Esirukous

Esirukous

Avaan uuden osion, Esirukous-palstan, jonne voit lähettää esirukouspyyntöjä, mutta myös kiitosaiheita. Käytännössä se tapahtuu niin, että lähetät minulle (jouko.piho@kolumbus.fi) sähköpostia ja minä laitan pyyntösi tai kiitoksesi tälle palstalle.

_______________________________________________________________

14.12.2021

Sanna Lind:

Rukoilkaamme yhdessä, että Suomi pääsee pian pahan vallasta, erkaantuu Uudesta maailmanjärjestyksestä, eroaa EU:sta ja että me lähdemme rakentamaan yhdessä parempaa Suomea. Rukoilkaamme, että päättäjätahot tulevat uskoon tai heidät korvataan uskovaisilla ihmisillä.

Kiitos! Amen!

18.11.2021

Äidin rukous

Pyytäisin esirukousta poikani perheelle. Miniäni on sairastanut psykoottista masennusta yli kolme vuotta. Hänellä on ollut pitkiä sairaalajaksoja. Yrittänyt päästä hengestään useampia kertoja. Nyt on kotona. 3 lasta, pienin päiväkodissa.
Raskasta ollut. Auta rakas Jeesus poikani perhettä. 

12.11.2018

Rukouspyyntö siskon puolesta

Pyytäisin esirukousta siskoni puolesta, että hän löytäisi Jeesuksen. 

Jumalan siunausta kaikille!
 
Nimim. tyttö Tampereelta. 

8.3.2018

Nimimerkin "nainen etelästä" rukouspyyntö

Olen juuri yllättäen osa-aikaisettu  ja etsin lisätyötä. Ahdistava tilanne, pyydän että Jumala  antaisi rauhansa ja avaisi pian oikean uuden oven!

Sain kutsumuksen lähetystyöhän, eikä Jumala kadu kutsumustaan. Nyt on vaan aika luottaa, että HÄN tekee jotain ihan uutta.  Kiitos.

7.2.2018
 
Kiireellinen rukouspyyntö

Sain tänään ikäviä uutisia, että erään ystävän syöpä on levinnyt hänen kehossaan. Rakastavan Jumalan siunausta kaikille, jotka osallistuvat rukoilemaan hänen tervehtymisensä puolesta. Kristuksen Jeesuksen Nasaretilaisen nimessä ja lähimmäisen rakastavan Isän ja Pyhän Hengen kautta ystävä tervehtyy ja syöpä poistuu hänen kehostaan jokaisesta solusta.

Jeesuksen Isän hyvää tahtoa kunnioittaen.

30.1.2018

Ulosottovaivaisen rukous

Hei Jumala, minulla on huoli. Poista taloushuoleni ja anna yltäkylläinen
talouselämä. Ihmeesi ja hyvän tahtosi kautta, joka sama tahto kaikille
meille ihmisille koko maailmassa. Aina tahdot hyvää myös laissasi, jossa
toivot ettei kukaan tappaisi toisiaan ja kääntyisi sydämessään. Poista
minut ulosotosta, anna sellainen maallinen tai taivaallinen ihme tähän,
jolla tämä tapahtuu. Siunaa läheisiäni ettei yksikään joudu kärsimään
minun sotkustani. Sinä näet kokonaistilanteen. Haluan maksaa myös
isälleni velan jokaista senttiä myöten. Rukoilkaa Yliluonnollista ja
Kaikkivaltiasta ELÄVÄÄ Jumalaa. Hän voi minua auttaa. Auta jo ennen
kesää. Ennen kevättä. Sinun aikataulusi mukaan. Nyt on aika päästä
vapaaksi. Vetoan siihen, että mitä tahansa rukoilemme, sen Sinä meille
annat. Anna tämä synti ja velka minulle anteeksi. Päästä minut
velkakahleesta yli 100 prosenttisesti. Sinä joka valtaistuimella istut
ja Jeesus Kristus Poika Nimessäsi. Amen.

27.1.2018

Jumalan ihmettä odottavan rukouspyyntö

Olen yli puoli vuotta ollut kahden asunnon loukussa ja olen siksi hyvin ahdistunut ja masentunut.   

14.1.2018

Kiitosaihe

Pyysin esirukousta syksyllä tyttäreni vatsasta löytyneen nestepatin vuoksi. Hän sai nyt vihdoin ajan lääkärille ja nestepatti oli poissa. Kiitos Jeesus ja kiitos kaikille jotka rukoilitte asian puolesta!

Huolestunut äiti

12.1.2018

Jennin esirukouspyyntö

Pyydän rukousta, että saisin nukuttua. Pyydän myös apua lääkeasiaan. Tarvitsisin lääkettä nukkumiseen, mutta minulla on pelkojen takia vaikeuksia ottaa sitä. Toivon, että Herra rohkaisisi minua jatkamaan lääkkeen käyttöä esim. antamalla rukousvastauksia. Kiitos rukouksista! -Jenni

Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Joh.3:16

5.12.2017

Rukouspyyntö veljen puolesta

Pyydän esirukousta veljeni ja hänen vaimonsa puolesta. He ovat olleet uskossa, mutta ovat nyt luopioita ja kovin aggressiivisia minua kohtaan.

9.11.2017

Huolestuneen äidin rukouspyyntö

Rukousapua tarvitaan. Tyttäreni vatsasta löydettiin keväällä pieni nestekertymä. Hän kävi tällä viikolla kontrollissa ja nestekertymä oli suurentunut 8 cm:n kokoon. Hän odottaa nyt tutkimuspaikkaa sairaalaan ja on kovin peloissaan. Tyttäreni on uskossa. Herra, anna nopeasti aika jatkotutkimuksiin, ja sinä olet voimallinen poistamaan koko nestekertymän.

19.10.2017

Hannan rukouspyyntö

Rakas Jumala, pyydän että antaisit minulle mahdollisuuden kantaa pientä ihmisalkua sisälläni. Kiitos!

19.9.2017

Helin esirukouspyyntö

Pyydän kiireesti esirukousta parisuhteeni puolesta.   Mieheni työpaikalla eräs vaalea nainen yrittää vietellä miestäni. Herra älä anna tämän varatun naisen vietellä miestäni, äläkä anna mieheni haksahtaa tähän naiseen.  Pyydän myös minulle ja miehelleni kestävää ja voimakasta rakkautta. Pyydän myös meille enemmän yhteistä vapaa-aikaa.  Olemme olleet vuosia yhdessä ja miettineet perheen lisäystä ja toivottavasti saamme pian sitä. 

8.8.2017

Liisan rukouspyyntö

Herra, vapauta pelosta ja ahdistuksesta. Herra, anna terveyttä, että jaksan hoitaa perhettäni. Tue ja auta veljeäni, jolla on paljon ongelmia. Kiitos ystävistä! Kiitos, että työpaikkakiusaaminen loppui! Ylistys Herralle! Kiitos kun kuulet kaikki huokaukset!

4.8.2017

Rukouspyyntö työn puolesta

Pyydän esirukousta itseni ja mieheni puolesta, että järjestyisi vielä jotakin työtä, vaikka vähäksikin aikaa. Olemme kuuskymppisiä eikä meinaa enää löytyä työtä.

31.7.2017

Esirukous sisaren puolesta

Sisar on kärsinyt psyykkisistä ja fyysisistä sairauksista. Jeesus, paranna sisaren psyykkinen sairaus (väkivaltaisten ihmisten aiheuttama). Paranna Jeesus häneltä epilepsia, ruusu jalasta, uniapnea, kilpirauhasen vajaatoiminta, psoriasis sekä muutama muu sairaus. Sairaudet aiheuttavat hänelle paljon kärsimyksiä. Auta häntä myös taloudellisissa asioissa. Kiitosaihe että sisar on uudestisyntynyt uskovainen.Jeesuksen veren suojaa ja varjelusta niin ettei uusia sairauksia pääse puhkeamaan. Hän on kärsinyt erilaisista sairauksista lähes 40 vuotta.

10.7.2017

Pohjoisen tytön rukouspyyntö

Pyydän rukousta veljeni siunaustilaisuuteen 22.7.17 pääkaupunkiseudulla.

Veljeni oli uskossa sairasti reilun kaksi vuotta syöpää. Asui yksin ja halusi olla omassa kodissaan.

Oli saattohoidossa vain kaksi päivää ja nukkui kauniisti pois.

Kiitosmieli on, koska hän sanoi olevansa valmis lähtemään.

Pieni siunaustilaisuus pienelle porukalle. Haluan kertoa hänen uskostaan ja siitä kuinka tuntui ihanalta, kun hän puhelun lopuksi toivotti siunausta.

Siellä on minun uskomatonta sukua, pari sisarusta ja minun lapseni perhettä. Veljeni tyttö perheineen ei ole uskossa. Tyttö tietää kuitenkin isän uskon, kertoi isän toivottaneen hänelle myös siunausta.

Herra antaisi minulle rohkeutta ja ennen kaikkea oikeat sanat ja rakkautta puheeseeni. Synnintuntoa uskomattomille.

Jeesuksen veren suojaa matkoihin ja kaikkeen!

Siunaisi olon lapseni perheessä, kun me sisarukset olemme siellä. Kaikki riidat, panettelut ja torat olkoon meistä kaukana.

Jumalan rauha ja rakkaus vuotakoon meidän kaikkien ylle!

27.6.2017

Ritva-Leenan esirukouspyyntöjä

Eräs lääkäriystäväni on kovissa leikkauskivuissa sairaalassa. Vatsan aluetta leikattu rajusti. Anna Herra tälle ihmiselle kivunlievitystä ja voimaa kestää ainakin vielä kaksi viikkoa sairaalassaoloa kauneimman suvemme ollessa parhaimmillaan. Kiitos Taivaamme Isälle kauniista luonnosta ja sen antimista sekä kaikista kasveista ja kukista.

Kiitos Jeesukselle, että oma talven vahva alakulo on helpottanut ja olen saanut luonnosta uutta voimaa herätä aikaisin ja ahertaa arkisen työn parissa.

Herra, kuulethan rakkaan ainoan tyttäreni asiat ja terveytensä, siunaathan häntä ja elämäänsä edelleen, kuten Ulla-Christina Sjöman on rukoillut hänenkin puolestaan jo pienestä tytöstä lähtien.

Terveisiä Taivaan Paratiisiin edesmenneille äidilleni ja isälle. Minulla on suuri toivo jälleennäkemiseen heidän kanssaan Jumalan Puutarhaan kukkia hoitamaan. Suuri ikävä, itku ja suru maallista isääni, joka poistui yllättäen luotamme. Jeesus hoidathan isää hyvin siellä Taivaan kannella.

Annan huoleni sisarusteni keskeisistä väleistä ja meidän välirikostamme siunaaviin käsiisi ja polvillani anon, että saamme sovun aikaan.

Kiitos, että osaan rukoilla ja olen saanut olla siunaavissa käsissäsi varmassa tallessa. Kiitos sateesta, rakeista ja auringosta, ihan kaikesta, minkä annat tänne maan päälle. Se kaikki on meille suomalaisille hyväksi, vaikkemme sitä aina näe.

6.6.2017

Johannan rukouspyyntö

Olen tekemässä Israel-aiheista hengellistä julkaisua. Nyt osa uskovista työtovereistani on lähtenyt vastustamaan asiaa selkäni takana. Nyt asiaa puidaan, ja pyydän, että Jumala itse avaisi vastustajien silmät näkemään ohi politiikan, missä ajassa olemme. Ja että Herra ottaisi väärän asenteen kaikista pois, ja antaisi minullekin voimaa, viisautta ja rakkautta kaiken paineen keskellä.  Kiitos ja siunausta.

24.5.2017

Hätääntyneen rukouspyyntö

Pyydän rukoilemaan Jeesuksen, Kaikkivaltiaan apua hoitaessani läheiseni
asioita. Ongelmia on edessä paljon. Jeesus auta!

14.5.2017

Jennin rukouspyyntö 

Minulla todettiin psykoosisairaus reilu vuosi sitten. Kun aloitin lääkitystä, tapahtui jotain käsittämätöntä: tunsin, kuinka minuun meni joku paha henki. Nyt pelkään pelastumiseni puolesta. Asian tekee vielä vaikeammaksi se, että sairauteeni tarvitsisin lääkityksen, mutta sen käyttäminen ahdistaa minua, koska pelkäään tekeväni jotain Jumalan vastaista. Toivoisin rukousta, että parantuisin niin, että voisin lopettaa lääkkeen käytön. Rukoilisitteko myös minun ja perhekuntani pelastuksen puolesta: Kiitos!

4.5.2017

Esirukouspyyntö 5-vuotiaan sairaan tytön puolesta

Pyydän esirukousta 5-vuotiaan tytön puolesta että Herra auttaisi ja parantaisi vaikeasta sairaudesta. Jumalalle ei mikään ole mahdotonta.

20.4.2017

Rukouspyyntö alkoholismin takia

Pyydän esirukousta T:n puolesta, että hän vapautuisi alkoholismista ja saisi tulla uskoon. Pyydän rukousta myös itseni puolesta, että pian pääsisin voitolle alkoholismista ja elämä muuttuisi ja saisin palvella Jumalaa. Pelottaa ja ahdistaa nykyinen tilanne, eikä ole voimia vastustaa juomista, vaikka paljon hyvää on Jumala jo tehnyt ja kuullut rukouksia. Masentaa myös kipeä ihmissuhde T:n kanssa - paljon odotin ja toivoin, nyt tuntuu toivottomalta. Herra ilmestyköön kaikessa tässä ja antakoon tulevaisuuden ja toivon!

Nimim. Vastauksia odottava

14.4.2017

Lindan rukouspyyntö

Pyydän Jumalan läpimurtoa minulle ja Ianille, että Jumalan tahto voimallisesti tapahtuisi, huudan apuasi Herra, auta, pyydän ihmettä.

15.3.2017

Äidin esirukouspyyntö tyttärensä puolesta

Pyydän rukousta tyttäreni puolesta, joka on sairastanut 14-vuotiaasta saakka suolistosairautta, jota ei ole pystytty selvittämään. Hän on taas tosi huonovointinen ja oli käynyt lääkärissä ja epäilivät endometrioosia kohdussa. Sitä ei tiedetä, mikä sen aiheuttaa.

Mutta nyt olo on pahentunut ja tutkimukset ovat vasta 3 kk:n kuluttua. Rukoillaan, että se ei olisi syöpää. Rukoillaan, että Jeesus parantaisi tyttäreni kokonaan!

27.1.2017

Äidin rukouspyyntö

Paranna tyttäreni haavat, jotka olen hänelle aiheuttanut, kun en ole osannut olla turvallinen äiti hänen lapsuudessaan omista haavoistani johtuen.

Anna hänelle anteeksiantoa ja ymmärrystä minua kohtaan. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä ja ohjaa hänen elämäänsä kaikin tavoin. Anna hänen nähdä oma arvonsa ja anna rakkautta itseään kohtaan. Jeesus, nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen.

20.1.2017

Isän rukouspyyntö

Herra auta hädässä.

Pyydän esirukousta poikani puolesta, että hän rohkaistuisi hoitamaan terveyttään ja lähtemään elämässään eteenpäin. Sosiaaliset pelot rajoittavat elämää. Herra kuule hätähuutomme ja älä anna toivottomuuden ottaa valtaa. Jeesus, kosketa rakkaudellasi poikaani.

15.1.2017

Saskian esirukouspyyntö

Esirukouspyyntö, että asunnottomuuteni päättyisi ja löytäisin oman kodin. Kiitos rukouksesta!

21.12.2016

Äidin rukouspyyntö

Aikuinen lapseni on sairastunut psyykkisesti. On katkaissut yhteyden minuun ja kieltää kertomasta minulle tilanteestaan. Asun hänestä satojen km:n päässä, joten on olosuhteetkin minua vastaan.

Hän on opiskellut, mutta ei ole valmistunut. On lahjakas mm. kirjoittamisen saralla.

Nyt sairaus tekee tuhojaan ja hän kirjoittelee valituksia ja vääriä ilmiantoja. Nyt on toistamiseen joutunut sairaalaan. Kieltäytynyt aiemmin lääkehoidosta.

Rukoillaan, että sairaalahoito olisi nyt sellainen, että toipuminen ja oman tilan ymmärtäminen aukeaisi, että tarvitsee lääkityksen. Herra on Ylilääkäri, mutta niin useasti myös maalliset lääkärit toimivat hänen käsinään.

Kirjoitin kirjeen n. kuukausi sitten hänelle ja pyysin kotiin jouluksi. Eilen kuulin hänen tilanteestaan ja huokailin Isän puoleen. Tänään kuulin, että on haettu hoitoon.  Uskon saaneeni rukousvastauksen.

Kätketään hänet Jeesuksen veren suojaan!

29.11.2016

Rukouspyyntö lonkkaleikkauksen puolesta

Pyydän esirukousta mieheni tulevan lonkkaleikkauksen puolesta. Rakas Jeesus auta, että leikkaus sujuu ilman komplikaatioita ja paraneminen ja kuntoutuminen lähtee etenemään hyvin ja pääsee sitten vielä polvileikkaukseen seuraavaksi. Kyseessä on oikean puoleinen lonkka ja polvi.

Jeesus rakas auta tässä leikkauksessa.

Nimim. Apu Herralta

24.11.2016

Matiaksen rukouspyyntö

Kristus, haluan tehdä parannuksen ja palata luoksesi. Kaikki on lopussa eikä keinoja ole. Tiedät olosuhteeni ja vaikeuteni. Pyydän, anna vielä minulle mahdollisuus ja auta kaikissa asioissani ja ongelmissani. Kiitos.

22.11.2016

Ahdistuneen rukouspyyntö

Ettei minulle tulisi karenssia te-toimistosta. Voimia kestää kuukauden odotus päätökseen.

19.11.2016

Lean kiitosaihe

Kiitos Herralle ja rukoilijoille, kivut ovat poistuneet.

16.11.2016

Lean rukouspyyntö

Pyydän rukousta terveyteni puolesta ! Kiitos Jeesus!

15.11.2016

Uskovan mummin rukouspyyntö

Pyydän, että teinitytön ongelmiin löytyy vihdoinkin monen vuoden ongelmien jälkeen ratkaisu ja kaikki vihollisen kahleet ja mahdolliset riippuvuudet (vain kaveriporukoissa roikkuminen jne. ja koulunkäynti jo toisena vuonna uudelleen keskeytynyt) irrottavat otteensa ja hän saisi ammattiauttajilta oikeanlaista apua. Paranna hänen pelkojaan. Oli kolmevuotias kun vanhemmat erosivat. Asunut nyt vajaan vuoden isänsä kanssa. Herra pelasta teinityttö, ja hänen vanhempansa ja veljensä ja läheisensä.

14.11.2016

Uskovan tytön puolesta

Rukouspyyntö uskovan tytön puolesta, joka seurustelee ja suhde vie maailmaan.
Kaverissa narsistisia piirteitä ja on manipuloiva. Jeesuksen verihaavojen tähden pelasta tyttö.
Kiitos rukouksista, Jeesus sinua siunatkoon!

29.10.2016

Äidin rukouspyyntö

Jeesuksen Herramme nimessä pyydän! Paranna tyttäreni psyyke, poista pakkoajatukset ja epävakaa persoonallisuushäiriö. Tiedät mitä kaikkea hän on saanut kestää, kun en ole nähnyt hänen pelkojaan, enkä osannut tukea häntä lapsuudessaan. Jeesus armahda meitä molempia. Eheytä parisuhde. Kiitos että kuulet. Amen

12.10.2016

Tulevan mummon rukouspyyntö

Pyydän esirukousta tyttäreni sikiövauvan puolesta. Lapsella on löydetty UÄ-kokeessa suurentunut munuainen ja ylimääräinen kasvain munuaisen ja virtsarakon välissä.

Olen itse rukoillut hänen ja vauvan puolesta, mutta minulla ei ole rukousystävää, joten pyydän apua teidän kauttanne.

Tiedän että Jeesus parantaa.

2.10.2016

Rukouspyyntö tyttären perheen puolesta

Pyydän esirukousta tyttäreni perheen puolesta. Tytär on jäämässä
työttömäksi ja he joutuvat myymään asunnon, jonka arvo on laskenut
huomattavasti muutamassa vuodessa. Pelkona on, että heille jää vielä
asuntolainaa maksettavaksi. Rukoillaan että Herra tarttuisi heidän
elämäänsä ja auttaisi. Että tytär saisi hyvän työpaikan ja asunto menisi
kaupaksi hyvään hintaan. Rukoillaan heidän avioliittonsa ja pienen
tyttären puolesta, että perhe ei hajoaisi. Onneksi meillä on Jeesus, joka
auttaa ja kuulee rukoukset.

14.9.2016

Minnan rukouspyyntö

Muistakaa minua rukouksin, olen masentunut ja ahdistunut. En jaksaisi enää elää. Kiitos jos muistatte. Ja että mies voisi lopettaa minun kiusaamisen. Meillä on molemminpuolista kiusaamista, että Jumala antaisi minulle ymmärrystä ja viisautta. En haluaisi olla äitiini enää yhteydessä, koska hän kiusaa ja halveksii minua. Ei ole kivaa ollenkaan. Rukoilkaa että se loppuu. Kiitos jos muistatte minua.

7.9.2016

Sisar J:n rukouspyyntö

Pyydän esirukousta muuttoni puolesta. Voimat reistailee, ja työtä paljon, aikaa vähän. Olen koko hommassa yksin. Samoin  viisautta tarvitaan hengelliseen työhöni, joka liittyy Israelin ennalleenasettamiseen. Kiitos.

4.9.2016

Katjan rukouspyyntö

Olen tapaillut miestä, jonka kanssa jaamme yhteiset tunteet. Rakastan häntä kovasti ja kaipaan häntä mielettömästi. Hän ei vain kykene sitoutumaan, hän haluaisi kyllä. Kaipaan jo elämääni puolisoa, olen 39 ja hän 34. Hän ei ole aikaisemmin seurustellut, eikä ollut suhteissa. Yhteyteytemme alkoi hänen aloitteestaan, ihastuimme toisiimme ensinäkemällä. Olisin niin valmis jakamaan elämäni ja arkeni hänen kanssaan ja pyytäisinkin nyt väkevää esirukousta, että jos se on Jumalan tahto, jos Hän on tarkoittanut meidät toisillemme, niin nöyrimmin Hänen armossaan pyytäisin, että Hän poistaisi tämän miehen pelot ja antaisi hänelle rohkeutta ja rakkautta sitoutua suhteeseen ja liittoon. Aamen!

22.8.2016

Etsivän rukouspyyntö

Toivon että rukoilisitte puolestani, niin monia asioita. Olen etsinyt ja rukoillut, että Jeesus löytäisi minut. Rukoilen varmaan kymmeniä kertoja päivässä.

Olen lasten kanssa kolmistaan, mutta työttömyys iski ja kaikki laskut maksamatta eli ulosotto uhkaa. En tiedä miten selviän ilman Jumalaa, rukoilen apua Häneltä, apua ja neuvoa.

Kiitän siitä, että olen löytänyt näitä sivustoja, mistä saa tietoa ja voi pyytää apua rukouksiin.

15.8.2016

Huolestuneen äidin rukouspyyntö

Uskova lapseni on muuttunut agressiiviseksi, katkeraksi ja saa kovia raivonpuuskia. On vielä seurakunnan toiminnassa mukana, mutta hänen sisällään käydään hirveää kamppailua. Onko Jeesus ja paholainen vastakkain, en tiedä, mutta olen kovin huolestunut hänen tilastaan.

Voitteko rukoilla, että hän paranee, Jeesus on kuitenkin voittaja.

25.7.2016

Äidin rukouspyyntö

Pyydän rukoilemaan tyttäreni perheen puolesta. 10-vuotinen avioliitto on
hajoamassa. Puoliso lomailee kavereiden kanssa ja vaimo itkee lapsilta
salaa kotona. Tee Herra ihme ja palauta tähän ihanaan perheeseen rauha
ja rakkaus. Poista tästä kuviosta ne, jotka eivät sinne kuulu. Anna
kolmannelle osapuolelle synnintuntoa ja siunaa häntä.

18.7.2016

"Timoteuksen" rukouspyyntö

ESIRUKOUSPYYNTÖNI:

1. Sairaalassa olevan 79 v. usk äitini puolesta. Terveys hiipuu, muisti on
varsin huono. 2. Rukous tassuvaivaivaisen koiramme (8 v) puolesta. Pelkäämme
vaimoni kanssa pahinta (kasvain? eutanasia?) 3. Vaimoni käden hermopinne ja 4.
Allekirjoitt. sydän-, hammas- ja ahdistusongelmat.

12.7.2016

Seijan rukouspyyntö tyttärensä puolesta

HÄTÄTILANNE!

Jeesus auta! Tyttäreni parisuhde on hajoamassa. Tyttäreni ei pysty syömään eikä
juomaan, avaa hänen lukkiutunut mielensä. Käännä itseviha rakkaudeksi itseään
kohtaan ja anna hänen nähdä oma arvonsa. Siunaa parisuhde ja lomamatka. Kosketa Pyhällä Hengelläsi heitä molempia. Anna kaiken muuttua hyväksi. Anna hänelle joku ihminen, joka osaa auttaa häntä. Tätä pyydän Jeesuksen Herramme nimessä.

Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen.

Kiitos esirukouksista!

9.7.2016

Jennien rukouspyyntö

Rukoilkaa puolestani, että Herra antaa minulle voiman jaksaa ja antaa elää lasteni kanssa. Ettei mikään paha enää ylety meihin. Olemme eläneet niin vaikean elämän ja saaneet asiat kuntoon ja taas saamme pelätä terveyden ja hengen puolesta. Lapsilla ei ole muita kun minä. Kiitos että pelastat meidät etkä anna pahaa tapahtua. Pyydän anteeksi syntini ja väsymykseni. En tiedä miten jaksan. Vetoan Herra sinuun.

6.7.2016

Iiriksen rukouspyyntö

Pyydän rukousta todella vaikean elämäntilanteeni vuoksi. Olen väsynyt jatkuvaan epäonneen ja ikäviin asioihin. Talous on mennyt kuralle, ja laskuja maksan uudella velalla.

Lapseni perhe tuottaa jatkuvaa murhetta ongelmineen (riidat, päihdeongelmat, lapsi turvaton).

Nyt pitäisi saada edullinen asunto, mutta takuuvuokraan ja muuttoon ei ole rahaa. 

Työtä teen väsyksiin asti, mutta mikään ei auta, kun vastukset ja epäonni vie kaiken mitä tulee.

Rukoillut olen ja vastauksiakin saanut, mutta kun yhdestä ongelmasta olen päässyt, niin kaksi on jo odottamassa.

Olen yrittänyt olla positiivinen ja uskoa, mutta nyt olen niin väsynyt, etten enää tahdo jaksaa. Kiitos jos muistatte rukouksin.

3.7.2016

Heidin rukouspyyntö miehensä puolesta

Pyydän rukousta mieheni puolesta. Hän on nyt (pe-su) kavereidensa kanssa Amsterdamissa. Pelkään että polttavat liikaa pilveä eli marijuanaa, jota kaikki kolme polttaneet paljon aiemminkin. Miehelläni kuitenkin rankka käyttötausta, minkä takia pelkään että jotain sattuu. Kamunsa kunnon ihmisiä, onneksi!

27.6.2016

Nimimerkin ”Abigail” esirukouspyyntö

Pyydän esirukousta elämäntilanteeseeni. Tällä hetkellä on menossa monia suuria asioita ja "siirtojakin". On asioita mitä rukoilen ja tällä hetkellä olen todella koetuksen ajassa. Tarvitsen voimaa ja viisautta, kestäväisyyttä ja ennen kaikkea, että uskoni kestää tämän.

Taloudellinen-ja työtilanne, ihmissuhdeasia, kun todella rakas ystäväni on kateissa, että saisin selvyyden, onko hän elossa (ei asu Suomessa) sekä monia muita asioita on tällä hetkellä.

Luotan ja uskon Israelin YHWH:n apuun, että Hän jälleen ilmestyy näissä asioissa ja Kunnia kuuluu Hänelle. Amen!

Odotan myös pääsyä Israeliin pian ja kaiken tämän uskon, että YAH vastaa! Kiitos rukouksistanne rakkaat siskot ja veljet! Olkaa lujat ja rohkeat!

18.6.2016

Susannan esirukouspyyntö

Pyydän esirukousta, että eräs tuntemani henkilö vapautuisi pitkävihaisuudesta, katkeruudesta ja anteeksiantamattomuudesta.

13.6.2016

Esirukouspyyntö miehen ja avioliiton puolesta

Olemme kristitty/muslimiaviopari ja joutuneet ristiriitoihin, joihin vain Herra voi tuoda avun. Miehellä sydänvaivoja, kerran jo operoitu. Tule Herra Jeesus meille Vapahtajaksi ja Parantajaksi. Pelasta meidät ja perhekuntamme.

8.6.2016

Ikävästä nääntyvän mummun esirukouspyyntö

Pyydän esirukousta äärimmäisen vaikeassa tilanteessa. Lapseni on laittanut yli kaksi vuotta sitten välit poikki minuun ja veljeensä. Emme saa tavata hänen lapsiaankaan, jotka ikävöivät paljon mummua ja enoaan ja kummitätiään. Syytä välirikkoon emme tiedä.

Tämä on lasten ja meidän kiusaamista, jonka vain Herra voi lopettaa ja antaa tyttärelleni mielenmuutoksen ja synnintunnon. Herra armahda meitä. Aseta perhe ennalleen. Siunaa pieniä lapsia, jotka kärsivät tilanteesta.

Kiitos Pyhä Jumala. Kiitos rukouksista.

27.5.2016

Rukouspyyntöjä ystävien puolesta

Pyydän rukoilemaan ystäväni puolesta, voimaa ja apua hänelle sairautensa kanssa. Huolena hänellä on tulevaisuus sairauden kanssa. Jeesus auta!

Toinen ystäväni on työttömänä. Rukoillaan Jeesuksen siunausta, johdatusta ja voimaa hänelle.

25.5.2016

Tarjan rukouspyyntö ex-miehen puolesta

Pyydän esirukousta ex-mieheni puolesta, joka on ajautunut pois Jumalan luota ja on suurissa vaikeuksissa. Hän hautoo itsemurhaa ja miettii sitä päivittäin. Olen huutanut Herran puoleen, että ex-mieheni saisi toivonkipinän ja että hän saisi armon ja halun tulla Jumalan luo uudestaan.

Pyydän myös sitä, että saisimme yhteisen talomme myytyä, jota olemme yrittäneet myydä pitkään. On suuria taloudellisia ongelmia. Tilanne on niin vaikea, että vain Herra voi auttaa.

15.5.2016

Väsyneen vaimon rukouspyyntöjä

Pyytäisin esirukousta. Olen hyvin vaikeassa elämäntilanteessa ja jaksaminen on aivan lopussa. Olen ollut vasta muutaman vuoden avioliitossa ja aviomieheni on aiemmin myös ollut uskossa, mutta vain hetki häiden jälkeen hänen alkoholisminsa alkoi nousta varjostamaan elämäämme ja on tapahtunut todella ikäviä asioita sen vuoksi. Nyt olemme asumuserossa, mutta sen sijaan, että mieheni olisi keskittynyt hoitamaan itseään ja avioliittoamme, hän on keskittynyt vihaamaan minua ja pettänyt minua julkeasti, vieläpä tuttavani kanssa. Pyydän rukousta, että tämä piina päättyisi ja saisin selkeän suunnan tälle. Jos Jumalan tahto on, että avioliittomme oli tässä, niin rukoilen, että saisin sen pois omista ajatuksistani kokonaan. 

Toinen rukouspyyntöni on työni. Olen aiemmin ollut vakituisissa töissä pitkään, mutta aviomieheni toiveista johtuen tilanne muuttui siten, että olen jälleen vain sijainen. Nyt uhkana on, että työni päättyvät syksyllä, enkä tule taloudellisesti selviämään, jos niin käy. 

Kolmas rukouspyyntöni on, että pitkään minulla ollut sairaus voisi parantua. Tällä hetkellä se on melko hyvällä mallilla, mutta vaikeuttaa ja rajoittaa edelleen elämääni monelta osin. 

Kiitos rukouksesta! 

4.5.2016

Kristinan rukouspyyntö

Pyydän esirukousta poikani hierojatutkinnon näyttökokeisiin ja kirjallisiin tehtäviin, että hän saisi tutkinnon suoritettua ja valmistuisi hierojaksi.  Esirukousta Ossin ja Antin puolesta, että Jumala parantaisi heidät kokonaan. Kiitos Rakas Jeesus!

2.5.2016

Nimimerkin ”Äiti Keski-Suomesta” rukouspyyntö

Pyydän rukousta aikuisten lasteni puolesta, tyttären ja pojan. Rukoilkaa ystävät, että he tulisivat uskoon ja ottaisivat Jeesuksen sydämeensä.

Rukous, että myös ystäväni pelastuisi, eivät uskonasiat kiinnosta.

Pyydän rukoilemaan myös itselleni jaksamista. Masennus iskee yksinäisinä päivinä. Rukoilkaa minulle uskovaa puolisoa, joka poistaisi yksinäisyyden. Tänä viikonloppuna en tavannut yhtä ainutta ihmistä, kukaan ei soittanut tai tullut käymään.

Mietin, onko tällaisessa elämässä enää mitään järkeä, kuinka kauan tätä yksinäisyyttä ja toivottomuutta jaksaa.

1.5.2016

Rukouspyyntö nuoren uskovan puolesta

Pyydän rukousapua vuoden verran uskossa olleelle ystävälleni. Hän on ajautumassa moniin synnillisiin asioihin eikä näytä neuvoista huolimatta ymmärtävän, että on kysymys synneistä, joita pitää vastustaa Jeesuksen nimessä.

19.3.2016

Rukouspyyntö syöpäsairaan naisen puolesta

Pyydetään esirukousta nuorehkon naisen puolesta, jolla on syöpä, jota ei voi leikata eivätkä sytostaatit tehoa.

17.3.2016

Nimimerkin ”Usko, toivo, rakkaus” rukouspyyntö avioliiton puolesta

Olemme olleet vaimoni kanssa avioliitossa vajaat seitsemän vuotta.
Vaikeuksien jälkeen saimme Jumalan lahjana kolme ihanaa lasta, jotka
ovat yhä pieniä. Molempien uupumus ja lapsiperheen haasteet ilman
kunnollista tukiverkkoa saivat avioliittomme vääristymään. Sen myötä
vaimoni työnsi minut pois sydämestään ja antoi itsensä rakastua
työkaveriinsa (ateisti). Edes voimalliset rukoukset eivät estäneet pettämistä.

Olen antanut anteeksi ja nöyrtynyt virheissäni, mutta avioliittomme on yhä hiuskarvan varassa, ja vaimoni on syvässä kriisissä mielihalujensa ja tunteidensa kanssa. Pyydän esirukousta avioliittomme puolesta, mielen muutoksen ja kuolleiden tunteiden herättämiseksi vaimolleni sekä viisautta itselleni tässä vaikeassa tilanteessa.

Tapahtukoon Jumalan tahto, vain Hän voi auttaa! Kiitos kun rukoilette
puolestamme, siunausta kaikille!

16.3.2016

Keski-Suomalaisen miehen rukouspyyntö

Olen 34-vuotias mies, asun Keski-Suomessa, Jämsässä. Elämässäni on ollut viime vuosina paljon tapahtumia, pitkä parisuhde on loppunut ja olen joutunut vaihtamaan työtä monta kertaa. Olen henkisesti ja fyysisesti väsynyt, tulevaisuus pelottaa, koska olen työtön tällä hetkellä. Elämässä on enemmän pahaa oloa kuin hyvää.

Olen rukoillut useamman vuoden ajan, että taivaallinen isä antaisi elämääni rauhan ja vakauden. Tarvitsen taloudellista menestystä, jotta voin olla läheisteni tukena. Olen rukoillut myös, että löytäisin oikeanlaisen vaimon, joka haluaisi perheen kanssani. Kuitenkin Herran tahdon mukaisesti.

Uskon ja tunnustan Jeesuksen Herraksi. Toivon että rukoilette myös minun puolestani.
Kiittäen.

9.3.2016

Marian rukouspyyntö

Pyytäisin, että kaikki ihanat rukoilisitte mun siskon puolesta, joka on ollut vuosia jo alkoholi/huumekierteessä ja elämä ilman kiintopistettä. Alustava usko on jo Jeesukseen, mutta läpimurtoa ei ole tullut. Rukouksella kaikki on mahdollista, eli kiitos!

6.3.2016

Rukouspyyntö tyttären puolesta

Pyydän esirukousta 18-vuotiaan tyttäremme puolesta. Hän jatkaa edelleen seurustelua toisen tytön kanssa, mutta ei ole uskoaankaan kieltänyt. Asia on meille kovin ristiriitainen. Hänellä on edelleen ongelmaa myös anoreksian suhteen, vaikka pahin on ohi. Terapiassa käy joka viikko.

23.2.2016

Rukouspyyntö pojan ja miniän puolesta

Esirukouspyyntö poikani ja miniäni puolesta, että löytäisivät Kristuksen Jeesuksen elämäänsä ja että miniäni löytäisi oikean työpaikan, ja ettei hän eksyisi idän uskontoihin, joista hän on kiinnostunut.

19.2.2016

 Seijan rukouspyyntö

Jeesus auta, nimessäsi pyydän. Anna kotiimme hyvä rakkauden henki, jotta meidän
molempien olisi hyvä olla kotona. Anna rakkautta ja anteeksiantoa puolisoina.
Sytytä unelma yhteisestä tulevaisuudesta miehelleni. Kiitos että kuulet ja
vastaat. Amen.

19.2.2016

Leenan rukouspyyntö

Ensimmäisen kerran yksi veljeni on osoittanut hiukan ystävällisyyttä ja sovun merkkejä, muttei suostunut vielä puhumaan. Pidän tätä hyvänä alkuna ja johdatuksena ylhäältä.

Pyydän vielä lisää esirukousta, että todella saamme täyden sovun sisarusten kesken ja pääsemme hoitamaan yhteistä asiaamme. Äiti ja Isä taivaassa katsovat ja toivovat sen tapahtuvan heidän jälkeensä. Huoleni on suuri ja olen monia unettomia öitä yksin viettänyt
ja miettinyt, miten asia korjaantuisi. Teen vielä surutyötä Isäni poismenon jälkeen, ja unessa hän kävi luonamme taas kerran tullen keskellemme. Huomaan, että hänkin ikävöi, kuten me kaikki täällä maan päällä häntä ja Äitiämme.

19.2.2016

Rukouspyyntö Herttoniemen kappelin säilyttämisen puolesta

Jeesus vaikuta tahtomista ja tekemistä ja anna viisautta ja rohkeutta sekä Sinun näkökulmaasi seurakuntamme päättäjille!

He pitävät 29.2.2016 kokousta jossa päättävät lakkautetaanko kaupunginosamme eli n. 9000 asukkaan kotikappeli!

Paikka on tärkeä alueen eri ikäisille asukkaille niin lapsiperheille, kristitylle tärkeä henkireikä! Jeesus auta meitä!

Paimenemme! Varjele yhteinen kokoontumispaikamme ja kirkkotilamme! Jeesus Sinun tahtosi on kristiittyjen keskinäinen yhteys, Sanan kuuleminen ja yhteinen Ehtoollinen.

Isä herätä alueen asukkaat ilmaisemaan että Kappeli on meille tärkeä! Jeesus puolusta ihmisiä jotka ilman yhteistä tilaa joutuvat erilleen ja jäävät yksin!

Jeesus nouse! Kokoa lampaasi ja puolusta meitä! Kiitos Elävä Pyhä Jumala! Aamen! Jeesus lähetä Sanasi ja Henkesi puolustamaan seurakuntaasi! Isä! Jeesuksen nimessä ja Veressä!  Aamen!

Rukousterveisin!
Herttoniemen seurakuntalainen

15.2.2016

Isän esirukouspyyntö

Pyydämme esirukousta tyttäremme puolesta, jonka ex-huijariaviomies on
saattanut suuriin velkoihin, poliisikuulusteluihin ja oikeudenkäynteihin. On jo tähän mennessä sairastanut yli 10 vuotta masennusta ja on nyt itsetuhon partaalla toivottoman tilanteen takia.

Herra auta!

12.2.2016

Rukouspyyntö syömishäiriöisen tyttären puolesta

Pyydän esirukousta tyttäreni vaikean syömishäiriön hoidossa. Tilannetta on jatkunut 7 vuotta, ja nyt se jälleen kääntymässä pahempaan suuntaan. Koko perhe voi pahoin ja oireilee omalla tavallaan.

Olemme rukoilleet.

9.2.2016

Esirukoilijan rukouspyyntö

Veljeni riitelevät isämme jälkeen, olen peloissani, pyydän esirukousta veljien puolesta, että he olisivat sovussa kanssamme.

Pelkään myös islam-uskoa, että soluttautuminen kirkkoon on alkanut. On suuren rukouksen aika asian puolesta.

8.2.2016

Kiitosaihe ja rukouspyyntö

Ensiksi haluaisin kiittää Herraa siitä, että olen löytänyt lopultakin uskovan tyttöystävän ja ehkä tulevan puolison :-)!. Rukoilin pitkään uskovaa ystävää ja Herra toteutti sen, kiitos, Halleluja!

Toinen asia mitä olen rukoillut pitkään on peliriippuvuus. Pelaan aivan liikaa rahapelejä, muun muassa kolikkopelejä ja veikkausta. Pyydän rukousta puolestani rahapeliriippuvuuden poistumiseksi. Kiitos sinulle ja Herralle!

Nainen 04.04.2022 20:01

Vapauta miesystäväni noituudesta jonka kohteeksi on juotunut, katkaisi yhteyden minuun ja noita on nyt hänen sielunhoitajansa. Noita puhui kauheita valheita minusta, että minulla on muka monta miestä ym. Olemme evankelioimistyössä mukana. Vapauta mies!!!!

Paivi 18.01.2022 15:44

Että tulisin elävään uskoon,että olisi vielä armonaikaa.

ilkka 18.01.2022 20:11

Rukoilen että Raamattu aukee sinulle ja uskot sen Jumalan sanana. Tarvitset myös uskovien yhteyden. Lue sanaa rukoillen, Jeesus on Jumala.

Hanna 24.03.2021 10:48

Rakas taivaan Isä. Kiitos lääkäristäni anna hänelle paljon rakkautta ja terveyttä. Rakas taivaan Isä anna minulle ja Atelle yhteinen elämän ja rakkauden polku.
Aamen

Auttakaa 19.03.2021 16:35

Esirukousta Jeesuksen löytämiseen

Talvikki 18.03.2021 10:43

Herra, Vapauta uskova äiti ja uskovat lapset kolme vuotta jatkuneesta homealtistuksesta!Perheen isä ei luovu hometalossa saastuneesta tavarasta vaikka avioerokin jo vireillä kun äiti ja lapset oireilevat . Lapsia pakotetaan isän luo. Äiti saa hengenahdist

Eemeli 25.01.2021 17:44

Vetoan Raamattuun: rukoilkaa esivallan puolesta, että saatte elää rauhassa. Suomen, EU:n ja Yhdysvaltojen, Israelin. Politiikkojen ajatukset voivat kääntyä.

Uskovainen 25.01.2021 20:49

Hei Rahikainen, onko väkivalta mielestäsi ratkaisu? Jeesus käski kääntää toisenkin posken. Jaa mutta tehän uskotte Trumpiin, Antikristukseen.

Rahikainen 25.01.2021 17:47

Voi kääntyä, jos löydetään tarpeeksi isoja pesäpallomailoja. Historiasta voi ottaa opiksi.

harras kristitty 25.01.2021 16:40

Toivon esirukousta että Joe Biden pärjäisi presidenttinä ja korjaisi kaikki Trumpin tekemät vääryyydet.

Sakari Sormunen 19.03.2021 14:30

ydinaseen kehittämisessä, kaiken moraalittomuuden hyväksyminen jne. Jumala tuskin voi käyttää tällaista Jooseppia. Trump tulee vielä uudelleen...

Sakari Sormunen 19.03.2021 14:27

ohjelmansa / tavoitteensa ovat läpimätiä. Mm. abortti, ilmastohysteria, homouden jalustalle nosto, verorasituksen nosto, Iranin talutettavissa olo...

Sakari Sormunen 19.03.2021 14:23

Ratkaisevia asioita jätettiin tutkimatta aina alemmista oikeusasteista korkeimpaan oikeuteen asti. Josephin ( Jooseppi ) ei voi mitään korjata, koska...

Sakari Sormunen 19.03.2021 14:20

Vs. USKOVAINEN. Olet median sokaisema väärällä tiedolla. Tosiasia on se, että Trumpin valituksia vaaleissa EI TUTKITTU, koska pelättiin, että hän voittaa.

Uskovainen 25.01.2021 20:48

Trumphan se roisto oli, yritti vääryydellä varastaa vaalit. Ihme uskovaisia täällä jotka luottavat koko uransa huijaamalla tehneeseen filunkiveikkoon.

Rahikainen 25.01.2021 17:10

vain yhtiöllä, osakeyhtiöllä, jota nyt ei enää ole edes olemassa. Niinpä mikä Joker Biden on? Täysi tyhjäntoimittaja tyhjän päällä!

Rahikainen 25.01.2021 17:09

olivat eläkerahastot. Niitäkään ei siis enää ole. Trump on taitavasti hoitanut talouden niin, ettei se mennyt tuon konkurssin mukana. Mutta presidentti on siis

Rahikainen 25.01.2021 17:08

Joker ei ole minkään presidentti, koska USA Incorporated meni konkurssiin kesäkuussa 2019 ja velkojat, päävelkojana Kiina, vei kaikki loput varatkin, jotka

Rahikainen 25.01.2021 17:00

Nyt taidat pyytää täysin mahdottomaan esirukousta. Luoja ei siunaa varkaita ja huijareita, vaikka kuinka yrittäisit rukoilla.

Surullista 11.01.2021 20:19

Ihmisraadot rypee irstaudessaan. Hallitus myönsi suuret koronatuet viihteelle. Sen mukaista on niin TV-tarjonta. Politiikka täynnä hysteriaa ja viihde sodomaa.

Maaret 13.01.2021 09:07

Löysin tätä "näkyä" tukevan näyn profetia 4:n sivulta kohdasta 25.7.2013.
Siinä pappi huutaa Suomen iloitsevan sodomalaisuudesta ja se näkyy viihdeohjelmissa.

Maaret 10.01.2021 13:01

Raamattu neuvoo kuinka rukoilla Psalmi 40:12-18 Sinä, Herra, älä sulje minulta laupeuttasi, sinun armosi ja totuutesi varjelkoon minua aina.

Maaret 10.01.2021 13:03

rohkeus on minulta mennyt. Kelvatkoon sinulle, Herra, pelastaa minut, Herra, riennä minun avukseni.....

Maaret 10.01.2021 13:02

Sillä lukemattomat vaivat minua saartavat, minun rikkomukseni ovat ottaneet minut kiinni, niin etten nähdä taida. ne ovat useammat kuin pääni hiukset, ja

Pelastusta 08.11.2020 12:15

Esirukousta että pelastus tulisi erään jyväskyläläisen 30 vuotiaan siivooja naisen kohdalle

| Vastaa

Uusimmat kommentit

05.12 | 11:07

Melkoinen sananjulistaja tämä Nick . https://m.youtube.com/watch?v=tZ0nmxq9qnU

04.12 | 13:29

KIDS RECEIVED THE HOLY SPIRIT! God, He wants to be our Father

https://www.youtube.com/watch?v=SFEoQ4FCPUs

04.12 | 12:43

Neuroscience of Glossolalia

https://www.youtube.com/watch?v=rk7onhP6kCY

04.12 | 12:42

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1704ef89-dba2-4134-acd4-3fed9ab908c8

Elon Musk kehittää aivoimplanttia