.

Sellaiset poliitikot, jotka eivät halua alistua Rotschildien valtaan, tapetaan. On yhä selvempää, että pankkiirien tavoitteena on valkoisen rodun ja kristillisyyden syrjäyttäminen.

Päästäkseen tavoitteisiinsa Rotschildit järjestävät sotia. Kreivin kirjassa on ainakin minulle uutta tietoa se, että Rotschildit saivat aikaan myös Yhdysvaltain sisällissodan 1861-1865 pohjoisvaltioiden ja etelävaltioiden välille, koska he pelkäsivät, että yksi ja yhtenäinen Amerikka olisi heille liian voimakas. Sodan sytykkeenä käytettiin orjakysymystä, jota kiihdytettiin aina sotaan asti.

Cherep-Spirodovichin mukaan Amerikan sisällissodan lietsojina olivat nimenomaan Rotschildien johtamat juutalaiset pankkiirit ja vapamuurarit. Kreivi ei puhu juutalaisista yleensä eikä siis kaikista juutalaisista, vaan niistä, jotka edistävät Rotschildien illuminaattiagendaa. Kreivi vetoaakin kirjassaan oikeamielisiin juutalaisiin, että nämä vastustaisivat pahoja juutalaisia. Samoin kreivi myöntää, että monet ei-juutalaiset ovat myyneet itsensä tämän pahuuden palvelukseen.

Tämä on hyvin tärkeä asia huomata, koska juutalaisjohtoinen raha-ja valtaeliitti, joka kontrolloi suurinta osaa maailman hallituksista, käyttää erittäin ovelasti tunteellista sanaa ”antisemitisti” jokaisesta henkilöstä, joka arvostelee heidän pahoja toimiaan. Sen mukaan minäkin olisin antisemitisti, vaikka minä olen suuri Israelin ystävä. Israelin ja tavallisten juutalaisten rakastaminen onkin erotettava Uutta maailmanjärjestystä ja Antikristuksen tuloa valmistelevista pahoista ja Saatanaa palvovista rahajuutalaisista. Jos tätä eroa ei tehdä, ollaan aikamoisessa sekasotkussa.

Antisemitismi-sanan käyttö onkin vain pankkiirijuutalaisten viekas taktiikka, jotta ihmisten huomio saataisiin suunnatuksi pois siitä, että Rotschildit suunnittelevat yhtä maailmanhallitusta ja maailman diktatuuria. Tässä yhteydessä voisi vielä mainita esimerkkinä sen, että jos minä arvostelen, kuten olen usein tehnyt, esim. Italian mafiaa sen pahoista teoista, niin ei se sitä tarkoita, että minä olisin jotenkin anti-italialainen eli italialaisia vastaan. Ei suinkaan, minä olen vain pahoja mafiaitalialaisia vastaan, mutta muutoin minä rakastan Italiaa ja italialaisia.

Amerikan Sisällissodan aikana presidentti Lincoln alkoi painattaa omia Rotschildeista riippumattomia dollareita. Kun pankkiirit huomasivat, että Yhdysvallat on menossa kohti taloudellista itsenäisyyttä ja riippumattomuutta pankkien lainanannosta, he näkivät ainoaksi ratkaisuksi Lincolnin murhauttamisen. Tekoon löytyi fanaattinen vapaamuurari John Wilkes Booth.

Cherep-Spirodovich tiesi kirjansa julkaisemisen vaarat, kun hän kirjoitti: ”Odotan Kätketyn käden (vapaamuurarit) tuhoavan elämäni, koska olen paljastanut heidän pirulliset tekonsa ja uhkaavat suunnitelmansa. Mutta me emme voi yrittää pelastaa maailmaa ja levätä samalla turvassa. Kristillinen ja rodullinen velvollisuus pakottavat minut julkaisemaan tämän kirjan.”

Pian näiden sanojen kirjoittamisen jälkeen kreivi murhattiin. Hänet löydettiin kaasuputki suussaan, jotta kuolema näyttäisi itsemurhalta. Murhaajat eivät tienneet, että kaasuntulo oli katkaistu. Siitä huolimatta oikeus teki päätöksen, että kyseessä on itsemurha.

Tämä kohtalo on kohdannut jo monia NWO:n vastustajia. Mainitun Lincolnin lisäksi presidentti Kennedy on yksi tunnetuimmista illuminaattien varjohallituksen murhaamista poliitikoista.

Mutta on parempi kuolla totuuden puolesta kuin elää valhetta edistäen.

Lähde: https://www.henrymakow.com/

10.3.2017

Jouko Piho:

Miljoonat ihmiset muuttavat pois Kaliforniasta

Charisma News –uutissivustolla julkaistiin eilen 9.3.2017 Michael Snyderin hätkähdyttävä artikkeli ”16 Reasons People Are Leaving California By the Millions” (16 syytä miksi miljoonat ihmiset muuttavat pois Kaliforniasta).

Viimeisen 10 vuoden aikana on arviolta noin viisi miljoonaa ihmistä eli lähes koko Suomen väkiluku muuttanut pois Kaliforniasta. Ilmiötä sanotaan jo joukkopaoksi.

Snyder on koonnut 16 syytä, miksi ihmiset jättävät kauniin ja ennen niin vauraan ja suurenmoisen Kalifornian. Ohessa on listasta tekemäni lyhennelmä.

1. Suurin syy poismuuttoihin on geologien ennustama suuri maanjäristys, joka tulee varmuudella iskemään jossain vaiheessa Kaliforniaan.

2. Liike-elämällä on mennyt jo 12 vuotta peräkkäin kaikista 50 osavaltiosta kaikkein huonoimmin Kaliforniassa.

3. Kaliforniassa on USAn osavaltioista korkein tuloveroprosentti.

4. Kaliforniassa ollaan suunnittelemassa uutta terveydenhoitojärjestelmää, joka tulisi maksamaan veronmaksajille 40 miljardia dollaria vuodessa.

5. Kalifornian suurkaupunkien liikenne on aina vain huonompaa. USA Today –lehden mukaan Los Angelesissa on pahin liikenne koko maailmassa ja San Francisco on melkein yhtä paha.

6. Köyhyys ja kodittomuus lisääntyvät Kaliforniassa kaiken aikaa.

7. Hallitsematon laiton maahanmuutto tuo mukanaan lisää rikollisuutta. Varsinkin kaikkialla raivoavat huumesodat ovat aiheuttaneet monien perheiden poismuuton Kaliforniasta.

8. Kaliforniassa käräjöidään paljon.

9. Joka vuosi Kaliforniassa on paljon metsäpaloja ja mutavyöryjä. Kalifornian rannikko on sortumassa mereen.

10. Kalifornian asuntojen hinnat ja myös vuokra-asuntojen hinnat ovat nousseet pilviin.

11. Kalifornian infrastruktuuri on hajoamassa.

12. Japanin Fukushiman ydinonnettomuuden jälkivaikutukset tuntuvat edelleen Kalifornian rannikolla.

13. Laittomien huumeiden käyttö on jälleen nousussa. Ensiapuhuoneet ovat täynnä heroiinin yliannostuksen uhreja.

14. Entisen Venäjän puolustusministerin puhemiehen Viktor Baranetzin mukaan Venäjä kylvää Kalifornian rannikon täyteen myyräohjuksia, jotka voidaan tarvittaessa aktivoida.

15. Pohjois-Korean jatkuvasti kehittyvä mannertenvälisten ohjusten uhka on todellinen. Pian Pohjois-Korealla on ohjuksia, joiden kantomatka ulottuu Kaliforniaan asti.

16. Odotettavissa olevan suuren maanjäristyksen lisäksi Kaliforniaa tulee sen jälkeen kohtaamaan valtava tsunami, joka tulee pyyhkäisemään kaikki rannikkokaupungit veden alle.

Lähde: http://www.charismanews.com/opinion/63520-16-reasons-people-are-leaving-california-by-the-millions?utm_source=Charisma%20News%20Daily&utm_medium=email&utm_content=subscriber_id:621205&utm_campaign=CNO%20daily%20-%202017-03-10

10.3.2017

Jouko Piho:

Muammar Gaddafin ennustus islamin voittokulusta Euroopassa ilman aseita

Libyan tapettu diktaattori Muammar Gaddafi sanoi eläessään: ”On olemassa merkkejä, joiden mukaan Allah tulee suomaan voiton islamille Euroopassa ilman miekkaa, ilman tykkejä ja ilman valloitusta. Me emme tarvitse terroristeja. Me emme tarvitse itsemurhapommittajia. Yli 50 miljoonaa Eurooppaan muuttanutta muslimia tulevat muuttamaan Euroopan muslimimaanosaksi muutamassa vuosikymmenessä.”

Gaddafin ennustus on kaiken aikaa toteutumassa, myös Suomessa, koska lännen poliitikot eivät suostu näkemään islamisaation vaaraa. Kun he ehkä joskus heräävät, silloin on liian myöhäistä.

Haluan kuitenkin uskoa, että Suomi ei tule alistumaan islamin vallan alle. Sen varmistamiseksi kaikki islamia mielistelevät ja sen vaaroja vähättelevät suvakkipoliitikot pitäisi saada pois vallasta.

9.3.2017

Jouko Piho:

Geert Wilders

Katsoin juuri äsken TV 1:n Ulkolinjan ohjelman ”Kuka on Geert Wilders?”. Tunnin ohjelma oli aika hyvä ja siinä tuli esille monia eri puolia Wildersin elämästä ja toiminnasta.

Olen jo vuosia tiennyt Wildersistä ja aina silloin tällöin lukenut hänestä lisää tietoa. Tässä ohjelmassa tuli esille onneksi aivan uusiakin asioita, mikä teki siitä kiinnostavan.

Wildersin perusajatus on se, että islam ei sovi Hollantiin ja kaikkialla, mihin islam on levinnyt, on syntynyt ongelmia. Olen tässä asiassa hänen kanssaan samaa mieltä.

Wilders on ajatuksissaan, joita hän levittää mielellään Twitterissä Trumpin tavoin, hyvin jyrkkä ja suorasanainen, mikä on aiheuttanut hänelle jatkuvia uhkauksia. Hän onkin ääri-islamistien tappolistalla nimi numero yksi. Tämän takia Wilders ei ole voinut enää aikoihin elää normaalia elämää, vaan hänen ympärillään kotia myöten on aina useita aseistettuja turvamiehiä.

Olen Wildersin kanssa samoilla linjoilla myös suhtautumisessa Israeliin. Wilders on Israelin ystävä kuten minäkin. Ohjelmassa kävikin ilmi, että Wilders vietti nuoruudessaan kaksi vuotta Israelissa.

Wildersin perustama poliittinen puolue, Vapauspuolue, on tällä hetkellä Hollannin suosituin puolue, joka voi hyvinkin voittaa tässä kuussa pidettävät parlamenttivaalit. Jos niin käy, niin sen jälkeen Wildersille tulee suuri ongelma siitä, että yksikään muu puolue ei halua mennä samaan hallitukseen hänen kanssaan, joten Wildersin pitäisi saada yli 50 %:n kannatus, mikä ei sentään näytä mahdolliselta.

Wildersin paljon kannatusta saanut puolue on siinä suhteessa hyvin erikoinen, että sillä ei ole kuin yksi jäsen eli Geert Wilders itse. Puolueella ei siis ole mitään ruohonjuuritason poliittista toimintaa osastoineen eri puolilla Hollantia. Onhan sekin yksi toimintapa, mutta jatkoa ajatellen ratkaisu vaikuttaa aika erikoiselta.

Wildersissä näyttää olevan aika paljon yksinvaltiaan ajattelua, että muut ovat olemassa vain toteuttamaan hänen ajatuksiaan ja ohjelmaa, jonka hän yksin laatii.

Wilders ei näytä myöskään kestävän kritiikkiä ja hän jättää monesti vilpittömänkin kysyjän vastausta vaille.

Kaiken lisäksi minua uskovana vaivaa Wildersin uskonnottomuus. Wilders sai vanhemmiltaan katolisen kasvatuksen, mutta hän ei sisäistänyt itse uskoa, vaan erosi aikuisena katolisesta kirkosta.

Ohjelmassa ei sitä sanottu, mutta minusta ei ole myöskään hyvä asia, että Wilders, joka on itse naimisissa naisen kanssa, puolustaa homojen "oikeuksia". Hollantihan on maailman homomyönteisin ja vapamielisin maa, joten Wildersin tuki homoille merkitsee todennäköisesti laskelmoitua ajattelua saada ääniä myös heiltä. Kuitenkin monet Wildersin tukijat ovat homovastaisia, joten Wilders joutuu valtaa halutessaan ajamaan kaksilla rattailla.

Joten kyseessä on hyvin erikoinen ja itseään esille tuova poliitikko. Jopa Wildersin valtava valkaistu tukka on tarkoin harkittu, jotta hän erottuisi muista ihmisistä.

Wildersin pääteemana on varoittaa Hollantia ja Eurooppaa islamin vaarasta, ja tässä tärkeimmässä asiassa hän on täysin oikeassa, vaikka suurin osa ihmisistä ei sitä vieläkään ymmärrä.

5.3.2017

Jouko Piho:

Suomalaisten alkoholinkulutus ja henkirikokset vähenevät

Suomalaisten alkoholinkulutus, henkirikosten määrä ja nuorten tekemien pahoinpitelyjen määrä ovat vähentyneet selvästi viimeisen 20 vuoden aikana.

Luin tämän hyvän uutisen tämän päivän (5.3.2017) Helsingin Sanomista. Tommi Nieminen kirjoittaa artikkelissaan, että jos nykysuunta jatkuu, suomalaiset juovat 13 vuoden kuluttua vain vähän väkiviinaa ja tekevät harvoja henkirikoksia.

”Nimenomaan väkevien juomien kulutus on laskenut erityisen nopeasti. Emme ole enää se kossukansa, joka olimme vielä 20 vuotta sitten”, kirjoittaa Nieminen.

Myös henkirikosten määrä on historiallisen alhaisella tasolla. Suomessa on tallessa kuolemansyytilastoja jo vuodesta 1754 lähtien. Niiden mukaan Suomessa tehtiin v. 2015 vähemmän henkirikoksia suhteessa väkilukuun kuin kertaakaan sitten vuoden 1806.

Jos alkoholinkulutus edelleen laskee, kuten näyttää tapahtuvan, myös henkirikosten määrä laskee, koska suurin osa henkirikoksista eli 80 % on alkoholisidonnaisia eli tapauksia, joissa vähintään yksi osapuoli on humalassa. Viinan ja väkivallan suhde on kiistaton. Jos alkoholin humalakäyttöä saadaan vähennetyksi, myös tappamiset vähenevät sen myötä.

Ilahduttavaa on myös se, että varsinkin nuoret juovat yhä vähemmän, mikä näkyy myös nuorten väkivaltarikollisuuden vähentymisenä.

Nieminen lopettaa artikkelinsa toiveikkaasti: ”Suomalaisten henkirikosten historia on raskas kollektiivinen kivireki, joka nyt kevenee, vaikka hitaasti.”

Hitaasti, mutta varmasti. Pääasia on se, että suuntaus on oikea.

Kun tuleva hengellinen herätys pyyhkäisee yli Suomen, juominen ja väkivaltarikokset vähenevät entisestään.

2.3.2017

Jouko Piho:

Sisäpiiriläinen kirjoitti massamaahanmuutosta länteen jo v. 2006

Illuminaatin sisäpiiriläinen, Ranskan juutalainen Jacques Attali kertoi jo v. 2006 ilmestyneessä kirjassaan ”A Brief History of the Future (Tulevaisuuden lyhyt historia), että lähivuosina valtavat kolmannen maailman ihmislaumat tulevat vyörymään länteen.

Attali ei ollut profeetta eikä selvännäkijä. Hänellä oli pääsy eliitin suunnitelmiin. Meidän näkemämme massamaahantunkeutuminen Eurooppaan ja Amerikkaan ei ole siis sattumaa, vaan huolellisesti suunniteltua politiikkaa lännen elämäntavan ja kansallisvaltioiden horjuttamiseksi.

Attali on korkean tason teknokraatti, joka työskentelee Uuden maailmanjärjestyksen toteuttamiseksi.

Attali on ollut entisen Ranskan presidentin Francois Mitterrandin avustaja, Eurekan perustaja, Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankin kanssaperustaja ja sen lisäksi yli 50 kirjan julkaisija.

Attali on mm. kirjoittanut hehkuvan kertomuksen Karl Marxista väittäen, että Marx oli vapaan markkinatalouden kannattaja, joka suosi kapitalismia askeleena kohti hänen kommunistista ihannettaan ja ennusti nykyisen globalisaation eli Uuden maailmanjärjestyksen synnyn.

Attali kirjoittaa, että olemme menossa kohti yksityistämisen aikaa, jolloin suuryhtiöt hallitsevat ja rahanvalta voittaa kansallisvaltiot. Markkinat ovat maailman ainoa laki.

Samaan aikaan maailmassa syntyy myös kaaosta, tuhoisia sotia ja kaiken kattava valvontayhteiskunta kehittyy huippuunsa.

Lähde: https://www.henrymakow.com/attali.html

28.2.2017

Nimimerkin ”Rajoittunut” kirjoitus

Muslimien invaasio

Monet muistavat syksyn 2015. Ruotsin rajan yli marssi Suomen puolelle kymmenin tuhansin asekuntoista islamistia "yllättäen".

Kerrataanpa yksityiskohtia:

- Olivat kulkeneet JO koko Euroopan läpi.
- Massoja oli huollettu koko matkan ajan Euroopan halki, syötetty ja juotettu.
- Ruotsin rautatiet kuljetti joukkojen keskityksen Etelä-Ruotsista Haaparantaan ilmaiseksi.
- Hyökkääjillä ei ollut mitään henkilöpapereita.
- Ruotsin rautatiet oli mobilisoinut operaatioon satoja matkustajavaunuja.
- Koko syksyn Suomen hallitukselta odotettiin toimia invaasion pysäyttämiseksi
rajalle.
- Ely-keskusten oli JO keväällä 2015 käsketty varautua 80 000 "tulijaan". Syksyllä kaikki jokelsi "yllätyksestä".
- Suomen rajavartiolaitos oli ja on täysin halvaantunut, jopa rajan läheisyydessä olleet kertausharjoitusjoukot, jotka harjoittelivat RAJAN SULKEMISTA KRIISITILANTEESSA. He kävivät vain laumana katselemassa sekoilua, mutteivät saaneet puuttua mihinkään.
- Vokki-mafiat alkoivat pyöriä ja kääriä rahaa pikavauhtia.
- Kymmenillä paikkakunnilla katuturvallisuus muuttui ns. "tapahtumarikkaaksi ja jännittäväksi".
- Tätä kirjoitettaessa 28.2.2017 tilanne muuttuu koko ajan huonommaksi kautta koko Suomen.
- Hallinto on ottanut käyttöön "vihapuhe"-termin, jolla yritetään vaientaa poliitikkoja, virkamiehiä ja kansalaisia, joilla on vielä omatunto ja aito huoli isänmaan sekä kansan turvallisuudesta ja kohtalosta.

Sitten tiettyjä johtopäätöksiä:

- Syksyn 2015 tapahtumat olivat kokoluokaltaan samanlainen hyökkäys ja joukkojen keskitys kuin syksyn-talven 1939-40 Puna-armeijan keskitys ja hyökkäys Raatteen tien suunnassa.
- Ruotsin etelä-pohjoinen rautatie vertautuu täysin itärajan takana olevaan Muurmannin rataan. Ei löytynyt hallinnosta isänmaallista päättäjää, joka olisi lähettänyt "kaukokomennuskunnan" kajauttamaan Uumaja-joen sillat poikki.

Ja TÄRKEIN:

- Tapahtumien kulku ei ollut eikä ole sattumaa tai yllätystä.
- Vyöryn eteneminen pysäyttämättä osoittaa pirullisen taitavaa ennakkosuunnittelua, jossa jo vuosia ennen on valmisteltu reitit, varattu satoja junavaunuja, järjestetty ruokahuolto, käskytetty "ehkä" tunnolliset rajavartijat, poliisit ja sotilaat petokselliseen löperöintiin ja toimimattomuuteen. Jopa lahjottu.
- jokaisen, jolla on VÄHÄNKÄÄN protestanttista omaatuntoa ja alkeellinen tumake oikeasta ja väärästä, tulisi paljastaa kaikki tietonsa tapahtumien kulusta, valmistelusta ja henkilöt nimineen petollisten päätösten takaa.

Somalien päästäminen Suomeen 1990-luvulla ja syksyn 2015 tahallinen romahdus tulevat pysymään jokaisen isänmaallisen suomalaisen mielissä traagisina tapahtumina kansamme kohtaloissa. Tapahtumat osoittavat, miten maa voidaan vallata ampumatta laukaustakaan.

Mitä sitten tuleva tuo?

Hallinto ei ole mitään reaalista toimenpidettä tehnyt oman maan ja kansan turvaksi.

Huolestuneiden kansalaisten mielipiteiden vaientaminen "vihapuhe"-syytöksin osoittaa, ettei hallinto välitä kantasuomalaisista, olemme ns. "muuta väestöä".

Tätä kirjoitettaessa on vuoden aikana Espoossakin muslimien määrä lisääntynyt 11%!

Kevään lämpöjen ja kesän tullen alkavat "unelma-vävyt" jälleen riehua uusin voimin.

Vaikka "perusteettomia tulijoita" muka "karkotellaan", tulee uusia laumoja koko ajan lisää maahan.

Hallinto yhdessä petoksellisen median kanssa tulee olemaan suurissa vaikeuksissa pimittäessään "rikkauden realisoitumisen" eli lisääntyvän rikollisuuden ja väkivallan.

Hallinto tulee rahoittamaan salaisesti lisääntyvissä määrin Rasmus, Antifa yms. riehunta-joukkoja, joita tullaan myös käyttämään tavallisten, huolestuneiden kansalaisten vaientamiseen yhdessä viranomaisten laatimien "vihapuhe"-syytteiden kanssa.

Kansakunta tulee täyteen epäluottamusta, kyräilyä ja ne rajat, mitkä kuuluisi olla valtiolla kansan turvaksi, tulevat siirtymään kaduille, tonteille ja ihan henkilökohtaisiksi etäisyyksiksi, joita on pidettävä "toiseutta" kohdattaessa.

Että säilyisi henki ruumiissa.

28.2.2017

Colin Sanders:

DON´T TAKE IT - ÄLÄ OTA SITÄ

Tämä teksti on lyhennelmä amerikkalaisen tohtori Colin Sandersin kolmetuntisesta puheesta otsikolla "Mark of the Beast" (suom. Pedonmerkki), jonka on suomentanut suomalais-syntyinen Australian kansalainen Veli Lavia.

Colin Sanders on tekniikan tohtori, joka on ollut mukana valmistamassa mikrosirua, josta hän on uskoontulonsa jälkeen käynyt julistamassa ympäri maailmaa: "Älkää ottako sitä merkkiä!" Tänä päivänä tämä merkki on valmis jaettavaksi.

Sandersin ura on kulkenut CIA:n (lempinimeltään "Evergreen") ja FBI:n kautta tiedemies-ja insinööriryhmään, joka on suunnitellut erilaisia mikrochipsejä (m-siruja). Ryhmään, jonka pääsuunnittelija Sanders oli, kuului 100 miestä ja kaksi naista. Ryhmä sai tehtäväkseen erään Amerikassa toimivan suuren sairaalan ylilääkäreiden ja heidän avustajiensa kanssa suunnitella sellainen mikrosiru, joka yhdistäisi hermoradat erään nuoren naisen katkenneessa selkärangassa. Koe onnistui, ja he saivat tämän täysin liikuntakyvyttömän naisen alaraajat toimimaan. He tekivät ihmeen, josta mm. Valitut Palat on kirjoittanut pitkän tarinan. Tämä koe maksoi noin 1,5 milj. U.S. dollaria. Tämän kokeen sivutuotteena syntyi sellaisia mikrosiruja, joiden avulla voitiin hallita ihmisen mentaliteettia; sanalla sanoen, ihmisen päätöksiin voitiin vaikuttaa tämän sirun välityksellä! Eräästä ihmisestä saatiin sirulla manipuloiden kuin entisaikain natsisaksalainen yli-ihminen. Hän pursui intoa. Kun ärsykettä vielä hieman lisättiin, oli kaikki ohi. Tällä keinoin ihmisestä voidaan hetkellisesti tehdä kuin raivotautinen ja yhtäkkiä se voidaan myös lopettaa. Mikä hirvittävä sivutuote!

Mikäli ihmisessä on tämä siru, hänet voidaan paikantaa mistä maailmankolkalta tahansa ja nappia painamalla aktivoida hänet! Tämä siru on mikroskooppisen pieni; se on tavallisen ruiskeneulan kärjen kokoinen. Siinä on nyt jo noin 250000 komponenttia sisällä. Tiedemiehet sanovat, että siinä on vielä tilaa vaikka millä mitalla; elektronisesti siihen voidaan satelliitin välityksellä tallentaa lisää ohjelmia. Sirun asennus ihon alle voidaan suorittaa tavallisen verikokeen yhteydessä!

Kun ryhmä oli saanut tämän mullistavan sirun aikaiseksi, tuli lisää tiedonjanoa. Jotta merkki saataisiin kerta-asennuksella pysyvätoimiseksi, tarvitsi se voimalähteen itseensä. Tällöin löydettiin Litium-paristo, joka varaa itseään pelkän lämmönvaihtelun vuoksi. Kun tutkittiin mistä ihmisessä löytyvät ne paikat, joissa lämmönvaihtelut ovat suurimmillaan, havaittiin, että kaksi paikkaa on ylitse muiden: otsassa tukan rajassa ja oikean käden selkämysalueella. (Jouko Pihon lisäys: Ilm. 13:16 ennustaa tämän sanoessaan, että merkki pitää ottaa oikeaan käteen tai otsaan.)

Pelkästään ruumiinlämpötila, joka on noin 98,6- 104 Fahrenheitia, riittää toteuttamaan ihmisessä tämän kaiken; "patteria" ei tarvitse koskaan vaihtaa. Mikään maanpäällinen armeija ei koskaan pystyisi tällaiseen hallintaan; nyt yksi ainoa impulssi synnyttää hirvittävän "armeijan". Kaikki on valmista!

Eräs tehdyistä kokeista on Sandersille itselleen tärkeä: tiedemiehet halusivat kokeilla, minkälaisella ainekoostumuksella tämä mikrosiru voidaan ihon alle laittaa. Sandersilla oli oma ehdotuksensa, mutta lääkärit tyrmäsivät hänen aine-ehdotuksensa. Lääkärit ajoivat Litiumia. Sanders kysyi johtavalta lääkäriltä, olisi laitteen hajoaminen ihon alla vaarallista ihmiselle? Lääkäri vastasi: "Sinähän olet utelias." Rikkoutuessaan se aiheuttaa vakavan tulehduksen ja kivun; jopa paiseita! Jos tämä merkki syystä tai toisesta tuhoutuu, tuo ihminen on tuhottu!

(Ilmestyskirja 16:2 Ja ensimmäinen lähti, ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.)

Tänä päivänä jo ainakin 6000 ihmistä mm. Ruotsissa on ottanut tämän merkin ja heitä seuraillaan kaiken aikaa. Heidän sijaintinsa saadaan tv-ruutuun milloin tahansa. Tekniikka on vastaava, jota liike-elämä käyttää selvittäessään jonkin asiakkaansa tapahtumatietoja; se, mitä tiedostoihin on talletettu, on kaikkien systeemioikeudet omaavien saatavissa ja tiedossa (mm. EDI).

Sanders on ollut mukana 17:ssa kansainvälisessä kokouksessa, missä salainen maailmanhallitus on pitänyt istuntojaan. Itse Henry Kissinger on ollut siellä mukana ja hänen antamansa lausunto on: "me emme pysty millään muulla tavoin tunnistamaan ja hallitsemaan ihmisiä tässä maailmassa kuin tätä kautta! Meidän on tehtävä jotakin tämän asian hyväksi."

Jokainen, joka ottaa tämän merkin, on täysin toisten hallittavissa mielenmuutoksen kautta. Ihminen ei voi silloin olla enää oma itsensä, vaan robottia muistuttava "kyber"-luomus! Komentokeskuksesta annettava impulssi varmasti kahlitsee orjaksi, mutta sillä on myös tuhoava ominaisuus.

Näitä siruja on ruvettu käyttämään mm. floridalaisissa lastenkodeissa; ainakin 17000 lasta on jo merkitty ja heitä valvotaan- lapsia, jotka eivät mitään ymmärrä! He ovat koekaniineja tällaisessa hirvittävässä petoksessa. Sanders itse todistaa, että jo vastasyntyneitä lapsia "rokotetaan"!

Valvonnan suorittamiseen taivaalle ryhmä lähetti 23 satelliittia, joilla peilataan merkin ottaneita. Joka 19.minutti nämä ihmiset astuvat kuvaruutuun! Tämä ei vielä riittänyt, vaan kehitettiin tehokkaampi satelliitti ja niitä on nyt 66 kpl. Nyt ne kattavat koko maailman. Australiassa tämä testattiin lehmillä; ne eivät voi enää eksyä maanviljelijältä. Merkkejä on myös laitettu delfiineihin- tuhansien kilometrien päässä ja syvällä meressä, ne ovat lähellä. Eri puolella maailmaa herättivät ihmetystä oudot valoilmiöt, kuin räjähdykset, taivaalla. Tohtori Sanders kertoo, että leimahdukset syntyivät, kun nämä 23 ensimmäistä satelliittia jouduttiin lasersäteellä tuhoamaan niiden tehokkaampien 66:n tieltä. Sanders tietää tarkalleen mistä puhuu; hän oli pres. Reaganin aikana USA:n armeijan palveluksessa ja nimenomaisessa "Tähtien Sota"-projektissa!

Mikä sai herra Sandersin muuttumaan? Hän oli tavallinen "sunnuntaikristitty", joka koki toimivansa kansansa hyväksi. Eräänä päivänä hänellä todettiin vaikea syöpäsairaus; elinpäiviä annettiin kourallinen. Kun hän oli menossa tuskia helpottavaan leikkaukseen, hänen puolestaan rukoiltiin, ja kuin ihmeen kaupalla hän parantui täydellisesti- käytännössä kuolemaan jo tuomittu mies! Toivuttuaan hän myi 18-makuuhuoneisen luksusasuntonsa kaikkine arvoesineineen (mm. arvokkaat taulunsa), kaikki perheen autot, paitsi yhtä vanhaa farmaria, jolla hän kiersi puhumassa jakaen samalla Jumalan Sanaa Raamattuina. Sanders on puhunut ainakin Kiinassa, Jugoslaviassa, Bulgariassa, Unkarissa ja Tsekkoslovakiassa luennoiden yliopistoissa. Hänen ainoa viestinsä evankeliumin julistamisen lisäksi on koruton lause: "Don´t take it". Älä ota sitä!

Tämän maailman hallituksen suunnitelma on valmis täytäntöön pantavaksi. Sieltä ei puutu enää mitään; voiko se mennä enää kovin kauas? Monet ihmiset ovat kysyneet Sandersilta, mitä tehdä? Hän sanoo ainoastaan: "Don´t take it." Älä ota sitä!

26.2.2017

Jouko Piho:

Kansallismielisen liikkeen ongelmia ja linjanvetoni

En tarkoita termillä ”kansallismielinen liike” jotain yksittäistä liikettä, vaan kaikkia niitä yksilöitä, järjestöjä, yhdistyksiä ja puolueita, jotka ajavat Suomen itsenäisyyttä ja eroa EU:sta.

Tämä liike on pahasti hajallaan, erimielinen eikä liiku tehokkaasti eteenpäin.

Käyn läpi tässä kirjoituksessa suurimpia ongelmia. Sanon myös oman kantani kiistakysymyksissä. Selvyyden vuoksi numeroin eri kohdat.

1. Johtajan puute

Suomen kansallismieliseltä liikkeeltä puuttuu voimakas, uskottava, karismaattinen ja valovoimainen johtaja. Ihmiset kysyvät syystä: ”Missä on Suomen Trump? Missä on Suomen Geert Wilders? Missä on Suomen Marine Le Pen?

Tiedän, että tällainen johtaja tulee aikanaan. Sen on pakko tulla. Kaikki eteenpäin menevät liikkeet tarvitsevat hyvän johtajan.

2. Monet pikku ryhmät

Suomen kansallismielinen kenttä on tunnetusti hajaantunut moniin eri ryhmiin ja useampiin puolueisiin tai sellaiseksi pyrkiviin. Menestystä ei voi tulla, ellei löydy yhtä vahvaa isänmaallista vaihtoehtoa.

Uskon, että sellainen puolue vielä syntyy, jota kaikki kansallismieliset voivat kannattaa ja äänestää.

3. Erimielisyys menettelytavoista

Suomen kansallismielistä kenttää hajottaa näkemyserot menettelytavoista. Lähinnä kyseessä on ikuinen kiista maltillisten ja radikaalien välillä. Ikävimmin tämä jako näkyy tällä hetkellä Suomi ensin –liikkeessä, jossa Mario Argenta edustaa maltillisen toiminnan linjaa ja Marco de Wit ja Panu Huuhtanen haluavat räväkämpää mielenosoitusmeininkiä.

Olen itse sitä mieltä, että molempi parempi eli kaikenlaista toimintaa tarvitaan vähän niin kuin autossa on hyvä olla sekä kaasu että jarru. Toivon, että mainitut miehet löytävät yhteisymmärryksen siitä, miten erilaisilla lahjoilla varustetut henkilöt voivat kuitenkin ponnistella yhteisen tavoitteen hyväksi.

4. Uskonasiat erottavat

Kansallismielisissä on sekä uskovia että ei-uskovia. Itse uskovana voin toimia ei-uskovien kanssa, mutta raja on siinä, jos ei-uskova on kiivas ateisti ja alkaa pilkata uskovia.

5. Homous jakaa

Minä suhtaudun homouteen kielteisesti, mutta voin toimia myös kansallismielisten homojen kanssa, jos he eivät propagoi suuntautumistaan. On myös niitä kansallismielisiä, jotka eivät pidä itse homoutta pahana, muta kylläkin liiallista homopropagandan rummutusta.

6. Kielikysymys raastaa

Joillekin kansallismielisille kysymys ruotsin kielestä on punainen vaate ja he haluavat ehdottoman yksikielistä virallista Suomea. Toiset kansallismieliset suhtautuvat ruotsin kieleen myönteisemmin eivätkä näe sitä asiaa tärkeänä ollenkaan.

Ymmärrän molempia näkökantoja ja toivon, että kielikysymys ei jaa kansallismielistä kenttää, vaan kaikki isänmaalliset ihmiset, olivat he sitten suomalaisia tai suomenruotsalaisia, voisivat puhaltaa yhteiseen hiileen.

7. Nato aiheuttaa eripuraa

Kysymys sotilasliitto Natoon liittymisestä jakaa kansallismielisiä ihmisiä. Olen itse Natoa vastaan, mutta voin olla yhteistyössä Nato-kannattajien kanssa. Tämä asia ei saa mielestäni estää yhteistoimintaa.

8. Israel on kuuma peruna

Kysymys Israelista on yksi vaikeimpia asioita kansallismielisten keskuudessa. On Israelin vastaisia tahoja kuten uusnatsien Kansallinen vastarinta, Odinin soturit ja Magneettimedia ja sitten on Israelin ystäviä, kuten Finnish Defence League, kristillisdemokraatit ja monet perussuomalaiset kuten Timo Soini.

Olen itse Israelin ystävä. Tässä minulla menee ainoa jakolinja, jonka toisella puolella olevienkansallismielisten kanssa en voi olla yhteistyössä. Vaikka Israelin vastustajat voivat olla monissa muissa asioissa samoilla linjoilla kuin minäkin, niin kysymys Israelista on niin tärkeä, että en voi mitenkään olla yhteystyössä avoimesti antisemitististen ryhmien kanssa.  

On ikävää, että kansallismieliset uusnatsit eivät näe kansallismielisen juutalaisuuden eli siionismin täyttä oikeutta omaan valtioon siinä kuin muillakin kansoilla on. Sen sijaan ollaan arabien puolella, vaikka heillä on jo 22 valtiota ja palestiinalaisillakin on oma valtionsa, jonka nimi on Jordania. Mutta kun se ei riitä arabeille, vaan heidän pitää saada Pyhä maakin itselleen tai ainakin osa siitä, vaikka Israelin maa on kiistatta yli 3000 vuotta vanhaa juutalaisten ja israelilaisten historiallista aluetta.

On aivan toinen asia, että on syytä vastustaa kansainvälisten pankkiirien, joista monet ovat juutalaisia, vääriä toimia kansojen saattamiseksi velkaorjuuteen. Heitä minäkin vastustan. Mutta ei maailman raha- ja valtaeliitin vastaisen toiminnan pidä johtaa myös Israelin valtion viholliseksi, koska se on taas ilmentymä aidosta ja oikeutetusta kansallishengestä eli rakkaudesta esi-isien maahan.

Yhteenvetona voin todeta, että voin toimia yhteistyössä hyvin erilaisten kansallismielisten voimien kanssa, vaikka meillä olisi eri näkemyksiä uskosta, homoudesta, kielikysymyksestä tai menettelytavoista.

Mutta en voi toimia Israelin vastaisten ryhmien kanssa. Israelin vihaaminen on Hitlerin tie, joka johtaa tuhoon ja kiroukseen.

Ehdotan tätä linjanvetoa muillekin kansallismielisille. Ehdotan tätä linjausta erikseen nimeltä mainiten Ilja Janitskinin MV-lehdelle, että MV-lehti ei julkaisisi Magneettimedian mainoksia eikä Kansallisen vastarinnan artikkeleita.

Olen myös sitä mieltä, että uusnatsien kanssa ei pitäisi marssia yhdessä 6.12. Jos tällainen rajanveto tehdään, kansallismielisiä on vaikeampi sen jälkeen enää nimittää natseiksi.

26.2.2017

Jouko Piho:

Tieto lisää tuskaa II –seminaari Helsingissä 25.2.2017

Osallistuin toista kertaa järjestettävään Tieto lisää tuskaa II –seminaariin, joka pidettiin 25.2.2017 Helsingissä ravintolan Kaisaniemessä.

Osanottajia oli reippaasti toistasataa. Lyhyitä noin 20 minuutin puheita pitivät FDL:n Jukka Ketonen, Viron entinen ulkoministeri Kristiina Ojuland, Oikea Median päätoimittaja Marko Hamilo, Perussuomalaisten kansanedustaja Veera Ruoho ja MV-lehden tiedotusvastaava Tiina Keskimäki. Jari Leino toimi tilaisuuden juohevana juontajana.

Jukka Ketonen puhui Helsinkiin suunnitellusta suurmoskeijasta, jota on ajamassa 8 pientä järjestöä, mutta moskeijasta pitäisi tulla kaksi kertaa suurempi kuin Helsingin tuomiokirkko.

Rahoittajiksi on kaavailtu Bahrainia, Qataria, Emiraatteja ja Saudi-Arabiaa.

Moskeija lisäisi muka muslimien integraatiota, mutta itse asiassa siinä kävisi päinvastoin. Ketonen viittasikin Päivi Räsäsen sanoihin, että rinnakkaista muslimien yhteiskunnan rakentamista on kartettava viimeiseen asti.

Kristiina Ojuland vertasi EU:ta Neuvostoliittoon, miten EU ei ole enää entisensä, vaan siitä on tulossa sananvapauden rajoituksineen samanlainen kuin entinen Neuvostoliitto. Virossa olivat Ojulandin ystävät varoittaneet häntä ennen tänne tuloa: ”Ole varovainen, mitä puhut Suomessa.”

Ojuland totesi myös, että ennen Viroon kohdistui turvallisuusuhka idästä, nyt turvallisuusuhka tulee enemmänkin pohjoisesta ja lännestä.

Ojuland toi puheessaan esille muutamia iskulauseita, kuten ”Eurooppa kuuluu eurooppalaisille!” ja ”Ei valkoisten kansanmurhaa!”:

Ojuland mainitse Brexitin ja Trumpin ja sanoi, että nyt on suuret odotuksen Hollannin, Ranskan ja Saksan vaalien suhteen.

Ojuland tiesi, että neljä maata eli Puola, Unkari, Tsekki ja Slovakia tulevat julkaisemaan maaliskuussa 2017 yhteisen julistuksen kansallisvaltioiden puolesta, jossa sanotaan EI Brysselin ylivallalle, EI Liittovaltiolle ja EI Eurabialle.

Marko Hamilo sanoi, että historian heiluri on jo käynyt ääripäässä, ja nyt heiluri on menossa toiseen suuntaan, meidän suuntaamme. Me olemme nyt voittajien vaunuissa. Meillä kansallismielisillä on nyt sellainen momentum, mitä ei ole ollut pitkään aikaan.

Hamilo kertoi, miten homobrändäys onnistui pikku hiljaa hivuttamalla, ja nyt islamisaatio etenee samalla pienten askelten taktiikalla. Esimerkiksi luotiin käsite homofobia ja samoin nyt islamofobia. Samoin homoista tehtiin uhreja, ja nyt maahanmuuttajista tehdään uhreja.

Hamilo sanoi, että hän ei usko mielenosoitusten tehoon. Miekkarit eivät nyt toimi, kun pitäisi saada kansan enemmistö puolellemme. Hamilo totesi, että meidän ei tule näyttää hihhuleilta, kun suvakit ovat itse asiassa niitä hörhöjä hihhuleita.

Veera Ruoho puhui turvallisuudesta ja viittasi siihen, miten Ruotsissa vähätellään turvallisuusuhkia mm. siksi, että elinkeinoelämä pelkää, että kukaan ei uskalla investoida Ruotsiin, jos uutiset levottomuuksista leviävät.

Entisenä poliisina Veera Ruoholle ovat naisten ja lasten turvallisuus kärkiteemoja kansanedustajan työssäkin.

Ruoho puhui myös Välimeren salakuljettajien ja ihmiskaupan miljardibisneksistä, joissa meidän ei tulisi olla mitenkään osallisina.

Ruoho toi myös esille sen, että monikaan tänne tulevista miehistä ei ole oikeasti todellista hätää pakeneva pakolainen. Monin töissä oleva maahanmuuttaja on samaa mieltä. Eräs somalitaksi oli sanonut Veera Ruoholle: ”Minua vituttaa se, että 10 somalista vain kaksi tekee töitä, kun 8 somalia vain makailee kotona.”

Ruoho olikin sitä mieltä, että ns. vetovoimatekijöitä pitää vähentää, ettei Suomeen olisi tulijoita.

Veera Ruoho sanoi lopuksi: ”Me emme ole rasisteja. Me emme vain halua Suomeen ihmisiä, jotka eivät hyväksy meidän ihmisoikeuksiamme, vaan uhkaavat meidän turvallisuuttamme.”

Lopuksi Tiina Keskimäki luki Ilja Janitskinin kirjeen, joka sisälsi terävää, mutta aiheellista kritiikkiä vallanpitäjiä ja valtamediaa kohtaan, jota Janitskin kutsuikin valemediaksi.

Muillekin puhujille aplodeerattiin, mutta Ilja Janitskinin osuvat sivallukset saivat aikaan illan runsaslukuisimmat ja äänekkäimmät kättentaputukset.

Lopussa neljä puhujaa, Veera Ruoho, Kristiina Ojuland, Marko Hamilo ja Tiina Keskimäki, olivat vielä panelissa, ja yleisö sai esittää heille kysymyksiä.

Minäkin käytin yhden puheenvuoron ja mainitsin raha- ja valtaeliitin pyrkimyksestä Uuden maailmanjärjestyksen mukaiseen yhteen maailmanhallintoon, mikä on kaiken kaaoksen, myös tämän maahantunkeutumisen takana, koska sen avulla halutaan tuhota kaikki kansallisvaltiot.

Kuvassa panelistit vasemmalta lukien Veera Ruoho, Kristiina Ojuland, Marko Hamilo ja Tiina Keskimäki.

26.2.2017

Jouko Piho:

Kävin tervehtimässä Suomi ensin –telttalaisia

Ennen menoani Tieto lisää tuskaa –seminaariin 25.2.2017 Helsingissä ravintola Kaisaniemessä kävin tervehtimässä Suomi ensin –liikkeen sitkeitä sissejä, jotka ovat olleet jo toista viikkoa Helsingissä, tällä hetkellä Rautatientorilla, vastustamassa laittomien ja Suomesta karkotettavaksi määrättyjen maahantunkeutujien itsepäistä Suomessa pysymistä.

Tapasin samalla muitakin paikalle tulleita seminaariin menijöitä eli MV-lehden tiedotusvastaavan Tiina Keskimäen ja MV-lehden päätoimittajan Ilja Janitskinin vanhemmat, joille tarjosin kyydin tapahtumapaikalle.

Kuvassa ylhäällä vasemmalla Ilja Janitskinin vanhemmat, minä keskellä, takanani Tiina Keskimäki, oikealla Panu Huuhtanen ja mies, jonka nimeä en tiedä.

21.2.2017

Jouko Piho:

Melania Trump johti yleisön Isä meidän -rukoukseen

Presidentti Trump piti lauantaina 18.2.2017 ”Make America Great Again ” –kokouksen Floridan Orlandossa.

Eniten huomiota sai kuitenkin Melania Trump, joka ennen lyhyttä puhetta ja miehensä esittelyä johdatti yleisön selvästi kristilliseen Isä meidän –rukoukseen, jonka jälkeen ihmiset puhkesivat myrskyisiin aplodeihin. Mitään vastaavaa ei ole nähty Amerikassa vuosikymmeniin. Kyseessä oli historiallinen tapahtuma.

Trumpin vastustajat reagoivat odotetusti toisin. Sosiaalinen media täyttyi raivokkaista viesteistä, joissa Melaniaa nimiteltiin mitä törkeimmillä pilkkanimillä.

Isä meidän –rukouksessa pyydetään myös anteeksiantoa Jumalalta. Charisma Newsin toimittaja Michael Snyder kirjoittikin, että amerikkalaisilla on paljon syytä parannuksentekoon, koska ”me olemme tappaneet kymmeniä miljoonia lapsia abortissa ja koska me tuotamme enemmän pornografiaa kuin muu maailma yhteensä ja koska me olemme sysänneet Jumalan pois melkein jokaiselta julkisen elämän alalta”.

Taistelu Amerikan sielusta ja suunnasta jatkuu.

Kuvassa Melania Trump rukouksensa jälkeen.

Lähde:http://www.charismanews.com/politics/opinion/63150-why-melania-trump-leading-the-public-in-the-lord-s-prayer-at-a-rally-in-florida-was-a-historic-event?utm_source=Charisma%20News%20Daily&utm_medium=email&utm_content=subscriber_id:621205&utm_campaign=CNO%20daily%20-%202017-02-21

20.2.2017

Jouko Piho:

Aborttijulkkis kuoli

Helsingin Sanomat kertoi tänään 20.2.2017 Reutersin uutisen, että tunnettu aborttijulkkis ”Jane Roe” kuoli lauantaina 18.2.2017 kotonaan Texasissa sydämen pettämiseen.

Hänen oikea nimensä oli Norma McCorvey, mutta kuuluisassa oikeusjutussa Roe vastaan Wade hän käytti salanimeä ”Jane Roe”.

Tämä v. 1969 alkanut kamppailu alkoi kahden lapsen yksinhuoltajaäidin Norman halusta saada abortti puhtaassa klinikassa, mutta se ei ollut mahdollista Texasin osavaltion lain mukaan, joka kielsi abortit tapauksissa, joissa raskaus ei uhannut naisen henkeä.

McCorvey vetosi lopulta siihen, että hänen raskautensa oli saanut alkunsa raiskauksen seurauksena. Kun sekään ei auttanut, McCorvey haastoi Texasin oikeuteen.

Oikeusprosessi kesti kauan, kunnes USAn Korkein oikeus antoi v. 1973 äänin 7-2 päätöksensä, jonka mukaan Texasin abortin kieltävä lainsäädäntö on perustuslain vastainen. Tämä ratkaisu oli ennakkotapaus, joka vauhditti Yhdysvaltojen aborttilainsäädäntöä sallivampaan suuntaan.

Myöhemmin McCorvey tunnusti 1980-luvulla, että hän oli valehdellut raiskauksesta vain saadakseen abortin ja nopeuttaakseen oikeuskäsittelyä.

Sittemmin McCorvey on katunut osuuttaan abortin hyväksyvän lainsäädännön kehityksessä. McCorvey sanoi 2010-luvun alussa kuvatussa abortinvastaisessa televisiomainoksessa: ”Abortti on vuoden 1973 jälkeen tappanut yli 50 miljoonaa viatonta vauvaa Yhdysvalloissa. Abortin henkiset arvet vaikuttavat lukemattomien raskautensa keskeyttäneiden äitien, isien ja perheiden elämään."

Kuvassa "Jane Roy", joka sanoi taistelevansa koko loppuelämänsä hänen nimeään kantavaa aborttilakia vastaan. Nyt taistelu on loppunut. Rauha hänen muistolleen.

Meidän elossa olevien on jatkettava kamppailua syntymättömien lasten holokaustin lopettamiseksi, koska he eivät voi itse puolustaa oikeuttaan syntyä ja elää.

17.2.2017

Jouko Piho:

Stalinin tytär

Sain juuri äsken luetuksi Rosemary Sullivanin v. 2016 julkaistun kirjan ”Stalinin tytär”, joka on dramaattinen kertomus Svetlana Allilujeva Stalinin, Kremlin prinsessan, traagisesta elämästä tyranni-isän varjossa ja yrityksistä riuhtaista itsensä vapauteen, mikä ei lopulta koskaan onnistunut, vaan isän pitkä varjo seurasi häntä kaikkialle läpi elämän. Svetlana ei voinut oikein koskaan olla oma itsensä. Hän oli ihmisten mielissä aina ensisijaisesti Stalinin tytär.

Vuonna 1926 syntynyt Svetlana Allilujeva vältti isänsä Josef Stalinin käynnistämät vainot, mutta itsemurhaan päätyneen äitinsä ohella hän menetti lähes jokaisen rakastamansa henkilön. Isän armottomat puhdistukset tekivät selvän sedistä, tädeistä ja Siperiaan karkotetusta rakastajasta.

Päästäkseen Kremlin ikeestä hän kohahdutti maailmaa ja loikkasi 41-vuotiaana Intian kautta Yhdysvaltoihin maaliskuussa 1967 jättäen kaksi lastaan, 21-vuotiaan Josifin ja 15-vuotiaan Katjan Neuvostoliittoon.

Yhdysvalloissa hän avioitui useita kertoja, mutta yksikään suhde ei kestänyt.

Levottomalla Svetlanalla oli myös pakonomainen tarve muuttaa kaiken aikaa paikasta toiseen, lännessä ainakin 30 kertaa. Asuttuaan välillä Englannissa Svetlana palasi lopulta jopa Neuvostoliittoon v. 1984, mutta sekin ratkaisu osoittautui pettymykseksi, sillä Svetlanan aikuisiksi kasvaneet lapset eivät enää välittäneet heidät kerran hylänneestä äidistä.

Svetlanan onneksi Mihail Gorbatshov oli v. 1985 valittu Neuvostoliiton johtoon, sillä kun Svetlana tajusi haluavansa palata takaisin Yhdysvaltoihin, lähtölupa heltisi helposti ja Svetlana palasi Amerikkaan v. 1986.

Svetlana oli henkilönä ihastuttava, älykäs ja ystävällinen, mutta hän oli myös äkkipikainen, vaativa ja vahvatahtoinen.

Suojattua elämää viettäneellä Svetlanalla oli valtavia vaikeuksia sopeutua niin orjuuttavaan neuvostojärjestelmään kuin amerikkalaiseen yhteiskuntaankin. Esimerkiksi raha oli hänelle tuntematon käsite.Kun hän Amerikkaan lähdettyään ansaitsi omaisuuden muistelmillaan ”Kaksikymmentä kirjettä ystävälle”, hän jakoi rahaa surutta hyväntekeväisyyteen.

Hän pysyi tarkkasilmäisenä elämänsä lopulle saakka. Kun Vladimir Putin nousi Venäjällä valtaan, vallan vivahteet tajunnut Stalinin tytär huomasi heti vaaran merkit. ”Venäjä liukuu kovaa vauhtia kohti mennyttä”, hän varoitti vuonna 1999.

Viimeiset pari vuosikymmentä Svetlana asui vähävaraisena Yhdysvalloissa ja joutui tulemaan toimeen muiden tuella.

Svetlana kuoli v. 2011 85-vuotiaana Wisconsinin maaseudulla Yhdysvalloissa Lana Petersin nimellä yksin ja pennittömänä.

592-sivuinen teos on myös runsaasti kuvitettu. Jännittävä ja runsaasti tietoa antava kirja on ehdottomasti lukemisen arvoinen.

17.2.2017

Jouko Piho:

Aito avioliitto -kansalaisaloite hylättiin

Eduskunta on päättänyt hylätä Aito avioliitto -kansalaisaloitteen. Asiasta äänestettiin tänään 17.2.2016 täysistunnossa äänin 120–48.

Tästä ei hyvää seuraa.

Uskon kuitenkin, että jossain vaiheessa homoliittolaki kumotaan, vaikka Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö twiittasikin, että eduskunta on vahvistanut tasa-arvoisen avioliiton 100 % varmaksi tästä eteenpäin iäksi. Uskon muutokseen, koska suunta on menossa kohti arvokonservatismia ja koska Suomeen tulee hengellinen herätys. Suomessa tullaan tulevaisuudessa säätämään vanhurskaita lakeja.

Tämänpäiväinen päätös oli kulttuurimarksilaisten arvoliberaalien viimeinen voitto.

16.2.2017

Anne Niittysen tekemät kuvat

Anne Niittynen lähetti minulle kaksi tekemäänsä kuvaa EU-käärmeestä  ja EU-demonista, jotka haluavat tuhota Suomen. Ohessa kuvat.

15.2.2017

Simo Kahri:

Simo Kahrin vetoomus rukoukseen Aito Avioliitto –kansalaisaloitteen puolesta

Hei Ystävät,

Ehkä olettekin kuulleet, että avioliittolakiasia etenee eduskunnan äänestykseen. Se oli ihan kunnon vääntö lakivaliokunnassa ja siinä näkyi rukousten merkitys. Viimeisen tiedon mukaan asia käsitellään eduskunnassa jo torstaina ja perjantaina tällä viikolla ja perjantaina asiasta äänestetään. Nyt ei siis ole mitään tekosyytä olla rukoilematta tosissaan ja paastoamatta. Tämän kyseisen rukouskirjeen saa myös vapaasti jakaa eteenpäin.

Tällaista oli eilen: Tänään rukoillessa aito avioliitto -lakialoitteen puolesta lakivaliokunnan kokoontumisen aikana näin näyn. Oli vanhanaikainen vaaka, jossa oli toisessa kipossa kaikenlaisia elikoita laidasta laitaan mm. koala karhu. Se kippo edusti huonoa ja sitten oli toinen kippo, joka oli hyvä, mutta en ensin nähnyt, mitä siinä oli. Aluksi kippo oli kallellaan huonoon suuntaan, mutta sitten se alkoi kallistua hyvään suuntaan. Sitten näin, kuinka Jeesus kulki lakivaliokunnassa tai eduskunnassa tämän vaa’an kanssa näyttäen ikään kuin miten on asianlaita. Sitten näin, että hyvässä kipossa oli puhdasta kultaa. Huomattavaa oli, että vaaka kallistui rukousten kautta.

Jatketaan siis. Rukous ja paasto on aseemme, että avioliittoasia maassamme menee vanhurskaaseen voittoon. "Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen, mieheksi ja naiseksi Hän loi heidät ja sanoi, olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa ja tehkää se itsellenne alamaiseksi." "Sentähden mies luopukoon isästään ja äidistään ja liittyköön vaimoonsa ja nämä kaksi tulevat yhdeksi lihaksi. Minkä Jumala on yhdistänyt sitä älköön ihmiset erottako."

Tässä myös rhema-sanoja, joita on tullut rukousten tueksi:

1.Moos.1:26-28 Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen. Mieheksi ja naiseksi hän loi heidät ja antoi käskyn olla hedelmällinen, lisääntyä ja tehdä maa alamaiseksi. Tämä ei ole mahdollista, kuin miehen ja naisen avioliitossa.

1.Moos.2:20-25 Jumala loi naisen miehelle sopivaksi avuksi ja sanoi: mies luopukoon isästään ja äidistään ja liittyköön vaimoonsa ja nämä kaksi tulevat yhdeksi lihaksi. Mies ei voi olla miehelle sopiva apu, eikä nainen naiselle. Nainen tarvitsee miestä ja mies naista. Vain mies ja nainen voivat tulla yhdeksi lihaksi ja miehessä ja naisessa yhdessä näemme Jumalan kuvan.

Sananl.21:1 Kuningasten ja myös päättäjien sydämet ovat Jahven, Iankaikkisen Jumalan käsissä ja Hän kääntää ne niinkuin joet minne tahtoo. Tässä astuu myös rukoukset kuvioon. Jos päättäjiemme mielet ja sydämet on saatu sotkettua homoideologialla, sillä eivät he aina ole tätä mieltä olleet, niin heidän sydämensä ja mielensä voi myös muuttua. Rukoillaan, että Jeesus ilmestyy heille ja ottaa puhutteluun. Siellä on varmasti myös kiikun kaakun päättäjiä. Rukoillaan, että Jeesus kääntää heidän sydämensä ja mielensä oikeaan suuntaan!

Ps.27:12-14 Jukka Putkoselta. On kyse valheen vallasta ja väkivaltaisesta hengestä, joka on noussut totuutta vastaan. Emme saa menettää toivoamme, vaan uskomme, että saamme nähdä Jumalan hyvyyden elävien maassa. Tämä on mahdollista silloin, kun Jumalan tahto tapahtuu myös avioliitto asiassa. muuten tällä osa-alueella Suomessa ei näy Jumalan hyvyys. Odotamme, että saamme nähdä Jumalan liikkuvan pyhiensä hyväksi!

1.Tim.2:1-6 Rukous päättäjien puolesta on tärkeää, että saisimme elää rauhallista ja hiljaista elämää  Jumalisuudessa ja kunniassa. Tämä on mahdollista silloin, kun lakimme ovat Jumalan sanan mukaisia. Tärkeää on myös rukoilla pelastusta päättäjille. Kun he pelastuvat, niin saamme varmasti elää hyvää elämää täällä.

Matt.17:19-21 ja Hepr.11:32-34

On aika yhdistää uskomme rukouksessa avioliittoasian puolesta. Jos meillä on uskoa edes sinapinsiemenen verran, niin tämä vuori siirtyy. Se vain siirtyy. Rukous ja paasto on aseenamme sekä epäuskoa, että pimeyden henkivaltoja vastaan. Epäuskosta on myös syytä tehdä parannus ja pääsemme osalliseksi Jeesuksen Kristuksen uskosta. Heprealaiskirje sanoo, että uskon kautta nämä kukistivat valtakuntia, ajoivat pakoon vihollisjoukot jne. yhdistetään uskomme rukouksessa avioliittoasian puolesta, niin vihollisen valtakunta kukistuu tässäkin asiassa ja vihollisjoukot pakenevat Jeesuksen nimessä! Halleluja!

Muistetaan myös Jeesuksen sanat: Matt.18:19-20 Jos sovimme mistä asiasta tahansa(Jumalan tahdon mukaan), niin taivaallinen Isä tekee sen, sillä missä kaksi tai kolme on koolla Jeesuksen nimessä, niin siellä Jeesus on heidän keskellään.

Ei muuta kuin rukoukseen ja paastoon siis yhteisenä rintamana. Saamme voiton Jeesuksen nimessä!

14.2.2017

Nykysuomi – asiallinen verkkolehti

Oletko jo tutustunut Nykysuomeen? Jos et, niin tässä on linkki: http://www.nykysuomi.com/ .

Itsellenikin viime vuonna aloittanut verkkolehti on uusi, mutta 13.2.2017 mediassa julkaistiin ensimmäinen kirjoitukseni, johon linkki on tässä: http://www.nykysuomi.com/…/jouko-piho-ihmissalakuljetuksel…/ .

Nykysuomi vaikuttaa asialliselta ja tyylikkäältä. Toivon vaihtoehtomedialle menestystä.

14.2.2017

Jouko Piho:

Ihmissalakuljetuksella rikastuu

Helsingin Sanomissa oli 13.2.2017 Annamari Sipilän kirjoittama asiallinen artikkeli ihmissalakuljetuksesta. Yleensä Hesari puolustelee maahanmuuttoa, joten oli rohkaiseva yllätys, että tässä kirjoituksessa ”Terroristi ansaitsee toisten hädällä” tuodaan esille myös maahanmuuton kielteisiä puolia.

Artikkeli alkaa toteamuksella, että Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän islamistiterroristit eivät toimi vain aatteen ajamina, vaan he hankkivat rahaa toimintansa pyörittämiseen rikollisin keinoin. Rahan lähteinä ovat esim. huumekauppa, rahanpesu, sieppaukset ja merirosvous.

Tällä hetkellä paras bisnes on ihmissalakuljetus, jossa kysyntä ylittää moninkertaisesti tarjonnan. Pohjois-Afrikassa riittää loputtomasti väkeä, joka haluaa Eurooppaan hinnalla millä hyvänsä.

Sipilä on käyttänyt asiantuntijana terrorismin rahoitusta tutkinutta italialaista Loretta Napoleonia, jonka tietojen mukaan Libyasta Italiaan pääsy maksaa 4000 dollaria tai lento Turkista Tukholmaan maksaa 10 000 dollaria.

Valtaosa eli 90 % Välimeren yli yrittävistä tulee Libyasta, Egyptistä tulee 7 % ja Turkista 2 %. Läheskään kaikki asiakkaat eivät pääse perille. Välimereen hukkui viime vuonna lähes 5000 siirtolaista. Tässä Sipilä käyttää sanaa ”siirtolainen”. Minusta se on väärä sana, kun kyseessä on laiton maahantunkeutuja.

Loretta Napoleonilla on tilanteesta selvä käsitys: ”Jos olisin Pohjoismaista, panisin rajanne kiinni. Italialla ei ole rahaa eikä halua tukkia siirtolaisvirtaa.”

Napoleonin mukaan asiaan pitäisi suhtautua paitsi humanitaarisena ongelmana myös turvallisuusongelmana. Tulijoiden sekaan voi soluttautua esimerkiksi terroristeja. Napoleon sanookin suoraan: ”Rajojen avaaminen on väärin. Ei voi ajatella, että kaikki avoimuus on hyväksi. Täytyy löytyä tasapaino." Napoleonin mukaan paras keino olisikin auttaa ihmisiä Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä.

Olen samaa mieltä. Suomenkin hallitus unohtaa turvallisuusnäkökohdat ja katsoo vain humanitaariseen hätään näkemättä sitäkään, että joukossa on hyvin paljon vain parempaa elintasoa ilmaiseksi Euroopan sosiaaliturvasta hakevia henkilöitä, joilla ei ole mitään hätää kotimaassaan. Olisi ehdottomasti parempi auttaa oikeita pakolaisia lähempänä kotimaitaan ja oman kulttuurinsa parissa.

Presidenttiehdokas Pekka Haavisto ei tiennyt, mitä Välimeren venepakolaisille pitäisi tehdä, mitä minä ihmettelen suuresti. Ainoa vaihtoehto ei ole ottaa kaikki Eurooppaan änkeävät ihmiset vastaan ikään kuin Euroopan mailla itsellään ei olisi asiaan mitään sananvaltaa. Toinen vaihtoehto on palauttaa merellä tavatut kumiveneläiset takaisin lähtömaihinsa ja antaa siten selvä signaali, että Eurooppaan ei voi tulla kuka tahansa, joka haluaa tänne tulla.

Euroopan maiden hallitusten tulisi suojella omia kansalaisiaan. Nyt sitä ei tapahdu. Harjoitettu politiikka on vastuutonta ja skandaalimaisen typerää.

10.2.2017

Jouko Piho:

Ulkolinja: Sharialakia Tanskassa

Eilen 9.2.2017 TV1:n Ulkolinja-ohjelmassa näytettiin, miten Tanskassa sovelletaan ankaraa sharialakia, vaikka imaamit kieltävät niin tapahtuvan. Muslimijohtajat väittävät kehottavansa muslimeja sulautumaan tanskalaiseen yhteiskuntaan, mutta moskeijoissa opetetaan päinvastaista eli Tanskan epäuskoisten yhteiskuntaan ei pidä integroitua, vaan muslimien pitää pysyä kafiireista erossa ja noudattaa omia tapojaan ja lakejaan, joiden mukaan esim. naisiin kohdistuva väkivalta ja moniavioisuus ovat hyväksyttäviä.

Ohjelman voi katsoa uudestaan Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/1-3869235?autoplay=true .

Ohjelman perusteella puhe muslimien kotoutumisesta on monien kohdalla täyttä silmänlumetta, koska sharialakia noudattavat muslimit eivät halua eivätkä he saa kotoutua sen maan tapoihin ja lakeihin, jossa he asuvat. Sen sijaan joillakin imaameilla on selvä näky siitä, että jatkuvasti lisääntyvän muslimiväestön avulla Eurooppa voitetaan lopulta kokonaan islamille.

Kyseessä on salakavala sota Euroopan arvoja ja lakeja vastaan. Tässä on kaikkein hulluinta se, että Europan poliittiset päättäjät ja monet tavalliset ihmisetkin ovat erittäin avuliaita oman maanosansa ja maansa tuhoamisessa.

10.2.2017

Kansalainen – konservatiivinen ja kansallismielinen uutissivusto

Kansalainen on syksyllä 2015 toimintansa aloittanut konservatiivinen ja kansallismielinen uutissivusto verkossa.

Minäkin olen alkanut kirjoittaa siellä. Jos ei muutoin löydy, niin ylhäällä oikealla olevaan hakukohtaan voi laittaa nimeni, niin kirjoitukseni tulevat esille.

Tässä sivuston osoite: https://www.kansalainen.fi/ .

10.2.2017

Jouko Piho:

Onko Trump uusi Hitler?

Amerikassa monet liberaalit vertaavat presidentti Trumpia natsi-Saksan Adolf Hitleriin.

The Independent Journal Review päätti kysyä natsihallituksen aikana Saksassa eläneeltä Inga Andrewsilta, miten hän koki asian.

Inga Andrews sanoi, että hän näkee kyllä historian toistavan itseään, mutta ei niin, että Trump seuraisi Hitlerin jalanjäljissä, vaan niin, että yliopistojen antifasistit seuraavat Hitlerin jalanjälissä.

Andrews sanoi: ”Maamme tapahtumat puistattavat minua. Trump ei ole kuin Hitler. Se että johtaja haluaa järjestystä, ei tarkoita, että hän on diktaattori. Mikä muistuttaa minua enemmän Hitleristä ei ole Trump, vaan professoreiden johdolla tapahtuva sananvapauden tukahduttaminen yliopistoissa. Näin Hitlerkin aloitti: hän aloitti nuorten aivopesun ja vinoutuneen koulutuksen. Sitä samaa tapahtuu maassamme tänään: yliopistojen opiskelijat omaksuvat heille pakkosyötetyn propagandan aivan samalla tavalla kuin 1930-luvun saksalaiset nuoret.”

Lähde: http://www.charismanews.com/politics/issues/62911-woman-who-grew-up-in-nazi-germany-sees-history-repeating?utm_source=Charisma%20News%20Daily&utm_medium=email&utm_content=subscriber_id:621205&utm_campaign=CNO%20daily%20-%202017-02-10

Jouko Pihon kommentti:

Olen samaa mieltä. Niin sanotut fasistit eivät ole fasisteja, vaan liberaalit antifasistit ovat fasisteja.

8.2.2017

Jouko Piho:

Varojen jäädytys – tuleva viimeinen pankkikriisi ennen Uuden maailmanjärjestyksen yhtä maailmanvaluuttaa

Ihmiskuntaa on kohtaava suuri ja lopullinen talouskriisi lähiaikoina. Kriisiä ei voi välttää, koska se on tahallisesti järjestetty maailman mahtavimpien pankkiirien toimesta.

Kun suuri jäädytys (big freeze) alkaa, kaikki maailman pankit ja pankkiautomaatit sulkeutuvat eikä kukaan voi nostaa käteistä rahaa tai tehdä tilisiirtoja. Tarkoituksena on jäädyttää kaiken kaikkiaan 326 biljoona dollaria (326 trillion dollars).

Muutaman päivän kuluttua ilmoitetaan, että maailma on siirtynyt uuteen maailmanvaluuttaan ja Uuteen maailmanjärjestykseen. Dollaria ja muita valuuttoja ei enää ole.

Tämä ei ole tieteistarinaa eikä salaliittoteorioita. Tämä on vakavaa todellisuutta.

Näin kertoo CIAn taloudellisten uhkien analyytikko Jim Rickards, joka on myös Pentagonin ja Valkoisen talon neuvonantaja.

Rickardsin tietojen mukaan tässä maailman suurimmassa tahallisessa pankkikriisissä tulee olemaan mukana 189 pankkialan huippujohtajaa, joilla kaikilla on sama päämäärä: he pyrkivät Yhteen maailmanjärjestykseen, yhteen maailmanverotukseen ja yhteen maailmanvaluuttaan (One World Order, One World Taxation, and One World Money). Mukana ovat esim. IMF:n, BIS:n, CFR:n, Bilderbergin ja eri valtioiden keskuspankkien (kuten USAn Fed, Britannia, Saksa, Kiina, Japani, Meksiko ja EU:n EKP) johtohenkilöt.

Ja he tulevat onnistumaan yrityksessään. Presidentti Trump ei voi tehdä mitään muuta kuin suostua rahaeliitin tahtoon.

Tulevassa pankkikriisissä eli varojen tahallisessa jäädytyksessä miljoonat ihmiset tulevat menettämään kaikki rahansa. Ainoa, joka voittaa, on eliitti, jolla on tämän jälkeen kontrolli kaikkeen.

Maailman poliittinen näyttämö alkaa olla valmis Antikristus-Pedon ilmestymiselle.

Lähde videona: https://pro.agorafinancial.com/AWN_icenine_0117/LAWNT229/?h=true

Lähde videon kirjoitettuna transkriptiona: https://pro.agorafinancial.com/AWN_icenine_0117/LAWNT229/Full?h=true

8.2.2017

Jouko Piho:

Kaksoiskansalaisuus pois

Olen kaksoiskansalaisuudesta sitä mieltä, että koko sekaannusta aiheuttava systeemi on lakkautettava.

Raamattukin sanoo, että ihminen ei voi palvella kahta herraa.

Lojaalisuus- ja turvallisuuskysymysten takia on parempi ja selkeämpää, että jokaisella on vain yhden maan kansalaisuus. Jos haluaa uuden kansalaisuuden, entisestä on luovuttava.

7.2.2017

Näin venäläiset voisivat ottaa haltuunsa Pohjois-Suomen

Ohessa on res. majuri Raimo Hynysen arvio siitä, miten venäläiset voisivat ottaa Pohjois-Suomen haltuunsa.

Raimo Hynynen:

Joku lienee lukenut Jouko Pihon sivuilta Juha Saaren ja Juha Gabelin profetiat koskien tämän vuoden helmikuuta kuinka venäläiset tulisivat Norjaan ja heti perään Suomeen. Saarella oli päivämäärä 17.2.2017. Yleensä epäilen sellaisia profetioita joissa on tarkka päivämäärä. Yksi sellainen oli viipurilaisen naisen profetia, että ahdistuksen aika tulee 21.11.2016. No ei ollut erikoista.

Koska Juha Saarella oli tuo 17.2,2017 niin päätin kirjoittaa yhden esimerkin, kuinka venäläiset tulisivat yllättäen, joskaan en usko heidän tulevan 17.2.2017. Se kuitenkin tiedetään nykyisin, että venäläiset eivät paljoa mainosta etukäteen, kun he tulisivat jonnekin. Muistattakoon vaikka Georgia 2008 ja Krim 2014. Alla nopeasti eli 2,5 tunnissa tekemäni malli venäläisten tulosta päälaelle ja käsivarteen. Saa kommentoida ja lainata jos joku tahtoo. Paljon paremman saisi jos käyttäisi aikaa, mutta kun se on rajallinen luonnonvara.

Suomen päälaki ja käsivarsi ovat erittäin tärkeitä ajatellen venäläisten sotatoimia. Miksi, koska venäläiset olisivat sodassa pakotettuja ottamaan Pohjois-Norjan, jotta heidän sukellusveneensä pääsisivät Atlantille. Kannattaa laskea, kuinka paljon löydätte lentokenttiä Lofoottien – Narvik – Kirkkoniemi väliltä. Nato käyttää näitä kenttiä venäläisten sukellusveneitten havainnointiin. Kylmän sodan aikana Naton ja myös Norjan ensimmäinen todellinen puolustuslinja kulki Suomen käsivarren lounaispuolella.

Iltalehdessä on ollut kartta 16.1.2017, jossa on näytetty venäläisten sukellusveneitten sulkulinja: http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701162200054170_uu.shtml. Venäläiskenraali tietoisesti hämää kartassa, sillä Venäjä voisi ensin ottaa päälaen ja käsivarren. Tältä alueelta se uhkaisi sekä Pohjois-Suomea että Pohjois-Norjaa jollei jo saman tien yrittäisi ottaa sitä.
Venäläiset tavoite olisi todennäköisesti ensimmäisessä vaiheessa ottaa Suomen päälaki ja käsivarsi.

Ensin olisi sotaharjoitus jossa on esim. 4 prikaatia. Yksi prikaati on voitu vaikka parin kk kuluessa hiljaisesti tuoda Petsamo – Nikkeli alueelle. Ainakin kaksi prikaatia voitaisiin tuoda näkyvästi junakuljetuksin viime vuonna (2016) perustetuista uusista liikkuvista kolmesta divisioonasta.

Oletetaan, että Suomeen hyökätään 4 prikaatin voimin. Maailman tilanteesta riippuu hyökätäänkö pohjoisinta reittiä Norjan kautta Neideniin ja siitä Näätämöön Suomen puolelle. Jos olisi tiukka tilanne niin Norjan kautta tulisi yksi prikaati. Toinen prikaati voisi jatkaa Norjan puolella länteen niin pitkälle kuin pääsee. Jos pääsisi Varanginvuonon länsipäähän niin siitä tulisi Nuorgamiin. Nuorgamista Utsjoelle ja edelleen joen itäreunaa eli Suomen länsirajaa pitkin etelään Angeliin asti. Tosin myös idästä tullessa tavoite olisi ottaa Suomen länsiraja päälaen alueella. Tilanne ratkaisee kuinka päälaki otettaisiin.

Inarinjärven kaakkoiskulmaan tullaan Nikkelistä vanhaa Jäämerentietä pitkin ja siitä Ivaloon. Toinen varma reitti on tulla Raja-Jooseppiin ja siitä länteen. Sieltä tultaessa joukot voidaan laittaa menemään Ruohovaarasta länteen nelostielle. Tällöin Jäämerentietä pitkin tulevat joukot ja Raja-Joosepista tulevat eivät sumppuudu yhdelle tieuralle. Mikäli Norjan kautta ei koukata Näätämöön niin talvella Jäämerentietä tulevista joukoista osa voi siirtyä Inarinjärveä pitkin sen pohjoispuolelle. Jäämerentietä tulisi ainakin kaksi prikaatia. Talvella toinen prikaati Inarinjärven pohjoispuolelle ja päälaen ottaminen.

Päävoimat eli kaksi prikaatia etenisi Inarista Pokkaan. Jos päälaen alueella olisi kaksi prikaatia niin Raja-Joosepista tulleesta yhdestä (tai kahdesta) prikaatista yksi pataljoona ottaisi Vuotson tasan ja siitä vielä etelään Sodankylän suuntaan kaksi komppaniaa varmistamaan sen suunnan. Olettaisin että Sodankylään ei hyökättäisi tässä vaiheessa. Pokan jälkeen yksi prikaati lähtisi Kittilän suuntaan. Siitä ehkä 2 komppaniaa Sodankylän suuntaan Tepsan tasalle. Kittilästä etelään Kaukoseen kaksi komppania varmistamaan sen risteysalueen. Prikaatin tavoite olisi ottaa Kolarin tasa ja siitä pohjoiseen esim. Katkasuvannon tasalle. Pokasta lounaaseen n. 60 km on Siekunvaara. Siitä lähtee tie luoteeseen ja sitä pitkin yhden prikaatin päävoimat Enontekiön suuntaan. Prikaati ottaisi käsivarren Norjan rajalle asti. Mikäli iso kahakka maailmalla jo olisi menossa ja olisi tultu Norjan rajasta yli niin saman tien Norjan rajasta kohti Altaa ja Skibotnia niin pitkälle kuin pääsee hyviin puolustusasemiin.

Maailman tilanteeseen liittyen Kolarin Muonion suunnassa oleva prikaati voisi vielä yrittää päästä jopa Vittangin tasalle Ruotsiin. Tosin sitten pitäisi alkaa tuoda päälaelta yhtä prikaatia varmistamaan etelän suunta etteivät suomalaiset lähde hölmöilemään ja tekemää hyökkäyksiä etelästä päin. Tätä prikaatia voitaisiin myös käyttää Pohjois-Norjan ottamiseen. Toisaalta siinä vaiheessa Murmanskista alkaisi tulla uutta voimaa.

Arvioin, että päälaki ja käsivarsi olisi erittäin varmasti otettavissa neljällä prikaatilla ilman että mennään Sodankylään. Kun hyökkäys lähtee yllättäen pe - la välisenä yönä niin yhdistettynä maahanlaskuilla risteysalueitten kauttakulun turvaamiseksi joukot olisivat länsirajalla su iltana ja länsiraja olisi otettu Kolarista pohjoiseen.

Inarista Pokkaan menevä tie on kriittinen koska kahden prikaatin pitäisi mennä sen läpi. Jos Norjan aluetta käytettäisiin, niin silloin kannattaa mennä Karigasniemestä Kautokeinoon ja sieltä Suomen puolelle yhden prikaatin voimin. Tällöin olisi vain yksi prikaati Inari – Pokka tiellä. Tämä valtaisi Kolari – Muonio alueen kuten tekisi silloinkin jos kaksi prikaatia tulisi Inari – Pokka väliä.

Sellainen huomio, että kun etelätasa olisi Kolarista etelään n. 5 km ja siitä Kurtakko – Kaukonen – Tepsa – Vuotso, niin suomalaisilla olisi käytössä vain 6 tietä josta hyökätä pohjoiseen. Niistä 5 Länsi-Lapissa ja vain Vuotso 4 tiellä. Painopiste siis olisi Länsi-Lapissa sekä venäläisillä että suomalaisilla. Variaatioita löytyy lukematon määrä mutta esitetyllä mallilla voitaisiin lähteä liikkeelle.

Rovaniemen ja siitä etelään olevan alueen haltuunotto täytyy pohtia erikseen. Päälaki ja käsivarsi joka tapauksessa kannattaisi ottaa heti. Tulisiko samalla Sallasta ainakin yksi prikaati kohti Rovaniemeä riippuu tilanteesta. Yksi vaihtoehto päälaen ja käsivarren haltuunoton jälkeen olisi, että venäläiset pyytävät kauttakulkuoikeutta pohjoiseen Kolariin. Junaradat olisivat tärkeimmät. Karjalan radan ja Kostamuksesta Kontiomäelle johtavan radan käyttöä pyydettäisiin. Varmuuden vuoksi pyydettäisiin myös Savon radan kauttakulkuoikeus. Tuskin länsi pommittaisi enää Savon rataa. Iisalmesta vielä yhteys Ylivieskaan pääradalle ja siitä Ouluun. Näin Kontiomäen ratapihan tuhoaminen ei estäisi junaliikennettä Ouluun.

Venäläiset ottaisivat Suomen päälaen ja käsivarren nykyisin aikaisemmassa vaiheessa kuin kylmän sodan aikana. Silloin oli selvää, että Suomi ei erityisemmin olisi vastustanut venäläisten menoa Lapin läpi. Olisivat jopa odottaneet saavansa Suomelta tukea.

Näin kenraali Paavo Junttila ilmaisi kirjeessään sen jälkeen kun venäläiset ehdottivat hänelle 1972, että he vastaisivat sodan/kriisin aikana Oulu - Kajaani - Kuhmo linjan pohjoispuolisen alueen puolustamisesta. Junttilan kirje seuraavassa linkissä:
https://www.rul.fi/…/5301/original/Junttila1972_arvioita.pdf .

Res. majuri Raimo Hynynen. Kuva liittyy 7.2.2017 julkaistuun kirjoitukseen.
Presidentti Trump natsina liberaalien propagandassa. Kuva liittyy 10.2.2017 julkaistuun kirjoitukseen.
Anne Niittysen kuva: EU-käärme yrittää niellä Suomen.
Kirjan kansikuva liittyy 17.2.2017 julkaistuun kirja-arvioon.
Jane Roy eli Norma McCorvey. Kuva liittyy 20.2.2017 julkaistuun artikkeliin.
Melania Trump. Kuva liittyy 21.2.2017 julkaistuun kirjoitukseen.
Tieto lisää tuskaa II -seminaarin panelistit. Kuva liittyy 26.2.2017 julkaistuun kirjoitukseen.
Anne Niittysen kuva EU-demonista, joka haluaa tuhota Suomen.
Suomi ensin -teltalla 25.2.2017 Helsingissä. Kuva liittyy 26.2.2017 julkaistuun kirjoitukseen-
Jacques Attali. Kuva liittyy 2.3.2017 julkaistuun kirjoitukseen.
Geert Wilders. Kuva liittyy 9.3.2017 julkaistuun kirjoitukseen.
Kreivi Arthur Cherep-Spirodovich. Kuva liittyy 10.3.2017 julkaistuun kirjoitukseen.
Kirjan kansikuva liittyy 29.4.2017 julkaistuun kirja-arvioon.
Nadija Savtshenko, helikopterilentäjä ja ukrainalainen kansanedustaja. Kuva liittyy 16.5.2017 julkaistuun kirjoitukseen.
Presidentti Svinhufvud. Kuva liittyy 29.5.2017 julkaistuun kirjoitukseen.
Panu Rajalan Eino Leino -kirjan kansikuva, joka liittyy 4.6.2017 julkaistuun kirja-arvioon.
Mertiörannan juhannuskonferenssi v. 2017. Kuva liittyy 23.6.2017 julkaistuun raporttiin.
Keuruun juhannuskonferenssi v. 2017. Kuva liittyy 24.6.2017 julkaistuun kirjoitukseen.
Kirjan kansikuva liittyy 11.7.2017 julkaistuun kirja-arvioon.

VALO POHJOISESTA 27.06.2017 14:14

Ei sillä ole väliä kuka johtaa. Sillä on väliä miten johtaa. Kaikki tulee muuttumaan. Minä se olen. Rakastakaa toisianne!

Jouko Piho 27.06.2017 12:37

Perussuomalaisten hajoamista koskeva profetia toteutuikin niin päin, että se jäljelle jäänyt porukka on se radikaali joukko.

Jouko Piho 24.06.2017 20:19

Vastaan Mikamille, että ei tarkoita.

Sakari Sormunen 27.06.2017 12:22

Juuri näin Jouko Piho. Jos alkaa kaikkien poliitikkojen yksityiselämää miettiä, ei jäljelle jää ainoatakaan " oikeaa puoluetta, " johon voisi liittyä.

MikaM 24.06.2017 11:52

Halla-aho on asiakysymyksissä pätevä.Tarkoittaako kuitenkin sitä, että liittymällä puolueeseen, hyväksyy toimet mitä hän on tehnyt yksityiselämässään, oikeinko?

Sakari Sormunen 27.06.2017 04:00

Filosofian tohtori Jussi Halla-aho on lähes ainoa johtava poliitikko, joka USKALTAA sanoa jotain kriittistä turvaturismista ja islamisaatiosta.

Isäinmaan ystävä 24.06.2017 15:42

Ei niitä asioita tarvitse hyväsyä, joita Halla-Aho on tehnyt itse elämässään. Puolueeseen liittyminen on eri asia ja vapaaehtoista.

Vesa 22.06.2017 05:15

Jumalan käsi. Kun Soini nimitteli eräitä takiaispuolueiksi, niin nyt joutui niitäkin pienemmäksi.

Sakari Sormunen 27.06.2017 12:28

Perussuomalaisten hajoamista koskeva profetia on siinä väärässä, että uusi käpykaarti ei suinkaan ole eduskunnan radikaalein, vaan hyvinkin liberaali.

Sakari Sormunen 27.06.2017 04:03

Soini valitsi ihan itse takiaispuolueen, koska ulkoministerin paikka ja 2 vuoden palkka oli kaikkea muuta tärkeämpää. Täydellistä itsekkyyttä.

maalaismummo 20.06.2017 18:41

Rehellisin puolue Suomessa on tällä hetkellä Perussuomalaiset. Heidän puolesta kannattaa rukoilla, että he menestyisivät ja saisivat voiton ensi vaaleissa.

Sakari Sormunen 27.06.2017 09:37

Juuri näin MAALAISMUMMO. Nimenomaan kannattaa rukoilla Jussi Halla-ahon Perussuomalaisten puolesta. Loikanneet soinilaiset ovat oman etunsa tavoittelijoita.

Nimessäni 04.06.2017 06:25

Tukholman profetia 1984 selitetty. Kyseessä raamatun täyttymyksen kuvaus.
Venäjän sotilas kuvaa syntien määrää.
https://www.facebook.com/groups/906511232766734

Cat 23.02.2017 16:38

Profeettoja tulee ja menee, mutta kuka on leijona?

Jouko Piho 23.02.2017 15:25

Debora oli oikea profeetta, mutta Noadja oli väärä profeetta. Vanhassa testamentissa on siis mainittu ainakin viisi oikeaa naisprofeettaa.

Sini S 23.02.2017 14:24

Tuom. 4:4 "Israelissa oli siihen aikaan tuomarina naisprofeetta Debora, Lappidotin vaimo."
Neh. 6:14 mainitaan naisprofeetta Noadja.

Jouko Piho 23.02.2017 13:39

Raamatussa on mainittu seuraavat naisprofeetat: Mirjam, Hulda, Hanna ja Jesajan vaimo.

Pyhällä hengellä täyttynyt 23.02.2017 13:28

Profeetta ei ole koskaan nainen ja miepuolinenkin profeetta pitää olla yhden naisen mies ei useaan kertaan naimisissa ollut.totuus on Jumalan sanassa.

idaa 21.02.2017 05:30

Profetoimisemmekin on vajavaista, sanotaan UT:ssa. Trump USA:n presidenttinä oli ainakin oikea profetia. Ja varmaan moni muukin..

Mika 17.02.2017 17:27

Suomalaiset kaivavat nyt verta nenästään osin ymmärtämättömyyttään ja sitten on uhmaakin. Mitä nopeammin tulee rangaistus, sen parempi, loppuu mielettömyys.

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia