Siniristin Liitto 3

Siniristin Liitto Kotkassa 4.11.2018. Jussi Halla-aho ja Jouko Piho.
Siniristin Liitto ja Jouko Piho Kotkassa 3.11.2018.

4.11.2018

Siniristin Liitto Kotkassa sunnuntaina

Olin myös tänään Siniristin Liiton pöytäpaikan kanssa Kotkassa Kymen Suurmarkkinoilla.

Olin yksin. Vähän oli orpo olo, kun Vihreiden vieressä olevalla teltalla hyöri kahdeksan avustajaa.

Nihkeätä oli tänäänkin: kannattajakortteja kertyi vain kahdeksan eikä kirjojani mennyt yhtään. Siniristin Liitolla on nyt koossa 839 kannattajakorttia.

Mutta tänäänkin oli useita kiintoisia kontakteja.

Aloitetaan vaikka Kotkan valtuustossa ja kaupunginhallituksessa olevasta Perussuomalaisten Olli Kekkosesta, joka juttelujen lisäksi auttoi minua monissa älypuhelimen kameraan liittyvissä asioissa.

Oli myös hauskaa tavata ulkosalla Kivikylän makkaroita myyvä Sami Martikainen, joka tunnisti minut Facebook-tuttavuuden perusteella ja koska olen mukana hänen perustamassaan FB-ryhmässä ”Erotaan EUsta Kansanliike”, jossa on tällä hetkellä 3446 jäsentä.

Tänään tapahtui sellainenkin mukava juttu, että tapasin Jussi Halla-ahon kolmannen kerran tämän syksyn aikana. Jussi tuli tervehtimään, jolloin ehdotin, että koska viimeksi hän otti selfien Riihimäellä, niin nyt minä ottaisin meistä selfien, koska olen hankkinut vasta Riihimäen tapahtumaan jälkeen älypuhelimen. Kuvien oton jälkeen Jussi Halla-aho sanoi: ”Olen sanonut monille ihmisille, että sinä olet ihailtavan sinnikäs henkilö.” Kiitos Jussi! Myönnän, että olen sitkeä sissi, mutta ei ole muuta vaihtoehtoa.

Kuvassa Jussi Halla-aho ja Jouko Piho Pihon ottamassa selfiessä 4.11.2018 Kotkassa Kymen Suurmarkkinoilla.

3.11.2018

Siniristin Liitto Kotkassa

Olin tänään Siniristin Liiton pöytäpaikan kanssa Kotkassa Kymen Suurmarkkinoilla, jotka jatkuvat vielä huomenna sunnuntaina.

Päivä oli huono sikäli, että olin yksin, kirjoja ei mennyt ollenkaan ja kannattajakortteja kertyi vain kahdeksan. Siniristin Liitolla on nyt koossa 831 kannattajakorttia. Toisaalta päivä oli hyvä monien mielenkiintoisten tapaamisten takia.

Heti aamulla juttelin vieressä olevan Vihreiden teltan avustajamiehen kanssa, joka sanoi olevansa kristitty ja mukana ryhmässä nimeltä Armon Vihreät. Keskustelin myös erään naisen kanssa, joka sanoi olevansa Vihreiden ehdokas seurakuntavaaleissa. Oli mukava kuulla, että yleensä hyvin ateistivoittoisessa ja liberaalissa Vihreiden porukassa on myös kristittyjä.

Tänäänhän valittiin Vihreille uusi puheenjohtaja ja kuulinkin ennen valintaa, miten vieressä olevat Vihreät olivat vaalista hyvin jännnittyneitä. Pekka Haaviston valintaan tunnuttiin olevan tyytyväisiä.

Myös KD:n teltta oli lähellä ja sieltä havaitsin vanhan tuttuni Esko Almgrenin, jota kävin tervehtimässä ja kerroin samalla Siniristin Liitosta. Esko oli tekemässä vaalityötä veljenpoikansa puolesta, jota jututinkin ja joka vaikutti oikein asialliselta mieheltä.

Vastapäätä minun paikkaani oli Kokoomus, jolla oli sininen teltta ja sana Kokoomus keltaisella eikä valkoisella, mitä hiukan hämmästelin, kun se näytti niin ruotsalaiselta.

Paikalla oli kaksi Kokoomuksen raskaan sarjan poliitikkoa eli Ben Zyskowicz ja oikeusministeri Antti Häkkänen. Kävin tervehtimässä kumpaakin.

Muistutin Beniä siitä, että tapasimme viimeksi Hakaniemen torilla. Kun näin Benin jakavan Kettu-karkkeja, sanoin hänelle: ”Tuohan sopii hyvin, että sinä jaat Kettu-karkkeja, koska sinä olet politiikan vanha kettu.” Ben oli samaa mieltä ja sanoi, että juuri sen takia hän jakaa Kettu-karkkeja.

Kerroin oikeusministeri Häkkäselle Siniristin Liitosta, josta hän oli selvästi kiinnostunut ja otti antamani esitteet mielellään vastaan luvaten tutkia niitä. Tapasin Häkkästä ensimmäistä kertaa ja täytyy sanoa, että mies on erittäin ystävällinen ja fiksusti käyttäytyvä.

Myös Paavo Väyrynen oli markkinoilla mukana keräämässä kortteja Seitsemän Tähden liikkeelle. Kävin tervehtimässä Paavoa, jonka tapasin viimeksi viikko sitten Helsingin Kirjamessuilla, ja totesin, että mehän olemmekin näköjään jatkuvasti samoissa paikoissa.

29.10.2018
 

Siniristin Liitto Kymen Suurmarkkinoilla Kotkassa

Olen mukana Kymen Suurmarkkinoilla Kotkassa tulevana viikonloppuna lauantaina 3.11.2018 klo 9-18 ja sunnuntaina 4.11.2018 klo 10-17. Paikka on Ruonalan halli Mussalontie 280.

Esittelen ja myyn kirjoittamiani ja toiminimeni Neoksen kustantamia kirjojani, joita on tällä hetkellä 11.

Kerromme samalla Siniristin Liitosta ja koetamme saada paljon kannattajakortteja puoluehankkeellemme.

Jos sinulla on mahdollisuutta tulla auttamaan minua, ilmoita asiasta minulle. Kaikki apu, vaikka vain osaksi aikaa, on tarpeen.

Tervetuloa Kymen Suurmarkkinoille tekemään kirjakauppoja, täyttämään kannattajakorttia tai muutoin vain tervehtimään meitä!

Neoksen osasto Helsingin Kirjamessujen loppumisen jälkeen, vain Siniristin Liiton A-teline odottaa vielä autoon viemistä.

28.10.2018

Neos ja Siniristin Liitto Helsingin Kirjamessuilla

Sunnuntai

Tänään 28.10.2018 oli Helsingin Kirjamessujen neljäs ja viimeinen päivä. Tämä sunnuntai ei ollut hyvä kirjojen myynnin eikä Siniristin Liiton kannattajakorttien keräämisen kannalta, mutta tänäänkin oli monia hyviä tapaamisia ja keskusteluja. Menihän kirjoja jonkin verran, mutta kortteja tuli kokoon vain seitsemän. Siniristin Liitolla on nyt koossa 814 korttia.

Heti aamulla tuli eräs nuori mies osastollemme kertoen lukeneensa minun haastatteluni aikoinaan Mesikämmenen blogissa. Mies halusi välttämättä ottaa selfien kanssani, ”elävän legendan” kanssa, kuten hän sanoi.

Sen jälkeen kävin Paavo Väyrysen osastolla ja ostin hänen uusimman kirjansa ”Terve Suomi”. Kysyin, paljonko saan alennusta, kun olen tukenut häntä jo yli 7 vuotta. Sain 30 euron kirjan 20 eurolla.

Tein kolmisenkymmentä vuotta sitten opettajantyön ohessa iltaisin lehtimyyntityötä muutaman vuoden ajan. Tänään silloinen esimieheni Seppo Jokinen kävi tervehtimässä minua. Muistelimme menneitä ja Seppo kehui minua huippumyyjäksi. No, voitinhan minä mm. Floridan matkan, kun myin Gloria-lehteä niin maan vimmatusti.

Ruokailuun mennessäni törmäsin Matias Turkkilaan, jota en ole ennen tavannut. Matias on Perussuomalainen-lehden ja Suomen Uutiset -verkkolehden päätoimittaja sekä Hommaforumin perustajia. Meillä oli varsin hyvät keskustelut ajankohtaisista poliittisista kysymyksistä.

Kokonaisuutena Helsingin Kirjamessut oli hyvä kokemus: kirjoja meni tyydyttävästi ja paljon paremmin kuin Turun Kirjamessuilla, kannattajakortteja tuli kokoon 64 kappaletta ja antoisia kontakteja oli todella runsaasti.

Kuvassa Neoksen osasto Helsingin Kirjamessujen loppumisen jälkeen, vain Siniristin Liiton A-teline odottaa vielä autoon viemistä.

Jouko Piho kädessään viimeinen Helsingin Kirjamessuille tuotu Outo tie- kirja.

27.10.2018

Neos ja Siniristin Liitto Helsingin Kirjamessuilla

Lauantai

Kolmas messupäivä oli kirjojen myynnin osalta loistava ja Siniristin Liiton kannattajakorttejakin kertyi aika hyvin eli 22. Siniristin Liitolla on nyt koossa 807 korttia. Vaimoni Ritva oli mukana auttamassa.

Aloitin päivän viemällä Paavo Väyryselle lahjaksi viimeisimmän poliittisen ajankohtaiskirjani ”Lopunaika 2”, jossa on sivulla 130 kaksi kirjoitustani Väyrysestäkin.

Myös tänään oli useita hyviä kontakteja ja keskusteluja eri henkilöiden kanssa. Mainittakoon heistä vaikka erään entisen oppilaani vanhemmat, jotka kirjani Sanalastuja ostettuaan muistelivat aikaani Munkkiniemen ala-asteella ja sanoivat: ”Sinä olit opettaja, jota me kunnioitimme.”

Eräs Petteriksi esittäytynyt mies oli jännä tapaus. Hän tunsi minut. Kun kysyin, mistä hän tiesi minut, mies sanoi: ”Sinähän olet julkkis.” Kävi ilmi, että Petter oli omien sanojensa mukaan suvakki eli lähes kaikesta eri mieltä kuin minä. Siitä huolimatta mies täytti kortin, koska monipuoluedemokratiassa on hyvä olla eri vaihtoehtoja.

Jouduin eräässä vaiheessa myös vahtimestariksi, kun eräs nuori mies tuli kysymään minulta: ”Pääseekö täältä mitenkään ulos?” Kirjamessut on kyllä aika iso ja labyrinttimainen tapahtuma, jossa eksyminen on täysin mahdollista. Sanoin miehelle, että mene tuosta eteenpäin ja sitten vasemmalle ja sen jälkeen portaita ylös, niin pääset tuloaulaan ja ulos.

Myynti oli tosiaan tänään hyvää ja varsinkin klassikkokirjaani ”Outo tie” meni niin paljon, että jäljelle jäi vain yksi kappale. Niinpä päätin, että lähden vielä tänään hakemaan kotoani Loviisasta lisää Outo tie –kirjoja, jotta huomenna ei tarvitse myydä eioota.

Kirjamessut jatkuvat Helsingin Messukeskuksessa, Messuaukio 1, vielä huomenna sunnuntaina 10-18. Neoksen osasto löytyy hallista 7 paikasta m 111.

Tervetuloa Helsingin Kirjamessuille tekemään kirjakauppoja, täyttämään kannattajakorttia tai muutoin vain tervehtimään meitä!

Kuvassa Jouko Piho kädessään viimeinen messuille tuotu Outo tie –kirja.

Jouko Piho esittelemässä kirjaansa Outo tie Kaarlo Melanderille Helsingin Kirjamessuilla 26.10.2018.

26.10.2018

Neos ja Siniristin Liitto Helsingin Kirjamessuilla

Perjantai

Toinen messupäivä oli paljon parempi kuin ensimmäinen. Kirjoja meni enemmän ja saimme Siniristin Liiton kannattajakortteja kokoon 25, mikä on melko hyvä tulos. Siniristin Liitolla on nyt koossa 785 korttia.

Vaimoni Ritva oli mukana auttamassa.

Tänäänkin oli useita hyviä kontakteja ja keskusteluja eri henkilöiden kanssa. Mainittakoon heistä vaikka Timo Junkkaala, joka piti hyvänä asiana sitä, että me pidämme esillä kristillisiä kirjoja, koska Helsingin Kirjamessuilla ei ole muutoin juurikaan kristillisiä kustantajia mukana.

Mielenkiintoiset ajatuksenvaihdot oli myös erään Keskustaan kuuluvan miehen kanssa, joka suri sitä, että Keskusta on luopunut alkiolaisista juuristaan, mihin minä totesin, että Siniristin Liitto on täysin alkiolaisilla linjoilla.

Timo Valtosta tapasin useamman kerran ja joka kerta Timo muistutti: ”Älkää antako periksi!” Vastaukseni oli aina sama: ”Emme anna periksi!”

Kirjamessut jatkuvat vielä Helsingin Messukeskuksessa, Messuaukio 1, lauantaina 10-20 ja sunnuntaina 10-18. Neoksen osasto löytyy hallista 7 paikasta m 111.

Tervetuloa Helsingin Kirjamessuille tekemään kirjakauppoja, täyttämään kannattajakorttia tai muutoin vain tervehtimään meitä!

Kuvassa Jouko Piho esittelemässä Outo tie –kirjaa Kaarlo Melanderille.

Jouko ja Ritva Piho Siniristin Liiton Helsingin Kirjamessujen osastolla 25.10.2018.

25.10.2018

Neos ja Siniristin Liitto Helsingin Kirjamessuilla

Torstai

Tämä ensimmäinen 10 tuntia kestänyt kirjamessupäivä oli varsin antoisa monenlaisten kontaktien ansiosta, mutta sen sijaan kirjamyynti oli melko vaatimatonta ja Siniristin Liiton kannattajakortteja kertyi vain 10. Siniristin Liitolla on nyt koossa 760 korttia.

Mukana auttamassa olivat vaimoni Ritva ja Ari Pesonen osan aikaa.

Jo aamulla oli hauska hetki, kun eräs vuosi sitten osastollamme käynyt mies tokaisi: ”Oletteko te käyneet välillä kotona?” Vitsi on siinä, että tämänvuotinen paikkamme on melko lähellä viimevuotista paikkaa.

Kävin tänään tervehtimässä Paavo Väyrystä, jonka osasto on 20 metrin päässä meistä. Väyrynen tekee samaa kuin minäkin eli myy kirjojaan ja kerää kannattajakortteja perustamalleen puolueelle Seitsemän tähden liike. Paavo kertoi, että hänen pitäisi saada sähköä erään laitteensa lataamista varten. Lähdimme kiertämään ympärillä olevia osastoja ja kyselimme, olisiko kenelläkään lainata hetkeksi pistorasiaa. Paavo oli hieman arka, josko sellaista voi kysyä ihmisiltä, mutta totesin hänelle, että ”siitä vaan, kyllä me voidaan kysyä”. Ja niin lopulta löytyi mies, jolta Paavo sai virtaa.

Paikalla oli myös Paavoa auttava pääsihteeri Harri Lindell, jonka kanssa oli mielenkiintoisia keskusteluja.

Hyviä juttuja oli myös Markus Lehtipuun sekä Stelkin osastolla olevien Timo Valtosen ja Martti Issakaisen kanssa. Valtoselta ostin Mika Niikosta kertovan kirjan ”Niikko Pysäyttämätön”. Kerrottakoon, että juuri Timo Valtonen johdatti aikoinaan Mika Niikon uskoon. Martti Issakaisen kanssa vaihdoimme kirjoja niin, että hän sai pari kirjaani ja minä sain Jarmo Korhosen kirjan ”Vallantavoittelijat”.

Mielenkiintoista oli myös tavata innokas nuori mies, joka halusi ottaa selfien kanssasi. Sitten hän kertoi lukeneensa elämäkertakirjani Outo tie, koska oli kuullut Perttu Häkkisen (RIP) kehuvan kirjaani radio-ohjelmassaan. Mies sanoi, että kirja oli hänen mielestään hyvin kiehtovaa luettavaa.

Sitten paikalle tuli korttia täyttämään eräs Homma-foorumilainen, joka sanoi: ”En ole kaikesta samaa mieltä kanssasi, mutta kannatan aina kaikkea kansallismielistä.”

Kirjamessut pidetään Helsingin Messukeskuksessa, Messuaukio 1, torstaina, perjantaina ja lauantaina 10-20 ja sunnuntaina 10-18. Neoksen osasto löytyy hallista 7 paikasta m 111.

Kerromme samalla Siniristin Liitosta ja koetamme saada paljon kannattajakortteja puoluehankkeellemme.

Jos sinulla on mahdollisuutta tulla auttamaan minua, ilmoita asiasta minulle, niin lähetän sinulle sisäänpääsyyn oikeuttavan kulkukortin.

Tervetuloa Helsingin Kirjamessuille tekemään kirjakauppoja, täyttämään kannattajakorttia tai muutoin vain tervehtimään meitä!

Kuvassa Jouko ja Ritva Piho.

Siniristin Liitto Helsingin Kirjamessuilla 24.10.2018. Vas. Ari Pesonen ja Jouko Piho.

24.10.2018

Neos ja Siniristin Liitto Helsingin Kirjamessuilla

Keskiviikko

Olin tänään 24.10.2018 rakentamassa kirjankustannusyhtiöni Neoksen ja Siniristin Liiton osastoa Helsingin Messukeskuksen hallissa 7.

Ari Pesonen oli mukana auttamassa, ettei tarvinnut ihan yksin äheltää.

Olen siis jälleen mukana näytteilleasettajana Helsingin Kirjamessuilla 25.-28.10.2018. Esittelen ja myyn kirjoittamiani ja kustantamiani kirjojani, joita on tällä hetkellä 11.

Kirjamessut pidetään Helsingin Messukeskuksessa, Messuaukio 1, torstaina, perjantaina ja lauantaina 10-20 ja sunnuntaina 10-18. Neoksen osasto löytyy hallista 7 paikasta m 111.

Kerromme samalla Siniristin Liitosta ja koetamme saada paljon kannattajakortteja puoluehankkeellemme.

Jos sinulla on mahdollisuutta tulla auttamaan minua, ilmoita asiasta minulle, niin lähetän sinulle sisäänpääsyyn oikeuttavan kulkukortin.

Tervetuloa Helsingin Kirjamessuille tekemään kirjakauppoja, täyttämään kannattajakorttia tai muutoin vain tervehtimään meitä!

Kuvassa vas. Ari Pesonen ja Jouko Piho.

22.10.2018

Siniristin Liitto Helsingin Kirjamessuilla

Olen mukana näytteilleasettajana Helsingin Kirjamessuilla 25.-28.10.2018. Esittelen ja myyn kirjoittamiani ja toiminimeni Neoksen kustantamia kirjojani, joita on tällä hetkellä 11.

Kirjamessut pidetään Helsingin Messukeskuksessa, Messuaukio 1, torstaina, perjantaina ja lauantaina 10-20 ja sunnuntaina 10-18. Neoksen osasto löytyy hallista 7 paikasta m 111.

Kerromme samalla Siniristin Liitosta ja koetamme saada paljon kannattajakortteja puoluehankkeellemme.

Jos sinulla on mahdollisuutta tulla auttamaan minua, ilmoita asiasta minulle, niin lähetän sinulle sisäänpääsyyn oikeuttavan kulkukortin.

Tervetuloa Helsingin Kirjamessuille tekemään kirjakauppoja, täyttämään kannattajakorttia tai muutoin vain tervehtimään meitä!

Siniristin Liitto 21.10.2018 Lohjalla. Vas. Jouko Piho, Auli Torvinen ja Veli-Matti Mars.

21.10.2018

Siniristin Liitto Lohjalla

Olin tänään 21.10.2018 Siniristin Liiton teltan kanssa Lohjan Suurmarkkinoilla kannattajakortteja keräämässä.

Oli mukava palata Lohjalle, jossa asuin vaimoni kanssa vuosina 2005-2007.

Mukana erittäin tehokkaina auttajina olivat lohjalainen Auli Torvinen koko päivän ja myöhemmin iltapäivällä mukaan Vantaalta tullut Veli-Matti –Mars. Niinpä tiimimme teki uuden ennätyksen ja keräsimme päivän aikana 51 korttia. Siniristin Liitolla on nyt koossa 749 kannattajakorttia.

Tavanomaisia kortin täyttämisestä eri syin kieltäytyviä oli tietysti Lohjallakin paljon, mutta tuli myös tunne, että Lohjalla oli enemmän meihin myötämielisesti suhtautuvia ja menestystä toivottavia kuin missään muualla tähän asti. Myös uskovia kävi teltallamme varsin runsaasti.

Lohjan torilla oli kortteja keräämässä myös Suomen Kansa Ensin –puoluehankkeen porukkaa, jotka järjestään täyttivät myös meidän korttimme.

Yksi miellyttävä yllätys oli, kun Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho tuli teltallamme käymään mukanaan PS:n poliittinen suunnittelija Rikka Purra. Halla-aho sanoi: ”Kuulin, että sinä olet täällä torilla, joten halusin tulla tervehtimään sinua! Minä sanoin puolestani Jussille: ”Koen edelleen voimakkaasti, että meidän tulee tavata rauhassa ajan kanssa ja keskustella asioista kunnolla.” Halla-aho oli samaa mieltä, mutta totesi, että tapaaminen siirtyy kiireiden takia ensi kevään eduskuntavaalien jälkeiseen aikaan.

Kuvanotto jäi viime tippaan, kun tori oli jo paljolti tyhjentynyt torikauppiaista ja markkinaväestä, mutta tässä me nyt olemme vasemmalta lukien: Jouko Piho, Auli Torvinen ja Veli-Matti Mars.

Siniristin Liitto 20.10.2018 Porissa Yrjönkadun kävelykadulla. Vas. Matias Brenner, Jouko Piho ja Jarmo Ahvenus.

20.10.2018

Siniristin Liitto Porissa

Olin Siniristin Liiton teltan kanssa 20.10.2018 Porissa Yrjönkadun kävelykadulla kannattajakortteja keräämässä.

Aamu alkoi Jobin postilla, kun eräs mukaan lupautunut avustaja ilmoitti, että hän ei pääsekään tulemaan sairastumisensa ja korkean kuumeen takia. Toinen mukaan lupautunut ei tullut ollenkaan eikä ilmoittanut syytä poisjääntiinsä. Kolmas mukaan lupautunut avustaja lähetti tekstiviestin, että hän ei tule paikalle ja haluaa erota kokonaan Siniristin Liiton toiminnasta. Syytä hän ei kertonut.

Onneksi paikalle tuli kuitenkin yksi lupautuneista eli Jarmo Ahvenus. Sen lisäksi joukkoomme liittyi yllättäen iltapäivällä paikalle tullut Matias Brenner, joka aikansa katseltuaan halusi alkaa itsekin kerätä kortteja.

Päivä oli aika nihkeä, mutta saimme kuitenkin hikisesti kokoon 21 korttia. Siniristin Liitolla on nyt koossa 698 kannattajakorttia.

Yksi ilonaihe oli Vasemmistoliittoon kuuluva nuori mies, joka tunnisti minut netistä ja halusi täyttää mielellään kortin.

Hänen vastakohtanaan oli eräs uskova nainen, joka oli niin pyhä, että hänen mielestään uskovien ei tule olla ollenkaan mukana politiikassa. ”Emme tarvitse politiikkaa, rukous on kaikkein tärkeintä”, oli naisen motto. Sanoin hänelle: ”Rukous on kyllä tärkeintä, mutta kyllä politiikkaakin eli yhteisten asioiden hoitamista tarvitaan.” Viittasin Daavidiin ja Danieliin. Nainen ei käsittänyt ollenkaan, että kyseiset miehet olivat mukana myös politiikassa, Daavid kuninkaana ja Daniel korkeana virkamiehenä Persian hovissa. Avustajani Jarmo Ahvenus sanoi, että Porissa on paljon tällaista politiikan vastaista ylihengellisyyttä.

Muutoin voisi sanoa, että Porissa näki hyvin selvästi, miten suomalaiset ovat jakaantuneita liberaaleihin ja konservatiiveihin, epäisänmaallisiin ja isänmaallisiin. Valitettavasti ylikansallisia globalisteja oli huomattavasti enemmän kuin kansallismielisiä isänmaan ystäviä.

Porissa oli myös pari huutelijaa, jotka leimasivat meidät natseiksi ja IKL:n väeksi. Sanoin heille selvästi, että me emme ole natseja vaan olemme natseja vastaan. Mutta valtamedian propaganda on tehnyt tehtävänsä. Tänä päivänä hyvin monet ihmiset yhdistävät oikeankin ja maltillisen kansallismielisyyden johonkin ääriradikaaliin kiihkoiluun. Uskon, että tähän asenteellisuuteen tulee tulevina vuosina muutos, kun pääsemme näyttämään mitä me olemme oikein miehiämme ja naisiamme.

Kuvassa vas. Matias Brenner, Jouko Piho ja Jarmo Ahvenus.

Siniristin Liitto Turussa 13.10.2018. Vas. Sanna Suinila, Karita Salonen, Jouko Piho ja Sirpa Suinila.

15.10.2018

Siniristin Liitto Porissa ja Lohjalla

Olen tulevana viikonloppuna Siniristin Liiton teltan kanssa kannattajakortteja keräämässä lauantaina 20.10.2018 klo 9-15 Porissa Yrjönkadun kävelykadulla ja sunnuntaina 21.10.2018 klo 10-16 Lohjan Suurmarkkinoilla Lohjan torilla.

Tervetuloa käymään teltalla tervehtimässä meitä ja täyttämässä kannattajakorttia, jos et ole sitä vielä tehnyt!

Ilmoita minulle, jos voit tulla teltalle auttamaan korttien keräämisessä vaikka osaksikin aikaa.

Halukkaat voivat myös ostaa teltalla Jouko Pihon kirjoja.

13.10.2018

Siniristin Liitto Turussa (lauantai)

Olin tänään lauantaina 13.10.2018 Siniristin Liiton teltan kanssa Turun Yliopistonkadun kävelykadulla kannattajakortteja keräämässä.

Sanna Suinila, Karita Salonen ja Sirpa Suinila olivat mukana tehokkaina auttajina. Kun minulla on useimmiten ollut vain miehiä toreilla auttamassa, oli nyt mukavaa, että avustajina oli kolme naista, mikä todistaa sitä, että Siniristin Liitto ei ole vain äijäpuolue vaan kaikkien suomalaisten puolue.

Kerroin eilisessä raportissani, että saimme kokoon vain 15 korttia, mutta tämä päivä samassa paikassa oli täysin toisenlainen: saimme peräti 45 korttia, mikä on sama kuin Tuusulassa 23.9.2018 tehty ennätys. Tällä hetkellä Siniristin Liitolla on koossa 669 kannattajakorttia.

Tänäänkin oli vänkääjiä, epäileviä, välinpitämättömiä ja toivonsa menettäneitä paikalla, mutta onneksi oli paljon myös asiaamme myönteisesti, jopa hyvin innostuneesti suhtautuvia ihmisiä.

Yksi uusi asia tuli esille, kun eräs nainen toi esille sen, että kukaan ei puhu Suomen 600 000 ulosotossa olevan ihmisen puolesta. Olin samaa mieltä hänen kanssaan siitä, että ulosoton käytännöissä on monia kohtuuttomuuksia ja epäoikeudenmukaisuuksia, jotka pitää korjata. Lupasin naiselle, että me puutumme asiaan, kun pääsemme valtaan.

Kuvassa vas. Sanna Suinila, Karita Salonen, Jouko Piho ja Sirpa Suinila.

Siniristin Liitto Turussa 12.10.2018. Vas. Sanna Suinila, Jouko Piho ja Tuula Hiltunen.
Siniristin Liitto Turussa 12.10.2018. Vas. Sanna Suinila, Jouko Piho ja Karita Salonen.

12.10.2018

Siniristin Liitto Turussa

Olin tänään 12.10.2018 Siniristin Liiton teltan kanssa kannattajakortteja keräämässä Turussa Yliopistonkadun kävelykadulla. Sää oli melko hyvä ja parantui vielä iltapäivällä. Jatkamme huomenna samassa paikassa klo 9-15.

Sanna Suinila ja Tuula Hiltunen olivat auttamassa samoin kuin Karita Salonen iltapäivällä vähän aikaa. Kiitos erinomaisesta avusta!

Saimme kovasta yrityksestä huolimatta kokoon vain 15 korttia. Voinkin sanoa, että Turussa tuntui kaikkein voimakkain vastahenki mitä on ollut missään muualla Suomessa. Lisäksi oli taas hyvin paljon niitä, jotka olivat kyllä samaa mieltä kaikesta, mutta eivät halunneet kuitenkaan täyttää korttia.

Kun tänään on kotiini Loviisaan tullut postissa 7 korttia, niin Siniristin Liitolla on nyt koossa 624 kannattajakorttia.

Tänään oli taas hyvin monenlaisia tapaamisia ihmisten kanssa sekä hyviä että huonoja. Jotkut olivat avoimen vihamielisiä ja väittelynhaluisia vänkääjiä, mutta kaiken huippu oli nuori mies, joka saatuaan kuulla, että olen Jouko Piho, sanoi minulle tuomion sanat: ”Minulla on sinulle Jumalan sana. Sinä olet levittänyt vääriä profetioita. Sinä olet väärä profeetta. Sinulla ei ole enää anteeksiantamusta.” Taisipa mies olla itse väärä profeetta.

Tapasin myös oikean profeetan, kun keskustelin erään naisen kanssa, joka kertoi saaneensa useita sanomia Jumalalta. Muun muassa Thaimaan tsunamin aikaan hän tiesi heti, että kyseessä on suuri katastrofi, vaikka tv-uutisissa sanottiin aluksi, että suomalaisilla ei ole hätää. Jumala pyysi myös häntä rukoilemaan Sauli Niinistön puolesta, koska ”hänellä tulee olemaan suuri tehtävä Suomessa”. Niinistö roikkui sähkötolpassa, pelastui ja hänestä tuli Suomen presidentti. Sovimme naisen kanssa, että hän lähettää minulle saamiaan sanomia.

Yksi säälittävä tapaus oli kun eräs laitapuolen juoppo tuli telttaan ja pyysi saada istua, kun oli niin väsynyt. Annoin hänelle tuolin sekä kinkkupatongin ja limua, kun hän sanoi, ettei ole syönyt pitkään aikaan. Tilastaan huolimatta mies käsitti hyvin, mitä poliittista agendaa me ajamme ja halusi heti täyttää kortin.

Tänään kohtasimme myös useita hyvin innostuneita ihmisiä, jotka kovasti kannustivat meitä ja toivottivat menestystä.

Julkaisen tänään kaksi kuvaa, koska kaikki eivät olleet paikalla samaan aikaan.

Ylemmässä kuvassa vas. Sanna Suinila, Jouko Piho ja Tuula Hiltunen.

Alemmassa kuvassa vas. Sanna Suinila, Jouko Piho ja Karita Salonen.

Mikki 19.10.2018 06:55

http://www.bopress.ma/2018/05/21/justin-trudeau-declare-au-grand-jour-sa-conversion-a-lislam-et-jeune-son-premier-ramadan/
Kanadan pääministeri muslimiksi

Suomi24:lla Jouko Pihosta 16.10.2018 08:53

Pihon saamasta anteeksiantamuksen kiellosta on toinen todistus: https://keskustelu.suomi24.fi/t/15433378/jouko-piho-kertoo-saaneensa-tuomion#comment-95283748

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia