Ajankohtaista 8

5.2.2017

Jouko Piho:

Trump oli illuminaattipankkiirien valinta – vai oliko?

Uusi maailmanjärjestys pyrkii yhteen maailmanhallintoon ja yhteen uuteen valuuttaan, jonka takia nykyistä supervaltaa USAta on heikennettävä ja Amerikan dollari on tuhottava reservivaluuttana.

Miten siihen päästäisiin? Miten Yhdysvallat saataisiin vararikkoon?

Helposti. Valitaan tehtävään kova tyyppi, joka on itse käynyt läpi neljä konkurssia ja pyydetään häntä tekemään sama temppu Amerikan valtiolle.

Siis Donald Trump.

Luin juuri äsken artikkeleita, joiden mukaan näin on suunniteltu. Kuka on suunnitellut?

Globalistinen Uutta maailmanjärjestystä ajava raha- ja valtaeliitti. Amerikka ja nykyinen talous- ja rahajärjestelmä pitää ajaa hallitusti alas, jotta sen tilalle voidaan rakentaa Uusi maailmanjärjestys.

En tiedä, onko näin. Toisaalta Trump on vaikuttanut aidolta NWO:n vastustajalta. Näiden väitteiden mukaan Trump olisikin NWO:n asiamies.

Elämme merkillisiä aikoja. Mikään ei ole sitä miltä näyttää.

5.2.2017

Jouko Piho:

Pirun bunkkereiden pommittamista

Viime yönä tuli mieleeni, että epäkohdista puhuminen ja kirjoittaminen on kuin lopullista hyökkäystä edeltävää tykistövalmistelua tai pirun bunkkereiden pommittamista.

Tässä henkisessä informaatiosodassa kynä on miekkaa vahvempi.

Valheella on suuri voima, mutta totuus on vielä väkevämpi. Meidän on jatkettava totuuden sanomista, vaikka siitä onkin tehty rikos. Totuus tulee kuitenkin voittamaan lopulta.

Paitsi henkisestä aatteiden taistelusta tässä on kyse myös hengellisestä taistelusta pimeyden pahoja henkivaltoja ja itse Saatanaa vastaan. Siksi me tarvitsemme aseiksemme myös uskoa, rukousta, Jumalan Sanaa ja Pyhän Hengen apua.

Olisi hyvä, jos myös kansallismieliset ateistit voisivat tunnustaa, että Suomen perimmäinen apu ei tule idästä eikä lännestä eikä Suomen armeijalta vaan Jumalalta, joka on meidän linnamme. Tai jos he eivät voi sitä uskoa, niin pidättyvät ainakin pilkkaamasta niitä, jotka uskovat. Olemmehan me kuitenkin näissä poliittisissa asioissa samalla puolella rintamaa.

Joten mennään eteenpäin rohkeasti ja paljastetaan vääryyden tiet ja teot. Suomen maanpetturihallitukset ovat jo pitkään ottaneet ohjeensa ulkomailta, illuminaateilta, vapaamuurareilta, pankeilta, raha- ja valtaeliiltiltä sekä Bilderbergin Uutta maailmanjärjestystä ajavilta globalisteilta, joiden selvänä päämääränä on tuhota kansallisvaltiot, perinteiset arvot ja kristinusko, jotta niiden tilalle voidaan luoda yksi maailmanhallinto, liberaalit (kaikki käy) arvot ja uusi Antikristusta palvova uskonto.

Tähän Suomelle vahingolliseen politiikkaan on tultava muutos.

Ja se tulee.

3.2.2017

Jouko Piho:

Trumpin puhe Kansallisella rukousaamiaisella

Presidentti Trump puhui torstaiaamuna 2.2.2017 Washingtonin Hilton-hotellissa pidetyllä presidentti Eisenhowerin aloittamalla perinteisellä Kansallisella rukousaamiaisella voimakkaasti uskonnonvapauden puolesta. ”Olemme nähneet, miten ISISin tappajat vainoavat ja murhaavat rauhaa rakastavia muslimeja, olemme nähneet uhkauksia juutalaisten tuhoamiseksi ja olemme nähneet, miten ISIS katkoo kristittyjen päitä Lähi-idässä. Koko maailmalla on velvollisuus pysäyttää kristittyjen kansanmurha Lähi-idässä”, sanoi Trump.

Poliittisten kannanottojen jälkeen Trump puhui rukouksen, hengellisyyden ja Jumalan merkityksestä.

Trump kiitti amerikkalaisia heidän rukouksistaan, jotka ovat kantaneet ja innoittaneet häntä.

Trump sanoi, että on viisi usein hänelle sanottua sanaa, jotka eivät lakkaa koskettamasta hänen sydäntään. Ne ovat ”I am praying for you” (Minä rukoilen jatkuvasti Teidän puolestanne).

Trump jatkoi: ”Aineellinen menestys ei määrittele elämämme laatua vaan hengellinen menestys. Voin kertoa tämän teille henkilönä, jolla on ollut aineellista menestystä.”

”Monet hyvin rikkaat ihmiset ovat hyvin, hyvin onnettomia ja epätoivoisia ihmisiä, kun taas monet vähemmän varakkaat ovat perheineen usein onnellisimpia ja siten menestyneitä ihmisiä”, totesi Trump.

Trump iloitsi siitä, että Lippuvalassa (The Peldge fo Allegiance) on maininta ”one nation under God” (Jumalan alainen kansakunta). Trump sanoi, että viittaus Jumalaan on tärkeä asia, koska ”sitä me olemme ja sitä me tulemme aina olemaan ja sitä meidän kansamme haluaa”.

”Jumala tulee aina antamaan meille voimaa ja lohdutusta”, oli Trumpin sanoma runsaslukuiselle amerikkalaisten ja ulkomaisten poliitikkojen ja arvohenkilöiden kuulijakunnalle.

1.2.2017

Jouko Piho:

Heiluriliikettä

Elämä ja politiikka ovat heiluriliikettä. Kun heiluri on aikansa mennyt yhteen äärisuuntaan, se kääntyy vääjäämättä takaisin toiseen suuntaan.

Näin on käymässä kaikkialla maailmassa ja myös Suomessa. 1960-luvulta alkanut vasemmistolaistuminen, ateismi, arvoliberalismi ja globalismi ovat tulleet ääripisteeseensä, ja jo jonkin aikaa on alkanut paluu oikeistolaisiin, uskonnollisiin, arvokonservatiivisiin ja kansallismielisiin arvoihin.

Heilurin liike kohti nationalismia on siis vasta alkanut, joten toistaiseksi esim. Suomessa valta on edelleen tiukasti Uuden maailmanjärjestyksen bilderbergiläistä ja kulttuurimarxilaista politiikkaa ajavalla eliitillä eli Suomen kaikilla eduskuntapuolueilla, valtamedialla ja oikeuslaitoksella.

Mutta muutos on alkamassa. Trumpin voitto USAn presidentinvaaleissa on rohkaiseva esimerkki myös meille, että iso suunnanmuutos on mahdollinen.

Toki voiton jälkeenkin poliittinen kulttuurisota jatkuu, kuten näemme jo Amerikassa, jossa hävinnyt osapuoli ei tunnusta Trumpin laillista asemaa presidenttinä, vaan juonittelee kaikin valheen keinoin häntä vastaan saadakseen Trumpin pois Valkoisesta talosta.

Tässä on kyse suurista asioista. Tässä on kyse hyvän ja pahan välisestä taistelusta.

Uskon ja tiedän, että Suomi tulee olemaan tässä kamppailussa hyvän puolella NWO:n saatanallisia voimia vastaan. Suomi tulee olemaan Pohjolan valo aikamme pimeässä yössä.

1.2.2017

Jouko Piho:

Oikea media

Uusi kansallismielinen ja konservatiivinen vaihtoehdomedia on alkanut ilmestyä 30.1.2017 alkaen netissä. Median nimi on Oikea media ja se löytyy osoitteesta: http://beta.oikeamedia.com/.

Tämä on hyvä uutinen, koska valtamedian arvoliberaalisti vinoutuneelle ja asenteelliselle uutisvälitykselle on tarpeellista saada uskottava ja korkeatasoinen vaihtoehto.

Päätoimittajana on Marko Hamilo ja myös Joonas Konstig on kuvioissa mukana.

Käy tutustumassa.

Toivotan onnea ja menestystä uudelle medialle!

30.1.2017

Jouko Piho:

Turpeesta Suomen rikkaus

Tämän päivän (30.1.2017) Ilta-Sanomissa oli koko sivun mainos ”Suomessa asuu maailman hölmöin kansa”.

Hölmöys johtuu mainoksen maksajan Turveinfo.fi:n mukaan siitä, että ”Pohjolassa asuu kansa, joka lakkauttaa polikilinikoita, supistaa koulutusta ja velkaantuu korviaan myöten ostaakseen kallista energiaa ulkomailta, vaikka jalkojen alla on miljardiomaisuus”.

Miljardiomaisuus tarkoittaa Suomen tuhansia soita, joilla on valtavasti turvetta, jota voi arvoltaan verrata öljyesiintymiin. Turpeen etu on vielä se, että sitä syntyy koko ajan lisää.

Mainoksen mukaan Suomen turvevaranto on jopa kaksi kertaa arvokkaampi kuin tunnetut öljyvarannot Pohjanmerellä. ”Se tekisi meistä rikkaampia kuin norjalaisista. Se tekisi meistä energiaomavaraisia”, kertoo Turveinfo.

Tällä hetkellä turvetuotannon käytössä on vain alle 1 % kansallisrikkaudestamme. Suomalaiset ostavat ulkomailta polttoaineita ja ottavat koko ajan lisävelkaa, vaikka me elämme kultakasan päällä, kultakasan, jota ei käytetä hyväksi.

Onko tämä viisasta?

Mainos kehottaakin lopuksi: ”Sinulla on oikeus vaatia järkeä Suomen talouteen; turpeella nousee kansantalous, työllisyys ja Suomi suosta.”

En ole energia-asiantuntija, mutta minusta tuo kuulostaa kokeilemisen arvoiselta idealta.

30.1.2017 

Sattuvasti sanottu

Lainaan pätkää ulkoministeri Timo Soinin kirjoituksesta: "Maailma on ihmeellinen. Ateistinen Neuvostoliitto ei saanut vainoamaansa kristinuskoa tapettua vaan kuoli itse. Tappamatta se jää Tuomas Enbuskeltakin."

Näin on. Odotan päivää, kun Tuomas Enbuske tulee uskoon.

29.1.2017

Jouko Piho:

Arkkipiispa kiittelee homomusikaalia

Homomusikaali Tom of Finland sai kantaesityksensä Turussa 28.1.2017.

Voin käsittää sen, että viihdemaailman edustajat kiittävät Tom of Finland -homomusikaalia, mutta sitä en ymmärrä, että arkkipiispa Kari Mäkinen kiittelee Iltalehden tietojen mukaan musikaalia suvaitsevamman yhteiskunnan rakentajaksi. Vai kuuluuko arkkipiispakin enemmän viihdemaailmaan?

Luterilainen kirkko on kaikonnut kauas Raamatun opeista ja periaatteista. Kirkosta on tullut luopiokirkko, niin, suoraan sanoen porttokirkko, joka huoraten mukailee tämän maailman liberaaleja mielipiteitä, joiden mukaan kaikki on sallittua.

On valitettavaa, että Suomen luterilaisen kirkon johdossa on tällainen kulttuurimarxistinen mädättäjä ja kirkon tuhoaja. Ei ole mikään ihme, että monet kristityt eivät jaksa olla enää jäseninä tällaisessa huorakirkossa.

26.1.2017

Jouko Piho:

Uskonnollis-kansallismielisiä tilaisuuksia

Mieleeni on tullut ajatus, että voisi alkaa pitää uskonnollis-kansallismielisiä tilaisuuksia eri puolilla Suomea, koska olen sitä mieltä, että Suomi tarvitsee kaksoisherätyksen, sekä hengellisen että kansallisen herätyksen.  

Olisitko kiinnostunut tulemaan mukaan sellaisen tapahtuman suunnitteluun? Entä toteutukseen esim. puhujana tai musiikissa tai jossain muussa tehtävässä? Tai osallistuisitko tällaiseen kokoukseen mukanaolijana?

Koska kansallismielisissäkin on monenlaista ajattelua eri asioissa, niin näiden tilaisuuksien ohjelma olisi selvästi uskonasioille myönteinen eikä ateistinen. Kokoontumisissa tultaisiin esim. laulamaan isänmaallisia virsiä kuten ”Sun kätes Herra voimakkaan” ja ”Siunaa ja varjele meitä, Korkein, kädelläs”. Tilaisuuksissa olisi myös rukouksia kuten Trumpin virkaanastujaisissa.

Toinen tärkeä asia on se, että suunnittelussa ja toteutuksessa ei voi olla mukana antisemitistisiä Israelin vastaisia henkilöitä. En voi myöskään ajatella avoimesti homoseksuaalista henkilöä puhujaksi.

Voi olla parempi, että annetaan 9.4.2017 pidettävien kuntavaalien mennä ensin ohi, mutta sen jälkeen voisi ensimmäinen tilaisuus olla vaikka sunnuntaina 23.4.2017 Helsingissä, Turussa tai Tampereella jossakin sopivassa kokoussalissa. Sen jälkeen jatkettaisiin sen mukaan, miten yhdessä sovitaan.

Tässä ei ole kysymys uuden järjestön tai puolueen perustamisesta. Kyse on epävirallisesta käytännön yhteistoiminnasta, johon eri järjestöt, puolueet ja yksityishenkilöt voisivat osallistua mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi tilaisuudessa olisi jossain kohtaa pöytiä, joilla voi pitää esillä omaa materiaalia, sekä ilmaisaineistoa että vaikka myytäviä kirjoja tms.

Jokainen tulisi tilaisuuteen omalla kustannuksellaan, mutta vastuunkantajat hoitaisivat yhdessä kokousalin vuokran ja mahdolliset muut menot.

Tilaisuus myös videoitaisiin, jotta nekin, joilla ei ole mahdollisuutta tulla mukaan paikan päälle, voisivat seurata kokouksen antia.

Tällaisten isänmaallisten tilaisuuksien tarkoituksena olisi kohottaa kansallismielistä henkeä ja ajattelua ja rohkaista samanmielisiä jatkamaan taistelua itsenäisen Suomen puolesta. Pyrkimyksenä olisi myös saada ihmisiä muuttamaan mieltään globalistisesta arvoliberalismista kansallismieliseen arvokonservatiivisuuteen, jossa usko isiemme Jumalaan on yksi tärkeä kulmakivi.

Jos olet kiinnostunut esille tuomistani asioista ja haluaisit olla mukana suunnittelemassa tällaisia kansallismielisiä tilaisuuksia, ota minuun yhteyttä ja lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi .

25.1.2017

Jouko Piho:

Millainen kansallismielinen sinä olet?

Kansallismielisiä eli Suomen etua ja itsenäisyyttä ajavia henkilöitä on monenlaisia ja heillä voi olla muissa kuin Suomen itsenäisyyteen liittyvissä asioissa kovinkin eriäviä näkemyksiä, jopa siinä määrin, että yhteistyö voi olla vaikeaa tai mahdotonta.

Kansallismielisissä on uskovia ja ateisteja, Israelin ystäviä ja Israelia vastustavia, EU:n kannattajia ja EU:n vastustajia, Naton kannattajia ja Naton vastustajia, Venäjä-mielisiä ja Venäjän vastustajia, USA-mielisiä ja USAn vastustajia, maahanmuuttokriittisiä ja maahanmuuton kannattajia, oman valuutan ja oman keskuspankin eli talousdemokratian kannattajia ja nykyisen rahajärjestelmän kannattajia.

Millainen kansallismielinen sinä olet?

Minä olen uskova Israelin ystävä, euroa ja EU:ta vastustava ja niistä eroa haluava talousdemokraatti, joka haluaa oman valuutan ja oman keskuspankin, joka laskee liikkeelle oman rahan. En halua Suomen liittyvän Natoon, vaan puolueettomalla Suomella tulee olla oma vahva puolustus. Haluan suhtautua asiallisesti sekä Venäjään että Amerikkaan. Sekä Putinin että Trumpin kanssa on tultava toimeen.

Olen myös maahanmuuttokriittinen ja näen, että liian paljon maahanmuutosta on asiatonta maahantunkeutumista, josta on monia haittoja Suomen yhteiskunnalle, varsinkin naisille. Maahanmuuttokriittisyyteni kohdistuu erityisesti islamiin, ja onkin ilmeisesti niin, että kukaan kansallismielinen ei kannata nykyisenkaltaista islamin invaasiota Suomeen.

Vaikka olen Israelin ystävä eli siten kansallismielinen siionisti, että juutalaisillekin kuuluu oma kotivaltio, olen samalla pahoja illuminaattien vapaamuurarirahajuutalaisia vastaan, jotka eivät ole oikeita juutalaisia, vaan Saatanan synagogan juutalaisia, jotka ajavat Uuden maailmanjärjestyksen mukaista globalistista ja antikristillistä yhtä maailmanhallitusta, mikä kyllä toteutuukin aikanaan, koska Raamattu on sen ennustanut, mutta jossa Suomen ei tule olla mukana.

Minun kannaltani on hankalinta tulla niiden kanssa toimeen, jotka ovat kovin kristinuskoa ja Israelia vastaan. Sellaisessa asenteessa ei tule olemaan siunausta. On myös sekaannusta aiheuttavaa, että Israelin vastustajat kutsuvat pahoja juutalaisia siionisteiksi. Minun mielestäni sanan siionisti voisi varata merkitsemään oikeutettua juutalaisten kansallismielisyyttä eikä sitä tulisi käyttää tässä toisessa kielteisessä merkityksessä ollenkaan.

Kuten näkyy, kansallismielisiä voivat erottaa aika monet mielipiteet, joten isänmaallisten ihmisten yhdistäminen yhdeksi merkittäväksi poliittiseksi voimaksi on erittäin haastava tehtävä eikä sellaista ole tällä hetkellä näköpiirissä. Kun eri käsityksiin lisätään sitten vielä muut vaikeuttavat tekijät, kuten johtajien väliset riidat ja kateudet sekä ennen kaikkea suomalaisten hitaus innostua mistään uudesta ja siten uusiin puolueisiin kohdistuva epäluulo, ovat kansallismielisen liikkeen ja puolueen menestysmahdollisuudet Suomessa tällä hetkellä melko epävarmoja, vaikka kannatusta kansan parissa onkin ilmeisen paljon.

Olenkin tullut siihen tulokseen, että tässä tilanteessa eivät tavalliset konstit auta, vaan nyt tarvitaan ihme. Minun maailmankatsomukseni mukaisesti ainoa toimiva ihme on hengellinen herätys, joka saisi sitten aikaan myös kansallisen herätyksen ja yksimielisyyden.

Uskon ja tiedän, että tällainen kaksoisherätys tulee: Suomi herää sekä hengellisesti että kansallisesti vapauteen ja itsenäisyyteen.

24.1.2017

Jouko Piho:

Trumpin ja vasemmiston välinen sota on vasta alkanut

Vuoden 2016 presidentinvaalikamppailu on ohi ja Donald Trump on Yhdysvaltain 45. presidentti.

Mutta sota Trumpin ja vasemmistolaisten demokraattien välillä on vasta alkanut.

Tätä mieltä on David Horowitz, joka tuntee sekä demokraatit että republikaanit perinpohjin, koska hän on ollut mukana molemmissa puolueissa.

Horowitz oli 1960-luvulla radikaali äärivasemmistolainen ja yksi Uuden Vasemmiston (New Left) perustajia, koska hänen vanhempansa olivat kommunisteja.

Mutta 1970-luvulla Horowitz näki, miten vasemmisto itse asiassa tuhosi Amerikkaa ja vahingoitti niitä ihmisiä, joita se väitti auttavansa.

Silloin Horowitz jätti vasemmiston ja alkoi varoittaa Amerikkaa sitä uhkaavasta vaarasta.

Tänään David Horowitz on yksi Amerikan voimakkaimmista konservatiivisista puolustajista ja mielipidejohtajista, joka on kirjoittanut monia New York Timesin bestsellereitä kuten ”Unholy Alliance: Radical islam and the American Left (Epäpyhä allianssi: Radikaali Islam ja Amerikan vasemmisto).

Nyt Horowitz on kirjoittanut uuden kirjan nimeltä Big Agenda: President Trump´s Plan to Save America (Iso agenda: presidentti Trumpin suunnitelma pelastaa Amerikka).

Kirjassa on 100 päivän ensisuunnitelma liberaalien voittamiseksi ja Amerikan politiikan muuttamiseksi heti ja 100 päivän jälkeenkin.

Kirjassa on myös väite, että Barack Obama yrittää muodostaa ”maanpakolaishallituksen” Trumpin pysäyttämiseksi, koska raivostuneet demokraatit eivät tule koskaan hyväksymään tappiotaan. He tulevat valehtelemaan, pettämään ja varastamaan, jotta Trumpin presidenttiydeltä menisi laillinen pohja pois. He ovat jo aloittaneet ja heillä on valtamedia takanaan. Kyse on täydestä sodasta.

Horowitz on samaa mieltä. Hän sanoo kirjassaan: ”On aika riisua käsineet. On aika iskeä vastustajien heikoimpaan kohtaan. On aika lyödä demokraatit lopullisesti.”

24.1.2017

Jouko Piho:

Trumpin ja henkilökunnan usko Jumalaan

Presidentti Donald Trumpin ja hänen henkilökuntansa usko Jumalaan tulee esille kaiken aikaa.

Ennen kuin Trumpin hallinnon jäsenet vannoivat valansa sunnuntaina Trump rohkaisi heitä ja sanoi: ”Me tulemme tekemään suuria asioita seuraavien kahdeksan vuoden aikana huolimatta viikonlopun protesteista. Monet haasteet ovat edessämme, mutta me saamme työmme tehtyä, kun uskomme toisiimme ja uskomme Jumalaan.”

Valkoisen talon henkilökuntapäällikkö Reince Priebus luki tilaisuudessa Raamatusta Jesajan kirjan kohdan: ”Kaikki, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohoavat siivilleen kuin kotkat. He juoksevat eivätkä uuvu, he vaeltavat eivätkä väsy.” Jes. 40:31.

Sitten Priebus sanoi: “Meidän velvollisuutemme on palvella vakaasti ja rehellisesti ja tukea presidentti Trumpia hänen asettaessaan Amerikan kansan edut ensisijaisiksi.”

Myös Suomi tulee saamaan tällaisen presidentin, joka uskoo Jumalaan ja asettaa Suomen edut ensisijaisiksi.

22.1.2017

Jouko Piho:

Olen populisti

Sana populismi tulee latinan sanasta populus = kansa.

Koska nykyiset vallanpitäjät vastustavat ja halveksivat populismia, sen täytyy olla sen takia jotakin hyvää.

Löysin Wikipediasta määritelmän, että populismi on poliittista toimintaa, jonka tarkoituksena on edustaa tavallisen kansalaisen tarpeita ja toiveita. Minusta se kuulostaa hyvältä.

Populisti vastustaa suuryhtiöiden liiallista valtaa, rahaeliittiä, korruptiota, vapaamuurareita ja haittamaahanmuuttoa. Kuulostaa edelleen oikein hyvältä.

Populisti on oman kansan parasta ajava kansallismielinen isänmaanystävä. Tämähän kuulostaa erittäin hyvältä.

Olen siis populisti.

Timo Soinikin sanoi aikanaan olevansa populisti. En tosin tiedä, onko hän edelleenkin populisti hallituksessa ollessaan. Ei taida ihan enää olla.

Sen sijaan valtaan pyrkivä Paavo Väyrynen sanoo, että hän ei ole populisti. Minun mielestäni Väyrysen kannattaisi olla populisti. Jos on liian fiksu ja varovainen, voi jäädä Suomen Trumpit tekemättä.

Minulle tuo haukkumasana sopii oikein hyvin. Olen ylpeästi populisti - sanokoot muut mitä tahansa.

Minä ajan kansan parasta ja haluan tehdä sen niin ja sellaisella kielellä, että kansa ymmärtää - kansantajuisesti. Siis populistisesti.

21.1.2017

Jouko Piho:

Vallanvaihto tapahtuu myös Suomessa

Olemme juuri todistaneet historiallista vallanvaihtoa Yhdysvalloissa. Ei ainoastaan presidentti vaihtunut, vaan myös koko politiikka muuttui ja tulee muuttumaan kansallismieliseen, arvokonservatiiviseen ja uskonnolliseen suuntaan.

Näin on tapahtunut aikaisemmin jo Unkarissa ja Puolassa. Ruotsissa Ruotsidemokraatit on tällä hetkellä suurin puolue samoin kuin Geert Wildersin Vapauspuolue Hollannissa. Myös Britannian Brexit purjehtii nationalismin laineilla ja Ranskassa Marine Le Penistä saattaa tulla seuraava presidentti.

Vallanvaihto tulee tapahtumaan myös Suomessa. Viher-vasemmistolaisten puolueiden ja vasemmistolaistuneiden keskusta- ja oikeistopuolueiden arvoliberaalinen, ateistinen ja epäisänmaallinen kulttuurimarxismi vastoin kansan syvien rivien tuntoja loppuu Suomessa.

Politiikka muuttuu, media ja oikeuslaitos puhdistuvat, jopa kirkkokin uudistuu.

Tosin tilanne ei näytä tällä hetkellä hyvältä Suomessa. Perussuomalaiset pettivät kannattajansa hallitukseen päästyään, ja muutoinkin kansallismielinen kenttä on hajallaan kuin Jokisen eväät.

Tästä huolimatta uskon ja tiedän, että muutos tulee – raju muutos.

21.1.2017

Presidentti Donald Trumpin puhe 20.1.2017

Päätuomari Roberts, presidentti Carter, presidentti Clinton, presidentti Bush, presidentti Obama, amerikkalaiset, maailman kansalaiset: kiitos.

Me, Yhdysvaltain kansalaiset, olemme nyt liittyneet yhteen ja meillä on suuri kansallinen pyrkimys jälleenrakentaa maamme ja lunastaa uudelleen lupaus kansallemme.

Yhdessä me määrittelemme Yhdysvaltain ja maailman suunnan vuosiksi eteenpäin. Kohtaamme haasteita, koemme vastoinkäymisiä, mutta me hoidamme työmme.

Joka neljäs vuosi keräännymme näille portaille ja toteutamme järjestäytyneen ja rauhanomaisen vallanvaihdon. Olemme presidentti Obamalle ja ensimmäiselle rouvalle Michelle Obamalle kiitollisia heidän ystävällisestä avustaan. He ovat olleet upeita. Kiitos.

Tämän päivän seremonialla on kuitenkin erityinen merkitys tänään, koska me emme vain siirrä valtaa hallinnolta toiselle tai puolueelta toiselle, vaan me siirrämme vallan Washingtonista ja annamme sen takaisin teille, kansalle.

Liian kauan pieni ryhmä kansakuntamme pääkaupungissa on kerännyt hyödyn hallinnosta ja laittanut kansan vastaamaan kustannuksista.

Washington kukoisti, mutta ihmiset eivät jakaneet sen rikkauksia. Poliitikot menestyivät, mutta työpaikat lähtivät ja tehtaat sulkeutuivat. Eliitti suojeli itseään, mutta ei maamme kansalaisia. Heidän voittonsa eivät ole olleet teidän voittojanne. Heidän menestyksensä ei ole kuulunut teille. Kun he juhlivat kansakuntamme pääkaupungissa, vaikeuksissa olleilla perheillä eri puolilla maata ei ollut aihetta juhlaan.

Se kaikki muuttuu nyt ja tässä, koska tämä on teidän hetkenne, se kuuluu teille.

Se kuuluu kaikille tänne kerääntyneille ja kaikille, jotka katsovat tätä eri puolilla Yhdysvaltoja. Tämä on teidän päivänne. Nämä ovat teidän juhlanne. Ja tämä maa, Amerikan Yhdysvallat, on teidän maanne.

Nyt on merkitystä vain sillä, että hallinto on kansan käsissä, ei sillä mikä puolue hallitsee. 20. tammikuuta 2017 muistetaan päivänä, jolloin kansasta tuli jälleen tämän maan hallitsijoita. Maamme unohdettuja miehiä ja naisia ei enää unohdeta. Teitä kuunnellaan nyt. Kymmenet miljoonat teistä muodostivat historiallisen liikkeen, jollaista maailma ei ole koskaan aiemmin nähnyt.

Tämän liikkeen ytimessä on vakaumus, että valtion tehtävä on palvella kansalaisiaan. Amerikkalaiset haluavat mahtavia kouluja lapsilleen, turvallisia asuinalueita perheilleen ja hyviä työpaikkoja itselleen. Ne ovat oikeamielisten ihmisten oikeutettuja ja kohtuullisia vaatimuksia.

Mutta liian monien kansalaistemme todellisuus on erilainen: äidit ja lapset ovat slummien vankeina, ruostuneet tehtaat levittäytyvät kuin hautakivet maisemassa, koulutusjärjestelmään syydetään rahaa, mutta nuorilta ja ihanilta oppilailta riistetään oikeus tietoon.

Rikollisuus, jengit ja huumeet ovat vieneet liian monta elämää ja ryöstäneet maaltamme niin paljon toteutumattomia mahdollisuuksia.

Tämä amerikkalainen verilöyly päättyy tähän ja nyt.

Me olemme yksi kansakunta, ja sen tuska on meidän tuskamme. Sen unelmat ovat meidän unelmiamme. Sen menestys on meidän menestyksemme. Meillä on yhteinen sydän, yhteinen koti ja yhteinen loistava kohtalo.

Virkavalani tänään on uskollisuudenvala kaikille amerikkalaisille.
Vuosikymmeniä olemme rikastuttaneet ulkomaista teollisuutta amerikkalaisen teollisuuden kustannuksella, tukeneet muiden maiden armeijoita samalla kun olemme sallineet oman armeijamme surullisen riistämisen. Olemme puolustaneet muiden maiden rajoja, mutta kieltäytyneet puolustamasta omiamme.

Olemme syytäneet biljoonia ja biljoonia dollareita ulkomaille, mutta oma infrastruktuurimme on ränsistynyt ja rappeutunut. Olemme tehneet muista maista rikkaita samalla kun oman maamme vauraus, voima ja luottamus on kadonnut horisonttiin. Yksi toisensa jälkeen tehtaat suljettiin ja ne lähtivät maasta eikä ajatustakaan suotu miljoonille ja miljoonille jälkeen jätetyille amerikkalaisille työläisille. Keskiluokan rikkaus on viety heidän kodeistaan ja jaettu uudelleen kaikkialle maailmaan.

Mutta se on menneisyyttä. Nyt katsomme tulevaisuuteen.

Olemme kokoontuneet tänään yhteen antaaksemme uuden julistuksen, joka kuullaan jokaisessa kaupungissa, jokaisen ulkomaan pääkaupungissa ja jokaisessa valtakeskuksessa. Tästä päivästä maatamme hallitsee uusi näkemys. Tästä hetkestä eteenpäin on vain Amerikka ensin. Amerikka ensin.

Kaikki päätökset kaupankäynnissä, veroissa, siirtolaisuudessa ja ulkosuhteissa tehdään Yhdysvaltain työläisten ja perheiden etujen mukaisesti. Meidän täytyy suojella rajojamme tuholta, joka syntyy, kun muut maat tekevät tuotteemme, varastavat yrityksemme ja tuhoavat työpaikkamme. Suojelu takaa mahtavan vaurauden ja voiman.

Taistelen puolestanne kehoni jokaisella henkäyksellä. En koskaan, ikinä petä teitä.

Yhdysvallat alkaa jälleen voittaa, se voittaa ennennäkemättömällä tavalla.

Tuomme työpaikkamme takaisin. Otamme rajamme takaisin. Palautamme rikkautemme ja palautamme unelmamme. Rakennamme uusia teitä, valtateitä, siltoja, lentokenttiä, tunneleita ja rautateitä joka puolelle ihmeellistä maatamme. Kansalaisemme pääsevät sosiaaliavun piiristä takaisin töihin rakentamaan maatamme amerikkalaisin käsin amerikkalaisella työvoimalla.

Seuraamme kahta yksinkertaista sääntöä: Osta amerikkalaista. Palkkaa amerikkalainen.

Etsimme ystäviä ja hyvää tahtoa muista kansakunnista, mutta teemme sen yhteisymmärryksessä, että jokaisella maalla on oikeus laittaa oma etunsa ensimmäiseksi.

Emme vie elämäntapaamme muille kansoille vaan haluamme sen olevan loistavana esimerkkinä jokaiselle.

Vahvistamme vanhoja liittolaisuuksia ja luomme uusia, yhdistämme sivistyneen maailman radikaalia islamilaista terrorismia vastaan ja pyyhimme sen pois Maan päältä.

Politiikkamme perustana on täydellinen uskollisuus Amerikan Yhdysvalloille. Kun olemme lojaaleja maallemme, löydämme uudelleen lojaalisuuden toisiamme kohtaan.

Kun avaatte sydämenne isänmaallisuudelle, ennakkoluuloille ei ole siinä sijaa.

Raamattu kertoo meille, ”kuinka hyvää ja miellyttävää on kun Jumalan kansa elää yhdessä yhtenäisenä”. Meidän täytyy kertoa mielipiteemme avoimesti, keskustella erimielisyyksistämme rehellisesti, mutta tavoitella aina solidaarisuutta. Kun Yhdysvallat on yhtenäinen, se on täysin pysäyttämätön.

Ei ole syytä pelkoon. Me olemme turvassa ja meitä suojellaan aina. Meitä suojelevat mahtavat miehet ja naiset armeijassa ja poliisissa, ja mikä tärkeintä, Jumala suojelee meitä.

Lopuksi, meidän täytyy ajatella suuria ja toivoa vielä suurempaa. Me amerikkalaiset ymmärrämme, että kansakunta voi elää vain kun se ponnistelee.

Me emme enää hyväksy poliitikkoja, jotka vain puhuvat eivätkä toimi, valittavat jatkuvasti, mutta eivät koskaan tee mitään asialle.

Tyhjän puheen aika on ohi.

Nyt on toiminnan aika.

Älkää antako kenenkään sanoa, että jotain ei voi tehdä. Mikään haaste ei lannista amerikkalaisten sydäntä ja taistelua ja henkeä. Me emme epäonnistu. Maamme menestyy ja kukoistaa jälleen.

Seisomme uuden vuosisadan synnyn kynnyksellä, valmiina avaamaan avaruuden mysteerit, vapauttamaan maa sairauksien kurjuudesta, valjastamaan huomisen energian, teollisuuden ja teknologian.

Uusi kansallinen ylpeys sävähdyttää sielujamme, nostaa katseemme ja parantaa kahtiajakomme. On aika muistaa vanha viisaus, jota sotilaamme eivät koskaan unohda: olimme sitten mustia tai ruskeita tai valkoisia, me vuodamme samaa punaista patrioottien verta, nautimme samoista kunniakkaista vapauksista, tervehdimme samaa mahtavaa Yhdysvaltain lippua.

Detroitin rönsyilevälle kaupunkialueelle ja Nebraskan tuulenpieksemille tasangoille syntynyt lapsi katsoo samaa yötaivasta ja täyttää sydämensä samoilla unelmilla ja heidät valtaa saman Kaikkivaltiaan luojan elämän henkäys.

Kaikki amerikkalaiset kaupungeissa lähellä ja kaukana, pienissä ja suurissa, vuorelta toiselle, mereltä merelle, kuulkaa nämä sanat: Teitä ei enää jätetä huomiotta. Teidän äänenne, toivonne ja unelmanne määrittelevät amerikkalaisen kohtalomme. Rohkeutenne ja hyvyytenne ja rakkautenne johdattavat meitä tiellämme.

Yhdessä me teemme Amerikasta jälleen vahvan.

Teemme Amerikasta jälleen vauraan.

Teemme Amerikasta jälleen ylpeän.

Teemme Amerikasta jälleen turvallisen.

Ja kyllä, yhdessä me teemme Amerikasta jälleen mahtavan.

Kiitos, Jumala suojelkoon teitä ja Amerikkaa.

19.1.2017

Kurdinaisen suoria sanoja islamista

Karua kerrontaa, mutta totta. Kaziva, 29-vuotias Ruotsissa asuva kurdinainen, laukoo suoria sanoja islamin hulluudesta ja diktatuurista.

http://mvlehti.net/2017/01/18/aivopestyt-muslimiammat-miksi-ette-muuta-muslimimaahan/ .

17.1.2017

Jouko Piho:

Sananvapauteen kuuluvat myös loukkaaviksi koettavat viestit

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on lausunut sananvapaudesta seuraavaa: "Sananvapaus kattaa myös sellaiset viestit, jotka loukkaavat, järkyttävät tai häiritsevät valtiota tai jotain sen väestönosaa."

Miksi Suomen oikeuslaitos ei noudata Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen linjausta?

Nyt Suomen tuomarit rajoittavat normaalia sananvapautta ja poliittista taistelua sanan säilällä.

Tietenkin eri mieltä olevat loukkaantuvat, mutta sehän kuuluu asiaan. Aatteiden sodassa jotkut aina haavoittuvat ja pahoittavat mielensä.

Nyt tuomarit ovat puolueellisia ja asettuvat yhden osapuolen puolelle julistaen yhden ideologian loukkaamattomaksi.

Tietenkin islamia pitää saada vihata ja loukata, jos kokee sen pahuuden ideologiaksi. Minä vihaan islamia, koska se on Saatanasta.

Nyt Suomen oikeuslaitos suojelee pahuutta ja niin tehdessään kaventaa samalla sanavapautta.

Oikeuslaitoksesta on tullut vääryyslaitos.

17.1.2017

Perttu Häkkisen ohjelma Elias Simojoesta

Perttu Häkkisen aiheena YLE Puheessa oli tänään 17.1.2017 1920- ja 1930 -luvuilla nuorisoa villinnyt innostavan karismaattinen pastori Elias Simojoki (1899-1940). Simojoki oli körttiläinen fundamentalisti, jolla oli myös vahva poliittinen missio Suur-Suomesta. Simojoki oli aito isänmaanystävä, jossa syvä usko ja kansallismielisyys yhdistyivät saumattomasti.

Ohjelma on kuunneltavissa YLE Areenassa osoitteessa http://areena.yle.fi/1-3913365?autoplay=true.

16.1.2017

Jouko Piho:

Venäläisille vaarallinen alue Lapissa

Tämän päivän (16.1.2017) Iltalehdessä on venäläisen kenraalieverstin Andrei Kartapolovin toukokuussa 2015 Moskovan puolustuskonferenssissa esittelemä kartta, joka kuvaa Pohjois-Euroopan sotilastilannetta venäläisten näkökulmasta.

Kartan yläosassa on Suomen ja Ruotsin Lapissa sijaitseva noin 400 kilometriä leveä ja sata kilometriä korkea venäläisten kannalta "vaarallinen alue", jossa on kaksi sotilaslentokenttää, Rovaniemi ja Ruotsin Jokkmokk.

Venäjä pitää näitä kenttiä vaarallisina, koska se epäilee, että Yhdysvallat voisi käyttää kenttiä Suomen ja Ruotsin tekemien isäntämaasopimusten perusteella uhatakseen Murmanskin aluetta. Murmansk on Venäjän tärkein sotilaskohde, useiden sotasatamien, sotilaslentokenttien ja Venäjän strategisten ydinaseiden keskittymä.

Kenraalieversti Kartapolov on Venäjän läntisen sotilaspiirin komentaja. Rovaniemen alueen valtaus ja Lapin lentopaikkojen tuhoaminen ovat todennäköisesti yksi hänen komentamansa suuren sotajoukon ensimmäisiä tehtäviä kriisin puhjetessa. Sotaan ollaan ilmeisesti valmistautumassa, koska Venäjä on parhaillaan uusimassa tai rakentamassa kymmentä sotilaskenttää pohjoisella alueella.

Norja on vakavasti huolestunut Venäjän varustautumisesta pohjoisessa. Norja pelkää, että Venäjän hyökkäyssukellusvenelaivasto pystyy puhkaisemaan niin kutsutun GIUK-linjan (Pohjois-Atlantilla sijaitseva merialue Grönlannin, Islannin ja Britannian välissä) ja uhkaamaan Naton merikuljetuksia Yhdysvalloista ja Kanadasta Norjaan ja Eurooppaan.

Suomen puolustusministeri Jussi Niinistö ei hätkähdä karttakuvasta. Hänen mukaansa kyse on vain retoriikasta ja strategisesta viestinnästä.

Niinistö puhuu vähättelevästi virkansa puolesta. Pohjoisessa pelätään oikeasti puolin ja toisin.

Tämä Venäjän Nato-pelko aiheuttaa vielä sen, että ennen kuin Suomi liittyy lopullisesti Natoon, mitä Venäjä ei missään nimessä salli, Venäjä tulee tekemään ennalta ehkäisevän iskun ja miehittää Itä- ja Pohjois-Suomen. Silloin useat kymmenet tällaista miehitystä koskevat profetiat tulevat osoittautumaan oikeiksi.

Venäjä ei hae miehityksellä Suomesta mitään – ainoastaan hiukan enemmän aikaa ja turvaa laajennetun puskurialueen kautta.

Sanottakoon vielä lopuksi, että miehitys ei kestä kauan, vain joitakin kuukausia, jonka jälkeen Venäjän armeija poistuu Suomesta, koska Venäjä tulee kokemaan raskaita tappioita kaikkialla maailmassa, niin Euroopan ja USAn kuin Lähi-idän sotatantereilla.

Kuvassa kenraalieversti Andrei Kartapolovin kartta venäläisten mielestä vaarallisesta alueesta Lapissa.

16.1.2017

Jouko Piho:

Tynkkynen sai poliittisen tuomion

Sebastian Tynkkynen sai tänään Oulun käräjäoikeudessa 300 euron sakkotuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja uskonrauhan rikkomisesta.

Paheksun väärää tuomiota, joka on ilmiselvästi poliittinen. Tynkkynen sanoi vain poliittisen ja historian tosiasioihin perustuvan mielipiteensä, johon hänellä pitäisi olla sananvapauden Suomessa täysi oikeus. Poliitikko saa mielestäni käyttää vielä suorempaa kieltä kuin muut, koska kyse on poliittisesta taistelusta ja koska poliitikkojakin kritisoidaan rankemmin kuin muita.

Nyt ja jo jonkin aikaa Suomessa on siirrytty demlalaisten vasemmistotuomareiden toimesta mielipiteiden kriminalisointiin, samaan käytäntöön, jota harjoitettiin Neuvostoliitossa, jossa valtion arvostelusta joutui joko vankilaan tai mielisairaalaan. Tynkkynenkään ei ole tehnyt mitään rikosta, vaan hänestä on tehty mielivaltaisesti mielipiderikollinen aivan Orwellin tyyliin.

Maailmassa on kaikenlaisia aatteita, uskontoja ja ideologioita, joiden välillä käydään jatkuvasti sanasotaa kannattajien sieluista. Tällainen henkinen kamppailu totuudesta on normaalia.

Kun oikeus rauhoittaa yhden uskonnon, jolla on myös poliittisia päämääriä, tavallisen kriittisen keskustelun ja oikeutetun poliittisen vastustamisen ulkopuolelle, kyse ei ole oikeudesta vaan käsittämättömästä alistumisesta islamin alle, pelosta, että ellei niin toimita, niin Suomessakin alkavat pommit räjähtää.

Mielestäni meidän ei tule alistua islamin pelon alle eikä meidän tule hyväksyä oikeuslaitoksen vääriä tuomioita.

16.1.2017

Jouko Piho:

Sehän on mahdotonta!

Historia on täynnä esimerkkejä asioista, joita ihmiset ovat pitäneet mahdottomina, mutta jotka ovat kuitenkin toteutuneet myöhemmin.

Pessimistit ja epäuskoiset eivät näe mitään onnistumisen tai muutoksen mahdollisuuksia, koska he katsovat vain nykytilannetta, uhkia tai vaaroja, mutta he eivät pysty tai halua nähdä optimistien ja uskonhenkisten tavoin tulevaisuutta ja sen tarjoamia suuria tilaisuuksia.

Näin on aina ollut ja näin on aina oleva. Puolikas vesilasillinen on aina toisille puoliksi tyhjä, mutta toisille puoliksi täysi.

Sitten on vielä erikseen visionäärejä, keksijöitä, edelläkävijöitä, profeettoja, uskonpuhdistajia ja uudistajia, jotka puhuvat sellaisista asioista, että juuri kukaan aikalainen ei usko heitä, vaan näitä pioneerejä pidetään hulluina. Vuosikymmeniä tai satoja vuosia myöhemmin heitä pidetään neroina.

Jos sitten siirrymme uskon ja Jumalan maailmaan, niin ero uskovan ja ei-uskovan välillä on vielä selvempi. Ei-uskova ei näe edes Jumalan olemassaoloa, vaikka hänen kädenjälkensä näkyy kaikkialla luonnossa, maailmassa ja maailmankaikkeudessa.

Tosin eivät kaikki uskovatkaan jaksa aina uskoa kaikkea. Epäusko vaivaa ja alakulo valtaa mielen.

Silloin on kuitenkin hyvä riippua siinä tosiasiassa, että vaikka meidän uskomme horjuu, niin Jumalalle ei mikään ole mahdotonta. Jumalalle on kaikki mahdollista – jos se on hänen tahtonsa. Sen, mitä Jumala tahtoo, hän myös tekee –ennemmin tai myöhemmin.

Näin tulee käymään myös Suomen kohdalla. Suomessa tulee tapahtumaan niin suuria asioita sekä hengellisesti että poliittisesti, että suurin osa ihmisistä ei voi sitä uskoa tällä hetkellä.

14.1.2017

Jouko Piho:

Ilja Janitskin presidentiksi

Ilja Janitskin, Suomen luetuimman nettilehden eli MV-lehden päätoimittaja, on ilmoittanut lähtevänsä ehdokkaaksi vuoden 2018 presidentinvaaleihin puolueiden ulkopuolelta oman valitsijayhdistyksen kautta. Ehdokkuuteen tarvitaan 20 000 kannattajakorttia.

Janitskin ilmoitti ehdokkuudestaan ensin vitsinä, kuten MV-lehtikin ( http://mvlehti.net/ ) oli alun perin huulenheittoa, mutta nyt lehdellä on huikeat 190 000 lukijaa päivässä, joten vitsistä onkin kasvanut varteenotettava vaihtoehtomedia, jossa on parhaillaan minunkin kirjoituksiani ja videoitani.

Mutta sittemmin Janitskin on ilmoittanut saatuaan tietää valtavasta kannatuksesta, että hän onkin tosissaan ehdokkuuden kanssa.

En tiedä, onko Janitskinilla mahdollisuuksia tulla valituksi, mutta se ei olekaan tässä pääasia, vaan se, että jo ehdokkuus antaa loistavan tilaisuuden tuoda esille omia näkemyksiä erilaisissa vaaliohjelmissa ja tv-paneeleissa. Ehdokkuus on siis jo sinällään äänekäs protesti Suomen nykyistä mädätyspolitiikkaa vastaan itsenäisen Suomen ja perinteisten koti, uskonto ja isänmaa –arvojen puolesta.

Sen tähden minäkin postitin kannattajakorttini Janitskinille tänään.

Jos sinäkin haluat tukea hanketta, jonka tavoite on saada Ilja Janitskinista Suomen seuraava presidentti, voit printata kortin osoitteesta http://static.mvlehti.net/uploads/2017/01/kannatuskortti_janitskin-esitaytetty.pdf .

Tulosta kannattajakortti, täytä ja päivää se, ja lähetä se allekirjoitettuna postitse osoitteeseen: Reformi Merikannontie 3 E 91  00260 Helsinki.

Janitskinin presidentinvaalikampanja on avannut myös nettisivut osoitteessa: http://tasavallanpresidentti.com/

13.1.2017

Jouko Piho:

Olen yhdessä asiassa aivan yksin

Olen monissa asioissa eräänlainen pioneeri, uranuurtaja, aurankärki ja edelläkävijä, kun kirjoitan sellaisista seikoista, joita ei nyt ole, mutta joiden toivon tulevan ja joiden myös uskon toteutuvan.

Tällaisia ovat esim. Suomen ero eurosta ja EU:sta, Karjalan ja Petsamon palautus, talousdemokratia eli Suomen oma rahan luonti oman keskuspankin kautta, suuri hengellinen herätys Suomessa ja kansallinen herätys Suomessa eli paluu täyteen itsenäisyyteen sekä maahanmuuttopolitiikan järkeistyminen.

Uskon myös joidenkin sellaisten asioiden toteutumiseen, joita en tietenkään toivo kuten, että profetoitu Suomen osittainen miehitys Venäjän armeijan toimesta tapahtuu sekä että Suomeen tulee ruokapula kuten kaikkialle maailmaan seuraavan sodan eli Kolmannen maailmansodan aikana.

En ole näissä em. asioissa kuitenkaan yksin, vaan näitä tavoitteita ajavat monet muutkin henkilöt, ryhmät ja puolueet, ja näiden mainittujen ikävien asioiden toteutumiseen uskovat monet muutkin kuin minä.

On kuitenkin yksi asia, jossa olen absoluuttisen yksin. En ole ainakaan huomannut, että kukaan muu puhuisi sen puolesta. Voi olla, että on joitakin, jotka pitävät sitä asiaa ehkä mahdollisena, mutta en tiedä ketään, joka ajaisi sitä aktiivisesti.

Kyse on Suur-Suomesta, jonka uskon toteutuvan Jumalan säätämänä aikana.

11.1.2017

Putinin joulupuhe

Venäjän presidentti Vladimir Putin piti joulun aikaan 2016 puheen, jota lännen valtamedia ei halunnut raportoida ollenkaan, koska siinä tuodaan suoraan julki lännen täydellinen moraalinen rappio.

Näin Putin sanoi: ”Lännessä kielletään perinteisen identiteetin moraalinen perusta. Kansallinen, uskonnollinen, kulttuurinen ja jopa sukupuolinen identiteetti kielletään tai tehdään suhteelliseksi. Homosuhteita pidetään yhdenvertaisina monilapsisten perheiden kanssa. Usko Jumalaan on yhtä arvokasta kuin usko Saatanaan. Joulun viettoa ja sen sisäistä merkitystä yritetään tukahduttaa.”

Kaikki tämä arvojen romuttaminen on avannut ovia yhä enemmän myös pedofilian hyväksymiselle, totesi Putin.

Lopuksi Putin sanoi: ”Yksinapainen maailma johtaa kansojen hävittämiseen ja maailmanlaajuiseen tyranniaan.”

Uskomaton on tapahtunut: USAn johtama länsi ja Venäjä ovat vaihtaneet paikkoja uskon ja moraalin kysymyksissä. Entinen ateistinen punaisen hämärän maa on nyt kristillisen moraalin johtotähti, kun taas länsi vajoaa yhä syvemmälle jumalattoman ja jopa Saatanaa palvovan moraalittomuuden suohon.

10.1.2017

Jouko Piho's New Year Speech 2017:

https://www.youtube.com/watch?v=iX4ZvJBZrsc&feature=share.

10.1.2017

Suomen vaakuna

Ylhäällä kuva Pola Järvisen tekemästä hienosta Suomen vaakunasta, joka on tehty applikaatio- eli päällikeompelutekniikalla.

9.1.2017

Jouko Pihon uudenvuodenpuhe 2017

Pidin tänään 9.1.2017 uudenvuodenpuheen, josta tuli lopulta vähän yli neljän minuutin mittainen.

Tässä linkki videoon: https://youtu.be/IVVWpbjEOFI .

9.1.2017

Tulevan Suur-Suomen kartta

Jouko Piho:

Suomi tulee laajentumaan huomattavasti tulevina vuosina. Suur-Suomi syntyy vihdoinkin, koska se on Jumalan tahto, joka yksin voi suvereenisti määrätä kansojen rajat.

Sodissa menetetyt alueet, kuten Karjala ja Petsamo sekä uusina alueina Kuola ja Itä-Karjala liitetään Suomeen suoraan, mutta Viro ja Inkerinmaa tekevät valtioliiton Suomen kanssa.

8.1.2017

Anne Lindell

Anne Lindell tekee erinomaisia kuvia monista eri aiheista, myös politiikasta.

Sivun alalaidassa on esimerkkinä yksi Annen kuva, jossa on Vetelin kirkko, Raivaajapatsas ja Suomen lippu.

Anne Lindellin poliittisen sivuston osoite on: https://annelindell.blogspot.fi/

8.1.2017

Jouko Piho:

Reformi

Laitan tässä hiukan tietoa uudesta James Hirvisaaren alun perin ideoimasta poliittisesta voimaryhmittymästä, jonka nimi on Reformi, jonka nettisivut löytyvät osoitteesta:
https://reformime.wordpress.com/.

Reformin sivuilla kerrotaan:

”Reformi on puolueisiin kyllästyneitten suomalaisten yhteinen ja rohkea hanke, jonka tavoitteena ovat eduskuntavaalit vuonna 2019. Kaikista puoluejärjestelmistä irrallaan oleva sitoutumattomien, tavallisten fiksujen suomalaisten joukko asettuu ehdolle omilla listoilla ja yhteistyössä koko maassa. Jokainen sitoutuu sananvapauteen sekä Suomen itsenäisyyden ja suomalaisten edun asettamiseen etusijalle kaikessa kansallisessa ja kansainvälisessä politiikassa ja päätöksenteossa. Jokainen Reformin ehdokas ja kansanedustaja on tekemisistään ja ohjelmastaan vastuussa vain itselleen ja äänestäjilleen. Puoluekuria ei ole.

Reformin ehdokkaat keräävät jokainen itselleen sadan kannattajakortin valitsijayhdistyksen omasta vaalipiiristään ja muodostavat kussakin vaalipiirissä Reformin yhteislistan.”

Reformin ajatus on uusi ja mielenkiintoinen. Ehdokkaita on tällä hetkellä 12 vaalipiirissä jo yhteensä 26. Tulee olemaan kiintoisaa nähdä, miten tällainen täysin erilainen yritys saa kannatusta.

8.1.2017

Jouko Piho:

Abbas vaatii Länsimuuria palestiinalaisille tai muutoin tulee sota

Palestiinalaishallinnon presidentti Ahmud Abbas sanoi eilen 7.1.2016, että jos Trump ei anna heille Itkumuuria, niin he aloittavat sodan israelilaisia vastaan.

Trump ei anna eikä voi antaa juutalaisten Herodeksen temppeliin kuuluvaa Länsimuuria palestiinalaisille, joten jos Abbas pitää sanansa, Lähi-idässä syttyy sota, jonka Israel tulee voittamaan, koska Jumala ei anna vihollisen sorkkia hänen silmäteräänsä Jerusalemia.

7.1.2017

Jouko Piho:

EU:n komission puheenjohtaja taistelee rajoja ja kansallisuusajattelua vastaan

EU:n komission puheenjohtaja Jean Claude Juncker sanoi Itävallassa 22.8.2016:

"Rajat valtioiden ja kansojen välillä on kauhistuttavin keksintö, jonka poliitikot koskaan ovat keksineet. Meidän tulee taistella kaikin voimin ja tavoin kansallisuusajattelua vastaan. Meidän velvollisuutemme on lakata seuraamasta sellaisia johtajia, jotka kannustavat meitä olemaan uskollisia kansoillemme.

Eurooppa on suurien ongelmien keskellä. Meidän täytyy luovuttaa kaikesta muusta paitsi yhdestä asiasta, joka on tämä: Meidän on luotava - ja luotava nopeasti - yksi ainoa kansallisvaltio nimeltä Eurooppa ja tässä luomuksessa meidän on hävitettävä kaikki rajat. Meidän tulevaisuutemme on siinä, että me kadotamme nykyisen identiteettimme ja kohtaamme maailman, jota kukaan ei osaa arvioida tällä hetkellä, mutta joka varmasti on parempi, kuin tämä, jossa nyt elämme."

Onpa hurjaa tekstiä. Mutta tämä on kehityksen suunta. Kansallisvaltiot tuhotaan ja tilalle tulee ylikansallinen Maailman Unioni (MU), jossa on eri puolilla maailmaa 10 valtakeskittymää (Ilmestyskirjan 10 kuningasta), jotka antavat valtansa yhden maailmanhallituksen ja sen johdossa olevan diktaattorin eli Raamatun Antikristuksen käyttöön.

Suomi on mukana tässä Uuden maailmanjärjestyksen globalisaatiokehityksessä, joka ei tuo meille parempaa maailmaa, kuten Juncker luulee, vaan pahemman maailman, kaikkia toisinajattelijoita ja varsinkin uskovia vainoavan orwellimaisen poliisi- ja kontrolliyhteiskunnan, jossa diktaattoria on kumarrettava ja hänen merkkinsä on otettava. Jos joku ei tottele, hänet passitetaan vankilaan tai mestataan giljotiinilla.

Miksi koko nykyinen Suomen poliittinen johto ja kaikki puolueet ovat ajamassa Suomea tämän tulevan Pedon syliin?

He ovat pettäneet Suomen.

Onko muutos mahdollinen?

On ja se tulee.

Suomi tulee eroamaan EU:sta eikä liity ikinä Maailman Unioniin.

Kuvassa Jean Claude Juncker.

5.1.2017

Jouko Piho:

YKexit

YK on Uuden maailmanjärjestyksen puuhamiesten ykköstyökalu globalistisen Maailman unionin ja yhden maailmanhallituksen rakentamiseksi.

Olen siksi sitä mieltä, että jos Suomi haluaa pysyä suomalaisena kansallisvaltiona, Suomen on tehtävä YKexit eli erottava YK:sta.

4.1.2017

Jouko Piho: 

Teuvo Hakkaraisen tuomio

Teuvo Hakkaraisen tänään saama sakkotuomio on väärä ja mielivaltainen tuomio.

Hakkarainen vain siteerasi ympäri maailmaa tunnettua sanontaa "kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta kaikki terroristit ovat muslimeja”.

Tarkkaan ottaen ihan kaikki terroristit eivät ole muslimeja. Onhan niitä esim. hinduterroristejakin ja juutalaisetkin ovat tehneet aikanaan terroritekoja brittejä vastaan itsenäisyyteen pyrkiessään ja monet muut.

Mutta tänä päivänä on kiistaton tosiasia, että lähes aina, kun jossain räjähtää, niin kyseessä on muslimien terroriteko. Tuo edellä mainittu sanonta on siis lähes kirjaimellisesti totta, vaikkakin siis hiukan liioitteleva, mutta vain hyvin vähän. Käytännöllisesti katsoen lausuma pitää paikkansa, jos sen haluaa käsittää oikein eikä ala pilkkuja viilaamaan.

Käräjäoikeus oli kuitenkin sitä mieltä, että Hakkarainen syyllistyi tuota yleistä ja paikkaansa pitävää sanontaa lainatessaan kiihotukseen kansanryhmää vastaan.

Syyte on perusteeton, koska eihän faktan sanominen voi olla väärin eikä kiihottamista ketään vastaan. Hakkarainen ei siis kiihottanut ketään eikä mitään vastaan, vaan sanoi ainoastaan totuuden, vaikkakin hiukan kärjistetyssä muodossa lausuttuna, jonka voi kyllä käsittää oikein, jos haluaa eikä ole tosikko.

Luulisi tuomareilla olevan luetun tekstin sisälukutaitoa ja sisällyksen merkityksen ymmärtämistä, mutta näin ei näköjään ole. Suomen demlalaiset vasemmistotuomarit eivät ymmärrä lukemaansa tekstiä oikein, vaan he lukevat sitä kuin Piru Raamattua eli vinoutuneen tarkoitushakuisesti.

Suomen oikeuslaitos on pahasti hakoteillä ja tarvitsee suuren puhdistuksen.

Ja puhdistus tulee.

4.1.2017

Jouko Piho: 

Miten vallanvaihto voitaisiin toteuttaa Suomessa?

Suomessa tarvitaan vallanvaihto politiikassa, mediassa, kirkossa, kulttuurissa, oikeuslaitoksessa ja koko yhteiskunnassa.

Suomen on päästävä ehdottomasti eroon nykyisestä kulttuurimarksilaisesta arvoliberalismista ja globalistisesta pankkien ja markkinavoimien ylivallasta. Suomen on erottava EU:sta ja siirryttävä täyteen itsenäisyyteen, arvokonservatismiin ja kansallismieliseen politiikkaan.

Tarvitaan muutos, vallanvaihto, kenties vallankumous.

Mutta miten?

Miten vallanvaihto voitaisiin toteuttaa Suomessa? Mitä keinoja voidaan käyttää? Ketkä sen tekisivät, mitkä puolueet ja henkilöt? Kenestä olisi uuden hallituksen pääministeriksi ja ketkä olisivat sopivia ministereiksi? Milloin vallanvaihto olisi mahdollista, jo piankin vaiko v. 2019 eduskuntavaaleissa?

4.1.2017

Jouko Piho:

Valehyökkäys on tulossa – Kolmas maailmansota alkaa

Kolmatta maailmansotaa yritetään kovasti saada syttymään.

Jos sota ei tahdo alkaa, jokin osapuoli tekee valehyökkäyksen (false flag), mutta syyttää hyökkäyksestä toista osapuolta eli tekee meille tutut Mainilan laukaukset, jotka venäläiset ampuivat marraskuussa 1939, mutta syyttivät siitä suomalaisia ja aloittivat sodan.

On hyvin todennäköistä, että tällainen valehyökkäys tapahtuu tänä vuonna, ja sen myötä Kolmas maailmansota alkaa.

3.1.2017

Jouko Piho:

Suvakki

Sana suvakki viittaa henkilöön, joka on liian suvaitsevainen maahanmuuttoon ja islamiin nähden.

Tänään tuli mieleeni, että itse asiassa sana voi merkitä myös SUomen VAstaista henkilöä, jota suvakki mielestäni on, kun hän asettaa ulkomaalaisten edut suomalaisten etujen edelle.

2.1.2017

Jouko Piho:

Obaman Salaisen palvelun agentin tunnustuksia

Washingtonissa on republikaanien vapaamuurariklubi, jossa käy pääkaupungin eliittiä, kuten senaattoreita ja Valkoisen talon virkailijoita.

Joanie Stahl sai sieltä jokin aika sitten työpaikan. Erään kerran ennen USAn presidentinvaalien ratkeamista eräs Salaisen palvelun agentti alkoi keskustella Joanien kanssa, mikä on varsin epätavallista. Yleensä agentit vain tervehtivät ja se on siinä.

Joanie Stahl kertoi miehen puheista Lyn Leahzin radio-ohjelmassa A Minute To Midnite. Agentti paljasti kuusi asiaa.

1. Donald Trumpista tulee presidentti, mikä on tiedetty jo kahden vuoden ajan.

2. Trumpin valinnan jälkeen isommissa kaupungeissa syntyy mellakoita.

3. Pian tulee taloudellinen katastrofi, jonka takia jokaisella pitäisi olla vähintään kolmen kuukauden ruokavarasto.

4. Kun Obaman virkakausi päättyy, agentti lähtee heti pois Amerikasta ja muuttaa Belgiaan.

5. Barack Obama on homo.

6. Michelle Obama on alunperin mies eli naiseksi muuttunut transu ja lapset on adoptoituja.

Lähde: http://beforeitsnews.com/prophecy/2016/12/top-government-agent-exposes-terrible-fate-for-usa-and-real-demonic-entities-photographed-at-freemason-elitist-club-video-2487207.html

30.12.2016

Jouko Piho:

Suomen paluu kansallisvaltioksi (osa 10)

Lopputiivistelmä

Olen tehnyt 9 lyhyttä selostusta Lasse Juhani Lehtisen kirjasta ”Suomen paluu kansallisvaltioksi”. Nyt on vuorossa lopputiivistelmä kirjan sanomasta.

Lehtinen aloittaa kirjansa viimeisen luvun näin: ”Tässä kirjassa on esiintuotu, miten nykyajan Suomessa monella eri yhteiskunnan alalla lainsäädäntö ja poliittinen päätöksenteko sekä julkisen vallan toiminta ovat suuntautuneet Suomen kansallisvaltion olemassaolon perusteita vastaan.”

Muutoksia tarvitaan yhteiskunnassa, mutta jos ne tuovat enemmän pahaa kuin hyvää, kyse ei ole todellisista uudistuksista.

”Jos Suomi lakkaa olemasta suomalaisten kansallisvaltio, Suomesta tulee sisäisesti hajanainen maa”, toteaa Lehtinen.

Lopuksi laitan tähän 21 kohdan tiivistelmän Lehtisen kirjan teeseistä, miten Suomi voisi palata kansallisvaltioksi.

1. Suomen paluu kansallisvaltioksi edellyttää politiikassa Suomen kansallisten tavoitteiden ja kansallisten etujen nostamista jälleen ensisijaisiksi.

2. Kiintiöpakolaisten ottaminen Suomeen on kokonaan lopetettava.

3. Perheenyhdistämiset on lakkautettava.

4. Perusteettomia turvapaikanhakijoita ei tule päästää Suomeen.

5. Työperusteista maahanmuuttoa on rajoitettava.

6. Ulkomaisten opiskelijoiden ilmainen yliopisto-opiskelu on lopetettava.

7. Ulkomaista adoptiota ei pidä suosia.

8.  Suomen kielen asema on säilytettävä.

9.  On palattava perinteisiin ja tervehenkisiin arvoihin.

10. Kodin, perheen ja avioliiton arvo ja asema on palautettava.

11. Suomen on erottava eurosta ja Euroopan unionista.

12. On luovuttava liian löysästä kriminaalipolitiikasta.

13. Rikoksia tulee ennaltaehkäistä siten, että kiinnijoutumisriski on merkittävä ja rangaistukset ovat riittävän suuria.

14. Rikosoikeudellisen vastuun alaikärajaa olisi laskettava.

15. Ehdollisia tuomioita on muutettava enemmän ehdottomiksi tuomioiksi.

16. Sakkojen muuntorangaistus vankilatuomioon on palautettava.

17. Energia- ja luonnonvaroja, kuten vesivoimaa, on voitava hyödyntää ilman turhia ja liian laajamittaisia rajoituksia ja suojeluita.

18. Kuntaliitoksista on luovuttava.

19. Valtion virastoja on sijoitettava myös pienemmille paikkakunnille.

20. Suomalaisten oikeusturvaa on parannettava.

21. Suomeen on perustettava perustuslakituomioistuin.

Lehtinen lopettaa kirjansa seuraaviin sanoihin: ”Suomen kansan enemmistö on edelleenkin tervehenkistä ja isänmaallista. Suomen kansan enemmistö haluaa edelleenkin Suomen olevan heidän isänmaansa ja suomalaisten kansallisvaltio. Suomen kansa ansaitsee sen, että Suomi palaa suomalaisten kansallisvaltioksi kaikessa yhteiskunnan toiminnassa.”

29.12.2016

Jouko Piho:

Minulle tehtiin pallolaajennus ja sydämen rytminsiirto

Olin tänään Vantaan Peijaksen sairaalassa sepelvaltimoiden varjoainekuvauksessa, jossa kävi ilmi, että kaksi valtimoa oli siinä määrin tukossa, että kuvauksen jälkeen tehtiin heti pallolaajennus saman tien. Kolmaskin valtimo oli hiukan ahtautunut, mutta sen arvellaan paranevan lääkkeillä.

Toimenpide aiheutti minulle flimmerin, joten minulle tehtiin vielä myös sydämen sähköinen rytminsiirto nukutuksessa.

Aikaa kului sairaalassa 9 tuntia. Kaikki meni hyvin, kiitos Herralle! Henkilökunta oli hyvin osaavaa ja ystävällistä.

Ja erikoiskiitos vaimolleni, joka oli mukana koko ajan ja ajoi automme kotiin, koska minulta oli autonajo kielletty.

29.12.2016

Jouko Piho:

Suomen paluu kansallisvaltioksi (osa 9)

Oikeusturva

Lasse Juhani Lehtinen kirjoittaa 9. luvun alussa, että ”kansallisvaltion eräs tärkeä osa on oikeusturvan takaaminen kansalaisille”, mutta toteaa saman tien, että Suomessa on oikeusturvaa heikennetty jatkuvasti.

Yksi ongelma on se, että ”Suomessa ei ole edelleenkään aikaansaatu riittävää lakien perustuslain mukaisuuden tutkimista”. Nykyinen käytäntö, jossa eduskunnan perustuslakivaliokunta antaa lausuntonsa sille lähetettyjen lakien perustuslainmukaisuudesta, ei ole riittävä, koska kaikkia lakeja ei edes toimiteta perustuslakivaliokunnan tutkittaviksi ja koska sen jäsenet koostuvat eri puolueita edustavista kansanedustajista.

Toinen ongelma on se, että Suomessa sekoitetaan entistä enemmän tuomiovalta ja vapaa harkintavalta keskenään, mikä johtuu siitä, että hyvin monessa laissa ei enää tarkasti määritellä jonkin oikeudellisen säännöksen sisältöä vaan tuomioistuimelle jätetään hyvin laaja harkintavalta, mikä merkitsee poliittisen vallankäytön kaltaista valtaa. Kansalaisen oikeusturva jää heikoksi, koska ei voi tietää etukäteen, miten poliittisista syistä lähtevät arvostukset ja mediassa olevat näkemykset vaikuttavat tuomioistuimen ratkaisuun. Ihmisten oikeusturva edellyttäisikin tarkempaa ja selkeämpää lainsäädäntöä.

Kolmas ongelma ovat suuret oikeudenkäyntikulut mahdollisen häviön tapahtuessa. Suurelle yritykselle, pankille, vakuutusyhtiölle tai varakkaalle henkilölle oikeudenkäyntikulukorvaus on merkityksetön, mutta tavallisen kansalaisen kohdalla korvaus, joka voi pikku riidassakin olla jopa yli 10 000 euroa, voi tuhota talouden täysin. Sen takia monet heikommassa asemassa olevat henkilöt myöntyvät vahvempien perusteettomiin uhkauksiin ja oikeudettomiin vaatimuksiin, koska he eivät uskalla antaa asian mennä tuomioistuimeen asti oikeudenkäyntikulujen riskin pelossa.

Neljäs ongelma on se, että kansalaisten oikeutta hakea muutosta tuomioon on heikennetty. Esimerkkinä Lehtinen mainitsee rajoituksen saada muutosta Korkeimmassa oikeudessa, koska se on tehty riippuvaiseksi Korkeimman oikeuden antamasta valitusluvasta. Myös asian saaminen Hovioikeuteen on entistä vaikeampaa, koska se on tehty riippuvaiseksi jatkokäsittelyn nimellä tapahtuvasta valitusluvasta ja ns. seulontamenettelystä, jossa Hovioikeus ratkaisee ensin, otetaanko valitus enempään tutkintaan.

Valitusluvan rajoittamista perustellaan säästöillä, mitä Lehtinen ihmettelee: ”On kuitenkin käsittämätöntä, että Ruotsi-Suomen olosuhteissa kyettiin ylläpitämään neliasteista tuomioistuinjärjestelmää, jossa parhaimmillaan oli kolmiasteinen muutoksenhakumahdollisuus, mutta nykyajan Suomessa ei kyettäisi ylläpitämään edes yhtä rajoituksetonta muutoksenhakumahdollisuutta.”

Lopuksi Lehtinen huomauttaa, että kansalaisen ja julkisen vallan välisissä riidoissa, joita käsitellään hallinto-oikeuksissa, on yksittäisen kansalaisen oikeusturva puutteellinen, koska viranomainen ei ole velvollinen esittämään todistelua väitteidensä tueksi.

Kaiken kaikkiaan voidaan siis todeta, että suomalaisten oikeusturvaa on jatkuvasti heikennetty isompien, vahvempien ja rikkaampien hyväksi. Mauno Koiviston tokaisu ”Tarttis tehrä jotakin” sopii tilanteeseen paremmin kuin hyvin.

Näin tulee vielä tapahtumaan, mutta se vaatii suuria muutoksia Suomen poliittisessa elämässä.

Kirjoitussarjani jatkuu huomenna, jolloin on vuorossa Lasse Juhani Lehtisen kirjan viimeinen luku ”Suomen paluu kansallisvaltioksi”. Teen samalla myös tiiviin yhteenvedon kirjan sisällöstä.

28.12.2016

Jouko Piho:

Suomen paluu kansallisvaltioksi (osa 8)

Aluepolitiikka

Lasse Juhani Lehtinen aloittaa kirjansa 8. luvun kuvaamalla Suomessa aikaisemmin harjoitettua aluepolitiikkaa seuraavin sanoin: ”Valtiovallan toimenpitein huolehdittiin, että kaikkialla Suomessa julkisen vallan palvelut olivat kaikkien kansalaisten ulottuvilla ja kaikkialla Suomessa kansalaisilla oli mahdollisuus toimeentuloon.”

Sitten Lehtinen mainitsee neljä syytä, jotka ovat johtaneet nykyiseen tilanteeseen, jossa kaikkialla Suomessa ei ole enää tasavertaiset olosuhteet asumiseen ja toimeentuloon.

Ensimmäinen syy on EU-jäsenyys, toinen on urbaaniliberalismi, kolmas on markkinavoimille annettu vapaus ja neljäs on kuntaliitokset.

Kuntaliitoksista Lehtinen toteaa, että ”kuntaliitos on aina tuhoisa pienemmälle kunnalle”, jossa ”alkaa entisen itsenäisen ja virkeän kunnan täydellinen näivettyminen”, kun liikkeet, palvelut ja virastot muuttavat pois eivätkä uudet ihmiset ja yritykset uskalla muuttaa surkastuvalle paikkakunnalle.

Lehtinen onkin sitä mieltä, että kuntaliitospolitiikkaan on saatava muutos siten, että valtio tukee kuntien pysymistä itsenäisinä, jotta koko Suomi pysyisi tulevaisuudessakin asuttuna ja suomalaisten kansallisvaltiona. Taloudellisissa vaikeuksissa olevia kuntia olisi tuettava eikä painostettava kuntaliitoksiin.

Suomessa harjoitetaan kyllä jonkinlaista aluepolitiikkaa esim. sijoittamalla valtion virastoja maakunnallisiin keskuskaupunkeihin, mutta tällainen toimenpide on näennäistä näpertelyä eikä edistä isohkon kaupungin kehittymistä juuri mitenkään. Mutta jos valtion virasto sijoitettaisiin jollekin pienemmälle paikkakunnalle, sillä voisi siellä olla huomattavaa merkitystä. Myös viraston perustamiskustannukset olisivat halvemmat ja työntekijät voisivat saada itselleen asunnon paljon halvemmalla.

On pakko todeta, että Suomessa hallitukset eivät ole pyrkineet pitämään koko maata asuttuna siten, että suomalaiset voisivat asua ja saada toimeentulonsa kaikkialla Suomessa. Pikemminkin hallitusten toimenpiteet suosivat pääkaupunkiseutua ja suuria kaupunkeja, mikä merkitsee sitä, että suomalaiset eivät ole yhdenvertaisia asuinpaikastaan riippumatta.

Suomi ei ole kuitenkaan vain Helsingin seutu ja joidenkin suurten kaupunkien ympäristö. Jokainen Suomen paikkakunta on arvokas ja kehittämisen arvoinen osa Suomea. Mitään Suomen aluetta ei pidä autioittaa. Koko Suomi on isänmaamme.

Kirjoitussarjani jatkuu huomenna, jolloin referoin Lasse Juhani Lehtisen kirjoitusta ”Oikeusturva”, joka on kirjan viimeinen luku.

27.12.2016

Jouko Piho:

Suomen paluu kansallisvaltioksi (osa 7)

Energia- ja luonnonvarat

”Kansallisvaltion taloudellisiin edellytyksiin kuuluu jokaisen valtion omien energia- ja luonnonvarojen hyödyntäminen”, aloittaa Lasse Juhani Lehtinen kirjansa 7. luvun, mutta toteaa heti perään, että Suomessa omien energia- ja luonnonvarojen hyödyntämistä on vakavasti haitannut poliittisista ideologioista lähtenyt liian laajamittainen suojelu.

Energiapolitiikassa Lehtinen liputtaa voimakkaasti vesivoiman puolesta: ”Suomessa on runsaasti käyttämättömiä vesivoimavaroja, mutta radikaaliliberalistinen ns. vihreä ideologia on estänyt vesivoimavarojen kehittämisen, missä suurin virhe oli Kemijoen vesistössä Vuotoksen tekojärven rakentamatta jättäminen. Vuotoksen tekojärvi olisi pitänyt toteuttaa vaikka erillislailla.”

Lehtinen pitääkin vesivoiman vastustusta Suomessa täysin käsittämättömänä, koska vesivoima on puhdasta ja päästötöntä kotimaiseen jatkuvasti uusiutuvaan energialähteeseen perustuvaa sähköntuotantoa.

Lehtinen ehdottaakin suoraan: ”Vesilainsäädäntöä on muutettava siten, että vesivoimarakentaminen tulee jälleen mahdolliseksi sekä vesivoimarakentamista estävät suojelupäätökset olisi kumottava.”

Luvun lopussa Lehtinen käsittelee Suomen tärkeintä luonnonvaraa eli metsiä ja toteaa, että metsätalouskin on joutunut jatkuvasti yhä uusien ja voimakkaampien rajoitusten kohteeksi.

Tällaiset turhat rajoitukset tulisi kumota ja perusteettomat suojelut tulisi poistaa.

Lopussa Lehtinen kiteyttää teesinsä seuraavasti: ”Kansallisvaltion kehitys edellyttää ensisijaisesti maan omien luonnonvarojen hyödyntämistä.”

Olen samaa mieltä. Lisäisin vielä sen, että Suomen luonnonvarat kuuluvat suomalaisille eikä niitä pidä myydä ulkomaalaisille suuryrityksille.

Kirjoitussarjani jatkuu huomenna, jolloin on vuorossa referaattini Lasse Juhani Lehtisen kirjoituksesta ”Aluepolitiikka”.

26.12.2016

Jouko Piho:

Suomen paluu kansallisvaltioksi (osa 6)

Rikollisuus ja yleinen turvallisuus

Varatuomari Lasse Juhani Lehtinen puolustaa kirjansa kuudennessa luvussa kansalaisten turvallisuutta ja sanoo, että lisääntynyt turvattomuus johtuu Suomen liberaalista kriminaalipolitiikasta.

Yksi valtion keskeisiä tehtäviä on huolehtia kansalaisten turvallisuudesta. Ennen järjestäytyneitä valtioita jokaisen piti puolustaa itse itseään tai sitten suvun ja kyläyhteisön avulla. Mutta nykyoloissa yksilön turvallisuuden takaaminen kuuluu valtiolle, joka panee myös toimeen lakiin perustuvat rangaistukset rikollisille.

Valitettavasti Suomessa on kansalaisten turvallisuutta jatkuvasti heikennetty valtiovallan liberaalin kriminaalipolitiikan takia, mikä on johtanut siihen, että ihmisten ja yritysten on suojauduttava yhä enemmän itse kasvavaa rikollisuutta vastaan koirilla, varmuuslukoilla, vartijoilla ja erilaisilla hälytyslaitteilla.

Puhutaan myös ns. pelon maantieteestä, jolloin ihmiset joutuvat säätelemään elämäänsä rikollisuuden takia. Tietyillä alueilla ei voi enää kulkea pimeän aikaan ja asuntoja hankitaan turvallisemmilta alueilta.

Rikosten ennalta ehkäisyssä on kaksi tärkeää asiaa. Kiinnijoutumisriskin pitää olla merkittävä ja rangaistusten tulee olla riittävän suuria. Suomen valtiovalta on laiminlyönyt molemmat seikat. Poliiseja ei ole tarpeeksi ja tuomiot ovat liian lieviä.

Rikollinen voi selviytyä ilman rangaistuksia myös siksi, että Suomessa on syyttäjälle annettu liian suuri harkintavalta jättää syyte nostamamatta.

Myös sovitteluratkaisu voi olla ongelmallinen. Vaikka menettely voi joskus olla tuloksellinen, on kirjan kirjoittajan varatuomari Lasse Juhani Lehtisen kokemus omasta asianajotoiminnasta niin kielteinen, että hän ei suosittele koskaan kenellekään asiakkaalleen rikosasioiden sovitteluun suostumista, koska usein on kysymys siitä, että rikoksen uhria painostetaan ankarasti suostumaan hyvin pieniin korvauksiin.

Alle 15-vuotiaiden jääminen rikosoikeudellisen vastuun ulkopuolelle tuo myös ongelmia, koska monet nuoret käyttävät tätä lainkohtaa tietoisesti hyväkseen. Lehtinen onkin sitä mieltä, että rikosoikeudellisen vastuun alarajaa olisi laskettava.

Liian yleiset ehdolliset tuomiot, jopa törkeissä seksuaalirikoksissa, vaikuttavat myös rikollisuutta lisäävästi, koska kansan silmissä ehdollinen tuomio ei ole tuomio ollenkaan – eikä varsinkaan rikollisen mielestä.

Myös vankeuden vaihtoehdoksi säädetty yhdyskuntapalvelu heikentää rangaistuksen tehoa.

Tuomioiden pelotevaikutusta vähentää myös se, että tuomioistuimet määräävät usein rangaistuksia rangaistusasteikon lievimmästä päästä, vaikka ankarammatkin tuomiot olisivat mahdollisia.

Myös se, että sakkoja ei enää muunneta vankeudeksi, on merkinnyt maksukyvyttömien kohdalla rohkeutta tehdä pikku rikoksia, kuten kaupasta varastamista tai liikennerikkomuksia, ilman pelkoa mistään seuraamuksista, koska sakkoja ei voida periä eikä vankilaan joudu.

Liian vapaamielinen rikospolitiikka ei ole kuitenkaan johtanut Suomessa täydelliseen anarkiaan sen johdosta, että suurin osa suomalaisista on rehellistä väkeä eikä halua syyllistyä rikoksiin.

Mutta sisäinen turvallisuus on kärsinyt ja sitä ovat lisänneet viime vuosina vielä omalta osaltaan ulkomaalaisten tekemät rikokset.
 Tilannetta vaikeuttaa vielä se, että Suomessa asuvan rikoksiin syyllistyneen maahanmuuttajan karkotus ei tahdo kunnolla toimia.

Oma lukunsa ovat vielä poliittisista syistä tehdyt rikokset esim. turkistarhoja ja maanviljelijöitä vastaan, jolloin rangaistukset ovat hyvin lieviä, mutta sen lisäksi liberaali media puolustaa usein laittomuuksiin syyllistyneitä tai ainakin antaa heille huomattavaa julkisuutta, minkä iskujen tekijät kokevat niin myönteisenä, että mahdollisella lievällä rangaistuksella ei ole sen rinnalla mitään väliä.

Sisäinen turvattomuus ja rikollisuuden kasvu ovat muodostuneet Suomessa niin vakavaksi yhteiskunnalliseksi ongelmaksi, että valtiovallan tulisi ryhtyä kiireellisiin toimenpiteisiin turvallisuuden palauttamiseksi Suomeen.

Liberaalin kriminaalipolitiikan tuhoisat seuraukset ovat kaikkien nähtävissä, mutta kaikki eivät vain tahdo nähdä.

Lainsäädäntöä on muutettava niin, että rikoksista seuraavat rangaistukset vastaavat kansan oikeustajua.

Suomessa on liberaalia kriminaalipolitiikkaa puolustettu vankien määrän vähentämisellä. Tavoitteena ei pitäisi kuitenkaan olla vankien määrän pienentäminen vaan rikollisuuden vähentäminen. Kun sitten rikollisuutta saadaan vähennettyä, silloin vankienkin määrä alenee.

Suomalaiset voivat oikeutetusti edellyttää, että valtiovalta toteuttaa velvollisuutensa ja turvaa heidän elämänsä. Isänmaan on oltava hyvä ja onnellinen paikka elää.

Näin tulee tapahtumaankin, mutta se vaatii hallituksen vaihtoa, ajattelutavan muutosta ja liian löysästä ja vapaamielisestä kriminaalipolitiikasta luopumista. Rikos on vääryys eivätkä rikolliset ansaitse hyssyttelyä ja pään silittelyä. Sen sijaan suomalaiset ansaitsevat rauhallisen kotimaan.

Kirjoitussarjani jatkuu huomenna, jolloin on vuorossa selostukseni Lasse Juhani Lehtisen kirjoituksesta ”Energia- ja luonnonvarat”.

25.12.2016

Jouko Piho:

Suomen paluu kansallisvaltioksi (osa 5)

Suomi ja Euroopan unioni

Lasse Juhani Lehtinen sanoo jo ensimmäisessä lauseessa olennaisimman Suomen ja Euroopan unionin suhteesta: ”Suomen jäsenyys Euroopan unionissa (EU) on merkinnyt itsenäisen kansallisen päätösvallan menettämistä monissa keskeisissä asioissa.”

Liberaalit voimat haluavat jatkaa EU:n vallan lisäämistä yhä enemmän tavoitteenaan liittovaltio, jossa jäsenvaltiot eivät enää olisi itsenäisiä valtioita.

Lehtinen toteaakin, että edes Neuvostoliitto ei suomettumisen aikaan puuttunut niin paljon Suomen asioihin kuin EU tekee.

Lehtinen huomauttaa myös siitä, että Suomessa ei järjestetty kansanäänestystä Lissabonin sopimuksesta eikä euroon liittymisestä.

On ymmärrettävää, että suomalaiset halusivat ja haluavat olla osana Länsi-Eurooppaa, mutta siihen ei tarvita EU:n jäsenyyttä, kuten Norjan, Sveitsin ja Islannin esimerkki osoittaa, jotka eivät kuulu EU:iin, mutta ovat silti osa länsieurooppalaista kulttuurialuetta.

EU:n jäsenyyttä puolusteltiin myös taloudellisilla syillä, mutta on hyvin kyseenalaista, onko EU-jäsenyydestä ollut Suomelle taloudellista hyötyä. Pikemminkin tilanne on päinvastoin.

Myöskään liittymisestä Euroopan talous- ja rahaliittoon eli euron käyttöönotosta Suomen valuutaksi on ollut enemmän haittaa kuin hyötyä. Suomi onkin menettänyt itsenäisen rahapolitiikan kokonaan.

Pääomien vapaa liikkuvuus on mahdollistanut myös sen, että suomalaiset yhtiöt ovat joutuneet joko osaksi tai kokonaan ulkomaiseen omistukseen. Isoja tehtaita on suljettu ja tuotantoa on siirretty ulkomaille.

Edes maataloutta Suomi ei voi enää harjoittaa itsenäisesti, koska keskeinen päätösvalta on EU:lla. Tähän liittyy myös EU:n vaatima ylimitoitettu Natura 2000 –suojeluohjelma, mikä heikentää osaltaan Suomen taloudellisia mahdollisuuksia ja luonnonvarojen käyttöä.

EU:n sisäinen kilpailutus aiheuttaa myös ongelmia suomalaisille yrityksille, koska ulkomaisilla yrityksillä voi olla monesti paremmat mahdollisuudet tehdä työ halvempaan hintaan. Onko myös laatu parempaa, on jo sitten toinen kysymys.

Myös työvoiman vapaa liikkuvuus heikentää suomalaisten työmahdollisuuksia omassa maassaan.

Vapaa liikkuvuus on tuonut Suomeen myös kerjäläisongelman sekä paljon rikollisia.

Suomen jäsenyyttä EU:ssa puolusteltiin sillä, että Suomi voisi olla mukana päätöksenteossa ja jopa Euroopan ytimessä. Käytäntö on kuitenkin osoittanut, että Suomen vaikutusvalta EU:ssa on hyvin vähäinen. Suuret EU:n jäsenvaltiot päättävät asioista omien etujensa mukaisesti.

EU ei ole demokraattinen eikä noudata oikeusvaltioperiaatteita. Tosin EU korostaa kansanvaltaisuutta, mutta se on vain tyhjää lumepuhetta.

Lehtinen toteaakin lopuksi, että ”Suomen EU-jäsenyys on kokonaisuutena Suomen kansallisvaltion etujen vastaista”.

Olen samaa mieltä. On siksi Suomen kansallisten etujen mukaista erota sekä eurosta että EU:sta. Tämä Suomen uudelleen itsenäistyminen tulee tapahtumaan lähivuosina.

Kirjoitussarjani jatkuu huomenna, jolloin on vuorossa referaattini Lasse Juhani Lehtisen kirjoituksesta ”Rikollisuus ja yleinen turvallisuus”.

24.12.2016

Jouko Piho:

Suomen paluu kansallisvaltioksi (osa 4)

Avioliitto ja perhe

Varatuomari Lehtinen käsittelee kirjansa neljännessä luvussa perheen merkitystä kansallisvaltion yhtenäisyyden olennaisena perustana.

Tervehenkinen perhe on yhteiskunnan perusyksikkö, jonka sisäinen kiinteys ja yhtenäisyys takaavat kansallisvaltion vahvuuden. Ei olekaan näin ollen mikään ihme, että liberaalit haluavat tuhota juuri perheen ja avioliiton tai ainakin heikentää niiden asemaa.

Liberaaleille avioliitto onkin vain käytännön asioiden ratkaisumuoto, kun taas aviopuolisoiden tunneside, avioliiton eettinen ja uskonnollinen perusta, sekä avioliiton merkitys yhteiskunnan ja kansallisvaltion vakaudelle syrjäytetään. Liberalismin näkemys avioliitosta onkin väärä ja virheellinen.

Avioliittoa vastaan on hyökätty monin eri tavoin verotusta ja sosiaalietuuksia koskevissa laeissa, kun taas avoliittoa, yksinelämistä ja vapaita seksuaalisuhteita suositaan. Myös avioeron muuttuminen pelkäksi ilmoitusasiaksi on huonontanut avioliiton asemaa.

Perheen merkitystä on vähennetty myös korostamalla laitoskasvatusta sekä halventamalla äidin kotona tekemää työtä kodin ulkopuolella työtä tekeviin naisiin verrattuna.

Tämä kaikki ei ole riittänyt liberaaleille, vaan he ovat ottaneet tavoitteekseen koko avioliittokäsityksen mitätöimisen vaatimalla avioliittoa myös homopareille. Lehtinen kirjoitti asiasta v. 2011, ja sittemminhän mainittu laki on hyväksytty ja astuu voimaan maaliskuussa 2017, ellei sitä ennen tapahdu jotakin radikaalia.

Myöskään lastensuojelun ja sosiaalitoimen alalla perheiden yhtenäisyyttä ei aina osata tai haluta tukea, vaan perheitä rikotaan pakkotoimilla sijoittamalla lapsia laitoksiin ja vieraisiin perheisiin.

Kaikki edellä mainitut perheiden rapauttamistoimenpiteet ovat aiheuttaneet sen, että miehen ja naisen avioliittoon perustuvan perheen asema on Suomessa vakavasti uhattuna. Lehtinen muistuttaa oikeutetusti: ”Jos perinteinen perheen asema mitätöidään, yhteiskunnan vakauden tärkein tekijä lakkaa olemasta.”

Suomen kansallisvaltion säilymisen kannalta on ensiarvoisen tärkeää palauttaa kodin, perheen ja avioliiton arvo ja asema.

Kirjoitussarjani jatkuu huomenna, jolloin on vuorossa tiivistelmäni Lehtisen kirjoituksesta "Suomi ja Euroopan unioni".

23.12.2016

Jouko Piho:

Suomen paluu kansallisvaltioksi (osa 3)

Kansallisvaltion yhtenäisyys

Lasse Juhani Lehtinen käsittelee kirjansa kolmannessa luvussa kansallisen yhtenäisyyden merkitystä vakaalle yhteiskuntakehitykselle ja vahvalle kansallisvaltiolle.

Ensimmäisenä Lehtinen tuo esiin sen tosiasian, että ”yhtenäisessä kansallisvaltiossa todennäköisyys sisäisten ristiriitojen syntymiseen on vähäisempi kuin monikulttuurivaltiossa, jossa kansalaisten keskinäiset yhteiset siteet sekä toisiinsa että isänmaahansa puuttuvat”.

Voidaankin suoraan todeta, että ”liberaalien monikulttuurivaltioihanne ei toteudu käytännössä”.

Lehtinen huomauttaa aivan oikein, että kaikki ihmiset haluavat olla oman kansansa keskuudessa, myös maahanmuuttajat, jotka hakeutuvat Suomessa täällä jo olevan väestöryhmänsä keskuuteen haluten pitää oman etnisyytensä, kulttuurinsa, uskontonsa ja elämäntapansa. Omien parissa viihtyminen on aivan luonnollista, mutta se merkitsee sitä, että kotouttaminen ja sopeutuminen Suomen oloihin ja tapoihin ei tule koskaan täysin onnistumaan.

Itse asiassa käykin päinvastoin, kun maahanmuuttajat alkavat vaatia suomalaisen yhteiskunnan sopeutumista heidän vaatimuksiinsa. Yhä enemmän onkin nähtävissä tapauksia, joissa suomalaiset luopuvat omista perinteistään, jotta maahanmuuttajia ei loukattaisi. On siis alkanut suuri suomalaisten kotouttaminen maahanmuuttajien kulttuuriin.

Lehtinen pitää myös hyvin tärkeänä suomen kielen aseman säilymistä kansallisvaltion yhtenäisyyden rakentamisessa ja toteaa: ”Mitä enemmän Suomessa ryhdytään käyttämään englannin kieltä tai jotain muuta vierasta kieltä suomen kielen sijasta, kansallisvaltion kielellinen yhtenäisyys murenee.” Tämän sanominen ei tarkoita, ettei normaalilla kielitaidolla olisi tärkeä merkityksensä. Kyse on vain siitä, että Suomessa ei pidä alkaa sisäisesti suosia englantia suomen kielen sijasta, kuten jo paljon nuorison kielenkäytössä on tapahtunut.

Lopuksi Lehtinen kiinnittää huomiota siihen, miten kansallisvaltion yhtenäisyyttä heikennetään siten, että perinteisiä ja tervehenkisiä arvoja kyseenalaistetaan ja vastustetaan. Seurauksena on kuitenkin vain kulttuurin rappio ja hyvien tapojen häviäminen. Tämä ilmenee mm. taiteen alalla, jossa suositaan mitä kummallisimpia tekeleitä ja tuotantoja, jotka ovat monesti kristinuskoa, isänmaallisuutta ja perinteisiä arvoja vastaan.

Liberaali monikulttuurisuus ei olekaan suvaitsevaista tai se on ainakin hyvin valikoivaa, koska liberaalit suosivat vain kaikkea suomalaisuudesta poikkeavaa.

Kirjoitussarjani jatkuu huomenna, jolloin on vuorossa Lehtisen kirjoitus ”Avioliitto ja perhe”.

22.12.2016

Jouko Piho:

Suomen paluu kansallisvaltioksi (osa 2)

Pakolais- ja maahanmuuttopolitiikka

Kirjansa toisessa luvussa Lasse Juhani Lehtinen ruotii kovin sanoin Suomen liberaalia ja hallitsematonta pakolais- ja maahanmuuttopolitiikkaa, joka on ristiriidassa kansallisvaltion perusteiden ja yhtenäisyyden kanssa ja joka on ollut suurin poliittinen virhe, mitä Suomessa on tehty maan itsenäisyyden aikana.

Lehtinen muistuttaa siitä usein unohdetusta itsestäänselvyydestä, että ”valtion suvereniteettiin sisältyy valtion oikeus itse päättää, millä edellytyksillä ja missä määrin maahanmuuttoa sallitaan”. ”Kenelläkään ei ole henkilökohtaista eli subjektiivista oikeutta päästä johonkin vieraaseen valtioon.”

Lehtinen ehdottaa ongelman ratkaisuksi radikaaleja toimenpiteitä:

1. Kiintiöpakolaisten ottaminen Suomeen on kokonaan lopetettava. Vain 25 valtiota maailmassa ottaa vastaan kiintiöpakolaisia. Suomella ei ole mitään kansainvälisiä sopimuksia olla mukana tällaisen maahanmuuttoautomaatin pyörittämisessä.
2. Perheenyhdistämiset on lakkautettava, koska järjestelmää käytetään väärin ja myös siitä on tullut maahanmuuttoautomaatti.
3. Perusteettomia turvapaikanhakijoita ei tule päästää Suomeen, vaan heidät on käännytettävä jo rajalla.
4. Työperusteista maahanmuuttoa on rajoitettava ja työt on annettava työttömille suomalaisille. Myös työperusteinen maahanmuutto aiheuttaa Suomelle samoja vaikeuksia kuin muukin maahanmuutto.
5. Ulkomaisten opiskelijoiden ilmainen yliopisto-opiskelu on lopetettava, koska maksuttomuus houkuttelee Suomeen sellaisiakin opiskelijoita, joille opiskelu on vain veruke päästä Suomeen.
6. Ulkomaista adoptiota ei pidä suosia, vaan suomalaisten lapsettomien pariskuntien mahdollisuutta saada adoptoiduksi suomalaisia lapsia tulee helpottaa.

Olen kaikista kohdista Lehtisen kanssa samaa mieltä. ”Jotain tarttis tehrä”, tai muutoin suomalainen Suomi on kohta vain historiaa.

Huomenna on vuorossa kirjoitussarjan kolmas osa, jonka aiheena on ”Kansallisvaltion yhtenäisyys”.

22.12.2016

Uskonkilpi ja Simo Papunen

Haluan suositella Simo Papusen ja 8 muun kirjoittajan rohkaisevia, innoittavia ja profeetallisia kirjoituksia, joita löytyy seuraavista osoitteista: http://uskonkilpi.net/wp/ ja https://esiru.wordpress.com/ sekä https://www.facebook.com/pages/Uskon-kilpi/332095220243713 .

Esiru-sivuston nimi pohjautuu sanaan ”esirukous”, mutta se on menettänyt alkuperäisen tarkoituksensa rukoussivustona ja toimii nyt ”rohkaisu”-sivustona. Nämä kirjoitelmat ovat siis ”siruja”, jotka pohjaavat koettuun elämään, joka tunnetusti särkee ”heikkoja saviastioita”. Sellainen särkyminen on siunattua ja on tarkoitus, että se koituu monille vertaistueksi.

Simo Papunen teki maallisen työuransa it-alalla, mutta on nyt eläkeläinen. Papunen on ollut uskossa yli 30 vuotta. Papunen oli kymmenisen vuotta jäsenenä kolmessa eri helluntaiseurakunnassa. Helluntaiherätys ei vaan koskaan tuntunut hengelliseltä kodilta. Sen sijaan Papunen löysi apostolisen uskon.

Papunen kirjoittaa, että apostolinen usko merkitsee sen tajuamista, että kaikki uudestisyntyneet uskovat kuuluvat hengen yhteyteen toistensa kanssa. Kristikunnan jako kirkkokuntiin on epäapostolinen kehityssuunta. Apostolinen usko on paluuta alkuseurakunnan arvoihin ja käytäntöihin.

Papusen mielestä seurakunnat, sellaisina kuin ne tänä päivänä esittäytyvät, eivät edusta puhdasta apostolista uskoa, vain sen likiarvoa – toiset ovat lähempänä, toiset kauempana alkuperäisestä Jumalan suunnitelmasta. Toisaalta jokaisella Jumalan lapsella on vapaus olla erilainen, olla oman historiansa näköinen, tunnustaa uskoa omalla äänellään. Apostolinen usko ei pakota ihmisiä samaan muottiin. Siinä, missä kirkkokuntien edustama yhteys on poissulkevaa yhteyttä, apostolinen usko on sisäänsä sulkevaa, yhteyteen kutsuvaa ja yhteyteen hyväksyvää asennetta.

Simo Papunen on tehnyt eräänlaista nettipastorin työtä vuodesta 2002 alkaen, kun hän jakaa Jumalan sanan opetusta ja erilaista hengellistä elämää rakentavaa aineistoa netissä.

Laitan tähän seuraavaksi pienen näytteen Simo Papusen kirjoitustyylistä eli katkelman Papusen 23.9.2015 kirjoittamasta artikkelista ”Sinä Jumalan valittu, nosta katseesi”:

Jokainen uskova joutuu kohtaamaan tämän tosiasian: ihmiset katsovat sinua luonnollisin silmin ja arvioivat sinua järjen avulla ja tulevat tulokseen, että sinusta ei ole mihinkään. Joudut epäuskon valokeilaan, jossa sinut mitätöidään perin pohjin.

Kun koet sellaista, muista, että Jumala näkee sinut toisin: hän katsoo sydämeesi ja näkee kaiken potentiaalin, jota sinussa on. Ennen kaikkea hän näkee oman suunnitelmansa elämääsi varten. Hän tietää, mitä sinusta voi tulla. Häntä ei rajoita se, millainen olet tänään. Vielä vähemmän häntä rajoittaa se, millainen olet ollut ennen. Mikään sinun töppäyksesi ei vaikuta hänen arvioonsa. Hän näkee sinussa Poikansa Jeesuksen kaltaisuuteen kutsutun ihmisen, joka voi uskon kautta olla väkevä Jumalan ihminen. Sinun taloudellinen tilanteesi kaikkine velkoineen ei määrää sitä, millainen tulevaisuus sinulla on. Sinun lahjakkuutesi riittää Jumalan käytössä mihin vaan, hän ei katso sinun koulumenestystäsi tai menestymättömyyttäsi. Sinun huono terveytesi ei estä sinua toteuttamasta Jumalan suunnitelmia. Hän on Herra, sinun Parantajasi (2.Moos.15:26).

Kaikkein vähiten sinulle on haittaa ihmisten mielipiteistä. Kukaan ihminen ei voi mitätöidä sinun uskoasi ja sinun käyttökelpoisuuttasi Jumalan silmissä.”

21.12.2016

Jouko Piho:

Suomen paluu kansallisvaltioksi (osa 1)

Suomi isänmaana ja kansallisvaltiona

Aloitan uuden kirjoitussarjan, jossa tulee olemaan yhdeksän osaa. Tulen referoimaan luku kerrallaan varatuomari Lasse Juhani Lehtisen v. 2011 julkaistua kirjaa ”Suomen paluu kansallisvaltioksi”.

Kirja on varsin mielenkiintoinen, asiallinen ja hyvin perusteltu. Itse asiassa voisin suositella tässä vaiheessa kirjan ostamista kaikille aiheesta kiinnostuneille. Hankin itse kirjan Adlibriksen verkkokaupasta ( http://www.adlibris.com/fi/kirja/suomen-paluu-kansallisvaltioksi-9789519863993 ) eikä maksanut kuin 10 euroa.

Käsittelen tässä ensimmäisessä kirjoituksessani ensimmäistä lukua, jonka otsikko on ”Suomi isänmaana ja kansallisvaltiona”.

Lehtinen toteaa, että ”Suomi on suomalaisten isänmaa ja kansallisvaltio”. Mitään muuta kansallisvaltiota ei suomalaisilla ole. Koko Lehtisen kirjan kantava ajatus on se, että tämä on hyvä tilanne, jonka pitäisi jatkua eikä muuttua joksikin aivan muuksi.

Lehtinen tarkastelee sitten professori Veli Merikosken määritelmää kansasta, joka kuuluu seuraavasti: ”Kansa on luvultaan epämääräinen, suurehko, sisäistä yhteenkuuluvaisuutta tunteva ihmisyhteisö, joka rodun, kielen, yhteisten tapojen ja pyrkimyksien tai kulttuuriyhteyden perusteella, yhteisten menneiden vaiheiden tai muista näihin verrattavista syistä muodostaa pysyvyyden omaavan ja ympäristöstään erottuvan kokonaisuuden.”

Lehtinen kirjoittaa, että ”Suomen ja suomalaisten kohdalla toteutuvat kaikki edellä mainitut kansan tuntomerkit:
- Suomalaiset ovat valkoista rotua.
- Suomessa on yksi enemmistökieli, joka poikkeaa muista kielistä.
- Suomessa on vallinnut yhteinen suomalainen kulttuuriperinne, joka on kehittynyt aikojen kuluessa kristinuskoon perustuvan elämäntavan, suomalaisen kansanluonteen sekä Suomen ilmasto- ja luonnonolosuhteiden perusteella.
- Suomen kansalla on yhteiset historialliset vaiheet alkaen Suomen kansan varhaisvaiheista nykyhetkeen.”

Sitten Lehtinen kirjoittaa ongelmista, joita on syntynyt 1990-luvulta lähtien, kun puolueet ovat lähentyneet toisiaan siten, että kaikki kannattavat arvomaailmassa vasemmistolaista radikaaliliberalismia (eli arvoliberalismia) ja taloudellisissa asioissa vapaata markkinataloutta ja monikansallisia yhtiöitä, mikä politiikka on suuressa ristiriidassa kansallisvaltion ja sen ihanteiden kanssa.

Tilannetta on vielä pahentanut Suomen luopuminen itsenäisyydestään ja liittyminen Euroopan unionin jäseneksi, koska EU:n politiikka on jo lähtökohtaisesti vastakkainen kansallisvaltion tavoitteiden kanssa.

Politiikan on siis muututtava, kuten Lehtinen toteaa: ”Suomen paluu suomalaisten todelliseksi isänmaaksi ja kansallisvaltioksi vaatii Suomen politiikan muuttumista monella alalla. Suomen paluu kansallisvaltioksi edellyttää politiikassa Suomen kansallisten tavoitteiden ja kansallisten etujen nostamista jälleen ensisijaisiksi.”

Tämä on totta. Jos muutosta ei tule, Suomen kansallisvaltio lakkaa olemasta.

Julkaisen kirjoitussarjan toisen osan huomenna, jolloin on vuorossa toinen luku, jonka otsikko on ”Pakolais- ja maahanmuuttopolitiikka”, joten tulkaapa silloin uudestaan lukemaan.
 
20.12.2016

Suomalaisen miehen kokemuksia Prahassa (osa 3)

Tässä on jatkoa erään suomalaisen miehen kirjoitukseen, jonka hän lähetti minulle.

Heräämisen jälkeen jatkoin unta levollisena ja näin seuraavaa.

Tulin isolle aukiolle, missä oli suuri joukko tunnettuja uskovaisia. Kaukaa taivaalta alkoi lähestyä kirkas valo, jota osa pelkäsi todella paljon. Valo läheni tätä joukkoa, ja uskovaiset alkoivat huutaa: ”Ufo, ufo.” Sanoin heille, että ei tuo ole ufo ja kysyin: ”Ettekö usko enää Jumalaan?”

Iso joukko ihmisiä haukkui minua hulluksi, kunnes valo läheni ja tuli täysin yläpuolellemme tehden siihen ison tulikehäisen ympyrän.

Silloin huusin heille kovalla äänellä: ”Nämä ovat lopunajan peljättäviä merkkejä taivaalla, mitkä pitää ymmärtää.” Tulikehän reunoilla oli kirjoitettuna isolla tekstillä JUMALAN LAPSET PELKÄÄVÄT.

Koin vahvasti, että uskovaiset eivät enää usko siihen, että Jumala toimii, vaan he ovat kylmällä paikalla.

20.12.2016

Suomalaisen miehen kokemuksia Prahassa (osa 2)

Tässä on jatkoa erään suomalaisen miehen kirjoitukseen, jonka hän lähetti minulle.

Olin lapsena ja nuorena uskossa, mutta kylmennettyäni välillä uskossa olen taistellut viimeiset kaksi vuotta itseäni takaisin Jumalan yhteyteen.

Samoihin aikoihin olen joutunut myös kamppailemaan taloudellisen ahdingon kanssa, koska menetin kaiken omaisuuteni eräässä työprojektissa toisen henkilön epärehellisyyden ja hänen verovelkojensa takia.

Olen kuitenkin oppinut sen, että kaikki materia on menettänyt merkityksensä.

Onneksi yritykselleni ilmaantui ostaja, mutta siitä koitui uusia ongelmia tänä vuonna, kun verottaja mätkäisi pääomatulojen voitoista 10 000 euron veron.

Ennen lokakuista Prahan matkaa minulle tarjoutui tilanne, jolla saisin verovelkani maksettua. Minun pitäisi kuljettaa rajan yli paketti, missä oli hormoneja, nestettä sekä nappeja. Tästä keikasta saisin 10 000 euroa, jolla saisin verovelkani maksetuksi ja pääsisin ongelmista. Kuljetus pitäisi hoitaa Prahan matkan jälkeen. Otin homman vastaan.

Mutta toisin kävi. Kun tulin Prahassa Kaarlen sillalta takaisin hotelliin, jouduin Jumalan puhutteluun ja näin uninäyn.

Olin unessa tulossa Suomen rajalle, jossa tulli oli vastassa ja se kiinnitti huomionsa minuun. Yritin vältellä tullia ja katseita, koska tiesin minulla olevan tavaraa mukana, mitä ei saa tuoda maahan. Kätkin hormoniampulleja sydän hakaten tullin vessaan ja ympärille. Viimeiset kätköni tehdessäni kaadoin kämmenelleni nappuloita, jotka levisivät siihen mustina pieninä risteinä. Pelästyin hurjasti ja kuulin, miten minulle sanottiin vahvalla äänellä: ”Tämä ei ole sinua varten.” Heitin kaiken kaman pois ja poistuin paikalta, juoksin pitkän matkan ja itkin.

Herättyäni ymmärsin, mistä minua puhuteltiin. Minulla oli rauhallinen ja levollinen olo, koska päätös oli minulle näytetty. Tiesin ja ymmärsin Jumalan vahvan puhuttelun.

Peruin Prahasta tultuani sen diilin ja hoidin verottajan kanssa maksusuunnitelman verovelkoihin. Sain suuren vapautuksen itseni kanssa taas kerran. Haluan kuunnella Jumalaa ja toimia hänen tahtonsa mukaan.

20.12.2016

Suomalaisen miehen kokemuksia Prahassa (osa 1)

Eräs suomalainen mies lähetti minulle seuraavan kirjoituksen hänen kokemuksistaan Prahassa.

Vaarini, joka oli vahvasti uskovainen herrasmies, kuoli tänä keväänä. Vaarini rukoili puolestani vielä viimeisen kerran, kun tapasin hänet sairaalassa. Vaari kertoi myös olevansa aina mukana minne menenkin, ja sairaalan huoneen seinällä oleva riippusiltaa esittävä taulu olisi siitä merkki.

Tämä merkki toteutui ollessani lokakuussa 2016 Prahassa kahden ystäväni kanssa. Hotellihuoneeni seinällä oli nimittäin tuo sama siltataulu ja sänkykin oli samoin kuin vaarin kuolinvuode. Tiesin heti, että nyt puhutellaan.

Silloin sain vahvan sanan siinä taulua katsoessani: "Mene katsomaan kuinka paha saa toimia täällä."

Tein niin ja menin ystävieni kanssa erääseen kabareeluolaan. Tiesin oman henkeni riitelevän paikan kanssa vahvasti, mutta koin, että sinne piti mennä.

Sisään mentäessä oli alkamassa show, jossa pakolaisiksi pukeutuneet naiset olivat laittaneet nunnan risti kädessä polvilleen lattialle. Sitten naiset alkoivat repiä nunnaa alastomaksi ja pilkkaamaan häntä. Risti käännettiin ylösalaisin. Se oli kauheaa katseltavaa ja tunsin pahojen henkivaltojen läsnäolon vahvasti.

Paikka oli täynnä muslimeja, jotka nauttivat silminnähden esityksestä. Mutta ystäväni ihmettelivät, mikä paikka oli oikein kyseessä. ”Täällä on huono olla”, he sanoivat, joten päätimme poistua paikasta. Kun tulimme ulos, kello oli tasan 00:00, jolloin Prahan kuuluisa kuoleman kello alkoi soida.

Sen jälkeen menimme Kaarlen sillalle, jossa pyhimyspatsaat ovat. Kuvatessani Kristus-patsasta kolme valkoista kyyhkyä lensi patsaan ohitse. Kaksi kyyhkystä tallentui kuvan vasempaan ylänurkkaan. Tunsin rauhaa kaiken sen jälkeen mitä olin nähnyt ja tuntenut aiemmin.


17.12.2016

Jouko Piho:

Liikkuminen toiseen maahan ilman liikennevälineitä

Lopunaikana tulee tapahtumaan monenlaisia ihmeitä, joista yksi tulee olemaan siirtyminen paikasta toiseen, vaikka toiseen maahan, ilman tavanomaisia liikennevälineitä, vain uskon kautta.

Raamatussa on esimerkkejä tällaisen yliluonnollisen liikkumisen kokeneista henkilöistä, kuten Hesekiel ja Filippus.

Oheisessa linkissä ( https://www.youtube.com/watch?v=O5elG33r-eA ) Bruce Allen kertoo lisää asiasta.

Argentiinalainen evankelista Tommy Hicks sai 1950-luvulla näyn, jossa hän näki lopunajan uskovien kulkevan yli valtamertenkin todistamaan eri kansoille Jeesuksesta.

Tällainen yliluonnollinen liikkuminen tulee viimeisinä päivinä tarpeelliseksi, koska uskovien on vainojen takia vaikeaa tai mahdotonta liikkua tavallisilla liikennevälineillä.

Odotan henkilökohtaisesti ”Filippuksen lentoyhtiön” aloittavan pian toimintansa.

16.12.2016

Jouko Piho:

Ennen murhaa John Lennon oli irtautumassa illuminaattien otteesta

Beatles oli Uutta maailmanjärjestystä (NWO) ajavien illuminaattien luomus kristinuskoa vastaan ja John Lennonin kuuluisa laulu ”Imagine” oli NWO:n universaali hymni.

Oheisen linkin (http://www.henrymakow.com/ ) jutussa on viitteitä siihen suuntaan, että John Lennon alkoi Beatlesien hajoamisen jälkeen suhtautua kriittisesti illuminaatteihin. Sen sijaan Lennon alkoi etsiä vastauksia kristinuskosta. Luin aikoinaan esim. siitä, että Lennon kävi pitkiä keskusteluja tunnetun evankelistan Oral Robertsin kanssa uskonasioista.

Muutos näkyi myös Lennonin lyriikassa. Lennon kirjoitti esim. näin: ”They say the Lord helps those who helps themselves. So I'm asking this question in the hope that you'll be kind. 'Cause I know deep inside I was never satisfied, oh no Lord. Help me, Lord.” (Sanotaan, että Herra auttaa niitä, jotka auttavat itseään. Niinpä kysyn tämän kysymyksen toivoen, että olet minulle ystävällinen. Koska minä tiedän, että minä en ollut koskaan syvällä sisimmässäni tyydytetty, en ollut todellakaan Herra. Auta minua, Herra.”

Artikkeli antaa myös ymmärtää, että lopulta illuminaateilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin murhauttaa Lennon. Mark Chapman ampui John Lennonin 8.12.1980, mutta taustalla oli todennäköisesti muutakin kuin yksinäinen sekopää.

13.12.2016

Jouko Piho:

Sinimusta veljeskunta - Isänmaallinen kansanliike 1932-1944

Olen parhaillaan lukemassa IKL:n eli Isänmaallisen kansanliikkeen historiaa. Kyseessä on Mikko Uolan v. 1982 julkaisema kirja Sinimusta veljeskunta – Isänmaallinen kansanliike 1932-1944.

IKL oli oikeistoradikaali puolue, joka perustettiin 5.6.1932 Hämeenlinnassa jatkamaan Lapuan liikkeen toimintaa pitäytyen kuitenkin laillisiin menettelytapoihin, mutta joutui lakkautetuksi Neuvostoliiton vaatimuksesta syksyllä 1944.

Liike julkaisi Ajan Suunta –nimistä lehteä. Nuorisojärjestö oli Sinimustat lakkauttamiseensa vuoteen 1936 asti ja sen jälkeen Mustapaidat.

IKL oli kommunismin- ja puoluevastainen, jonka päämääränä oli Akateemisen Karjala-Seuran tavoin toteuttaa unelma yksikielisestä Suur-Suomesta. Suomenkielisyyden suosiminen karkottikin liikkeestä pois ruotsin- ja kaksikieliset kuten esim. Mannerheimin.

IKL oli myös voimakkaasti vapaamuurareita vastaan, mikä karkotti sen piiristä teollisuusmies Rafael Haarlan, joka oli tunnettu vapaamuurari.

Talouspoliittisesti IKL oli voimakkaasti korporatiivinen, mikä tarkoittaa eri ammattiryhmien eli korporaatioiden mukaanottamista hallintoon Italian fasistien tapaan niin, että työnantajat ja työntekijät toimivat yhteisten etujen hyväksi. Korporatismi oli ennen muuta työväenohjelma ja koko kansan etua ajava ideologia, jossa ei olisi oikeistoa eikä vasemmistoa, vaan jossa etsittiin koko Suomen etua. IKL unelmoikin yhteiskunnasta, jossa työväestöllekin suodaan tasa-arvoinen sija, mikä erottikin sen perinteisistä oikeistopuolueista.

Turvallisuuspoliittisesti IKL kannatti voimakasta omaa armeijaa ja suojeluskuntia. IKL puhui ennen Talvisotaa maanpuolustusmäärärahojen korottamisen välttämättömyydestä, mutta ei saanut vastakaikua ajatuksilleen, koska monet poliitikot olivat sitä mieltä, että Suomi ei voi joutua sotaan.

IKL:n kannatus oli eduskuntavaaleissa noin 8 %.n luokkaa. Vuoden 1933 vaaleissa IKL sai 14 kansanedustajaa kuten myös v. 1936 vaaleissa. Vuonna 1939 valittuja kansaedustajia oli 8. Oma eduskuntaryhmä teki IKL:stä puolueen, vaikka liike ei itse koskaan käyttänyt eikä halunnut käytettävän itsestään tätä nimitystä.

Korostaakseen omaperäisyyttään IKL:n eduskuntaryhmä saapui valtiopäivien avajaisiin uudessa järjestöpuvussa, johon kuuluivat musta pusero ja sininen solmio. Musta paita tuli järjestöön sen vahvalta uskonnolliselta jäsenistöltä, sillä körtit olivat käyttäneet mustaa paitaa jo pitkään.

Liikkeen keulakuvaksi oli vuonna 1932 nostettu vankilassa istunut Lapuan liikkeen johtohahmo Vihtori Kosola, mutta hän muodostui liikkeelle vähitellen painolastiksi ja hänet syrjäytettiin lopullisesti vuonna 1936, jonka jälkeen johtajana oli Vilho Annala vuosina 1937-1944.

Puolueen kannattajat olivat varakkaita maanviljelijöitä, opiskelijoita, keskiluokkaisia akateemisen koulutuksen saaneita ja pappeja.

IKL:n avainhahmoja olivat Akateemisen Karjala-Seuran johtaja Vilho Helanen, puoluesihteeri Reino Ala-Kulju, Ajan Suunnan päätoimittaja Rauno Kallia sekä Helsingin yliopiston taloushistorian professori Vilho Annala ja rikosoikeuden professori Bruno Salmiala.

IKL:n esikuvina olivat lähinnä Italian fasistit. Italian johtaja Benito Mussolini ei korostanut Hitlerin tavoin antisemitismiä, mutta sitä oli havaittavissa joissakin yksittäisissä IKL:n teksteissä, mutta muutoin IKL:ssa ei ollut mitään rotuoppia. Ennen muita IKL halveksi venäläisyyttä, mutta se vieroksui myös "neekerien jazzmusiikkia" ja muuta "läntistä rappiokulttuuria". Silloin puhuttiin vahingollisesta kulttuuriliberalismista, kun nykyään käytetään termiä arvoliberalismi.

Tärkein ero suomalaisen äärioikeiston ja Saksan natsismin välillä oli suhde uskontoon. Suuri osa Suomen papistosta oli IKL:n kannattajia, kun taas natsit korostivat germaanista uuspakanuutta ja ahdistelivat Saksan kirkon riippumattomia osia, mistä Suomessa oltiin huolestuneita. Elias Simojoki kirjoittikin v. 1935 kansallissosialistisen Saksan olevan vakavassa vaarassa luisua jonkinlaisen saksalaisgermaanisen uuden uskonnon helmaan, uskonnon, jolta puuttuivat täysin kristillisen uskonnon tuntomerkit.

Vuonna 1938 sisäministeri Urho Kekkonen, jonka hampaissa IKL oli ollut perustamisestaan saakka, aloitti IKL:n kieltämiseen tähtäävän hallinnollisen prosessin, vaikka hankkeen juridinen pohja vaikutti hyvin kyseenalaiselta. Kansainvälisen tilanteen kiristyessä Kekkonen korosti kansan yhtenäisyyden tärkeyttä ja piti äärioikeiston eristämistä yhtä välttämättömänä kuin Suomen Kommunistisen Puolueen kieltäminen oli aikoinaan ollut. Hän vetosi prosessissa vuoden 1930 alussa tehtyyn yhdistyslain muutokseen, jonka mukaan lakkautetun yhdistyksen tilalle perustettu uusi yhdistys voitiin lakkauttaa ilman erillistä päätöstä. Kekkonen pyrki osoittamaan IKL:n jatkavan Lapuan liikkeen ja Sinimustat-järjestön toimintaa. Prosessi päättyi Helsingin raastuvanoikeuden hylkäävään päätökseen pari kuukautta ennen vuoden 1939 eduskuntavaaleja. Vaalien alla toukokuussa 1939 Korkein oikeus vahvisti IKL:n oikeuden toimia. Tämän jälkeen lakkautusyritys jatkui erillisenä oikeusprosessina vaalien yli. Lopullisesti Kekkonen luopui hankkeesta vasta Talvisodan alettua. Epäonnistuneet ja lainmukaisuudeltaan kyseenalaiset kieltopyrkimykset saivat kansan suussa nimityksen ”Kekkosen konstit”.

Saksan tunkeutuminen Tšekkoslovakiaan maaliskuussa 1939 ja Italian hyökkäys Albaniaan saman vuoden huhtikuussa hämmensivät Isänmaallista kansanliikettä, koska ne paljastivat suurvaltojen piittaamattomuuden pienten kansojen oikeuksista eikä valloituksia voinut perustella kansallisuusaatteella.

Myös Saksan ja Neuvostoliiton 23. elokuuta 1939 solmima Molotov-Ribbentrop-sopimus oli järkytys IKL:lle ja sen kannattajille. Adolf Hitlerin katsottiin pettäneen Suomen luovuttamalla sen Josif Stalinin etupiiriin. Talvisodan aikana Suur-Suomi-aate ja IKL:n järjestökoneisto lamaantuivat ja puolueen lehtien ilmestyminen keskeytyi. IKL:n vetoomuksiin suhtauduttiin Saksassa kylmästi.

Talvisodan jälkeen Suomen ulkopolitiikka muuttui dramaattisesti ja silloin alkaneen saksalaissuuntauksen siivellä IKL otettiin mukaan hallitukseen. Vaaleja ei tosin järjestetty, joten puolueen tosiasiallinen kannatus jäi mittaamatta. Välirauhan aikana puolueen puheenjohtaja Vilho Annala nimitettiin toiseksi kulkulaitosten ja yleisten töiden ministeriksi vuoden 1941 alussa muodostettuun Rangellin hallitukseen. Jatkosodan kestäessä puolueen poliittinen noste väheni, eikä IKL:ää otettu enää Edwin Linkomiehen hallitukseen keväällä 1943.

Jatkosodan päättäneen välirauhansopimuksen 21. artiklassa edellytettiin Suomelta fasististen sekä Neuvostoliitolle vihamielistä propagandaa levittävien järjestöjen lakkauttamista. IKL kuului niihin järjestöihin, jotka lakkautettiin välittömästi rauhansopimuksen astuttua voimaan 23. syyskuuta 1944.

Jatkosodan jälkeen IKL:n merkkihenkilöitä painostettiin jättämään virkansa, mutta harvan kohdalla painostustoimet onnistuivat. Muun muassa professori Rolf Nevanlinna joutui eroamaan Helsingin yliopiston rehtorin virasta, kun taas Bruno Salmiala jatkoi virassaan rikosoikeuden professorina.

IKL:ssä toimineiden asettuminen ehdokkaiksi kevään 1945 eduskuntavaaleissa estettiin, mutta lupa ehdokkuuteen palautui vuoden 1951 vaaleissa.

IKL:n tavoitteista toteutuivat – tosin vasta vuosikymmeniä myöhemmin – tasavallan presidentin valinta suoralla kansanvaalilla ja kansalaisaloite. Suomen nykyisessä tulopoliittisessa kolmikannassa – työnantaja- ja työntekijäjärjestöt sekä hallitus – voidaan myös nähdä piirteitä IKL:n korporatismista.

IKL:n toimintaa yritettiin aloittaa uudestaan v. 1993, mutta järjestö ei onnistunut keräämään 5000 kannattajakorttia, joten uusi IKL lopetti toimintaansa v. 2010.

IKL:n aatteissa ja toiminnassa oli mielestäni muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta suurin osa hyvää ja kannatettavaa. Suomi tarvitsisi voimakasta isänmaallista kansanliikettä tänäkin päivänä.

10.12.2016

Jouko Piho:

Informaatiosota kiihtyy

Informaatiosota eli taistelu totuudesta kiihtyy kaiken aikaa ja panokset kovenevat.

Tässä sodassa ovat vastakkain valtamedia ja vaihtoehtomedia, joka toimii pääosin internetissä.

Valtaeliittiä ja vallassa olevia puolueita vastustavat ihmiset ovat jo pitkään kokeneet Suomen valtamedian, kuten esim. YLEn ja Helsingin Sanomat, vallan sylikoiraksi ja valemediaksi, jota he eivät tahdo enää edes seurata. Itse koen samoin, mutta katson ja luen kuitenkin valtamediaakin, koska siellä on myös totuudellisia uutisia ja raportteja. Sitä paitsi on hyvä tietää, mitä vastustaja ajattelee. Joskus tulee kyllä höyryä korvista, mutta se täytyy vain kestää kuin mies.

Valtamedia sanoo sitten vuorostaan vaihtoehtomediaa, kuten esim. MV-lehteä, valemediaksi. En ole vielä kuitenkaan törmännyt yhteenkään yksilöityyn uutiseen MV-lehdessä, joka olisi valetta saati että koko lehti olisi valetta täynnä.

Kyse onkin ilmiselvästi asenteellisesta ennakkoluulosta, että toista poliittista agendaa ajava lehti on valemedia vain siksi, että sen poliittisesta sanomasta ei pidetä.

Tämä sama tilanne on kaikkialla maailmassa. USAssa infosota käy kuumimmillaan. Sikäläinen valtamedia on julkaissut viime päivinä 200 kielletyn internetsivun listan muka fake news -sivustoista, jossa on mukaan useita tuttuja vaihtoehtomedian julkaisuja. Tämä on kyllä melkoista, kun tietää, miten paljon Amerikan valtamedia itse valehtelee asioista, koska sen on pakko valehdella, koska se ei ole itsenäinen, vaan ottaa käskynsä illuminaattien ja vapamuurareiden raha- ja valtaeliitiltä.

Uskovana tiedän, että kaikki valehtelu on viime kädessä peräisin valheen isästä eli Saatanasta.

Lopunaikana valheen käyttö tulee yhä lisääntymään. Tästä on esimerkkinä Raamatun mainitsema Antikristus, joka on pian ilmestyvä ”Saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla”.

Valheella on siis suuri voima. Sen huomasi jo Natsi-Saksan Goebbels, jonka mukaan kansa uskoi sitä paremmin, mitä enemmän valehteli.

Tiedän kuitenkin, että totuus on valhetta vielä voimakkaampi ja tulee lopulta voittamaan. Meidän on vain kestettävä vielä jonkin aikaa näitä pimeitä valheen ja disinformaation aikoja.

On myös oltava hyvin tarkkana kaiken sen suhteen, mitä lukee ja näkee. Myös vaihtoehtomedian suhteen on oltava kriittinen, koska maailmanlaajuisesti ajatellen vaihtoehtopuolellakin voi olla kaikenlaisia yrittäjiä, osa esim. satiirisia ja osa itse asiassa valtamedian aloittamia feikki-vaihtoehtosivustoja.

Eihän tämä helppoa ole, mutta muutakaan vaihtoehtoa ei ole. Ne ajat ovat olleet ohi jo kauan sitten, kun voitiin sanoa, että täytyyhän sen olla totta, kun se on oikein lehdessä printattuna.

9.12.2016

Jouko Piho:

Poliittinen tyhjiö Suomessa – oikeistopuolue puuttuu

Suomessa on poliittinen tyhjiö, koska meiltä puuttuu oikeistopuolue. Siis maltillinen oikeistopuolue, ei mikään äärioikeistopuolue.

Puute johtuu siitä, että entinen oikeistopuolue Kansallinen Kokoomus on hylännyt aatteensa ja puolueesta on tullut ylikansallinen ja arvoliberaalinen vasemmistopuolue.

Perussuomalaisilla oli tuhannen taalan paikka korvata Kokoomuksen jättämä tyhjiö oikealla, mutta persut hukkasivat elämänsä tilaisuuden mennessään hallitukseen muiden hallituspuolueiden globalistisen politiikan takuumieheksi.

Tällä hetkellä on sen takia aika outo tilanne, kun hyvin monet isänmaalliset arvokonservatiivit ovat ilman puoluetta, koska he eivät voi äänestää yhtäkään olemassa olevaa eduskuntapuoluetta eikä tarjolla olevissa eduskunnan ulkopuolisissa puolueissa ole uskottavaa ja vetovoimaista vaihtoehtoa.

Jotkut näkevät Perussuomalaiset ainoana mahdollisuutena ja toivovat puolueen ryhdistäytymistä. Toiset ovat menettäneet pettyneinä kaiken uskonsa persuihin.

Tarkennan vielä, että en tarkoita oikeistolaisuudella kovaa talouspolitiikkaa ja rikkaiden suosimista. Yrittäjyyttä tulee kyllä kannustaa nykyistä enemmän, mutta monikansallisten suuryhtiöiden liiallista valtaa on rajoitettava ja veronkiertoon on puututtava.

Tarkoitan oikeistolaisuudella lähinnä arvokonservatiivisuutta ja tervettä isänmaallisuutta ilman kiihkoilua. Suomen on parasta erota eurosta ja EU:sta ja palata suvereeniin itsenäisyyteen. Suomen etu vaatii myös maahanmuuton haitallisiin ilmiöihin puuttumista.

Uskon, että tällainen maltillinen mutta kuitenkin rohkea oikeistopuolue voisi koota riveihinsä ihmisiä niin oikealta, keskeltä kuin vasemmaltakin rakentamaan yhteistä Suomea.

Vaikka tällaista kaavailemaani puoluetta ei tällä hetkellä olekaan, uskon, että sellainen puolue syntyy, koska sille on olemassa suuri sosiaalinen ja poliittinen tilaus. Lisäksi poliittinen tyhjiö täyttyy aina enemmin tai myöhemmin aivan kuten sotilaallinen tyhjiökin täyttyy.

8.12.2016

Jouko Piho:

Mitä Suomen äärioikeisto haluaa?

Katsoin juuri äsken TV1:lta tulleen A-studion Talk-ohjelman ”Äärioikeisto uhoaa kaduilla – mitä he haluavat?” Keskustelussa olivat mukana ex-natsi Esa Holappa, Supon Kari Harju, tietokirjailija Dan Koivulaakso ja PS:n kansanedustaja Juho Eerola.

Keskustelu oli melko hyvää ja maltillista. Pääasiassa ruodittiin äärioikeistolaista Suomen Vastarintaliikettä (SVL), mutta jonkin verran puhuttiin myös Itsenäisyyspäivänä Helsingissä pidetystä 612-marssista, jossa oli mukana pari tuhatta (lukumäärä on vaihdellut) osanottajaa, joista suurin osa oli tavallisia isänmaallisia ihmisiä, monet vanhempia, jopa eläkeläisiä, sekä myös runsaasti naisia. Koivulaakso kritisoi kuitenkin sitä, että mukaan oli otettu myös SVL:n uusnatseja.

Tässä olen samaa mieltä Koivulaakson kanssa. Mielestäni SVL on siinä määrin ääriliike, että sen kanssa ei pidä tehdä mitään yhteisyötä. Kansallismieliset ihmiset kävivätkin asiasta keskustelua ennen marssia. Järjestäjät katsoivat, että kaikki halukkaat voivat tulla mukaan, kun taas monet olivat sitä mieltä, että olisi parempi 612-tapahtuman imagon kannalta, että SVL:n edustajat eivät osallistuisi siihen, koska heidän mukanaolonsa leimaa koko marssin natsimielenosoitukseksi, vaikka se ei sitä ole.

Vuonna 2008 perustettu Suomen Vastarintaliike on Suomessa melko pieni, ehkä 70 aktivistia nuorehkoa miestä, josta ei ole uhkaa Suomen valtiolle, kuten Supon edustaja totesi.

Kansallissosialismi on sikäli hankala aate, että siinä on myös paljon hyvää ja sellaisia ajatuksia, joita minäkin kannatan. Liike vastustaa esim. islamia, liiallista maahanmuuttoa, huumeita, homoseksuaalisuutta, EU:n jäsenyyttä ja monikulttuurisuutta, joita minäkin vastustan. Hyvänä puolena voi mainita myös sen, että uusnatsit puhuvat paljon sen puolesta, että ihmisten ja valtion on toimittava sopusoinnussa luonnon kanssa.

Mutta näiden hyvien asioiden lisäksi Suomen uusnatsit kannattavat myös valkoista ylivaltaa ja pohjoismaista kansallissosialistista valtiota, johon voi pyrkiä käyttämällä viime kädessä myös väkivaltaa. En voi mitenkään kannattaa pohjoismaista liittovaltiota, joka olisi rasistinen ja kansallissosialistinen, koska se on Suomen itsenäisyyden vastainen tavoite ja koska vallassa oleva kansallissosialismi merkitsisi muiden puolueiden lakkauttamista eli yhden puolueen diktatuuria.

Olen myös uusnatsien antisemitististä juutalaisvihaa vastaan, jossa ei tyydytä vain rikkaiden rahajuutalaisten vastustamiseen, mitä minäkin teen, vaan jossa niputetaan Hitlerin tavoin kaikki juutalaiset pahoiksi ja vastustettaviksi. Lisäksi Israelin valtio demonisoidaan, mitä minä Israelin ystävänä ja Raamatun Israelille antamiin lupauksiin uskovana kristittynä siionistina en voi mitenkään hyväksyä.

Uusnatsismissa on myös samaa luonnon ja pakanallisuuden ihailemista, okkultismia ja kristinuskon vastaisuutta kuin oli jo Hitlerin aikana.

Näiden mainitsemieni kielteisten seikkojen takia olen sitä mieltä, että vaikka SVL:lla on useita hyviäkin ohjelmakohtia, ovat nämä negatiiviset asiat niin huolestuttavia ja vastustettavia, että mielestäni uusnatsien kanssa ei pidä tehdä mitään yhteistyötä. Toivonkin siksi, että 612-tapahtumaan ei oteta ensi vuonna mukaan SVL:n edustajia.

Mitä tulee nimityksiin, niin ehdotan, että SVL:n kannattajia kutsutaan äärioikeistoksi, mutta meitä muita isänmaallisia ihmisiä, joita suurin osa 612-marssijoista oli, kutsutaan nimellä oikeisto.

Tällöin sana ”oikeisto” ei tarkoita oikeistolaista kovaa ajattelua taloudessa, ei rikkaiden suosimista, vaan sana merkitsee arvokonservatiivisuutta ja isänmaallisuutta.

On nimittäin täysin väärin ja epäoikeudenmukaista haukkua tavallisia isänmaan parasta ajattelevia ihmisiä natseiksi tai äärioikeistolaisiksi, kun he eivät ole kumpaakaan. On parasta jättää natsi-nimitys vain natseille.

Suomessa laitettiin 1930-luvulla äärioikeisto kuriin, samoin kuin äärivasemmistokin. Nyt pitää tehdä samoin. Sekä oikean että vasemman laidan ääriliikkeet on pidettävä marginaalissa ja siellä ne pysyvätkin, koska suurin osa suomalaisista kaihtaa ääriajattelua ja kiihkoilua mihinkään suuntaan.

6.12.2016

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

Jumala isänmaatamme varjelkoon!

6.12.2016

Maltillinen ja radikaali kansallismielisyys

Oheinen 17.11.2016 MV-lehdessä julkaistu kirjoitus on erinomainen analyysi Suomen kansallismielisen kentän jakaantumisesta kahden täysin erilaisen toimintatavan kannattamiseen.

Tulee mieleen Ruotsin ajan hatut ja myssyt. Eli näin on ollut aina, että ihmiset, joilla on sama päämäärä eli tässä tapauksessa Suomen itsenäisyys, ovat kuitenkin hyvin eri mieltä menettelytavoista, miten tähän itsenäisyyden tavoitteeseen pitäisi pyrkiä.

Ja tässä kirjoitus. Lopussa on vielä oma kommenttini.

Suomen kansallismielinen kenttä on jakautunut kahteen täysin päinvastaiseen strategiaan:

1. Maltillinen

– yhteistyöstrategia

– Merkelin/Soinin/Halla-ahon malli

– keskustellaan suvakkien ja valtamedian toimittajien kanssa näiden termeillä ja ehdoilla

– yritetään tyrkyttää itseään valtamediaan ja halveksitaan aitoa vaihtoehtomediaa

keppihevoset-asialla

– ei kyseenalaisteta nykyistä anglohegemoniaan, maailmanpoliisiin, pyramidipankkeihin ja petrodollariin perustuvaa maailmanjärjestystä

– uskotaan edustukselliseen demokratiaan

– uskotaan globaaliin “vuorovaikutukseen”, jossa on oltava aktiivisesti osana poliittisia (EU), taloudellisia (euro, IMF, TTIP) ja kulttuurisia (Unesco) kansainvälisiä sopimuksia ja järjestöjä

– uskotaan systeemin sisältä vaikuttamiseen ja siksi kannatetaan myös Suomen maanpetturihallitusta

– ei avoimesti ja välittömästi vaadita Suomelle täyttä itsenäisyyttä eikä edes pikaista kansanäänestystä itsenäisyydestä

– halutaan “kiristää” kiintiöpakolaisjärjestelmää, muttei poistaa sitä

– uskotaan kabinettipolitiikkaan ja halveksitaan katumielenilmaisuja

– kieltäydytään järjestämästä suurmielenosoituksia itsenäisyyden ja rajavalvonnan puolesta

– valtamedian tuella esiinnytään silti radikaaleina kansallismielisinä

– “Annetaan ymmärtää, mutta ei ymmärretä antaa”.

– näin varsinkin persut tekevät mukaanlukien ns. “nuivat Halla-aholaiset” ja persunuoret

– Kanadan ja Australian malli. Nämä ovat Britannian ja Amerikan nukkevaltioita, joissa on kyllä suhteellisen tiukka turvapaikkapolitiikka, mutta samalla sallitaan suuryrityksiä hyödyttävä laaja työperäinen maahanmuutto. Lyhyellä tähtäimellä se kasvattaa taloutta, mutta vähitellen johtaa monikulttuurisuuteen, slummiutumiseen ja lopulta valtaväestön vajoamiseen vähemmistöksi ja etnisesti puhdistettavaksi.

2. Radikaali

– jacksonilainen strategia

– Donald Trumpin malli

– keskustellaan perinteisillä termeillä ja tuomitaan suvakkien uustermistö

– ei lähdetä keskusteluun valtamedian ehdoilla

– toimitaan ensisijaisesti omien ja itsenäisten vaihtoehtomedioiden kautta

– pidetään ikään kuin keskustelun maalitolpat paikallaan. Hyväksytään vain kansallismielisyys. Sanotaan suoraan, että avoimien rajojen aktiiviset kannattajat ovat maanpettureita.

– näin siirretään koko poliittisen kentän keskustelua/diskurssia takaisin kohti kansallismielisyyttä

– pidetään päivänselvänä, että Suomen pitää olla TÄYSIN itsenäinen ja sen rajat pitää olla TÄYSIN kontrollissa niin, ettei Suomeen tulee sopeutumattomia maahanmuuttajia

– perinteinen kansallismielinen EI voi ollenkaan hyväksyä avoimia rajoja, järjetöntä taikasanamaahanmuuttopolitiikkaa, kiintiöpakolaisia ja massamaahanmuuttoa, koska ne VÄISTÄMÄTTÄ tuhoavat lintukotomme sekä johtavat suomalaisen Suomen menettämiseen ja kehitysmaalaistumiseen

– systeemivastaisuus eli vastustetaan koko modernia globalistista yhteiskuntajärjestelmää sekä politiikan, talouden että kulttuurin alalla

– vaaditaan suoraa demokratiaa ja vallan hajoittamista paikallistasolle pois suurpankeilta, suuryrityksiltä ja poliittiselta keskusvallalta (Bryssel, Helsinki)

– Sveitsin (itsenäisyys ja paikallishallinto), Islannin (itsenäinen talous, pankkiirit vastuuseen) ja Japanin (rajavalvonta, stop pakolaisille) malli

Koko Suomen ns. virallinen kansallismielinen kenttä on soveltanut maltillista strategiaa. Tämän takia “nuivat” perussuomalaiset, Perussuomalaiset Nuoret, Suomen Sisu, Homma ja monet muut järjestöt eivät ole kunnolla kritisoineet edes perussuomalaisten hallituspolitiikkaa.

Takinkääntäjiin kyllästyneiden vastareaktiona on syntynyt radikaalia strategiaa kannattavia kansallismielisiä. Trumpin voitto on entisestään lisännyt heidän määräänsä.

Linnake Suomi on tällainen Suomen täyttä itsenäisyyttä vaativien yhteenliittymä. Uskomme suoraan puheeseen ja radikaaliin, mutta rauhanomaiseen toimintaan. Emme hyssyttele, koska niin on jo menetetty lähes koko Eurooppa kehitysmaalaistumiselle.

Meitä ei löydy niinkään kabineteista, kuin kaduilta kansan syvien rivien keskuudesta. Emme nöyristele sen enempää valtamediaa, kuin hallitusta ja suvakkiviranomaisiakaan.

Olemme “ehdottomia” ja “joustamattomia”, kun on kyse Suomen itsenäisyydestä ja kehitysmaalaistamisen lopettamisesta. Kehitysmaalaisten Suomeen kuskaamiselle on tultava välitön stop.

Linnake Suomi järjestää itsenäisyyspäivänä suorasanaisen soihtumielenosoituksen Helsingin kansalaistorilla. Tapahtuman jälkeen siirrytään poliittisesti sitoutumattomaan 612-soihtumarssille.

Tapahtumasivu: https://www.facebook.com/events/1023275704462094/

Lähde: Suomi Ensin -aktiivi

T2/MV

toimitus2mv@gmail.com

Lähde: http://mvlehti.net/2016/11/17/stop-maanpetturuudelle-linnake-suomi-mielenosoitus-itsenaisyyspaivana/

Jouko Pihon kommentti:

Ymmärrän sekä maltillisia että radikaaleja. Toivon, että he eivät olisi kovin kärkkäästi toisiaan arvostelemassa, koska päämäärä, Suomen täysi itsenäisyys, on kuitenkin molempien yhteinen päämäärä.

Muuten, kumpaan ryhmään sinä koet kuuluvasi? itse en siis kuulu kumpaankaan, mutta voisin sanoa, että sympatiseeraan hiukan enemmän radikaalien ajatuksia ja toimintoja kuin maltillisten politiikkaa.

En silti usko, että kumpikaan ryhmittymä pääsee tavoitteeseensa kovasta työstä ja yrityksestä huolimatta.

Olenkin sitä mieltä, että Suomen itsenäisyyden palautuminen sitä kautta, että Suomi eroaa EU:sta ja kansainvälisten pankkien orjuudesta, on niin vaikea asia, että siinä tarvitaan suuri ihme. Tavanomaiset keinot eivät nyt auta. Nyt tarvitaan kolmas tie. Ihmeen tie.

Tuo ihme on Jumalan ihme. Ilman Jumalan asioihin puuttumista Suomi ei tule saamaan itsenäisyyttään takaisin.

Mutta näin tulee tapahtumaan. Jumala tulee tekemään Suomessa suuria asioita, jotka johtavat Suomen irtautumiseen globalistien ikeestä ja Suomen palaamiseen itse asioistaan päättäväksi suvereeniksi kansakunnaksi.

Tuntuu hyvältä kirjoittaa näin Itsenäisyyspäivänä 6.12.2016.

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

Pian tuo toivotus tulee merkitsemään paljon enemmän kuin tänään.

5.12.2016

USAn presidentinvaalien tulosta yritetään muuttaa

Oheisessa linkissä on Before it’s newsissa eilen 4.12.2016 ollut Dave  Hodgesin artikkeli, jossa hän tuo esiin todisteita, joiden mukaan demokraatit eivät tyydy Hillary Clintonin tappioon, vaan aikovat varastaa vaalien tuloksen itselleen niin, että Donald Trump ei voi astua tammikuussa 2017 virkaansa.

Tämän juonittelun takana on ennen kaikkea Uutta maailmanjärjestystä ajava George Soros.

Menettelytavat ovat häikäilemättömän röyhkeitä. Äänien uudelleenlaskennan varjolla vääriä äänestyslippuja yksinkertaisesti lisätään äänestyslaatikkoon. Lisäksi valitsijamiehiä lahjotaan, jotta he eivät äänestäisi Trumpia tai äänestäisivät Clintonia, vaikka heidät aluksi valittiin Trumpin valitsijamiehinä.

Hodgesin tietojen mukaan jo 15 Trumpin valitsijamiestä on sanonut, että he eivät tulekaan äänestämään Trumpia presidentiksi. Tarvitaan enää 22 valitsijamiestä, jotka voidellaan rahalla muuttamaan mieltään, niin Hillary Clinton tulee valituksi presidentiksi.

Jos näin käy, niin silloin vuorostaan Trumpin kannattajat suuttuvat ja Amerikassa voi syttyä sisällissota.

Silloin voi käydä niin, että presidentti Obama julistaa maahan poikkeustilan, jonka turvin hän katsoo, että  on parasta, että hän jatkaa presidenttinä.

Kirjoitin ennen vaaleja, että on kolmenlaisia profetioita. Jotkut profetoivat, että Hillary Clintonista tulee presidentti. Toiset profetoivat, että Donald Trumpista tulee presidentti. Ja kolmannet profetoivat, että kummastakaan ei tule presidenttiä, vaan Barack Obama jatkaa presidenttinä.

Voi vielä käydä niin, että kaikki kolme profetiaa toteutuvat tavallaan, jos Trump on jonkin aikaa presidentiksi valittu ja sen jälkeen Hillary julistetaankin voittajaksi, mutta lopulta Obama kuitenkin jatkaa presidenttinä.

Lähde: http://beforeitsnews.com/politics/2016/12/the-election-is-being-stolen-the-globalists-three-pronged-strategy-2864734.htm

4.12.2016

Joululahjavihje

Jos et ole vielä keksinyt joululahjaa kaikille, keille aiot lahjan antaa, niin tässä sinulle hyvä vihje.

Mitä jos antaisit lahjaksi jonkin kuudesta kirjastani.

Tässä kirjat lyhyesti selostettuina.

1. Ihmeellinen Israel (kokoelma syksyn 2015 Israelin matkani 141 mielenkiintoisesta raportista 160 kuvan kanssa).
2. Profetioita (140 unta, näkyä ja profetiaa tulevaisuudesta, esim. Venäjän tulevasta miehityksestä ja USAn tuhosta).
3. Lopunaika (rohkeita artikkeleitani ajastamme ja tulevaisuudesta, varsinkin illuminaateista ja Uudesta maailmanjärjestyksestä hätkähdyttävine kuvineen ja karttoineen).
4. Outo tie (vuonna 2005 ilmestyneen mukaansatempaavan ja huippukiinnostavan sekä runsaasti kuvitetun elämäkertakirjani uusintapainos).
5. Ihmeellinen Israel 2 (kevät-kesällä 2016 tekemäni Israel-matkan uudet raportit kiinnostavine kuvineen).
6. Sanalastuja (yhden sanan pohjalta tekemiäni iskeviä ja herättäviä lyhyitä pohdintoja eri aiheista).

Kaikki kirjat ovat nidottuja ja maksavat saman verran eli 25 euroa postikuluineen. Jos ostat enemmän kuin yhden, saat loppusummasta 10 %:n alennuksen.

Jos haluat ostaa jonkin näistä kirjoista tai useampia, ilmoita siitä minulle Facebookissa yksityisviestillä tai sähköpostitse osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi.

2.12.2016

Jouko Piho:

Taistelu Suomesta

Parhaillaan on käynnissä raju taistelu Suomesta ja Suomen suunnasta tästä eteenpäin.

Sanon heti alkuun kaikkein tärkeimmän asian. Vaikka kaikki eivät tätä uskokaan, niin tosiasia on, että taistelu Suomesta käydään ensi sijassa henkivalloissa Jumalan ja Saatanan välillä. Kyse on siitä, kumpi saa hallita Suomea, Jumala vai Saatana, Kristus vai Antikristus.

Tässä kamppailussa ovat uskovien rukoukset ratkaisevassa asemassa. Jumala voi toimia Suomessa vain, jos uskovat rukoilevat.

Jo pitkään on kehitys Suomessa mennyt Saatanan tahtomaan suuntaan, kun Jumalan lakeja on muutettu yksi toisensa jälkeen. Tällä hetkellä olemme kuin hullujen huoneessa, jossa mikään ennen voimassa ollut ei enää päde, kun epänormaalista on tehty normaalia ja pahasta on tehty hyvää.

Tämä on Raamatun ennustamaa lopunaikaa, jolloin pimeys laskeutuu maan päälle ja jumalattomuus lisääntyy. Samalla Jumala on ilmoittanut Sanansa ja profeettojensa kautta, että hän haluaa omiensa olevan suolana ja valona tämän pahan maailmanajan keskellä.

Erityisesti Suomeen on luvattu paljon Jumalan Hengen valoa ja voimallista Jumalan vaikutusta, niin että valtava määrä suomalaisia tulee uskoon ja myös monenlaisia yliluonnollisia ihmeitä tapahtuu.

Taistelu on kuitenkin äärimmäisen kova, koska Jumalan vihollisella on paljon kannattajia Suomessa. Tällä hetkellä Jumalan tahtoa vastustavat voimat ovat niskan päällä ja vallankahvassa niin politiikassa, mediassa, oikeuslaitoksessa kuin kirkossakin.

Mutta suuri muutos on tulossa. Jumalaan luottavat voimat pääsevät lopulta voitolle Korkeimman avulla.

Suomessa on myös pyrkimyksiä saada aikaan muutosta nykymenoon ilman Jumalaa eli ennemmin vain ihmisvoimin ja ihmisten yrityksin. Mutta ne pyrkimykset eivät tule onnistumaan, koska nyt kyse on hengellisestä sodasta, jossa tarvitaan hengellisiä aseita. Silloin eivät puolueet ja mielenosoitukset riitä.

Kun tällä hetkellä uskosta osattomat isänmaalliset arvokonservatiivit näkevät Jumalan mahtavan toiminnan Suomessa, hekin haluavat uskoa ja alkavat rakentaa Suomea yhdessä uskovien kanssa Jumalaa kunnioittaen ja häneltä apua ja johdatusta pyytäen.

Silloin suomalaisista tulee varsinaisesti kristitty kansa.

Kunnia Korkeimmalle, Suomen Kuninkaalle!

Kirjasta on Jouko Pihon referaatti kohdassa 13.12.2016.
John Lennon. Kuva liittyy Jouko Pihon kirjoitukseen John Lennonista 16.12.2016.
Prahan Kristus-patsas Kaarlen sillalla liittyy 20.12.2016 julkaistuun kirjoitukseen "Suomalaisen miehen kokemuksia Prahassa (osa 1)".
Riippusiltataulu sairaalassa ja Prahassa. Liittyy 20.12.2016 julkaistuun kirjoitukseen "Suomalaisen miehen kokemuksia Prahassa (osa 1)".
Kirjan kansikuva liittyy Jouko Pihon 9-osaiseen kirjoitussarjaan, joka alkoi 21.12.2016.
Simo Papunen. Kuva liittyy 22.12.2016 julkaistuun kirjoitukseen "Uskonkilpi ja Simo Papunen".
EU-komission puheenjohtaja Jean Claude Juncker. Liittyy 7.1.2017 julkaistuun kirjoitukseen.
Palestiinalaishallinnon presidentti Mahmud Abbas. Kuva liittyy 8.1.2017 julkaistuun kirjoitukseen.
Anne Lindellin tekemä kuva, joka liittyy 8.1.2017 julkaistuun kirjoitukseen.
Tulevan Suur-Suomen kartta. Kuva liittyy 9.1.2017 julkaistuun kirjoitukseen.
Vladimir Putin. Kuva liittyy 11.1.2017 julkaistuun kirjoitukseen "Putinin joulupuhe".
Ilja Janitskin. Kuva liittyy 14.1.2017 julkaistuun artikkeliin.
Sebastian Tynkkynen. Kuva liittyy 16.1.2017 julkaistuun kirjoitukseen.
Pola Järvisen tekemä Suomen vaakuna. Liittyy juttuun 10.1.2017.
Venäläisten mielestä vaarallinen alue Lapissa. Kartta liittyy 16.1.2017 julkaistuun kirjoitukseen.
Presidentti Donald Trump. Kuva liittyy 21.1.2017 julkaistuun Donald Trumpin virkaanastujaispuheeseen.
Big Agenda, David Horowitzin uusi kirja presidentti Trumpista. Liittyy 24.1.2017 julkaistuun kirjoitukseen.
Arkkipiispa Kari Mäkinen. Kuva liittyy 29.1.2017 julkaistuun kirjoitukseen.
Presidentti Trump Kansallisella rukousaamiaisella 2.2.2017. Kuva liittyy 3.2.2017 julkaistuun kirjoitukseen.

Jari 06.02.2017 20:28

Jenkeissä oli lentänyt iso meteoriitti.Taitaa ennustuksen toteutuminen olla lähempänä,kuin luulemmekaan.

Sini 06.02.2017 19:06

Kirjoitukseen Turpeesta Suomen rikkaus (30.1.2017); Suomen Luonto -lehti kiistää ja sanoo että Bioenergiayhdistys levittää jälleen väärää tietoa turpeesta.

Emma 01.02.2017 20:29

Kiitos näistä sivuista!
Olen puolitoista vuotta seurannut sivujasi.

Veritas 31.01.2017 21:24

Liittyen WF9-asteroidiin tarkistin mitä siitä sanotaan NASA:n sivuilla. Siellä todettiin sen ohittavan maapallon 25.2.2017 peräti 51 milj. km etäisyydeltä.

Mika 29.01.2017 21:39

Tismalleen. Erosin kirkosta juuri tuosta syystä. Toimillaan luterilainen kirkko on oksennettu ulos Kristuksen seurakunnasta.

Pekka 19.01.2017 10:30

Kiihottamistuomiot johtuvat huonosta lainsäädännöstä: RL 11:10 pitäisi kumota. Sitä koskeva kansalaisaloite https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2251

Miika Suokko 16.01.2017 18:58

Sain sanan n. 2.viikkoa sitten :"Taivas pimenee". Että pitäisi pysyä rukouksessa ja hiljentyä ja nöyrtyä.

Anne Kilpeläinen 17.01.2017 03:44

Samansisältöisen unen näin toissayönä.oli pimeää ja jokin salamannopealiikkeinen tiedusteluhenki kävi tarkistamassa ihmisiä läheltä.Joku oli peiton alla piiloss

Riisi 13.01.2017 21:35

Suomen kielitoimiston sanakirja: "harkita" ja "valta". Pettikö harkintakyky? Ei, en tarkoita sinulla Piho.

Hilkka 21.12.2016 19:32

21.12. klo 18.42 tuli seuraava sanoma. Mahtava mies kaatuu.
Hilkka

Kruunun kiilloittaja 26.12.2016 11:23

Totta,"mahatavuutta" löytyy yllättävän läheltä.

Tarja 26.12.2016 08:36

Eiköhän mahtavat miehet löydy monista seurakunnan työntekijöistä.Ovat itsensä ylentäneet.Jeesus on pantu siteisiin siivouskomeroon.Oma ego ykkönen.

MSP 21.12.2016 12:36

Ilm.1:8 aramaic: Minä olen alef ja minä olen tav, sanoo Herra Jumala, Hän, joka on, joka oli, ja tuleva on- Hän, joka ylläpitää kaikkea.

MSP 21.12.2016 12:29

1.Piet.2:2 ja halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen. = Heprea/aramea- käännökset

Anne Kilpeläinen 18.12.2016 17:33

Koetuksen hetkestä selviää kun ei kiellä Jeesuksen nimeä.Pyhä Henki puhui kokouksessa"Sinä et ole minun nimeäni kieltänyt niin pelastan sinut koetuksen hetkestä

MSP 21.12.2016 12:18

Ei oikeastaan siis kirkolliskokous, vaan nimi käännettiin kreikan kielestä muotoon Jesus. Jumalan ilmoituskieli kansalleen on heprea/aramea. Nimi siis Yeshua.

MSP 21.12.2016 12:14

Alkuperäinen nimi on Yeshua HaMaschiah. Kirkolliskokous vaihtanut vuonna 325 Herran nimen.

Juha 16.12.2016 07:35

Rukous on Suomen pelastus.. niin kuin talvisodassa niin taas on taisteltava joka rintamalla itsenäisyydestämme. Henkisellä rintamalla rukous on voimakas ase.

Hilkka 06.12.2016 23:18

5.12.2016 tuli tämä sana Herralta:Suomen kansa on itsekästä ja ylpeää kansaa:
Minä nöyryytän tämän kansan.

SUOMI JEESUKSELLE! 06.12.2016 18:06

Kiitos Herralle, että hän ottaa Suomen Herruuden, ja palauttaa TÄYSIN itsenäisen Suomen! Eu ja globalismi saakoon kuolla pois. AMEN!

MSP 18.12.2016 15:37

Siunattu olkoon Herramme Yeshua. Unohtamatta kuitenkaan Ilm. 3:10-11, jossa puhutaan koetuksen hetkestä, joka on tuleva koettelemaan maanpiirin asukkaita.

Johan A. Saari 05.12.2016 22:21

Rukoillaan,vaikka emme usko olevamme kuulemisen arvoisia.Armosta uskomme tähden rukoilemme.ja vastaus on saletti, Aamen. ))

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia